abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 9 april 2015 @ 21:43:23 #76
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_151530459
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:39 schreef Isegrim het volgende:
Derdekeusappels waarschijnlijk. Maar ja, dat is toch niet erg?
Integendeel, lijkt me helemaal prima.
Beter dan ze aan de varkens voeren of erger, weggooien.
pi_151530554
quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

????? Wat stoppen ze volgens jou dan in appelmoes?
Appels, maar niet de mooie die jij in de supermarkt koopt.

Appels met gemiddeld met net niet zoveel schimmel dat er teveel patuline inzit, en nog meer troep. Dat zeven ze er later wel uit.

En als er teveel inzit, mengen ze dat met andere partijen... Conserven en blik... Pfffff wat daar in gaat....
Whatever...
  donderdag 9 april 2015 @ 21:45:14 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151530565
Cider of calvados van maken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151530605
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:39 schreef RobinOok het volgende:
Ja, dat dacht ik ook, maar we zijn blijkbaar weer dom.
Begin je weer? Houd daar gewoon eens mee op.

Als je me zo vervelend vindt, negeer me lekker.
Whatever...
pi_151530632
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Cider of calvados van maken
Yes, fermentation breekt patuline af.
Whatever...
  donderdag 9 april 2015 @ 21:47:02 #81
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_151530673
Ik vind appelmoes uit een pot lekker. :6 Bij voorkeur de goedkoopste!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_151530779
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:47 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind appelmoes uit een pot lekker. :6 Bij voorkeur de goedkoopste!
Dat mag... Smaakt lekker naar schil, takjes en blad :)

Ze gebruiken er de slechtste kwaliteit appel voor. Misschien edele rotting? ;)
Whatever...
pi_151531068
ik gebruik zelf ook de slechtste appels voor de appelmoes.
zou het erger vinden wanneer ze de allermooiste appels tot moes maken.
  donderdag 9 april 2015 @ 22:04:28 #84
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_151531603
quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2015 21:45 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Begin je weer?
Nee jij begint. Met hier veronderstellen dat a) mensen niet weten wat er in appelmoes zit en b) stellen dat mensen het niet meer willen eten als ze het wel weten. Ik denk dat je er op beide punten naast zit, maar de toon is wel gezet: onnozele mensjes die appelmoes eten.....

(en ik zou niet weten waarom ik dat zou moeten negeren?)
pi_151531827
Goedkope appelmoes is lekker.

Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?

En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
pi_151532010
quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2015 22:04 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee jij begint. Met hier veronderstellen dat a) mensen niet weten wat er in appelmoes zit en b) stellen dat mensen het niet meer willen eten als ze het wel weten. Ik denk dat je er op beide punten naast zit, maar de toon is wel gezet: onnozele mensjes die appelmoes eten.....

(en ik zou niet weten waarom ik dat zou moeten negeren?)
Wat een bullshit zeg. Maar dat kraam je wel vaker uit.

Je komt blijkbaar echt niet verder dan half autistisch alles letterlijk interpreteren en er dan zuur op reageren. Bovendien had ik het tegen piet en niet tegen jou, en volgens mij begreep hij het prima.

Ik had het zeker niet tegen jou en zou het fijn vinden als je je voortaan niet aangesproken voelt tenzij ik je quote. Ben in ieder geval niet gediend van je zuigerige opmerkingen.

Ga lekker iemand anders lastig vallen.

Edit: ik heb verder geen zin om het topic van piet met dit gezeik te verpesten, ook niet dat van anderen dus ik ben er wel klaar mee.
Whatever...
  donderdag 9 april 2015 @ 22:14:51 #87
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_151532272
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.

Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?

En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Currywurst. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  donderdag 9 april 2015 @ 22:17:01 #88
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_151532377
quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2015 22:10 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

zou het fijn vinden als je je voortaan niet aangesproken voelt tenzij ik je quote. Ben in ieder geval niet gediend van je zuigerige opmerkingen.
Hahahahahahahhahahaha, dikke, vette zultpech! _O-
pi_151532467
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.

Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?

En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Eisbein, bollenfleisch, pretzels? En bier met diverse worsten. Ik vind die witte altijd lekker, met senf. Maar weet niet of dat uit berlijn komt..
Whatever...
pi_151539360
Ik heb meiknolletjes/raapjes wat zou een lekkere suggestie zijn om daar eens mee te doen?
  vrijdag 10 april 2015 @ 08:20:45 #91
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151539435
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 april 2015 08:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb meiknolletjes/raapjes wat zou een lekkere suggestie zijn om daar eens mee te doen?
Ik kook ze en serveer ze met wat citroenboter. Je kan ze ook in een gratin verwerken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 april 2015 @ 09:17:24 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151540269
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 22:07 schreef emmyemmy het volgende:
Goedkope appelmoes is lekker.

Piet, heb jij een eenvoudig recept voor griekse koolsalade?

En volgende week ben ik 3 weken in Berlijn. Wat zijn dingen die ik écht zou moeten proberen daar?
Witte kool heel fijn snijden, wat zout en suiker er over (om de cellen osmotisch kapot te maken) en dan azijn er over. Paar uur laten staan, aanmaken met olijfolie.
Voor de rest kan je hem smaakmaken met alles wat je lekker vindt, (Kummel, Peper, Paprika, Ui om maar wat dingen te noemen) maar dit is de basis.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151540435
Ik heb geschilde witte (dunne) asperges ingevroren.
Zal ik die gewoon bevroren de aspergepan in doen? Of eerst ontdooien?
Lijkt me dat het snot wordt dan bij het laatste.
En wat is de kooktijd bij het eerste?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_151540472
Bij Google had ik minder woorden hoeven in te typen maar dit vond ik op de 1 of andere manier makkelijker :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 10 april 2015 @ 09:29:44 #95
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151540525
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 09:25 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik heb geschilde witte (dunne) asperges ingevroren.
Zal ik die gewoon bevroren de aspergepan in doen? Of eerst ontdooien?
Lijkt me dat het snot wordt dan bij het laatste.
En wat is de kooktijd bij het eerste?
Je kan ze gewoon bevroren in de pan doen, ze ontdooien vanzelf
De kooktijd, tja, tot ze gaar zijn. Ligt er aan hoe gaar je ze wilt hebben, hoe dik ze zijn, etc. Heb bij Asperges de indruk dat het nogal verschilt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 april 2015 @ 09:33:21 #96
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_151540613
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2015 11:44 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Het ging me niet om de toevoeging van zout maar om het woord Keltisch. Ik geloof niet zo in al die hocuspocuszouten uit de Atlas enzo.
http://motherboard.vice.c(...)?utm_source=vicefbnl
pi_151540753
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 09:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je kan ze gewoon bevroren in de pan doen, ze ontdooien vanzelf
De kooktijd, tja, tot ze gaar zijn. Ligt er aan hoe gaar je ze wilt hebben, hoe dik ze zijn, etc. Heb bij Asperges de indruk dat het nogal verschilt
Ze zijn dun net als de groene. En ik heb dus nooit bevroren asperges gekookt :D

Ze waren cheapass bij de Hema. 400 gr voor ¤1. 2 dagen erna zouden ze over de datum zijn maar ze zagen er nog prachtig wit uit.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 10 april 2015 @ 10:19:21 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151541739
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 april 2015 09:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ze zijn dun net als de groene. En ik heb dus nooit bevroren asperges gekookt :D

Ze waren cheapass bij de Hema. 400 gr voor ¤1. 2 dagen erna zouden ze over de datum zijn maar ze zagen er nog prachtig wit uit.
Asperges altijd zo vers mogelijk eten, ze bewaren slecht. Haal ze zelf bij de boer of op een boerenmarkt. Waren ze wel geschild voor je ze invroor?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 april 2015 @ 10:21:13 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151541788
quote:
Leuk stukje, als ik dat soort stukjes lees denk ik, dat had ik ook kunnen schrijven ipv mijn tijd op fok te verdoen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')