Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .quote:Op zondag 22 februari 2015 13:09 schreef Cat22 het volgende:
Parelcouscous aangebrand
Keurig de hoeveelheid boullion erbij, laag vuurtje en toch ging het mis.
Geukkig was ik er redelijk op tijd bij en heb ik 2/3 kunnen redden. En het schoteltje smaakte weer lekker. Ik had nog knakworstjes over, die heb ik erbij gesnipperd, want anders vond ik het wat weinig smaakmakers.
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dusquote:Op zondag 22 februari 2015 13:10 schreef Anne het volgende:
[..]
Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .
Succes met het schoonmaken van je pannetje .
Ik heb de Box weer aangezet voor week 10!
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:12 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dus
Veeeeeeel water, wat soda en een laag vuurtje doet wonderen voor aanbaksels. Dan is het schuursponsje nauwelijks meer nodig.
Echt! 10 minuutjes laten koken (alleen kokend water werkt ook al goed). Net het pannetje schoongemaakt, drie halen met de schuurspons en de aanslag was weg. Nu had ik tussendoor natuurlijk wel al goed over de bodem geroerd tijdens het koken en tussendoor een keertje nieuw water erin gedaan en de losgekomen pareltjes weggegooid.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:13 schreef Anne het volgende:
[..]
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.
Astuquote:Op zondag 22 februari 2015 15:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Dankzij dit topic is mijn parelcouscous niet aangebrand
Vind het verder best om in te nemen, maar niet heel bijzonder ofzo.
Niet iets wat ik later wel weer eens zou maken.
Ik stond er ook bij. Af te wassen. Die twee meter was al teveelquote:Op zondag 22 februari 2015 15:58 schreef Maraca het volgende:
Ik heb mij al een tijdje geleden voorgenomen om niet meer weg te lopen bij dat soort gerechten
Ja, bulgur blijft altijd wat hard. Klopt hoor!quote:Op zondag 22 februari 2015 19:44 schreef AnneX het volgende:
De kippenworstjes zijn pittig gekruid, inderdaad.
Pompoen is smakelijk met de kaneel en komijnzaad.
Bulgur was a first .
Klopt het dat het een beetje " hard" blijft ?
De kooktijden zijn gewoon aangehouden.
Bij elkaar vulde het wel en is niét het favo gerecht deze week, weet ik nu al.
Veel plezier Keshet
Hier ook een kipfilet die MIA is! Verder zag het er goed uit! Ben erg benieuwd naar de gerechten.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:46 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Inmiddels is de nieuwe box binnen. Geen kipfilet Nu is er ook geen recept deze week waar die in zou moeten, maar hij staat op mijn checklist dus ik willum!
ik heb hem gisteren gemaakt en de bietjes waren wel al een beetje zacht. Ze smaakten nog goed! De sla was nog wel heerlijk maar nog een dag is misschien wel lang hoor.. Vooral voor de sla :quote:Op maandag 23 februari 2015 14:42 schreef Unites het volgende:
Zou ik morgen de couscous nog kunnen maken? :$
Haha ja. Dat is nu wel een beetje standaard iedere weekquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Ongekookt, bedoel je? Dat zou wel kunnen. Mijn invriesactiviteiten moeten leiden tot gerechten die ik alleen maar uit de vriezer in de tron hoef te flikkeren. Maar een voorgesneden bataatje koken zou moeten lukken.quote:Op maandag 23 februari 2015 23:42 schreef AnneX het volgende:
@. Cat22 Misschien de helft van de bataat apart voorgesneden invriezen.
Vergelijk de pompoenstukjes.
Weer heerlijk gegeten van de visstoof, ruim voldoende voor twee.
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menuquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Eten wat de pot schaft!quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Ik wist niet dat ik het lekker vond, want ik had het uit mezelf nog nooit gegeten.quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Tijd om hem op te zeggen voor je?quote:Op dinsdag 24 februari 2015 19:27 schreef ddx het volgende:
Deze week ook weer eens een box, had hem tijdje geleden op pauze gezet en kreeg vrijdag opeens mailtje dat ze maandagavond weer gingen bezorgen.
Handig zo'n pauze die verloopt en je dan niets meer kan kiezen...
Neem je de lijst door van ingredienten zou er ook kipfilet in de doos moeten zitten, die nergens verder gebruikt wordt.
Vanavond de bulgur met pompoen en kipworstjes gegeten.
Worstjes waren lekker, maar rest van gerecht stelde weinig voor.
Voorgesneden pompoenblokjes ook, doe er dan een 'verse' pompoen bij.....
Als ik iets haat dan is het wel pompoen snijdenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 19:27 schreef ddx het volgende:
Deze week ook weer eens een box, had hem tijdje geleden op pauze gezet en kreeg vrijdag opeens mailtje dat ze maandagavond weer gingen bezorgen.
Handig zo'n pauze die verloopt en je dan niets meer kan kiezen...
Neem je de lijst door van ingredienten zou er ook kipfilet in de doos moeten zitten, die nergens verder gebruikt wordt.
Vanavond de bulgur met pompoen en kipworstjes gegeten.
Worstjes waren lekker, maar rest van gerecht stelde weinig voor.
Voorgesneden pompoenblokjes ook, doe er dan een 'verse' pompoen bij.....
Dat dus. En dan is het idee van 'gemak' ook wel weg bij HF als je dat kreng zelf moet gaan snijdenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 21:43 schreef megamandy het volgende:
[..]
Als ik iets haat dan is het wel pompoen snijden
En een hele pompoen per doosquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:39 schreef Maraca het volgende:
[..]
Dat dus. En dan is het idee van 'gemak' ook wel weg bij HF als je dat kreng zelf moet gaan snijden
Zou ik helemaal niet zo erg vinden.. maak ik van de rest pompoensoepquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:58 schreef Cat22 het volgende:
[..]
En een hele pompoen per doos
Sta je daar met je bestelling voor één persoon
Huh,dat zijn 6 gerechten toch?quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:46 schreef agter het volgende:
Dames en heren,
De nieuwe week staat weer online.
Week 11:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W11
En wat mij betreft ziet ie er lekker uit.
Eet smakelijk allemaal!
Ja, Idd. Was me nog niet eens opgevallen.quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Huh,dat zijn 6 gerechten toch?
Aan de tofu in het laatste gerecht te zien, zal dat wel het veggie-box gerecht zijnquote:Op woensdag 25 februari 2015 16:52 schreef agter het volgende:
[..]
Ja, Idd. Was me nog niet eens opgevallen.
Zal er wel eentje per ongeluk uit de Veggie-box bijstaan?
Mmhm... niet allemaal net niet voor mij. Ook twee keer gebakken aardappelen... en qua vlees en vis ook niet echt bijzonder.quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:46 schreef agter het volgende:
Dames en heren,
De nieuwe week staat weer online.
Week 11:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W11
En wat mij betreft ziet ie er lekker uit.
Eet smakelijk allemaal!
Tonijn al wel een paar keer gehad en met garnalen kom ik misschien in het ziekenhuis terecht, dus doe maar nietquote:Op woensdag 25 februari 2015 18:01 schreef Unites het volgende:
Mmhm... niet allemaal net niet voor mij. Ook twee keer gebakken aardappelen... en qua vlees en vis ook niet echt bijzonder.
Ik zou zo graag eens een keer garnalen of tonijn willen :$
Sjonge...het wordt vervelend...al wéer smakelijk gegeten.quote:Op woensdag 25 februari 2015 19:43 schreef Bleie het volgende:
Met dank aan hf vandaag voor het eerst in mijn leven savooiekool gegeten. Lekker hoor!
Haha, ja, dit was echt een goede week voor ons. De kinderen hebben zelfs redelijk wat van de groentes gegeten. Vanavond niet, maar de boontjes van de curry wel, en dochter is ook dol op rodekool.quote:Op woensdag 25 februari 2015 20:33 schreef AnneX het volgende:
[..]
Sjonge...het wordt vervelend...al wéer smakelijk gegeten.
Vaavond was het de romige savooiekool en orzo.
Het gebruikelijke HF dipje Heeft iedereen wel eens last vanquote:Op donderdag 26 februari 2015 09:39 schreef Honeymooner het volgende:
Wij hebben nu een maand of 4 hellofresh en ik begin de recepten toch een beetje moe te worden..
Maar kan ook komen, doordat ze zo met seizoensgroenten werken..
Zo'n pastagerecht van komende week met makreel en dille enzo, heeeerlijk, maar die week daarop heb ik em op pauze gezet, niks leek me echt lekker.
Gisteren de bulgur gehad met kipworstjes en dat vond ik verrassend lekker! Vriend daarentegen trok de structuur van de bulgur niet. Vanavond dan de orzo, maar we gaan er wel wat vis of vlees doorheen doen.
Ik vind nu je zo gemakkelijk kunt switchen van box en hoeveelheid dagen, en je bovendien gewoon eens kunt pauzeren tussendoor, het concept nog idealer dan toen we begonnen.quote:Op donderdag 26 februari 2015 10:19 schreef Maraca het volgende:
[..]
Het gebruikelijke HF dipje Heeft iedereen wel eens last van
Zou je eens een aantal voorbeelden van gerechten van 'vroeger' willen noemen? Ben wel benieuwdquote:als ik terug kijk door oude boekjes zie ik echt prachtige gerechten voorbij komen die echt de gerechten van deze maanden laten verbleken...
Ook ik mag dat! PM box staat open. Pay it forward enzo.quote:Op vrijdag 27 februari 2015 11:50 schreef Anne het volgende:
Ik mag weer gratis dozen weggeven . Dus als iemand interesse heeft?
Is het een beetje in te vriezen?quote:Op zaterdag 28 februari 2015 10:16 schreef Aventura het volgende:
Orzo lijkt op een graan, maar het is feitelijk pasta. En zo moet je het dus ook behandelen. Kort garen en veel roeren.
Gerecht klaarmaken zonder orzo en later na het ontdooien de versgekookte orzo er pas bij doen zou mijn advies zijn.quote:
Dat moet wel lukken Bedankt voor de tip!quote:Op zaterdag 28 februari 2015 11:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Gerecht klaarmaken zonder orzo en later na het ontdooien de versgekookte orzo er pas bij doen zou mijn advies zijn.
Omdat het zo klein is wordt het na ontdooien snel structuurloos.
waarom zo laat? En waarom niet op zaterdag?quote:Op zondag 1 maart 2015 11:16 schreef Cat22 het volgende:
Sms binnen, box komt dus over een uur en het kan een uurtje afwijken, lekker op tijd
De tijd in de mail op vrijdag klopt toch altijd of heb je eens gehad dat dit veranderde?quote:Op zondag 1 maart 2015 11:16 schreef Cat22 het volgende:
Sms binnen, box komt dus over een uur en het kan een uurtje afwijken, lekker op tijd
Zaterdag is vaak mijn drukke dag, zondag ben ik rond deze tijd meestal thuis. Over twee weken laat ik hem wel weer op zaterdag bezorgenquote:Op zondag 1 maart 2015 11:22 schreef tombolafan het volgende:
[..]
waarom zo laat? En waarom niet op zaterdag?
Gister de kippendijfilet op, goedgekeurd!
Gouden tipquote:Op vrijdag 27 februari 2015 12:15 schreef Maraca het volgende:
Orzo is nog best prima te bereiden Geen slechte ervaringen mee.. alleen niet laten pruttelen en wat anders gaan doen om later weer terug te komen Wel in de keuken blijven (en dan ook opletten )
Werkt helaas niet bij proefpakketten.quote:Op zondag 1 maart 2015 17:24 schreef nadiyaa het volgende:
Ben wel benieuwd naar zo'n veggie proefpakket. Heeft er iemand een goede kortingscode voor me of werkt dat niet bij proefpakketten?
Als je iemand kent die ING heeft (of zelf natuurlijk) kun je wel korting regelen op een proefpakketquote:Op zondag 1 maart 2015 17:24 schreef nadiyaa het volgende:
Ben wel benieuwd naar zo'n veggie proefpakket. Heeft er iemand een goede kortingscode voor me of werkt dat niet bij proefpakketten?
Je krijgt een kleine vergoeding omdat je het zelf moet kopen en/of een compensatie in de volgende box (flesje dressing oid)quote:Op zondag 1 maart 2015 18:33 schreef Panthera1984 het volgende:
Vandaag voor het eerst een missend ingrediënt, geen dille in mijn vegetarische box. Gelijk even een mailtje gestuurd, wat is jullie ervaring? Krijg je de dille alsnog, of krijg je een vergoeding?
Haha...ach het staat gewoon op de verpakking maar ik kwam er pas achter toen de salade al klaar wasquote:
Ik kreeg iets korting op mijn volgende box en er zat custard in als extra.quote:Op zondag 1 maart 2015 18:33 schreef Panthera1984 het volgende:
Vandaag voor het eerst een missend ingrediënt, geen dille in mijn vegetarische box. Gelijk even een mailtje gestuurd, wat is jullie ervaring? Krijg je de dille alsnog, of krijg je een vergoeding?
ja he!quote:Op maandag 2 maart 2015 17:32 schreef Cat22 het volgende:
Kippedijtjes waren heerlijk! Met name door de manier waarop de broccoli werd klaargemaakt, onverwacht lekker.
Ondertussen heb ik antwoord gehad van Maartje, ze geeft aan dat ik ¤2,- als vergoeding zal krijgen en een extra'tje in mijn volgende box, hopelijk geen custard want volgens mij is dat met gelatine , en dat lijkt me minder geschikt in een vegetarische box.quote:Op zondag 1 maart 2015 20:24 schreef June. het volgende:
[..]
Ik kreeg iets korting op mijn volgende box en er zat custard in als extra.
Ja was echt goed! Gemaakt in een twee persoons huisje in centerparcs haha. Was wel wat behelpen want geen oven en maar een ini mini kookstel met 2 pitjes waar eigenlijk geen twee pannen goed op kunnen staan.quote:Op maandag 2 maart 2015 17:32 schreef Cat22 het volgende:
Kippedijtjes waren heerlijk! Met name door de manier waarop de broccoli werd klaargemaakt, onverwacht lekker.
Box mee naar Center Parcsquote:Op maandag 2 maart 2015 21:26 schreef Holy_Goat het volgende:
[..]
Ja was echt goed! Gemaakt in een twee persoons huisje in centerparcs haha. Was wel wat behelpen want geen oven en maar een ini mini kookstel met 2 pitjes waar eigenlijk geen twee pannen goed op kunnen staan.
Dus gekookte krieltjes toen kip geschroeid was bij kippie meegebakken ipv uit oven.
Beste maaltijd in heel centerparcs gok ik :p
Mijn eerste box ook nogquote:
Heerlijk ja! Alleen de kinderen, die broccoli normaal heerlijk vinden, vonden het vies.quote:Op maandag 2 maart 2015 17:32 schreef Cat22 het volgende:
Kippedijtjes waren heerlijk! Met name door de manier waarop de broccoli werd klaargemaakt, onverwacht lekker.
Kinderen inruilen, opgelostquote:Op maandag 2 maart 2015 22:06 schreef Bleie het volgende:
[..]
Heerlijk ja! Alleen de kinderen, die broccoli normaal heerlijk vinden, vonden het vies.
quote:
Wacht nog maar 17 jaar Ik ben pas dingen gaan eten toen ik zelf ging koken.quote:Op maandag 2 maart 2015 22:10 schreef Bleie het volgende:
[..]
Het zijn verder heel leuke exemplaren, alleen lastig met eten. Ik ga ervan uit dat dat over gaat.
Gewoon geen eten meer geven, wachten tot ze uitgehongerd zijn en dan vinden ze het vast wel lekkerquote:Op maandag 2 maart 2015 22:10 schreef Bleie het volgende:
[..]
Het zijn verder heel leuke exemplaren, alleen lastig met eten. Ik ga ervan uit dat dat over gaat.
Erg lekker, die kippendijtjes!quote:Op maandag 2 maart 2015 22:07 schreef Helsinki het volgende:
Vandaag de fusili met makreel. Vond het best veel, maar het smaakte prima. Morgenavond staan de kippendijtjes op de planning .
Je bent helemaal om geloof ik hequote:Op woensdag 4 maart 2015 18:07 schreef AnneX het volgende:
Ja zeg, eerst deze week eten en dan laat ik mij graag verrassen volgende week.
Vanavond couscous en varkensfilet.
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W12quote:Op woensdag 4 maart 2015 17:21 schreef Unites het volgende:
Nieuwe box ziet er echt goed uit zeg! (Week 12)
Heb je al eens een box of twee op proef gehad?quote:Op woensdag 4 maart 2015 18:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Je bent helemaal om geloof ik he
Wel fijn, als ik niet zo stronteigenwijs was, het niet allemaal zelf wilde bedenken en kopen zou het een goede optie zijn voor hier ook.
Radijstampot is Maart 2014 ook voorbij gekomen, was lekkerquote:Op woensdag 4 maart 2015 18:23 schreef Trusten het volgende:
[..]
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W12
Ziet er inderdaad goed uit. Die wijting met tapenade is trouwens in de herhaling van week 45. Niet dat dat niet mag, maar viel me op
Kan het linkje waarbij je alleen het weeknummer hoeft aan te passen misschien in de OP? Moet hem steeds terugzoeken
Vond ik ook .quote:Op woensdag 4 maart 2015 17:21 schreef Unites het volgende:
Nieuwe box ziet er echt goed uit zeg! (Week 12)
Kan nu geen linkje posten, sorry.
Jaaaa, die was goed! Stom dat ik die niet weer gemaakt heb nadien, want was gewoon lekker.quote:Op woensdag 4 maart 2015 19:43 schreef CountingStars het volgende:
Radijstampot is Maart 2014 ook voorbij gekomen, was lekker
Ja, ik vond het weer een lekker weekje.quote:Op woensdag 4 maart 2015 21:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lekker hoor, die falafelburgers. Ik had alleen niet goed opgelet bij het aanmaken van de salade en er alle dressing over gegooid, die was dus veel te nat.
Oepsquote:Op woensdag 4 maart 2015 21:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lekker hoor, die falafelburgers. Ik had alleen niet goed opgelet bij het aanmaken van de salade en er alle dressing over gegooid, die was dus veel te nat.
Hier ook hoor, ondanks dat ik de de rijst maar 9 minuten had gekookt ipv 10-12 min...quote:Op donderdag 5 maart 2015 21:55 schreef Holy_Goat het volgende:
Alleen die ik iets fout want mijn rijst was wat zompig terwijl ik m droog korrelig Had verwacht
Nee nog nooit gehad, weleens meegegeten bij vriendin die HF heeft.quote:Op woensdag 4 maart 2015 19:29 schreef AnneX het volgende:
[..]
Heb je al eens een box of twee op proef gehad?
Jij klinkt altijd wel druk, volle dagen en onderweg.
Dan is i.p.v. een magnetron maaltijd, HF een uitkomst
Trouwens, gesmuld van de couscous
Wij eten de witlof ook het liefst rauwquote:Op zondag 8 maart 2015 15:21 schreef CountingStars het volgende:
Nieuwe box hier ook binnen!
Ga van de witlof deze week een rauwe witlof salade maken, vriend en ik houden beide niet van gekookte/gebakken witlof, paar keer geprobeerd maar rauw lusten we het wel graag
Vanavond de sugarsnaps met kipfilet en noodles
Geen idee of het biologisch gekweekte pangasius is. Zou kunnen, toch?quote:Op zondag 8 maart 2015 20:58 schreef megamandy het volgende:
Wait whut?
De volgende doos krijg ik morgen pas, maar ik denk ga nog eens kijken naar de recepten. Staat bij de Massaman-viscurry deze lijst met ingrediënten:
Pandanrijst, aubergine, prei, kokosmelk, massaman currypasta, sojasaus, pangasiusfilet, Zout.
Als ik dit eerder gezien had, had ik deze doos serieus op pauze gezet.
Shocking he?quote:
Pangasius is toch wel een van de meest onduurzaam verkregen vissoorten?quote:Op zondag 8 maart 2015 20:58 schreef megamandy het volgende:
Wait whut?
De volgende doos krijg ik morgen pas, maar ik denk ga nog eens kijken naar de recepten. Staat bij de Massaman-viscurry deze lijst met ingrediënten:
Pandanrijst, aubergine, prei, kokosmelk, massaman currypasta, sojasaus, pangasiusfilet, Zout.
Als ik dit eerder gezien had, had ik deze doos serieus op pauze gezet.
Dat ligt er aan hoe je het bekijkt. Het is kweekvis dus bij de vangst raakt de zeebodem niet beschadigd en is er geen bijvangst.quote:Op zondag 8 maart 2015 21:12 schreef Holy_Goat het volgende:
[..]
Pangasius is toch wel een van de meest onduurzaam verkregen vissoorten?
Hoe sjoemelen ze dan?quote:Op zondag 8 maart 2015 21:56 schreef Molo het volgende:
Bovendien wordt er op grote schaal mee gesjoemeld in deanden waar het gekweekt wordt.
En het is niet te kanen, zo vies.
In zwaar vervuild water kweken met giga veel antibiotica en pesticiden en dat verkopen als duurzaam.quote:
Ik wil niet verast wordenquote:Op zondag 8 maart 2015 21:21 schreef AmangoO het volgende:
Om jullie te verassen zit er aankomende week pangasius in de box.
Absoluut deze:quote:Op maandag 9 maart 2015 14:19 schreef Trusten het volgende:
Ik heb HelloFresh een weekje op pauze, voel me momenteel niet zo lekker dus wil voor vanavond een soepje gaan maken. Iemand soep aanraders uit de HelloFresh historie?
Ohhh dat is echt mijn favo soep van HF en de paprika soep vond ik ook lekker https://www.hellofresh.nl(...)-de-5-maaltijdenbox/quote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
[..]
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Jaaa, die was enorm lekkerquote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
[..]
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in haddenquote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Volgens mij hebben ze die van het merk Amoy.quote:Op maandag 9 maart 2015 16:04 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in hadden
Bij mijn AH zag ik ze laatst wel liggen. Ik weet niet waar je woont? Ik kan ook wel een pakje opsturen ?quote:Op maandag 9 maart 2015 16:04 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in hadden
O, die zouden prima voldoen! Dank jequote:
Lief Mijn appie is blijkbaar te klein.quote:Op maandag 9 maart 2015 16:34 schreef Tante_Soesa het volgende:
Bij mijn AH zag ik ze laatst wel liggen. Ik weet niet waar je woont? Ik kan ook wel een pakje opsturen ?
De Eckte Luiaard doet de olie en dergelijke in een plastic zakje en daar de eerpels bij. Dat husselt zo fijn en de afwas is snel klaar.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 19:47 schreef AnneX het volgende:
Ja, hoi...de witlof was lekker en de tartaar zeker en de aard. uit de oven plus de salade.
Tip:
als iemand nog de aard. maakt:
Terwijl de aard.koken, meng ik de olijfolie en pz in een glas bij elkaar.
De afgedroogde aard.schijfjes doe ik dan in een grote (deeg)kom, dan de olie eroverheen en om schudden.
En dan de oven in.
Ow, het ging niet om lui, het ging meer om de verdeling.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 19:50 schreef Cat22 het volgende:
[..]
De Eckte Luiaard doet de olie en dergelijke in een plastic zakje en daar de eerpels bij. Dat husselt zo fijn en de afwas is snel klaar.
Ja hier ook! Ik vond hem echt lekker. M'n man had na 3 happen wel zat, hij vond de smaak helemaal niksquote:
Wow ja, zeker goede week!quote:Op vrijdag 13 maart 2015 10:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W13
Dat ziet er allemaal verrukkelijk uit! Die bulgur, kipshoarma en avocado was onze allereerste HF maaltijd een paar maanden geleden, we waren gelijk overtuigd.
De 15e is aanstaande zondag dus dat kan niet meer. Maar je moet de 22e hebben.quote:Op vrijdag 13 maart 2015 10:31 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
als ik nu deze week 13 wel zou willen, moet ik dan zondag de 15e van pauze afhalen of zondag de 22e?, de 15e toch
Oeh eens even navragen bij mijn SO. Die houdt alleen écht niet van bulgur... Maar verder ziet het er idd wel weer lekker uitquote:Op vrijdag 13 maart 2015 10:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W13
Dat ziet er allemaal verrukkelijk uit! Die bulgur, kipshoarma en avocado was onze allereerste HF maaltijd een paar maanden geleden, we waren gelijk overtuigd.
Wijzigingen moeten voor donderdag de week er voor doorgegeven worden. Ik kan ook op de 17de klikken; maar dan krijg ik meteen een melding (dat zou jij dus ook moeten hebben).quote:Op vrijdag 13 maart 2015 11:03 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
ik kan de 15e nog laten leveren hoor
Oh, dat vind ik een van de weinige frisdranken die nog te zuipen is.quote:Op vrijdag 13 maart 2015 18:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bij de nieuwe box zit als kadootje een fles Holy Soda. Dat spul is wel zo episch goor, echt niet te doen
Dus ik klik op recepten en de eerste die ik zie: 470 kcal.quote:Op zaterdag 14 maart 2015 15:23 schreef Trusten het volgende:
Voor wie dacht dat HelloFresh al duur is
https://marleyspoon.nl/
Weinig tot geen pasta of bulgur of couscous, goedkope bulkmiddelenquote:Op zaterdag 14 maart 2015 15:23 schreef Trusten het volgende:
Voor wie dacht dat HelloFresh al duur is
https://marleyspoon.nl/
De foto's kloppen wel vaker nietquote:Op zaterdag 14 maart 2015 18:25 schreef PriemGirl het volgende:
Waarom staat er op de foto iets roods op terwijl ik geen rode groente kan ontdekken in de massaman-viscurry. Beetje... Raar
Mijn autistische kant heeft daar best wat moeite meequote:
quote:Zelf toevoegen aan de HelloFresh Box:
Originalbox:
Peper
Zout
Olijfolie
Groentebouillon
Zwarte balsamicoazijn
Zonnebloemolie
Ketjapsaus
Goed dat je het zegt, dan vervang ik ketjap door sojasaus. Jammer want ik heb de meest verrukkelijke ketjap ever (van merk ABC: sweet soy sauce) in huis gehaald.quote:Op zaterdag 14 maart 2015 17:22 schreef Trusten het volgende:
Hier al aan t eerste gerecht, rijst met kipgehakt, groente en gado gadosaus. Smaakt prima maar saus is erg zoet. Kan ook bijna niet anders want bestaat voor (meer dan) de helft uit suikerstroop en dan vieg je ook nog zelf ketjap toe...
Smaken verschillen natuurlijk maar die gadogado-pasta is dus grotendeels suiker. Anders miss eerst t water erbij en dan proeven of je voor soja of ketjap wil gaan.quote:Op zaterdag 14 maart 2015 21:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Goed dat je het zegt, dan vervang ik ketjap door sojasaus. Jammer want ik heb de meest verrukkelijke ketjap ever (van merk ABC: sweet soy sauce) in huis gehaald.
Nog even over de linzen...had je ze ruim afgespoeld ?( met koud water)quote:Op zaterdag 14 maart 2015 16:30 schreef Cat22 het volgende:
Linzen vind ik dus niet lekker. Weten we dat ook weer. Gelukkig geproefd voordat ze erdoor gingen.
Maar goed dat ik al gehakt had uitgehaald.
Pastasaus is bijna klaar... Voor dinsdag. Gehakt moest echt op en ik doe wat porties in de vriezer. Hoef ik op dinsdag alleen maar pasta te koken en restje op te warmen.
Japs. En ik houd van de aarde, maar dingen die naar grond smaken mot ik nietquote:Op zondag 15 maart 2015 09:51 schreef AnneX het volgende:
[..]
Nog even over de linzen...had je ze ruim afgespoeld ?( met koud water)
En zó uit de pot, snoep ik ze ook niet van....ha! Lekker!
Moest dat?quote:Op zondag 15 maart 2015 09:51 schreef AnneX het volgende:
[..]
Nog even over de linzen...had je ze ruim afgespoeld ?( met koud water)
En zó uit de pot, snoep ik ze ook niet van....ha! Lekker!
Ja, wij ook!quote:Op zondag 15 maart 2015 11:08 schreef benkruk het volgende:
[..]
Moest dat?
Ik vond het kookvocht al zo donkerbruin/zwart
Ja, zo zijn wij ook begonnen. Succes en veel plezier !!quote:Op zondag 15 maart 2015 16:45 schreef pl4kkie het volgende:
Nieuwe HelloFresh gebruiker meld zich . Ga het 2x proberen of het ervoor kan zorgen dat we wat beter en gezonder gaan eten. Nu kopen we vaak wel groente e.d maar gooien we veel weg omdat het uiteindelijk toch niet opgaat, vindt dat zonde. Vandaar een proeftijdje van 2 boxen om te kijken of het bevalt
Ik heb voor jou de kortingscodes opgezocht en daardoor heb ik de box ook maar gelijk besteldquote:Op zondag 15 maart 2015 16:45 schreef pl4kkie het volgende:
Nieuwe HelloFresh gebruiker meld zich . Ga het 2x proberen of het ervoor kan zorgen dat we wat beter en gezonder gaan eten. Nu kopen we vaak wel groente e.d maar gooien we veel weg omdat het uiteindelijk toch niet opgaat, vindt dat zonde. Vandaar een proeftijdje van 2 boxen om te kijken of het bevalt
Daar word je dood mee gegooid! Ik had er al makkelijk 20+ kaarten met korting kunnen hebbenquote:Op zondag 15 maart 2015 16:20 schreef MaleDuck het volgende:
Iemand nog interesse in een hellofresh cadeaukaart van 20 euro? Af te halen in Zwijndrecht.
Ik had er inderdaad een stuk of 6 liggen maar heb ze vandaag allemaal in de kliko gegooid.quote:Op zondag 15 maart 2015 18:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Daar word je dood mee gegooid! Ik had er al makkelijk 20+ kaarten met korting kunnen hebben
quote:Op zondag 15 maart 2015 18:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Daar word je dood mee gegooid! Ik had er al makkelijk 20+ kaarten met korting kunnen hebben
Prima, als ze niet zo bijzonder zijn, gaat ie hier ook weg.quote:Op zondag 15 maart 2015 19:04 schreef _Joy_ het volgende:
[..]
Ik had er inderdaad een stuk of 6 liggen maar heb ze vandaag allemaal in de kliko gegooid.
Gewoon voor 120 euro weggegooidquote:Op zondag 15 maart 2015 19:48 schreef AnneX het volgende:
Voorjaarsschoonmaak: de 20 euro pasjes in de kliko gooien.
Eens. Stamppot was saai, worst was heerlijk.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 20:00 schreef Trusten het volgende:
Vond de radijsstamppot veelbelovend met al die ingrediënten (flink snijwerkje) maar de smaak vonden we wat saai......worstje was erg lekker
Vond de saus veel te zoet. Heb de ketjap niet eens gebruikt . Verder prima!quote:Op zaterdag 14 maart 2015 17:22 schreef Trusten het volgende:
Hier al aan t eerste gerecht, rijst met kipgehakt, groente en gado gadosaus. Smaakt prima maar saus is erg zoet. Kan ook bijna niet anders want bestaat voor (meer dan) de helft uit suikerstroop en dan vieg je ook nog zelf ketjap toe...
Ik ben helemaal niet persé anti suiker maar ik begrijp ook niet, net als met die za'atar, waarom er zoveel suikerstroop in moet zitten....quote:
Tsja er zat dan ook vlees bij dus het was sowieso geen echt gadogado-gerecht.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 21:21 schreef Bleie het volgende:
De gadogado viel tegen. Voor mij horen daar veel verschillende groentes in, niet alleen maar boontjes en champignons. De saus was behoorlijkk zoet, ook al hadden we deels ketjap asin genomen.
Vandaag de wijting met ratatouille. Dat was lekker. Grote broodjes inderdaad, maar ook die waren lekker.
Ik kook veel Indonesisch en deze Gado Gado had inderdaad weinig met "echte" Gado Gado te maken.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 21:21 schreef Bleie het volgende:
De gadogado viel tegen. Voor mij horen daar veel verschillende groentes in, niet alleen maar boontjes en champignons. De saus was behoorlijkk zoet, ook al hadden we deels ketjap asin genomen.
Vandaag de wijting met ratatouille. Dat was lekker. Grote broodjes inderdaad, maar ook die waren lekker.
De structuur miste inderdaad, masr goed, ik vind HF over het algemeen matig met Oosterse gerechten. De viscurry van vorige week was de eerste die ik echt lekker vond.quote:Op woensdag 18 maart 2015 19:42 schreef Skoap het volgende:
[..]
Ik kook veel Indonesisch en deze Gado Gado had inderdaad weinig met "echte" Gado Gado te maken.
Wat ik ook wat stom vond is dat ze gekozen hebben voor gehakt en dat dan samen met de rijst waardoor je weinig verschillende "structuur" had in het eten. Het was niet vies, maar het had weinig van Gado Gado weg
De vis vond ik ook heerlijk!
Alles is afgewogen en aangepast aan aantal personen. Wij hebben voor 2 personen en altijd qua porties ruim voldoendequote:Op woensdag 18 maart 2015 22:55 schreef pl4kkie het volgende:
Ik vraag me af hoe groot zo'n box is die je krijgt? Zitten de producten er afgewogen oid?
Ah okee. Nou we zullen zien zaterdag, dan wordt onze box afgeleverd . Krijgen we dan de gerecht van deze week of volgende week?quote:Op donderdag 19 maart 2015 19:05 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Alles is afgewogen en aangepast aan aantal personen. Wij hebben voor 2 personen en altijd qua porties ruim voldoende
Hier vanavond de gado gado. M'n man vond het heerlijk, ik vond het prima maar zonder de saus (saté/pinda ).
En, hoe was het? Die maaltijd was een paar maandengeleden mijn eerste HF maaltijd en dat was een fantastische introductie wat mij betreft.quote:Op zaterdag 21 maart 2015 12:07 schreef pl4kkie het volgende:
Eerste box binnen, prima op tijd, zelfs ruim voor de tijd die ik doorkreeg via sms. Ziet er allemaal heerlijk uit . Vanavond gelijk maar aan de Mediterrane bulgur met kipgyros, gele biet en avocado. We zijn errug benieuwd.
Ik vind het vaak erg grote porties ja Kleine eters zouden hier best met 3 man van kunnen eten, maar dan heb je weer wel erg weinig vlees/vis.quote:Op zondag 22 maart 2015 00:13 schreef _Joy_ het volgende:
Vandaag de mediterrane bulgur met kipgyros gemaakt, het was erg lekker!
De uitleg was duidelijk en alles was goed gelukt
Maar... Wat was het veel! Wij kregen het gewoon niet op, zijn het altijd zulke royale porties?
Het was lekker. Goede uitleg hoe het gemaakt moest worden. Alleen wij waren geen fan van een hele advocaat er doorheen. Een halve had meer dan genoeg geweest voor ons qua smaak.quote:Op zaterdag 21 maart 2015 21:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
En, hoe was het? Die maaltijd was een paar maandengeleden mijn eerste HF maaltijd en dat was een fantastische introductie wat mij betreft.
Wij hebben net de radijsstamppot op. Ik heb geloof ik in geen jaren zo oer-Hollands gegeten, zelfs met jus. Ik vond het erg lekker maar het vele werk niet waard. Ik bewaar dit recept dus niet.
Wij hebben vandaag besloten om wat te gaan minderen met de boxen. We zouden eigenlijk de box maar doen tot half januari vanwege een drukke periode toen. En nu het goed qua gezondheid en werkdruk allemaal weer zijn gangetje gaat gaan we de box alleen nemen als er minimaal 3 van de 5 maaltijden er verrukkelijk uitzien.
Anders kom je die twee bij mij halen want die spreken mij juist t minst aanquote:Op zondag 22 maart 2015 14:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Week 14
Ik neem deze niet, de couscous en platbroodpizza zijn de enige die me echt aanspreken. De rest lijkt me wel ok maar niet spectaculair dus we slaan over. Maar die pizza gaan we mooi wel eten
Ik ben dol op bulgurquote:
Heb niks tegen bulgur maar het recept met de kipgyros vond ik mwa. Toen ik de kipgyros los aan het bakken was, leek het me erg lekker (was ook lekker) maar eenmaal door de bulgur proef je de kruiden van de kip niet meer. Vond het ook teveel avocado, geheel werd er wat weeïg van...quote:
Doen wequote:Op zondag 22 maart 2015 18:35 schreef Trusten het volgende:
[..]
Anders kom je die twee bij mij halen want die spreken mij juist t minst aan
Ik had heel het zakje kaneel erin gegooid maar ondanks dat was de soep best goed te eten! Ik had er wel extra knoflook in gedaan.quote:Op zondag 22 maart 2015 20:08 schreef pl4kkie het volgende:
Vanavond de pompoensoep met spelt brood gegeten. We hadden nu ook weer genoeg voor 3(we waren ook met 3 ). Alleen er stond op het recept 1 TL kaneel voor 2 ps gerecht wat wij dus hebben. Maar vond de kaneel wel erg overheersend qua smaak. Volgende keer doe ik er maar een halve TL in.
Verder was het ook weer makkelijk te bereiden. Voorlopig zijn we verkocht en bestellen we de box voor volgende week ook en wss een fruitbox erbij.
Het hele zakje . Oeff ben blij dat ik dat niet heb gedaan .quote:Op zondag 22 maart 2015 20:14 schreef _Joy_ het volgende:
[..]
Ik had heel het zakje kaneel erin gegooid maar ondanks dat was de soep best goed te eten! Ik had er wel extra knoflook in gedaan.
Wij zijn ook echt fan, en dat dankzij jouw topic in fhf waarin jij om de kortingscodes vroeg. Ik wilde hem al eerder bestellen maar dacht er steeds niet aan. Toen kwam ik jouw topic tegen en heb het gelijk geregeld. Ideaal en lekker
Ik vind de 1 persoons maltijden prijzig. Maar als je voor 2 personen bestelt eet je er twee keer zo lang van, terwijl het maar vijf euro meer kost per week. En dan vind ik het weer best te doen.quote:Op zondag 22 maart 2015 20:20 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Het hele zakje . Oeff ben blij dat ik dat niet heb gedaan .
M'n schoonouders willen ook graag weten wat onze ervaring met de box is, omdat hun die misschien ook willen gaan bestellen. M'n zus had ook wel lichte intresse maar zij is maar alleen. Dan is het toch wat prijziger zoals 3 posts hierboven wordt gezegd.
Ik vond de bulgur ook lekker, ik had er nog nooit van gehoord.quote:Op dinsdag 24 maart 2015 19:44 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Gister de pompoensoep en vandaag de bulgur, vooral dat laatste was verassend lekker ..en veel!! wij hebben er met 2 (en een half = dreumes) van gegeten en man heeft morgen nog flink wat over voor de lunch
Ik had de kaneel versie gemaaktquote:Op dinsdag 24 maart 2015 20:16 schreef Skoap het volgende:
Ik vond de pompoensoep ook lekker. Wij hebben wel de meer Aziatische versie gemaakt.
't blijft echt steeds hetzelfde he? Had gehoopt op lekkere voorjaarsgerechten Dan kom ik misschien weer terug, maar hiervoor? Nope..quote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Alhoewel de noedels met mangochutney hier echt al een paar keer gemaakt zijn, valt de rest mij inderdaad ook vies tegen... Die laten we maar voorbij gaan.quote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Eens. Box gepauzeerd voor komende vier weken. De pompoensoep van deze week vond ik trouwens erg lekker! Prima voor de lunch .quote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Deze slaan we over..quote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Ik vind het er, op de bulgur na, wel lekker uit zien . Denk dat ik voor 3 x gaquote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Haha, Wij vinden hem er juist lekker uitzien. Zo zie je maar weer.. Smaken verschillen.quote:Op woensdag 25 maart 2015 17:32 schreef Unites het volgende:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W15
Wat saai en karig...
Hier ook, stiekem kijk ik er naar uit. Tis net alsof we een cadeau krijgen om 11 uurquote:Op vrijdag 27 maart 2015 18:36 schreef agter het volgende:
Spinazie-bataatcurry met pinda’s en frisse yoghurt, wat een heerlijke maaltijd.
Pittig, zoet, zuur, heerlijke bite. Yammie!
Morgen de volgende box, en ook weer de fruitbox erbij. Ik ben over het algemeen heel erg tevreden.
Geen berichtje gehad?quote:
Nee geen bericht gehad.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 11:45 schreef agter het volgende:
[..]
Geen berichtje gehad?
Hier een sms dat ze later waren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |