abonnement Unibet Coolblue
pi_152929174
quote:
1s.gif Op zondag 24 mei 2015 19:23 schreef derLudolf het volgende:
Het bintje is kapot gemaakt door milieugekkies die roepen dat een bintje vaak bespoten moet worden.
En omdat deze "milieugekkies" dat roepen gaan ze het bintje vaker bespuiten?
Het lijkt me sterk dat ze dat doen. "Minder", dat lijkt me logischer als het tenminste echte milieugekkies zijn. En de aardappel groeit onder de grond waardoor bespuiten lastiger is dan het op het eerste gezicht lijkt.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_152975149
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
  dinsdag 26 mei 2015 @ 15:41:37 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152976966
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
Nope
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152977161
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nope
O shit dan moet ik nog even naar de supermarkt
-O-
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 26 mei 2015 @ 15:51:07 #80
414785 sirdanilot
pi_152977367
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
12 u zou ik het nog opeten

Maar niet iedereen heeft zo'n sterke maag als ik. Zeker als je kwestbaar bent qua gezondheid zou ik het niet doen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_152977405
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
Mwah... hangt er een beetje vanaf wat de temperatuur in de keuken was en hoe sterk je maag is. Ik heb dit ook wel eens gehad, goed doorverwarmd en opgegeten en dat ging prima. Maar ik geef geen garantie het kan ook zomaar mis gaan en dan zit je vannacht op de pot in plaats van in je bed.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_152977482
Ik twijfelde zelf ook al maar ik neem geen risico :Y)
Bedankt voor de reacties!
  dinsdag 26 mei 2015 @ 16:00:16 #83
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152977740
Met gare pasta en rijst niet lopen fucken, zijn erg gevoelig voor de verkeerde bacterien
Zijn vaker mensen aan overleden

Hier een geval van een meisje dat stierf na het eten van een drie dagen oude pasta salade die, let wel, al die tijd in de koelkast had gestaan die niet koud genoeg was.

http://www.standaard.be/cnt/dst21082003_012

Ja, drie dagen is langer dan 12 uur, maar 10 graden een stuk kouder dan kamertemperatuur.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 16:04:59 #84
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_152977975
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
Weggooien svp, kan je doodziek van worden..

Oh spuit11 :@
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  dinsdag 26 mei 2015 @ 16:07:57 #85
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152978096
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Eindredactie Games dinsdag 26 mei 2015 @ 16:27:44 #86
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_152978876
Weet jij wat de oorzaak is bij overlijden als gevolg van voedselvergiftiging, Piet?

Ik las in een onderzoek (2008) dat er zo'n tachtig mensen in Nederland per jaar sterven aan voedselvergiftiging, en zevenhonderdduizend ziek worden. Het feit dat die tachtig mensen overleden, is dat een samenloop van omstandigheden (zwakke afweer/maagdarmkanaal i.c.m. vergiftiging)? Ik ben wel benieuwd naar de exacte doodsoorzaak. Nieuwsberichten over mensen die overlijden aan voedselvergiftiging wijden daar over het algemeen niet over uit, logischerwijs.
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
pi_152979500
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 16:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Met gare pasta en rijst niet lopen fucken, zijn erg gevoelig voor de verkeerde bacterien
Zijn vaker mensen aan overleden

Hier een geval van een meisje dat stierf na het eten van een drie dagen oude pasta salade die, let wel, al die tijd in de koelkast had gestaan die niet koud genoeg was.

http://www.standaard.be/cnt/dst21082003_012

Ja, drie dagen is langer dan 12 uur, maar 10 graden een stuk kouder dan kamertemperatuur.
Heftig! Ik schat dat het in onze keuken zeker 18 graden was. Pfff, ben ik blij dat ik het even nagevraagd heb.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 16:47:15 #88
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152979638
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 16:27 schreef 2dope het volgende:
Weet jij wat de oorzaak is bij overlijden als gevolg van voedselvergiftiging, Piet?

Ik las in een onderzoek (2008) dat er zo'n tachtig mensen in Nederland per jaar sterven aan voedselvergiftiging, en zevenhonderdduizend ziek worden. Het feit dat die tachtig mensen overleden, is dat een samenloop van omstandigheden (zwakke afweer/maagdarmkanaal i.c.m. vergiftiging)? Ik ben wel benieuwd naar de exacte doodsoorzaak. Nieuwsberichten over mensen die overlijden aan voedselvergiftiging wijden daar over het algemeen niet over uit, logischerwijs.
Ik heb er geen onderzoek naar gedaan en ik heb geen gratis toegang tot de publicaties die de mensen die verbonden zijn aan universiteiten wel hebben. Wat ik wel weet is dat gekookte rijst en pasta erg gevoelig zijn voor de eerder genoemde bacterie die zeer gemeen kan zijn. Verder hebben mensen vaak hun koelkasten niet koud staan en maken ze deze zelden of nooit schoon.
Het is volgens mij niet zo dat als je "een sterke maag" hebt je niet gevoelig bent voor voedselvergiftiging, alleen zijn de gevolgen bij mensen die vatbaarder zijn ernstiger.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 16:50:04 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152979755
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 16:44 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Heftig! Ik schat dat het in onze keuken zeker 18 graden was. Pfff, ben ik blij dat ik het even nagevraagd heb.
Ik gooi denk ik sneller zaken weg dan andere mensen dat doen, dat komt omdat ik gewend ben voor anderen te koken. In Limburg was er een 25 jaar terug een drama, daar had een kok van overgebleven pasta een salade voor zijn vrouw en kinderen gemaakt en die zijn er aan overleden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Eindredactie Games dinsdag 26 mei 2015 @ 17:25:32 #90
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_152981062
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 16:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik heb er geen onderzoek naar gedaan en ik heb geen gratis toegang tot de publicaties die de mensen die verbonden zijn aan universiteiten wel hebben. Wat ik wel weet is dat gekookte rijst en pasta erg gevoelig zijn voor de eerder genoemde bacterie die zeer gemeen kan zijn. Verder hebben mensen vaak hun koelkasten niet koud staan en maken ze deze zelden of nooit schoon.
Het is volgens mij niet zo dat als je "een sterke maag" hebt je niet gevoelig bent voor voedselvergiftiging, alleen zijn de gevolgen bij mensen die vatbaarder zijn ernstiger.
Klinkt logisch. Overigens, als je het internationaal bekijkt, sterven in derdewereldlanden natuurlijk vaker aan voedselvergiftiging, en dan voornamelijk door rotte/bedorven vis. Dit is m.i. wat logischer te verklaren door schaarste aan medicijnen of te weinig vochtinname.

Zelf heb ik ook eens voedselvergiftiging gehad van een automatiek-kroket ( :|W ). Een week aan de Norrit gezeten. Het is behoorlijk heftig en ongemakkelijk, maar heb er altijd nogal schouderophalend over gedacht. Ik vind het daarom wel interessant om te weten wat er precies misgaat in het lichaam dat iemand echt sterft, of er bijv. ook bloedingen ofzo bij komen kijken.
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
pi_152985394
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 16:47 schreef Pietverdriet het volgende:

Het is volgens mij niet zo dat als je "een sterke maag" hebt je niet gevoelig bent voor voedselvergiftiging, alleen zijn de gevolgen bij mensen die vatbaarder zijn ernstiger.
Het is geen maandelijks spektakel of zo, maar ik denk wel eens 'iets verkeerds gegeten', meestal heb ik meteen ook wel een vermoeden van de oorzaak. Maar eigenlijk is het overdreven om te zeggen dat ik daar dan ziek van ben, gewoon de ellende lozen in de daartoe bestemde pot, en klaar.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 21:11:16 #92
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152988811
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 14:53 schreef _Joy_ het volgende:
Gisterenavond heb ik macaroni gemaakt (gehakt, groenten, tomatensaus) en vanmorgen kwam ik erachter dat ik vergeten was om hem in de koelkast te zetten. Hij heeft zo'n 12 uur buiten de koelkast gestaan.
Is het nog veilig om hem vanavond op te warmen?
De kip uit het andere topic zou ik zo durven eten.
Deze macaroni niet.
pi_152992789
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 21:11 schreef RobinOok het volgende:

[..]

De kip uit het andere topic zou ik zo durven eten.
Deze macaroni niet.
Ik heb hem ook maar weggegooid. Weer wat geleerd vandaag.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 26 mei 2015 @ 22:41:54 #94
414785 sirdanilot
pi_152993326
Volgens mij heb ik echt regelmatig restjes pasta gegeten die niet bewaard zijn in de koelkast hoor, en ik leef nog gewoon en ben er ook nooit ziek van geworden.

Ik word eigenlijk alleen ziek in het buitenland op vakantie omdat de bacteriën daar anders zijn. Laatste keer dat ik ziek was geworden van eten hier in NL is echt toen ik nog een kind was.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 29 mei 2015 @ 10:45:07 #95
425665 TravelRose
Keep on dreaming
pi_153065005
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2015 14:12 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

De wetenschappelijke aanpak! Waren het wel dezelfde soort aardappels? We moeten streng zijn hè. ;)
Ja, waren wel dezelfde aardappelen :)
  † In Memoriam † vrijdag 29 mei 2015 @ 18:24:17 #96
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_153079424
Okay, binnenkort bbq. Ik wil kip saté maken maar eigenlijk super lekkere en iets anders dan standaard ketjap! Wil het een dag van te voren voorbereiden dus ik hoop op iets damnnn lekkers :D. En ik vermoed kippendijfilet. Piet help me pretty please O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  vrijdag 29 mei 2015 @ 18:32:32 #97
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_153079624
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 18:24 schreef Skaai het volgende:
Okay, binnenkort bbq. Ik wil kip saté maken maar eigenlijk super lekkere en iets anders dan standaard ketjap! Wil het een dag van te voren voorbereiden dus ik hoop op iets damnnn lekkers :D. En ik vermoed kippendijfilet. Piet help me pretty please O+
Gember, knoflook, Laos, citroensap, vissaus, chili of wat sambal, lichte soya saus, sechuan peper, foelie
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 30 mei 2015 @ 09:57:36 #98
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_153095343
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 18:24 schreef Skaai het volgende:
Okay, binnenkort bbq. Ik wil kip saté maken maar eigenlijk super lekkere en iets anders dan standaard ketjap! Wil het een dag van te voren voorbereiden dus ik hoop op iets damnnn lekkers :D. En ik vermoed kippendijfilet. Piet help me pretty please O+
Ketjap (die hele dikke uit zo'n tankje), sambal badjak (veeeel), citroensap, klein beetje olie, zout, peper

Zo simpel als het maar kan, maar zo lekker :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  † In Memoriam † zaterdag 30 mei 2015 @ 18:40:01 #99
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_153107280
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 18:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gember, knoflook, Laos, citroensap, vissaus, chili of wat sambal, lichte soya saus, sechuan peper, foelie
Ik ben wel bang dat ik de verhoudingen verpruts want ik heb nog nooit met laos, vissaus en foelie gewerkt. Zou je een richtlijn van de hoeveelheden willen geven? :P
En vind jij ook dat kippendijfilet lekkerder is?

In elk geval bedankt! Van de week even testdraaien :).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † zaterdag 30 mei 2015 @ 18:42:27 #100
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_153107349
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 mei 2015 09:57 schreef Molo het volgende:

[..]

Ketjap (die hele dikke uit zo'n tankje), sambal badjak (veeeel), citroensap, klein beetje olie, zout, peper

Zo simpel als het maar kan, maar zo lekker :9
Klinkt ook goed, heb toevallig die in het tankje staan maar wil iets anders dan ketjap, en heel veel sambal is voor deze bbq niet zo handig want dan fikken we weg haha niet iedereen eet ze dan :P. Bedankt in elk geval!
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')