Joh, het is tv. Als het 1 van die andere restaurants was geweest zouden ze daar waarschijnlijk superenthousiast over zijn geweest en gezegd hebben dat dat echt "the place to be" is. Zo'n Sergio Herman wil natuurlijk alleen maar deel uitmaken van zo'n programma als ze helemaal lyrisch zijn over zijn restaurant op tv.quote:Op maandag 25 mei 2015 20:11 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Niet om The Jane af te kraken hoor, het is gewoon een geweldig restaurant, maar om nou te zeggen dat er verder niks is in Antwerpen, vind ik ook een beetje te ver gaan. In 't Zilte ben ik toevallig geweest en dat is écht de top. Misschien is The Jane wel even goed hoor, ik ben er (nog) niet geweest, maar ik vind die overhypte reacties aan het begin van onze kandidaten bijzonder dom. Zoveel moois in Antwerpen op culinair gebied...
En dan had ik ook gezegd dat het te debiel voor woorden is natuurlijk.quote:Op maandag 25 mei 2015 20:39 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
Joh, het is tv. Als het 1 van die andere restaurants was geweest zouden ze daar waarschijnlijk superenthousiast over zijn geweest en gezegd hebben dat dat echt "the place to be" is. Zo'n Sergio Herman wil natuurlijk alleen maar deel uitmaken van zo'n programma als ze helemaal lyrisch zijn over zijn restaurant op tv.
Tja, het gaat natuurlijk voornamelijk om promotie voor dat restaurant en dat boek, dat is waarschijnlijk ook de enige reden dat ze eraan mee willen werken, dus dan is het niet zo gek. Ik denk niet dat de kandidaten hier wat mee te maken hebben, als ze 1 van die andere restaurants genoemd hadden zou dat er waarschijnlijk gewoon uitgeknipt worden.quote:Op maandag 25 mei 2015 20:41 schreef timmmmm het volgende:
[..]
En dan had ik ook gezegd dat het te debiel voor woorden is natuurlijk.
Ah dat had ik niet meegekregen. Beetje nare zure man in ieder geval.quote:Op maandag 25 mei 2015 19:35 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Is geen Belg..een Hollander. Naja Hollander..Zeeuws-Vlaanderen..apart volk.
Te weinig tijd en te veel stress. En Stan heeft daar sowieso wat meer mee dan de rest. Bij hem werd ook al gezegd dat hij het alleen moest doen als hij zeker wist dat hij goed uit kwam met de rest.quote:Op maandag 25 mei 2015 22:02 schreef sirdanilot het volgende:
Verder had ik wel verwacht dat er meer zouden zijn die iets met de stikstof wilden doen.
Als je wat stikstof over je heen krijgt glijdt het zo van je huid af. De stikstof is zeer koud en je huid is in vergelijking daarmee een gloeiende bakplaat. Dus er gebeurt het zelfde als wanneer er een druppeltje water op een gloeiende plaat valt.quote:Op maandag 25 mei 2015 22:08 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Te weinig tijd en te veel stress. En Stan heeft daar sowieso wat meer mee dan de rest. Bij hem werd ook al gezegd dat hij het alleen moest doen als hij zeker wist dat hij goed uit kwam met de rest.
Zag er wel eng uit hoe hij wankel met dat emmertje stikstof door die keuken waggelde trouwens
Oh serieus? Ik dacht dat het best gevaarlijk was om over je heen te krijgen?quote:Op maandag 25 mei 2015 22:11 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als je wat stikstof over je heen krijgt glijdt het zo van je huid af. De stikstof is zeer koud en je huid is in vergelijking daarmee een gloeiende bakplaat. Dus er gebeurt het zelfde als wanneer er een druppeltje water op een gloeiende plaat valt.
Hij is heel goed hoor, maar een zure man en boer is het wel. Wat is daar het probleem mee?quote:Op dinsdag 26 mei 2015 00:47 schreef Randle het volgende:
Zure man, boer en nog een hoop gezeik over Sergio Herman.
Zijn restaurant 'oud sluis' was een 3 sterrenrestaurant. En de door jullie zo bejubelde Nick heeft alles geleerd van deze Sergio. Maar ja weer typisch Nederlands en helaas dus nu ook op Fok! kop boven het maaiveld neerhalen maar.
Een cook-a-long is meestal dat er een chef vooraan staat de koken, en dat de kandidaten dan mee moeten koken. En dan proberen hetzelfde gerecht te maken.quote:Op dinsdag 26 mei 2015 11:51 schreef Karina het volgende:
Ik ken Sergio verder helemaal niet, dus ik had geen idee dat het blijkbaar een geweldig bekende kok is. En iemand die het gemaakt heeft kan net zo goed een klootzak zijn als een aardige kerel. Kranenborg is toch ook 'gevierd' maar wel een sympathieke vent.
Maar goed vanavond dus cook-a-long. Wat dat ook wezen moge
Als ik een beetje google zou het kunnen betekenen dat de deelnemers een complete maaltijd moeten bereiden: voorgerecht, hoofdgerecht, toetje. Dat lijkt me wel leuk
Oh ja dat klopt ook meer met de naam natuurlijk. Meekoken. Ik hoop trouwens wel dat ze volgende week, tijdens de finaleweek, ook in een restaurant moeten meedraaien, dat vind ik altijd een leuk onderdeel. Lekker stressvolquote:Op dinsdag 26 mei 2015 11:55 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Een cook-a-long is meestal dat er een chef vooraan staat de koken, en dat de kandidaten dan mee moeten koken. En dan proberen hetzelfde gerecht te maken.
Ik zie mensen hier anders niet zeggen dat hij niet goed is. Die sterren krijg je natuurlijk niet zomaar. Neemt niet weg dat ie als mens niet zo sympathiek overkomtquote:Op dinsdag 26 mei 2015 00:47 schreef Randle het volgende:
Zure man, boer en nog een hoop gezeik over Sergio Herman.
Zijn restaurant 'oud sluis' was een 3 sterrenrestaurant. En de door jullie zo bejubelde Nick heeft alles geleerd van deze Sergio. Maar ja weer typisch Nederlands en helaas dus nu ook op Fok! kop boven het maaiveld neerhalen maar.
Viel mij idd ook op. En Nick werd dan niet ondertiteld, terwijl ze beide even Zeeuws (kunnen) praten.quote:Op maandag 25 mei 2015 22:02 schreef sirdanilot het volgende:
Vond het wel grappig dat hij moest worden ondertiteld
Maar Nick's ABN was een stuk beterquote:Op dinsdag 26 mei 2015 13:55 schreef Dudette1985 het volgende:
[..]
Viel mij idd ook op. En Nick werd dan niet ondertiteld, terwijl ze beide even Zeeuws (kunnen) praten.
Leuk om te zien dat Nick het 'gemaakt' heeft. Heb nog met hem op de Mavo gezeten 15 jaar geleden
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |