Leuk ja. Hier in Bommel kreeg een kar ooit een 1.quote:Op woensdag 20 mei 2015 22:08 schreef Boca_Raton het volgende:
Die commentaren zijn zo geestig: 'Economisch delict!'
De plaatselijke supermarkt verkocht bedorven haring volgens die test. Kan best! Het is toch verschrikkelijk... Bedorven!quote:Op woensdag 20 mei 2015 22:18 schreef tong80 het volgende:
[..]
Leuk ja. Hier in Bommel kreeg een kar ooit een 1.
Ja... ja... ja... zit wat in. Ik keur je antwoord goedquote:Op woensdag 20 mei 2015 22:35 schreef borisz het volgende:
Vis moet je ook niet bij de supermarkt kopen.
Het blijft leuk om de commentaren te lezen.quote:Op donderdag 21 mei 2015 09:25 schreef Spanky78 het volgende:
Jammer alleen dat de test doet alsof ze echt verschil kunnen proeven tussen nummer 1 tot 25.
Tussen de top en deslechtste zal wel verschil zien, maar de rest is bias,ruis ensowieso is die h hele test momentopname. ..
Koop bij de supermarkt betere vis dan bij veel visboeren.quote:Op woensdag 20 mei 2015 22:35 schreef borisz het volgende:
Vis moet je ook niet bij de supermarkt kopen.
Dat zou ik ook net zeggen. Kwaliteitverschil zit dan zeker in de uien?quote:Op vrijdag 22 mei 2015 11:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Toch is het merkwaardig dat, hoewel er maar een handjevol haringinleggers is (drie?) er zoveel verschil is bij de haringontdooiers en schoonmakers
En rijping dan? Je koopt die dingen in en verkoopt ze. Daar moeten geen weken tussen zitten.quote:Op vrijdag 22 mei 2015 12:19 schreef Bramito het volgende:
Dit zijn de criteria:
Vers van het mes:
Rijping:
Schoonmaak:
Gem. gewicht per stuk:
Prijs per stuk:
Prijs omgerekend per 100g:
Temperatuur:
Vet percentage in filet:
Microbiologische gesteldheid:
Als verkoper heb je behalve het vetpercentage eigenlijk alles in de hand. Als je dan bedorven haring verkoopt ben je gewoon een prutser.
Ik weet niet of ik je vraag goed begrijp, maar wat ik wilde zeggen is dat als je één van de andere criteria verneukt, je een prutser bent. Ik pikte bedorven eruit omdat ik dat het extreemste vind.quote:Op vrijdag 22 mei 2015 13:33 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
En rijping dan? Je koopt die dingen in en verkoopt ze. Daar moeten geen weken tussen zitten.
Je moet eens niet zoveel vinden.quote:Op vrijdag 22 mei 2015 13:40 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ik weet niet of ik je vraag goed begrijp, maar wat ik wilde zeggen is dat als je één van de andere criteria verneukt, je een prutser bent. Ik pikte bedorven eruit omdat ik dat het extreemste vind.
Pardon? Ik moet niks, en ik vind wat ik wil. De test van 2014 staat gewoon online. Bekijk de nummer laatst eens.quote:Op vrijdag 22 mei 2015 13:42 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Je moet eens niet zoveel vinden.
We wachten de test af, ok?
Link a.u.b.quote:Op vrijdag 22 mei 2015 13:46 schreef Bramito het volgende:
[..]
Pardon? Ik moet niks, en ik vind wat ik wil. De test van 2014 staat gewoon online. Bekijk de nummer laatst eens.
De haring is door de inleggers al gerijpt en wordt bevroren in emmers gekocht.vquote:Op vrijdag 22 mei 2015 13:33 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
En rijping dan? Je koopt die dingen in en verkoopt ze. Daar moeten geen weken tussen zitten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |