abonnement Unibet Coolblue
pi_150466522
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 18:02 schreef the_legend_killer het volgende:
Getrouwd in het stadion toch?
Yep.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 10 maart 2015 @ 07:20:12 #127
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_150486824
quote:
6s.gif Op maandag 9 maart 2015 16:30 schreef Iwanius het volgende:
Goed gedaan Utrecht. Zal voor het gevoel ook weer eens lekker aankomen.

Iets anders: Onderstaande (middelste) supporter viel mij op en volgens mij is hij ooit eens te zien geweest op tv .(reality programma?) Zijn hoofd komt mij erg bekend voor i.i.g.

[ afbeelding ]

En de vrouw van jullie bestuurslid was volgens mij niet zo blij met dat ene fraaie doelpunt gezien haar gezichtsuitdrukking.

[ afbeelding ]
Die jongen links van hem zie je ook altijd met de vlag zwaaien _O-
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_150492297
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 07:20 schreef Paul het volgende:

[..]

Die jongen links van hem zie je ook altijd met de vlag zwaaien _O-
Wel verfrissend tussen al die mensen met een smartphone in de hand.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 10 maart 2015 @ 14:36:32 #129
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_150495601
Tegen Ajax winnen we soberzo met 7-0
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_150497366
quote:
FC Utrecht – AZ is een pot om niet snel te vergeten. Zeker niet voor Kristoffer Peterson. De 20-jarige Zweed maakte na een dikke maand afwezigheid zijn rentree en deed dat met de branie die je eerder van een Utrechter verwacht, dan van iemand uit Göteborg. Hij krulde de bal prachtig in de kruising en tekende voor de 5-1. FCUtrecht.nl sprak de jeugdinternational voor een terugblik op die zinderende zondag.

Trots zijn en genieten van het moment. Dat was wat Kristoffer Peterson wilde doen, zo vertelde hij direct na afloop van de spetterende 6-2 zege op AZ, waarin hij zijn rentree én een doelpunt maakte. “En dat is gelukt, maar wel op mijn manier”, zegt de jeugdinternational uit Zweden twee dagen later vanuit zijn appartement in Utrecht. “AZ-uit, dat was een wedstrijd waar twee vrije weken op volgden. Dan geniet ik voluit, zit ik te stralen in de spelersbus. AZ-thuis, dat is een ander verhaal. Ik maakte een goede goal, we speelden voortreffelijk. Genieten, ook van de fans, die echt als een twaalfde man fungeerden. Maar snel na de wedstrijd gaat bij mij dan toch de knop om. Ik liep de deur van Stadion Galgenwaard uit, en zat met mijn hoofd eigenlijk al bij de volgende wedstrijd. Wat ik die avond dan heb gedaan? Wat gegeten met twee vrienden van me, die bij me op bezoek waren. Daarna ben ik lekker gaan slapen. Weet je, ik heb dit seizoen twee keer gescoord. Er is ook nog helemaal geen reden om over the moon te zijn. Ik focus me op mijn prestaties, streef naar perfectie. Dat behoor je te doen als jonge professional die het hoogste wil bereiken, vind ik.”

Denken aan Eija Feodoroff
Tijdens de periode waarin Peterson vanwege een kaakbreuk geen wedstrijden kon spelen, trainde hij enkele weken in Zweden. Onder anderen met Eija Feodoroff. Een kleine vrouw, die in Zweden bewierookt wordt door zo ongeveer alle toppers. Ook door FC Utrecht’s Peterson. “Toen ik scoorde, dacht ik alleen maar: Eija, Eija, Eija! Met haar had ik juist op afronden getraind! Ik ben een betere speler geworden, in de afgelopen weken. Eerder dit seizoen lukte het me niet één keer om ruimte voor mezelf te creëren en te schieten. Ik heb daar met Eija op geoefend, en nu kwam het er direct uit én schoot ik de bal binnen!”

‘Vol vertrouwen naar Leeuwarden toe’
“En nu? Nu wil ik revanche”, vervolgt de sterke flankspits gedecideerd. “SC Cambuur heeft ons verslagen in Stadion Galgenwaard. Zij lieten ons niet in ons spel komen. Wij zijn onszelf nu een betere partij verplicht. Vol vertrouwen gaan we naar Leeuwarden toe en als we daar ons eigen spel spelen, heb ik vertrouwen in een goed resultaat.”

Weg met die glazen bol
Of Peterson dan ook stiekem al kijkt naar pagina 819 van NOS Teletekst om te bekijken wat er dit seizoen wellicht nog in het vat zit voor FC Utrecht? “Stop! Ik weet hoe je denkt, ik weet hoe veel mensen denken. Als dit, dan misschien dat. Maar zo zit ik niet in elkaar. Alleen de volgende wedstrijd telt. Daar moet je volledige focus op gericht zijn. Je moet hongerig zijn, hongerig blijven. Als we dat doen, zijn we tot veel in staat. Verder dan de eerstvolgende wedstrijd kijken, heeft geen zin. Alles draait nu om SC Cambuur-uit.”
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_150523766
quote:
Hij speelde pas drie duels in de Eredivisie, maar kan zich nu gaan opmaken voor een interlandcarrière. Sofyan Amrabat (18) zit in de voorselectie van Marokko voor een oefenduel met Uruguay op 28 maart.

Behalve Amrabat maken nog drie eredivisiespelers deel uit van de 34-koppige voorselectie van Marokko: Karim El Ahmadi (Feyenoord), Zakaria Labyad en Rochdi Achenteh (Vitesse). Ook voormalig PSV'er Nordin Amrabat, de oudere broer van Sofyan is door bondscoach Badou Zaki opgeroepen.

Sofyan Amrabat speelde als jeugdinternational zowel voor Marokko als voor Oranje.
pi_150561438
Jeff Hardeveld, Yassin Ayoub en Sean Klaiber in voorselectie Jong Oranje.
Bart Ramselaar en Issa Kallon in voorselectie Oranje onder-19.
Tim de Lange in voorselectie Oranje onder-18.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_150567854
quote:
Legt FC Utrecht acht ton neer voor Sébastien Haller, dan lijkt de club goud in handen te hebben. De Franse spits is een hit in de Eredivisie, topschutter over 2015 bovendien. De oud-spitsen Ruud Geels, John van Loen en Michael Mols zijn zeer te spreken over de huurling van Auxerre.

Vijfvoudig eredivisietopscorer Ruud Geels (67) heeft een gratis tip voor FC Utrecht: vastleggen die Haller en wel zo rap mogelijk. Geels zag de Franse jeugdinternational afgelopen zondag live aan het werk in stadion Galgenwaard en raakte al rap gecharmeerd van hem. ,,Hij is pas 20, maar voor die leeftijd erg uit de kluiten gewassen. Hij scoort niet alleen makkelijk, het is ook een spits die constant beweegt en allesbehalve bang uitgevallen is.''

Als Haller zo doorgaat, komt hij in Engeland terecht, verwacht Geels. ,,Daar houden ze van dit soort types. Groot, kopsterk. Hij oogt alleen wat langzaam in de zestien. Als je Haller bijvoorbeeld vergelijkt met Heerenveen-spits Mark Uth dan is die qua handelingssnelheid veel verder.'' Misschien, zegt Geels, is Haller meer een type Michiel Kramer (ADO Den Haag). ,,Al is Kramer zes jaar ouder en twijfel ik bij hem of hij het gaat redden.''

John van Loen (50) is wat gereserveerder over de Auxerre-huurling. ,,Haller heeft een sterk neusje voor de goal, is redelijk snel. Maar laat hem eerst een paar maanden spelen om te kijken of hij constant is en bij Utrecht past.''

Criticasters wijzen op de statistiek dat Haller vier van zijn zeven goals tegen hekkensluiter Dordrecht maakte. Te makkelijk, zegt Geels. ,,Tegen wie je scoort, maakt voor een spits niet uit. Als ze er maar ingaan. Alleen al de wijze waarop Haller penalty's opeist en koelbloedig binnenschiet, zegt veel over het karakter van deze jongen.''

Michael Mols (44) is niet verrast dat de zoon van een Franse vader en Ivoriaanse moeder een 'Hallermania' veroorzaakt in stadion Galgenwaard. Utrecht-scout Didier Martel toog in november naar Auxerre-Nimes om een verdediger te bekijken, maar raakte pas echt onder de indruk van de tien invalminuten van spits Haller. Hij vroeg collega-scout Mols ook eens naar de beelden te kijken.

,,Je weet het nooit honderd procent zeker, ziet niet alles op beelden, maar ik was wel meteen enthousiast. Hij heeft lengte en techniek, inzicht en hij scoort. Niet voor niets heeft hij alle Franse nationale jeugdelftallen doorlopen. Gelet op de concurrentie in Frankrijk zegt dat veel. Hij past ook bij Utrecht. Dé typische Utrecht-spits bestaat niet, maar het publiek accepteert in elk geval geen spits die balletjes afwacht. Wel van types die leuren, sleuren en alles geven.''

Utrecht hapte toe toen bleek dat 'AJA' in financiële problemen verkeerde. Dat Utrecht dit buitenkansje niet liet schieten, vindt Mols volkomen logisch. Ook al staat Haller in Frankrijk te boek als eeuwig talent en zat hij de eerste seizoenshelft in het Stade l'Ábbé-Deschamps voornamelijk op de bank. ,,Het is een soort Zlatan. Een Nederlandse club krijgt niet vaak de kans om een spits van deze potentie te halen.''
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_150569922
Kan die gekke Martel ook niet eens een sterke, solide verdediger aandragen? Van het niveau Di Tommaso zou al heel fijn zijn.
pi_150601156
quote:
FC Utrecht gaat niet in zee met middenvelder John Goossens
13-03-2015
UTRECHT - FC Utrecht heeft besloten om John Goossens geen contract aan te bieden. Dat liet trainer Robby Alflen desgevraagd weten aan RTV Utrecht. De verdediger traint sinds februari mee met de eredivisionist uit de Domstad. De club had tot komende maandag de tijd om in zee te gaan met de middenvelder.

Alflen beschikt op de positie waarop Goossens uit de voeten kan ook twee jeugdtalenten. Sofyan Amrabat en Bart Ramselaar. "Het is zonde als we geld gaan uittrekken voor een speler terwijl we ook talentvolle jeugdspelers op die positie hebben." Lichtte Alflen de beslissing toe.

Goossens liet bij zijn komst weten Utrecht best te willen helpen, maar dat het in eerste instantie niet de intentie was om de ploeg te komen versterken. Hij mag wel de rest van het seizoen blijven meetrainen in Utrecht.
Goede keuze Robby!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_150602271
Klinkt logisch en zie ook veel liever grote talenten doorgroeien. Geef je ook een veel beter signaal mee af naar de rest van de jeugd en de mensen die dagelijks keihard werken op Zoudenbalch.
pi_150602577
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 16:35 schreef Downwards het volgende:

Nee, hij heet Jeroen, maar wordt veelal Obelix genoemd. Niet zo boeiend verder.
Begrijp ik. Trouwens staan er weleens spelers (oud spelers desnoods) tussen jullie harde kern gewoon een wedstrijd te volgen zoals bij ons in de ArenA, of is dat verboden?( of durven ze niet)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2015 16:21:53 ]
pi_150602713
quote:
6s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 16:21 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Begrijp ik. Trouwens staan er weleens spelers (oud spelers desnoods) tussen jullie harde kern gewoon een wedstrijd te volgen zoals bij ons in de ArenA, of is dat verboden?( of durven ze niet)
Niet dat ik weet. Er zitten wel eens vaker oud spelers op de hoofdtribune natuurlijk, maar kom ze zelden tegen. De enige die ik nog wel eens spreek is Ferdi Vierklau, maar dat is dan in de pub.
pi_150602753
quote:
6s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 16:21 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Begrijp ik. Trouwens staan er weleens spelers (oud spelers desnoods) tussen jullie harde kern gewoon een wedstrijd te volgen zoals bij ons in de ArenA, of is dat verboden?( of durven ze niet)
Dat gebeurt af en toe wel ja.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_150602759
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 16:26 schreef Downwards het volgende:

Niet dat ik weet. Er zitten wel eens vaker oud spelers op de hoofdtribune natuurlijk, maar kom ze zelden tegen. De enige die ik nog wel eens spreek is Ferdi Vierklau, maar dat is dan in de pub.
Ferdi. Aardige gast toen hij nog bij ons speelde. Kwam hem altijd tegen op het parkeerdek boven als je naar binnenging voor persconferenties e.d. Ik heb volgens mij nog een foto ergens waar hij een magazine leest die ik hem toen overhandigde.

[ Bericht 55% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2015 16:28:17 ]
pi_150602822
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 16:27 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Ferdi. Aardige gast toen hij nog bij ons speelde.
Is een goede gozer inderdaad en hij volgt het voetbal nog vrij intensief. ;)
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 13 maart 2015 @ 17:18:01 #142
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_150604431
WAT HALLER NIET KOPEN DAT DOE JE WEL ROBBY :(
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_150627237
Succes straks! Helaas zit ik in het vliegtuig rond 17:30 (NL tijd) dus krijg het pas later mee.
pi_150627296
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 10:51 schreef Tha_Duck het volgende:
Succes straks! Helaas zit ik in het vliegtuig rond 17:30 (NL tijd) dus krijg het pas later mee.
Zullen vannacht wel verslag uitbrengen. Goede vlucht alvast, mis je NAC-thuis dus ook?
pi_150627342
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 10:54 schreef Downwards het volgende:

[..]

Zullen vannacht wel verslag uitbrengen. Goede vlucht alvast, mis je NAC-thuis dus ook?
Nee, ik kom straks weer terug in Nederland gelukkig :) Vond een uit en thuis missen wel voldoende, en mijn werkgever gaat nog eens failliet aan al dat gereis van ons :P (Ben voor de zaak op pad geweest 8 dagen).
pi_150627450
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 10:57 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Nee, ik kom straks weer terug in Nederland gelukkig :) Vond een uit en thuis missen wel voldoende, en mijn werkgever gaat nog eens failliet aan al dat gereis van ons :P (Ben voor de zaak op pad geweest 8 dagen).
Oh, op die manier. Ik dacht dat je zo pas wegging. ;)
pi_150627669
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 11:03 schreef Downwards het volgende:

[..]

Oh, op die manier. Ik dacht dat je zo pas wegging. ;)
Lees mijn antwoord dan ook op je vraag waar ik een week was :P
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 07:08 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Singapore *)

Helaas was internet in het hotel niet snel genoeg om live te kijken, heb een stuk Radio M aangehad.
pi_150627851
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 11:12 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Lees mijn antwoord dan ook op je vraag waar ik een week was :P

[..]

Misschien wel gelezen, maar kan me er i.i.g. niets meer van herinneren. Singapore is natuurlijk geen Utrecht, maar neem aan dat je je daar ook wel hebt weten te vermaken.
pi_150657105
Iets gemist?
pi_150657139
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 11:24 schreef Tha_Duck het volgende:
Iets gemist?
Nee, het was een vrij beschamend en frustrerend optreden. Duplan nog wel met een goede goal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')