abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_166563327
registreer om deze reclame te verbergen
240 uur , dat wordt dus een real life soap van de werkstraf tijd.
Rip City
  donderdag 10 november 2016 @ 17:02:57 #177
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_166563560
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 16:09 schreef Tuned22 het volgende:

[..]

Zodra mensen DJ lezen, denken ze wss aan Staverman :D
Maar das niet de ex van Fajah.
Ik heb Saskia lief
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_166566174
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 14:58 schreef Tuned22 het volgende:
Iemand vraagt op Twitter aan Saskia Belleman of Gijs S. staat voor Staverman _O-
:N
OM eist werkstraf tegen ex Fajah

Gijs Scheeringa, de ex-vriend van Fajah Lourens, krijgt donderdag 140 uur werkstraf tegen zich geist door het Openbaar Ministerie. Naast Dave Roelvink wordt Gijs volgens het OM schuldig gemaakt aan diefstal tijdens een wild feest in de zomer van 2014.

Gijs S., de ex van Fajah, is ook betrokken bij de #bubbelbadaffaire. Hij hoorde oa 140u werkstraf tegen zich eisen

http://www.show.nl/video/(...)traf-tegen-ex-fajah/

Zoon van Dirk Scheringa :+ En die heeft hem het stelen geleerd :7
pi_166566345
registreer om deze reclame te verbergen
Vandaag in 'Pauw': 10 november 2016, 23:00 - 00:00 uur

Taakstrafdebat

Een kwart van alle taakstraffen wordt afgebroken wegens wangedrag, of zelfs helemaal niet werd uitgevoerd omdat gestraften niet komen opdagen. Fysiek en verbaal geweld tegen medewerkers van de reclassering neemt ondertussen alleen maar toe. Alle reden om daarover te praten vanavond. Dat doen we met Sjef van Gennip, directeur van Reclassering Nederland, met medewerkers van reclassering die geconfronteerd worden met verbaal en fysiek geweld en met taakgestraften zlf.

http://www.tvgids.nl/pauw/programma/21393729/

Nou Dave en je vriendjes schuif gezellig aan, laat je gejatte spullen ff staan :P
pi_166572952
Advocate Dave Roelvink reageert op zijn afwezigheid

Dave Roelvink is donderdag niet verschenen bij de rechtszaak waarin hij zich moet verantwoorden. Dave’s advocate, Nienke Hoogervorst, reageert op zijn afwezigheid. ”Het is hem niet in de koude kleren gaan zitten,” aldus zijn advocate.

De dj en zoon van zanger Dries staat terecht voor juwelendiefstal en het maken en verspreiden van een seksfilmpje na een uit de hand gelopen feest in 2014.

http://www.show.nl/video/(...)op-zijn-afwezigheid/

Met een filmpje van Nienke Hoogervorst, het liefje van Bram M. :D
pi_166573341
Zojuist op shownieuws geweest

240 uur taakstraf, 23.000 euro schadevergoeding wil OM
pi_166574975
registreer om deze reclame te verbergen
De Roelvinkjes zijn wel groot met de Moszkowiczen valt me op. Nathan doet het management van Dave en Yehudi doet de verdediging van 1 van z'n stelende vrienden.
Het ex-liefje van Bram verdedigt Dave.
pi_166583525
Voor diefstal van onder meer juwelen en het heimelijk filmen van de seks die hij had met de dochter van de eigenaren van de spullen, hoorde Dave Roelvink vandaag 240 uur werkstraf tegen zich eisen. Zijn advocaat zal hem dat moeten vertellen, want Dave liet uit angst voor alle publiciteit de rechtszaak links liggen en zou in allerijl naar Spanje zijn vertrokken.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Dave Roelvink (22) was dus niet bij zijn rechtszaak aanwezig vanwege alle media-aandacht. De zaak speelt al sinds juli 2014. ,,Het is hem allemaal niet in de koude kleren gaan zitten", vertelde zijn advocaat. ,,Hij heeft veel last gehad van opmerkingen over het incident en wil zo weinig mogelijk publiciteit. Hij wil de zaak achter zich laten."

President
De officier van justitie liet blijken het onzin te vinden dat Roelvink hard zou zijn aangepakt door de media. ,,Sterker, hij is wellicht zelfs een BN'er geworden juist dr de 'slechte' publiciteit. Want met slechte publiciteit kun je zelfs president van de Verenigde Staten worden.''

Het Openbaar Ministerie eiste 240 uur werkstraf voor Roelvink. Ook moet de inmiddels populaire dj en BN'er samen met vier vrienden een schadevergoeding van in totaal 23.000 euro betalen aan de familie Pach, die zij zouden hebben bestolen. De dochter van die familie zou zonder haar toestemming ook nog 'ns zijn gefilmd tijdens seks met Dave. Dat filmpje belandde zelfs op internet.

DJ Johnny 500
Vier vrienden van Roelvink, ook verdachten in de zaak, hoorden taakstraffen van 80, 140 en 160 uur tegen zich eisen. En van hen is Gijs S. (23), beter bekend als DJ Johnny 500 en ex van fitnessfanaat Fajah Lourens. Dave en zijn vrienden hebben het vertrouwen van een 'verliefd en onbedachtzaam' meisje ernstig geschonden, aldus het Openbaar Ministerie (OM).

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7

Seksfilmpje
Roelvink is inmiddels een populaire dj en tv-beroemdheid, mede dankzij zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson. Maar twee jaar geleden was hij nog vooral de zoon van volkszanger Dries.

In het Amsterdamse uitgaansleven kwamen hij en zijn vrienden eind juli 2014 Melissa Pach (nu 23) tegen, dochter van de succesvolle McDonald's-ondernemer Richard Pach uit het Noord-Hollandse Burgerbrug. Zij nodigde de groep uit in de riante villa van haar ouders voor een afterparty. Daar werd twee avonden achter elkaar gefeest. Maar niet zonder gevolgen.

De feestende groep zou dure, horloges, ringen, diamanten, oorbellen, kledingstukken en andere spullen hebben meegenomen. In totaal zou het om een buit van 60.000 euro gaan. Bovendien doken er twee filmpjes op waarbij Melissa seks heeft met Dave. Terwijl zij zegt dat ze niet wist dat ze werd gefilmd. De filmpjes werden ook nog eens tegen haar zin openbaar gemaakt. De beelden belandden zelfs bij Shownieuws en de Spaanse televisie.

1000 procent zeker
Op de filmpjes is te zien dat Melissa 'seksuele handelingen' verricht bij Dave. Volgens Roelvink vond Melissa het niet erg dat er mensen bij waren, zo las de rechter vanmiddag voor uit zijn verklaring. Melissa zou '1000 procent zeker' geweten hebben dat er werd gefilmd. ,,Het was iets wat we allebei wilden, omdat we er geil van werden."

http://www.ad.nl/nieuws/o(...)n-diefstal~aceab163/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 11 november 2016 @ 17:46:47 #184
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166586455
Dave Roelvink niet eens met eis 240 uur werkstraf

Dave Roelvink kan zich niet vinden in de eis die donderdag in de rechtbank tegen hem werd geformuleerd. De officier van justitie wil dat Roelvink een werkstraf uitvoert van 240 uur wegens juwelenroof en het maken van een seksfilmpje.
"Er is gisteren een eis geformuleerd van 240 uur werkstraf en je zult begrijpen dat Dave het daar niet mee eens is, omdat hij ontkent zich aan de vier feiten schuldig te hebben gemaakt", zei Nienke Hoogervorst, de advocate van Roelvink, tegen Shownieuws.

Ook moeten Roelvink en vier vrienden, die samen betrokken waren bij de juwelenroof en het maken van het filmpje, een schadevergoeding betalen aan Melissa Pach. Zij en Roelvink waren op de video te zien, die gemaakt werd op een afterparty in het ouderlijk huis van Pach.

Na het feest ontdekte Pach dat er onder meer iPads, een zonnebril en een horloge weg waren. Haar ouders ontdekten nog meer diefstallen; in totaal zou er voor 60.000 euro aan spullen zijn geroofd.

Roelvink ontkent dat hij het filmpje heeft verspreid, maar geeft wel toe dat hij het heeft gemaakt. Roelvink en zijn vrienden zeggen verder niet schuldig te zijn, zich niks te herinneren of beroepen zich op hun zwijgrecht.

http://www.nu.nl/achterkl(...)0-uur-werkstraf.html

Dave en werken is idd een raar idee
_O- _O-
pi_166587149
Zo is het toch een symphatieke jongen en zo valt hij weer buiten de boot.
Jammer dat hij zich niet liet zien gisteren tijdens de rechts zaak , ook al was het op advies van zijn advocaat.
Slecht advies, naar mijn idee.
Life can be a bitch, so like it..
  vrijdag 11 november 2016 @ 20:32:25 #186
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166589591
Ondanks afwezigheid in rechtbank, Dave vanavond gewoon aan het werk

Ook op dag twee van zijn rechtszaak schittert Dave Roelvink door afwezigheid. Volgens vader Dries verblijft z’n zoon in het buitenland omdat hij alle media aandacht slecht trekt. Opvallend genoeg draait Dave vanavond wel weer gewoon in Nederland en dat valt bij de familie Pach niet in goede aarde.

http://www.show.nl/video/(...)gewoon-aan-het-werk/

Goed bezig weer Dave :|W :|W
  vrijdag 11 november 2016 @ 21:14:36 #187
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166590872
Dave Roelvink: Ik had graag bij rechtszaak willen zijn :')

Roelvink werkt vanavond als dj liefst drie feesten af waar hij een uur optreedt. Ook de komende dagen zal hij overal waar hij is geboekt, gewoon aanwezig zijn. ,,Ik werk gewoon door, dat mag je iedereen vertellen.''

Villa
Roelvink zegt dat hij ook graag bij de rechtszaak was geweest, die vandaag en gisteren diende op de rechtbank Schiphol. De zoon van volkszanger Dries, die dankzij Expeditie Robinson een tv-persoonlijkheid werd, wordt ervan verdacht in 2014 met vier vrienden spullen te hebben gestolen uit de villa van de familie Pach in Burgerbrug.

De dochter van de familie had Dave en zijn vrienden na een avond stappen uitgenodigd. Ook had Dave seks met het meisje, dat volgens haar stiekem is gefilmd en online gezet. Tegen de Amsterdammer werd gisteren 240 uur werkstraf en een flinke schadevergoeding geist.

Niet makkelijk
Roelvink was niet bij de rechtszaak aanwezig, wat hem op kritiek kwam te staan. Zijn vader zei dat hij naar Mallorca was gegaan. ,,Ik zeg niet waar ik was, dat hou ik voor me,'' reageert Roelvink.

,,Maar ik ben niet gevlucht of zo. Ik had graag bij de rechtszaak geweest, maar ik hoorde dat de zaak naar de rechtbank Schiphol was verplaatst omdat ze daar grotere zalen hebben en er veel belangstelling werd verwacht. Ik trok het even niet, echt, dit is ook voor mij zeker niet makkelijk. Mijn advocaat zei dat het beter was om niet te gaan en om niet over de zaak zelf te praten. Daar heb ik me dus maar aan gehouden. Ik heb me echt wel eens beter gevoeld.''

Roelvink ontkent dat hij spullen heeft gestolen bij de familie Pach. Ook zegt hij dat hij het seksfilmpje niet op internet heeft gezet, maar dat anderen dat hebben gedaan. De uitspraak van de zaak is over twee weken.

http://www.ad.nl/binnenla(...)illen-zijn~a04934ce/

Goed bezig weer Dave :|W :|W

[ Bericht 2% gewijzigd door ikweethetookniet op 11-11-2016 22:08:31 ]
  vrijdag 11 november 2016 @ 22:08:01 #188
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166592972
Show Update: ‘Dave gewoon in Nederland’

In deze Show Update: Dave Roelvink zou helemaal niet in Zuid- Spanje zitten, maar gewoon in Nederland zijn! :D :D

http://www.show.nl/top-ni(...)nk-gewoon-nederland/

Goed bezig weer _O- _O-
  vrijdag 11 november 2016 @ 22:11:45 #189
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166593134
Mannenpraat: Dave Roelvink is een ongelooflijke eikel

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wij dienen ons namelijk verschrikkelijk boos te maken over Dave Roelvink.

Die heeft een paar jaar geleden, samen met wat vrienden, schaamteloos misbruik gemaakt van een meisje dat onder de indruk was van zijn bekendheid en uiterlijk. In het huis van de ouders van het meisje richtte de vriendenclub een slagveld aan dat zijn weerga niet kende, stalen ze horloges en andere snuisterijen en maakten ze foto's en filmpjes, van de seks die ze met haar hadden. Die kwamen zelfs op internet terecht.

Dus stond het clubje deze week voor de rechter. Nou, het clubje minus Dave Roelvink stond voor de rechter. Want kleine Roelvink had het behaagd niet te verschijnen. Want arme zielige Roelvink had zoveel last gehad van alle media-aandacht dat hij het niet kon opbrengen zich in de openbaarheid te vertonen. Duidelijk was dat niet meisje Melissa het slachtoffer was, maar jongetje Dave.

Bah bah bah. Daar gaan we weer. Een dader die zichzelf presenteert als slachtoffer. Weer een eikel die vindt dat hij niet de consequenties hoeft te trekken van zijn wangedrag. Wat een eikel!

Gelukkig werd de zwaarst mogelijke werkstraf geist: 240 uur. Wat wij nog steeds een ongelooflijk lage straf vinden voor iemand die zich zo wanstaltig gedragen heeft. Iemand die zelfs niet het fatsoen heeft kunnen opbrengen om zijn excuses aan het meisje en de familie aan te bieden.

Dave Roelvink deugt cht niet. _O_ _O_ _O_ _O_

F Lomans

http://panorama.nl/lomans(...)-ongelooflijke-eikel
pi_166594556
Ach hij wordt ook klein gehouden door zijn vader. Dat is nog meer een sukkel, mijn zoon dit, mijn zoon dat..
Maar dit maakt hem niet geliefd zo..
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 14 november 2016 @ 16:37:29 #191
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166651377
School weigert Dave Roelvink op feest :P

Een woordvoerder van de school heeft een bericht van De Gelderlander bevestigd. Er zouden zich na de aankondiging van het optreden zeker veertig ouders hebben gemeld die niet wilden dat Roelvink voor hun kinderen zou optreden.

Tegen Roelvink loopt momenteel een rechtszaak. Hij staat terecht voor een juwelendiefstal en het verspreiden van een seksfilmpje dat hij maakte in een bubbelbad. Het meisje in het filmpje stelde hier geen toestemming voor te hebben gegeven.

Het Openbaar Ministerie eiste eerder deze week een werkstraf van 240 uur tegen de BN'er en een schadevergoeding van 23.000 euro. De school overweegt Roelvink alsnog te vragen voor het feest als hij wordt vrijgesproken

http://www.telegraaf.nl/p(...)Dave_Roelvink__.html

*O* *O* *O* *O* *O*
pi_166652270
quote:
1s.gif Op donderdag 10 november 2016 23:46 schreef Tuned22 het volgende:
De Roelvinkjes zijn wel groot met de Moszkowiczen valt me op. Nathan doet het management van Dave en Yehudi doet de verdediging van 1 van z'n stelende vrienden.
Het ex-liefje van Bram verdedigt Dave.
Is geen ex maar de huidige verkering :)
pi_166656581
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 17:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Is geen ex maar de huidige verkering :)
Ooh :@
Nou, dan loop ik voor de muziek uit :+
pi_166656820
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 17:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Is geen ex maar de huidige verkering :)
sinds wanneer zijn die weer bij elkaar dan ?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 14 november 2016 @ 20:51:59 #195
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166657154
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:41 schreef Ole het volgende:
sinds wanneer zijn die weer bij elkaar dan ?
Toen Bram geen dak meer boven zijn hoofd had, is hij bij haar ingetrokken.
GRATIS wonen je weet toch :7
pi_166663613
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:51 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Toen Bram geen dak meer boven zijn hoofd had, is hij bij haar ingetrokken.
GRATIS wonen je weet toch :7
Is ie bankroet ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166664331
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Redactie FP dinsdag 15 november 2016 @ 09:08:23 #198
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_166664389
quote:
Nederlands beheersen ze daar niet helemaal he?
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_166664434
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 november 2016 09:08 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Nederlands beheersen ze daar niet helemaal he?
tja SBS. .
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_166665553
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 november 2016 09:08 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Nederlands beheersen ze daar niet helemaal he?
h

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')