quote:Op maandag 6 april 2015 19:22 schreef Bleie het volgende:
Goitske en madelieff: ziet er goed uit!
En Rorsach wow, wat een taart.
Ik had voor een buurt-paasfeestje voor het eerst in mijn leven worteltaart gemaakt en gegeten. Lekker hoor! (De foto is slecht, maar voor het idee)
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 9 april 2015 18:34 schreef Goitske het volgende:
Maandag wordt Teun 1, vandaag vast trakteren bij de gastouder ivm de hoeveelheid kindjes een cupcake met een boekje
Vanille cupcake met dun laagje botercreme en fondant
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 12 april 2015 20:49 schreef vinnypassy het volgende:
Omdat ik jarig was, moest ik een taartje maken. Het werd een witte chocolade cheesecake met bodem van oreokoekjes en een swirl van melkchocolade en karamel. Nomnom.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Alstu.quote:Op maandag 13 april 2015 13:01 schreef Helsinki het volgende:
Recept van de witte chocolade cheesecake graag! .
damnnn alleen zou ik t denk ik liever maken met ander koek voor de bodem.quote:Op zondag 12 april 2015 20:49 schreef vinnypassy het volgende:
Omdat ik jarig was, moest ik een taartje maken. Het werd een witte chocolade cheesecake met bodem van oreokoekjes en een swirl van melkchocolade en karamel. Nomnom.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik zie het in alle turkse winkeltjes ook te koop staan. Heb je er daarvan één in de buurt?quote:Op donderdag 16 april 2015 16:58 schreef Bortecinem het volgende:
Zou ik glucose stroop kunnen vervangen door honing of golden syrup? Ik wil graag die blueberry & cream cookies van uit het milkbar boek maken maar glucose stroop kan ik alleen online bestellen. Voor de rest heb ik alle ingrediënten..
Huhhh echt? Nog nooit gezien.quote:Op donderdag 16 april 2015 18:30 schreef Atifa het volgende:
[..]
Ik zie het in alle turkse winkeltjes ook te koop staan. Heb je er daarvan één in de buurt?
Kizim pekmez!quote:Op donderdag 16 april 2015 16:58 schreef Bortecinem het volgende:
Zou ik glucose stroop kunnen vervangen door honing of golden syrup? Ik wil graag die blueberry & cream cookies van uit het milkbar boek maken maar glucose stroop kan ik alleen online bestellen. Voor de rest heb ik alle ingrediënten..
Boeie. Smaakt even goed.quote:Op donderdag 16 april 2015 19:18 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Whuttt r u crazy.
Glucosestroop is gewoon suikerstroop. Wit en neutraal van smaak. Pekmez daarentegen..
Pekmez:
[ afbeelding ]
Glucose:
[ afbeelding ]
Geen antwoord op je vraag, maar je kunt glucosestroop vinden bij de beter gesorteerde toko. Wah Nam Hong bijvoorbeeld.quote:Op donderdag 16 april 2015 16:58 schreef Bortecinem het volgende:
Zou ik glucose stroop kunnen vervangen door honing of golden syrup? Ik wil graag die blueberry & cream cookies van uit het milkbar boek maken maar glucose stroop kan ik alleen online bestellen. Voor de rest heb ik alle ingrediënten..
Thanks ik zal het de volgende keer checken. Ik ga het nu proberen met een mix van honing en goldensyrup.quote:Op donderdag 16 april 2015 19:58 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Geen antwoord op je vraag, maar je kunt glucosestroop vinden bij de beter gesorteerde toko. Wah Nam Hong bijvoorbeeld.
Volgens mij heeft minilot die koekjes recentelijk ook gemaakt, benieuwd wat zij gebruikt heeft.quote:Op donderdag 16 april 2015 20:04 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Thanks ik zal het de volgende keer checken. Ik ga het nu proberen met een mix van honing en goldensyrup.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn moeder vond ze wel heel lekker btw. Dus misschien ligt het gewoon aan mij.
[ Bericht 17% gewijzigd door Bortecinem op 17-04-2015 15:58:10 ]
quote:Op vrijdag 17 april 2015 16:02 schreef minilot het volgende:
Het lekkerste zijn die milk crumbs ja dat is waar! Gewoon de volgende keer een emmer ervan maken. Lepel erin en hoppa.
quote:Op vrijdag 17 april 2015 15:49 schreef Bortecinem het volgende:
Ik vond ze wel oké maar verder niet super bijzonder of zo. Ik wil ze nog wel een keer proberen met glucose en verse of bevroren blauwe bessen. Nu vond ik de blauwe bessen vooral naar rozijnen smaken en daar ben ik niet zo'n fan van. Oh en meer milkcrumbs in doen want eerlijk gezegd vond ik die veel lekkerder dan de koekjes zelf.
Heb nog deeg over dus zal binnenkort ook wel even een foto plaatsen.
Edit. Er was nog een koekje over.Zien er lekker uit Had je nou gedroogde bessen gebruikt? Heb hier een kilo blauwe bessen liggen, dus morgen doe ik ook een poging.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn moeder vond ze wel heel lekker btw. Dus misschien ligt het gewoon aan mij.
Gedroogde bessen inderdaad.quote:Op vrijdag 17 april 2015 19:13 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Zien er lekker uit Had je nou gedroogde bessen gebruikt? Heb hier een kilo blauwe bessen liggen, dus morgen doe ik ook een poging.
Nu ben ik erg benieuwd geworden naar die milk crumbs heb het recept gevonden, dus morgenmiddag maar eens een poging wagen. Met verse bessen dus. Waar zou ik gedroogde blauwe bessen kunnen vinden?quote:Op vrijdag 17 april 2015 22:37 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Gedroogde bessen inderdaad.
Ben nu mijn laatste batch aan het afbakken. Heb net eerst nog een lading milkcrumbs gemaakt en ieder koekje gevuld met 2/3 theelepels extra milkcrumbs hehe.
Heb je weleens polvoron gehad? Filipijnse/Spaanse melkpoeder koekjes. Het is in feite dat maar dan met witte chocolade.quote:Op vrijdag 17 april 2015 23:58 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Nu ben ik erg benieuwd geworden naar die milk crumbs heb het recept gevonden, dus morgenmiddag maar eens een poging wagen. Met verse bessen dus. Waar zou ik gedroogde blauwe bessen kunnen vinden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |