abonnement Unibet Coolblue
pi_153114016
Oh dat dreumesen peuters onder elkaar vind ik trouwens ook zo bijzonder. We kwamen laatst in de supermarkt een ander dreumesje peutertje tegen. Isa en het andere meisje vonden elkaar erg interessant, gaven elkaar een klapzoen op de mond en gingen toen allebei weer braaf met mama mee :D O+
Sarcasme. Herken het.
  zaterdag 30 mei 2015 @ 22:48:51 #252
171422 LadyBlack
paint it black
pi_153114045
:D! Ja dat is natuurlijk ook nog iets Spirit, ze moet t wel even bedenken inderdaad!

Wat voor bedje heb je voor haar? Ik ben echt hellbent op de MINNEN van ikea O+ maar ik krijg m er hier niet door bij mn vriend vrees ik :')

Maarrrrr misschien heb ik zojuist op Pinterest een toffere optie gevonden (via elamanilo _O_ ): een matras (op lattenbodem / pallet) op de grond, en dan een stellage eromheen zodat ze een bedhemel of een tent kan maken O+!
pi_153114087
Spirit, ik ben ook benieuwd wanneer jouw peutertje het doorheeft. Maar super dat het bedje haar bevalt.
Dat is bij mij een van de redenen dat ik nog niet overga. Ze past nog prima daar en slaapt meestal prima daar. Ik denk dat ik na de zomer overga. Maar kan nig veranderen hoor :D

Een klapzoen O+
pi_153114218
Mijn peuter heeft ook nooit bedacht dat je wel uit een ledikant zou kunnen klimmen. In ieder geval niet voor hij over was naar een peuterbed :D. Hij ging daarentegen wel altijd direct huilen als hij wakker werd. Nu met groot bed blijft hij de ene keer alsnog huilen in zijn bedje, maar de andere keer staat hij opeens voor je neus. Ik vind dat nog wel wennen hoor, ik schrik me elke keer het leplazarus :').

Hij heeft een nieuw stopzinnetje:
Heb je je pijn gedaan? Nee hoor, dat niet.

Ik merk sowieso dat zijn taal een stuk complexer wordt (na een periode van heel irritant ( :@) stotteren).
Venus in pocketformaat
© loveli
  zaterdag 30 mei 2015 @ 23:02:26 #255
171422 LadyBlack
paint it black
pi_153114375
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2015 22:56 schreef Phaidra het volgende:
Hij heeft een nieuw stopzinnetje:
Heb je je pijn gedaan? Nee hoor, dat niet.

Ik merk sowieso dat zijn taal een stuk complexer wordt (na een periode van heel irritant ( :@) stotteren).
_O- dat stopzinnetje :') zo lekker wijs.....

Ik heb ook een periode gestotterd trouwens, dan wilde ik gewoon teveel te snel zeggen :) koppie ging sneller dan t mondje.
  zaterdag 30 mei 2015 @ 23:20:57 #256
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_153114815
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2015 22:48 schreef LadyBlack het volgende:
:D! Ja dat is natuurlijk ook nog iets Spirit, ze moet t wel even bedenken inderdaad!

Wat voor bedje heb je voor haar? Ik ben echt hellbent op de MINNEN van ikea O+ maar ik krijg m er hier niet door bij mn vriend vrees ik :')

Maarrrrr misschien heb ik zojuist op Pinterest een toffere optie gevonden (via elamanilo _O_ ): een matras (op lattenbodem / pallet) op de grond, en dan een stellage eromheen zodat ze een bedhemel of een tent kan maken O+!
Die willen wij wil ik ook inderdaad :Y Maar ik denk wel dat ik hem er door krijg eigenlijk. Dat wil zeggen, ik wilde hem eigenlijk gewoon gaan kopen :@ :')

Maar goed, moet dus eerst even op je pinterest gaan snuffelen O+
pi_153115459
Super lief bedje!!
Die Minnen dus.

Ik heb bij allebei een zijkant uit het ledikant. Omdat ik ze niet meer hoef te tillen dan (rug issues) en ook omdat ik op vakantie geen campingbedjes meer mee wil nemen. Het gaat verrassend goed.
Lijkt me super schattig als ze bij elkaar gaan liggen O+

Wij gaan eind dit jaar voor Life Time bedden. Super tevreden over. Hebben mijn oudsten ook. Maar wel eerst even sparen (ai).
Maar goed, dan hoeven we maar 1x een bed voor ze te kopen.


Edit: huh, er ging iets verkeerd met quoten.
Met een meidenkwartet
pi_153115734
Rosalie slaapt ook in dat minnen bedje. Mijn buren hadden een verandering van de kinderkamers en stonden net hun auto vol te laden voor de stort toen ik thuis kwam. En toen hadden ze dat bedje in hun hadden. Of ik misschien interesse had anders ging het naar de stort. Nou graag O+

Ze blijft er wel braaf in liggen, maar dat komt ook omdat ze nog een rekje heeft om te voorkomen dat ze eruit valt. Daardoor moet ze echt over die stalen krullen klimmen en dat doet ze alleen als de poef ernaast staat. Dus we moeten erop letten dat we die een metertje opschuiven als ze naar bed gaat :D

Ik was vandaag een dagje naar Antwerpen met mijn moeder en de kindjes bij mijn schoonouders. Ik kreeg vanavond een appje dat Rosalie op het potje had gepoept *O*
Ze vertelde aan oma dat ze 'harde poep' voelde en toen had schoonmoeders gezegd dat het makkelijker poepte als ze het op het potje deed. En dat wilde ze wel proberen. Stoer kind van me O+
(*duimt dat dit eva ook helpt*)
pi_153116944
Wat knap Danic! Ik hoop voor jullie dat het Eva ook helpt, heb wat meegelezen en wat een sneu verhaal vind ik het..

Ik heb denk ik een hele brave peuter want die doet echt geen pogingen in of uit bed te klimmen. En ook niet om haar slaapzak uit te trekken. Ik leg haar neer en ze gaat meteen slapen of nog even kletsen en dan slapen. En als ze wakker wordt blijft ze luilakken en daarna roept ze om mij of haar vader en wacht tot wij haar komen haken. Ideaal kind eigenlijk :+
E.
pi_153119409
Alleen de jongste had nog wel eens de neiging uit het ledikant te klimmen. Toen hebben we maar een ander bed voor de oudste gekocht. Ze ging ook steeds in zijn bed liggen als ze ging slapen (heeft nog 2 maanden ofzo geduurd voor ze echt over ging :'))
Oudste heeft nog nooit een poging gedaan trouwens.

Oh en oudste heeft ook zo'n wekker, maar dat was alleen in her begin een succes :p
Hoewel het de laatste tijd iets beter gaat weer. Ik was het 6 uur wakker worden een beetje zat :+ nu is het een half uur tot uur later. Je merkt toch wel dat ie dan iets beter uitgeslapen is.
Tegenwoordig maken ze elkaar ook wakker s ochtends. Dan hoor ik een deur open gaan en daarna nog een deur en dan allemaal geklets :D
Vanochtend ging oudste plassen. En zijn zus moest ook zei ze. Hoor je: heb je dat al aan mama gevraagd? Komt ze naar mij toe, mag ik niet helpen (en uiteindelijk moet ik toch wel helpen). En ze gingen in elkaars kamers spelen zeiden ze. Uiteindelijk gingen ze.toch naar beneden :D
Wel echt heel leuk zo O+
pi_153119511
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 mei 2015 21:27 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]

Ik vond de eerste helft van de dag knap nat/ wisselvallig :D Wij besloten 's morgens dat we zin hadden in wat leuks en geen zin in de Beekse Bergen dus wij waren er ook.
Tof dat hij een leuke dag heeft gehad. ^O^ Otje is helemaal weg van de draaimolens en Droomvlucht.
Wij wonen dichtbij dus even de buien afgewacht :D. Waren er net toen die hagelbui losbarstte :'), nog even in de auto gebleven.

Draaimolen vond ie niks :'). En Droomvlcuht zijn we niet meer aan toe gekomen. Fata Morgana leek me ook leuk voor hem.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_153119915
Fata morgana vond eva vorig jaar helemaal niks. Te donker en te spannend denk ik.
We gaan aanstaande zaterdag weer eens een keertje, heb er echt zo'n zin in! Vorige keer was ze zo druk met de atracties dat we niet eens aan het sprookjesbos zijn toegekomen :D

En Son O+ dat klinkt echt geweldig zo. Je kleine, grote kinderen die het allemaal zelf regelen.
  zondag 31 mei 2015 @ 10:16:33 #263
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_153120205
Spark, zo gaat het hier ook hoor, muv de slaapzak, maar die doen we nu dicht met een veiligheidsspeld door het oogje van de rits. En sindsdien geen probleem meer. Uit bed klimmen heeft ze ook nog nooit gedaan. We zijn dus ook totaal niet bezig met een groot bed nog. Dan voorzie ik echt dat we de alles tot reikhoogte weg kunnen leggen en de commode regelmatig leeggehaald gaat worden. En daar heb ik nog geen zin in :@.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  zondag 31 mei 2015 @ 16:52:58 #264
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_153130694
Net de loopfiets uitgeprobeerd. Omg. Traumatisch geloof ik. Krijsen. Blèren. Gillen. Geen succes dus.
Nog maar paar keer proberen, maar ik vrees.. -O-.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  zondag 31 mei 2015 @ 17:10:49 #265
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_153131473
Of gewoon even laten staan tot ze zelf interesse heeft?

Wij zijn vandaag naar het peuterfestival geweest. Was heel erg leuk. Voorstelling van Dikkie Dik en de taart. Die hadden M en D al op het Kiindfestival gezien maar ik geloof niet dat ze dat nog wisten :D M en J zaten al snel samen vooraan, D heeft vanaf papa's schoot gekeken. Vooraf spelen in het kabouterbos in de lobby vonden ze ook prachtig.



Nu willen graag naar een "echte" voorstelling. Ze zijn hier alledrie nogal fan van Het Zandkasteel en nu is deze voorstelling in september in de buurt. Het is alleen een 3+ voorstelling. Dus nu twijfel ik een beetje voor mijn meiden. Op dezelfde dag is ook Woezel en Pip en die is 2+, maar weet niet of M W&P beetje te pruimen vindt. /fwp.
pi_153132627
Ik vond het zandkasteel heel leuk. Er waren volgens mij ook best nog wel wat jongere kindjes. En het was afwisselend. De konijntjes die je op tv ook ziet kwamen er ook elke keer tussendoor als onderbreking.
  zondag 31 mei 2015 @ 17:51:08 #267
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_153132704
Klinkt goed. Die konijntjes zijn favoriet O+

Het is met 5 personen nog best een boel geld dus vandaar ook mijn twijfels.
pi_153138058
Phaedra, dat stopzinnetje O+

Danic, wat knap van Rosalie *O*
Hoe was het shoppen?

XM, ik ben het met Kyara eens. Gewoon even laten staat, totdat ze er zelf interesse in heeft.

Kyara, leuke foto's. En super dat ze het zo leuk vonden.
pi_153148047
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2015 10:16 schreef XcUZ_Me het volgende:
Spark, zo gaat het hier ook hoor, muv de slaapzak, maar die doen we nu dicht met een veiligheidsspeld door het oogje van de rits. En sindsdien geen probleem meer. Uit bed klimmen heeft ze ook nog nooit gedaan. We zijn dus ook totaal niet bezig met een groot bed nog. Dan voorzie ik echt dat we de alles tot reikhoogte weg kunnen leggen en de commode regelmatig leeggehaald gaat worden. En daar heb ik nog geen zin in :@.
Wat heb je eigenlijk op reikhoogte liggen? Loopfiets is hier ook nog mopperen, trouwens.

Hier is ze al een paar maanden nu over, maar net als bij Spark is mama roepen veel handiger dan eruit klimmen. Of je krast lekker met je nagels over de muur :X

Maar ik wilde iets vragen, dus. Welke kindjes gaan naar de psz en zijn niet eerder naar opvang geweest? Hoe was dat wennen en hoe heb je hem/haar voorbereid?
Ellie mag in september beginnen en ik vind 't heel goed voor haar, maar ook heel spannend :D.

[ Bericht 12% gewijzigd door Cwen op 01-06-2015 08:20:54 ]
Home is where the O+ is...
  maandag 1 juni 2015 @ 08:30:41 #270
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_153148180
Cwen, mijn meiden gaan ook in de september starten met psz en gaan ook niet naar opvang (zijn ze 1,5 maand geweest). Nu scheelt het wel dat ze hier natuurlijk met z'n tweetjes zijn.
pi_153148395
Billie vond het in het begin wel overweldigend, nu is ie goed gewend en vindt ie het hartstikke leuk!
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_153149010
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2015 08:15 schreef Cwen het volgende:

[..]

Wat heb je eigenlijk op reikhoogte liggen? Loopfiets is hier ook nog mopperen, trouwens.

Hier is ze al een paar maanden nu over, maar net als bij Spark is mama roepen veel handiger dan eruit klimmen. Of je krast lekker met je nagels over de muur :X

Maar ik wilde iets vragen, dus. Welke kindjes gaan naar de psz en zijn niet eerder naar opvang geweest? Hoe was dat wennen en hoe heb je hem/haar voorbereid?
Ellie mag in september beginnen en ik vind 't heel goed voor haar, maar ook heel spannend :D.
Beide kids wel psz geen opvang. We hebben het er over (school) meer voorbereiding niet eigenlijk.

Yaro ging direct zonder problemen. Die kreeg later wel een week dat hij ineens moest huilen.

Kyan zal het lastiger vinden zonder mij maar vind spelen met andere wel heel leuk en wil nu al steeds naar school dus komt vast ook goed.

Dus eigenlijk niks bijzonders.
  maandag 1 juni 2015 @ 10:23:10 #273
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_153149574
Cwen, haar kamer is de oude studeerkamer en daar staat een maatwerk boekenkast. En die is van vloer tot plafond met allemaal vakken. Daar hebben we op sommige plaatsen deurtjes voor laten maken, zodat we m nu deels als kledingkast kunnen gebruiken. Maar ze kan daar dus bij van alles en nog wat :{.

En iets anders, hoe lang duurt de genezing van de waterpokken? Korstjes zijn weg maar het zijn nu allemaal donkere vlekjes/littekens. Ik hoop echt dat dat nog wegtrekt... het is nu net alsof ze nog de pokken heeft.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  maandag 1 juni 2015 @ 10:41:26 #274
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_153149858
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2015 10:23 schreef XcUZ_Me het volgende:
En iets anders, hoe lang duurt de genezing van de waterpokken? Korstjes zijn weg maar het zijn nu allemaal donkere vlekjes/littekens. Ik hoop echt dat dat nog wegtrekt... het is nu net alsof ze nog de pokken heeft.
J had met pasen waterpokken, niet veel, maar wel een paar grote/diepe. Je ziet nu nog steeds wat vlekjes. Ze worden wel steeds lichter, en trekken wel weg, maar ik denk dat t toch even kan duren. Zijn toch littekens :{


Loopfiets wil J. trouwens meestal ook niet op. We zetten m nu gewoon af en toe in de tuin, en vragen dan of ie wil fietsen. Heel soms volgt daar een JA op.

Vreemde is dat ie t op t KDV wel blijkt te doen, maar verschil is misschien dat dat driewielers (met trappers) zijn, wij hebben een 'tweewieler'. De driewieler bij oma daarentegen wil ie ook niet :?
  maandag 1 juni 2015 @ 11:35:32 #275
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_153150976
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2015 10:23 schreef XcUZ_Me het volgende:
En iets anders, hoe lang duurt de genezing van de waterpokken? Korstjes zijn weg maar het zijn nu allemaal donkere vlekjes/littekens. Ik hoop echt dat dat nog wegtrekt... het is nu net alsof ze nog de pokken heeft.
D zal helemaal onder, zo erg dat ik me wel even zorgen heb gemaakt of alles nog wel weg zou trekken of dat ze er levenslange littekens aan over zou houden. Ook omdat het inderdaad nog even bleef zitten.Maar na een maandje of zo was alles wel weg, weet niet meer precies wanneer maar er is in elk geval helemaal niks meer van te zien.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')