abonnement Unibet Coolblue
pi_152971437
Ted _O_
  Official ESF Kreviewer dinsdag 26 mei 2015 @ 15:27:40 #227
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_152976409
Bij AGOVV en Vitesse de kas leeg laten lopen. ontslagen bij Famagusta.... Echt een ideale man voor Twente op dit moment...

:{.
pi_152976626
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:27 schreef Kreator het volgende:
Bij AGOVV en Vitesse de kas leeg laten lopen. ontslagen bij Famagusta.... Echt een ideale man voor Twente op dit moment...

:{.
hij is wel grappig.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 15:39:06 #229
141482 Q.
JurassiQ
pi_152976878
Ach, Twente gaat toch al failliet.
For great justice!
pi_152977351
Zeker als je je huidige zittende trainer ontslaat en 3 mio moet meegeven, en dan een dure TD en hooftkootsj gaat binnenhalen.
  Moderator dinsdag 26 mei 2015 @ 16:12:58 #231
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_152978285
Olé :{
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  dinsdag 26 mei 2015 @ 17:01:02 #232
131800 Tarado
capô de fusca
pi_152980257
Wanneer wordt Stanley Menzo gepresenteerd?
  Official ESF Kreviewer donderdag 28 mei 2015 @ 12:49:09 #233
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_153036526
Gelukkig zit het qua instelling bij de spelers wel goed!

Breukers: 'Bij FC Twente speelden ze rock paper scissors om een iPad'
NSCHEDE - Er was dit seizoen veel te doen over het gebrek aan discipline en de houding van sommige spelers van FC Twente.

Boekje open

De in de winterstop bij de club vertrokken Tim Breukers doet in het Heracles Almelo Magazine een boekje open over het bijzondere gedrag in de kleedkamer. Zo werden er spelletjes gespeeld om iPads en iPhones.

Bizar

„De humor was daar (doelt op FC Twente, red.) anders, het was allemaal wat extravaganter. Ik dacht wel eens: ‘wat gebeurt hier dan weer’ en ‘doe even normaal’, wanneer ze bijvoorbeeld steen, papier, schaar (het spel rock paper scissors, red.) deden om een iPad of iPhone. Dat is heel bizar. Ik heb in het verleden een krantenwijk gehad, waarvoor ik iedere ochtend vroeg uit bed moest. Dat leverde me hooguit 300 tot 400 euro op. Daar werd zo’n bedrag lachend binnen twee seconden verspeeld. Maar daar moet je ook weer boven staan, want niet iedereen is natuurlijk zo in de selectie”, aldus de huidige Heracles-speler.
pi_153044918
quote:
FC Twente hoopt dat niet Fred Rutten, maar Ernest Faber op zeer korte termijn ja zegt tegen de trainersfunctie in Enschede. De scheidend assistent-trainer van PSV wil zijn carrière graag een stap hogerop brengen door ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Een verslaggever van de Limburgse omroep L1 weet dat Faber twee opties heeft in de Eredivisie. "Ik sprak zondag met Ruud Brood (de trainer van NEC Nijmegen, red.) en hij zei dat Faber in ieder geval niet naar Roda JC gaat", zegt John Bannier tegen Avondgasten op de Limburgse zender.

Hij doelt daarmee op de interesse van de club uit Kerkrade in de Eindhovenaar. "Hij gaat of naar Excelsior of naar FC Twente. Ik ga ervan uit dat hij wacht tot Roda JC wel of niet promoveert. Maar Faber kennende, hij heeft toen ook MVV in de steek gelaten, denk ik niet dat hij naar het zuiden komt."

Directeur Wim Collard van Roda JC rekent al niet meer op de komst van Faber. "Ik wilde graag voor de play-offs weten of Ernest voor Roda zou kiezen. Ik had het liefst een trainer die onvoorwaardelijk kiest voor onze club en bij wie het niet uitmaakt waar we spelen."
Waarom zou je een onervaren trainer vervangen door een onervaren trainer? :?
Maak er maar een tekening van en stuur hem op naar Mallorca.
pi_153045066
Neem het voorlopig met een korrel zout.
pi_153059995


quote:
Spelers van FC Twente staan als één blok achter bekritiseerde hoofdtrainer

Het hoofd van Alfred Schreuder is door de clubleiding op het hakblok gelegd, maar juist de spelers van FC Twente willen dolgraag door met de hoofdtrainer. Ze scharen zich unaniem en zonder enige twijfel achter de bekritiseerde coach.

Dat blijkt uit een peiling van TELESPORT bij de belangrijkste spelers van de tukkers. Hakim Ziyech, Andreas Bjelland, Jesus Corona, Renato Tapia, Luc Castaignos, Felipe Gutierrez, Joachim Andersen, Sonny Stevens, Hidde ter Avest en Nick Marsman zeggen allen vurig te hopen op het aanblijven van Schreuder.

Een andere spelbepalende kracht – Kamohelo Mokotjo – heeft eerder ook al aangegeven door te willen met de hoofdcoach. De teneur is opvallend eensgezind. De spelersgroep vindt niet dat Schreuder verantwoordelijk is voor de problematiek bij FC Twente en wenst dat hij ook volgend seizoen voor de groep staat.

„Helaas ben ik de baas niet, maar ik wil dat de trainer blijft”, stelt Ziyech, die vorige zomer juist dankzij de gesprekken met Schreuder een overstap naar FC Twente prefereerde boven een transfer naar het Feyenoord van Fred Rutten. Saillant detail: de in Rotterdam ontslagen coach lijkt in de coulissen al klaar te staan om terug te keren naar Enschede.

„In de winterstop stonden we nog vijfde”, vervolgt Ziyech. „Daarna kwamen alle problemen rond de club naar boven. Dat het toen sportief minder ging, ligt echt niet alleen aan de coach. Ik vind het niet terecht dat hij zoveel kritiek krijgt en heb veel aan hem te danken. Neem alleen al mijn plek in de voorselectie van Oranje.”

Ziyech – na twee trainingsdagen moest hij door een enkelblessure afhaken bij het Nederlands elftal – is een van de spelers die intern heeft aangegeven dat het wel of niet aanblijven van Schreuder een belangrijke pijler is voor zijn nabije toekomst.

Ook het Peruaanse supertalent Renato Tapia is glashelder. „Natuurlijk sta ik achter de trainer. En dat geldt volgens mij voor iedereen binnen de selectie”, aldus de middenvelder. Marsman vindt eveneens dat de kritiek op Schreuder onterecht is: „Ik denk nog steeds dat deze trainer ons verder kan helpen. Het probleem ligt niet bij hem”, zegt de doelman.

De houding van de spelersgroep staat in schril contrast met bijvoorbeeld het ontslag van Co Adriaanse, begin 2012. Voor hem was binnen de selectie en technische staf (waaronder Schreuder) geen draagvlak meer. Nu zou een ontslag juist een wig drijven tussen club en spelers. Die relatie is al broos, omdat de selectie zich eerder stoorde aan de gebrekkige communicatie over de financiële perikelen.

Hoewel voorzitter Aldo van der Laan ontkent dat er al een beslissing is genomen, zou de clubleiding de door de aanhang fel bekritiseerde Schreuder vandaag of morgen met de hulp van externe financiers willen ontslaan. Het zou de climax zijn in een politiek spel.

In dat geval is het gevoerde sportieve beleid van de afgelopen jaren in één klap failliet verklaard. Schreuder kreeg in 2013 een contract voor onbepaalde tijd om samen met de inmiddels al vertrokken Kees van Wonderen en Cees Lok de continuïteit binnen de club te waarborgen.

Met de coach werd afgesproken FC Twente opnieuw op te bouwen, jeugd te laten doorstromen en de sportieve ambities voorlopig bij te stellen. Schreuder was medeverantwoordelijk voor onder meer de miljoenenverkopen van Nacer Chadli (Tottenham Hotspur), Dusan Tadic (Southampton) én de contractverlenging en latere transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou.

Dat de sportieve prestaties dit seizoen zijn tegengevallen staat als een paal boven water. Schreuder heeft vanuit de clubleiding echter nooit een wanklank gehoord. Vorig jaar werd hij door toenmalig voorzitter Joop Munsterman – met medeweten van onder anderen Van der Laan – nog beloond met een verbintenis tot medio 2019. Nota bene in het roerige laatste half jaar braken jongelingen Tapia, Ter Avest en Andersen door in de hoofdmacht.

De coach is nu bereid salaris in te leveren om het noodlijdende FC Twente zo tegemoet te komen. Indien er toch sprake is van een slechtnieuwsgesprek, zal Schreuder zich ongetwijfeld keihard opstellen. Het is gezien het recente verleden én de steun van zijn eigen spelers niet meer dan logisch.
Als één man achter SCHREUDER.
pi_153066157
Tubantia ontkracht een groot deel van het verhaal. Hebben er al eerder een stukje over geschreven. Leon ten Voorde (Twente-watcher) neemt dit artikel niet zo serieus.
pi_153067328
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 11:28 schreef Ajacied422 het volgende:
Tubantia ontkracht een groot deel van het verhaal. Hebben er al eerder een stukje over geschreven. Leon ten Voorde (Twente-watcher) neemt dit artikel niet zo serieus.
Wordt ook puur ingegeven door Rob Jansen dit.
pi_153155280
quote:
Mokotjo van FC Twente naar Brentford

Het Engelse Brentford is in verregaande onderhandeling met Kamohelo Mokotjo van FC Twente. Dit bevestigen bronnen tegenover Voetbal International. Alleen een werkvergunning kan een overstap van de middenvelder naar Engeland nog in de weg staan.

Bij Brentford is vandaag Marinus Dijkhuizen gepresenteerd als nieuwe trainer. Hij gaat voor drie jaar aan de slag bij de ploeg. Hij wordt geassisteerd door een andere Nederlander, Roy Hendriksen.

Mokotjo begon zijn loopbaan in Nederland bij Feyenoord en kwam vervolgens uit voor Excelsior en PEC Zwolle. Afgelopen seizoen kwam de Zuid-Afrikaa uit voor het door financiële rampspoed geplaagde FC Twente. De Enschedese club moet spelers verkopen. Hoeveel geld er met de transfer gemoeid zal zijn, is niet bekend.
  Moderator maandag 1 juni 2015 @ 14:26:41 #240
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_153155865
Toedeledokie :W
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 1 juni 2015 @ 14:46:14 #241
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_153156325
Wat moeten Tapia en Corona kosten?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_153156635
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2015 14:46 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wat moeten Tapia en Corona kosten?
30 miljoen per stuk.
  maandag 1 juni 2015 @ 15:37:38 #243
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_153157711
En dat is 1...
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_153159713
quote:

TC Tubantia: FC Twente gaat door met Schreuder

ENSCHEDE - Het heeft er alle schijn van dat Alfred Schreuder aanblijft als trainer van FC Twente.

Ondanks de grote onvrede bij de achterban, zien de club en oefenmeester nog voldoende perspectief om met elkaar door te gaan.De trainer kwam dit seizoen zwaar onder vuur te liggen,onder meer vanwege het zouteloze spel van zijn elftal.
  maandag 1 juni 2015 @ 16:42:29 #245
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_153159840
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 09:58 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Is niet zo gek. De man doet de tribunes leeglopen. Kost je veel meer dan z'n contract afkopen. Wij hebben zelf ook weer een scc gekocht, maar gaan wel wat anders doen met onze weekenden als hij volgend seizoen weer voor de groep staat.
Succes daarmee.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_153160249
quote:
14s.gif Op maandag 1 juni 2015 16:42 schreef Caland het volgende:

[..]

Succes daarmee.
Dank je.
pi_153162610
quote:
Afgelopen zondag heeft er een evaluatiegesprek plaatsgevonden tussen Alfred Schreuder en voorzitter Aldo van der Laan. Daarin is teruggeblikt op het afgelopen seizoen en met elkaar bepaald welke veranderingen wenselijk zijn richting komend seizoen. “Een open en eerlijk gesprek, waar van beide kanten zeer kritisch is gekeken naar het teleurstellende seizoen.”

Aldo van der Laan: “Zullen harten van fans moeten terugwinnen”

“We hebben met Alfred gezeten om het afgelopen seizoen te evalueren”, vertelt voorzitter Aldo van der Laan. “Een seizoen dat zeer teleurstellend was. Niet alleen sportief, maar zeker ook organisatorisch en financieel. De KNVB gaf ons zes punten in mindering, een absolute blamage voor de club, Joop Munsterman vertrok en we hebben moeten besluiten ons niet in te schrijven voor Europees voetbal.”

“We beseffen dat deze turbulente omstandigheden ook in zekere mate invloed hebben gehad op het team”, vervolgt Van der Laan. “Dat neemt niet weg dat sportief de prestaties tegenvielen. We zijn als tiende geëindigd en dat past niet bij de ambities van FC Twente. Ook de manier van voetballen was niet zoals we dat graag zien. Supporters willen vermaakt worden en trots zijn op de ploeg. Daar is dit seizoen te weinig sprake van geweest. Te vaak gingen supporters teleurgesteld naar huis. Het zal niet van vandaag op morgen lukken om het tij te keren, maar het moet komend seizoen absoluut de intentie zijn om een herkenbare ploeg te hebben staan met spelers die graag het rood van FC Twente willen dragen en passie en strijd tonen.”

“We zullen de harten van de fans terug moeten winnen”, concludeert Van der Laan. “Alfred is zich daar terdege van bewust. Supporters en sponsoren hebben ons bij de diverse bijeenkomsten, en via de spandoekactie thuis tegen AZ, laten weten het niet meer te zien zitten in de technische staf en hen verantwoordelijk te houden voor het teleurstellende seizoen. Dat is wat ons betreft te kort door de bocht, we vinden dat Alfred en zijn staf meer krediet verdienen. Het verjongingsproces dat hij moet doorvoeren is geen gemakkelijke taak, maar hij neemt hierin wel zijn verantwoordelijkheid. Dat er volop ruimte voor verbetering is, dat is duidelijk. Daar moeten we met zijn allen keihard aan werken. We hopen daarbij op de steun van de gehele achterban, die kunnen we goed gebruiken, zeker gezien de situatie van de club. Alfred denkt daar ook in mee en dat heeft onder andere geleid tot een aanpassing van de financiële voorwaarden in zijn contract.”

Alfred Schreuder: “Onrust geen excuus, kritisch zijn naar onszelf”
“Sportief was het een teleurstellend seizoen”, blikt Alfred Schreuder terug. “Niemand binnen en rondom de club is tevreden over het afgelopen seizoen. De technische staf en ik zeker niet. In de winterstop stonden we vijfde, maar in de tweede seizoenshelft zijn we te ver weggezakt. Dat mag niet gebeuren. Ook moeten we kritisch zijn op de manier van spelen, met name in thuiswedstrijden hebben we te weinig gebracht.”

“Het is inherent aan een club als FC Twente dat ieder jaar de beste spelers worden verkocht”, weet ook Schreuder. “Zeker gezien de situatie van de club zal dat komend seizoen ook zeker aan de orde zijn. Spelers als Andersen, Tapia en Ter Avest hebben we dit seizoen een kans gegeven en de doorstroming van spelers blijft ook de komende seizoenen een belangrijke opdracht. Het is onze taak om het maximale uit de spelersgroep te halen en we kunnen concluderen dat dat dit seizoen niet is gelukt. De onrust bij de club wil ik niet als excuus gebruiken voor de tegenvallende prestaties. We moeten kritisch zijn naar datgene waar we invloed op hebben. Dat betekent kritisch zijn richting spelers, onszelf als staf en mezelf als eindverantwoordelijke.”

“Natuurlijk krijg ik ook de kritiek mee van de supporters”, vertelt Schreuder. “Hun teleurstelling begrijp ik maar al tegoed, die deel ik ook, en als eindverantwoordelijke weet ik dat mijn positie dan openlijk ter discussie komt te staan. Daar wil ik niet voor weglopen, maar ik zie het als mijn taak om het tij te keren en samen met alle geledingen, na al die teleurstellingen, van FC Twente weer een trotse club te maken.”
http://www.fctwente.nl/blog/2015/06/open-kritische-evaluatie/
  maandag 1 juni 2015 @ 18:35:49 #248
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_153162818
Allemaal een spelletje van Rob Jansen hoor.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 1 juni 2015 @ 19:02:12 #249
67174 Dos37
Come on Twente
pi_153163659
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2015 14:00 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

genot, nu Imbecilio nog
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_153165935
eerst maar zien hoe Schreuder de selectie uit de zomerstop laat komen, al verwacht ik weinig anders dan het bange, slappe voetbal van afgelopen seizoen...
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')