Ja hoor, gaat het grijzige eiken eruit. Laat ik dat nu net op het oog hebben om aan te schaffen over drie weken. Valt me toch tegen hoe vaak het IKEA-assortiment wisselt in een paar maanden. Is er al iets qua fotomateriaal van het nieuwe eiken, toevallig?quote:Op zondag 15 maart 2015 13:25 schreef Bartjebart het volgende:
De veranderingen binnen de BESTÅ serie (in het Engels)
> De basiselementen worden straks ook zonder planken verkocht; die koop je er los bij.
Dat is dus het einde van die Marktplaats-aanbiedingen met ladingen losse planken...
Eh... Dat is de assortimentswissel in GB he... volgens mij blijft lichtgrijs in Nederland wel gewoon verkrijgbaar.quote:Op zondag 15 maart 2015 22:22 schreef Sjeeser het volgende:
[..]
Ja hoor, gaat het grijzige eiken eruit. Laat ik dat nu net op het oog hebben om aan te schaffen over drie weken. Valt me toch tegen hoe vaak het IKEA-assortiment wisselt in een paar maanden. Is er al iets qua fotomateriaal van het nieuwe eiken, toevallig?
Edit: Hmm, ik zie op de USA-site een versie Vara-medium Brown. Lelijk!
Ik zocht ze ook een tijd geleden. Die zijn inderdaad helemaal uit het assortiment, niet onderscheidend genoeg... (inderdaad kun je bij de bouwmarkt, kwantum, leenbakker e.d. dezelfde vinden)quote:Op maandag 16 maart 2015 12:31 schreef Queens het volgende:
Weet iemand iets over de jaloezieën? Worden ze niet meer verkocht ofzo?
Ik vind 1 link op de site (LINDMON) maar die stuurt mij vervolgens naar de startpagina
Thanks voor de opheldering!quote:Op maandag 16 maart 2015 13:48 schreef Nixxor het volgende:
[..]
Ik zocht ze ook een tijd geleden. Die zijn inderdaad helemaal uit het assortiment, niet onderscheidend genoeg... (inderdaad kun je bij de bouwmarkt, kwantum, leenbakker e.d. dezelfde vinden)
Ik heb heel vroeger de aluminium jaloezieën gehad van IKEA. Was eigenlijk niets anders dan wat er nu in de bouwmarkt/woonzaken ligt. dus ergens snap ik ze wel.quote:Op maandag 16 maart 2015 14:16 schreef Queens het volgende:
[..]
Thanks voor de opheldering!
Ik heb ze zelf nog nooit kunnen bekijken, had juist gehoopt dat die van Ikea iets meer onderscheidend waren dan de standaard meuk...
Dan moet ik komende week een 1,5l-pak kopen om het uit te proberen.quote:Op zondag 15 maart 2015 22:13 schreef Resistor het volgende:
[..]
Ik heb nog even naar de gene gekeken die ik heb, en die gaat maar tot 70°C (staat op de onderkant), zou best kunnen dat er al meer klachten van waren, verklaart misschien dat het model er even 'tussenuit' is geweest, voor verbetering.
En ik heb hem nog nooit in de koelkast gehad, maar aan de andere kant: ik heb het net even geprobeerd, dat gaat dus ook niet (maar dat ligt meer aan mijn koelkast, vakken in de deur zijn al zo smal dat ik zelfs 1,5l drinkpakken niet 'dwars' kan zetten, en 2l flessen passen ook niet in de deur)
quote:DELFT - Woonwarenhuis IKEA gaat nieuwe stappen zetten in food. De keten test vanaf 1 mei een volledig ambachtelijke bakkerij voorbij de kassa’s. Een eerste locatie wordt nu gerealiseerd bij de IKEA in Delft.
Bezoekers van het Delftse warenhuis kan het bijna niet ontgaan: naast IKEA’s minisupermarkt Swedish Food Market wordt druk gebouwd aan een nieuw project. Op de afzettingen wordt met grote posters gecommuniceerd waar het om gaat. Het betreft een volledig ambachtelijke bakkerij waar klanten vanaf 1 mei terecht kunnen voor ‘uniek en vers’ zuurdesembrood. Het brood wordt met de hand gemaakt van biologische tarwe. “Geen twee broden zullen hetzelfde zijn”, meldt de keten op de posters. Daarop staat verder dat het gaat om de ‘smaak van de toekomst’. De nieuwe bakkerij gaat niet ten koste van de Swedish Food Market en de snackcounter met hotdogs, pizza’s, ijs en frisdranken, die de keten al sinds jaar en dag runt bij de ingang. Voor IKEA is het een logische keuze om de eerste ambachtelijke bakkerij in de Delftse vestiging uit te proberen. Deze winkel is namelijk regelmatig een internationale proeftuin van het Zweedse concern.
Directe consumptie
Jolanda van den Ende, marketing manager IKEA Delft, bevestigt tegenover Out.of.Home Shops dat het gaat om een bakkerijconcept met zowel producten voor thuis als directe consumptie. Ze stelt dat IKEA werkt aan een verbreding van het foodaanbod dat aansluit bij de huidige consumententrends zoals meer biologisch en gezonder eten.
Smorre is toch dat roggebroodachtige spul?quote:
Ik bedoel smorrebrod hequote:Op dinsdag 17 maart 2015 21:42 schreef Jagärtrut het volgende:
smör is boter. smörgås is boterham of broodje..
Ik zou in ieder geval even gaan klagen want als jou beloofd word dat het hetzelfde is moet het dat ook zijn.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 14:14 schreef Cattom het volgende:
Ok, alles is geleverd en toch ben ik niet blij... Ik had de VASSBO deurtjes van 60x64 besteld bij drie BESTA kasten. Kreeg ik al eerder een telefoontje dat die deurtjes niet meer leverbaar waren. (zet dan op de site, IKEA, dat die deurtjes in april uit de collectie gaan!!), maar dat daarvoor in de plaats de HANVIKEN deurtjes zouden komen en dat die precies hetzelfde zijn.
Nou.. niet dus. De VASSBO heeft sierlijstjes en de HANVIKEN niet.
Hier baal ik dus van. Zelf maar weer sierlijstjes erin gaan klussen? Zou niet de eerste keer zijn met iets van IKEA.
Klopt. Vanmiddag het hele zwikkie kunnen krijgen in Groningen. Daar is de nieuwe serie dus volop verkrijgbaar.quote:Op zondag 15 maart 2015 23:00 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Eh... Dat is de assortimentswissel in GB he... volgens mij blijft lichtgrijs in Nederland wel gewoon verkrijgbaar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |