abonnement Unibet Coolblue
pi_6644900
Welkom bij RLS! .

Howdy, waar gaat het hier over?

In dit forum kun je alle soaps en real-lifesoaps bespreken. Wie er de volgende keer wordt weggestemd tijdens de eilandraad. Wie je goed vond en wie slecht in Idols. Over de nieuwe belevenissen van Lucinda Walsh. Of het ooit nog goed komt tussen Amber en de familie Forrester. Wat voor sexy outfit Isabella nu weer aanheeft. En wie volgens jou de mol is. Kortom: al je vragen, opmerkingen, meningen en hersenspinsels over dit genre tv-programma's kun je kwijt in dit forum. En niet alleen over de lopende en toekomstige (real-life) soaps, maar ook die uit het verleden (bijvoorbeeld De Bus of Goudkust).

Kan ik hier echt alles kwijt?

Zolang het maar met het onderwerp te maken heeft en binnen de policy is. Maar kijk wel eerst even in de topiclijst of met de search of er niet al een topic loopt over het programma of een bepaald aspect daarvan waar je iets over wilt posten. Stel dat je bijvoorbeeld een topic wilt openen over een bepaalde acteur of deelnemer dan is er kans dat daar al een topic over bestaat. Ga dan bij voorkeur verder in dat topic. Probeer verder gewoon zo veel mogelijk de centrale topicreeksen, waarvan er voor elke (RL)S altijd wel eentje loopt, aan te houden. Dan wordt het geen zooitje. Als het echt een speciaal geval betreft (bijvoorbeeld groot nieuws of een bijzondere nieuwe ontwikkeling) mag er wel nog een apart topic voor komen, dat is geen probleem.

Wat is hier niet toegestaan?

Een aantal dingen:

  • Spammen (veel posts achter elkaar met weinig inhoud of reclame maken voor een site). Sidenote: het plaatsen van links naar leuke fansites over een bepaalde (RL)S of de officiële site ervan is wel toegestaan, mits je het met mate doet.

  • Flamen en trollen (ruzie maken met of beledingen van andere users of aanstalten daartoe).

  • Offtopic (buiten het onderwerp) posten.

  • Spoilers (verhaallijnen of ontwikkelingen die gebeurd zijn in afleveringen die hier nog niet zijn uitgezonden) plaatsen zonder waarschuwing. Zet dus als je spoilers post er even een waarschuwing bij, bijvoorbeeld -SPOILER ALERT-. Zo verpest je het niet voor iemand die nog niet wil weten wat er gebeurd is.

  • Artikelen die je niet zelf hebt geschreven plaatsen zonder bronvermelding. Zet je bron er altijd bij, indien van toepassing met link naar het origineel of de site van de auteur.

  • Crossposten (hetzelfde bericht plaatsen in verschillende topics).

  • Posten van of linken naar zaken die niet mogen volgens de algemene policy (porno, schokkend of illegaal materiaal, enz.).
  • Als je een van deze dingen toch doet, reken dan op een edit of een slotje.

    Ik hou helemaal niet van soaps.

    Dat kan natuurlijk, maar ga het dan niet voor anderen lopen verpesten met offtopic geblaat en getroll. Jij kunt je ei kwijt in Het centrale anti-soap topic.

    Ik heb een vraag / klacht / opmerking / idee / wil gewoon zomaar even met je kletsen / enz. Hoe kan ik jou bereiken?

    Dat kan op de volgende manieren:

  • e-mail
  • ICQ
  • MSN: starnick1@hotmail.com
  • Feedbacktopic RLS
  • Was dat het?

    Ja, dat was het wel zo'n beetje. Als je nog algemene vragen hebt over het Fok!forum, lees dan ook even de algemene FAQ. Veel plezier bij RLS! .

    [Dit bericht is gewijzigd door SmashBro op 09-03-2003 14:50]

    Op donderdag 15 april 2004 13:52 schreef schatje het volgende:
    SmashBro was echt een lieve jongen O+.
    LaToya rules
    pi_10073428
    Toevoeging aan de FAQ.

  • Subtitels van topics dienen omringd te worden door ~'s. Bijvoorbeeld "GTST deel zoveel ~En dan hier de subtitel~".
  • Tot zover deze mededeling. .

    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')