Ik ben ook pickles fanquote:Op maandag 27 april 2015 18:08 schreef Isegrim het volgende:
http://www.firmapickles.nl/
Vandaag nog een keer in de Markthal gegeten, was 1000x beter dan gisteren.
Goeie burgers (ik had er eentje van dry aged beef), lekkere patat gekruid met salie en prima coleslaw. Gewoon lekker. Prima bediening.
Een 8,5.
Ik had niet door dat het een 'keten' (twee vestigingen ) was. Maar gewoon leuke tent. Leuke huisstijl, vrolijke bediening, goed vlees, lekkere drankjes.quote:Op woensdag 29 april 2015 08:22 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik ben ook pickles fan
Dan wel in m'n stadje utrecht, maar de zaak is natuurlijk hetzelfde. Lekkere burgers altijd! Lekkere wijn erbij
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was 10 euro voor de pho, een grote en een kleine cola. Ik heb maar de helft opgekregen, het was echt heel veel.
9/10 was erg lekker!
Daar wilde ik vrijdag gaan eten. Maar niet gegaan omdat ik het onhandig vond met die grote tassen. Nu heb ik spijt.quote:Op maandag 27 april 2015 18:08 schreef Isegrim het volgende:
http://www.firmapickles.nl/
Vandaag nog een keer in de Markthal gegeten, was 1000x beter dan gisteren.
Goeie burgers (ik had er eentje van dry aged beef), lekkere patat gekruid met salie en prima coleslaw. Gewoon lekker. Prima bediening.
Een 8,5.
Ik ga er binnenkort eens naartoe denk ik, klinkt goedquote:Op woensdag 29 april 2015 12:27 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik had niet door dat het een 'keten' (twee vestigingen ) was. Maar gewoon leuke tent. Leuke huisstijl, vrolijke bediening, goed vlees, lekkere drankjes.
Ik wil hier ook al een tijdje gaan eten maar de recensies zijn echt wisselend, van cijfers tussen de 8 en de 10 of diepe onvoldoendes met veel klachten over koud eten/ te zout/zoet/flauw etc.quote:Op woensdag 29 april 2015 05:48 schreef MiestOr het volgende:
http://gracelandbbq.com/ in Amsterdam vorige week.
Na een lekker middagje doorgebracht bij Deleriumcafe in Amsterdam, besloten we dat we zin hadden in BBQ, zo kwamen we uit bij Graceland en pakte de bus er naartoe..
T was druk, maar konden op de hoek van de bar zitten en vonden dat geen probleem.
Dan de kaart, uitgebreid en voor ieder wat wils.. echter wilde wij niet kiezen en kozen voor
The Graceland XXXL.
De bediening werkte er net een dag, maar was een heel aardig Australisch meisje wat absoluut haar best deed. Wat wel jammer was, was de baas/bedrijfsleider die sjago rondliep en zelfs ons ronduit negeerde toen we wat wilde vragen..
Efin, het eten.
Aangezien we niet van de desserts houden, wilden we de 2 stukken pie omruilen voor 1 van de sides, dat was gelukkig geen probleem.
De brisket was opzich een beetje droog, maar de smaak was goed, hier hielp de heerlijke chipotlesaus ons doorheen (enigszins spicy)
De porkribs waren geweldig, vielen zo van het bot en de smaak was top, heel erg lekker.
de pulled pork was ook erg lekker, had niet echt meer saus nodig en ging er vlot in, zoals pulled pork hoort.
Toen kregen we steak, beetje apart want hadden beefribs verwacht (zoals aangegeven bij meats op de kaart) Helaas was dit niet geweldig, de cuisson was opzich mooi rood, maar de kwaliteit was niet geweldig dus daardoor wat taai.
Dan de sides,
Jailhouse beans, waren echt heel lekker, stukken bacon erdoor en absoluut een aanrader!
Wedge salad, wederom heel lekker, met een heerlijke, subtiele blauwe-kaasdressing erover, rozijntjes erop en klaar, simpel, lekker, en fris zo bij alle zware gerechten.
Homemade pickles en coleslaw, was weinig op aan te merken, lekker fris en zonder bergen mayo erdoor, lekker appelazijn gebruikt, prima te doen
Brasied collard greens, tuinbonen en mais met roomboter, niet geweldig, maar toch van gegeten
Als extra side hadden wij Sweet patato fries met parmigiano, chili flakes en peterselie gekozen, deze waren lekker! echter had er van mij meer chili op gemogen, goede keus geweest desondanks.
We waren met zn 2en en damn wat was het veel eten! heel erg lekker, maar de porties waren flink (zoals je dat in n Amerikaanse BBQ restaurant mag verwachten) sommige dingen kregen we niet op, en toen we vroegen om n doggy-bag was die geen enkel probleem, alles werd apart in zn metalen bakje gestopt, netjes tasje erbij en klaar.
Zeker de ribs, daar kom ik absoluut voor terug, maar voor de rest was het allemaal goed te doen!
[ afbeelding ]
Een foto van t geheel.
Met drankjes erbij +/- 70 euro betaald en vol richting de trein gesjokt...
8.5 / 10
Snap ik niets van. Heb regelmatig in de VS 'Amerikaanse BBQ' gerechten gegeten en vond ze zonder uitzondering altijd beter. Vooral spareribs zijn daar gewoon veel beter gemarineerd en malser.quote:Op donderdag 30 april 2015 07:56 schreef Luuksor het volgende:
Ik denk dat veel van die klachten ook komen van het niet bekend zijn met echte Amerikaanse BBQ smaak. Ik werk hier op Curacao in een restaurant met twee chefs/eigenaren uit het zuiden van de USA en we hebben veel BBQ invloeden op de kaart. Ik merk dat het gemiddelde nederlandse bezoek daar best wel vaak op en aanmerkingen op heeft, terwijl onze Amerikaanse (en andere gasten die gewend zijn aan deze smaken) er helemaal mee wegloopt. Koud & flauw is natuurlijk nooit te excuseren, maar zoet, zout & spicy worden wel op een hele andere manier gebruikt dan in de Nederlandse keuken.
Wat wil je hiermee zeggen?quote:Op donderdag 30 april 2015 17:11 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Because everything is BIG in Texas.
[ afbeelding ]
Als je in de buurt van Den Burg komt dan kan ik je De Luwte ten zeerste aanraden:quote:Op vrijdag 1 mei 2015 16:55 schreef borisz het volgende:
Dinsdagavond Quinty's http://www.quintystexel.nl/
Zag er van de gezellig en vol uit, dus besloten we ook binnen te lopen. Je hebt bij de meeste maaltijden de keuze uit Mini, medium of Large
Vooraf de Vitello en Carpaccio (beiden mini).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Beiden erg lekker. Vooral de crispy kappertjes bij de Carpaccio. Alleen voor beide gerechten gold wel: Meer saus de pestomayo of tonijnmayo was erg minimaal.
Hoofd
Lamsstoof (medium)
[ afbeelding ]
Erg lekker, goed vlees van het eiland.
Asperges met zalm - foto niet helemaal je van het - (was buiten de kaart om)
[ afbeelding ]
Die zalm, was gerookt en was erg lekker. Asperges goed, alleen dat ei had wel wat korter gekund. Alleen hier ook meer saus.
Dessert: Koffie met bonbons . Geen foto's Het was wel erg lekker . Prima zaak, heerlijk gegeten en zou er zo nogmaals gaan eten.
Woensdag: Taj Mahal: http://www.texel-tajmahal.nl/
Indiaas omdat het kan. Alleen geen foto's. Gewoon vergeten
Vooraf: Sheek Kebab en Samosas
De Samosas tot twee keer toe te koud van binnen . Uiteindelijk werd deze niet in rekening gebracht. De Kebeb was prima.
Hoofd: Lams Dhansak: Pittige curry met lansvlees, linzen en stevig gekruid met oa kardemon, kruidnagel ea. Ma had de Lams Marco Polo. Curry met oa Garam Masala, uien en paprika. Daarbij rijst en Garlic Naan
Wat zullen we eens zeggen. Ja het was aardig. Het lekkerst was nog de naan, dat was gewoon goed. Verder was het eetbaar enzo, maar niet voor herhaling vatbaar.
Na de koffie zijn we vertrokken.
Donderdag: 't Pruttelhuus. Geen website: zag er van buiten leuk uit, zaak zat vol met mensen. Toen we de menukaart zagen hadden we zo iets van: Gewoon een te dure toeristenzaak.
We hebben het alleen bij de trio van lam gehouden a 25e, want de voorgerechten waren allemaal standaard en zagen er niet boeiend uit op de andere tafels (en niet het geld waard) . Wat verder opviel: de omloopsnelheid was hoog. Men bleef niet zitten om na te tafelen. Maar goed de nieuwe gasten kwamen er weer aan, dus geen probleem.
Foto 1: Het lamstrio met een kotelet, biefstuk en spies en champignonroomsaus . Foto 2: Wat we erbij kregen: Patat, een twister, mayo, salsa, appelcompote en konijnenvoer (nauwelijks aangemaakte sla).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vlees was goed en daar is alles mee gezegd. Maar we hebben niet eens gewacht op de koffie. Het was onze zaak niet. Een ijsje en koffie hebben we ergens anders gehaald.
Conclusie: Van deze bezochte zaken in De Koog op Texel is allleen Quinty's de moeite waard om terug te komen. De overige twee lekker links en rechts laten liggen.
ach ja texel wij hadden een soortgelijke ervaring, Quinty's is geen haute cuisine maar gewoon simpel en goed, de andere plekken waar we kwamen waren gewoon slecht. Met als toppunt een Italiaan ergens schuin tegenover Quinty's geloof ik. Daar kregen we hardgebakken pizzabodem met oude kruidenboter vooraf (aangeprezen als brood met smeersels) en de pizza's waren natte vette lappen met goedkoop broodbeleg-vlees eropquote:Op vrijdag 1 mei 2015 16:55 schreef borisz het volgende:
Dinsdagavond Quinty's http://www.quintystexel.nl/
Zag er van de gezellig en vol uit, dus besloten we ook binnen te lopen. Je hebt bij de meeste maaltijden de keuze uit Mini, medium of Large
Vooraf de Vitello en Carpaccio (beiden mini).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Beiden erg lekker. Vooral de crispy kappertjes bij de Carpaccio. Alleen voor beide gerechten gold wel: Meer saus de pestomayo of tonijnmayo was erg minimaal.
Hoofd
Lamsstoof (medium)
[ afbeelding ]
Erg lekker, goed vlees van het eiland.
Asperges met zalm - foto niet helemaal je van het - (was buiten de kaart om)
[ afbeelding ]
Die zalm, was gerookt en was erg lekker. Asperges goed, alleen dat ei had wel wat korter gekund. Alleen hier ook meer saus.
Dessert: Koffie met bonbons . Geen foto's Het was wel erg lekker . Prima zaak, heerlijk gegeten en zou er zo nogmaals gaan eten.
Woensdag: Taj Mahal: http://www.texel-tajmahal.nl/
Indiaas omdat het kan. Alleen geen foto's. Gewoon vergeten
Vooraf: Sheek Kebab en Samosas
De Samosas tot twee keer toe te koud van binnen . Uiteindelijk werd deze niet in rekening gebracht. De Kebeb was prima.
Hoofd: Lams Dhansak: Pittige curry met lansvlees, linzen en stevig gekruid met oa kardemon, kruidnagel ea. Ma had de Lams Marco Polo. Curry met oa Garam Masala, uien en paprika. Daarbij rijst en Garlic Naan
Wat zullen we eens zeggen. Ja het was aardig. Het lekkerst was nog de naan, dat was gewoon goed. Verder was het eetbaar enzo, maar niet voor herhaling vatbaar.
Na de koffie zijn we vertrokken.
Donderdag: 't Pruttelhuus. Geen website: zag er van buiten leuk uit, zaak zat vol met mensen. Toen we de menukaart zagen hadden we zo iets van: Gewoon een te dure toeristenzaak.
We hebben het alleen bij de trio van lam gehouden a 25e, want de voorgerechten waren allemaal standaard en zagen er niet boeiend uit op de andere tafels (en niet het geld waard) . Wat verder opviel: de omloopsnelheid was hoog. Men bleef niet zitten om na te tafelen. Maar goed de nieuwe gasten kwamen er weer aan, dus geen probleem.
Foto 1: Het lamstrio met een kotelet, biefstuk en spies en champignonroomsaus . Foto 2: Wat we erbij kregen: Patat, een twister, mayo, salsa, appelcompote en konijnenvoer (nauwelijks aangemaakte sla).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vlees was goed en daar is alles mee gezegd. Maar we hebben niet eens gewacht op de koffie. Het was onze zaak niet. Een ijsje en koffie hebben we ergens anders gehaald.
Conclusie: Van deze bezochte zaken in De Koog op Texel is allleen Quinty's de moeite waard om terug te komen. De overige twee lekker links en rechts laten liggen.
Qua prijs valt het wel mee, beetje hetzelfde als wat de andere 5+ hamburgertenten in Rotterdam vragen.quote:Op dinsdag 5 mei 2015 19:27 schreef Molo het volgende:
Ziet er lekker uit! Wel prijzig hoor, dat dan weer wel.
En totaal off topic, maar die kleur groen van de gevel
Ja. Hij had mij al een paar keer aangekeken.quote:Op dinsdag 5 mei 2015 23:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Robert had door dat je een foto van hem stiekem aan t maken was
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |