abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 april 2015 @ 14:43:30 #51
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_151774117
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:31 schreef WeerWachtwoordVergeten het volgende:

[..]

Wat en klinklare onzin durf jij toch te schrijven. Sterker nog, Ik durf te beweren dat als je hennep rookt dat je GEEN ENKELE kanker cel zal doden.
Haha. Wie heeft het over roken gehad? Het gaat om bepaalde stoffen in hennep genaamd cannabinoiden. Je lichaam produceert zelf endocannabinoiden en deze zijn heel belangrijk voor het onbewuste deel van je lichaam, je immunsysteem etc.

Je kan het wel als wietolie innemen trouwens. Dan werkt het ook. Word je ook stoned van.
Feyenoord!
  vrijdag 17 april 2015 @ 14:43:50 #52
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_151774127
Feyenoord!
  vrijdag 17 april 2015 @ 14:49:14 #54
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_151774250
quote:
Dankje, dat is beter :) Het is wat ver bij mijn vakgebied vandaan, maar ziet er veelbelovend uit.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 17 april 2015 @ 14:50:44 #55
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_151774285
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:47 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Dat is ook geen paper :P
Het zijn 20 onderzoeken die aantonen dat cannabis tumoren verkleind. Lijkt me toch aardig, niet?
Feyenoord!
  vrijdag 17 april 2015 @ 14:51:51 #56
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_151774309
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:49 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dankje, dat is beter :) Het is wat ver bij mijn vakgebied vandaan, maar ziet er veelbelovend uit.
Goh we hebben zowaar een normale prettige discussie. :)
Feyenoord!
pi_151774321
quote:
uuit je artikel.

quote:
THC was found to decrease tumour cells in two out of the nine patients.
In twee uit de negen maar liefst. En niet zoals jij beweert genezen maar het kan het verminderen. Persoonlijk vind ik 22% wel erg weing.

Als ik de andere onderzoeken bekijk staat er NERGENS dat het de kanker geneest, wel dat het positieve effecten heeft in de vorm van een verminderde groei en dat het bepaalde vormen van kanker dragelijker maakt.
pi_151774375
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:50 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Het zijn 20 onderzoeken die aantonen dat cannabis tumoren verkleind. Lijkt me toch aardig, niet?
Ehhh. Reduced growth betekend dat de groei minder hard gaat. Niet dat de tumor kleiner wordt (ok ik ben aan het muggenziften. Bij bepaalde kankers kreeg je inderdaad een vermindering.)

Tevens en vraag voor je Japie77. heb je de links naar de wetenschappelijk pagina's ook gelezen? Ik denk het niet omdat het eerste artikel al begint met de volgende zin:

quote:
?9-tetrahydrocannabinol (THC) exhibits anti-tumor effects on various cancer cell types, but its use
in chemotherapy is limited by its psychotropic activity
ja het is effectief tegen kankercellen, helaas alleen maar buiten het lichaam omdat je het niet bij de kankercellen kan krijgen in een lichaam. THC laat zich niet lekker tranporteren naar de kankercellen.

[ Bericht 31% gewijzigd door WeerWachtwoordVergeten op 17-04-2015 15:12:41 ]
  vrijdag 17 april 2015 @ 16:09:16 #59
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_151776273
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:51 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Goh we hebben zowaar een normale prettige discussie. :)
Kan ook wel, als je een beetje meewerkt ;) Het is wel zo dat WWV een punt heeft, dat wat in die papers omschreven wordt lang geen genezing is, en nog verre van een praktische oplossing is.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 17 april 2015 @ 16:43:28 #60
262 Re
Kiss & Swallow
pi_151777129
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:54 schreef WeerWachtwoordVergeten het volgende:

[..]

[..]

ja het is effectief tegen kankercellen, helaas alleen maar buiten het lichaam omdat je het niet bij de kankercellen kan krijgen in een lichaam. THC laat zich niet lekker tranporteren naar de kankercellen.
dat laatste is ook waarom ze voornamelijk tegen hersentumoren effectief zouden kunnen zijn, daar komt THC wel :P
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zaterdag 25 april 2015 @ 15:49:24 #61
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152015518
quote:
Brussel, 1 april 2012, van onze correspondent bij het Europees parlement

In een perscommuniqué geeft een woordvoerder van het Europees parlement duiding bij de recent goedgekeurde wet op het alternatief vervoer. Deze wet wil een aanzet geven tot de vervanging van de huidige vervuilende en gevaarlijke transportmiddelen door zachte alternatieven. “De machtige oliemaatschappijen en autofabrikanten hebben tientallen jaren lang alternatieve vervoersmiddelen geboycot en belachelijk gemaakt”, merkt de woordvoerder op, “en wetenschappers en universiteiten, ongetwijfeld grof betaald door de industrie, halen afgezaagde argumenten aan dat ze niet kunnen werken, omdat de tweede hoofdwet van de thermodynamica dit zou verbieden. In het kader van de éénmaking van de Europese unie heeft het parlement beslist om de lokale thermodynamische wetten te vervangen door een Europese wet. Die moet het mogelijk maken voor de alternatieve vervoersindustrie om, complementair aan de allopathische vervoersindustrie, zijn plaats op te eisen in een geïntegreerde, holistische visie op de transportvereisten van onze moderne maatschappij”. De wet voorziet in de erkenning van vliegende tapijten als een volwaardig en complementair alternatief, vermits het één van de meest populaire vormen van alternatief vervoer betreft. De lidstaten zijn verplicht om tegen ten laatste 31 December 2020 ten minste 10% van de huidige vervoersmiddelen (auto’s, vrachtwagens, bussen, trams, metro, treinen en vliegtuigen) te vervangen door vliegende tapijten of gelijkwaardige alternatieven.

Ondanks de scepsis van traditionele wetenschappers en tegenwerkingen van de automobiel- en olie-industrie, is uiteindelijk bewezen wat vele mensen al wisten: tapijten kunnen vliegen, want het Europees parlement heeft ze erkend. Het wordt tijd dat het ministerie van verkeer alternatieve mobiliteitsvormen erkent als volwaardige alternatieven voor de energieverslindende en milieuvervuilende transportsector. Het is een schande dat de olie-industrie zoveel winst maakt op de kap van de consument en bovendien alternatieve oplossingen onderdrukt. Auto- en oliebedrijven sponsoren onderzoek aan de universiteiten en controleren zo de publicatie van de resultaten. Het is duidelijk waarom de officiële wetenschap al honderden jaren het bestaan van vliegende tapijten loochent. We ontkennen niet dat de traditionele vervoersmiddelen een belangrijke plaats hebben in onze maatschappij. Maar zij bieden geen oplossing voor vele transportproblemen waarmee de moderne mens wordt geconfronteerd. Er is plaats voor complementaire naast wetenschappelijke bewezen voertuigen, geïntegreerd in het beleid en gesubsidieerd door de overheid (zoals het bus- en treinvervoer). De mens wordt afgeschrikt door de harde, technologische oplossingen die de traditionele transportindustrie ons opdringt – hij zoekt met open geest naar een zachtere aanpak. Alternatieve vervoersmiddelen voldoen aan die behoefte en de gebruikers ervan zijn erg tevreden.

“Al te lang hebben de klassieke industrieën onze wegen, spoorwegen en luchtwegen gemonopoliseerd”, verklaart Flip Flipkens, marketing manager bij ‘Ali Baba – holistisch vervoer bvba’, “Ze hebben onze lucht vervuild, de longen van onze kinderen vergiftigd en ontelbare doden en gewonden veroorzaakt. Bij de klassieke wetenschappers en ingenieurs is het altijd weer hetzelfde refrein: het kan niet werken want het is niet wetenschappelijk bewezen. De wetenschap weet ook niet alles, en daarbij, Einstein heeft gezegd dat E = m.c², dat massa equivalent is aan energie, dus kunnen tapijten vliegen”. Ali Baba is al meer dan twintig jaar actief in de tapijtsector, maar hun technologie gaat terug tot ten minste de 10de eeuw, toen ze een belangrijke rol speelde in de technologie zo lyrisch beschreven in ‘1001 Nacht’. “Onze technologie is meer dan 1000 jaar oud” vervolgt Flipkens, “dus werkt ze. We hebben vele tevreden klanten en hebt u al ooit van een vliegend tapijt ongeval gehoord? Nee? U ziet wel hoe veilig onze technologie is”. Alle toepassingen van vliegende tapijten zijn natuurlijk nog niet onderzocht, daarvoor zijn middelen nodig, overheidssteun, om aan te tonen dat die allemaal werken. Maar nu het bewijs geleverd is dat tapijten kunnen vliegen, staat niets in de weg van de erkenning van alle alternatieve vervoermiddelen, zoals astrale projectie, transcendente meditatie, telekinese, levitatie, lichaamsuittreding, bilocatie, en meer.

Goedingelichte bronnen melden ook dat het parlement eindelijk werk maakt van een vervanging van de eeuwenoude wet op het behoud van energie. Onze gedreven Europese politici zijn van mening dat een einde moet gemaakt worden aan het monopolie van de klassieke industrie op onze energie-productie. “Als we de CO2-uitstoot van onze lidstaten drastisch willen verminderen, dan moeten we revolutionaire maatregelen durven nemen”, vertelt Jef Groenen, zetelend voor het Groen Blok, “daarom willen we die bekrompen, klassieke wet vervangen door een nieuwe, holistische visie”. In een eerste fase zou het parlement een wet uitvaardigen die stipuleert dat uitvinders van een perpetuum mobile niet meer hoeven aan te tonen dat hun uitvinding werkt. “Dat is een eerste stap in ons streven om de energiemarkt vrij te maken voor alternatieve, holistische energieproducenten”, vervolgt Groenen. “We plannen om deze wetgeving daarna uit te breiden naar andere alternatieve energiebronnen zoals nulpuntenergie, spontane verbranding, antigravitatie en brandende braambossen”. Eventuele tegenkantingen uit de hoek van de klassieke wetenschap wuift Groenen weg: “Benveniste werd ook niet geloofd door de wetenschap, maar sinds we in 2011 in het parlement beslist hebben dat homeopathie werkt, eh… werkt het”.

Copyleft Paul De Belder
Woordelijk kopiëren en distribueren van dit artikel is toegestaan in elke vorm, mits duidelijke verwijzing naar de auteur

Klinkt belachelijk? Zojuist heeft Europa een wet gestemd om homeopathie zonder wetenschappelijk bewijs te erkenen en in 1897 heeft de staat Indiana gestemd dat het getal Pi voortaan gelijk zou zijn aan 3,2.
Ik kwam deze tegen op www.kritischdenken.info

Het is een mooie persiflage op de alternatieve "geneeskunst" aanhangers en hoe deze redeneren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zaterdag 25 april 2015 @ 16:02:29 #62
249559 crew  Lavenderr
pi_152015814
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 april 2015 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik kwam deze tegen op www.kritischdenken.info

Het is een mooie persiflage op de alternatieve "geneeskunst" aanhangers en hoe deze redeneren
Leuke site ook. Holistische vervoer lijkt me wel wat, al moet ik nog even goed uitvogelen wat het precies betekent :P
  zaterdag 25 april 2015 @ 16:04:27 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152015856
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 april 2015 16:02 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Leuke site ook. Holistische vervoer lijkt me wel wat, al moet ik nog even goed uitvogelen wat het precies betekent :P
Absoluut
Iedereen die meent kritisch te willen denken zou deze regelmatig moeten lezen of een abo nemen op de podcast, voorgelezen met een zeer charmant vlaams accent.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 27 april 2015 @ 15:41:32 #64
262 Re
Kiss & Swallow
pi_152072832
Goed of fout?

quote:
Pharmaceutical Companies Buying Others’ Drugs, Sharply Raising Prices.

In a front-page story, the Wall Street Journal (4/27, A1, Rockoff, Silverman, Subscription Publication) reports that a trend has emerged in which pharmaceutical companies purchase drugs developed by their rivals, and then sharply raise their price. As an example, the Journal highlights the purchase of heart drugs Nitropress (nitroprusside) and Isuprel (isoproterenol) by Valiant, which then raised their prices by 525% and 212% respectively. While the overall cost of healthcare in the US has been largely unaffected by this trend, both hospitals and pharmacy benefits managers have expressed concern about having to absorb higher costs.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_152072868
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 15:41 schreef Re het volgende:
Pharmaceutical Companies Buying Others’ Drugs, Sharply Raising Prices.
linkje naar het artikel: http://www.wsj.com/articl(...)he-prices-1430096431

en imo fout maar een consequentie van het huidige pharmaceutische systeem wat denk ik niet meer aan te passen valt :/
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  Moderator maandag 27 april 2015 @ 15:47:04 #66
249559 crew  Lavenderr
pi_152072919
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 15:41 schreef Re het volgende:
Goed of fout?

[..]

Niet goed lijkt mij. Maar wat kan men er aan doen?
  maandag 27 april 2015 @ 16:58:28 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152074336
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 15:47 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Niet goed lijkt mij. Maar wat kan men er aan doen?
De bedrijven wier producten worden opgekocht kunnen de productie flink verhogen bijvoorbeeld.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 27 april 2015 @ 17:01:07 #68
249559 crew  Lavenderr
pi_152074405
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 16:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De bedrijven wier producten worden opgekocht kunnen de productie flink verhogen bijvoorbeeld.
Dat is idd een mogelijkheid.
  maandag 27 april 2015 @ 17:04:13 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152074476
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 17:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat is idd een mogelijkheid.
Heb eens een verhaal gelezen over spoorondernemers die concureerden op veevervoer en een steeds lagere prijs rekenden om elkaar uit de markt te drukken. De grootste en rijkste ging zover dat hij een dollar per koe toelegde. Een van zijn concurrenten ging toen koeien opkopen en werd schatrijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 27 april 2015 @ 17:05:13 #70
249559 crew  Lavenderr
pi_152074495
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb eens een verhaal gelezen over spoorondernemers die concureerden op veevervoer en een steeds lagere prijs rekenden om elkaar uit de markt te drukken. De grootste en rijkste ging zover dat hij een dollar per koe toelegde. Een van zijn concurrenten ging toen koeien opkopen en werd schatrijk.
Slim!
pi_152074535
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 16:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De bedrijven wier producten worden opgekocht kunnen de productie flink verhogen bijvoorbeeld.
Ze kopen niet de medicijnen maar de rechten er op.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  maandag 27 april 2015 @ 17:07:52 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152074564
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 17:05 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Slim!
Always follow the money
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 27 april 2015 @ 17:08:10 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152074572
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 17:06 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Ze kopen niet de medicijnen maar de rechten er op.
Ah, op die fiets.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152143609
meisje dat van kanker geneest door gezonder te eten en geen chemo te gebruiken blijkt alles verzonnen te hebben: http://www.theguardian.co(...)ole-pantry?CMP=fb_gu

(en gaat er ook nog eens met 300.000 dollar gedoneerd door goedgelovigen vandoor)
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_152143962
Mijn vriendin is beherend apotheker en kwam laatst met dit boekje aanzetten wat in het Farm. weekblad werd besproken,

https://www.facebook.com/farmacieboek

Als ik mijn vriendin mag geloven hebben ook mensen aan de balie vaak nogal een krom beeld van het apothekersgebeuren, dus wat dat betreft is zo'n boekje een leuk initiatief.
-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')