soort gelatine noem ik het dan maar.quote:Op woensdag 29 april 2015 18:55 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Pectine vormt in een zuur milieu bij verhitten met suiker een gelei en wordt als zodanig gebruikt als een verdikkingsmiddel. De bekendste toepassing hiervan is in jam. De meeste vruchten bevatten meestal onvoldoende pectine om een voldoende stevige jam te geven. Appel, pruim en sinaasappel bevatten relatief veel pectine en kersen en aardbeien vrij weinig. Kweepeer daarentegen bevat veel pectine. Vroeger moest daarom de jam door lang koken ingedikt worden. Tegenwoordig wordt bij het koken pectine toegevoegd. Ook zit het in geleisuiker, dat gebruikt wordt bij het maken van jam uit vruchtensap.
Is ook een kunst, niks doen onder tijdsdrukquote:
geniaal dat loopjequote:
ja iddquote:
Rood loopt wel lekker andersquote:Op woensdag 29 april 2015 19:14 schreef LPFAN het volgende:
wel grappig, in het begin was iedereen vriendjes met iedereen en nu beginnen de irritaties en de ruzies te komen
En gelatine verprutst...quote:Op woensdag 29 april 2015 19:16 schreef Karina het volgende:
Ik vind dat bladerdeeg wat aan de donkere kant.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |