abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 18 april 2015 @ 20:16:51 #26
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_151807658
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 20:20 schreef wipes66 het volgende:

[..]

er zit een verschil tussen 'mongolen' of 'kerels die minstens 3 jaar hebben gezeten' en het type 'bad boy' waar veel vrouwen warm van worden. er is nou eenmaal een rode draad te ontdekken in wat het goed doet bij heteroseksuele vrouwen qua eigenschappen. dat al dan niet gechargeerd beschrijven is geen klaagzang, maar gewoon informatie waarmee je je voordeel kan doen. als iemand zegt 'mannen vinden jonge vrouwen veelal aantrekkelijk', kan je zeggen 'omg mannen zijn pedofiel' of... je doet er gewoon je voordeel mee (wat veel vrouwen ook doen). mannen lopen soms hun pik achterna, en vrouwen kunnen daar op inspelen, maar vrouwen lopen soms net zo goed hun clit achterna, en ook mannen kunnen daar op inspelen.
En ik beweer precies waar iets compleet anders?
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_151812677
Bestaat de keuze dan alleen tussen een typische 'mr.nice guy' of een echte 'bad boy'? Geef dan eerst eens een goede definitie van beide.
Volgens mij ligt er namelijk nog heel wat tussen of zijn er goede combi's mogelijk.
Het lijkt alsof je twee uitersten tegenover elkaar zet. Maar mijn bad boys zijn iig ook gewoon heel aardig en lief.
Zo zwart-wit is het naar mijn idee gewoon niet te stellen.
pi_151813379
Een beetje naar seks hinten zie ik een ''nice guy'' niet zo snel doen, ''nice guy'' komt gewoon over als een veel te voorzichtige bangerik die vrouwen veel te bijzonder vindt.
Denk verder dat vrouwen op een persoon vallen dat gewoon lekker zijn ding doet, waarbij het er vanaf straalt dat het hem geen flikker boeit wat jij van hem vindt. Als jij onbekende vrouwen bijzonder vindt dan zul je die kwaliteiten niet bezitten denk ik. Fuck nice, je kent ze niet.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_151817756
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 april 2015 23:18 schreef ludovico het volgende:
Een beetje naar seks hinten zie ik een ''nice guy'' niet zo snel doen, ''nice guy'' komt gewoon over als een veel te voorzichtige bangerik die vrouwen veel te bijzonder vindt.
Er zijn heel veel vrouwen die dat geweldig vinden en kiezen voor zo een man, alleen daar hoor je dan niet zo snel over, want het is voor beide niet stoer genoeg.
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_151817769
Er wordt erg generaliserend gesproken over vrouwen in dit topic, dat is niet juist want er zijn ook veel vrouwen die wél vallen op de nice-guys, de nerds, die softies, de goedzakken en die allemaal bij hun vrouw zwaar onder de plak zitten. Zoveel vrouwen, zoveel smaken. Verschillende vrouwen die op verschillende type man vallen.

Maar goed er zijn dus vrouwen die op zoek naar iemand die zelfverzekerd is, dat hoeft niet per se een bad boy te zijn, maar die pretenderen wel eerder dat ze zelfverzekerd zijn. Vervolgens zijn vrouwen ook types die graag spanning willen, dat heb je meer met een bad boy type.

Daarnaast willen vrouwen ook aandacht, alleen niet onvoorwaardelijk, op het moment dat je een vrouw altijd alle aandacht geeft en ze hoeft er nooit meer iets voor te doen, wordt het erg saai voor haar. Een man die vaak met z'n eigen dingen bezig is zal zijn vrouw minder aandacht schenken en dus moet de vrouw moeite doen om zijn aandacht te krijgen. Dat is een uitdaging die sommige vrouwen nodig hebben

Verder zijn er nou eenmaal een groot aantal vrouwen dat een bepaalde dosis drama in het leven nodig heeft. Ze moeten wel ergens over kunnen zeuren en klagen. Of zoals zij zou zeggen: "I love him so much that it hurts''-ervaringen krijgen.

Concluderend gaat het hier dus om het type vrouw dat licht instabiel is, vrij onvolwassen is, niet zelfverzekerd is en niet onafhankelijk en dus een man nodig heeft om bepaalde tekortkomingen van hen te camoufleren.Als je als vrouw stabiel bent, zelfverzekerd bent, niet altijd aandacht nodig hebt, zelf voor spanning kan zorgen (ook in je relatie), je zelf uitdagingen kan geven en geen behoefte hebt aan onnodig drama in je leven, zul je minder behoefte hebben aan een type bad-boy.
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_151820880
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 06:16 schreef Shreyas het volgende:

Concluderend gaat het hier dus om het type vrouw dat licht instabiel is, vrij onvolwassen is, niet zelfverzekerd is en niet onafhankelijk en dus een man nodig heeft om bepaalde tekortkomingen van hen te camoufleren.Als je als vrouw stabiel bent, zelfverzekerd bent, niet altijd aandacht nodig hebt, zelf voor spanning kan zorgen (ook in je relatie), je zelf uitdagingen kan geven en geen behoefte hebt aan onnodig drama in je leven, zul je minder behoefte hebben aan een type bad-boy.
Yeah right. Ook vrouwen hebben naast een behoefte aan zekerheid een behoefte aan spanning, die bijten elkaar. De mate waarin verschilt natuurlijk per vrouw, maar de degelijke kerel die altijd voor haar klaar staat en een luisterend oor heeft voor al haar onbenullige probleempjes is doorgaans niet degene waar haar hart van overslaat. Degene die dat wel is hoeft niet per se een narcistische vreemdganger met een strafblad te zijn, maar zal er doorgaans wel eentje zijn waarmee ze meer lol heeft, dampender seks en die moeilijker te houden is, en zeker niet eentje die uit haar hand eet en gehoorzaam is.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zondag 19 april 2015 @ 12:50:31 #32
434472 Flogging
En toen was er koffie!
pi_151821428
IK ga totaal niet voor een bad-boy, sorry. Ik heb liever een gemakkelijker leven.
  zondag 19 april 2015 @ 12:51:18 #33
434472 Flogging
En toen was er koffie!
pi_151821440
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 00:03 schreef Mishu het volgende:

Alleen vrouwen die misbruikt zijn in hun jeugd blijven wangedrag accepteren.
Mag ik de bron voor die wijsheid?
pi_151821558
Altijd weer die theorietjes over klootzakken en nice guys. Zoiets gaat al mis door mannen zwart-wit in te delen in dergelijke persoonsbeschrijvingen. Ik vind mezelf geen kwaadaardig persoon, maar niks meer van me laten horen na een ONS o.i.d.. Ja, dat doe ik wel eens. Maar dat doe ik vanuit mijn karakter, dat ik op inhoudelijk gebied snel raak uitgekeken op een vrouw. Je hoopt dat een vrouw er dan ook zo over denkt (je wilt immers niet kwetsen), maar dat is helaas niet altijd in te schatten. Vrouwen blijven toch onvoorspelbare wezens. Bovendien zit je soms in een bepaalde fase in je leven waarop je nou eenmaal weinig interesse kunt opbrengen voor een vrouw of sowieso breder genomen het opdoen van nieuwe contacten. En natuurlijk, er bestaat wel een klein groepje mannen dat er geen enkele moeite mee heeft om vrouwen doelbewust te misbruiken, maar dan spreken we slechts over een zeer kleine groep.

Waar het ook misgaat, is om vrouwen op een zogenaamd 'bovenmenselijk' voetstuk te zetten. Vrouwen kunnen net zozeer immoreel gedrag naar mannen vertonen, of juist oersaai zijn, of mannen kunnen voor de zogenoemde 'femme fatale' vallen. Wat dat betreft zijn we gewoon allemaal mensen. Dat klinkt natuurlijk weer allemaal net iets te logisch en te cliche om zo te vermelden, maar veel mannen zijn daar in hun dagelijks handelen nou eenmaal niet goed genoeg bewust van.
pi_151821657
Nee, complete bullshit.

Je kan lief en spannend zijn en bad boys zijn geen relatiemateriaal.
pi_151822567
Ik wil gewoon geen slappe hap, maar ook geen bruut.
Gewoon iets ertussenin, iemand die en lief kan zijn en die sterk kan zijn.

Het hele nice guy gebeuren is een verzonnen iets, het gaat niet om iemand die lief is, het gaat om iemand die slappe hap is, dat wordt niet gewaardeerd.
De bad guy die in dit soort stellingen genoemd wordt is ook een verzonnen iets, dat gaat niet om iemand die lekker spannend is, maar gewoon om een hufter.
Beide zijn niet wat de gemiddelde vrouw wil.

Als ik ideaal zou beschrijven kom je wel op iets uit wat lastig in het echt voor elkaar te krijgen is. Iemand die betrouwbaar is, lief is, emotioneel goed in balans is, maar ook iemand die sterk is, het voortouw kan nemen(maar het ook kan weggeven), die spannend is, niet te voorspelbaar is(maar zeker ook niet te grillig) en ga zo maar door.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_151822662
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 april 2015 19:08 schreef Nobu het volgende:

[..]

Nou ja, ik mag toch aannemen dat iedere man in zijn tienerjaren wel heeft geleerd dat alleen maar aardig zijn niet werkt.
Je bedoeld dat je hebt gemerkt dat je altijd voordoen als zo aardig niet werkt?
Want laten we eerlijk zijn, het is vaak een hoop toneel om maar in de smaak te vallen. Een je beter voordoen dan je bent.

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat meestal ook zo, dat is dan weer iets wat die meisjes erg snel leren.
Niet dat meisjes zichzelf niet anders voordoen vaak om in de smaak te vallen, ook dat gebeurd veel bij die tieners. Is alleen op iets andere vlakken en vaak geld ook hier dat dat niet zo succesvol is, al is het alleen maar voor zichzelf.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_151824461
Nou ja, het is wel zo dat klootzakken bijna altijd makkelijk een vrouw kunnen krijgen, maar dat is niet omdat hij zichzelf meteen profileert als klootzak. Dat komt later pas naar boven en dan is zo'n vrouw al verliefd. Feit is wel dat veel vrouwen op "mannelijke" mannen vallen, dus breed, ruig uiterlijk, tattoo's etc. En dat dat soort mannen niet altijd lief en beschaafd is, is niet zo verwonderlijk.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_151824616
Dat overdreven aardige mr nice guy komt vaak voort uit gebrek aan zelfvertrouwen en daarmee conflictmijdendgedrag.

geen wonder dat vrouwen daar niet nat van worden.
pi_151824713
quote:
1s.gif Op zondag 19 april 2015 14:37 schreef Fascination het volgende:
Nou ja, het is wel zo dat klootzakken bijna altijd makkelijk een vrouw kunnen krijgen, maar dat is niet omdat hij zichzelf meteen profileert als klootzak. Dat komt later pas naar boven en dan is zo'n vrouw al verliefd. Feit is wel dat veel vrouwen op "mannelijke" mannen vallen, dus breed, ruig uiterlijk, tattoo's etc. En dat dat soort mannen niet altijd lief en beschaafd is, is niet zo verwonderlijk.
Wat maakt dan wel dat ze makkelijk een vrouw kunnen krijgen volgens jou?
pi_151824767
Vrouwen vallen niet op mietjes. Goh. :')
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_151824811
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 14:46 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Wat maakt dan wel dat ze makkelijk een vrouw kunnen krijgen volgens jou?
Waarschijnlijk maakt het feit dat ze makkelijk een andere vrouw kunnen krijgen dat ze een klootzak gevonden worden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zondag 19 april 2015 @ 14:54:28 #43
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_151824885
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 13:39 schreef erodome het volgende:

[..]

Je bedoeld dat je hebt gemerkt dat je altijd voordoen als zo aardig niet werkt?
Want laten we eerlijk zijn, het is vaak een hoop toneel om maar in de smaak te vallen. Een je beter voordoen dan je bent.

Nee, ik bedoel dat een kutopmerking enkel en alleen om de kutopmerking meestal wonderen doet.
pi_151826041
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 14:46 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Wat maakt dan wel dat ze makkelijk een vrouw kunnen krijgen volgens jou?
Zelfverzekerdheid, knappe kop, charisma, vlotte babbel. Dat soort dingen.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_151826188
quote:
1s.gif Op zondag 19 april 2015 15:31 schreef Fascination het volgende:

[..]

Zelfverzekerdheid, knappe kop, charisma, vlotte babbel. Dat soort dingen.
Dat zijn niet inherent klootzakken natuurlijk. Al heb ik het ook niet snel op van die manager types met hun vlotte babbel.
pi_151826388
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 15:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Dat zijn niet inherent klootzakken natuurlijk. Al heb ik het ook niet snel op van die manager types met hun vlotte babbel.
Het type dat jij bedoelt hebben dan vaak ook geen charisma, maar praten gewoon te veel.
pi_151826408
quote:
7s.gif Op zondag 19 april 2015 14:54 schreef Nobu het volgende:

[..]

Nee, ik bedoel dat een kutopmerking enkel en alleen om de kutopmerking meestal wonderen doet.
Een kutopmerking is gewoon een kutopmerking. Maar een opmerking met een knipoog die met zelfvertrouwen wordt gedaan kan wel wonderen doen. Gewoon die vrouw hetzelfde behandelen als die man waarmee je ook omgaat, DAT doet wonderen.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_151826418
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 15:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Dat zijn niet inherent klootzakken natuurlijk. Al heb ik het ook niet snel op van die manager types met hun vlotte babbel.
Oh nee, maar dat zeg ik ook niet. Ik heb het over die kleine groep klootzakken, omdat ik denk dat die "nice guys finish last"-gedachtes daar vandaan komen. Dat hun succes dus niet te wijten is aan klootzakkengedrag.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_151826537
quote:
1s.gif Op zondag 19 april 2015 15:39 schreef Fascination het volgende:

[..]

Oh nee, maar dat zeg ik ook niet. Ik heb het over die kleine groep klootzakken, omdat ik denk dat die "nice guys finish last"-gedachtes daar vandaan komen. Dat hun succes dus niet te wijten is aan klootzakkengedrag.
Ah sorry, dan ben ik het met je eens.
pi_151826820
quote:
1s.gif Op zondag 19 april 2015 14:37 schreef Fascination het volgende:
Nou ja, het is wel zo dat klootzakken bijna altijd makkelijk een vrouw kunnen krijgen, maar dat is niet omdat hij zichzelf meteen profileert als klootzak. Dat komt later pas naar boven en dan is zo'n vrouw al verliefd. Feit is wel dat veel vrouwen op "mannelijke" mannen vallen, dus breed, ruig uiterlijk, tattoo's etc. En dat dat soort mannen niet altijd lief en beschaafd is, is niet zo verwonderlijk.
vrouwen vallen denk ik vooral op mannen waar de gevolgen van blootstelling aan testosteron goed merkbaar is. niet alleen fysieke dingen zoals spiermassa of gezichtsbeharing, maar vooral mentaal; een dikke huid (figuurlijk), een hoog "i dont give a fuck" gehalte, een goed humeur, seksueel bewustzijn (vrouwen begeren, hints geven), zelfvertrouwen, etc. op al die punten kan je natuurlijk ook te ver doorschieten, maar dat terzijde :P
..///
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')