abonnement Unibet Coolblue
pi_153027525
Woensdagavond 2/7
Natafelen
Over de tattooshop
*Ivan wil weten hoe het verder gaat met de tattooshop. Nicole heeft een leraar gevonden.
*Nicole gaat de nagelstudio ook naar de tattooshop verplaatsen.
*Nicole wil eerst het cordwood-house afmaken voordat ze gaat tatoeëren.
*Stefanie heeft ook interesse om te tatoeëren, zij mag van Nicole gewoon aanschuiven.
*Gaby is de laatste tijd ook aan het tekenen en heeft contact met Diana gezocht om het haar te leren. Gaby wil zelf ook leren tatoeëren. Nicole vindt het niet netjes van Gaby dat zij dit gedaan heeft. Naomi bekent dat zij tegen Gaby had gezegd contact met Diana te zoeken.
*LauraB wil dat eerst alleen Nicole leert tatoeëren en daarna pas Stefanie en Gaby. Nicole vindt dat tatoeëren niet voor iedereen weggelegd is en het is niet de bedoeling dat iedereen gaat tatoeëren.
*Naomi lijkt het fijn als Stefanie kan leren tatoeëren zodat ze meer gemotiveerd is om te blijven.
*LauraB en Nicole zeggen dat ze in ere willen houden wat Joey gevraagd heeft.
*Ivan lijkt het slim als Nicole de leiding neemt over het tatoeëren.
*LauraB wil dat de tattooshop goed schoongehouden wordt want nu loopt iedereen er doorheen. Ze ziet ook dat iemand er steeds zit. Hiermee bedoelt ze Gaby die daar al twee dagen tekent.
*Colinda benadrukt dat Joey het ook heeft gehad over samenwerking in de tattooshop. Nicole bindt daarna toch nog wat in.
*Mark wijst er op dat evenementen nog niet klaar zijn wanneer de gasten de deur uit zijn. De kas moet dan nog geteld worden. Voor een evenement moet alle merchandise verzameld worden. Op vrijdagen dat de Luifel open is verwacht Mark dat de bewoners merchandise verkopen aan de gasten maar hij ziet het niet gebeuren.
Over de koeien
*Ivan zorgt met liefde voor de koeien maar baalt dat er nu al twee maanden lang de melk weggegooid moet worden.
*Ivan lacht dat de melk nu naar de varkens gaat. Ivan wil een nuttiger gebruik voor de melk. Bas vertelt dat hij er mee bezig is.
*Bas vertelt over zijn plan om zaterdag een cakeboss challenge te doen en voor het pannenkoekenrestaurant.
*Giorgio komt met een plan om dagelijks mensen langs te laten komen om de melk te drinken.
*Ivan kan het niet waarderen dat de groep in lachen uitbarst om het melkprobleem. Hij vindt het één grote crèche. Ivan wordt ook uitgelachen als hij zich verspreekt. Hij denkt dat hij beter niets had kunnen zeggen. Ivan heeft genoeg van het circus.
*Naomi wil dat evenementen beter uitgelicht worden op de website. Nu worden bezoekers van de website overweldigd door alles wat er op staat.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153027531
Woensdagavond 3/7
Natafelen
Over het roken
*LauraB ziet dat het Mark weleens stoort dat er achterlijk veel gerookt wordt.
*LauraB stelt voor dat alle rokers drie pakjes sigaretten per week krijgen, ofwel ¤25 per week. Ook niet rokers krijgen dan die ¤25.
*Mark wordt gevraagd om te kijken of dat bedrag aan zakgeld te doen is voor de BV.
*Er zijn veel mensen in de groep die drie pakjes roken per week nog wel veel vinden.
*Mark stemt er mee in want op het moment gaan er wel veertien pakjes per dag doorheen.
*Iedereen in de groep stemt er mee in. Colinda beweert dat het voor haar geen verschil maakt omdat zij maar één pakje in twee dagen rookt.
*Colinda is wel venijnig dat het verhogen van het zakgeld eigenlijk niet nodig is. Als mensen harder werken dan krijgen ze een hogere beloning en dan kunnen ze ook meer dan één pakje per week roken.
*Mark spot dat er nu ook al zo veel producten zijn die goed verkopen en wijst naar alle merchandise, een plekje dat erg leeg is.
*Colinda vindt dat er ook veel diensten verleend worden. Mark spot dat er ook zo veel mensen zijn om nagels te laten zetten of in het kapsalonnetje.
*Nicole vindt dat Mark niet alleen moet wijzen naar anderen die nieuwe projecten moeten bedenken. *Mark wordt boos dat als de Luifel goed verdient hij daar vooral mee doorgaat. Hi heeft vandaag ook snel geld verdiend door zich even met de B&B bezig te houden.
*Colinda en Nicole vinden dat Mark veel te negatief is. Colinda vindt zelfs dat Mark met zijn houding nieuwelingen ontmoedigt om iets te gaan doen.
*Mark en Ivan vinden dat er veel te lacherig gedaan wordt om de dingen die besproken worden.
*Nicole vindt dat de problemen met de BV tijdens de lockdown besproken hadden moeten worden. Ze sneert naar Ivan die een kip wilde slachten en ruzies die ontstonden waardoor dat gesprek nooit heeft plaatsgevonden.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153027538
Woensdagavond 4/7
Natafelen
Over de producten
*Mark vindt dat de producten die er nu zijn niet goed lopen. Hij noemt onder andere Gabriëlles magazine dat stopt, Rob heeft pas één massageklant gehad, de tattooshop zal voorlopig ook niets verdienen.
*Ivan denkt dat het klantonderzoek op de producten op het moment ontbreekt.
*Björn vertelt dat hij bezig is met cadeaubonnen voor hun producten. LauraB ontbreekt dat dit waarschijnlijk niet helemaal is wat Mark bedoelt, ondanks dat ze het een leuk idee vindt.
*Mark zou graag zien dat Nicole meer gaat tekenen omdat ze echt talent ervoor heeft. Nicole zou het kunnen doen maar dat is niet waar zij voor binnen is gekomen.
*Nicole vond het moeilijk om in opdracht te tekenen omdat ze niet zeker wist of het goed genoeg was. Ook voor losse tekeningen vindt ze het lastig om een prijs te bedenken die redelijk lijkt.
*Nicole vertelt dat ze wel klanten had voor de nagelstudio maar die moest ze afzeggen door projecten van anderen. Nu ze geen nagels zet dan komen er ook geen klanten voor.
*Ivan wil dat verkopen ook geturfd gaan worden zodat duidelijk is wat er verkocht wordt.
*Nicole vindt dat Mark zijn frustraties al veel eerder had moeten uiten. Mark zegt dat het hem nu echt hoog zat.
*Björn doet zijn idee over de cadeaubonnen uit de doeken. Mark vindt het geen goed idee omdat het veel gedoe oplevert.
*Björn lijkt steeds roder te worden terwijl hij zijn plan verder uitlegt en Mark er duidelijk afkeurend bij zit.
*Naomi vindt het een leuk idee maar denkt ook dat het te ingewikkeld wordt.
*Björn verdedigt dat met cadeaukaarten mensen vaak meer uitgeven dan ze anders zouden doen.
*Ivan denkt dat het schort aan goede producten en dat de eerste prioriteit zijn moet.
*Björn vindt dat er in de webshop veel verkocht is de afgelopen week, hij stuurde heel wat pakketjes weg vandaag.
*Ivan wijst Björn erop dat er deze maand maar ¤7.000 aan inkomsten uit de webshop zijn gekomen. Dit hoort rond de ¤40.000 te zijn.
*Ivan wil dat er polls gemaakt worden voordat mensen aan nieuwe producten beginnen. Giorgio vindt dat mensen zich ook weer niet blind moeten staren op de polls, want Rons musical kreeg ook veel stemmen maar weinig bezoekers.
Over het cordwood-house
*Nicole bespreekt hoe het er voor staat met het cordwood-house.
*Rob en Bas beloven Nicole morgen te helpen met het cordwood-house.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153027547
Woensdagavond 5/7
Het natafelen
Over de foto’s
*Naomi wordt soms helemaal gek van de mensen die vragen “Wil jij even dit op de foto zetten?”
*Naomi loopt nu enorm achter met de foto’s bewerken van evenementen.
*Mensen die een foto van iets willen moeten dat opschrijven.
*Nicole stelt voor om een vaste dag te nemen waarop Naomi dingen fotografeert.
*LauraB zegt dat ze echt geen week van te voren kan aangeven wanneer ze een foto nodig heeft. Als ze een nieuw product heeft dan moet dat snel op de webshop kunnen.
*Gabriëlle wil weten hoelang het dan wel duurt tot ze een foto van Naomi kan krijgen. Colinda zegt dat zij ook al tijden op foto’s wacht en ze wil het met de telefoon doen. Naomi vindt dat prima.
*Naomi maakt met liefde foto’s maar het bewerken van de foto’s kost veel tijd.
*Naomi wil dat mensen niet meer op de dag zelf vragen om een foto want dat lukt niet.
*Naomi heeft meer tijd op de laptop nodig. Ze kan niet ’s nachts aan de foto’s zitten omdat ze dan meer last van haar spieren krijgt. Overdag krijgt ze de laptop niet te pakken.
Korte mededelingen
*Marks Luifel gaat nu drie dagen open.
*Er zijn ook drie weekenden beschikbaar voor de B&B.
*Nicole stelt voor dat iedereen verantwoordelijk wordt voor een klein stukje van de akker.
*LauraB wil niet meer zo lang natafelen omdat het niet meer vol te houden is en het is ook niet leuk meer voor de streamers.
*Er werden nog wat meer evenementen gepromoot door Björn, Gabriëlle en Giorgio.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153027556
Woensdagavond 6/7
Gesprek Nicole en Ivan
*Nicole en Ivan zijn in gesprek maar ze worden steeds gestoord door andere rokers. Rob werd beleefd weggestuurd. Bas maakte zichzelf snel uit de voeten na het aansteken van zijn sigaret. LauraB wil wel een kwartiertje wachten met roken totdat Nicole en Ivan uitgesproken zijn.
*Ivan zou zelf anders omgaan met het eind van de relatie als dat Nicole dat doet. Nicole verdedigt dat zij niet iemand is die in een hoekje gaat zitten huilen.
*Nicole vertelt dat ze het idee had dat de relatie weinig toekomst zou hebben. Zij had daarom al wat meer afstand van Ivan genomen in haar gedachten. Het betekende niet dat ze minder van hem hield.
*Nicole denkt dat ze altijd zou blijven botsen met Ivan en dat terwijl een relatie niet moeilijk hoort te zijn.
*Nicole ging naar verloop van tijd anders naar Ivan kijken. Ivan denkt dat Nicole met hem had moeten praten zodat hij ook wist wat er aan de hand was. Nicole vindt dat ze wel wat dingen aangegeven heeft. Ivan vindt dat de dingen die Nicole nu noemt wel wat dieper gaan dan wat zij toen noemde.
*Nicole denkt dat Utopia ook niet goed was voor de relatie. Ze kon hier niet ventileren over Ivan zonder dat de camera’s het oppikten. Ivan vindt dat ze het naar hem toe had moeten ventileren in plaats van bij iemand die er verder niets mee kan.
*Nicole zocht bevestiging bij anderen en snapt dat dit niet helemaal eerlijk was tegenover Ivan.
*Nicole en Ivan zijn het er over eens dat het ontzettend lastig is om in Utopia met dit probleem om te gaan.
*Nicole vindt het vervelend dat Ivan zich rot voelt. Ze wil niet dat Ivan denkt dat ze slecht over hem denkt wat dat is absoluut niet zo.
*Nicole wil weten of Ivan vindt dat zij zich nu anders gedraagt dan toen ze nog samen waren. Ivan ontkent dat dit zo is. Nicole vindt dat als het wel zo is, hij dit vooral zeggen moet.
*Ivan denkt dat het ook aan hem kan liggen, dat hij misschien dingen anders ziet dan dat ze zijn. Hij krijgt misschien wel een gevoel bij iets terwijl het niet zo bedoeld is.
*Ivan benoemt dat hij de manier waarop ze zich nu opstelt tegenover hem heel anders is geworden. Nicole zegt dat dit wel klopt. Het heeft niet te maken met haat, ze vindt hem geen rotvent en ze mag hem ook nog steeds.
*Ivan werpt Nicole voor haar voeten dat hij soms het gevoel krijgt dat Nicole hun relatie neerzet alsof zij mentaal mishandeld is toen ze samen waren. Nicole ontkent dat dit zo is. Ivan zegt dat hij Nicole nooit bewust getart heeft. Nicole ontkent nog eens. Ivan vult aan dat Nicole steeds aangeeft dat ze zich op een bepaalde manier niet prettig voelde in de relatie. Nicole vertelt dat de verhitte discussies niet fijn voor haar waren.
*Nicole wordt nijdig als Ivan zegt dat ze hem het idee geeft dat ze mentaal mishandeld is. Ze vindt dat ze helemaal niet die indruk heeft gegeven. Nicole vertelt dat ze wel heel naar vond dat Ivan haar vol op haar mond zoende nadat het uit was.
*Ivan heeft het idee dat hij zichzelf kwijt is geraakt, hij vindt het geen fijn gevoel.
*Nicole zegt dat ze alleen maar harder is geworden en dat is niet iets positiefs. Ze voelt nu soms ook jaloezie, waar ze vroeger nooit last van had.
*Nicole heeft wel spijt ervan dat ze Ivan een slecht gevoel gegeven heeft.
*Ivan wil nog wel iets zeggen maar het is tijd om na te tafelen, LauraB heeft dat aangekondigd. Nicole heeft steeds het idee dat Ivan iets wil zeggen maar het dan toch niet doet.
*Ivan is er achter gekomen dat het soms slimmer is om zijn mond te houden. Nicole schudt wild bevestigend met haar hoofd. Ze wil wel weten of het voor zichzelf of voor een ander beter is om zijn mond te houden.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153027560
Woensdagavond 7/7
Gesprekje van Stefanie en Ivan
*Stefanie kon eindelijk lachen toen ze met Ivan en Rob op het rookbankje zat.
*Ivan en Stefanie praten wat over hoe Ivan is en over wat Stefanies plannen zijn. Stefanie vindt het moeilijk om iets op te starten als ze niet weet hoe lang ze kan blijven. Ivan snapt die gedachtegang wel.
*Stefanie kijkt uit naar haar familiebezoek, zeker nu ze gelezen heeft hoe ze thuis over haar verblijf in Utopia denken.
Gesprek Ivan en Mark
*Heel bot gezegd, denkt Ivan dat er een groot niveauverschil in de groep is waardoor veel uitgelegd moet worden. Hij uit dit bij Mark.
*Mark heeft spottende opmerkingen gehoord dat hij op bed lag vanmiddag en dat terwijl het zo ‘goed’ gaat met de BV.
*Mark snapt niet dat Colinda iets durfde te zeggen over negativiteit. Ivan is het ook zat dat Colinda steeds zegt dat ze naar huis gaat en zich dan weer bedenkt.
*Mark en Ivan complimenteren elkaar dat ze zich netjes gedragen hebben tijdens het groepsgesprek.
*Mark kan zijn mond niet langer houden en hij vindt het prima als hij daar dan uiteindelijk stemmen voor krijgt.
*Ivan is het eigenlijk zat dat er allerlei evenementen zijn die nauwelijks de kosten terugverdienen.
*Mark vindt dat LauraB met haar bonusgeld niets anders gedaan heeft dan roken. Hij vindt dat er nog een aantal zijn die het bonusgeld alleen maar voor privé-dingen gebruikt hebben.
*Ivan geeft aan dat hij uitgeput is. Mark voelt het zelf ook.
Gesprek met Gaby
*Nicole spreekt Gaby er op aan dat ze niets afmaakt. Gaby geeft toe dat ze altijd afgeleid wordt door andere leuke dingen om te doen.
*LauraB zit er dan ook bovenop, zij heeft speciaal gezorgd dat Gaby ook op de foto kwam met de sjaaltjes omdat zij er zo hard voor gewerkt heeft.
*Gaby krijgt toestemming van Nicole om ook te leren tatoeëren. Gaby is daar ontzettend blij mee. Uit verveling ging Gaby de laatste paar dagen tekenen. LauraB stelt voor Gaby’s tekeningen te verkopen.
LauraB en Nicole ventileren
*LauraB vond het vervelend dat de kapsalon in het groepsgesprek volledig bij Gina neergezet werd. LauraB vond dat heel erg lullig tegenover Gaby die vergeten werd.
*Nicole vindt dat Gaby altijd alles leuk vindt maar niets afmaakt. LauraB neemt het op voor Gaby.
*LauraB vindt dat Gaby altijd bereid is om mensen te helpen maar dat ze daardoor altijd vergeten wordt in de groep.
*Nicole had qua tekenen al een beter niveau dan Laura, zei de tattoo-leraar toen Joey en Laura nog les kregen.
*LauraB vindt dat Nicole Stefanie en Gaby moet proberen te motiveren om te gaan tekenen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153028988
Gesprek in de nacht tussen Gabri en Nicole.

Gabri vroeg: wilt hij je terug
Nicole: nee denk het niet
Gabri: misschien mist ie het....
Nicole: kweetnie

Iets over dat Nicole eten voor Ivan had gemaakt, en een bord neerzette
Gabri vond dat vreemd ofzo

Toen over dat Ivan vind dat Nicole hatelijk doet
Gabri:misschien door afstand, moet je dan elke dag huilen

Gabri: kan toch elke dag beter worden
Nicole: ja denk het ....?....
Gabri: om het zo makkelijk mogelijk te maken

Gabri: dan heb ik ook zoiets van dan is het klaar dan moet je ook verder
Nicole: ...?... ik kan dat gewoon niet

Gabri: hoe er toen over geschreven is is precies zoals ik het dacht, power hebben, control hebben
Nicole: ik wil niet zeggen dat hij daardoor slecht is, maar dat is wel zoals het is, .... buiten...
Gabri: als je ziet dat de persoon wegglipt(?).... word het niet makkelijk gemaakt

Nicole: dan word het proces voor mij alleen maar langer, als ik klaar ben ben ik klaar
Gabri: ja
Nicole: ik kan wel 100 gesprekken aangaan... ?...
Gabri: misschien doet hij het omdat hij je mist
Nicole: ik mis hem ook heel erg, maar het gaat niet

Gabri: als je terug kijkt, vond je jezelf dom
Nicole: nee
Gabri: ben je teleurgesteld in jezelf
Nicole: nee
Gabri: ...?...
Nicole: dan wil je terugdraaien, iets met stoelpoten, bang dat hij dan ... zal eindigen

Gabri: ... ik zou me opgesloten voelen
Nicole: we zijn te verschillend, zullen het nooit eens worden
Gabri: nee
Nicole: mensen kunnen zich aanpassen maar niet veranderen
Gabri: had je bijv. bij je ex wel het gevoel dat je kon zijn wie je bent en zeggen wat je wou
Nicole: nee
Gabri: jezus
Nicole: lag niet aan hem, kwam door mij

Nicole: Manoa heeft me nooit getriggerd, uit de tent gelokt of er misbruik van gemaakt, hij heeft me nog nooit op dingen aangesproken, ik hem ook niet
Gabri waarom niet?
Nicole: ...?... ik vind het, ik heb heel lang geprobeerd de ideale vrouw te zijn
Gabri: moet je niet doen
Nicole: andere vrouwen zijn in mijn ogen zeikwijven
Nicole: ik heb geen zin om discussie aangaan
Gabri: moest je dat bij Eivan doen?
Nicole: ..?... .... dan was het alleen uitstel van executie geweest
Gabri: snap het wel

Gabri: vnd je je de gesprekken...?
Nicole: ik moet op m'n worden letten
Gabri: hoe bedoel je
Nicole: hoe hij zich voelt .... ga op die voorwaarde een gesprek voeren, het is deze setting het is.. alles eromheen, A dat onze relatie gegroeid is uit problemen ... ervaring... het uit elkaar gaan

Nicole: ik denk dat het de afstandelijke houding is
Gabri: ...?...
Nicole: het zou het proces alleen vertragen

Gabri; misschien moeten jullie buiten een keer praten
Nicole: doen we
Gabri: nee buiten buiten

Gabri: ik denk dat het de moeite is, buiten een kans geven
Nicole: ....
Gabri: ik moet eraan wennen dat het amicaal is
Nicole: ik maak deze keuze niet zomaar, heb er goed over nagedacht, het was een aanloop

Nicole: hij uit nu z'n gevoel, ik niet het is altijd andersom geweest

Nicole: hij ziet het niet zo, ik had dingen eerder aan moeten geven
Gabri: ...?... ..... .... eigen schuld
Nicole: ja
Gabri: komt ergens vandaan

Nicole: dat wist hij wel

Nicole: ik wil op vakantie, het is mei, lekker goedkoop
Gabri: ik sta ook altijd rood, als ik hier uit kom, krijg ik veel geld
Nicole: uhu
Gabri: borg dan he, niet winnaarsgeld

Nicole: toch twijfel ik .. (Mark,Ivan,Gio?)
Gabri: ik denk dat hij er heel veel mee bezig is
Gabri: ik weet niet, kan me er niet over uit laten
Nicole: dat Gio er mee bezig is?
Gabri: ja hard werken, had ook gevraagd: heb je wel genoten

Gabri: ik wil ook veel doen, maar soms ben ik er FOK!ing klaar mee... iets over Chris, dat het zichtbaar word
Nicole: Gi?
Gabri: nee Chris?
Nicole: was echt een irritatielevel bij mij, Chris
Nicole: Chris is nooit bezig geweest met winnen
Gabri: nee klopt, dat is waar
Nicole : ....
Gabri: dat was zijn Utopia

Nicole: zo kan je nooit reacties peilen (en nog iets over nep)
Gabri: mompelt een beetje

De slaappil van Gabri begint te werken ze begint steeds onverstaanbaarder te worden

Gabri: ik ga m'n mond houden, ik houd m'n mond ja
Nicole: kan je iets zeggen wat je leuk vind

Nicole: ik kan zeggen, 100% zonder bullshit, ik zit hier voor mezelf, niet voor de ideale sameleving, wil hier beter uitkomen dan ik erin ging
Gabri: als je dat denkt maar niet zegt ben je echt dom
Nicole: ja

Gabri schreeuwt half: GA NU SLAPEN NICOLE, stel me niet teleur
Ze wensen elkaar welterusten en houden van elkaar

Met dank aan Cheszy, zij heeft alles in de cos getypt. _O_ ^O^

[ Bericht 7% gewijzigd door Gizmogirl28 op 28-05-2015 01:29:54 ]
pi_153036573
Donderdagochtend 1/2
Opstaan
*Colinda heeft slecht geslapen, ze werd steeds wakker van een wekker.
*Ivan had een wekker gezet voor drie uur ’s nachts zodat hij een stuk kon typen en daarna de koeien zou kunnen verzorgen. Ivan heeft die wekker niet gehoord.
*Naomi en Giorgio bleven lang wakker en waren met de laptop bezig.
*Om tien uur liggen Stefanie, LauraB, Gina en Giorgio nog in bed.

De beestjes
*Bas en Ivan waren op tijd bij de beesten.

De tuin
*Bas denkt er over na om heel veel munt op de akker te zaaien en die plantjes later dit jaar te verkopen.
*Bas stelde een klein boeketje samen van geplukte bloemetjes.

Nicoles verjaardag
*Gisteravond om twaalf uur werd er voor Nicole gezongen en er werd champagne geschonken.
*Ivan feliciteerde Nicole niet, terwijl ze wel kon horen dat hij nog wakker was toen er voor haar gezongen werd.
*Bas maakte een klein boeketje en een ontbijtje voor Nicole.
*Gabriëlle en Bas maken Nicole om negen uur al zingende wakker met hun verrassing.
*Nicole kreeg post van thuis. Ze leest het in haar eentje door.
*Nicole is beledigd dat Ivan haar vandaag nog steeds niet feliciteerde.

Luieren
*Colinda besluit om tien uur dat ze nog een uurtje terug naar bed gaat.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153036577
Donderdagochtend 2/2
Sporten en wegen
*Arjuna is er om te sporten met Gabriëlle. Arjuna heeft het gevoel dat het contact met Gabriëlle even wat verwaterd is doordat het wat chaotische weken zijn geweest. Gabriëlle is het met hem eens.
*Ivan sport niet mee, die wil de tijd dat de laptop vrij is benutten.
*Nicole is in twee weken twee kilo afgevallen.
*Gabriëlle woog op 11 mei 119,1 kg. Nu weegt ze 116,1 kg.
*Rob weegt zichzelf maar noemt het gewicht niet.
*Bas is wat aangekomen. Hij oordeelt zelf dat het geen toegenomen spiermassa is.
*Ivan is 4,6 kg afgevallen.
*Gaby is een halve kilo aangekomen. Gaby snapt er niets van.
*Mark is 1,8 kg afgevallen.
*Gina wil zich niet wegen. Mark vertelt dat ze weet dat ze aangekomen is en ze kon wel huilen bij de gedachte aan de weegschaal. Gina gaat vanochtend niet mee sporten. Vanavond wil ze wel met Mark sporten.
*Arjuna vindt dat het muf ruikt in de gym. Arjuna kan ruiken dat ze er in geslapen hebben.
*Gabriëlle, Björn, Bas en Mark zijn gaan sporten.

De BV
*Ivan had een heel stuk willen schrijven voor ‘yes we care’ en had beloofd dat vanochtend te verzenden. Hij versliep zich en heeft het stuk dus niet op tijd af.
*Ivan is niet tevreden met de winst die op dit moment uit de webshop komt.
*Voor zaterdag zijn er nu dertien aanmeldingen voor de camping.
*Er zijn mensen op bezoek die helpen het keti kotti evenement op te zetten. Gabriëlle moet eerst douchen omdat ze net gesport heeft.

Bouwen
*Nicole zou vanaf negen uur aan het cordwood-house bouwen met Rob en Bas. Om elf uur moet de eerste er nog aan beginnen.
*Rob wil aan de binnenkant van het huisje werken omdat het regent.
*Volgens Nicole wordt het om twee uur droog en dan wil ze aan het huisje gaan werken.

Gezondheid
*Gina heeft hoofdpijn. Mark denkt dat het komt doordat ze te weinig chocolade gegeten heeft.
*LauraB voelt zich niet lekker, ze had last van tintelingen. Ze werd even door Rob gemasseerd.

De groep
*Ivan en Bas hebben het over Bas mogelijke leiderschapsrol in Utopia. Ivan stelt voor dat Bas mensen niet moet straffen als ze iets doen wat niet kan, hij moet in oplossingen denken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153044550
Donderdagmiddag 1/2
Het huishouden
*Naomi maakt schoon.
*Naomi wil wat dingen weggooien omdat het niet opgeruimd is.

De BV
*Ivan en Björn zijn aangeschoven bij Gabriëlles gesprek over de keti kotti.
*Ivan wil de bosscake challenge uit de webshop verwijderen. Giorgio vindt dat hij het beter nog wat meer kan promoten in plaats van het verwijderen.
*Naomi bereidt het één en ander voor de modellenwedstrijd voor.
*Naomi heeft een fotoshoot en op het laatste moment wil zij de loods nog snel opruimen.
*Naomi giechelde wat af met haar gasten.
*Björn had graag een reading van Colinda gehad maar Colinda had er geen zin in.
*Björn lijkt het vet om aan het eind van het jaar een eigen glazen huis te hebben om zichzelf in op te sluiten, en geld dat hij ophaalt te doneren.

Nicoles verjaardag
*Ivan besloot Nicole toch nog te feliciteren. Hij vond het moeilijk om haar te benaderen.
*Ivan is druk bezig geweest met een verrassing voor Nicoles verjaardag maar dat ging niet meer door.
*Nicole krijgt als cadeau van de groep een workshop macaron bakken.
*Gabriëlle en LauraB zijn met Nicole buiten gaan zitten. De eerste twee genoemden weten van een vliegtuigje met tekst dat Nicoles familie over laat vliegen.
*Om half voer heeft Nicole geen zin meer om te werken en ze is ten slotte toch ook jarig.
*Ruim voor vier uur had Nicole al wel een vermoeden dat er een vliegtuigje over zou vliegen. Een paar minuten voor vier kwam het overvliegen.
*Er kwamen maar een paar mensen kijken naar Nicoles vliegtuigje.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153044554
Donderdagmiddag 2/2
Luieren
*Rond kwart voor één verliet Giorgio zijn nest.
*Mark rust om één uur uit op bed. Wat later komt ook Gina op bed liggen.

Bouwen
*Om één uur zijn Bas, Rob en Nicole in het cordwood-house.
*Bas vroeg LauraB of zij ook wil helpen bouwen maar LauraB zegt dat ze nog mensen moet interviewen.
*Giorgio helpt Rob zand in de kruiwagen scheppen.
*Gabriëlle helpt mee door de vloer vlak te maken.
*Bas bouwt verder aan de oude Luifel.

Voeding
*Gaby maakt eten klaar.
*Nicole heeft honger en eet wat chips op bed.

De groep
*LauraB wil niet meer zo lang natafelen, als het langer dan een uur duurt dan gaat ze er van weglopen.
*Als het zou mogen zou Stefanie zichzelf wegstemmen uit Utopia.
*Stefanie is weer nukkig. Ze heeft met niemand in de groep een klik. Als ze er maandag na haar bezoek nog zo ziet dan gaat ze naar huis.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153055322
Donderdagavond
De BV
*Stefanie heeft morgen gasten in het restaurant en vroeg aan Gaby om morgen te helpen serveren.
*Colinda wil vandaag een korte radiozenderopname. Ze denkt er over om er nog maar één per week te doen.
*Colinda heeft commentaar op Giorgio die Jeroen Nieuwenhuizen gemaild heeft. Dit deed Giorgio omdat hij niet genoeg zendtijd kreeg bij Colinda en Björn. Colinda vindt dat mensen op deze manier geen gesprekken horen te voeren.
*LauraB moet mensen die een wens voor de gouden pot hadden nu al teleurstellen, ze zegt dat ze hen op een wachtlijst plaatst.
*LauraB interviewt Giorgio voor Yes We Care.
*Ivan heeft nu negen aanmeldingen van teams voor de throwdown.

Voeding
*LauraB, Bas en Stefanie hielpen ook mee met het eten bereiden.
*Rond half zes was het eten klaar, het is taco-avond.

Gezondheid
*Naomi spoelt met zout water tegen haar aften.

Bouwen
*Bas bouwt verder aan zijn strandtentje.
*Ivan is druk met de obstakelrun.

Verzorging
*Gina werkt Giorgio’s haren bij.

Luieren
*Nicola lag om half acht plat.
*Om kwart over acht heeft Nicole gezelschap van Rob en Gabriëlle.

Nicoles verjaardag
*Omdat Nicole jarig is moet iedereen zich netjes aankleden en verzorgen.
*Het gebruikelijke feestje met muziek, drank en een vuurtje wordt weer herhaald.
* De loods is leuk aangekleed met wat disco-spulletjes.

Het huishouden
*LauraB doet de afwas.

De beestjes
*Naomi verzorgde de dieren vanavond.

De groep
*Ivan zonderde zich af van de groep. Hij heeft het moeilijk met Nicoles verjaardag. Hij had voor de breuk allerlei leuke dingen voor deze dag geregeld. Hij vindt het moeilijk om Nicole te zien en al helemaal om nu te feesten.
*Ivan vertelt LauraB dat hij zich slecht op de throwdown kan concentreren. LauraB vindt dat hij te streng is voor zichzelf.
*Ivan en LauraB gaan toch naar het feest. Laurab geeft Ivan een knuffel.
*Er zijn nog heel wat mensen die zien dat Ivan het moeilijk heeft en die proberen hem te steunen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153065875
Donderdagnacht 1/2
De BV
*Gina zou graag het magazine van Gabriëlle overnemen. Mark raadt het haar af omdat het Gabriëlles project is.
*Gina weet niet wat ze dan doen moet als project. Ze vraagt weleens wat andere mensen doen maar die geven aan zelf ook weinig te doen.

Luieren
*Nicole gaf alvast aan ook op vrijdag niets te gaan doen.

De groep
*Gina voelt zich soms overbodig in de groep. Ze had de intentie om keihard te werken in Utopia. Ivan vindt dat iemand als Gina juist heel belangrijk is in de groep.
*Stefanie heeft het gevoel dat LauraB haar negeert. Ze wil er met LauraB over praten wanneer ze weer nuchter is.
*LauraB geeft toe dat ze nog geen klik heeft met Stefanie en dat ze Stefanie soms bot vindt.
*LauraB denkt dat Stefanie er weinig heeft als zij haar gaat betuttelen. Stefanie denkt daar anders over.
*Stefanie krijgt nog altijd geen hoogte van de mensen in de groep.
*LauraB vertelt dat ze zelf lang depressief is geweest. Als ze bij Stefanie blijft zien dat haar figuurlijke glas halfleeg is, dan houdt ze afstand.
*LauraB denkt dat Stefanie enorm veel last heeft van faalangst. Stefanie bevestigt dat.
*Gaby vertelt Björn dat ze het Colinda gunt om met de stemronde te vertrekken zodat ze haar borg zal houden.
*Gina is dronken, ze zoekt vooral de mannen in de groep op en met name Ivan.
*Mark wilde Gina meenemen naar bed omdat ze ontzettend dronken is. Björn wil ook voorkomen dat Gina dingen zegt waar ze later spijt van heeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153065897
Donderdagnacht 2/2
Ivans en Robs fitty
*Nicole wil weten wat er met Ivan aan de hand is dat hij er zo sip uitziet, dus vraagt ze het aan LauraB. LauraB vertelt dat Ivan het zwaar heeft. Nicole heeft liever dat als hij zo sip is hij maar in het kantoortje gaat zitten.
*Björn en Ivan hielden zich wat afzijdig van het feestje. Ivan houdt niet van het ordinaire gedrag van dronken mensen.
*Ivan is boos omdat Rob op het kleine hekje dat Naomi en Gaby pas gemaakt hebben is gaan zitten. Ivan is bang dat het stuk gaat. Hij vraagt in eerste instantie rustig om er af te gaan.
*Nicole lacht Ivan uit. Ivan vraagt zich af of dit nou echt nodig is.
*Ivan staat zijn zitplekje af zodat Stefanie ergens anders dan op het hekje kan zitten.
*Rob gaat daarna bewust verder met het slopen van het hekje, nadat Ivan weggelopen is.
*Ivan scheldt met bitch naar Rob. Daarna schopte Ivan zelf het hekje om, waar Rob op dat moment nog op zat. Rob viel volgens Ivans woorden achterover.
*LauraB sprong tussen Rob en Ivan in om te voorkomen dat ze zouden vechten.
*Ivan vraagt zich bij Björn hardop af wat hij nog in Utopia doet. Hij vindt het één groot circus geworden. Ivan vindt ook dat hij niets kan doen zonder dat het verkeerd naar buiten wordt gebracht.
*Ivan vindt dat Rob een nietsnut is, het enige wat hij doet is roken en drinken. Hij uitte dit eerst bij Björn maar later ook tegen Rob.
*Rob schreeuwde boos naar Ivan dat hij moet opkankeren.
*Naomi en Giorgio keren zich tegen Ivan omdat hij tegen het hekje aan schopte.
*Rob uit bij LauraB dat hij Ivan hypocriet vindt.
*LauraB vindt dat Rob er opgefokt uit ziet en het hem niet siert.
*LauraB denkt dat Ivan zijn boosheid niet in het bijzonder om Rob ging.
*LauraB wil dat Rob zijn eigen boosheid laat varen omdat Ivan het al zwaar heeft.
*Rob ergerde zich al langer aan Ivan en nu is wat hem betreft de grens echt bereikt.
*Rob blijft bij LauraB herhalen dat hij er niet meer over wil praten. LauraB wil steeds nog even één dingetje zeggen.

Slapen
*Colinda ging voor twaalf uur naar de B&B. Na Colinda zochten langzaam maar zeker nog wat mensen hun bed op.
*Om half twee ging Ivan naar bed.
*LauraB was om drie uur nog op zoek naar Colinda omdat zij waarschijnlijk nog wel sigaretten heeft. LauraB kon haar niet vinden.
*Om half vijf zaten LauraB en Rob nog altijd op het rokersbankje.
*Gina was uit bed tussen vier uur en half vijf.

[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 29-05-2015 12:01:24 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153067590
Vrijdagochtend
Opstaan
*Om tien uur ligt de blauwe kamer nog gestrekt.
*Om half elf liggen LauraB, Rob, Gina, Gaby en Stefanie nog in bed.

Het huishouden
*Gabriëlle veegde de loods.

Gezondheid
*Colinda heeft last van haar enkel en zegt dat ze die gisteren verzwikt heeft.
*Colinda vertelt Rob dat ze gisteren zo’n pijn had dat ze maar in de B&B is gaan liggen.
*Vandaag heeft Colinda allerlei zenuwpijn, ze heeft de dokter gebeld.

De BV
*Colinda heeft mensen op bezoek voor de travestietenbingo.
*Ivan en LauraB hebben bezoek van ‘Yes We Care’.

De beestjes
*Ivan en Bas verzorgen samen de dieren.
* De koeien lopen weer tussen de obstakels.

Voeding
*Gina wil iedere middag een salade gaan maken voor haarzelf en Gabriëlle. Gina wil wel gezonder eten maar er is te weinig gezonde keuze.
*Gina wil sla van de akker gebruiken, komkommer en tomaten wil ze bestellen.
*Toen Gabriëlle begon met lijnen waren er wel gezondere dingen om te eten. Nu zijn er steeds geen rijstwafels en geen gerookt kipfilet.
*Gabriëlle heeft op het moment vaker dan goed is een momentje waarop ze haar dieet even loslaat.

De groep
*Mark geeft Ivan groot gelijk in zijn ergernissen. Mark stoort het ook dat niemand iets doet.
*Ivan wil de groep laten zien wat vier personen doen op een dag, hij zou dat in zijn eentje in een half uur kunnen doen.
*Mark raadt Ivan aan om even met Rob te gaan praten over wat er gisteren gebeurde. Mark heeft nog niemand horen praten over het incident van gisteren.
*Rob vertelt Colinda dat het een fantastisch feest was, hij zag het eindelijk licht worden.
*Stefanie lacht dat Rob van het hekje af geschopt werd. Rob herhaalt nog maar eens vijf keer dat hij het er niet meer over wil hebben.
*Tussen al Robs herhaling door dat hij het er niet meer over wil hebben, uit Rob dat hij Ivans kop wel van zijn romp kan trekken.
*Nicole en Rob spotten dat het een goed feestje was.
*Rob blijft beweren dat hij en Gabriëlle gisteren gekust hebben. Gaby valt hem bij.
*Gina was eigenlijk van plan om niet te drinken gisteren. Toen Mark zei dat hij zelf wel stevig ging drinken liet Gina dat plan varen. Gina verontschuldigt zich tegenover haar mama en papa.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153077825
Vrijdagmiddag
De BV
*Naomi is ieder bedrijf waarbij ze een bestelling geplaatst heeft voor de modellenwedstrijd aan het bellen. Er is een pakketje al afgeleverd, de dame aan de telefoon zegt dat ze even aan haar medebewoners moeten vragen of zij het ontvangen hebben. Naomi snapt het al, het pakketje ligt bij regie en zal vandaag waarschijnlijk bezorgd worden.
*Naomi zag dat er schimmel onder de tap staat. Het ding lekt al tijden en dat is niet meer weggehaald.
* De mensen van Yes We Care bleven lang hangen. De hele groep moest er even voor verzamelen. De groep lijkt er niet zo’n zin in te hebben.
*Volgens Mark moet er ¤5900 winst zijn in een maand om de vaste lasten te dekken.
*Uit het gesprek met Floor van Yes We Care kwam verder weinig nieuws, het is een herhaling van dingen die al eerder gezegd zijn.
*Nicole heeft een klantje in de nagelstudio.
*Er is een klacht over een hoodie. Het ding pluist verschrikkelijk en de rits zit er niet goed in.
*Rob en Mark gaan in de Luifel patatjes verkopen.
*Naomi maakt een groepsfoto.

Voeding
*Mark stelt wat data vast waarop Gina en Gabriëlle mogen eten en drinken wat ze willen, dit wordt ongeveer één keer per maand.
* De boodschappen worden bezorgd.
* De rokers pakken snel ieder één pakje uit de boodschappendozen. Colinda greep drie pakjes.
*Bas is niet tevreden met het bedrag dat op de bon staat. Hij wil snel naar de groothandel toe. Bas was het ook niet eens met sommige producten die besteld zijn, die nog ruim op voorraad waren.
*Aan vleeswaren alleen al is er voor ¤22 besteld.
*Giorgio blijkt verantwoordelijk voor een groot deel van de dure bestelling. Hij had spulletjes besteld om zondag wraps mee te kunnen maken. Hij bestelde ook veel omdat het in de aanbieding is.
*Er zit ook wat eten bij dat bedoeld is voor Naomi’s modellenwedstrijd.

Schoonmaken
*Rob maakt de bar schoon.
*Gaby dweilt de loods.

Luieren
*Nicole ging om één uur terug naar bed.

Bouwen
*Bas werkt verder aan zijn strandtentje.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_153339374
Samengestelde verslag vanaf vrijdag 5 juni ca 19.00u

Vanavond muziekavond tbv 500 dagen Utopia mmv oa. DJ Tony Star, Rotjoggies, DOTAN,

Verschillende bewoners hopen vanavond te ''scoren''. Bas spuit daarom een geurtje op zijn scrotum.

Tegen half 8 stromen de ca 200 bezoekers vanwege naderend onweer snel naar binnen waar LauB en Bas achter de tap staan, ze de muntjes bij Colinda en Stef moeten halen die ook wat niet-Utopia merchandise te koop aanbieden.

Terwijl Bas voor de klanten bier tapt schenkt Rob er eentje voor zichzelf in, en wat Rob kan kan Gina ook! Het bier is warm......Rob dronk het de hele dag al zo maar gaat nu pas klagen...Ook de postmix werkt niet en de cola light is op. Omdat het bier te warm is krijgen de mensen halve glazen schuim ipv een lekker pilsje met een 2-vingerig schuimkraagje :r

Tegen 20.00u is LauB achter de bar verdwenen, Gaby heeft haar plaats ingenomen en staat Bas te tap leunen. Er zijn op de caps en 360 camera heel weinig bezoekers te bekennen, nog geen 100 personen! Ook bij Le Luifel, waar Mark en Gina aan het werk zijn, is het niet overdadig druk.

Vanwege een of andere vergunning? mag Bjorn vanavond niet draaien en daarom mag hij nu eventjes zijn kunsten vertonen.
Om goed kwart over 8 moet iedereen naar binnen vanwege het onweer en nog steeds zijn er m.i. nog geen 100 mensen incl bewoners en beveiliging :P

Om half 9 hebben de Rotjoggies de draaitafel over genomen, ze hebben weinig publiek omdat die bijna allemaal buiten staan. Dj Tony Star is inmiddels ook in the loods. Mark en Gina hebben de friettent tijdelijk dicht gegooid en zijn nu ook in de loods.

Gabri, Nicole en Naomi zijn druk aan het dansen, de laatste heeft wel haar fototoestel bij zich maar vergeet daar foto's mee te nemen. Mensen klagen dat ze hun sigaretten niet mee naar binnen mochten nemen. Ook Ivan is boos omdat er maar 3 mensen aan het werk zijn en er niet genoeg gerouleerd wordt. Nicole trekt zich dit aan en gaat lege glazen halen. Ondertussen wordt Ivan nog kregeliger door het gezeur van mensen die om sigaretten vragen. Lau B en Mark schijnen die weg te geven. Als Ivan de eerste daar op aanspreekt zegt ze dat ze geen tijd heeft en achter de bar moet. Tijdens een Streamlock is nogmaals aan de bewoners doorgegeven dat ze geen rookwaren mogen weggeven of verkopen.

Le Luifel zou van 21.00u tot 23.00u dicht zijn maar voor 21.30u staan Mark en Gina alweer hun snackjes te verkopen. En achter de bar staat een bezoekster glazen te spoelen.....Het lijkt wel dat het toch drukker is dan aan het begin van dit verslag. Om 211.40 besluit Mark toch weer zijn frietkot dicht te gooien om mee te gaan feesten.

Ivan en Gabri hebben de taken achter de bar overgenomen. En Bjorn die van Stef achter de muntjes en ''merchandise''. Gabri gaat met Ivan aan de Ramadan meedoen. Ze wil ook graag dat hij meer gaat genieten oa later van Kitty Kutty (of zoiets) en hoopt dat hij haar vertrouwt.

Steeds meer mensen willen graag roken, Bjorn noemt alle namen op van de bewoners die roken. Ook vertelt hij dat het feest niet tot 00.00u gaat duren maar 23.00u stopt. Wanneer een dame 10 oranje en 32 rode muntjes wil vindt hij dat veel moet rekenen..de dame zegt dat het 100 euro is en Bjorn antwoordt dat zij dat heel snel ziet... :D

(Wie nu draait weet ik niet, niet te ontdekken in de COS). Maar deze is niet zo populair bij de dansenden als de vorige dj.

Gaby meldt dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd. Een aantal bewoners maakt zich populair bij de bezoekers door met ze op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Gabri krijgt iets van een bezoekster die dat al bij Mark heeft afgegeven. Tony sr en jr zijn aan het draaien waar Gio zich ook al snel bijvoegt. Colinda torent boven iedereen uit, ze zit bij iemand op de schouders....En om 22.35u staat ze met een andere man op het rookbankje te dansen...

De bewoners staan zich uitstekend te vermaken en te dansen terwijl de bezoeksters de glazen nog steeds staan te spoelen. Ook LauB is alweer een tijdje achter de bar vandaan.

Rob is om goed 11.00u met een blondine in het bos verdwenen en staat daar nu mee te zoenen. Ze heeft ongeveer dezelfde stem als Gina en denkt dat ze na dit geintje haar baan wel kwijt is. Rob heeft het lekkere zoenen gemist en dat hij een harde puppy heeft :D . Als het 42 jarige blondje vertelt dat ze een kind heeft zegt hij: ''Bek dicht en zoenen''. Rob: ''Ik krijg een zendercheck kost me 5k''. En na nog wat gekwijl enz enz waaronder dat zij in zijn zak naar zijn mobieltje zoekt, hij haar kutje noemt en ze iets meer naar links moet gaan komen ze handje in handje het bos uit.....Een vriendin van blondje zegt even later tegen haar: ''Ik weet niet wat jij hebt zitten melken maar dat was geen koe''. >:)

En ook Bjorn wordt in de bosjes gelukkig gemaakt....het meisje vindt hem tijdens hun gesmak een echte flirt...Hij antwoordt op haar vraag dat hij niet denkt dat dit uitgezonden wordt. Meisje vertelt hem dat hij vrij negatief in de uitzendingen wordt neer gezet.

23.45u Om goed 23.00u stopte de muziek inderdaad en zo langzamerhand verdwijnn de bezoekers waaronder Rob's liefde. De loods is op een paar bezoekers na helemaal leeg. Gio brengt 2 meisjes naar de poort.

Goed 0.00u. Omdat Naomi haar bezoek morgenmiddag komt WIL ze dat IEDEREEN NU mee gaat helpen met schoonmaken! Mark en Gina zijn druk om elkaars naam te schreeuwen...Gina kreeg van een kale man een briefje in handen geduwd, zei: Wow en gilt nu: ''Mark, ik heb wat voor je''. Mark stopte het vlug in zijn zak.

Naomi ziet Bas eten, wil dat ook. En Bas vertelt waar het verstopt is. Bjorn: '' Vieze vuile rot Bas''. Het verstopte blijkt sushi te zijn! Gina houdt niet zo van delen en LauB gaat nog een paar borrels drinken. Mark is nu boos op Gina omdat ze met Bjorn in een kast zat te eten :?

Rob vond dat je na een feestje gelijk moet opruimen. Hij zit nu rustig te roken en te kleppen met LauB op het rokersbankje waar Rob onder meer zegt dat: ''Hij en Nicole een issue zijn geweest''. Ook Gina gaat naar het rokersbankje en zegt dat ze geen zin in opruimen heeft. En meer rokers hebben zich daar nu verzameld terwijl Ivan door het raam mee praat. Gio staat binnen niks te doen en Mark zit het geld te tellen met de opmerking dat er 2 pakjes sigaretten zijn uitgedeeld.

00.35u Ondanks dat Naomi vanavond veel heeft gedanst heeft ze de wc al schoon gemaakt en is nu aan het dweilen...... (die spierziekte he) met het chloorwater waarmee ze eerder de wc heeft gesopt. Nicole ligt al op bed te lezen omdat ze volgens zichzelf vandaag hard gewerkt heeft.

En Mark is zijn boze bui al kwijt en laat Gina naast zich, met haar benen op hem, zitten. Colinda flirt met een bezoeker en Ivan heeft Nicole opgezocht in haar bed.

Quote Urb:

Stef dat men zei "We hebben van de security gehoord dat jullie ons peuken mogen geven"
Ivan "Nooit geloven"
Stef heeft het toen gechecked in de ZK en het bleek onzin

Nicole "Waar zouden we die vandaan moeten halen?"
Stef "Bij de P van peuken"

Ivan probeert Nicole haar aandacht te vangen, ze geeft niet echt toe en blijft stug in haar boek lezen. En toch lijkt het nu dat Ivan zijn poging een beetje Nicole laat ontdooien. (Er is ook iets met Gaby, Gabri en Stef maar daar kan ik niet echt wijs uit worden)Iets dat Gabri ongerust is wat dit voor invloed op Nicole heeft en de sfeer op de vide kan bederven. Ze gaat nogal te keer. Nicole, Gaby en Stef vinden Gabri niet leuk als ze zo bezopen is.

00.48u op het rokersbankje waar Rob, Mark, LauB, Colinda en Gina zijn. De laatstgenoemde zwiert en zwaait en heeft het hoogste woord over eten en drinken. LauB wil een vraagje stellen dat meteen door een SL wordt onderdrukt.
Na de SL zegt Gina tegen Gio dat Naomi moet stoppen met hem apart te houden van alles. Gio schenkt Rob nog een half glas wodka in ''Er moet nog wel jus bij hoor''.

Ivan is in Nicole haar bed in slaap gevallen. Ze stapt uit bed als ze hoort dat Gina haar roept. En Gina naar Ivan toe die wakker van haar wordt. Mark bakt een kaassouffle voor Gina. Ze heeft een Redbull gehad en begint tegen Ivan te tetteren die de ''pleuris van haar schrok''. In ieder geval wil ze ''dat hij en Nicole bij elkaar blijven want Dj Tony heeft gezegd dat ze zo'n leuk stel zijn''. Gina wil nu een Wodka/Redbull met hem drinken. Gaby en Gabri werden pissig van haar gedrag en kreeg van Gina te horen dat ''ze hun bek moeten houden''. Gina heeft morgen een probleem volgens Gaby! Omdat Gina geen zin in Mark heeft wil ze dat Ivan meekomt die meeging. Volgens de 2 G'tjes kan Gina niet over drank en vooral Gaby heeft met haar te doen. Nicole is bij Gabri in bed gekropen.

Om 01.35u staat Gina beneden te gillen en te schreeuwen en krijgt Naomi haar dagelijkse beurt :r

Een kwartiertje later liggen Ivan en Nicole toch weer bij elkaar. Lopen oa Stef en Gaby over de vide naar hun bed toe. 5 minuten later komt ook Gina daar en is er een Soundlock waarin de ene COSser denkt dat Nicole Ivan wil en de andere COSser de tegenovergestelde mening heeft.. En ook waar Gio nog steeds probeert Naomi van onder wat wijder te maken dan ze is.....En nee, Naomi heeft echt nog geen last van haar spieren :')

Om 02.30 kleedt Mark Gina maar uit. Ze was steeds aan het controleren of Ivan en Nicole nog samen in 1 bed lagen ;)

Einde zaterdag 08.00u
pi_153339520
Omdat ik de verslagen van oa Pannekoekenmix erg mis zal ik proberen ze regelmatig bij te houden. Ik doe het net als haar door de COSsen na te lezen. Misschien dat er meer mensen zijn die dit ook willen doen?
pi_153345099
MAANDAG 8 JUNI 2015

6,45 u We zien Gaby al vroeg in bed met de telefoon zitten spelen--

6,45 u Ivan is al aangekleed en is koffie aan het zetten en gaat zo de koeien doen--

Gabi hoort wat beneden en doet de telefoon snel onder de dekens, even later gaat ze zachtjes naar beneden, rommelt wat in de keuken en gaat snel weer met de telefoon naar bed, ze heeft ook oortjes meegenomen en doet die in en gaat met de telefoon onder de dekens liggen --

7.00u We zien Naomi en Gio naar de koeien lopen, ze hebben hun drinkbak vol gepoept,ze scheppen wat poep weg , en al zoenend tussendoor doen ze hun werk ,Stuk en klaver hebben wortels gekregen van Gio--

7.05 komt Ivan lachend aangelopen , hij wist niet dat hun de koeien zouden doen, als hij dat had geweten was hij nog even blijven liggen--
Gioi en Naomi zeggen,, Maar dat wist je toch?,, ,Dat is met Bas besproken en die zou het aan je doorgeven Maar-- ivan wist het niet,, geeft niet hoor, dan ga ik wat anders doen, ---Gio zegt , overmorgen ben je weer aan de beurt want morgen doet Bas het , --,,Nee hoor zegt Ivan ik sta morgen gewoon op en helpt mee , dat vind ik niet erg ik doe het graag .
Gio zegt de modellen komen vandaag he? hoe laat zegt Ivan? om half 8 grapt Gio waarop Naomi meteen zegt nee 1 uur --
Dan gaat Ivan wat anders doen,--
Tussendoor zien we Gaby nog steeds met de telefoon in bed tikken.--
7,45u Gio en Naomi zijn al bijna klaar met de koeien al hebben ze veel minder gedaan dan wanneer Bas en Ivan de koeien doen, ze hebben maar 1 kruiwagen mest uit de stal gehaald ,-
tussendoor zien we Gio klaver en stuk nog meer wortels voeren
7,45 Ivan zit op de laptop

zie video in het video topic
pi_153346180
9.40 Gabriella heeft het heen en weer, ze besluit te gaan sporten en wil gaan vragen of Mark die in de B&B ligt ook mee komt doen, ze loopt naar hem toe en ziet dat hij nog slaapt en loopt weer terug , zegt tegen Bas hij slaapt nog en bedenkt zich en zegt ik ga hem wakker maken hij zou toch mee sporten?
en loopt weer aan -- weer stopt ze loopt weer terug en besluit om koffie te zetten voor hem om vervolgens hem toch wakker te maken -

Bas verteld ondertussen dat Gio een briljant idee had voor naam voor zijn tentje , hij wil ook burgers gaan verkopen en gio verzon de naam de Baas-beach-burger-brutaal en die is 50 cent goedkoper dan een normale hamburger maar daar neem ik dan een hap uit haha, ooh nee echt? zegt Gabrielle , jullie zijn gek maar dat vind ik wel leuk ja
pi_153367561
Om 09.45u is Naomi druk met vegen. Ze vraagt of Gina haar straks wil helpen met de fotoshoot door regelmatig het haar van de modellen bij te werken. Hoe laat deze komen is nog een verrassing omdat ze eerder op de ochtend zei dat het 13.00u zou beginnen.

Gabri brengt Mark koffie op bed. Bjorn is hoteldebotel omdat hij ook met 1 van de modellen op de foto mag. Gaby staat heur haar te doen maw de poedels krijgen weer en plaatsje op haar hoofd....En even later zit ze zielig op een bankje te huilen, ze heeft verdrietige post van thuis gehad. Er is een tante overleden. LauB staat haar bij.........maar Gaby stuurt haar even later weg

Mark krijgt opdracht van Naomi om 12.00u klaar te staan en dan friet te gaan bakken voor de fotoshoot.

Tegen 10.30u is de trainer aanwezig. En kruipt Naomi Gaby aan en troost haar verder. Ivan, Gabri en Nicole gaan met Arjuna sporten.

11.04u quotes Cir: Baybi ziet een Adelaar, Tshirt aan met lol erop
klote post Tante overleden
op de achtergrond de sporters
Noamie is inmiddels weer aan het friemelen bij likkie die voor de lapo zit
gina paar min bij gaby geweest , je komt maar praten als je zin hebt , en de keuken weer in
Mark , in de kwellness

Bjurno heeft zinan de models die straks langs gaan komen
de dames zijn allemaal lang en dan ook nog hakken aan
kanonne
Gina zuipt een blikkie energie drank en had ook liever wat langer geweest

Stef en Colinda gaan een peukje roken. Naomi stat voor de spiegel poses te oefenen, Bjorn wil van haar weten of ze zenuwachtig is.

Om 11.30u komen 4 dames met een kledingrek door de poort. Born is helemaal blij omdat hij ook in het modewereldje heeft gezeten en vandaag ook mee mag doen. Dit ventileert hij constant tegen Kim Kotter die hem op het laatst afbekt met: ''Ja, we hebben besloten om nu voor kwaliteit te gaan''. Er zijn maar 2 modellen aanwezig.

Quote Cir: Arjuna wil geld zien
Ivan ; ik zorg ervoor dat je dat vandaag binnen hebt
hij gaat mailen en daarna bellen
bjurno wil van die eet/vreet repen ... { wat is er mis met normaal vroten ? }

Quote Cir: Bjurno voelt zich als een vis in het water
de models /zijn wereldje
hij stelt de juiste vragen , hoe lang ben je ??...vult zelf wat in 1.73? 1.75 ??
meisje zegt 1.75
nog een blonde dame erby
bjurno vraagd of ze het naar de zin heeft
:O ... meisje zegt ja
sommige zijn wel oke en andere hebben het achter de ellebogen
Bjurnu, ja als de sfeer maar goed is, sommige zitten er bij ,voor je opkomt jaaa
ja of dat hier is bij deze miss verkiezing
:O :O :O :O

Gaby kent het wereldje ook ze is er weg gegaan

Ivan schrok: Hij liep een slaapkamer binnen waar de modellen aan het omkleden waren.

Rob zou om 12.30u een reclamebord voor zijn massages met een spuitbus verf maken, nu laat hij dat LauB maar doen.

Intussen zijn er 6 modellen. Bas zit ze met veel plezier te observeren. Col en LauB zijn roken. En Rob masseert Stef.

Mark vertelt Gabri op de schommel dat hij nog steeds knettergek op Gina is, hij sex ook bij een relatie vindt horen. Maar ja, alles staat u in de ijskast. Hij vertelt Gabri verder over de stemming tot Utopiaan 2014.

Bjorn: Ik heb op precies het goede moment zon gehad. Gisteren de hele dag in de zon gelegen (Dit voor de shoot). Hij moet nu achter een model op een bankje liggen en net doen of hij een gewicht omhoog drukt. Deze shoot is trouwens voor stichting HulpHond.. Gio bemoeit zich er aan alle kanten mee...

De boodschappen a 152,87 worden gebracht. Mark pakt snel de peuken en verdeelt ze :7

quote Cheszy:
Ivan en Waaif in gesprek over hoe het uit gegaan is

Voordat de zus van Ivan kwam werd Waaif naar ZK geroepen en werd haar verteld dat er 2 dames onderweg waren, op dat moment stonden de zussen van Ivan aan het hek.
Waaif is helemaal uit haar plaat gegaan in de ZK toe ze dat zag, ze dacht "wat voor vies spelletje word hier gespeeld".

Om 15.30u begint er een workshop macarons maken voor de bewoners waarvan heel weinig op de streams te zien is. LauB houdt van limocello smaak. De fotoshoot is nog steeds bezig op diverse plaatsen op het terrein.
Om 16.45u lijkt er eindelijk een einde aan de shoot met 12 modellen en enkele bewoners te zijn.
pi_153369439
17.08u Mark meldt dat hij tot aan het einde van het jaar wil blijven.

quote URB: Mark maakt opmerkingen over hoe knap Gina is
Gina koel "Wat heb je gedaan vandaag?"

Mark zegt zn dingetje gedaan te hebben, ik las dat ie met boekhouding bezig geweest is?
Mark haalt modderworstelen aan, Gina zegt dat ze er niet over moeten praten dan verweet men het hopelijk, die heeft daar dus geen zin in.
Wat gaan we vanavond doen vraagt Gina, Mark zegt verder met ons spelletje. Mja daar begon het allemaal mee week of 6-7 terug

Gio heeft Naomi al op bed gebracht. Een ander mag haar rotzooi van de shoot opruimen. Bas doet verschillende gymoefeningen. Nicole wil een eigen macaron gaan ontwikkelen. Rob hangt op de schommelbank.

Quote yaba:

Rob: hoe gaat het met je kapsalon?
gina: ja wel goed ben bezig met de leveranciers
rob: oh leuk biologisch?
gina: eh nee niet echt

Dat was toch haar droom :'(

Ivan kan geen geld van Mark krijgen voor sportdrankjes, domweg omdat er geen geld is.

De relatie tussen mark en Gina is over maar ze blijven wel vrienden. Mark zijn familie komt zaterdag.

Volgens LauB deden Joey en zij elk hun eigen ding en ook lagen ze niet te vaak en veel in bed.

Einde om 19.37u
pi_153384108
Centraal
De financiën zijn weer pet volgens Mark. "Wat gaan we daar nou aan doen?" "Ook de Live in de loods wordt weer niks. en dan die sigaretten..."
Gio en Bjorn sommen op wat er nog in het vat zit. "het is allemaal zo kort dag"zegt Mark, Ivan beaamt dat..
"We staan er kut voor"zegt Ivan
Bas wil een investering..Bas heeft een waterleidingslang besteld...
Ivan zegt: "Je hoort het, we staan er slecht voor"...
Ivan: "weer een feit, dat er beslissingen worden genomen" dit nadat Bas verteld dat er iets besteld is, met toestemming van Mark en Laura. Mark ontkent het..en begint weer over sigaretten...
Gio vind dat ze een compliment verdienen, omdat ze twee weken het financiën systeem om zeep geholpen hebben.
Nicole zegt, dat het komt, omdat er Zondags geen groepjes worden samengesteld. Colinda zegt: "Niemand let op"...
Ivan: "bewijs weer van onduidelijkheid"
Colinda zegt: "het ligt aan concentratie"
Laura zegt, dat Bas een kans verdiend, Mark valt haar bij. Ivan zegt dat Bas zijn investering er gewoon doorheen drukt.
Morgen half drie komt Jonah hierheen, vertelt Laura, ze wil hem een check overhandigen en samen een schilderij maken. Jonah heeft 100.000 euro nodig om naar Amerika te gaan, hij is 4 jaar...
Het idee is ontstaan door de wenspot, drie mensen hebben die wens ingediend bij Laura..
Morgen zullen we het verhaal van de ouders en Jonah zelf horen.
8 augustus is de beach festival, vertelt Bjorn van 12 uur tot 23 uur. Hij noemt een aantal artiesten en 11 DJ's. 20 euro entree. De eerste 300 kaartjes, krijgen er een kleding goodybag bij, vette kleding...
Er komen wellicht ook missen..
De markt (Keti Koti)van 27 Juni wordt een knaller zegt Ivan en geeft het woord aan Gabri. Zij vertelt dat het Verbroken ketenen betekent en ze vieren het met eten, drinken, Surinaamse kleding enz
"Er is Bara, Roti....Moeten we de Luifel wel opengooien met zoveel eten?"....
Het is van 12 tot 6 uur en op Zaterdag..
De Throwdown van as weekend (zondag): er is een team vanuit Utopia, er is muziek geregeld, EHBO en de taakverdeling moet nog even gedaan worden. Ivan heeft iedereen nodig. Ook sponsers zijn benaderd. zoals Wim, die gaat iets aan de buitenverlichting doen, kost bijna niks, zegt Ivan. "Wat kost dat dan?"zegt Bas..
"Het worden leuke dingetjes" zegt Ivan..
"Wat vinden jullie van het alcoholgebruik in Utopia?" "Ik wil niet gaan wijzen"... "Ik vind als we zo doorgaan, het heeft invloed op de nachtrust"
Rob zegt: "als we niet aan jenever enzo doen"... Nicole vindt dat het aan ieders verantwoordelijk ligt. Laura vindt dat een groep op elkaar moet passen.
Gabri zegt: "het is een aandachtspuntje"...
Bjorn zegt: "het moet even gezegd worden, we zijn oud en wijs genoeg"..
Colinda zegt: "er was nooit sterke drank, buiten de verkoop. Ik ben voor betalen voor drank"...
Mark denkt dat het niet werkt, mensen laten betalen.
Onderwerp afgesloten
Colinda roept: "Ow nog één ding: de roze bingo!! Ik heb alles geregeld." Nicole heeft er zo ontzettend zin in, het wordt fantastisch! er zijn 25 kaarten verkocht, maar Colinda hoeft niet zoveel kaartverkoop, want als het te druk wordt is het niet gezellig.
Bas en Bjorn zijn onder meer dragqueens, verder komen er beroemde dragqueens. Ivan zou het niet doen, want die voelde zich bij carnaval al erg oncomfortabel.
Gio bedankt iedereen voor de inzet, er werd enorm geknald op het 500 dagen feest. Aankomende Vrijdag zijn de audities voor talentenjacht. Er is een bord gemaakt. Dat wil hij het liefst voor elk event gaan doen. Complimenten aan Rob ervoor.
Colinda zegt, dat de vrijwilligers altijd benaderd mogen worden, want ze doen het met hart en ziel.
Rob wil uitgezocht hebben of ze iets kunnen met de tuin/akker, kunnen ze iets gaan verkopen? Geld genereren? Rob is geen boer, maar....
Nicole wil wel grond gaan verhuren, voor een volkstuin in Utopia
Bas vraagt:" wat doen we met de kas?"
Gina en Mark hebben een stukje akker toegeëigend..
Gio wil een groepsactiviteit doen, iets met cocktails enzovoort.
Nicole vraagt: "Iemand trek in een macaron?"...
Naomi vraagt of het nog lang gaat duren, daar heeft ze geen zin in.
Iedereen zit te smullen van een macaron. Nicole bedankt de gevers van de workshop...
"Lekker, lekker, lekker"....
Ivan zegt dat ze het nu gaan hebben over het geldsysteem, de bv enzovoorts...
"Er lopen teveel dingen door elkaar heen"zegt Ivan Hij wil een splitsing maken tussen samenleving en groepen maken. Waarin iedereen zijn of haar kwaliteiten kunnen gebruiken. Alles hoort wel bij elkaar, maar de één is meer betrokken bij de samenleving en de ander bij de bv.
De samenleving zijn de activiteiten binnen de groep, maar ook huishouden en boodschappen. Daarin moet die groep leiding nemen. het is nu rommelig. De focus ligt dan bij de groep samenleving.
De groep bv gaat dan over de investeringen..
Ivan benadrukt dat het geen verplichting is om er over te praten. Het is een plan, waarin kwaliteiten van elke bewoner tot zijn recht zou gaan komen.
nb [Het lijkt op hetzelfde plan, waarmee in het beginstadium van Utopia, ook door Aike, Hakim, Emiel en Paul is gewerkt]
Ze nemen pauze, want dit wordt een laaaaaaang gesprek....
pi_153394850
LauB gaat vrijdag naar huis! vertelt ze alleen aan Ivan.

Ivan vindt Bas veel liegen.

En nadat ze een eetpauze hadden gehad gingen ze verder met het Centraal! Ivan legt spullen klaar voor de nieuwe indeling van de BV waar mensen baas zijn van een deel van de BV en ze moeten kiezen in welk gedeelte ze willen zitten.
Gio heeft geen kwaliteiten dus die is snel klaar. Mark wil bij de Samenleving. Zo wordt de rest van de bewoners ook verder verdeeld. Het lijkt of Ivan niet helemaal tevreden is. Hij vraagt of mensen in de goede groep zitten of ze misschien liever anderen erbij hadden gehad? Hij vindt dat Mark toch beter bij een andere groep had kunnen zitten.

Groep Samenleving: Mark, Col, Gio, Naomi, Stef en Gina
Groep Stichting: LauB, Gaby, Rob en Ivan?
Groep BV : Nicole, Gabri, Bas en Bjorn

Nicole zit volgens LauB niet goed. Nicole: ''Ow dan pas ik nergens in. Ik voel me ook nergens verantwoordelijk voor''. Colinda wil wel ruilen, die wil zich meer zakelijk bezig houden.

De groepjes zijn druk aan het overleggen

Quote Prisha:

Ivan vind dat Mark daar hoort (niet waar ie nu zit).
Gio zegt: mensen mogen toch zelf kiezen.
Naomie: dan beslis jij voor Mark
Ivan: nee dat is mijn mening.

Gio: Stel dat we het volgende week vergeten zijn? Ivan: Dan proberen we iets anders...

Nicole: we hebben zo vaak discussies gehad, over de bv over schoonmaken maar niets helpt. Dus wat er moet veranderen zijn de mensen.

Gina schijnt naar huis gebeld te hebben, ze vond het jammer dat haar moeder niet opnam!

Iedereen moet met zijn poten uit de horecakeuken blijven van Stef. Colinda schijnt volgens eigen zeggen in haar werkzame leven ook bedrijfs-econoom te zijn geweest ;)

Tussendoor merken de COSsers dat er vannacht het eea gebeurd is en niet op de streams was: Mark heeft een boek naar zijn hoofd gehad. DGK_Tegengas:'' Heb een stukje opname, waar Gina hem een klap geeft met haar vlakke hand in zijn gezicht ''.

Ivan begint het wat zat te worden omdat sommige bewoners het niet allemaal zo serieus nemen. De Samenlevingsgroep is druk bezig elkaar de waarheid te zeggen....of elkaar onderuit te halen. Gabri verwijt Mark dat hij heel vaak op bed lag voordat Gina er was. Mark: En jij dan? Stef is het zat en loopt weg, Nicole volgt even later. Op het laatst is Gio de enige nog die daar zit.

Om 17.23u vraagt Rob aan LauB of ze misschien weg gaat? LauB: Uh uh haha, nee ik blijf nog eventjes. Hij heeft dus al vermoedens.
pi_153402507
WOENSDAG 10 JUNI 2015

8.00u nog niemand te zien alles ligt nog in bed, terwijl de koeien steeds naar het hek kijken of er al iemand aan komt 8,15u zijn Bas en Laura B in beweging , al gaan ze op hun gemak eerst tanden poetsen en om 8.30 nog eerst koffie drinken en een sigaret roken laura geeft ook al meteen aan dat ze vandaag minder poep wil scheppen en na de koeien terug naar bed gaat, ook heeft ze het ineens in haar schouder in de verte hoor je de koeien al roepen , maar helaas is er nog even geen tijd

8,45u zijn de koeien nog niet gemolken, een vreselijk gezucht gesteun en geschreeuw om vieze poep door Laura B, alles is te veel vies en stinkt en ze is vreselijk aan het strekken en doet alles op haar dooie akkertje en ,zodat Bas de koeienvlaaien maar gedaan heeft , daarbij zegt ze ook nog eens dat Bas moet op schieten omdat de koe op knappen staat
Om 9 uur word Stuk eindelijk gemolken

(zie voor de 2 filmpjes in het filmpjes topic)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')