Integendeel, lijkt me helemaal prima.quote:Op donderdag 9 april 2015 21:39 schreef Isegrim het volgende:
Derdekeusappels waarschijnlijk. Maar ja, dat is toch niet erg?
Appels, maar niet de mooie die jij in de supermarkt koopt.quote:Op donderdag 9 april 2015 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
????? Wat stoppen ze volgens jou dan in appelmoes?
Begin je weer? Houd daar gewoon eens mee op.quote:Op donderdag 9 april 2015 21:39 schreef RobinOok het volgende:
Ja, dat dacht ik ook, maar we zijn blijkbaar weer dom.
Dat mag... Smaakt lekker naar schil, takjes en bladquote:Op donderdag 9 april 2015 21:47 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind appelmoes uit een pot lekker. Bij voorkeur de goedkoopste!
Nee jij begint. Met hier veronderstellen dat a) mensen niet weten wat er in appelmoes zit en b) stellen dat mensen het niet meer willen eten als ze het wel weten. Ik denk dat je er op beide punten naast zit, maar de toon is wel gezet: onnozele mensjes die appelmoes eten.....quote:
Wat een bullshit zeg. Maar dat kraam je wel vaker uit.quote:Op donderdag 9 april 2015 22:04 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee jij begint. Met hier veronderstellen dat a) mensen niet weten wat er in appelmoes zit en b) stellen dat mensen het niet meer willen eten als ze het wel weten. Ik denk dat je er op beide punten naast zit, maar de toon is wel gezet: onnozele mensjes die appelmoes eten.....
(en ik zou niet weten waarom ik dat zou moeten negeren?)
Currywurst.quote:Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.
Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?
En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Hahahahahahahhahahaha, dikke, vette zultpech!quote:Op donderdag 9 april 2015 22:10 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
zou het fijn vinden als je je voortaan niet aangesproken voelt tenzij ik je quote. Ben in ieder geval niet gediend van je zuigerige opmerkingen.
Eisbein, bollenfleisch, pretzels? En bier met diverse worsten. Ik vind die witte altijd lekker, met senf. Maar weet niet of dat uit berlijn komt..quote:Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.
Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?
En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Ik kook ze en serveer ze met wat citroenboter. Je kan ze ook in een gratin verwerkenquote:Op vrijdag 10 april 2015 08:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb meiknolletjes/raapjes wat zou een lekkere suggestie zijn om daar eens mee te doen?
Witte kool heel fijn snijden, wat zout en suiker er over (om de cellen osmotisch kapot te maken) en dan azijn er over. Paar uur laten staan, aanmaken met olijfolie.quote:Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.
Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?
En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Je kan ze gewoon bevroren in de pan doen, ze ontdooien vanzelfquote:Op vrijdag 10 april 2015 09:25 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik heb geschilde witte (dunne) asperges ingevroren.
Zal ik die gewoon bevroren de aspergepan in doen? Of eerst ontdooien?
Lijkt me dat het snot wordt dan bij het laatste.
En wat is de kooktijd bij het eerste?
http://motherboard.vice.c(...)?utm_source=vicefbnlquote:Op woensdag 8 april 2015 11:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het ging me niet om de toevoeging van zout maar om het woord Keltisch. Ik geloof niet zo in al die hocuspocuszouten uit de Atlas enzo.
Ze zijn dun net als de groene. En ik heb dus nooit bevroren asperges gekooktquote:Op vrijdag 10 april 2015 09:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kan ze gewoon bevroren in de pan doen, ze ontdooien vanzelf
De kooktijd, tja, tot ze gaar zijn. Ligt er aan hoe gaar je ze wilt hebben, hoe dik ze zijn, etc. Heb bij Asperges de indruk dat het nogal verschilt
quote:Op vrijdag 10 april 2015 09:33 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
http://motherboard.vice.c(...)?utm_source=vicefbnl
Asperges altijd zo vers mogelijk eten, ze bewaren slecht. Haal ze zelf bij de boer of op een boerenmarkt. Waren ze wel geschild voor je ze invroor?quote:Op vrijdag 10 april 2015 09:39 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ze zijn dun net als de groene. En ik heb dus nooit bevroren asperges gekookt
Ze waren cheapass bij de Hema. 400 gr voor ¤1. 2 dagen erna zouden ze over de datum zijn maar ze zagen er nog prachtig wit uit.
Leuk stukje, als ik dat soort stukjes lees denk ik, dat had ik ook kunnen schrijven ipv mijn tijd op fok te verdoenquote:Op vrijdag 10 april 2015 09:33 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
http://motherboard.vice.c(...)?utm_source=vicefbnl
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |