abonnement Unibet Coolblue
pi_151678706


Algemeen:
De derde editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen campingterrein en bungalowpark. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien. In totaal treden op Best Kept Secret festival 2015 zo’n 85 artiesten, bands en dj’s op.

Best Kept Secret focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld met veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, rock, elektronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten én drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden:
De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur
Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vrijdag vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Leeftijd:
Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & Drinken
We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod. Of bekijk de smakelijke trailers die we maakten met acht van onze cateraars.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Cashless:
Op Best Kept Secret 2015 betaal je – net als vorig jaar – met een chip aan je polsbandje

Hoe werkt het?:
Bij binnenkomst op ons terrein wissel je je toegangskaart om voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een chip die je bij de oplaadpunten op ons terrein oplaadt, met PIN of met cash. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de chip tegen de kassa, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend. Als je tegoed op is, laad je je chip weer op bij een van de oplaadpunten. Voor je naar huis gaat, kun je een eventueel tegoed op je chip uit laten betalen in cash. Dit kan bij een beperkt aantal kassa’s, gedurende de openingstijden van het festivalterrein en uitsluitend op maandagochtend op camping A.

Hoe geef ik een rondje?:
Een chip aan je polsbandje? Da’s lastig rondjes geven. Daar hebben we iets op gevonden: bij de oplaadpunten zijn voor ¤2 losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je het hele weekend je drank af met één gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is. Een eventueel restbedrag laat je cash terug betalen voor je naar huis gaat.

De voordelen:
- Gemak: geen broekzak vol munten of het hele weekend een dikke portemonnee in je kontzak. Altijd je portemonnee aan je polsbandje.
- Geen vaste muntprijs, dus we kunnen prijzen variëren. Een cola is op Best Kept Secret 2015 bijvoorbeeld goedkoper dan een biertje.
- Minder wachttijd bij de bar en eettentjes.
- Minder plastic afval.
- Ook voor ons als organisatie zijn de voordelen helder: de chips zijn veiliger, minder fraudegevoelig en minder milieubelastend.

[Wat als ik mijn bandje of pas verlies?:
De chip zit aan je polsbandje dus de kans is zeer klein dat je die verliest. De losse chipkaart geeft echter meer kans op verlies of diefstal. Net als met je portemonnee of met munten kan de oneerlijke vinder je chipkaart gebruiken om drank of eten te kopen; dat verandert helaas niet. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we de chip aan je polsbandje of je chipkaart registeren: je koppelt dan je chip(-kaart) aan je e-mail adres, met een zelfgekozen wachtwoord. Meer niet. Bij verlies of diefstal kun je je chip(-kaart) dan laten deactiveren. Zonder registratie kunnen we chips niet deactiveren of geld terugstorten. Dat betekent immers dat iedereen elke (gevonden) chip en elke kaart, dus ook de jouwe, zonder controle kan laten deactiveren en uitbetalen.

Goed om te weten:
- Het maximale bedrag dat je op je chip of chipcard kunt storten is ¤150.
- Polsbandjes zijn alleen geldig als ze om je pols zitten.
- Chips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
- Het tegoed op je chip(card) laten uitbetalen in cash is mogelijk bij een beperkt aantal kassa’s op het festivalterrein.
- Met een dagkaart is het alleen mogelijk om je resterende tegoed uitgekeerd te krijgen op de dag zelf.

Registratie & privacy statement:
Of je je betaalchip of -kaart registreert, is aan jou. Wil je volstrekt anoniem op Best Kept Secret rondlopen, eten en drinken, dan is dat geen probleem. Wil je bij verlies of diefstal je chip(-kaart) deactiveren dan kan dat ook. In dat laatste geval is registratie met e-mail en een zelfgekozen wachtwoord noodzakelijk. Om fraude te voorkomen kun je op Best Kept Secret niet betalen met credit cards, biljetten van ¤200 en ¤500. Ook is het niet mogelijk om op het terrein cash geld op te nemen. Check ons privacy statement als je nog vragen hebt.

Tickets:
De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2015 start op zaterdag 7 februari, 12:00 uur. Koop je tickets via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl en alle Primera winkels, waar fysieke tickets te koop zijn.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekend combi-ticket (incl. camping) ook met het campingreglement.

Voor de kaartverkoop werkt Best Kept Secret samen met CTS Eventim. Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien. Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (¤0,45 p/m).

Weekendtickets:
Weekendticket (zonder camping): ¤125*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping. *exclusief ¤5 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): ¤147,50*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni) inclusief ¤22,50 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagtickets:
Dagkaart vrijdag 19 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 19 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zaterdag 20 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zondag 21 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Bungalows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Overnachtenp:
Camping:
Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bunaglows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

De verhuur van alle vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 is volledig in handen van Libéma. Heb je vragen over je reservering van een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch op 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.). Wanneer je erin slaagt een vaste accommodatie te reserveren voor het weekend van Best Kept Secret 2015, ontvang je een aparte link om festivaltickets te bestellen voor jezelf en je medehuurders.

Helaas leert de ervaring dat de vraag naar vaste accommodaties het aanbod tijdens Best Kept Secret overstijgt. Voor de eerste twee edities van Best Kept Secret waren alle vaste accommodaties snel uitverkocht. Teleurstellingen zijn helaas niet te voorkomen, maar er bestaat altijd de mogelijkheid te overnachten op onze camping.

De verhuur van vaste accommodaties door Libéma start op hetzelfde moment als onze ticketverkoop: aanstaande zaterdag 7 februari 2015 om 12:00 uur.

Campers & caravans
Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten

Registratie:
mdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Op de campings is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Route:
Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen:
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost ¤5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto:
Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop ¤10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤20 en voor een losse dag ¤15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride:
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Links
Festival Informatie
Tickets
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram
Youtube

Festival Trailers:

Line-Up


Dagindeling:
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Cashmere Cat
Chet Faker
Circa Waves
Earl Sweatshirt
Eskmo
FIDLAR
The Pop Group
Binkbeats
Blanck Mass
Daniel Norgren
Daniel Romano
Dollkraut
Drenge
Eagulls
Jonathan Toubin
Jungle By Night (dj set)
Kevin Morby
Klangstof
Liima
METZ
Mike Mago (dj set)
OFF!
Pissed Jeans
SEKOIA Presents: Florinsz Janvier
SEKOIA Presents: Polynation (live)
SEKOIA Presents: Sirens of Saturn (live)
Strand of Oaks
The Coathangers
Vessels
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
A$AP Rocky
Ride
Balthazar
Death Cab For Cutie
Future Brown
Larry Gus
Of Monsters And Men
Temples
The Vaccines
Applescal
Boxed In
Caspar
Cheatahs
Cho (live)
Daniel Wilson
Fickle Friends
Föllakzoid
Ghost Culture
God Damn
Hinds
Hookworms
John Coffey
Kero Kero Bonito
Kiasmos
Kindness
Larry Gus Presents: Deakin (DJ Set) (Animal Collective)
Little May
Matthew E. White
Mourn
Nevermind The British
Outfit
patten
Rhodes
Riptide
St. Paul & The Broken Bones
Sue The Night
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
Alt-J
Royal Blood
SOHN
Black Mountain
Evian Christ
First Aid Kit
Future Islands
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Mew
Typhoon
Afterpartees (dj set)
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Cairo Liberation Front
Dan Deacon
Gengahr
Kate Tempest
Kenny B (dj set)
Kuenta i Tambu
Marmozets
Pretty Vicious
Rats on Rafts
Rats on Rafts (dj set)
Reigning Sound
Steve Gunn
Stroes
STUFF.
Sunset Sons
Tora
Waxahatchee
Wolf Alice

[ Bericht 2% gewijzigd door indiaantje89 op 13-05-2015 12:15:12 ]
pi_151678816
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 14:42 schreef indiaantje89 het volgende:
Antony & The Johnsons dus naar het Deense Northside, hopelijk past die nog op het BKS affiche :).
  dinsdag 14 april 2015 @ 17:55:05 #3
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151683833
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sunn O))) verwacht ik eerder op een incubate.
Ik zou daar eerder Le Guess Who? van maken.
  Redactie Sport dinsdag 14 april 2015 @ 18:20:52 #4
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151684478
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:55 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Ik zou daar eerder Le Guess Who? van maken.
Staan die daar ja?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151684805
SUNN hoort op roadburn, nergens anders. Al zou op LGW @ de 24 hour drone fest ook wel kunnen.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  dinsdag 14 april 2015 @ 22:15:47 #6
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151694529
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 18:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Staan die daar ja?
Niet dat ik weet. Maar ik vind het voor Roadburn een onoriginele keuze en voor Incubate te played out. Samen met Scott Walker zou ik het nog wel iets vinden voor Le Guess Who.

Maar jongens, we zitten toch niet zo op Sunn O))) te wachten? Niet echt, toch?
  Redactie Sport dinsdag 14 april 2015 @ 22:17:27 #7
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151694636
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 22:15 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Niet dat ik weet. Maar ik vind het voor Roadburn een onoriginele keuze en voor Incubate te played out. Samen met Scott Walker zou ik het nog wel iets vinden voor Le Guess Who.

Maar jongens, we zitten toch niet zo op Sunn O))) te wachten? Niet echt, toch?
Ik niet nee, ik vind Earth best tof maar met Sunn kan ik echt niks.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151704917
Als CJP'er krijg je nu ¤10 korting op een weekendticket voor Best Kept Secret Festival 2015, incl. camping. Dat zijn toch gauw 4 biertjes! Lees hier over de voorwaarden en hoe je je ticket(s) met CJP-korting bestelt:https://www.cjp.nl/kortin(...)festival-2015/76571/
pi_151733703
quote:
Misschien is THREE wel de mooiste tent van Best Kept Secret. Als je binnen staat kijk je uit over het water en heb je perfect zicht op het podium. Dichterbij de stage kom je nergens! Op THREE vind je de betere hiphop en spannende elektronische acts. Het eerste jaar klom er iemand in het dak tijdens Cashmere Cat (da’s niet de bedoeling wink-emoticon, vorig jaar brak Together PANGEA de tent bijna af. Dit jaar staat-ie gelukkig weer overeind en spelen o.a. Future Brown, Kate Tempest en Kiasmos op deze prachtplek.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 09:44:10 #10
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151733992
Cashmere Cat :') Wat was dat driewerf kut zeg.

maar Three spits zich dus meer toe op elektro en hiphop en Five op jonge indie/garagerockbandjes dus?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:15:12 #11
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738620
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Cashmere Cat :') Wat was dat driewerf kut zeg.

maar Three spits zich dus meer toe op elektro en hiphop en Five op jonge indie/garagerockbandjes dus?
Was Five vorig jaar die tent waar je zo ver van het podium af stond? Dat vond ik juist niet erg lekker werken. Bij bands als Girl Band is het juist het leukst om er recht bovenop te staan.

Ik weet niet eens of ik dit jaar wel ga. Misschien de zaterdag voor A$AP Rocky, Ride, Föllakzoid en Death Cab for Cutie. Ligt eraan wat er nog bij gaat komen.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 12:16:02 #12
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151738644
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:15 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Was Five vorig jaar die tent waar je zo ver van het podium af stond? Dat vond ik juist niet erg lekker werken. Bij bands als Girl Band is het juist het leukst om er recht bovenop te staan.

Ik weet niet eens of ik dit jaar wel ga. Misschien de zaterdag voor A$AP Rocky, Ride, Föllakzoid en Death Cab for Cutie. Ligt eraan wat er nog bij gaat komen.
Ja ik vind de zondag echt niet boeiend en de zaterdag heeft ook weinig. Ik twijfel een beetje.

En ja, ik vond het bij September Girls vorig jaar vrij ver weg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:19:12 #13
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738736
Als ik lees dat BKS op vrijdag en zaterdag dit jaar tot 4 uur doorgaat, zal er nog wel wat dansbaars aangekondigd moeten worden. Dat wacht ik dus nog maar even af.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 12:20:54 #14
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151738802
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:19 schreef Darkestrah het volgende:
Als ik lees dat BKS op vrijdag en zaterdag dit jaar tot 4 uur doorgaat, zal er nog wel wat dansbaars aangekondigd moeten worden. Dat wacht ik dus nog maar even af.
Dat is precies mijn probleem. Ik ben bang dat veel van de huidige namen tegelijk neergepropt gaan worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:24:37 #15
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738929
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat is precies mijn probleem. Ik ben bang dat veel van de huidige namen tegelijk neergepropt gaan worden.
Waarom denk je dat? Met de huidige namen kun je volgens mij prima een festivaldag in elkaar knutselen zonder dat het tegenlijk neergepropt hoeft te worden.
pi_151747195
Daniel Norgren ook Stage 3 :)
pi_151764984
ASAP Rocky, John Coffey, Earl Sweatshirt en SOHN voor Stage 2
  vrijdag 17 april 2015 @ 15:19:12 #18
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151774960
Wat komt er in 3 ('de betere hiphop'-tent) te staan als ze A$AP Rocky en Earl Sweatshirt in 2 neerzetten?

Kendrick & Kanye bevestigd voor tent 3. Kan die laatstse ook mooi meteen het meer in springen.
pi_151915827
Ontdekken doe je in FIVE. Het is de kleinste tent van het stel, diep verstopt in het bos. Het is Best Kept Secret's ultieme plek voor rauwe rock 'n’ roll, donkere beats en punky attitudes. Niet voor niets wisselden de psych rockers van Night Beats hier vorig jaar opgewonden van gedachten met onze beveiligers… Dit jaar garanderen Pissed Jeans, BASS DRUM OF DEATH en OFF! het rock 'n’ roll gehalte, terwijl o.a. BINKBEATSmusic, Ghost Culture en Kindness voor spooky beats, warme of juist ijzige electronica zorgen in deze intieme tent.
pi_151919418
quote:
Geen kans om naar Best Kept Secret Festival te gaan dit jaar? Je hoeft niets te missen, want VPRO 3voor12 zendt 20 en 21 juni de hoogtepunten vanuit Beekse Bergen uit op NPO 3. Live beelden van BKS15 dus, aangevuld met de beste acts die we eerder op het festival schoten. Zaterdag zie je twee uur lang beelden van de vrijdag en zaterdag, als onder meer Noel Gallagher op het podium staat. Zondag is er een uitzending van een uur met de bands die dan spelen - denk aan Alt-J en Royal Blood - en natuurlijk de highlights van het weekend. Beide tv-uitzendingen beginnen rond 22:35 uur
pi_151939311
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:19 schreef Darkestrah het volgende:
Wat komt er in 3 ('de betere hiphop'-tent) te staan als ze A$AP Rocky en Earl Sweatshirt in 2 neerzetten?

Kendrick & Kanye bevestigd voor tent 3. Kan die laatstse ook mooi meteen het meer in springen.
Yung Lean :')
pi_151948994
Ben benieuwd wanneer ze met nieuwe namen gaan komen en daarbij de tijdschema's :).
  Redactie Sport donderdag 23 april 2015 @ 09:58:33 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151949396
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 12:00 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ah ze hebben eindelijk goede rechten verworven :) Netjes.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151956117
quote:
Jazztrio Badbadnotgood en Wu-Tang-rapper Ghostface Killah komen voor een gezamenlijk optreden naar de Melkweg in Amsterdam. De show op 17 mei zal in het teken staan van hun album Sour Soul, dat onlangs verscheen. Later in het jaar staat het gezelschap ook nog op Best Kept Secret.
http://www.podiuminfo.nl/(...)samen_in_de_Melkweg/

yessss
pi_151956168
quote:
BadBadNotGood is al los aangekondigd... benieuwd of ze nu hier geen vergissing mee maken.
pi_151956466
Ahja, dat zou ook nog kunnen ja.
pi_151958050
quote:
0s.gif Op donderdag 23 april 2015 14:04 schreef Xrenity het volgende:
Ahja, dat zou ook nog kunnen ja.
Podiuminfo was dus te enthousiast, voorlopig zal BadBadNotGood gewoon solo zijn.
  donderdag 23 april 2015 @ 15:31:45 #28
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151958747
Podiuminfo kondigde ooit Iceage in Ahoy aan. :') Bleek dus dit te zijn.

  Redactie Sport donderdag 23 april 2015 @ 16:22:53 #29
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151959986
quote:
0s.gif Op donderdag 23 april 2015 15:31 schreef Darkestrah het volgende:
Podiuminfo kondigde ooit Iceage in Ahoy aan. :') Bleek dus dit te zijn.

[ afbeelding ]
Dit herinner ik me nog goed.

Tevens: Sid _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151960046
quote:
0s.gif Op donderdag 23 april 2015 15:31 schreef Darkestrah het volgende:
Podiuminfo kondigde ooit Iceage in Ahoy aan. :') Bleek dus dit te zijn.

[ afbeelding ]
Festivalinfo (zelfde club) zijn ook al van die helden. Tijdens de Festival Awards BKS een award toedichten die DTRH won, en de festivals Kingsday en Kingsland gewoon compleet door elkaar halen (acts aankondigen voor het ene festival terwijl ze op het andere stonden...)
pi_151983034
Ik ben een beetje in aan het luisteren en The Jesus and Mary Chain is prima muziek, kende het eigenlijk helemaal niet :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_151983538
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 april 2015 11:15 schreef TheVulture het volgende:
Ik ben een beetje in aan het luisteren en The Jesus and Mary Chain is prima muziek, kende het eigenlijk helemaal niet :D
Uiteraard, maar ze doen alleen Psychocandy materiaal :).
pi_151992415
quote:
2s.gif Op donderdag 23 april 2015 16:25 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Festivalinfo (zelfde club) zijn ook al van die helden. Tijdens de Festival Awards BKS een award toedichten die DTRH won, en de festivals Kingsday en Kingsland gewoon compleet door elkaar halen (acts aankondigen voor het ene festival terwijl ze op het andere stonden...)
:')

Een paar jaar terug schreef ene Daphne_W bij elk stukje hetzelfde. "Niemand minder dan ... komt op ...". Bij grote bands als Queens of the Stone Age of Coldplay kan dat wel, maar ze zei ook vaak zat dingen als: "Niemand minder dan Go Back To The Zoo". Op het laatst kondigde ze zelfs een heel rijtje nietszeggende namen aan met "niemand minder dan ..... zijn toegevoegd".
Tegenwoordig kijk ik vaker op fok in het Kort festivalnieuws en bevestigingen-topic dan op festivalinfo.
pi_151992991
Vast ook niemand minder dan Rise Against the Machine.
pi_152003283
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 april 2015 16:50 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Vast ook niemand minder dan Rise Against the Machine.
Dat was toen de fout van het muziekblad Off The Record ;) Festivalinfo nam het alleen maar over.
pi_152007889
quote:
0s.gif Op donderdag 23 april 2015 15:06 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Podiuminfo was dus te enthousiast, voorlopig zal BadBadNotGood gewoon solo zijn.
Waar ik dan juist blij mee ben. :)
pi_152095477
Welk festival kan zeggen dat z’n hoofdpodium op het strand staat? ONE ligt schitterend aan het meer van Beekse Bergen. Als de zon schijnt (en dat doet-ie natuurlijk ook dit jaar) loop je met je blote voeten door het zand, luisterend naar Of Monsters and Men, The Tallest Man On Earth of First Aid Kit (SE) OFFICIAL. Magisch wordt het hier pas echt tegen zonsondergang. In 2013 wist Damien Rice de gehele festivalweide muisstil te krijgen met een legendarische solo show. Vervolgens kon hij – na het legen van een fles wijn – de verleiding niet weerstaan en liep aan het einde van zijn optreden direct het strand op om zich tussen het publiek te begeven. Pas diep in de nacht kwamen we ‘m backstage weer tegen. Vorig jaar speelde Franz Ferdinand alles en iedereen weg, dit jaar verwachten we minimaal vergelijkbare prestaties van onder meer Noel Gallagher's High Flying Birds, Future Islands en Alt-J.
pi_152145072
Tot dusver hebben we dit:

Vrijdag 19 juni
ONE: The Tallest Man On Earth, The Libertines.
TWO: Earl Sweatshirt.
THREE: Daniel Norgren.
FOUR:
FIVE: Pissed Jeans, OFF!, Binkbeats.

Zaterdag 20 juni:
ONE: Of Monsters & Men, Noel Gallaghers’ High Flying Birds.
TWO: A$AP Rocky, Ride, John Coffey.
THREE: Future Brown, Kiasmos.
FOUR:
FIVE: Ghost Culture, Kindness.

Zondag 21 juni:
ONE: First Aid Kit, Future Islands, Alt-J.
TWO: SOHN.
THREE: Kate Tempest.
FOUR:
FIVE: Bass Drum of Death.
  Redactie Sport donderdag 30 april 2015 @ 09:44:42 #39
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152145105
Four heeft geen vaste programmaacts he ;) Die kun je uit dit lijstje schrappen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_152145136
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 09:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Four heeft geen vaste programmaacts he ;) Die kun je uit dit lijstje schrappen.
Je hebt gelijk, is ook een copypaste van elders.

Ik verwacht J&tMC ook wel in de Two. Benieuwd wat we nog gaan krijgen. Wat mij betreft mag die laatste lichting wel komen inclusief tijdschema.
pi_152145315
Afgelopen 2 edities was het blokkenschema bekend op:
2013: 16 mei
2014: 22 april

Dus ze zullen snel met wat nieuws komen hoop ik.

Edit: gisteren gaven ze op twitter aan dat er "binnenkort" er namen bijkomen.
pi_152151769
Santigold is ook in de buurt rond die peridoe. Dat lijkt me best een leuke toevoeging voor in de avond :).
  zaterdag 2 mei 2015 @ 12:10:32 #43
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152204509
Als ik nog een gokje mag doen: OBN III's speelt de 20e in Londen.
pi_152290809
Morgen weer nieuwe namen?
BKSfestival twitterde op dinsdag 05-05-2015 om 09:38:01 Be the first to hear about new #BKS15 announcements through @WhatsApp: http://t.co/aNHvXEr3zv reageer retweet
  Moderator dinsdag 5 mei 2015 @ 11:29:27 #45
332671 crew  indiaantje89
pi_152291894
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 10:43 schreef Houtenbeen het volgende:
Morgen weer nieuwe namen?
BKSfestival twitterde op dinsdag 05-05-2015 om 09:38:01 Be the first to hear about new #BKS15 announcements through @WhatsApp: http://t.co/aNHvXEr3zv reageer retweet
Nice ben benieuwd!
pi_152302264
Vanavond dus al
3voor12 twitterde op dinsdag 05-05-2015 om 17:00:19 Vanavond vanaf 22u in 3voor12 Radio maakt @roosmarijn een mooi nieuw rijtje namen bekend voor @BKSfestival! http://t.co/n4ws6rxBV8 #bks15 reageer retweet
  dinsdag 5 mei 2015 @ 22:14:28 #47
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152314234
Nou, beetje voorspelbare namen tot nu toe :P
  dinsdag 5 mei 2015 @ 22:17:22 #48
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152314389
Rats on rafts, fidlar, larry gus en cashmere cat, dus.
pi_152314408
BKSfestival twitterde op dinsdag 05-05-2015 om 22:12:12 4 additions to the #BKS15 line-up. Timetable tomorrow 11am CET at http://t.co/kgueLpwqau http://t.co/HaWVMDPpLR reageer retweet
  dinsdag 5 mei 2015 @ 22:17:57 #50
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 07:14:17 #51
332671 crew  indiaantje89
pi_152320770
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 22:17 schreef Darkestrah het volgende:
:O
Precies nu al wat dingen op herhaling. Wel blij met Fidlar.
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 08:33:56 #52
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152321453
Nee, nee, nee
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 11:03:29 #54
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152324954
Welke namen zijn er nu bij gekomen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 6 mei 2015 @ 11:06:37 #55
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152325042
FIDLAR • Cashmere Cat • Rhodes • Balthazar • Rats On Rafts • Cheatahs • Drenge • God Damn • Boxed In • STUFF. • Klangstof • SEKOIA invites Polynation (live), dj Florisz Janvier & Sirens of Saturn (live) • Larry Gus • Deakin (Animal Collective, dj-set) • Kero Kero Bonito • Stage FOUR – hosted by dj St. Paul – feat. dj-sets by Mike Mago, Afterpartees, Jungle by Night, Kenny B, Nevermind The British, Cho (live), Jonathan Toubin, Dollkraut, Applescal, Caspar, Stroes and many more dj's to be announced.
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 11:07:54 #56
332671 crew  indiaantje89
pi_152325074
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:03 schreef Mexicanobakker het volgende:
Welke namen zijn er nu bij gekomen?
6 mei
De nieuwe namen van vandaag: Rhodes, Cheatahs, Drenge, God Damn, Boxed In, STUFF., Klangstof, SEKOIA invites Polynation (live), dj Florisz Janvier & Sirens of Saturn (live), Larry Gus presents Deakin dj-set (Animal Collective) en Kero Kero Bonito (dj).

Benieuwd naar Rhodes? Morgenavond is Rhodes live in de studio bij 3voor12 Radio! Luisteren doe je van 22:00 tot 01:00 uur op 3FM.

Ook zijn er namen bekendgemaakt voor Stage Four, gehost door dj St. Paul.
Verwacht dj-sets van o.a. Mike Mago, Kenny B, Jungle by Night, Afterpartees, Jonathan Toubin, Cho (live), Dollkraut, Applescal, Nevermind The British, Caspar en Stroe

Dan is ook het blokkenschema inmiddels bekend, dat bekijk je hier.
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 11:08:20 #57
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152325084
Nou, alleen maar acts die er al ooit hebben gestaan, DJ setjes en dingen die me niet kunnen boeien.

Dat valt me eigenlijk wel tegen, ik had toch op 2 knallers nog gehoopt voor op de main. Al is er nog 1 blokje op de main stage open.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 11:09:35 #58
332671 crew  indiaantje89
pi_152325118
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Nou, alleen maar acts die er al ooit hebben gestaan, DJ setjes en dingen die me niet kunnen boeien.

Dat valt me eigenlijk wel tegen, ik had toch op 2 knallers nog gehoopt voor op de main. Al is er nog 1 blokje op de main stage open.
Ja laatste lichting (en die van gister) is niet geweldig nee. Al wil Applescal en Florisz Janvier wel zien.
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 11:10:13 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152325138
Die zaterdag is wel echt kut. (Ja Ride maar verder wtf joh) De zondag vooral dingen die ik recent nog heb gezien.

Misschien dagticket voor de vrijdag dan maar. Daar kan ik me wel vermaken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 6 mei 2015 @ 11:11:52 #60
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152325170
Vooral de zondag is echt alles op elkaar gepropt en op de andere dagen ook een paar clashes terwijl ik daaromheen nog een beetje leeg ben :P.
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 11:17:49 #61
332671 crew  indiaantje89
pi_152325327
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:11 schreef BoerBert het volgende:
Vooral de zondag is echt alles op elkaar gepropt en op de andere dagen ook een paar clashes terwijl ik daaromheen nog een beetje leeg ben :P.
Dat heb ik ook soms, bepaalde clashes vind ik jammer:
The Tallest Man On Earth of Off!
The Libertines of The Pop Group
The Vaccines of Hookworms
Black Mountain op Kate Tempest
Royal Blood of Ariel Pink
Future Islands of Bassdrum Of Death
SOHN of Reigning Sound

Dit zijn mijn clashes
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 11:18:37 #62
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152325353
Mijn meest duidelijke clash zou First Aid Kit/Alvvays zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 11:19:40 #63
332671 crew  indiaantje89
pi_152325386
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mijn meest duidelijke clash zou First Aid Kit/Alvvays zijn.
First Aid Kit heb ik vorig jaar op LL gezien en toen vond ik ze een beetje saaitjes. Vandaar dat ik voor Alvvays kies :)
  Redactie Sport woensdag 6 mei 2015 @ 11:20:24 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152325410
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:19 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

First Aid Kit heb ik vorig jaar op LL gezien en toen vond ik ze een beetje saaitjes. Vandaar dat ik voor Alvvays kies :)
Ik vond dat heel erg mooie zomerochtendmuziek toen. Die ochtend was het ook wel aardig weer. :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 6 mei 2015 @ 11:20:32 #65
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152325414
Royal Blood wilde ik wel checken, maar Ariel Pink gaat voor bij mij :+
  Moderator woensdag 6 mei 2015 @ 11:22:12 #66
332671 crew  indiaantje89
pi_152325461
Jammer dat Mattew E. White wat vroeger staan. Anders had ik pas het terrein op gegaan vanaf St. Paul & The Broken Bones.

Maar goed mijn (voorlopige, waar ik me toch niet aan ga houden) schema:
Vrijdag:
Metz
Drenge
Fidlar
Strand Of Oaks
Earl Sweatshirt
Eagulls
Chet Faker
The Tallest Man On Earth of Off! (twijfel)
The Jesus & Mary Chain
The Libertines of The Pop Group (Nog een twijfel)
Pissed Jeans
Vessels

Zaterdag:
Matthew E. White
Mourn
John Coffey (bij gebrek aan beter)
Hinds
St. Paul & The Broken Bones
Of Monster And Men
Death Cab For Cutiue
Föllakzoid
Ride
THe Vaccines of Hookworms
A$AP Rocky
Noel Gallagher
Future Brown
Kiasmos
Weval

Zondag:
Jonny Greenwood
Pretty Vicious
Marmozets
Wolf Alice
Gengahr
Mew
Alvvays
Black Mountain op Kate Tempest
Future Islands
BadBadNotGood
Royal Blood of Ariel Pink
SOHN of Reigning Soundm
Alt-J
Evian Christ
Cairo Liberation Front
pi_152331912
Greenwood wordt mooi tussen alle brakke fanboys :P
  woensdag 6 mei 2015 @ 15:59:54 #68
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152334360
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 11:17 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dat heb ik ook soms, bepaalde clashes vind ik jammer:
The Tallest Man On Earth of Off!
The Libertines of The Pop Group
The Vaccines of Hookworms Stukje Vaccines, maar vooral blijven staan voor A$AP Rocky
Black Mountain op Kate Tempest Naar Stage Four tot Ariel Pink
Royal Blood of Ariel Pink
Future Islands of Bassdrum Of Death Stage Four
SOHN of Reigning Sound

Dit zijn mijn clashes
Zo. :P

Enige grote clash die ik zie is Blanck Mass / The Pop Group. Maar dit jaar blijf ik thuis, het is me het geld gewoon niet waard. Vrijdag kan misschien nog een last minute dagticket worden als ik hem goedkoper over kan kopen.
pi_152359471
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 15:59 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Zo. :P

Enige grote clash die ik zie is Blanck Mass / The Pop Group. Maar dit jaar blijf ik thuis, het is me het geld gewoon niet waard. Vrijdag kan misschien nog een last minute dagticket worden als ik hem goedkoper over kan kopen.
Ik ga soms pendelen denk ik. The Libertines bijvoorbeeld wil ik toch ook een keer gezien hebben, maar dat geld ook voor de Pop Group. Maar dat heb ik met meer bands.
  Moderator maandag 11 mei 2015 @ 11:40:38 #70
332671 crew  indiaantje89
  dinsdag 12 mei 2015 @ 11:01:58 #71
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152517332
BKSfestival twitterde op dinsdag 12-05-2015 om 10:59:51 ONE (vrijdag, 18.45u) en TWO (zondag, 18.45u) hebben ieder 1 open plek. Die vullen we morgen in in onze nieuwsbrief: http://t.co/YXuHaeK8Ag reageer retweet
  Moderator dinsdag 12 mei 2015 @ 11:18:02 #72
332671 crew  indiaantje89
pi_152517784
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 11:01 schreef BoerBert het volgende:
BKSfestival twitterde op dinsdag 12-05-2015 om 10:59:51 ONE (vrijdag, 18.45u) en TWO (zondag, 18.45u) hebben ieder 1 open plek. Die vullen we morgen in in onze nieuwsbrief: http://t.co/YXuHaeK8Ag reageer retweet
Denk wel iets Nederlands :) verwacht er niet veel meer van.
  dinsdag 12 mei 2015 @ 11:23:33 #73
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152517926
Ik ook niet. Het in de nieuwsbrief wegstoppen is nogal duf :P. Tegenover Badbadnotgood wil ik sowieso niet iets vets hebben :+.
  Moderator dinsdag 12 mei 2015 @ 13:11:36 #74
332671 crew  indiaantje89
pi_152521106
NOFX zou ik nog wel fijn vinden voor op de main stage, al weet ik niet of ze dat gaan doen.
  dinsdag 12 mei 2015 @ 16:10:29 #75
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152527058
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 13:11 schreef indiaantje89 het volgende:
NOFX zou ik nog wel fijn vinden voor op de main stage, al weet ik niet of ze dat gaan doen.
Mijn god, dat zou verschrikkelijk zijn.
pi_152527244
Gewoon als suprise act depeche mode. B-)
  dinsdag 12 mei 2015 @ 16:17:53 #77
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152527311
Gewoon Thom met Jonny O+
pi_152527321
Eén van de nieuwe namen voor V Festival, Engeland, in hetzelfde weekend als Lowlands: ...Mark Ronson.

Nou moe.
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 12 mei 2015 @ 16:28:56 #79
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_152527700
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:18 schreef Aisumasen het volgende:
Eén van de nieuwe namen voor V Festival, Engeland, in hetzelfde weekend als Lowlands: ...Mark Ronson.

Nou moe.
:')
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_152527815
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:18 schreef Aisumasen het volgende:
Eén van de nieuwe namen voor V Festival, Engeland, in hetzelfde weekend als Lowlands: ...Mark Ronson.

Nou moe.
Wat heeft dat met BKS te maken? :@
  Moderator dinsdag 12 mei 2015 @ 16:38:40 #81
332671 crew  indiaantje89
pi_152528083
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:10 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Mijn god, dat zou verschrikkelijk zijn.
Haters gonna hate :), mag best wat luchtigs bij zitten imo.
pi_152528184
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:28 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

:')
Haha, dank voor het verplaatsen ;). Al die verdomde festivals ook.
  dinsdag 12 mei 2015 @ 17:11:02 #83
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152529514
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:38 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Haters gonna hate :), mag best wat luchtigs bij zitten imo.
Als er ergens veel luchtige muziek te horen is op een festival deze zomer, is dat BKS wel.
pi_152553170
Nou kom maar op :)
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:04:24 #85
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152553778
Typhoon de festivalhoer komt ook even langs.
pi_152553787
Typhoon kan ik nog best hebben wie is de andere CW?

Circa Waves dus.. maar die waren toch al bekend?
pi_152553844
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:04 schreef indiaantje89 het volgende:
Typhoon kan ik nog best hebben wie is de andere CW?

Circa Waves dus.. maar die waren toch al bekend?
CW waren er vorig jaar ook.

Verder niks mis met Typhoon, maar niet bepaald een "best kept secret". :P
pi_152553855
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:07 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

CW waren er vorig jaar ook.
Hadden die niet afgezegd net voor het einde? Zat nu even met Cheatahs in de war die er ook vorig jaar al stonden (en met een C begint :P).
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:09:41 #89
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_152553885
Hey ik krijg een whatsappje.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:10:16 #90
427691 TRNR
That Rock n Roll eh..
pi_152553901
Typhoon is een prima naam, staat wel helaas overal dit jaar..
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:10:50 #91
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152553910
Nouja, ze staan tegenover Badbadnotgood dus verder ben ik blij dat het geen nieuwe clash oplevert voor mij :P.
pi_152553913
Typhoon op zo'n festival als dit :D :')

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2015 11:10:59 ]
pi_152554026
quote:
2s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:10 schreef Loveless85 het volgende:
Typhoon op zo'n festival als dit :D :')
Ach ik vind Typhoon nog wel voor kwaliteit gegarandeerd staan, dus zo erg is het niet.
pi_152554034
Zal wel druk worden met Typhoon in de two
pi_152554062
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:18 schreef theodoor9 het volgende:
Zal wel druk worden met Typhoon in de two
Dat denk ik ook wel ja, had dat en Circa Waves eerder omgedraaid.

Maar goed ik sta bij BadBadNotGood :P.
pi_152554096
Circa Waves heeft overigens wen licht hitje met die T-Shirt Weather. Dus daarom zullen ze er wel staan denk ik ivm dat nieuwe album ook.
pi_152554150
Typhoon had ik niet gedaan als organisatie :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:23:35 #98
427691 TRNR
That Rock n Roll eh..
pi_152554174
Wat is in godsnaam mis met Typhoon dan?
pi_152554188
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:23 schreef TRNR het volgende:
Wat is in godsnaam mis met Typhoon dan?
Die staat zo'n beetje overal deze zomer, en BKS pretendeert juist wat 'anders' te programmeren dan acts die je al overal kan zien.
pi_152554208
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:23 schreef TRNR het volgende:
Wat is in godsnaam mis met Typhoon dan?
Dat ie al werkelijk overal te zien is dit jaar... het strookt niet met waar BKS voor staat.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_152554219
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:25 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat ie al werkelijk overal te zien is dit jaar... het strookt niet met waar BKS voor staat.
*;
pi_152554289
Ik snap nog steeds niet goed waarom Florence nog nergens op een NL festival staat deze zomer
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator woensdag 13 mei 2015 @ 11:31:27 #103
332671 crew  indiaantje89
pi_152554355
quote:
2s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:24 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Die staat zo'n beetje overal deze zomer, en BKS pretendeert juist wat 'anders' te programmeren dan acts die je al overal kan zien.
Mwa ze pretenderen toch meer "kwaliteit" te boeken. En dat zit wel ok met Typhoon toch? Ze hadden ook Dotan, Kensington,The Kik, The Deaf of dat soort bands neer te zetten.

Ok eens, hij staat overal Typhoon. Maar kwalitatief vind ik het een prima band en live act.
  Moderator woensdag 13 mei 2015 @ 11:34:32 #104
332671 crew  indiaantje89
pi_152554415
Ik vind de herhalingen wel beetje tegenvallen al na 3 edities zoals Temples, Cheatahs, Circa Waves etc.
  woensdag 13 mei 2015 @ 11:35:22 #105
427691 TRNR
That Rock n Roll eh..
pi_152554438
Juist, kwalitatief toch gewoon goed. Overal te zien, klopt. Alt J zie je ook overal dit jaar, internationaal gezien dan. Miles Kane, George Ezra, is dat waar BKS voor staat dan?
  Moderator woensdag 13 mei 2015 @ 11:37:24 #106
332671 crew  indiaantje89
pi_152554480
Ik heb nog steeds spijt dat ik die Lowlands show vorig heb gemist :P.
pi_152556159
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:31 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mwa ze pretenderen toch meer "kwaliteit" te boeken. En dat zit wel ok met Typhoon toch? Ze hadden ook Dotan, Kensington,The Kik, The Deaf of dat soort bands neer te zetten.

Ok eens, hij staat overal Typhoon. Maar kwalitatief vind ik het een prima band en live act.
Tjemig de pemig, The kik samen met armand wil ik als oudere jongere toch nog wel gaan bekijken in de komende periode wat die nu in elkaar getimmerd hebben. :D
  Moderator dinsdag 19 mei 2015 @ 14:06:56 #108
332671 crew  indiaantje89
  Redactie Sport dinsdag 19 mei 2015 @ 17:16:06 #109
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152754242
Typhoon? Haha wat

Al een tijdje niet meer gevolgd, maar :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 19 mei 2015 @ 17:25:39 #110
427691 TRNR
That Rock n Roll eh..
pi_152754552
Luister eerst ns, voor je zomaar een oordeel hebt..
  dinsdag 19 mei 2015 @ 17:28:23 #111
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152754632
Ik heb niet het gevoel dat Mexi Typhoon niet kent, eigenlijk.
  dinsdag 19 mei 2015 @ 17:33:37 #112
427691 TRNR
That Rock n Roll eh..
pi_152754766
Kennen is 1, maar als live-act is typhoon het laatste jaar gewoon prima. Of die dat weet is en 2e.
  Redactie Sport dinsdag 19 mei 2015 @ 17:55:12 #113
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152755493
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 17:28 schreef BoerBert het volgende:
Ik heb niet het gevoel dat Mexi Typhoon niet kent, eigenlijk.
Ik ken m prima, uiteraard. _O- Wel maar 1x live gezien en dat is een paar jaar terug. Maar ik vind Typhoon niet passen. De afgelopen jaren waren de NL acts toch acts die je niet op elke straathoek zag. Typhoon is een jaar lang gehyped.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_152757449
Typhoon is geboekt omdat ze nog te weinig kaartjes verkocht hebben.
pi_152758450
En dan boeken ze een act die deze zomer op menig festival en/of braderie staat?
pi_152758927
Kensington had die dag al wat ofzo?
pi_152763427
Bass Drum of Death cancelt volledige UK + EU tour.
pi_152763641
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 17:55 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik ken m prima, uiteraard. _O- Wel maar 1x live gezien en dat is een paar jaar terug. Maar ik vind Typhoon niet passen. De afgelopen jaren waren de NL acts toch acts die je niet op elke straathoek zag. Typhoon is een jaar lang gehyped.
Voorgaande jaren onder andere traumahelikopter, Mozes & the firstborn en Moss die er hebben gestaan, dat zijn toch ook geen bijzondere namen.
Hello, my name is Oliver
  dinsdag 19 mei 2015 @ 21:06:03 #120
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152764137
Moss vond ik vorig jaar verrassend leuk, trouwens, maar dat ter zijde.
  Moderator dinsdag 19 mei 2015 @ 21:21:13 #121
332671 crew  indiaantje89
pi_152765559
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 20:56 schreef yomthorke het volgende:
Bass Drum of Death cancelt volledige UK + EU tour.
Jammer had ze graag gezien
  Moderator dinsdag 26 mei 2015 @ 11:57:04 #122
332671 crew  indiaantje89
pi_152970438
quote:
Al 3 jaar vragen jullie of je mag kamperen tússen de dieren van Safaripark Beekse Bergen. Dat kan nu dankzij Airbnb! Voor slechts 20 bezoekers zetten we tien 2-persoons tenten neer tussen de wilde dieren. Ontwaken met een aap, een olifant én een kater! De huurprijs per tent bedraagt ¤250 voor 3 nachten, incl. 2 weekendtickets voor Best Kept Secret Festival én luxe ontbijt.

Alle details, foto’s van deze ‪#‎BKS15‬ Sleepover Safari en de eerste 2 van slechts 10 tenten zijn nu te huur op Airbnb:
https://www.airbnb.nl/rooms/6469388?af=2953517&c=BKS
https://www.airbnb.nl/rooms/6483712?af=2953517&c=BKS
  dinsdag 26 mei 2015 @ 13:31:37 #123
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152972912
Had dat drie maanden eerder gedaan.
  Moderator dinsdag 26 mei 2015 @ 13:34:23 #124
332671 crew  indiaantje89
pi_152972978
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 13:31 schreef BoerBert het volgende:
Had dat drie maanden eerder gedaan.
Zou je dat willen ja? vind het vrij prijzig. En tijdens BKS zit ik niet te wachten op een tourtje door het safari park :).
  dinsdag 26 mei 2015 @ 13:52:46 #125
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152973494
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 13:34 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Zou je dat willen ja? vind het vrij prijzig. En tijdens BKS zit ik niet te wachten op een tourtje door het safari park :).
Prijzig? Het is super goedkoop. Je krijgt voor 250 euro namelijk ook 2 weekendtickets.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 13:52:58 #126
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_152973502
Nee, maar kan mij voorstellen dat het voor anderen wel geldt :P
pi_152973730
Niet gek eigenlijk, voor die tickets ben je normaal ook al 147.50 per stuk kwijt natuurlijk, als je incl kamperen wil.
pi_152973996
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 13:52 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Prijzig? Het is super goedkoop. Je krijgt voor 250 euro namelijk ook 2 weekendtickets.
En een opgezette tent met ontbijt erbij. :P
  dinsdag 26 mei 2015 @ 15:19:42 #129
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_152976072
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sunn-0))) verwacht ik eerder op een incubate.
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:55 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Ik zou daar eerder Le Guess Who? van maken.
Called it.
  Moderator dinsdag 26 mei 2015 @ 15:31:59 #130
332671 crew  indiaantje89
pi_152976569
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:19 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

[..]

Called it.
[ afbeelding ]
Nice, even topic voor aangemaakt:
FES / Le Guess Who? 2015 // 19 - 22 Novvember // Utrecht
  Redactie Sport dinsdag 26 mei 2015 @ 15:52:41 #131
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152977431
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:19 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

[..]

Called it.
[ afbeelding ]
ja zelfde pak een laken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_152977575
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:52 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

ja zelfde pak een laken
*laken een pak.

/GGMM
  Redactie Sport dinsdag 26 mei 2015 @ 15:58:14 #133
274204 crew  Mexicanobakker
pi_152977664
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 mei 2015 15:56 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

*laken een pak.

/GGMM
Bedankt Hans

/random andere VBL-er
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 27 mei 2015 @ 20:49:36 #134
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_153019340
Vandaag dagkaartjes voor de zondag gescoord. Marmozets, Royal Blood, SOHN, Alt-J en First Aid Kit op één dag voor ¤69 kon ik toch niet laten liggen :D
  Redactie Sport donderdag 28 mei 2015 @ 09:48:07 #135
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153032108
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2015 20:49 schreef JochemP het volgende:
Vandaag dagkaartjes voor de zondag gescoord. Marmozets, Royal Blood, SOHN, Alt-J en First Aid Kit op één dag voor ¤69 kon ik toch niet laten liggen :D
Vorig jaar niet op Lowlands geweest?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 28 mei 2015 @ 10:11:01 #136
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_153032642
quote:
9s.gif Op donderdag 28 mei 2015 09:48 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vorig jaar niet op Lowlands geweest?
Nee, wat dan?
pi_153032742
quote:
9s.gif Op donderdag 28 mei 2015 09:48 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vorig jaar niet op Lowlands geweest?
Ik wel, maar heb van dit rijtje ook alleen maar First Aid Kit gezien :P.
  Redactie Sport donderdag 28 mei 2015 @ 10:31:09 #138
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153033073
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2015 10:11 schreef JochemP het volgende:

[..]

Nee, wat dan?
Daar heb ik vier van deze vijf acts al gezien
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_153373743
Morgen een special bij de Volkskrant. Verleden jaar stonden daar wel leuke stukjes in, dus ik ben benieuwd.
pi_153374037
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2015 08:38 schreef yomthorke het volgende:
Morgen een special bij de Volkskrant. Verleden jaar stonden daar wel leuke stukjes in, dus ik ben benieuwd.
Ook digitaal?
pi_153374834
Als je abonnee bent, ja. Ik kan wellicht e.e.a. hier dumpen als daar behoefte aan is.
pi_153374911
:Y :Y
  dinsdag 9 juni 2015 @ 09:50:53 #143
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153374935
Zeker!
pi_153402476
Iemand uberhaupt een idee hoe het met de kaartverkoop gaat?
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153402487
En verder nog interviews met The Pop Group, The Tallest Man On Earth en een profiel van A$AP Rocky. Maar daarvoor mag je zelf de krant kopen:)
  woensdag 10 juni 2015 @ 10:32:34 #148
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153404186
^O^.
pi_153436288
We moeten nog een vervanger krijgen voor Bass Drum Of Death :)
pi_153436686
Reken maar op Kensington, dan valt het altijd mee.
pi_153437708
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juni 2015 12:19 schreef yomthorke het volgende:
Reken maar op Kensington, dan valt het altijd mee.
Denk eerder dan iets als Kovacs.
pi_153437725
quote:
Geen app, maar WhatsApp op ‪#‎BKS15‬ dit jaar. En wel hierom: http://www.bestkeptsecret.nl/geen-app-maar-whatsapp/

Jammer toch altijd wel leuk om te kloten op dat soort appjes :P.
pi_153441473
Ze hebben naar mijn vraag geluisterd, blijkbaar valt Yung Lean ook af. Geen vervangers zo te zien.

BKSfestival twitterde op donderdag 11-06-2015 om 15:08:54 Yung Lean en Bass Drum of Death zeggen hun Europese tours af. Daarom is http://t.co/I0ivtKGmTn aangepast, zie http://t.co/dswcGrPeiu reageer retweet
  donderdag 11 juni 2015 @ 15:23:16 #154
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153441489
Ook al lijkt Weval mij laat in de avond leuker, het is wel prettig dat ik voor Jonny een beetje op tijd naar bed kan 8-).
pi_153441549
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:23 schreef BoerBert het volgende:
Ook al lijkt Weval mij laat in de avond leuker, het is wel prettig dat ik voor Jonny een beetje op tijd naar bed kan 8-).
Mwah ik vind het beetje een cheap oplossing. Je klanten betalen o.a. voor deze namen, dan vind ik het jammer hier geen waardige vervanger voor kan vinden.

Het is niet dat het 1 dag van te voren is afgezegd.
  donderdag 11 juni 2015 @ 15:28:04 #156
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153441589
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:26 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mwah ik vind het beetje een cheap oplossing. Je klanten betalen o.a. voor deze namen, dan vind ik het jammer hier geen waardige vervanger voor kan vinden.

Het is niet dat het 1 dag van te voren is afgezegd.
Tsja, blijkbaar konden ze er niks voor vinden. Het is ook meer dat ik het persoonlijk niet erg vind, want ik snap best dat er mensen (gaan) klagen.
pi_153441608
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:28 schreef BoerBert het volgende:

[..]

Tsja, blijkbaar konden ze er niks voor vinden. Het is ook meer dat ik het persoonlijk niet erg vind, want ik snap best dat er mensen (gaan) klagen.
Ach in NL is er toch wat te vinden. Alarmo Race Track, The Miseries...
  donderdag 11 juni 2015 @ 15:30:29 #158
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153441649
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:28 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ach in NL is er toch wat te vinden. Alarmo Race Track, The Miseries...
Zoiets had inderdaad nog wel gekund :Y.
pi_153441677
Of Placebo ofzo...
pi_153441964
quote:
4s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:31 schreef Leonos het volgende:
Of Placebo ofzo...
The Strokes hebben ook vast niets te doen.
pi_153441996
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:42 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

The Strokes hebben ook vast niets te doen.
Pinkpop did it :P
pi_153442020
quote:
4s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:43 schreef Leonos het volgende:

[..]

Pinkpop did it :P
Mwah.. Sam Smith zit prijstechnisch op dit moment rond Placebo.

De 2 BKS namen zijn een stuk kleiner op het affiche ;).
pi_153442610
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juni 2015 15:44 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mwah.. Sam Smith zit prijstechnisch op dit moment rond Placebo.

De 2 BKS namen zijn een stuk kleiner op het affiche ;).
Sam Smith kost net zoveel dan Placebo? :')
  donderdag 11 juni 2015 @ 16:04:15 #164
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153442629
Als.
pi_153442636
quote:
4s.gif Op donderdag 11 juni 2015 16:03 schreef Leonos het volgende:

[..]

Sam Smith kost net zoveel dan Placebo? :')
MIsschien wel meer... die gast staat overal hoog op het affiche, die komt niet voor een voor 2 tientjes hoor :)
pi_153442927
Ik denk ook dat Indiaantje gelijk heeft. Veel zal het in ieder geval niet schelen.
pi_153443593
Maar goed, zou de vvk toch niet echt geweldig lopen?

Ik bedoel geen app dit jaar? Zo'n whatsapp vind ik toch een beetje armoedig. 2 uitvallers die niet vervangen worden.

Geen goede reclame imo.
  donderdag 11 juni 2015 @ 16:48:40 #168
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153443628
Ze adverteerden deze week wel nog met 'nog xx dagen, heb jij je kaarten al?' alsof je zogenaamd haast zou moeten hebben.
  zaterdag 13 juni 2015 @ 15:27:03 #169
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153498249
Weersvoorspelling was (eer)gisteren nog goed, maar nu zit er al een dagje regen tussen ;(.
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 00:44:06 #170
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153538324
Ik vind dat ze dit jaar ook eigenlijk gewoon de doelgroepen waar ze de afgelopen 2 jaar op leken te richten bijna gepasseerd hebben..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_153541854
Het weer begint intussen verdacht veel te lijken op de 2013 editie. Brrr wat was het toen koud.
pi_153547443
Hoe zit het trouwens met het meenemen van wiet en sterke drank? Doen ze moeilijk over een paar joints of een fles vodka? Wordt iedereen zijn tas gecontroleerd bij de ingang?

Dit wordt de eerste BKS voor ons, vandaar. Hiervoor alleen paar keer naar lowlands en pinkpop geweest.
pi_153552158
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juni 2015 08:32 schreef yomthorke het volgende:
[ afbeelding ]
Becca O+

Komend weekend eens wat streampjes proberen mee te pakken :Y Marmozets, Royal Blood, Alt-J _O_
pi_153552211
Ik dacht dat er nog wat bands geboekt moesten worden maar heb me vergist denk ik :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 juni 2015 @ 20:10:23 #175
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_153558717
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 16:49 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Becca O+

Komend weekend eens wat streampjes proberen mee te pakken :Y Marmozets, Royal Blood, Alt-J _O_
Die zondag is echt :9~
  maandag 15 juni 2015 @ 21:23:19 #176
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_153561879
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 13:36 schreef -Dries- het volgende:
Hoe zit het trouwens met het meenemen van wiet en sterke drank? Doen ze moeilijk over een paar joints of een fles vodka? Wordt iedereen zijn tas gecontroleerd bij de ingang?
Mijn ervaring is van wel. Vodka gaat sowieso niet lukken want dat is glas en iedereen moet zijn tassen laten controleren. Een hele zware controle is het dan verder ook niet echt, dus als je het een beetje weg kunt moffelen kom je er makkelijk mee weg.
  maandag 15 juni 2015 @ 21:39:05 #177
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_153562497
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 11:34 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik vind de herhalingen wel beetje tegenvallen al na 3 edities zoals Temples, Cheatahs, Circa Waves etc.
Cheatahs hebben vorig jaar afgezegd, dus die gaan niet persé op herhaling nu... Vervangen door Rats on Rafts toen.
  maandag 15 juni 2015 @ 21:44:35 #178
13973 ranja
image means nothing
pi_153562723
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 00:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik vind dat ze dit jaar ook eigenlijk gewoon de doelgroepen waar ze de afgelopen 2 jaar op leken te richten bijna gepasseerd hebben..
Hoe bedoel je?
  maandag 15 juni 2015 @ 21:56:36 #179
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_153563220
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 21:44 schreef ranja het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Mja, ik denk dat de vorige twee edities me ook net wat meer wisten te verrassen qua lineup, veel toffe bands die weinig te bewonderen waren geweest op Nederlandse podia in de jaren ervoor. Ik weet niet of ik nu zelf wat meer verzadigd ben of juist de gehele concert/festivalmarkt, maar de lineup dit jaar voelt gewoon net wat minder spannend aan. Vast ook wel ten dele vanwege Rabbit Hole een week later die een deel van de leukere tourende bands hun kant optrekken...
Neemt niet weg dat ik BKS nog steeds een heel sympathiek festival vind, en ga me er dit jaar ook zeker weer vermaken. :)

Ik ga uiteraard weer naar beide festivals. :9
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 22:03:40 #180
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153563496
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 21:44 schreef ranja het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Net iets veiliger geboekt qua 'grotere namen'
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 15 juni 2015 @ 22:11:00 #181
13973 ranja
image means nothing
pi_153563818
Nou, misschien is het ook een soort verwachting die geschept is.... ik had ook wel een rijtje namen die ik al half op BKS had verwacht maar er niet staan :D Maar met Alvvays en Waxahatchee heb ik toch wel 2 uit m'n jaarlijstjes van de afgelopen jaren. Dat samen met Ride en JAMC als 'oude lullenbands' is al meer dan voldoende reden om de kaarten te kopen.... plus dat ik uit ervaring weet dat er vast een geweldige band te ontdekken is waar ik nu alleen nog een youtubeje of spotify single van beluisterd heb... ik heb al weer genoeg aangekruist die ik wil gaan zien.
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 22:14:36 #182
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153563956
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:11 schreef ranja het volgende:
Nou, misschien is het ook een soort verwachting die geschept is.... ik had ook wel een rijtje namen die ik al half op BKS had verwacht maar er niet staan :D Maar met Alvvays en Waxahatchee heb ik toch wel 2 uit m'n jaarlijstjes van de afgelopen jaren. Dat samen met Ride en JAMC als 'oude lullenbands' is al meer dan voldoende reden om de kaarten te kopen.... plus dat ik uit ervaring weet dat er vast een geweldige band te ontdekken is waar ik nu alleen nog een youtubeje of spotify single van beluisterd heb... ik heb al weer genoeg aangekruist die ik wil gaan zien.
Voor een weekend is het wel leuk, maar dat is me te duur en de dagen op zichzelf zijn het allemaal net niet..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 15 juni 2015 @ 22:14:54 #183
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_153563967
Weekend+camping ticket aangeboden :)
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  maandag 15 juni 2015 @ 22:23:47 #184
13973 ranja
image means nothing
pi_153564353
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

Voor een weekend is het wel leuk, maar dat is me te duur en de dagen op zichzelf zijn het allemaal net niet..
Ach ja, ik ben nog nooit naar een festival gegaan voor de grote namen :)
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 22:28:21 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153564553
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:23 schreef ranja het volgende:

[..]

Ach ja, ik ben nog nooit naar een festival gegaan voor de grote namen :)
Ik zou ook gaan voor Eagulls, Waxahatchee, Metz, Off!, Pissed Jeans en verder ook wel Ride en JaMC en Libertines. En Royal Blood.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 15 juni 2015 @ 22:34:28 #186
13973 ranja
image means nothing
pi_153564808
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik zou ook gaan voor Eagulls, Waxahatchee, Metz, Off!, Pissed Jeans en verder ook wel Ride en JaMC en Libertines. En Royal Blood.
Off heb ik wel aangekruist. Royal Blood twijfel ik nog, speelt tegelijk met Ariel Pink. Daar ben ik wel benieuwd naar na z'n bijdrage op het album van Soko.
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 22:35:35 #187
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153564850
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:34 schreef ranja het volgende:

[..]

Off heb ik wel aangekruist. Royal Blood twijfel ik nog, speelt tegelijk met Ariel Pink. Daar ben ik wel benieuwd naar na z'n bijdrage op het album van Soko.
ohja dat was een nare clash. Dan zou ik ook voor Ariel gaan
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 15 juni 2015 @ 22:45:08 #188
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153565181
Sowieso Ariel Pink, ja.
  Redactie Sport maandag 15 juni 2015 @ 22:51:03 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153565438
quote:
14s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:45 schreef BoerBert het volgende:
Sowieso Ariel Pink, ja.
Royal Blood was wel top 5 van vorig jaar Lowlands. Waar Portishead en The National ongenaakbaar waren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 15 juni 2015 @ 22:51:45 #190
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153565472
Ik kom zondag even buurten *O*
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  Moderator maandag 15 juni 2015 @ 22:53:55 #191
332671 crew  indiaantje89
pi_153565569
Ik heb er ook wel zin in, hopelijk gaat mijn 3e week festivallen achter elkaar niet opbreken. Heb veel dingen waar ik naar uitkijk: Noel Gallagher, Future Islands, Ride, Mew, The Jesus & Mary Chain, BadBadNotGood, A$AP Rocky en onder de kleine namen staan ook geen wel veel toffe dingen wat ik wil zien :)
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 15 juni 2015 @ 22:54:32 #192
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153565596
*O* Royal Blood *O*
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  maandag 15 juni 2015 @ 22:58:59 #193
13973 ranja
image means nothing
pi_153565794
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:53 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik heb er ook wel zin in, hopelijk gaat mijn 3e week festivallen achter elkaar niet opbreken.

onder de kleine namen staan ook geen wel veel toffe dingen :)
eh.... :D
  Moderator maandag 15 juni 2015 @ 22:59:34 #194
332671 crew  indiaantje89
pi_153565832
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 22:58 schreef ranja het volgende:

[..]

eh.... :D
Geen moet gewoon zijn..

Het is me nu al aan het opbreken :P.
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 15:47:49 #195
332671 crew  indiaantje89
pi_153584747
pi_153584808
merch en lockers zijn verplaatst. Verder niets veranderd toch?
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 15:59:24 #197
332671 crew  indiaantje89
pi_153585039
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 15:49 schreef yomthorke het volgende:
merch en lockers zijn verplaatst. Verder niets veranderd toch?
Dagingang is het zelfde als camping ingang nu.. Erg jammer. Is stuk verder lopen aangezien ik geen camping bij mijn ticket heb.
pi_153585063
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 15:59 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dagingang is het zelfde als camping ingang nu.. Erg jammer. Is stuk verder lopen aangezien ik geen camping bij mijn ticket heb.
Slaap je thuis? Dit is toch niet bij jou in de buurt? B-)
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:01:24 #199
332671 crew  indiaantje89
pi_153585090
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:00 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Slaap je thuis? Dit is toch niet bij jou in de buurt? B-)
Ja we slapen thuis.. is 25 minuutjes rijden ofzo..
pi_153585398
Fuuuuck badbadnotgood cancelt.
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 16 juni 2015 @ 16:16:29 #201
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153585441
Berichtje hier vandaan -> https://www.facebook.com/(...)7&id=215708555125814 m.b.t. Badbadnotgood.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:17:10 #202
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153585465
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:14 schreef yomthorke het volgende:
Fuuuuck badbadnotgood cancelt.
Gooooooooooooooooooooooooodver
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:23:35 #203
332671 crew  indiaantje89
pi_153585612
Jammer had ze heel graag gezien.. dan maar Typhoon :)
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:25:58 #204
13973 ranja
image means nothing
pi_153585681
Hopen dat daar wel een vervanger voor komt. Ik had ze niet op m'n lijst staan trouwens.
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:30:33 #205
332671 crew  indiaantje89
pi_153585815
Het zit BKS ook niet echt mee :P

Al 3e jaar op rij dat ze toch met een aantal afzeggingen kampen. Kan niemand wat aan doen, maar wel klote natuurlijk.
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:31:55 #206
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153585848
Ze gaan blijkbaar wel op zoek naar vervanging. Verbaast mij wel, gezien het openlaten van de spots van de eerste twee afzeggingen.
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:32:07 #207
332671 crew  indiaantje89
pi_153585856
BKSfestival twitterde op dinsdag 16-06-2015 om 16:30:16 Helaas zegt @badbadnotgood alle shows in juni & juli af, incl. #BKS15: https://t.co/tSvzMIIQPV We zijn op zoek naar vervanging. reageer retweet
pi_153586063
Aiii, en dan heeft Dotan nog stemproblemen ook, wie dan? Kensington?
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:40:21 #209
13973 ranja
image means nothing
pi_153586075
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:31 schreef BoerBert het volgende:
Ze gaan blijkbaar wel op zoek naar vervanging. Verbaast mij wel, gezien het openlaten van de spots van de eerste twee afzeggingen.
misschien omdat dit een band overdag is en de andere 2 meer in de nachturen stonden?
ik weet het niet precies.
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:41:39 #210
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153586107
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:40 schreef ranja het volgende:

[..]

misschien omdat dit een band overdag is en de andere 2 meer in de nachturen stonden?
ik weet het niet precies.
Hmm, weet die settijden niet meer. Dacht eigenlijk dat Bass Drum of Death niet zo laat stond, maar ik kan het fout hebben. Zou misschien nog wel met de dag te maken kunnen hebben.
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:41:59 #211
13973 ranja
image means nothing
pi_153586119
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:39 schreef Loveless85 het volgende:
Aiii, en dan heeft Dotan nog stemproblemen ook, wie dan? Kensington?
nou, ik denk eerder aan een wat kleinere naam... wel nederlands waarschijnlijk.
Miseries zou mooi zijn, of Mysterons....
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:47:13 #212
332671 crew  indiaantje89
pi_153586244
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:41 schreef ranja het volgende:

[..]

nou, ik denk eerder aan een wat kleinere naam... wel nederlands waarschijnlijk.
Miseries zou mooi zijn, of Mysterons....
Alarmo Race Track
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:49:11 #213
13973 ranja
image means nothing
pi_153586294
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:47 schreef indiaantje89 het volgende:

Alarmo Race Track
:{w
  Moderator dinsdag 16 juni 2015 @ 16:50:00 #214
332671 crew  indiaantje89
pi_153586311
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 16:49 schreef ranja het volgende:

[..]

:{w
Dat soort dingen moet je toch wel op rekenen.
  dinsdag 16 juni 2015 @ 16:53:21 #215
13973 ranja
image means nothing
pi_153586388
op facebook werd Avery Plains voorgesteld, dat zou wel mooi zijn
  dinsdag 16 juni 2015 @ 17:28:51 #216
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153587148
BKSfestival twitterde op dinsdag 16-06-2015 om 16:32:23 @trademark88 De productionele 'uitdagingen' zijn met vorige verschuivingen ook opgelost, dus er komt vervanging. reageer retweet
  dinsdag 16 juni 2015 @ 18:25:19 #217
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_153588379
Mijn zondag bestaat nu uit Marmozets, Mew, First Aid Kit, Future Islands, Royal Blood en Alt-J. Af en toe beetje heen en weer rennen maar wel een mooi dagje zo :D
pi_153589773
Ik heb toch wel met ze te doen, inderdaad al het 3e jaar dat er lastminute wordt afgezegd door bands
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153589822
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 15:59 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dagingang is het zelfde als camping ingang nu.. Erg jammer. Is stuk verder lopen aangezien ik geen camping bij mijn ticket heb.
Oh da's wel crap ja, ik vond die entrance door die bossen juist zo tof ook :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 16 juni 2015 @ 19:16:51 #220
13973 ranja
image means nothing
pi_153590105
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2015 19:08 schreef TheVulture het volgende:
Ik heb toch wel met ze te doen, inderdaad al het 3e jaar dat er lastminute wordt afgezegd door bands
Volgens mij gebeurt dat bij elk festival wel, alleen ligt het hier wat meer onder het vergrootglas omdat het het eerste een paar 'grote namen' waren.

In alle drie jaren is er nog geen enkele band die ik wilde zien afgevallen.
pi_153603471
quote:
Tien tips voor Best Kept Secret 2015
Na de grote kanonnen van Pinkpop gaan we ons komend wekend verdiepen in fijnproeversfestival Best Kept Secret. Een evenement waar de onderkant van het blokkenschema minstens zo belangrijk is als de bovenkant. Wat worden de smaakmakers in Hilvarenbeek?

Jonny Greenwood
Radiohead-gitarist Jonny Greenwood houdt van klassieke muziek in een popsetting, vertelde hij aan 3voor12. Hij houdt van korte stukken, hij wil de setlist per avond kunnen veranderen en vindt het prima als het publiek tussendoor een biertje haalt. Greenwood neemt het London Contemporary Orchestra mee, en je moet er vroeg voor je bungalow uit: zondag om 11 uur, omdat een bulderende punkband op het podium ernaast ook weer het andere uiterste is.

Larry Gus
Minutenlang scandeerde het Best Kept Secret-publiek de naam van Larry Gus toen hij klaar was. De Griekse beatwizard was een ware sensatie vorig jaar, en dat terwijl nota bene de helft van de tijd een kant van het geluid uitviel. De organisatie kreeg naar eigen zeggen heel veel vraag naar zijn terugkeer, en ook de Griek zelf wilde graag nog eens komen. Schrik niet: hij ziet er tegenwoordig angstaanjagend afgetraind uit. Dat krijg je van al dat dansen.

John Coffey
De hele wereld kent David Achter De Molen van John Coffey sinds dit weekend als ‘de coolste man op aarde’. Het zal ze de rest van hun carriere achtervolgen, for better or worse. Maar goed dat het incident wel representatief is voor de live-ervaring van John Coffey: keihard spelen, volop energie geven en vooral inspelen op wat het publiek teruggeeft. Benieuwd hoeveel mensen in Hilvarenbeek gaan proberen of het een toevalstreffer was of dat ie echt goed kan vangen.

A$AP Rocky
A$AP Rocky is de grote leider van een hele bende rappers, die zich A$AP Mob noemt. De charismatische New Yorkse artiest heeft net een bijzondere plaat uit. Als zelfs Rod Stewart meedoet, weet je dat er heel wat A&R-managers met hun tengels aan gezeten hebben, tegelijk is het een trippy drugsplaat met een enorm duistere ondertoon.

Future Islands
Al ruim een decennium was Future Islands aan de weg aan het timmeren, toen een enkel televisieoptreden ineens het grote verschil maakte. De combinatie van de meeslepende synthpopsong Seasons, Samuel T. Herrings soulvolle, grommende stem en dat theatrale dansje zorgde voor een viral hit. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en heeft de band met onder meer een show in een uitverkochte Melkweg bewezen meer te zijn dan die ene tune. Het laatste album Singles staat vol fijne melancholische electropop met een tachtiger jarensausje. Huilen op de dansvloer dus.

Daniel Romano
Daniel Romano lijkt wel een verschijning uit een andere tijd. Hij speelt country zoals ze dat halverwege de vorige eeuw in Nashville en omstreken nog maakten: met weemoedige snik in de stem en die herkenbaar huilende pedal steel gitaar. Vorig jaar zagen we hem op Into The Great White Open, waar hij eerst alle harten won om ze daarna zorgvuldig in kleine stukjes te breken.

Metz
Lekker rustig opstarten is er niet bij dit weekend: de allereerste act op de Beekse Bergen op vrijdag is Metz. De giraffen in het safaripark zullen verschrikt opkijken en de struisvogels steken snel hun kop in het zand zodra dit Canadese trio hun snoeiharde hardcore punk het terrein op slingert. Hun laatste album Metz II is scherp, furieus en waanzinnig. Vanaf dat moment is er geen weg terug.

Weval
Deze Amsterdammers brengen warme bad-techno van de bovenste plank met tracks als Detian, Gimme Some en Easier. Ze tekenden bij het gerenommeerde Keulse label Kompakt en hebben een uitstekende live-reputatie dankzij overtuigende sets op onder meer Motel Mozaique en DGTL. Bij uitstek de dance-act om een indiepubliek een goed feestje te bezorgen.

Folläkzoid
Folläkzoid is een Chileense krautband die onlangs de plaat III uitbracht en zich laat beïnvloeden door antieke Andes-muziek. Hun nummers durend gemiddeld elf minuten lang, en ze gaan zelfs richting techno. Als dat live geen hallucinerende ervaring wordt, weten wij het ook niet meer.

Kiasmos
De IJslandse componist Ólafur Arnalds en electropopmuzikant Janus Rasmussen vormen samen het duo Kiasmos, dat net als Weval warme, melodieuze techno maakt. Met veel melancholische piano, zoals we dat natuurlijk kennen van Arnalds. Het is de vraag of ze hiermee de dansvloer gaan veroveren, maar een uurtje fijn wegzweven zit er sowieso in.
http://3voor12.vpro.nl/ni(...)ept-Secret-2015.html
  woensdag 17 juni 2015 @ 09:44:23 #222
13973 ranja
image means nothing
pi_153603717
Folläkzoid stond al op m'n lijstje :) Metz is zo'n beetje de opener dus zal ik ook wel gaan zien.
  woensdag 17 juni 2015 @ 15:54:13 #223
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_153613258
Toch maar een kaartje gekocht voor zaterdag, ondanks dat het helemaal in Hilvarenbeek is. Iemand nog tips voor zaterdag?

Ik ga eigenlijk alleen heen voor Noel Gallagher *O*
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  woensdag 17 juni 2015 @ 15:56:07 #224
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153613303
Weval en Kiasmos.
  woensdag 17 juni 2015 @ 15:59:19 #225
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_153613396
quote:
14s.gif Op woensdag 17 juni 2015 15:56 schreef BoerBert het volgende:
Weval en Kiasmos.
Bedankt :)
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  woensdag 17 juni 2015 @ 16:01:20 #226
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153613444
Ligt alleen niet zo in de lijn van Noel. Misschien is Balthazar dan meer wat voor jou :P.
  woensdag 17 juni 2015 @ 21:01:10 #228
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_153621847
Nou, kaartje verkocht met 50 euro verlies :N
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  woensdag 17 juni 2015 @ 21:05:15 #229
13973 ranja
image means nothing
pi_153622011
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juni 2015 21:01 schreef Parafernalia het volgende:
Nou, kaartje verkocht met 50 euro verlies :N
een weekend goede muziek verlies :P
  woensdag 17 juni 2015 @ 21:18:00 #230
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_153622440
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juni 2015 21:05 schreef ranja het volgende:

[..]

een weekend goede muziek verlies :P
ja, das nog erger eigenlijk :)
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_153631997
Morgen *O*

Mijn schema:
Metz, Drenge, Fidlar, Strand Of Oaks, Earl Sweatshirt, Eagulls, Chet Faker, The Talles Man On Earth, The Jesus & Mary Chain, The Libertines, Pissed Jeans
  donderdag 18 juni 2015 @ 09:29:33 #232
13973 ranja
image means nothing
pi_153632141
Mijn schema: Metz - Coathangers - Yak - Circa Waves - Off! - JAMC - Pop Group of Libertines
pi_153632176
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 09:29 schreef ranja het volgende:
Mijn schema: Metz - Coathangers - Yak - Circa Waves - Off! - JAMC - Pop Group of Libertines
Ja Pop Group/Libertines is imo ook een vervelende clash. En Off! Had ik ook nog wel graag gezien maar die heb ik afgelopen jaar al gezien in 013 dus kies ik toch maar voor Tallest Man.
  donderdag 18 juni 2015 @ 09:34:56 #234
13973 ranja
image means nothing
pi_153632218
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 09:31 schreef indiaantje89 het volgende:

Ja Pop Group/Libertines is imo ook een vervelende clash.
Beide ken ik niet echt goed maar ben naar beide wel benieuwd. Ik denk wel dat ik bij Pop Group begin na het debacle van Pete Doherty van vorig jaar :)
pi_153632313
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 09:34 schreef ranja het volgende:

[..]

Beide ken ik niet echt goed maar ben naar beide wel benieuwd. Ik denk wel dat ik bij Pop Group begin na het debacle van Pete Doherty van vorig jaar :)
ja eens, die zag er ook niet echt gezond uit vorig jaar. Maar wil ze toch keer meegepakt.. misschien neem ik gewoon stukje mee en dan de rest Pop Group.
pi_153633465
Mijn schema:

Bij mij thuis om 12.00 uur verzamelen, lunchen, 15 minuten naar BKS rijden tentje opzetten en dan hopelijk om 15.00 op het festival terrein staan om metz te zien, en daarna zie ik(we) wel. :D
  donderdag 18 juni 2015 @ 11:19:14 #237
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_153634466
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 09:40 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

ja eens, die zag er ook niet echt gezond uit vorig jaar. Maar wil ze toch keer meegepakt.. misschien neem ik gewoon stukje mee en dan de rest Pop Group.
Ik moet zeggen dat ik Babyshambles vorig jaar juist heel erg tof vond :') Misschien is dat omdat ik hem wel eens veel slechter heb gezien.
pi_153634564
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 11:19 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat ik Babyshambles vorig jaar juist heel erg tof vond :') Misschien is dat omdat ik hem wel eens veel slechter heb gezien.
Ja ik vermaakte me prima hoor, maar hij zag er nog steeds niet uit :D. Ik zie het allemaal wel
  donderdag 18 juni 2015 @ 11:26:09 #239
13973 ranja
image means nothing
pi_153634624
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 11:19 schreef Darkestrah het volgende:

Ik moet zeggen dat ik Babyshambles vorig jaar juist heel erg tof vond :') Misschien is dat omdat ik hem wel eens veel slechter heb gezien.
Ik heb ongeveer een kwartier gezien maar ik vond het een behoorlijke puinhoop qua muziek en de zang vond ik erg slecht... toen maar weggelopen naar wat anders.
pi_153634652
Maak wat ik ken van The Libertiens vind ik nou ook niet echt overweldigend. Moet even kijken hoe de eerste paar minuten me bevallen.
pi_153636030
Het zal waarschijnlijk weer totaal afhangen van hoe de vlag er bij dorothy bij hangt. Dat maakt de optredens met hem wel altijd een belevenis. :D
pi_153638562
Paar vraagjes!

Wat voor WC's zijn er op het festival terrein? Zijn het Dixies of iets beters?

En hebben de WC's toiletpapier?
pi_153638658
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 13:38 schreef -Dries- het volgende:
Paar vraagjes!

Wat voor WC's zijn er op het festival terrein? Zijn het Dixies of iets beters?

En hebben de WC's toiletpapier?
Van die hokjes hebben ze. En voor de mannen kan je ook je plasje kwijt tegen de "boomwc's". Hangen ze tegen de bomen een potje aan waar je in kan plassen.

Toiletpapier is wel goed geregeld. Op de camping weet ik het echter niet.
pi_153638689
Let op voor mensen met een bungalow/chalet/vaste tent:

Maandagochtend om 10:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.
(zie http://www.bestkeptsecret.nl/info/)
Eerder (bijv nog in de e-mail van eerder deze week) was er 12:00 vermeld.

En let ook op dit, tenzij je het hele weekend aan de Fristi gaat: ;)
quote:
Vergeet je ID, paspoort of rijbewijs niet! Bij binnenkomst wordt gecontroleerd of je 18 jaar of ouder bent. Is dit niet het geval, dan wordt het loshangende stukje van je polsbandje afgeknipt. Wil je bier of wijn en ben je 18+, laat je bandje dan dus heel ;-)
  donderdag 18 juni 2015 @ 13:46:04 #245
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153638762
Goed dat je het zegt. Dat wordt wel een vroegertje dan ;(.
pi_153638843
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 13:46 schreef BoerBert het volgende:
Goed dat je het zegt. Dat wordt wel een vroegertje dan ;(.
Vorig jaar dachten we ook 12:00, werden we door de security om 11:00 eruit geschopt #rocknroll

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_153639413
Ik kijk wel erg uit naar Noel Gallagher ook wel. De tofste van de 3 headliners wat mij betreft.
  donderdag 18 juni 2015 @ 14:16:18 #248
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153639569
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 14:09 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik kijk wel erg uit naar Noel Gallagher ook wel. De tofste van de 3 headliners wat mij betreft.
Moet nog even alle lyrics van de refreinen van Oasis-tracks leren die hij misschien kan spelen.
pi_153639582
quote:
14s.gif Op donderdag 18 juni 2015 14:16 schreef BoerBert het volgende:

[..]

Moet nog even alle lyrics van de refreinen van Oasis-tracks leren die hij misschien kan spelen.
And afterallllllllllllllllllllllllllllllllllll your my wonderwalllllllllllllllllllllllllllllllllllll
pi_153639618
In Polen speelde hij dit:

Everybody's on the Run
Lock All the Doors
In the Heat of the Moment
Fade Away (Oasis cover)
Riverman
You Know We Can't Go Back
Champagne Supernova (Oasis cover)
Dream On
The Dying of the Light
The Mexican
If I Had a Gun...
Digsy's Dinner (Oasis cover)
The Masterplan (Oasis cover)
AKA... What a Life!
Don't Look Back in Anger (Oasis cover)
  donderdag 18 juni 2015 @ 15:43:16 #251
13973 ranja
image means nothing
pi_153641674
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 14:18 schreef indiaantje89 het volgende:
In Polen speelde hij dit:

Fade Away (Oasis cover)
Champagne Supernova (Oasis cover)
Digsy's Dinner (Oasis cover)
The Masterplan (Oasis cover)
Don't Look Back in Anger (Oasis cover)
tja... blijkbaar is Noel van de meer zeikerige Oasis nummers :')
pi_153641802
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 15:43 schreef ranja het volgende:

[..]

tja... blijkbaar is Noel van de meer zeikerige Oasis nummers :')
Niks mis mee :)
pi_153642282
Terwijl zijn broer dat toch veel beter zeikerig kan brengen.
pi_153642613
BKSfestival twitterde op donderdag 18-06-2015 om 16:30:16 .@SWIM_DEEP speelt zondag op de spot van BADBADNOTGOOD: 18:45 - 19:45 op THREE. http://t.co/I0ivtKoLuN http://t.co/M4kT4YsOdF reageer retweet
pi_153642681
Best aardige naam, ga wel even kijken aangezien het bij Typhoon toch te druk gaat worden.
  donderdag 18 juni 2015 @ 17:13:35 #256
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153643505
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 15:43 schreef ranja het volgende:

[..]

tja... blijkbaar is Noel van de meer zeikerige Oasis nummers :')
In tegenstelling tot Wonderwall.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 18 juni 2015 @ 17:47:21 #257
13973 ranja
image means nothing
pi_153644258
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 16:33 schreef Houtenbeen het volgende:
BKSfestival twitterde op donderdag 18-06-2015 om 16:30:16 .@SWIM_DEEP speelt zondag op de spot van BADBADNOTGOOD: 18:45 - 19:45 op THREE. http://t.co/I0ivtKoLuN http://t.co/M4kT4YsOdF reageer retweet
Ik ken ze niet, vanavond nog even een liedje luisteren
  donderdag 18 juni 2015 @ 18:54:44 #258
13973 ranja
image means nothing
pi_153645909
Had niemand me even kunnen waarschuwen dat niet te doen :X
pi_153653695
Morgen kijk ik vooral uit naar Circa Waves, heb wel een beetje ingeluisterd maar iemand nog een echte aanrader?
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153653965
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 22:56 schreef TheVulture het volgende:
Morgen kijk ik vooral uit naar Circa Waves, heb wel een beetje ingeluisterd maar iemand nog een echte aanrader?
Ik vind Tallest Man Of Earth echt geniale tracks hebben soms. Maar je moet er van houden:




  donderdag 18 juni 2015 @ 23:06:30 #261
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_153654022
The Tallest Man is absoluut heeerlijk.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_153654128
quote:
14s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:06 schreef richolio het volgende:
The Tallest Man is absoluut heeerlijk.
Eens, hoop wel dat het zonnetje dan lekker schijnt op dat meertje :@
pi_153654536
Ik heb nu eigenlijk nu al medelijden met John Coffey.. die gaat nu z'n hele leven bier naar zich toegegooid krijgen :P.
pi_153654762
quote:
Ja dat klinkt ook wel erg prettig, had ik inderdaad al een paar liedjes van gehoord
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 18 juni 2015 @ 23:31:39 #265
13973 ranja
image means nothing
pi_153654868
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:21 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik heb nu eigenlijk nu al medelijden met John Coffey.. die gaat nu z'n hele leven bier naar zich toegegooid krijgen :P.
beter bier dan coffey :X
pi_153654917
quote:
9s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:31 schreef ranja het volgende:

[..]

beter bier dan coffey :X
Dat is ook weer zo ja.. als ze dan toch gaan gooien... laat het maar bier zijn.
pi_153654971
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:21 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik heb nu eigenlijk nu al medelijden met John Coffey.. die gaat nu z'n hele leven bier naar zich toegegooid krijgen :P.
Zijn hardplastic statiegeldbekers op BKS ;)
pi_153654985
Ik hoop voor de organisatie dat ze de 10000 kaarten gaan halen, ik heb er toch een beetje een slecht gevoel over... en dan is dat strand bij het hoofdpodium ineens een stuk minder sfeervol
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153654996
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:34 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Zijn hardplastic statiegeldbekers he. ;)
I know, die van mij gaat hij ook niet krijgen :P
pi_153655023
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:35 schreef TheVulture het volgende:
Ik hoop voor de organisatie dat ze de 10000 kaarten gaan halen, ik heb er toch een beetje een slecht gevoel over... en dan is dat strand bij het hoofdpodium ineens een stuk minder sfeervol
We gaan het zien, misschien valt het best mee.

Line-up is goed genoeg imo. Vind ze DTRH persoonlijk wel overtreffen, mja ook dat kost klanten.
pi_153655042
Hier ben ik ook wel benieuwd naar zondag:

  donderdag 18 juni 2015 @ 23:37:03 #272
13973 ranja
image means nothing
pi_153655050
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:35 schreef TheVulture het volgende:
en dan is dat strand bij het hoofdpodium ineens een stuk minder sfeervol
sowieso heb ik niet het idee dat Libertines en Alt-j eenzelfde soort feest als Arctic Monkeys en Franz Ferdinand zullen weten te creëren...
  donderdag 18 juni 2015 @ 23:37:05 #273
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_153655054
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_153655076
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:36 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

We gaan het zien, misschien valt het best mee.

Line-up is goed genoeg imo. Vind ze DTRH persoonlijk wel overtreffen, mja ook dat kost klanten.
Ja DTRH heeft vrij veel bands die de afgelopen jaren al op BKS te zien waren dus ik gok dat er niet veel switchers zijn
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153655088
Niet dat het alles zegt, maar BKS-event op Facebook heeft wel 13K "aanwezig".
pi_153655098
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:37 schreef ranja het volgende:

[..]

sowieso heb ik niet het idee dat Libertines en Alt-j eenzelfde soort feest als Arctic Monkeys en Franz Ferdinand zullen weten te creëren...
Ook dat, en ik vind het tweede album van Alt-J ook een stukkie minder dan hun debuut :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 18 juni 2015 @ 23:38:54 #277
13973 ranja
image means nothing
pi_153655110
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:36 schreef indiaantje89 het volgende:
Hier ben ik ook wel benieuwd naar zondag:

Ik denk dat ik dan alweer thuis ben :P Reigning Sound is de laatste die ik als potentieel heb aangekruist.
pi_153655134
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:38 schreef ranja het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan alweer thuis ben :P Reigning Sound is de laatste die ik als potentieel heb aangekruist.
Nah.. die hard van de eerste minuut tot de laatste ben ik er wel bij. Het stopt "al" om 12 uur dus dat is nog wel te halen de zondag.
pi_153655187
Ik ben ook benieuwd naar die Ariel Pink hype..weet nu nog steeds niet wat ik er van moet vinden. Hebben ze op hun vorige platen nog tracks uitgebracht die ik nog echt even moet luisteren?

Edit: heb lopen slapen... kom er nu pas achter dat Metz al een tweede album uitgebracht heeft :')

[ Bericht 35% gewijzigd door indiaantje89 op 18-06-2015 23:46:34 ]
  vrijdag 19 juni 2015 @ 04:48:20 #280
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153659017
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 23:41 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik ben ook benieuwd naar die Ariel Pink hype..weet nu nog steeds niet wat ik er van moet vinden. Hebben ze op hun vorige platen nog tracks uitgebracht die ik nog echt even moet luisteren?

Edit: heb lopen slapen... kom er nu pas achter dat Metz al een tweede album uitgebracht heeft :')
Only in my dreams O+
Round and Round O+
pi_153660502
Veel plezier allen :W
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 19 juni 2015 @ 09:42:07 #282
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153660550
Tot zondag allen :W
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_153660741
Veel plezier!
  Moderator vrijdag 19 juni 2015 @ 10:50:03 #284
332671 crew  indiaantje89
pi_153661880
Dat gaat wel lukken. Volgens mij zijn er ook streams beschikbaar?
  vrijdag 19 juni 2015 @ 10:52:31 #285
13973 ranja
image means nothing
pi_153661921
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 10:50 schreef indiaantje89 het volgende:
Dat gaat wel lukken. Volgens mij zijn er ook streams beschikbaar?
en ook line op 101TV
http://3voor12.vpro.nl/ni(...)t-uitzendtijden.html
  Moderator vrijdag 19 juni 2015 @ 14:30:17 #286
332671 crew  indiaantje89
pi_153666582
Aanwezig nog vrij rustig. Heb best een stuk moeten lopen. Vond dat voorheen toch beter geregeld.
pi_153666788
Veel plezier! Zal meekijken via de stream :)
  vrijdag 19 juni 2015 @ 14:44:51 #288
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_153666941
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2015 14:18 schreef indiaantje89 het volgende:
In Polen speelde hij dit:

Everybody's on the Run
Lock All the Doors
In the Heat of the Moment
Fade Away (Oasis cover)
Riverman
You Know We Can't Go Back
Champagne Supernova (Oasis cover)
Dream On
The Dying of the Light
The Mexican
If I Had a Gun...
Digsy's Dinner (Oasis cover)
The Masterplan (Oasis cover)
AKA... What a Life!
Don't Look Back in Anger (Oasis cover)
Allemaal TOP platen _O_ _O_ _O_ Zin in *O*
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_153668246
Valt me toch mee hoeveel volk er is, en dat sfeertje op dat heerlijke terrein is er al weer O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153668304
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 15:33 schreef TheVulture het volgende:
Valt me toch mee hoeveel volk er is, en dat sfeertje op dat heerlijke terrein is er al weer O+
Wéér 15.000 aldus de organisatie.
pi_153668366
BKSfestival twitterde op vrijdag 19-06-2015 om 15:33:12 We beginnen iets later op FOUR, @StPaulDJ heeft wat vertraging opgelopen. ;-) http://t.co/wZD1S0wheq reageer retweet
pi_153668553
quote:
2s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 15:35 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Wéér 15.000 aldus de organisatie.
Heel netjes _O_
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator vrijdag 19 juni 2015 @ 15:48:24 #293
332671 crew  indiaantje89
pi_153668695
Godver Metz _O_
pi_153668919
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 15:48 schreef indiaantje89 het volgende:
Godver Metz _O_
Toffe bak herrie ja
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Sport vrijdag 19 juni 2015 @ 17:01:41 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153670468
livestream gaat ook zo los

echt druk is het zo te zien niet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 19 juni 2015 @ 17:06:12 #296
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153670550
Dit vind ik maar geschreeuw. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_153670942
Fidlar was tof *O*
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Sport vrijdag 19 juni 2015 @ 17:30:18 #298
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153671023
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 17:25 schreef TheVulture het volgende:
Fidlar was tof *O*
Wordt wel iets beter ja maar het blijft.. geschreeuw
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_153671571
Strand of Oaks, kende het niet maar aangenaam verrast!
  Moderator vrijdag 19 juni 2015 @ 18:25:43 #300
332671 crew  indiaantje89
pi_153672564
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2015 17:52 schreef Tourniquet het volgende:
Strand of Oaks, kende het niet maar aangenaam verrast!
Vind ze op cd fijner. Nog even langs Yak geweest en was ook tof. Earl Watshirt is niet veel imo, maar bij Daniel Nogren niet veel beter. Teveel gepraat.
  Redactie Sport vrijdag 19 juni 2015 @ 19:40:42 #301
274204 crew  Mexicanobakker
pi_153674668
Circa Waves is wel lachen. Niet super ofzo, maar wel lachen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')