En nog lang aan het woord ook.quote:
Te lang Dit is wel een baasje, mooi visje, lekker filerenquote:
Pijn is emotie, dat kun je uitschakelen.... Normaal pak je dan een nieuwe als je niet zeker bent of het je eigen bloed isquote:Op maandag 16 maart 2015 18:51 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Te lang Dit is wel een baasje, mooi visje, lekker fileren
Ik heb er wel vertrouwen in dat Kranengod het verschil ziet tussen vissenzooi en bloedquote:Op maandag 16 maart 2015 18:52 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Pijn is emotie, dat kun je uitschakelen.... Normaal pak je dan een nieuwe als je niet zeker bent of het je eigen bloed is
Anders heeft hij een goede reden voor een SOA...quote:Op maandag 16 maart 2015 18:52 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik heb er wel vertrouwen in dat Kranengod het verschil ziet tussen vissenzooi en bloed
NIEMAND kan kokhalsquilles lekker makenquote:Op maandag 16 maart 2015 18:54 schreef timmmmm het volgende:
Je ziet nu de scheiding al tussen mensen die er wat van kunnen en niet.
Stervensdure dingen als coquille gebruik je in zo'n wedstrijd toch vooral om een gebrek aan kookkunsten te verbergen. Slechte koks kunnen coquille lekker maken, goede koks kunnen alles lekker maken
Michiel van der Eerde......quote:Op maandag 16 maart 2015 18:55 schreef timmmmm het volgende:
Mannen met een staartje moeten ze overigens tegen zichzelf in bescherming nemen Wie is die vent?
quote:Michiel van der Eerde werkte bij diverse sterrenrestaurants en was eindverantwoordelijke bij de horeca concepten van IQ Creative; Envy, Nevy en Supperclub. Nu heeft hij zijn eigen pop-up restaurant BAUT in Amsterdam.
Dat wilde ik wel, maar zat nogal krap in de tijd Het begint om 18.30, topic is van 18.31quote:Op maandag 16 maart 2015 18:58 schreef Karina het volgende:
Matige OP Burner. Doe eens een leuk plaatje met de jury en hoe laat het begint en dat soort shit.
Ik ben nu al fan van Dirk ook al is het een Rotterdammert
Ah OK dat had ik niet gezien Ik zoek tijdens de reclame wel wat op.quote:Op maandag 16 maart 2015 18:59 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Dat wilde ik wel, maar zat nogal krap in de tijd Het begint om 18.30, topic is van 18.31
GO GO GO GOquote:Op maandag 16 maart 2015 19:00 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah OK dat had ik niet gezien Ik zoek tijdens de reclame wel wat op.
Zat ook nog te zoeken of er al een topic was Ik ben ook bezigquote:Op maandag 16 maart 2015 19:00 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah OK dat had ik niet gezien Ik zoek tijdens de reclame wel wat op.
Ik was alweer afgeleid Dus ik laat het in jouw vaardige handen. Dacht ook dat je misschien mobiel zat dan is het wat lastiger om te doen.quote:
Juul en Vossius DE reden waarom Topchef topic wel liepquote:Op maandag 16 maart 2015 19:03 schreef timmmmm het volgende:
Ik vind het wel matig dat ze Julius 'geef me saus' Jaspers eruit gegooid hebben. Dreamteam natuurlijk met de Kraan
Topteam in dit topicquote:Op maandag 16 maart 2015 19:06 schreef timmmmm het volgende:
Lekker even de tijd in de TT gezet. Misschien komen mensen ons dan sneller gezelschap houden
Als het goed is mag het nu weer welquote:Op maandag 16 maart 2015 19:15 schreef Burner82 het volgende:
[ afbeelding ]
Ik wilde de OP nog veranderen, maar mag niet meer
Nerdje.quote:Op maandag 16 maart 2015 19:20 schreef Burner82 het volgende:
Cisco: Ik heb voor U gemaakt een router...
Maar jij snapt het ook.....quote:
Gewoon dooie koe erop gooien: Is blue.quote:Op maandag 16 maart 2015 19:23 schreef Karina het volgende:
Oeps vlees is rauw. Gewoon zeggen dat het zo hoort, ja dat is blue.
twitter:vossius twitterde op maandag 16-03-2015 om 18:12:12 Afraid of Vampires @masterchefnl laat zien hoe je ze op afstand houd! 18.30 uur SBS6 reageer retweet
quote:Op maandag 16 maart 2015 19:25 schreef Burner82 het volgende:
De teaser van Vossius overigens:twitter:vossius twitterde op maandag 16-03-2015 om 18:12:12 Afraid of Vampires @masterchefnl laat zien hoe je ze op afstand houd! 18.30 uur SBS6 reageer retweet
Doei honingdropjequote:
Voor zover bekend wel ja.quote:
Lijkt me wel lekker eigenlijk. Binnenkort eens proberenquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:37 schreef Karina het volgende:
Gebakken banaantjes Al lijkt me de combinatie met pindakaas maar meh.
Nou laat maar weten hoe dat smaakte. Heb het nog nooit gegeten maar het lijkt me niksquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Lijkt me wel lekker eigenlijk. Binnenkort eens proberen
Moet ik alleen pindakaas kopen
Denk dat zelfs de cheesecake van hoger niveau was dan deze versie...quote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:50 schreef Karina het volgende:
Cheesecake met chocolade was ook in de Canadese versie toevallig.
Dat denk ik ook want die werd met Philadelphia gemaakt Werd een paar keer met nadruk verteld.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:51 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Denk dat zelfs de cheesecake van hoger niveau was dan deze versie...
Klopt ja Werd ook vaak verteld, want het merk werd onherkenbaar gemaakt met blokjesquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:52 schreef Karina het volgende:
[..]
Dat denk ik ook want die werd met Philadelphia gemaakt Werd een paar keer met nadruk verteld.
Sowieso: hier zeuren we vaak over sluikreclame maar in de 'buitenlandse' versies was het echt stukken erger. Niet eens sluik meer. In de Australische versie was het ook zo erg. werd 100 keer verteld dat ze bij Club Med warenquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:52 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Klopt ja Werd ook vaak verteld, want het merk werd onherkenbaar gemaakt met blokjes
And here in the kitchen, you have the BEST equipment possible... MIELE in beeldquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:53 schreef Karina het volgende:
[..]
Sowieso: hier zeuren we vaak over sluikreclame maar in de 'buitenlandse' versies was het echt stukken erger. Niet eens sluik meer. In de Australische versie was het ook zo erg. werd 100 keer verteld dat ze bij Club Med waren
1e week is nog iedereen beetje voorstellen hequote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:58 schreef Karina het volgende:
Die filmpjes tussendoor hoeven van mij niet. Duren ook te lang.
Ik hoor ze liever bitchen over de andere kandidaten
Beetje is prima maar die filmpjes zijn mij te lang.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:58 schreef Burner82 het volgende:
[..]
1e week is nog iedereen beetje voorstellen he
Zolang het bij 1 langer filmpje per kandidaat blijft, kan ik er mee levenquote:Op dinsdag 17 maart 2015 18:59 schreef Karina het volgende:
[..]
Beetje is prima maar die filmpjes zijn mij te lang.
zuurtjequote:
Ik vind het nog wat te vroeg voor een bingo-kaartquote:
Denk dat die al vol zou zitten!quote:Op dinsdag 17 maart 2015 19:21 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik vind het nog wat te vroeg voor een bingo-kaart
Ik denk groepsopdracht en die 2 zijn teamcaptains..quote:Op dinsdag 17 maart 2015 19:28 schreef Karina het volgende:
Nou tot morgen.
Dan zal er toch wel iemand uitgaan?
Oh ja dat kan inderdaad. Ik zou balen eerlijk gezegd, captain zijn zuigtquote:Op dinsdag 17 maart 2015 19:29 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik denk groepsopdracht en die 2 zijn teamcaptains..
al die teamopdrachten lijken me niks. Steeds afhankelijk zijn van de fouten van andere.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 19:31 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh ja dat kan inderdaad. Ik zou balen eerlijk gezegd, captain zijn zuigt
Pasta En duo's.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:31 schreef Karina het volgende:
Alweer net te laat gezapt
2 teams dus zometeen die iets Italiaans gaan koken?
Nee steeds 1 minuutje of zoquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:32 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Pasta En duo's.
Maar zo veel te laat ben je niet.
Vind ik dus ook niet echt een voordeel.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:33 schreef Burner82 het volgende:
Is dat je voordeel van dagwinnaar zijn? Dat je met de andere dagwinnaar een team vormt?
Ja, maar dat komt door de ervaring van Kraan he.... Dan is iedereen een klein kind...quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:35 schreef Karina het volgende:
[..]
Vind ik dus ook niet echt een voordeel.
Wel goed dat ze niet zelf mogen kiezen met wie ze gaan koken!
Ik vind de jury wel een beetje tegen de kandidaten praten alsof het kinderen zijn.
Of Pinot?quote:
Volgens mij Pernod. Tenminste dat verstond ik steeds.quote:
Stan is wel cutequote:Op woensdag 18 maart 2015 18:39 schreef Karina het volgende:
[..]
Volgens mij Pernod. Tenminste dat verstond ik steeds.
En ik zie geen 1 lekkere man Alleen Dirk is grappig maar dat is alles.
Zag ik ja Ik weet de namen nog niet is dat die jonge jongen die met autistische kinderen werkt? Lijkt me een 'Stan'quote:
Ja, hij ja met de ongeschoren look (ps, foto's staan in de op )quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:41 schreef Karina het volgende:
[..]
Zag ik ja Ik weet de namen nog niet is dat die jonge jongen die met autistische kinderen werkt? Lijkt me een 'Stan'
Oh ja in de OP maar goed gegokt iig.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:42 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ja, hij ja met de ongeschoren look (ps, foto's staan in de op )
Hij lacht alleen niet (veel) door een gedeeltelijke gezichtsverlamming..quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:42 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh ja in de OP maar goed gegokt iig.
Oh ja dat vertelde hij gisteren. Was me niet echt opgevallen trouwens.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:44 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Hij lacht alleen niet (veel) door een gedeeltelijke gezichtsverlamming..
Mij ook niet, maar ja. Zielige verhalen doen het goed hequote:Op woensdag 18 maart 2015 18:46 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh ja dat vertelde hij gisteren. Was me niet echt opgevallen trouwens.
Ja dat staat me dus tegen bij die filmpjes. Laat dan zien hoe ze in hun eigen keuken staan te koken en wat ze maken. Dat zielige is maar matig.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:48 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Mij ook niet, maar ja. Zielige verhalen doen het goed he
Ik ga een bingo kaart makenquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:50 schreef Karina het volgende:
Godver ik heb al gehoord, bittertje, krokantje
Goed dat je dat zegt. Bij de Canadese en Australische versie waren ze met mouwloze truitjes aan het koken Gewoon onhygienisch en gevaarlijk als het spettert.. En blote benen.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Horloges nog om, lange mouwen in de pasta....
Het is daar natuurlijk iets warmer Maar met je mouwen in de pasta hangen en zo, waarschijnlijk nog ringen om ook.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:51 schreef Karina het volgende:
[..]
Goed dat je dat zegt. Bij de Canadese en Australische versie waren ze met mouwloze truitjes aan het koken Gewoon onhygienisch en gevaarlijk als het spettert.. En blote benen.
Ik vind het wel een cool concept... Iedereen wil alles weten en van te voren..quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:53 schreef Karina het volgende:
[..]
Nou zijn concept vind ik maar stom. Zelf digitaal je bordje opmaken
Dan nog dat het warmer is. Volgens mij hebben ze daar ook wel airco hoorquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:53 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Het is daar natuurlijk iets warmer Maar met je mouwen in de pasta hangen en zo, waarschijnlijk nog ringen om ook.
Maar shirt met korte mouwen en lange broek... Koks-outfit eigenlijk
Niet zo lang dat je op tv ziet dat de onderkant van de mouw door de pasta heen gaatquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:55 schreef Karina het volgende:
[..]
Dan nog dat het warmer is. Volgens mij hebben ze daar ook wel airco hoor
Geen lange mouwen?
Meh ik wil gewoon een goede biefstuk met patat of zo Bij wijze van spreken. Hoe het eruit ziet maakt me niet zo heel veel uit als het maar lekker is. En ik ben geen kok, weet ik veel hoe je dat moet doen, dat wordt een zooitje.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:55 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik vind het wel een cool concept... Iedereen wil alles weten en van te voren..
Als je iets besteld en het valt tegen, zijn mensen aan het zeiken
Nee dat niet natuurlijk. Driekwart mouw.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:56 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Niet zo lang dat je op tv ziet dat de onderkant van de mouw door de pasta heen gaat
Hoeveel verschillende varianten kun je bedenken bij bief met friet? Dus het geeft meer een "vals" gevoel van machtquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:56 schreef Karina het volgende:
[..]
Meh ik wil gewoon een goede biefstuk met patat of zo Bij wijze van spreken. Hoe het eruit ziet maakt me niet zo heel veel uit als het maar lekker is. En ik ben geen kok, weet ik veel hoe je dat moet doen, dat wordt een zooitje.
Ik weet iig hoe dat smaakt Als er allerlei 'vreemde' ingredienten staan heb ik geen idee wat bij wat past.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:57 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Hoeveel verschillende varianten kun je bedenken bij bief met friet? Dus het geeft meer een "vals" gevoel van macht
Die overjarige studentenbal hing met zijn mouw in de pasta, andere arm horloge nog omquote:Op woensdag 18 maart 2015 18:56 schreef Karina het volgende:
[..]
Nee dat niet natuurlijk. Driekwart mouw.
Pompoen is ook helemaal in he in al die programma's.
Ja limoentje!
En deze muts, Sandra had haar haar zowat in het eten hangen.quote:Op woensdag 18 maart 2015 18:58 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Die overjarige studentenbal hing met zijn mouw in de pasta, andere arm horloge nog om
Maar hij heeft een hip stoer blauw horlogequote:Op woensdag 18 maart 2015 18:59 schreef Karina het volgende:
[..]
En deze muts, Sandra had haar haar zowat in het eten hangen.
Stan heeft ook nog zijn horloge om zie ik
Ik wist dat je zoiets zou zeggenquote:Op woensdag 18 maart 2015 19:00 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Maar hij heeft een hip stoer blauw horloge
Ben benieuwd wat donkerblauw isquote:
En vieze gambaquote:
Hij is pas 3 dagen bezig en heeft wel al paar keer iemand afgebrandquote:Op woensdag 18 maart 2015 19:29 schreef Snuifdoos het volgende:
Wat is die Kranenborg een softie geworden. Je gaat 'm nog aardig vinden.
We misten je wel hoor timmmmm.quote:Op woensdag 18 maart 2015 19:55 schreef timmmmm het volgende:
Morgen de laatste twee dagen terugkijken hoor jongens, probeer me niet te missen
Met 3 man is toch gezelliger dan met z'n 2en topics vol plempenquote:Op woensdag 18 maart 2015 19:55 schreef timmmmm het volgende:
Morgen de laatste twee dagen terugkijken hoor jongens, probeer me niet te missen
Helemaal mee eens en timmmmm is ook altijd zo lekker scherpquote:Op woensdag 18 maart 2015 20:23 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Met 3 man is toch gezelliger dan met z'n 2en topics vol plempen
Mijn planning was ook om er niet te zijn, maar te trainen... Maar na de koppeltraining van dinsdag toch wat meer spierpijn dan verwacht, dus maar extra rustdagjequote:Op donderdag 19 maart 2015 17:22 schreef Karina het volgende:
Ik hoop dat je er bent vanavond timmmmm anders is Burner alleen ik ben er vandaag en morgen niet.
Kijk wel trouwens
Nutteloos dus weer dit Corrie. Wat moeten we hier nou mee?quote:Op donderdag 19 maart 2015 17:22 schreef Karina het volgende:
Ik hoop dat je er bent vanavond timmmmm anders is Burner alleen ik ben er vandaag en morgen niet.
Kijk wel trouwens
wtf, toch geen masterclass?? op donderdag?quote:
Niks in gedachten ben ik bij julliequote:Op donderdag 19 maart 2015 18:27 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Nutteloos dus weer dit Corrie. Wat moeten we hier nou mee?
Masterclass... mis je niks aan. Het sufste onderdeel van heel masterchefquote:Op donderdag 19 maart 2015 18:30 schreef Karina het volgende:
[..]
Niks in gedachten ben ik bij jullie
Genieten van je pensioen = doen wat je leuk vindquote:Op donderdag 19 maart 2015 18:31 schreef timmmmm het volgende:
Nou ja, genieten van zijn pensioen.... Ik gok dat ome Cees een drukker leven heeft dan ik
Hij maakt nu nog maar 30-40 uur in de week. Da's natuurlijk niks voor een sterrenchef.quote:Op donderdag 19 maart 2015 18:32 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Genieten van je pensioen = doen wat je leuk vind
En hij doet wat hij wil, niet voor het geld. Dat werkt toch een heel stuk lekkerderquote:Op donderdag 19 maart 2015 18:34 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Hij maakt nu nog maar 30-40 uur in de week. Da's natuurlijk niks voor een sterrenchef.
Omdat dit op SBS6 is misschien? En een tv/talentenjacht in CUL zetten is, euhm, kulquote:Op donderdag 19 maart 2015 18:57 schreef computergirl het volgende:
Waarom twee topics over zelfde programma?
CUL / Nederlandse MasterChef op Net5 #6
En ze kan totaal niet tegen kritiek Die gaat nog knallen met Vossiusquote:
Ik zal SBS boos mailen dat ze geen reclame mogen uitzenden als jij inschakelt!!quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:41 schreef timmmmm het volgende:
Ja lekker joh, schakel ik on op de reclame
Gezien de huidskleur en zo, is de kans van moslim opgevoed redelijk aanwezig.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:47 schreef timmmmm het volgende:
Hoe kan je varken nou niet lekker vinden?
Eckte negers zijn vaker christelijk dan islamitisch.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:48 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Gezien de huidskleur en zo, is de kans van moslim opgevoed redelijk aanwezig.
Hij lijkt me geen eckte neger... En roots in moslim-kant van Afrika... Maar ja, boeiend... Ik ken moslims die gek zijn op varken, en blanke die er niet van houdenquote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:50 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Eckte negers zijn vaker christelijk dan islamitisch.
Maar varkensvlees is zo divers, dat is hetzekfde aks zeggen dst je alle vis niet lekker vindt
Ik wil minimaal "krokantje van buikspek" horen deze aflevering!quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:58 schreef timmmmm het volgende:
volgens mij zijn ze wel allemaal met mooie gerechtjes bezig
Mij boeit het allemaal niks, mogen de TV- en CULmods bekijken.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:58 schreef Burner82 het volgende:
Trouwens, Tim*4, maak jij ruzie met Mylene over topic voetbal en mergen? CUL / Nederlandse MasterChef op SBS6 #6
Ben je zo een liberale mod die overal post?quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:59 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Mij boeit het allemaal niks, mogen de TV- en CULmods bekijken.
Ja joh. Persoonlijk denk ik simpel. TV-programma dus ga ik in TV kijken voor een topic. Maar het zou me geen zak boeien als men me liever in CUL heeftquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:00 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ben je zo een liberale mod die overal post?
Daarom denk ik dat topchef 180 topics had, en de andere kookshows bij elkaar in cul niet eens tot de helft kwamen in totaal bij elkaar geteld...quote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:02 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ja joh. Persoonlijk denk ik simpel. TV-programma dus ga ik in TV kijken voor een topic. Maar het zou me geen zak boeien als men me liever in CUL heeft
/care, ga dat ergens in een FB uitvechten, hier of in CUL. Maar niet in de leuke tooics hier of in CUL. Zijn daar niet voorquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:04 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Daarom denk ik dat topchef 180 topics had, en de andere kookshows bij elkaar in cul niet eens tot de helft kwamen in totaal bij elkaar geteld...
Eensch Maar ik werd er op aangevallenquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:05 schreef timmmmm het volgende:
[..]
/care, ga dat ergens in een FB uitvechten, hier of in CUL. Maar niet in de leuke tooics hier of in CUL. Zijn daar niet voor
Dirk?quote:
Die met zn verkoesterquote:
Die heb ik gemist denk ikquote:
Twitter account van Gary (masterchef AU) is ook: Crispy Cracklingquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:14 schreef timmmmm het volgende:
er is weinig lekkerder dan goedgemaakt buikspek
Maar zij ziet geen lammetjes, slechts onderdelenquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:18 schreef timmmmm het volgende:
Ik zie hier en daar nog wel een klein puntje van verbetering.
Die van sous vide die bij het sbijden haar vlees half uit elkaar trekt, die met dat kilo spek erom heen etc
Om te zorgen dat je er niet heel gek uitziet als je jezelf quote:quote:
Het is eigenlijk gewoon home-cooking...quote:
Sous-vide bereiding; vlees aanbakken in de pan en dat in een plastic zak met bakvocht en kruiden stoppen, en in ijswater afkoelen.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:18 schreef timmmmm het volgende:
Ik zie hier en daar nog wel een klein puntje van verbetering.
Die van sous vide die bij het sbijden haar vlees half uit elkaar trekt, die met dat kilo spek erom heen etc
Wel lekker. Maar het duurt wel wat lang voor zo'n uurtje kokenquote:Op zaterdag 21 maart 2015 10:54 schreef Karina het volgende:
Dat sous vide is het nieuwe 'dingetje' in al die kookprogramma's.
Ik ookquote:
Inderdaad liever een zuurtje dan een zoetje..quote:Op maandag 23 maart 2015 18:33 schreef Karina het volgende:
Dit is toch ook een kwestie van smaak? Ik zou het wat zuurder maken want ik houd wel van een zuurtje
Fixedquote:Op maandag 23 maart 2015 18:36 schreef Karina het volgende:
Sla moet je niet snijden maar scheuren aan een konijn geven
Plukken is de correcte term cnorquote:
En konijnen moet je ook plukken... Dus is de cirkel weer rondquote:
Ik help graag jewaidsquote:Op maandag 23 maart 2015 18:39 schreef Karina het volgende:
[..]
Danku Ik wist alleen van dat niet snijden.
Dat wordt zeer op prijs gesteld want je weet dat ik niet kan koken.quote:
Ja, dat gaat toch niet over de olie. Natuurlijk is het niet alleen olijfolie maar ook azijn, anders slaat het nergens op.quote:Op maandag 23 maart 2015 18:40 schreef Burner82 het volgende:
Kraan: Dat is niet alleen olijfolie...
Muts: Jawel!! en witte wijnazijn...
Zij kwam er mee dat het alleen olijfolie wasquote:Op maandag 23 maart 2015 18:42 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ja, dat gaat toch niet over de olie. Natuurlijk is het niet alleen olijfolie maar ook azijn, anders slaat het nergens op.
Nee, de Kraan vroeg of ze alleen olijolie gebruikt had. Ze snapten allebei dat dat over de oliesoort ging, niet ovwr de azijnquote:Op maandag 23 maart 2015 18:42 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Zij kwam er mee dat het alleen olijfolie was
Either way: ze is een mutsquote:Op maandag 23 maart 2015 18:49 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Nee, de Kraan vroeg of ze alleen olijolie gebruikt had. Ze snapten allebei dat dat over de oliesoort ging, niet ovwr de azijn
Ik at vroeger alleen de witlof, als ik meer ham en kaas erbij kreeg dan witlofquote:
Ik lust het alleen als witlofsalade, niet gekookt. Al doe je er een kilo ham en kaas op.quote:Op maandag 23 maart 2015 18:54 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik at vroeger alleen de witlof, als ik meer ham en kaas erbij kreeg dan witlof
Dat was ongeveer mijn ratio: 2 blaadjes witlof, kg kaas en hamquote:Op maandag 23 maart 2015 18:55 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik lust het alleen als witlofsalade, niet gekookt. Al doe je er een kilo ham en kaas op.
Ik vind hem wel tof moet ik bekennen al is het een Rotterdammert.quote:Op maandag 23 maart 2015 18:57 schreef Burner82 het volgende:
Dirk komt uit Rotterdam... Oh ja joh? Daar hoort ik nikst van!
Ik mag hem ook wel... Zo lekker normaal geblevenquote:Op maandag 23 maart 2015 18:58 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik vind hem wel tof moet ik bekennen al is het een Rotterdammert.
Ik vind het een irritante pauperquote:Op maandag 23 maart 2015 18:58 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik vind hem wel tof moet ik bekennen al is het een Rotterdammert.
Is dat niet inherent aan Rotterdammert zijn?quote:
Het is al redelijk knap dat ze het normaal kan uitleggen wat ze doet...quote:Op maandag 23 maart 2015 19:12 schreef timmmmm het volgende:
Kennis is toch dingen weten.
Nou, voor dit soort definities is het inderdaad wel nodig dat je doorgeleerd hebt
Niks mis met witlof.quote:Op maandag 23 maart 2015 19:23 schreef Karina het volgende:
Kijk dit klinkt ook al weer goed, 'ik mis de witlof'.
Witlof is nogal achterhaald... Net zoals Belkin op een wielrenshirt.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |