Momenteel het "beste restaurant van de wereld"... Dan doel ik uiteraard op Osteria Francescana. Zal de prijs ook niet ten goede komenquote:Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
Als je het schilderij nog maar kan herproduceren in je gedachten ter herinnering ;-)quote:Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
quote:Op woensdag 11 januari 2017 20:26 schreef golfer het volgende:
Binnenkort weer een nieuwe serie:
http://kenmcguire.ie/whos-coming-netflix-chefs-table-season-3/
Ik kijk nu. Wel een hoog zweefgehalte. Toch interessant genoeg om helemaal af te kijken.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 21:38 schreef Platina het volgende:
Aflevering 1 van het nieuwe seizoen maar halverwege afgezet. Waardeloos. Nu beginnen aan aflevering twee.
Die zaken stonden mij dus ook tegenquote:Op vrijdag 17 februari 2017 23:54 schreef golfer het volgende:
Oké. Weinig koken, veel praten. En mij iets te vegetarisch. Hopelijk is de volgende aflevering wat meer over koken en creaties maken.
Ja ik vind het ook geen geweldig leuke vent om te zien.quote:Op dinsdag 21 februari 2017 01:13 schreef golfer het volgende:
Deel 5 ook bekeken. Wat een onsympathieke, egocentrische en niet vernieuwende lulhannes is dat. Tim Raue.
Bah.
quote:Chef's Table: Pastry (13-04-2018)
This four-part series goes inside the lives and kitchens of the world's most renowned international pastry chefs. Each episode focuses on a single chef and takes a unique look at their life, talent, and passion, from their piece of culinary heaven.
Die aflevering over Tosi was leuk en over Roca geef ik je gelijkquote:Op maandag 16 april 2018 13:58 schreef Helsinki het volgende:
Christina Tosi .
Die crack pie is heerlijk.
Ik trek de aflevering over Jordi Roca slecht (het is de manier van praten, geloof ik).
Nu maar weer verder met kijken .
Zijn dat Momofuku Milk Bar en Milk Bar Life? Twijfel nog om die te kopen.quote:Op maandag 16 april 2018 15:12 schreef minilot het volgende:
Ah, Christina! Twee bakboeken van haar op de plank hier
Altijd leukquote:Op donderdag 30 augustus 2018 11:19 schreef Em31 het volgende:
28 september komt er een nieuw seizoen online Nog niet bekend met wie.
Nu wel:quote:Op donderdag 30 augustus 2018 11:19 schreef Em31 het volgende:
28 september komt er een nieuw seizoen online Nog niet bekend met wie.
Oeps. Nu dus maar beginnen aan seizoen 5.quote:Op maandag 1 oktober 2018 09:24 schreef Em31 het volgende:
Je zit seizoen 2 te kijken in plaats van 5, of had je dat wel door?
Zijn inderdaad wel twee leuke afleveringen
Haha, gelukkig is seizoen 2 ook leukquote:Op maandag 1 oktober 2018 12:17 schreef golfer het volgende:
[..]
Oeps. Nu dus maar beginnen aan seizoen 5.
Bedankt voor de tip, ik ben twee jaar geleden nog in Savannah geweest dus ben wel benieuwd (als ik tussen je regels doorlees gaat het meer om Savannah en de historie dan om het eten zelf...).quote:Op zaterdag 23 februari 2019 00:17 schreef golfer het volgende:
Eerste aflevering van seizoen 6 bekeken met die kok uit Savannah.
Vond haar eerlijk gezegd niet zo bijzonder en zeker niet erg lekker koken.
Ging meer om het slaven-verleden verhaal.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |