Zelfde smaak.quote:Op donderdag 5 maart 2015 16:41 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
Maar zijn ze ook lekkerder? Ik bedoel, een hogere prijs is niet persé een probleem als het ook gewoon een beter product is.
Volgens mij wel, Belgische vlag iig.quote:
Thx, echt lekker, morgen terug om een jaarvoorraad in te slaanquote:
ok, twee danquote:Op dinsdag 3 maart 2015 20:16 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ik denk dat ik deze keer voor t eerst geen truffelkaas ga kopen, of iig niet groot inslaan
komt me nu wel een beetje mn neus uit
Huh, hebben ze meerdere smaken groentechips? Dat was altijd een zak met verschillende groenten in één.quote:Op vrijdag 6 maart 2015 11:21 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ok, twee dan
maar alleen omdat ik me ineens bedacht dat t misschien wel lekker zou zijn door t sausje voor bij de truffelpasta.. dat ik daar niet eerder op ben gekomen! verder eindelijk een potje kokospasta en buffemozzarella
zag ook nog groentechips die ik hier weleens voorbij zie komen, maar wist niet welke smaak lekker zou zijn... dus wijselijk laten liggen
Ik heb ook mijn boodschappenlijstje al klaar:quote:Op vrijdag 6 maart 2015 09:08 schreef minilot het volgende:
Zodadelijk op naar de Lidl voor tien potjes kokospasta!
Qua paasassortiment ga ik verder de komende weken nog wel halen (als ik de folder zo doorblader):
- Doosje kleine henneneitjes
- Vanillestokjes
- Groentechips
- Boter met zoutkristallen
- Hele macadamias in de schil
- Paté met port
- Venkel-salami
- Al die cheddarkaasjes
- Truffelkaas
- Langres-kaas
- Kalfsmedaillons
- Label Rouge-kip
- Regenboogforel
- Antiguamosterd
- Hazelnootolie
- Maple syrup fudge
- Een stel van die wijnen
Daar kan de AH niet tegenop hoor!
Wel in de lentefolder.quote:Op vrijdag 6 maart 2015 11:50 schreef Southern het volgende:
Die groentechips staan volgens mij niet in het krantje (of ik moet er overheen hebben gekeken)
ja, of ik heb verkeerd gekeken, maar dacht een stuk of drie verschillende te zienquote:Op vrijdag 6 maart 2015 11:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Huh, hebben ze meerdere smaken groentechips? Dat was altijd een zak met verschillende groenten in één.
quote:Op vrijdag 6 maart 2015 11:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb ook mijn boodschappenlijstje al klaar:
Label rouge kip
Buffelmozzarella
Roquefort
Vanillestokjes
Groentechips
Bresoala
Venkelsalami
Wat gedroogde hamsoorten voor op brood
Amandelen bbq smaak
Grana padano
Scones
Aardappelgratintorentjes als noodvoer
Beercan chicken op de bbq meestal. Of als het regent en we geen zin hebben in bbq maken we hem zoals we het geleerd hebben van onze Engelse vriendin. Grote ovenschaal, kip met provencaalse kruiden en olie inwrijven en eventueel vullen. Een berg groente (ui, knoflook, aardappel, wortel, partinaak, pompoen, erwt, mais, knolselderij) in stukjes erbij in de schaal en ook kruiden en olie er overheen. Ongeveer 5 kwartier in de oven voor een heerlijke Sunday chickenquote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:17 schreef JohnB52 het volgende:
Hoe bereiden jullie die label rouge kip?
Iemand nog toffe recepten?
Zonde om er kipnuggets van te maken ;-)
Ik ben er dit keer dit mee van plan:quote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:17 schreef JohnB52 het volgende:
Hoe bereiden jullie die label rouge kip?
Iemand nog toffe recepten?
Dat zijn geen tien potjesquote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:14 schreef minilot het volgende:
En zie, de inhoud van mijn Lidl-boodschappentas van zojuist:
[ afbeelding ]
Tezamen voor het luttele bedrag van dertien euro nog-iets. En dat daarboven zijn bloedsinaasappelen.
Doe ik ook met kipdelen (bv vleugels)quote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:34 schreef Greys het volgende:
Ik gooi de kip altijd lekker met aardappels tegelijk in één ovenschaal
Ja, ik ken eigenlijk geen lekkerder aardappeltjes als degenen die knus in het kippenvet hebben meegepoedeld!quote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Doe ik ook met kipdelen (bv vleugels)
De aardappels worden heerlijk krokant met een heerlijke smaak van hét kippenvet
Helemaal mee eens. Wij doen er dus ook groente bij, dat wordt dan ook zo lekker kippenvettig, noms.quote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:52 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja, ik ken eigenlijk geen lekkerder aardappeltjes als degenen die knus in het kippenvet hebben meegepoedeld!
Nee, klopt. Er stonden er maar een paar en het leek me wel zo aardig om nog iets over te laten voor de rest van het dorp. Ik moet er uiteindelijk wel meer gaan regelen, want ik wil kijken of ik het spul zelf kan gaan maken, dus ik heb referentiepotjes nodigquote:
die Baskische stinkschapenkaas is zo lekker (Aldi heeft 'm ook).quote:Op vrijdag 6 maart 2015 12:14 schreef minilot het volgende:
En zie, de inhoud van mijn Lidl-boodschappentas van zojuist:
[ afbeelding ]
Tezamen voor het luttele bedrag van dertien euro nog-iets. En dat daarboven zijn bloedsinaasappelen.
Ja, die vind ik ook lekker. Niet superspeciaal ofzo, maar ik eet 'm graag. Ik nam dat soort kaas vroeger vaak mee vanuit de Franse supermarket vlakbij Disneyland Parijs (ja, daar kom ik best vaak ) dus was wel blij dat het vast in het assortiment kwam bij Lidl.quote:Op vrijdag 6 maart 2015 13:16 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
die Baskische stinkschapenkaas is zo lekker (Aldi heeft 'm ook).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |