Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .quote:Op zondag 22 februari 2015 13:09 schreef Cat22 het volgende:
Parelcouscous aangebrand
Keurig de hoeveelheid boullion erbij, laag vuurtje en toch ging het mis.
Geukkig was ik er redelijk op tijd bij en heb ik 2/3 kunnen redden. En het schoteltje smaakte weer lekker. Ik had nog knakworstjes over, die heb ik erbij gesnipperd, want anders vond ik het wat weinig smaakmakers.
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dusquote:Op zondag 22 februari 2015 13:10 schreef Anne het volgende:
[..]
Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .
Succes met het schoonmaken van je pannetje .
Ik heb de Box weer aangezet voor week 10!
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:12 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dus
Veeeeeeel water, wat soda en een laag vuurtje doet wonderen voor aanbaksels. Dan is het schuursponsje nauwelijks meer nodig.
Echt! 10 minuutjes laten koken (alleen kokend water werkt ook al goed). Net het pannetje schoongemaakt, drie halen met de schuurspons en de aanslag was weg. Nu had ik tussendoor natuurlijk wel al goed over de bodem geroerd tijdens het koken en tussendoor een keertje nieuw water erin gedaan en de losgekomen pareltjes weggegooid.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:13 schreef Anne het volgende:
[..]
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.
Astuquote:Op zondag 22 februari 2015 15:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Dankzij dit topic is mijn parelcouscous niet aangebrand
Vind het verder best om in te nemen, maar niet heel bijzonder ofzo.
Niet iets wat ik later wel weer eens zou maken.
Ik stond er ook bij. Af te wassen. Die twee meter was al teveelquote:Op zondag 22 februari 2015 15:58 schreef Maraca het volgende:
Ik heb mij al een tijdje geleden voorgenomen om niet meer weg te lopen bij dat soort gerechten
Ja, bulgur blijft altijd wat hard. Klopt hoor!quote:Op zondag 22 februari 2015 19:44 schreef AnneX het volgende:
De kippenworstjes zijn pittig gekruid, inderdaad.
Pompoen is smakelijk met de kaneel en komijnzaad.
Bulgur was a first .
Klopt het dat het een beetje " hard" blijft ?
De kooktijden zijn gewoon aangehouden.
Bij elkaar vulde het wel en is niét het favo gerecht deze week, weet ik nu al.
Veel plezier Keshet
Hier ook een kipfilet die MIA is! Verder zag het er goed uit! Ben erg benieuwd naar de gerechten.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:46 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Inmiddels is de nieuwe box binnen. Geen kipfilet Nu is er ook geen recept deze week waar die in zou moeten, maar hij staat op mijn checklist dus ik willum!
ik heb hem gisteren gemaakt en de bietjes waren wel al een beetje zacht. Ze smaakten nog goed! De sla was nog wel heerlijk maar nog een dag is misschien wel lang hoor.. Vooral voor de sla :quote:Op maandag 23 februari 2015 14:42 schreef Unites het volgende:
Zou ik morgen de couscous nog kunnen maken? :$
Haha ja. Dat is nu wel een beetje standaard iedere weekquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Ongekookt, bedoel je? Dat zou wel kunnen. Mijn invriesactiviteiten moeten leiden tot gerechten die ik alleen maar uit de vriezer in de tron hoef te flikkeren. Maar een voorgesneden bataatje koken zou moeten lukken.quote:Op maandag 23 februari 2015 23:42 schreef AnneX het volgende:
@. Cat22 Misschien de helft van de bataat apart voorgesneden invriezen.
Vergelijk de pompoenstukjes.
Weer heerlijk gegeten van de visstoof, ruim voldoende voor twee.
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menuquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Eten wat de pot schaft!quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Ik wist niet dat ik het lekker vond, want ik had het uit mezelf nog nooit gegeten.quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Tijd om hem op te zeggen voor je?quote:Op dinsdag 24 februari 2015 19:27 schreef ddx het volgende:
Deze week ook weer eens een box, had hem tijdje geleden op pauze gezet en kreeg vrijdag opeens mailtje dat ze maandagavond weer gingen bezorgen.
Handig zo'n pauze die verloopt en je dan niets meer kan kiezen...
Neem je de lijst door van ingredienten zou er ook kipfilet in de doos moeten zitten, die nergens verder gebruikt wordt.
Vanavond de bulgur met pompoen en kipworstjes gegeten.
Worstjes waren lekker, maar rest van gerecht stelde weinig voor.
Voorgesneden pompoenblokjes ook, doe er dan een 'verse' pompoen bij.....
Als ik iets haat dan is het wel pompoen snijdenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 19:27 schreef ddx het volgende:
Deze week ook weer eens een box, had hem tijdje geleden op pauze gezet en kreeg vrijdag opeens mailtje dat ze maandagavond weer gingen bezorgen.
Handig zo'n pauze die verloopt en je dan niets meer kan kiezen...
Neem je de lijst door van ingredienten zou er ook kipfilet in de doos moeten zitten, die nergens verder gebruikt wordt.
Vanavond de bulgur met pompoen en kipworstjes gegeten.
Worstjes waren lekker, maar rest van gerecht stelde weinig voor.
Voorgesneden pompoenblokjes ook, doe er dan een 'verse' pompoen bij.....
Dat dus. En dan is het idee van 'gemak' ook wel weg bij HF als je dat kreng zelf moet gaan snijdenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 21:43 schreef megamandy het volgende:
[..]
Als ik iets haat dan is het wel pompoen snijden
En een hele pompoen per doosquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:39 schreef Maraca het volgende:
[..]
Dat dus. En dan is het idee van 'gemak' ook wel weg bij HF als je dat kreng zelf moet gaan snijden
Zou ik helemaal niet zo erg vinden.. maak ik van de rest pompoensoepquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:58 schreef Cat22 het volgende:
[..]
En een hele pompoen per doos
Sta je daar met je bestelling voor één persoon
Huh,dat zijn 6 gerechten toch?quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:46 schreef agter het volgende:
Dames en heren,
De nieuwe week staat weer online.
Week 11:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W11
En wat mij betreft ziet ie er lekker uit.
Eet smakelijk allemaal!
Ja, Idd. Was me nog niet eens opgevallen.quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Huh,dat zijn 6 gerechten toch?
Aan de tofu in het laatste gerecht te zien, zal dat wel het veggie-box gerecht zijnquote:Op woensdag 25 februari 2015 16:52 schreef agter het volgende:
[..]
Ja, Idd. Was me nog niet eens opgevallen.
Zal er wel eentje per ongeluk uit de Veggie-box bijstaan?
Mmhm... niet allemaal net niet voor mij. Ook twee keer gebakken aardappelen... en qua vlees en vis ook niet echt bijzonder.quote:Op woensdag 25 februari 2015 16:46 schreef agter het volgende:
Dames en heren,
De nieuwe week staat weer online.
Week 11:
https://www.hellofresh.nl(...)c-box/?week=2015-W11
En wat mij betreft ziet ie er lekker uit.
Eet smakelijk allemaal!
Tonijn al wel een paar keer gehad en met garnalen kom ik misschien in het ziekenhuis terecht, dus doe maar nietquote:Op woensdag 25 februari 2015 18:01 schreef Unites het volgende:
Mmhm... niet allemaal net niet voor mij. Ook twee keer gebakken aardappelen... en qua vlees en vis ook niet echt bijzonder.
Ik zou zo graag eens een keer garnalen of tonijn willen :$
Sjonge...het wordt vervelend...al wéer smakelijk gegeten.quote:Op woensdag 25 februari 2015 19:43 schreef Bleie het volgende:
Met dank aan hf vandaag voor het eerst in mijn leven savooiekool gegeten. Lekker hoor!
Haha, ja, dit was echt een goede week voor ons. De kinderen hebben zelfs redelijk wat van de groentes gegeten. Vanavond niet, maar de boontjes van de curry wel, en dochter is ook dol op rodekool.quote:Op woensdag 25 februari 2015 20:33 schreef AnneX het volgende:
[..]
Sjonge...het wordt vervelend...al wéer smakelijk gegeten.
Vaavond was het de romige savooiekool en orzo.
Het gebruikelijke HF dipje Heeft iedereen wel eens last vanquote:Op donderdag 26 februari 2015 09:39 schreef Honeymooner het volgende:
Wij hebben nu een maand of 4 hellofresh en ik begin de recepten toch een beetje moe te worden..
Maar kan ook komen, doordat ze zo met seizoensgroenten werken..
Zo'n pastagerecht van komende week met makreel en dille enzo, heeeerlijk, maar die week daarop heb ik em op pauze gezet, niks leek me echt lekker.
Gisteren de bulgur gehad met kipworstjes en dat vond ik verrassend lekker! Vriend daarentegen trok de structuur van de bulgur niet. Vanavond dan de orzo, maar we gaan er wel wat vis of vlees doorheen doen.
Ik vind nu je zo gemakkelijk kunt switchen van box en hoeveelheid dagen, en je bovendien gewoon eens kunt pauzeren tussendoor, het concept nog idealer dan toen we begonnen.quote:Op donderdag 26 februari 2015 10:19 schreef Maraca het volgende:
[..]
Het gebruikelijke HF dipje Heeft iedereen wel eens last van
Zou je eens een aantal voorbeelden van gerechten van 'vroeger' willen noemen? Ben wel benieuwdquote:als ik terug kijk door oude boekjes zie ik echt prachtige gerechten voorbij komen die echt de gerechten van deze maanden laten verbleken...
Ook ik mag dat! PM box staat open. Pay it forward enzo.quote:Op vrijdag 27 februari 2015 11:50 schreef Anne het volgende:
Ik mag weer gratis dozen weggeven . Dus als iemand interesse heeft?
Is het een beetje in te vriezen?quote:Op zaterdag 28 februari 2015 10:16 schreef Aventura het volgende:
Orzo lijkt op een graan, maar het is feitelijk pasta. En zo moet je het dus ook behandelen. Kort garen en veel roeren.
Gerecht klaarmaken zonder orzo en later na het ontdooien de versgekookte orzo er pas bij doen zou mijn advies zijn.quote:
Dat moet wel lukken Bedankt voor de tip!quote:Op zaterdag 28 februari 2015 11:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Gerecht klaarmaken zonder orzo en later na het ontdooien de versgekookte orzo er pas bij doen zou mijn advies zijn.
Omdat het zo klein is wordt het na ontdooien snel structuurloos.
waarom zo laat? En waarom niet op zaterdag?quote:Op zondag 1 maart 2015 11:16 schreef Cat22 het volgende:
Sms binnen, box komt dus over een uur en het kan een uurtje afwijken, lekker op tijd
De tijd in de mail op vrijdag klopt toch altijd of heb je eens gehad dat dit veranderde?quote:Op zondag 1 maart 2015 11:16 schreef Cat22 het volgende:
Sms binnen, box komt dus over een uur en het kan een uurtje afwijken, lekker op tijd
Zaterdag is vaak mijn drukke dag, zondag ben ik rond deze tijd meestal thuis. Over twee weken laat ik hem wel weer op zaterdag bezorgenquote:Op zondag 1 maart 2015 11:22 schreef tombolafan het volgende:
[..]
waarom zo laat? En waarom niet op zaterdag?
Gister de kippendijfilet op, goedgekeurd!
Gouden tipquote:Op vrijdag 27 februari 2015 12:15 schreef Maraca het volgende:
Orzo is nog best prima te bereiden Geen slechte ervaringen mee.. alleen niet laten pruttelen en wat anders gaan doen om later weer terug te komen Wel in de keuken blijven (en dan ook opletten )
Werkt helaas niet bij proefpakketten.quote:Op zondag 1 maart 2015 17:24 schreef nadiyaa het volgende:
Ben wel benieuwd naar zo'n veggie proefpakket. Heeft er iemand een goede kortingscode voor me of werkt dat niet bij proefpakketten?
Als je iemand kent die ING heeft (of zelf natuurlijk) kun je wel korting regelen op een proefpakketquote:Op zondag 1 maart 2015 17:24 schreef nadiyaa het volgende:
Ben wel benieuwd naar zo'n veggie proefpakket. Heeft er iemand een goede kortingscode voor me of werkt dat niet bij proefpakketten?
Je krijgt een kleine vergoeding omdat je het zelf moet kopen en/of een compensatie in de volgende box (flesje dressing oid)quote:Op zondag 1 maart 2015 18:33 schreef Panthera1984 het volgende:
Vandaag voor het eerst een missend ingrediënt, geen dille in mijn vegetarische box. Gelijk even een mailtje gestuurd, wat is jullie ervaring? Krijg je de dille alsnog, of krijg je een vergoeding?
Haha...ach het staat gewoon op de verpakking maar ik kwam er pas achter toen de salade al klaar wasquote:
Ik kreeg iets korting op mijn volgende box en er zat custard in als extra.quote:Op zondag 1 maart 2015 18:33 schreef Panthera1984 het volgende:
Vandaag voor het eerst een missend ingrediënt, geen dille in mijn vegetarische box. Gelijk even een mailtje gestuurd, wat is jullie ervaring? Krijg je de dille alsnog, of krijg je een vergoeding?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |