abonnement Unibet Coolblue
pi_152092138
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 april 2015 08:48 schreef Rossdale het volgende:
Qua DC/Marvel series...

Ik vond vooral het tweede seizoen van Arrow heel erg sterk. Dit nieuwe seizoen is dan weer wat minder, op dit moment veel te veel gebrand op het introduceren van een nieuw karakter voor weer een spin-off. (The Atom) Het verhaal fladdert een beetje heen en weer nu, is wel wat jammer.

The Flash is echt zo'n stereotype superheldenserie. Case of the week, ik vind het zeker niet zo diepgaand als wat anderen hier zeggen. Allemaal behoorlijk voorspelbaar, maar stiekem toch wel leuk om te volgen. Gewoon simpel popcornvermaak.

Gotham vind ik daarentegen wel echt zéér sterk. De serie is behoorlijk grimmig en de personages (superhelden/schurken to be) worden op een interessante manier weergegeven. Het zijn ook meer normale slechteriken zonder speciale krachten in plaats van superhelden en dat houdt het wel wat realistischer. Topserie tot zo ver!

De Marvel-series vind ik een stuk minder. Agents of S.H.I.E.L.D. was vooral in het begin wel boeiend omdat het gelinkt was met de films (The Avengers heeft een enorme invloed op het plot van de serie) en daarom vond ik het wel aardig, al is het allemaal wat simpel. Nu in het tweede seizoen gaat het steeds meer de richting op van superhelden etc met allerlei krachten. Mijn interesse daalt per aflevering en net als bij The Arrow fladdert het verhaal in het begin van seizoen echt alle kanten op, al begint er nu weer wat structuur in te komen. Ik vind het allemaal minder en minder, maar anderen schijnen het weer fantastisch te vinden.

Agent CARTER begon leuk, zeker omdat het ook een link had met Agents of Shield, maar uiteindelijk was ondanks het niet vervelende aanzicht van Haley Atwell, de serie zelf behoorlijk zwak. Ik vraag ook ten zeerste af of hier wel een tweede seizoen van komt, van mij hoeft het niet.

tl;dr I know :P
Qua Marvel series denk ik dat Daredevil de beste is. Geen overdreven sterke superheld, maar iemand die zelf ook voldoende klappen krijgt. Leuk verhaal, goed gefilmd, donkere sfeer.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')