abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 4 november 2016 @ 19:28:45 #151
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166418968
registreer om deze reclame te verbergen
Dave Roelvink naar de rechter voor wild feest

Dave Roelvink, dj en bekend van Expeditie Robinson 2016, moet donderdag bij de rechter komen vertellen wat er is gebeurd op een wild feest in Burgerbrug in 2014. Het Openbaar Ministerie denkt dat hij kostbare sieraden heeft gestolen van de familie die het feest gaf. Het feest eindigde met seks met de dochter des huizes. Daarvan is een filmpje gemaakt dat op internet is verspreid.

Roelvink was met vrienden op het feest vol drank en drugs. Vier van hen moeten ook voorkomen. De vrienden zouden hebben gefilmd wat er tussen Roelvink en de dochter gebeurde. De dj ontkent niet dat het feest uit de hand liep.

Roelvink is dit najaar elke week op televisie te zien als deelnemer aan het RTL-programma Expeditie Robinson. Hij geldt als een van de populairste deelnemers. De rechtbank verwacht veel aandacht voor het proces en houdt de zitting daarom in het Justitieel Complex op Schiphol. De zaak tegen de vijf mannen neemt naar verwachting twee dagen in beslag.

http://www.ad.nl/binnenla(...)wild-feest~a6ce3f3f/

Eindelijk *O* *O* *O*
Tussen de middag ff naar de Mc Donalds O-) :+
pi_166471641
Die webserie van hem bij RTLXL zou 10 weken duren. Na 8 weken is het ineens "de laatste aflevering". Zou het met de naderende rechtszaak te maken hebben? Dat hij even van de buis af is voordat dat hele circus op hem af komt?

Justitieel complex op Schiphol. Hij lijkt Geert wel.
Friettent dikke Willie, met Willie
  maandag 7 november 2016 @ 19:19:35 #153
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166482545
Dries’ zoon trekt zelfs in rechtbank VOLLE ZALEN!

DAVE bleef zwijgen tijdens verhoor

Eindelijk, meer dan twee jaar na het uitbarsten van Davegate, staat de zoon van DRIES ROELVINK eind deze week voor de rechter. In de afgelopen tijd kreeg hij de kans een showbizzcarrière op te bouwen, maar dit is de week van de waarheid! Aan het achterhalen daarvan had de politie nog een zware dobber...

Het wordt de week van de waarheid voor DAVE ROELVINK . De zoon van DRIES, die een hele carrière als dj en realityster bouwde op een uit de hand gelopen nacht in de ouderlijke villa van een vriendinnetje, staat vrijdag voor de rechter vanwege zijn vermeende aandeel in een geruchtmakende zaak die ruim twee jaar geleden begon.

PRIVÉ onthulde toen de affaire die Nederland wekenlang stof tot gesprek leverde, nadat foto’s waren gemaakt van Dave in een ongemakkelijke conversatie in een horecazaak aan het Leidseplein. Dave was gezien toen hij in gesprek was met privédetective ERIK KWANT die probeerde gestolen goederen ter waarde van zo’n slordige 60.000 euro terug te krijgen uit de woning van de Noord-Hollandse hamburgerkoning RICHARD PACH in, hoe kan het anders, Búrgerbrug.

Heimelijk
Pachs dochter MELISSA was Dave het voorafgaande weekend tegengekomen in het Amsterdamse uitgaansleven. Toen daar aan de nacht een einde kwam, vroeg Melissa Dave en wat vrienden mee naar de villa, gebruik makend van het feit dat haar ouders met vakantie in hun huis in Spanje zaten.

In de villa werd met veel drank nog even doorgefeest in en rond het zwembad en de whirlpool in het spa-gedeelte van de immense villa. En het meisje, dat Dave heimelijk al tijden leuk vond, nodigde hem en zijn vrienden bovendien uit de volgende avond terug te komen om verder te feesten.

DAT HAD ZIJ BETER NIET KUNNEN DOEN!

http://www.telegraaf.nl/p(...)jdens_verhoor__.html

Waar zullen we meeten voor de zitting Fokkers! :?
  maandag 7 november 2016 @ 20:07:05 #154
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_166484001
registreer om deze reclame te verbergen
giphy.gif
pi_166554392
SCHIPHOL - Dave Roelvink, dj en bekend van Expeditie Robinson, moet zich donderdag verantwoorden bij de rechter over een wild feest in het Noord-Hollandse Burgerbrug in juli 2014. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt hem van diefstal van kostbare sieraden van de familie die het feest gaf. De zoon van zanger Dries Roelvink wordt verder vervolgd van het heimelijk maken en verspreiden van een seksfilmpje.

Roelvink was met vrienden op het feest in de villa dat compleet uit de hand liep. Na afloop bleek dat er voor tienduizenden euro's aan spullen waren verdwenen. Op internet dook een filmpje op waarin te zien was dat Roelvink seks had met de dochter des huizes.

Vier vrienden moeten ook voorkomen. De dj ontkent niet dat het feest uit de hand liep.

De zaak vindt plaats in het Justitieel Complex op Schiphol omdat er veel aandacht wordt verwacht voor het proces. De zaak tegen de vijf mannen duurt naar verwachting twee dagen.

Volg de zaak via de tweets van rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman (vanaf 9.00 uur).

In de link de link naar de rechtbanktweets....

http://www.telegraaf.nl/b(...)_voor_rechter__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166554414
*O* *O* *O* *O*
Top dag dus :P
Ik pak de popcorn :7
pi_166554643
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 10 november 2016 07:57 schreef ikweethetookniet het volgende:
*O* *O* *O* *O*
Top dag dus :P
Ik pak de popcorn :7
Altijd leuk om te volgen. De AD is er ook goed in. Ben haar naam kwijt maar is echt een goede rechtbankverslaggeefster.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166557115
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 08:25 schreef tong80 het volgende:
Ben haar naam kwijt maar is echt een goede rechtbankverslaggeefster.
:P
:|W
Saskia Belleman :P
pi_166557241
Bij de strafzaak vandaag tegen Dave #Roelvink en vriendjes vandaag. Zonder Dave Roelvink. Die haakte gisteravond per mail af. :D :|W

Dave #Roelvink is bang voor alle media-aandacht _O- _O-

@SaskiaBelleman Is hierover berichten niet koren op de molen van die irritante familie? Aandacht is hun enige bestaansrecht. :D
Ik denk dat ze deze aandacht juist kunnen missen als kiespijn. _O-

Hij was nog maar 20, zegt advocate. "Nog niet zo door de wol geverfd in omgang met media." #Roelvink _O- _O-

Dave #Roelvink kreeg zoveel over zich heen in de media, "dat is hem niet in koude kleren gaat zitten en uit zich ook in fysieke klachten." *O* *O*

Om een hernieuwd mediacircus te vermijden is #Roelvink daarom niet komen opdagen, en komt hij morgen evenmin, zegt Hoogervorst. :|W

https://twitter.com/SaskiaBelleman

saskiatwitter.jpg
pi_166557419
quote:
6s.gif Op donderdag 10 november 2016 11:32 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:|W
Saskia Belleman :P
Klopt. Kom net thuis. Is er al iets gebeurd ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166557509
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 11:51 schreef tong80 het volgende:
Klopt. Kom net thuis. Is er al iets gebeurd ?
:P
Van je werk zeker :? :+ _O- _O-
Hier aan tweede c_/ bezig en een hoop _O- _O-
pi_166557518
quote:
6s.gif Op donderdag 10 november 2016 11:57 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Van je werk zeker :? :+ _O- _O-
Hier aan tweede c_/ bezig en een hoop _O- _O-
:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166558667
Show Update: Dave ondergedoken!

In deze Show Update: Dave Roelvink is donderdag de grote afwezige bij de rechtbank in Amsterdam. Hij is gevlucht naar het buitenland om het mediacircus te ontwijken, zo vertelt zijn vader Dries aan Shownieuws.

http://www.show.nl/social(...)te-dave-duikt-onder/

;( ;(

Bang voor pers aan de deur :|W
pi_166559027
Wat een lafaard :') :') :') :') :')
Geen moment schuwen om in de media te komen want alle publiciteit levert uiteindelijk geld op maar deze levert 'imagoschade' (kon dat imago nog beroerder dan?) op, dus vluchten we maar weg. Wat een pussy ben je dan zeg.
pi_166559087
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 08:25 schreef tong80 het volgende:

[..]

Altijd leuk om te volgen. De AD is er ook goed in. Ben haar naam kwijt maar is echt een goede rechtbankverslaggeefster.

:P
AD? In het artikel wat je om 07:54 plaatst staat het al... Telegraaf. Daar werkt Saskia Belleman voor :)
pi_166559453
Dave Roelvink is vandaag niet verschenen bij de rechtszaak waarin hij terecht staat voor juwelendiefstal en het maken en verspreiden van een seksfilmpje na een uit de hand gelopen feest in 2014. Wat blijkt, de dj en Expeditie Robinson-deelnemer is vannacht in allerijl gevlucht naar Spanje.

Dat laat zijn vader, Dries Roelvink, exclusief weten aan Privé. "Hij zit in het buitenland, hij is vannacht naar Zuid-Spanje vertrokken", vertelt de zanger. "Hij dacht: 'zodra de media zien dat ik niet in de rechtbank ben, willen zij mij allemaal spreken en dan ben ik de hele dag bezig met van alles uit te leggen.' Hij wil het even afwachten."

Het besluit om de media te ontvluchten kwam woensdagavond. "De zaak was verplaatst van een normale rechtszaal naar het Justitieel Complex op Schiphol en toen wij aan justitie vroegen wat hier de reden van was, werd ons verteld dat er werd gerekend op veel media-aandacht. Toen kreeg Dave het een beetje benauwd en zei hij: 'Jeetje, nu heb ik niet alleen met een rechtbank te maken, maar ook nog eens met alle media die ik te woord moet staan.' Zijn advocaat liet vervolgens weten dat het haar beter leek als Dave er vandaag niet bij zou zijn."

Geen vakantie

De volkszanger benadrukt dat hij het vertrek van zijn zoon niet als snoepreisje ziet. "Hij is geen vakantie aan het vieren. Hij wilde ook helemaal niet weggaan, maar toen gisterenavond pas werd beslist dat hij vandaag beter niet aanwezig kon zijn in de rechtbank, maakte hij de keuze om direct naar Spanje te gaan."

Dave was met vrienden op het huisfeest in de villa in het Noord-Hollandse Burgerbrug, dat compleet uit de hand liep. Na afloop bleek dat er voor tienduizenden euro's aan spullen waren verdwenen. Op internet dook een filmpje op waarin te zien was dat Dave seks had met de dochter des huizes. Vier vrienden moeten ook voorkomen. De dj ontkent niet dat het op het feest eind juli 2014 uit de hand liep.

:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166559509
Terwijl de gevluchte Dave Roelvink al in het zonnige Zuid-Spanje zit, waren drie van de vier vrienden wel aanwezig tijdens de eerste dag van het strafproces tegen de vriendengroep in de rechtbank van Schiphol. Zij ontkenden de beschuldigingen van diefstal in alle toonaarden.

Terwijl de jongens met hun gevolg probeerden ongemerkt langs de fotografen en cameraploegen de rechtbank binnen te glippen, zat vriend Dave al hoog en droog in Spanje. Gevlucht voor de media-aandacht na het enorm uit de hand gelopen feest in de villa van een miljonairsfamilie in Burgerbrug. Uit die villa verdwenen onder meer kostbare sieraden, terwijl een filmpje van Dave, die in de jacuzzi seks heeft met de dochter des huizes, werd verspreid via het internet.
’Fysieke klachten’

De afwezigheid van Roelvink wekte bevreemding, omdat hij kort na het incident wél de media te woord stond. „Daar voelde hij zich toe gedwongen”, zei zijn advocate Nienke Hoogervorst vanmorgen. „Hij was nog maar twintig, en nog niet zo door de wol geverfd in de omgang met de pers.” Roelvink, zoon van zanger Dries, kreeg veel over zich heen. „Dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten en heeft zelfs geleid tot fysieke klachten”, zegt Hoogervorst. Dat meerdere journalisten in de dagen voorafgaand aan de strafzaak probeerden hem te spreken, gaf de doorslag.

Drie van de vier vrienden die het Openbaar Ministerie vervolgt, waren er wél vandaag. Mick de R. ontbrak. Gijs S. alias dj Johnny 500, Brian C. en Jocelino de S. ontkenden in alle toonaarden dat ze dure horloges en andere kostbaarheden stalen.
’Brutaal gegraaid’

Gijs S. schreef in een groepsapp aan de anderen dat hij „wel brutaal had gegraaid”. Maar graaien is geen wegnemen, zei hij vanmorgen tegen de rechtbank. Verder konden de jongemannen zich weinig herinneren. „Het is twee jaar geleden”, zei Gijs S.

Jocelino de S. is de maker van één van de seksfilmpjes. Hij had „niet aangegeven” dat hij filmde, zegt hij. „Maar de jonge vrouw hàd dat wel kunnen weten, beweerde hij, „want ik was de hele avond in de weer met mijn telefoon.” Jocelino de S. zegt de beelden aan een paar goede vrienden te hebben gestuurd. Hij heeft geen idee hoe ze op internet terechtkwamen.

Seks gefilmd

Ook Dave Roelvink schoot beelden van seks met Melissa. „Dat vonden wel allebei wel geil”, zei hij. Ook hij ontkende dat hij filmpjes op internet heeft gezet, óf spullen heeft gestolen.

Berichtjes die de jongemannen elkaar stuurden in de appgroep „alles moet terug” leken te gaan over gestolen spullen die in een vuilcontainer zijn gegooid. Ook wordt uit de apps duidelijk dat Roelvink zijn vrienden ertoe probeert te bewegen spullen terug te geven.

Vanmiddag komt de officier van justitie met een strafeis. Morgen komen de advocaten van de verdachten aan de beurt.

:7 *O* :Y _O- :W
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_166559615
Het wachten is dus op de eerste foto's van Dave feestend in Spanje :P
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_166559693
Heb 'm ff toegevoegd op snapchat maar zo te zien update ie niet :P
Hij heeft vast goede instructies van z'n advocaat gekregen over wat vooral niet te doen.
pi_166561124
Iemand vraagt op Twitter aan Saskia Belleman of Gijs S. staat voor Staverman _O-
  donderdag 10 november 2016 @ 15:26:50 #172
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_166561680
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 14:58 schreef Tuned22 het volgende:
Iemand vraagt op Twitter aan Saskia Belleman of Gijs S. staat voor Staverman _O-
Hij is iets jonger :D
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_166562495
quote:
10s.gif Op donderdag 10 november 2016 15:26 schreef Soury het volgende:

[..]

Hij is iets jonger :D
Zodra mensen DJ lezen, denken ze wss aan Staverman :D
Maar das niet de ex van Fajah.
pi_166562678
Melissa eist minstens 12.000 euro van Dave Roelvink vanwege seksfilmpje :D

http://www.ad.nl/nieuws/m(...)eksfilmpje~aceab163/

*O* *O*
pi_166562694
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 13:45 schreef mascara-klodder het volgende:
Het wachten is dus op de eerste foto's van Dave feestend in Spanje :P
:{w Op zijn minst een pijpvideo :P
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')