Klopt, een zakje kopen is inderdaad meestal duurder dan zelf makenquote:Op dinsdag 17 maart 2015 20:54 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Kweenie hoor dacht dat het hier over eten ging maar schijnbaar moet het allemaal duur zijn.
Zelf koken is niet duur. Zo een zakje van knorr is duurder.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 20:54 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Kweenie hoor dacht dat het hier over eten ging maar schijnbaar moet het allemaal duur zijn.
ziet er heerlijk uit!quote:Op dinsdag 17 maart 2015 10:24 schreef minilot het volgende:
Ik gooi 'm ook nog even hier, de gumbo van gisteren:
[ afbeelding ]
Met krab, grote garnalen, okra en bourbon.
Yo, waar is je foto!?quote:Op donderdag 19 maart 2015 13:18 schreef MutedFaith het volgende:
Maisbrood met sucuk, daarbij ook witte druiven en zwarte olijven, allemaal van de lokale turk.
Je eet als een allochtoonquote:Op donderdag 19 maart 2015 13:18 schreef MutedFaith het volgende:
Maisbrood met sucuk, daarbij ook witte druiven en zwarte olijven, allemaal van de lokale turk.
Lekker!quote:
Rundvleesquote:Op donderdag 19 maart 2015 14:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Sucuk lijkt me heerlijk! Wat voor soort vlees is het? Dacht eerst varken maar lijkt me niet
Rundvlees en een mix aan kruiden. Het lekkerst is het als je het bakt in olie Of in je tosti. Of in je menemen. Of samen met je ei bakken. Of op je pizza.quote:Op donderdag 19 maart 2015 14:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Sucuk lijkt me heerlijk! Wat voor soort vlees is het? Dacht eerst varken maar lijkt me niet
Ik gebruik juist geen olie bij het bakken. Er zit genoeg rundvet in de sucuk.quote:Op donderdag 19 maart 2015 15:45 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Rundvlees en een mix aan kruiden. Het lekkerst is het als je het bakt in olie Of in je tosti. Of in je menemen. Of samen met je ei bakken. Of op je pizza.
In een klontje boter is lekker!quote:Op donderdag 19 maart 2015 16:08 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Ik gebruik juist geen olie bij het bakken. Er zit genoeg rundvet in de sucuk.
Gewoon bakken, op een broodje mikken en er wat kaas overheen laten smelten is echt fucking divine.
Heb je hier een recept van? Of zit ik met m'n neus te kijken en heb je die al eerder gepost? Ziet er lekker uit En toffee + chocolade klinkt alsof ik mijn vriend daar een groot plezier mee kan doenquote:Op zaterdag 14 maart 2015 15:20 schreef minilot het volgende:
Omdat Tau Pi 0wnt, maar een héél kleintje voor Pi-dag.. Chocolade en toffee:
[ afbeelding ]
http://en.wikipedia.org/wiki/Pi_Day
Pie-for-pi was even heel snel in elkaar geknutseld, omdat ik 's middags ineens besloto dat er een taartje moest komen en ik geen boodschappen meer wilde doen. Chocoladedeeg was een restje uit de vriezer dat ik over had van het maken van dit recept:quote:Op zaterdag 21 maart 2015 14:33 schreef vlindertje89 het volgende:
[..]
Heb je hier een recept van? Of zit ik met m'n neus te kijken en heb je die al eerder gepost? Ziet er lekker uit En toffee + chocolade klinkt alsof ik mijn vriend daar een groot plezier mee kan doen
Oh, en je zoethout meringue ziet er ook mega lekker uit.. Hoe heb je die gemaakt?
Wete je wel hoe je gewone meringue maakt? Daar ga ik voor het gemak even vanuit..quote:Op zaterdag 21 maart 2015 14:33 schreef vlindertje89 het volgende:
Oh, en je zoethout meringue ziet er ook mega lekker uit.. Hoe heb je die gemaakt?
quote:Op zaterdag 21 maart 2015 14:20 schreef deroow het volgende:
[ afbeelding ]
Salade met Thaise dressing en biefstuk..
Vind dit er juist leuker uitzien dan een grote bonk tonijn!quote:Op vrijdag 20 maart 2015 18:30 schreef vinnypassy het volgende:
Alleen jammer voor de foto dat ik net iets te gretig begon met het aansnijden van de tonijn.
vissaus, sojasaus, basterdsuiker, knoflook, limoen en een piepklein beetje saké (oke.. niet Thais maar wel lekker ). Daar laat ik een rode ui in halve ringen en een versnipperd chillipepertje in marineren. Half uurtje laten staan et voila!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |