abonnement Unibet Coolblue
pi_151678706


Algemeen:
De derde editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen campingterrein en bungalowpark. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien. In totaal treden op Best Kept Secret festival 2015 zo’n 85 artiesten, bands en dj’s op.

Best Kept Secret focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld met veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, rock, elektronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten én drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden:
De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur
Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vrijdag vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Leeftijd:
Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & Drinken
We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod. Of bekijk de smakelijke trailers die we maakten met acht van onze cateraars.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Cashless:
Op Best Kept Secret 2015 betaal je – net als vorig jaar – met een chip aan je polsbandje

Hoe werkt het?:
Bij binnenkomst op ons terrein wissel je je toegangskaart om voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een chip die je bij de oplaadpunten op ons terrein oplaadt, met PIN of met cash. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de chip tegen de kassa, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend. Als je tegoed op is, laad je je chip weer op bij een van de oplaadpunten. Voor je naar huis gaat, kun je een eventueel tegoed op je chip uit laten betalen in cash. Dit kan bij een beperkt aantal kassa’s, gedurende de openingstijden van het festivalterrein en uitsluitend op maandagochtend op camping A.

Hoe geef ik een rondje?:
Een chip aan je polsbandje? Da’s lastig rondjes geven. Daar hebben we iets op gevonden: bij de oplaadpunten zijn voor ¤2 losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je het hele weekend je drank af met één gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is. Een eventueel restbedrag laat je cash terug betalen voor je naar huis gaat.

De voordelen:
- Gemak: geen broekzak vol munten of het hele weekend een dikke portemonnee in je kontzak. Altijd je portemonnee aan je polsbandje.
- Geen vaste muntprijs, dus we kunnen prijzen variëren. Een cola is op Best Kept Secret 2015 bijvoorbeeld goedkoper dan een biertje.
- Minder wachttijd bij de bar en eettentjes.
- Minder plastic afval.
- Ook voor ons als organisatie zijn de voordelen helder: de chips zijn veiliger, minder fraudegevoelig en minder milieubelastend.

[Wat als ik mijn bandje of pas verlies?:
De chip zit aan je polsbandje dus de kans is zeer klein dat je die verliest. De losse chipkaart geeft echter meer kans op verlies of diefstal. Net als met je portemonnee of met munten kan de oneerlijke vinder je chipkaart gebruiken om drank of eten te kopen; dat verandert helaas niet. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we de chip aan je polsbandje of je chipkaart registeren: je koppelt dan je chip(-kaart) aan je e-mail adres, met een zelfgekozen wachtwoord. Meer niet. Bij verlies of diefstal kun je je chip(-kaart) dan laten deactiveren. Zonder registratie kunnen we chips niet deactiveren of geld terugstorten. Dat betekent immers dat iedereen elke (gevonden) chip en elke kaart, dus ook de jouwe, zonder controle kan laten deactiveren en uitbetalen.

Goed om te weten:
- Het maximale bedrag dat je op je chip of chipcard kunt storten is ¤150.
- Polsbandjes zijn alleen geldig als ze om je pols zitten.
- Chips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
- Het tegoed op je chip(card) laten uitbetalen in cash is mogelijk bij een beperkt aantal kassa’s op het festivalterrein.
- Met een dagkaart is het alleen mogelijk om je resterende tegoed uitgekeerd te krijgen op de dag zelf.

Registratie & privacy statement:
Of je je betaalchip of -kaart registreert, is aan jou. Wil je volstrekt anoniem op Best Kept Secret rondlopen, eten en drinken, dan is dat geen probleem. Wil je bij verlies of diefstal je chip(-kaart) deactiveren dan kan dat ook. In dat laatste geval is registratie met e-mail en een zelfgekozen wachtwoord noodzakelijk. Om fraude te voorkomen kun je op Best Kept Secret niet betalen met credit cards, biljetten van ¤200 en ¤500. Ook is het niet mogelijk om op het terrein cash geld op te nemen. Check ons privacy statement als je nog vragen hebt.

Tickets:
De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2015 start op zaterdag 7 februari, 12:00 uur. Koop je tickets via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl en alle Primera winkels, waar fysieke tickets te koop zijn.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekend combi-ticket (incl. camping) ook met het campingreglement.

Voor de kaartverkoop werkt Best Kept Secret samen met CTS Eventim. Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien. Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (¤0,45 p/m).

Weekendtickets:
Weekendticket (zonder camping): ¤125*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping. *exclusief ¤5 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): ¤147,50*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni) inclusief ¤22,50 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagtickets:
Dagkaart vrijdag 19 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 19 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zaterdag 20 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zondag 21 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Bungalows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Overnachtenp:
Camping:
Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bunaglows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

De verhuur van alle vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 is volledig in handen van Libéma. Heb je vragen over je reservering van een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch op 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.). Wanneer je erin slaagt een vaste accommodatie te reserveren voor het weekend van Best Kept Secret 2015, ontvang je een aparte link om festivaltickets te bestellen voor jezelf en je medehuurders.

Helaas leert de ervaring dat de vraag naar vaste accommodaties het aanbod tijdens Best Kept Secret overstijgt. Voor de eerste twee edities van Best Kept Secret waren alle vaste accommodaties snel uitverkocht. Teleurstellingen zijn helaas niet te voorkomen, maar er bestaat altijd de mogelijkheid te overnachten op onze camping.

De verhuur van vaste accommodaties door Libéma start op hetzelfde moment als onze ticketverkoop: aanstaande zaterdag 7 februari 2015 om 12:00 uur.

Campers & caravans
Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten

Registratie:
mdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Op de campings is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Route:
Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen:
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost ¤5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto:
Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop ¤10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤20 en voor een losse dag ¤15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride:
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Links
Festival Informatie
Tickets
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram
Youtube

Festival Trailers:

Line-Up


Dagindeling:
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Cashmere Cat
Chet Faker
Circa Waves
Earl Sweatshirt
Eskmo
FIDLAR
The Pop Group
Binkbeats
Blanck Mass
Daniel Norgren
Daniel Romano
Dollkraut
Drenge
Eagulls
Jonathan Toubin
Jungle By Night (dj set)
Kevin Morby
Klangstof
Liima
METZ
Mike Mago (dj set)
OFF!
Pissed Jeans
SEKOIA Presents: Florinsz Janvier
SEKOIA Presents: Polynation (live)
SEKOIA Presents: Sirens of Saturn (live)
Strand of Oaks
The Coathangers
Vessels
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
A$AP Rocky
Ride
Balthazar
Death Cab For Cutie
Future Brown
Larry Gus
Of Monsters And Men
Temples
The Vaccines
Applescal
Boxed In
Caspar
Cheatahs
Cho (live)
Daniel Wilson
Fickle Friends
Föllakzoid
Ghost Culture
God Damn
Hinds
Hookworms
John Coffey
Kero Kero Bonito
Kiasmos
Kindness
Larry Gus Presents: Deakin (DJ Set) (Animal Collective)
Little May
Matthew E. White
Mourn
Nevermind The British
Outfit
patten
Rhodes
Riptide
St. Paul & The Broken Bones
Sue The Night
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
Alt-J
Royal Blood
SOHN
Black Mountain
Evian Christ
First Aid Kit
Future Islands
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Mew
Typhoon
Afterpartees (dj set)
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Cairo Liberation Front
Dan Deacon
Gengahr
Kate Tempest
Kenny B (dj set)
Kuenta i Tambu
Marmozets
Pretty Vicious
Rats on Rafts
Rats on Rafts (dj set)
Reigning Sound
Steve Gunn
Stroes
STUFF.
Sunset Sons
Tora
Waxahatchee
Wolf Alice

[ Bericht 2% gewijzigd door indiaantje89 op 13-05-2015 12:15:12 ]
pi_151678816
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 14:42 schreef indiaantje89 het volgende:
Antony & The Johnsons dus naar het Deense Northside, hopelijk past die nog op het BKS affiche :).
  dinsdag 14 april 2015 @ 17:55:05 #3
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151683833
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sunn O))) verwacht ik eerder op een incubate.
Ik zou daar eerder Le Guess Who? van maken.
  Redactie Sport dinsdag 14 april 2015 @ 18:20:52 #4
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151684478
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:55 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Ik zou daar eerder Le Guess Who? van maken.
Staan die daar ja?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151684805
SUNN hoort op roadburn, nergens anders. Al zou op LGW @ de 24 hour drone fest ook wel kunnen.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  dinsdag 14 april 2015 @ 22:15:47 #6
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151694529
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 18:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Staan die daar ja?
Niet dat ik weet. Maar ik vind het voor Roadburn een onoriginele keuze en voor Incubate te played out. Samen met Scott Walker zou ik het nog wel iets vinden voor Le Guess Who.

Maar jongens, we zitten toch niet zo op Sunn O))) te wachten? Niet echt, toch?
  Redactie Sport dinsdag 14 april 2015 @ 22:17:27 #7
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151694636
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 22:15 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Niet dat ik weet. Maar ik vind het voor Roadburn een onoriginele keuze en voor Incubate te played out. Samen met Scott Walker zou ik het nog wel iets vinden voor Le Guess Who.

Maar jongens, we zitten toch niet zo op Sunn O))) te wachten? Niet echt, toch?
Ik niet nee, ik vind Earth best tof maar met Sunn kan ik echt niks.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151704917
Als CJP'er krijg je nu ¤10 korting op een weekendticket voor Best Kept Secret Festival 2015, incl. camping. Dat zijn toch gauw 4 biertjes! Lees hier over de voorwaarden en hoe je je ticket(s) met CJP-korting bestelt:https://www.cjp.nl/kortin(...)festival-2015/76571/
pi_151733703
quote:
Misschien is THREE wel de mooiste tent van Best Kept Secret. Als je binnen staat kijk je uit over het water en heb je perfect zicht op het podium. Dichterbij de stage kom je nergens! Op THREE vind je de betere hiphop en spannende elektronische acts. Het eerste jaar klom er iemand in het dak tijdens Cashmere Cat (da’s niet de bedoeling wink-emoticon, vorig jaar brak Together PANGEA de tent bijna af. Dit jaar staat-ie gelukkig weer overeind en spelen o.a. Future Brown, Kate Tempest en Kiasmos op deze prachtplek.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 09:44:10 #10
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151733992
Cashmere Cat :') Wat was dat driewerf kut zeg.

maar Three spits zich dus meer toe op elektro en hiphop en Five op jonge indie/garagerockbandjes dus?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:15:12 #11
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738620
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Cashmere Cat :') Wat was dat driewerf kut zeg.

maar Three spits zich dus meer toe op elektro en hiphop en Five op jonge indie/garagerockbandjes dus?
Was Five vorig jaar die tent waar je zo ver van het podium af stond? Dat vond ik juist niet erg lekker werken. Bij bands als Girl Band is het juist het leukst om er recht bovenop te staan.

Ik weet niet eens of ik dit jaar wel ga. Misschien de zaterdag voor A$AP Rocky, Ride, Föllakzoid en Death Cab for Cutie. Ligt eraan wat er nog bij gaat komen.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 12:16:02 #12
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151738644
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:15 schreef Darkestrah het volgende:

[..]

Was Five vorig jaar die tent waar je zo ver van het podium af stond? Dat vond ik juist niet erg lekker werken. Bij bands als Girl Band is het juist het leukst om er recht bovenop te staan.

Ik weet niet eens of ik dit jaar wel ga. Misschien de zaterdag voor A$AP Rocky, Ride, Föllakzoid en Death Cab for Cutie. Ligt eraan wat er nog bij gaat komen.
Ja ik vind de zondag echt niet boeiend en de zaterdag heeft ook weinig. Ik twijfel een beetje.

En ja, ik vond het bij September Girls vorig jaar vrij ver weg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:19:12 #13
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738736
Als ik lees dat BKS op vrijdag en zaterdag dit jaar tot 4 uur doorgaat, zal er nog wel wat dansbaars aangekondigd moeten worden. Dat wacht ik dus nog maar even af.
  Redactie Sport donderdag 16 april 2015 @ 12:20:54 #14
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151738802
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:19 schreef Darkestrah het volgende:
Als ik lees dat BKS op vrijdag en zaterdag dit jaar tot 4 uur doorgaat, zal er nog wel wat dansbaars aangekondigd moeten worden. Dat wacht ik dus nog maar even af.
Dat is precies mijn probleem. Ik ben bang dat veel van de huidige namen tegelijk neergepropt gaan worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 16 april 2015 @ 12:24:37 #15
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151738929
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 12:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat is precies mijn probleem. Ik ben bang dat veel van de huidige namen tegelijk neergepropt gaan worden.
Waarom denk je dat? Met de huidige namen kun je volgens mij prima een festivaldag in elkaar knutselen zonder dat het tegenlijk neergepropt hoeft te worden.
pi_151747195
Daniel Norgren ook Stage 3 :)
pi_151764984
ASAP Rocky, John Coffey, Earl Sweatshirt en SOHN voor Stage 2
  vrijdag 17 april 2015 @ 15:19:12 #18
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_151774960
Wat komt er in 3 ('de betere hiphop'-tent) te staan als ze A$AP Rocky en Earl Sweatshirt in 2 neerzetten?

Kendrick & Kanye bevestigd voor tent 3. Kan die laatstse ook mooi meteen het meer in springen.
pi_151915827
Ontdekken doe je in FIVE. Het is de kleinste tent van het stel, diep verstopt in het bos. Het is Best Kept Secret's ultieme plek voor rauwe rock 'n’ roll, donkere beats en punky attitudes. Niet voor niets wisselden de psych rockers van Night Beats hier vorig jaar opgewonden van gedachten met onze beveiligers… Dit jaar garanderen Pissed Jeans, BASS DRUM OF DEATH en OFF! het rock 'n’ roll gehalte, terwijl o.a. BINKBEATSmusic, Ghost Culture en Kindness voor spooky beats, warme of juist ijzige electronica zorgen in deze intieme tent.
pi_151919418
quote:
Geen kans om naar Best Kept Secret Festival te gaan dit jaar? Je hoeft niets te missen, want VPRO 3voor12 zendt 20 en 21 juni de hoogtepunten vanuit Beekse Bergen uit op NPO 3. Live beelden van BKS15 dus, aangevuld met de beste acts die we eerder op het festival schoten. Zaterdag zie je twee uur lang beelden van de vrijdag en zaterdag, als onder meer Noel Gallagher op het podium staat. Zondag is er een uitzending van een uur met de bands die dan spelen - denk aan Alt-J en Royal Blood - en natuurlijk de highlights van het weekend. Beide tv-uitzendingen beginnen rond 22:35 uur
pi_151939311
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:19 schreef Darkestrah het volgende:
Wat komt er in 3 ('de betere hiphop'-tent) te staan als ze A$AP Rocky en Earl Sweatshirt in 2 neerzetten?

Kendrick & Kanye bevestigd voor tent 3. Kan die laatstse ook mooi meteen het meer in springen.
Yung Lean :')
pi_151948994
Ben benieuwd wanneer ze met nieuwe namen gaan komen en daarbij de tijdschema's :).
  Redactie Sport donderdag 23 april 2015 @ 09:58:33 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151949396
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 12:00 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ah ze hebben eindelijk goede rechten verworven :) Netjes.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151956117
quote:
Jazztrio Badbadnotgood en Wu-Tang-rapper Ghostface Killah komen voor een gezamenlijk optreden naar de Melkweg in Amsterdam. De show op 17 mei zal in het teken staan van hun album Sour Soul, dat onlangs verscheen. Later in het jaar staat het gezelschap ook nog op Best Kept Secret.
http://www.podiuminfo.nl/(...)samen_in_de_Melkweg/

yessss
pi_151956168
quote:
BadBadNotGood is al los aangekondigd... benieuwd of ze nu hier geen vergissing mee maken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')