abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_149280670
Post en bespreek hier documentaires die zeker gezien moeten worden!

Om het topic leesbaar te houden is het handig om naast de titel ook even kort aan te geven waar de docu over gaat, of even een link naar imdb te plaatsen etc.

Vorige topics: Topicreeks: Goede Docu's
pi_149280735
quote:
0s.gif Op zondag 1 februari 2015 20:51 schreef J0kkebr0k het volgende:
Ik kijk nu op NPO2 Onze man in Teheran. Heerlijke televisie!

http://www.vpro.nl/buitenland/kaart/onze-man-in-teheran.html

[..]

Laatste aflevering.

Zie TV / Onze man in Teheran - 4-Delige docu van correspondent Thomas Erdbrink
pi_149280764
quote:
Die moet nog komen.

Maar bedankt voor de link :)
pi_149300901
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_149317074
Bitter Lake
De nieuwe BBC documentaire 'Bitter Lake' (137 min) van Adam Curtis is sinds kort te bekijken en gaat o.a. over de politieke relaties tussen de VS, Afghanistan en Saudi-Arabië van de afgelopen 70 jaar.

Er wordt verder aandacht besteedt aan de olie en het Wahabisme uit Saudi-Arabië, en de grote gevolgen voor Afghanistan door de interne machtsstrijd en de bemoeienis van andere landen om hun idealen en belangen daar naartoe te brengen.

Wie nog niet bekend is met de 3-delige BBC documentaire The Power of Nightmares (2004) van dezelfde maker, die gaat over het ontstaan van het Islamitische terrorisme en de opkomst van het Neoconservatisme in de VS, is hier een link.

Bitter Lake is dan ook een interessante aanvulling van zijn vorige 3 uur durende documentaire over o.a. de terreur in de islamitische wereld. De opbouw van Bitter Lake is wel anders dan TPON en kan wat rommeliger aanvoelen aangezien er vaak tussen tijdperiodes wordt gesprongen en de editing is ook minder vergeleken met z'n eerdere docu uit 2004, maar desniettemin vond ik het een uitermate fascinerende documentaire om naar te kijken.

[ Bericht 7% gewijzigd door Mr.Silencer op 03-02-2015 02:21:39 ]
  woensdag 4 februari 2015 @ 15:19:50 #6
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_149358414
Is deze al gepost?
http://www.npo.nl/3doc-schorem/01-01-2015/BNN_101371990
quote:
3Doc: Schorem
Geen gezeik en geen vrouwen, maar bier, scheren en snijden. De documentaire gaat over Barbiershop 'Schorem Haarsnijder en Barbier' waar alleen mannen mogen komen voor een knip- en scheerbuurt. De Rotterdamse barbiers Leen en Bertus zijn door hun passie voor het eeuwenoude barbiersvak onverwacht uitgegroeid tot een ware hype, die zich niet beperkt tot de havenstad alleen. BNN heeft de markante ambachtsmannen een jaar lang op de voet gevolgd. Hun leven in en rondom hun succesvolle barbiershop, waar mannen uit het hele land uren zitten te wachten om door hen geknipt te worden.
pi_151101635
quote:
Heb een tijdje geleden een stuk gezien, maar vond het allemaal een beetje te hipsterig.

Nog een paar die ik de afgelopen tijd heb gezien:
http://www.npo.nl/zembla/25-03-2015/VARA_101372904
quote:
Apple's verbroken beloftes
Engelse journalisten gaan undercover in een van zwaarst bewaakte fabrieken in China om te zien hoe onze iPhones gemaakt worden. Ze maken met hun verborgen camera opnamen van schokkende situaties
Vond deze niet heel sterk, wordt teveel nadruk op apple gelegd terwijl dit bij iedere electronica-producent gebeurd.

http://www.documentairenet.nl/review/zembla-de-monsanto-methode/
quote:
De Monsanto methode
Wat betekent het voor onze voedselzekerheid als multinationals de baas worden over onze groente? Zembla onderzoekt de Monsanto methode.
Deze was een stuk sterker, aanrader!

http://www.documentairene(...)-shock-therapie-ect/
quote:
Veel van ons zullen bij het horen of zien van de term ‘Electro Shock Therapie’ meteen denken aan de cultfilm One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975). De film geeft de behandeling nog steeds een stigma, menen voorstanders van ECT. Hoe je het went of keert, ook in Nederland wordt anno 2015 nog steeds Electro Shock Therapie (ECT) toegepast zo blijkt uit de indringende documentaire 0,8 Ampère Geluk.

In de documentaire ontmoeten we onder andere Lidwine die ernstig depressief en suïcidaal is en van alles heeft geprobeerd om de neerwaartse spiraal te doorbreken. Als laatste redmiddel kiest ze voor elektroshock-therapie. Ondanks dat de behandeling bij veel patiënten goede resultaten heeft staat al jarenlang bekend als een controversiële therapie.

In de documentaire 0,8 Ampère Geluk laat regisseur Saskia Gubbels zien hoe depressies de levens van de hoofdpersonen en hun families beheersen en hoe een behandeling met shock therapie een laatste redmiddel is om toch nog een beetje geluk te vinden.
Opzich een mooie docu, beetje traag maar toch best aardig.

http://www.documentairene(...)al-van-aaron-swartz/
quote:
Op 11 januari 2013 kwam het nieuws naar buiten dat het Amerikaanse programmeerwonder, schrijver en internetactivist Aaron Schwartz zichzelf van het leven beroofde. Zijn vingerafdrukken zijn overal op het wereldwijde web te vinden. Zo werkte Aaron, toen hij nog maar 14 jaar oud was, al samen met de grootste internet experts aan het basisprotocol RSS. Maar op 26-jarige leeftijd krijgt zijn leven een fatale finale.

Aaron Schwartz pleegde zelfmoord nadat hij was aangeklaagd voor computerfraude, waarvoor hem een gevangenisstraf van 35 jaar boven het hoofd hing. In de documentaire zien we Aaron Schwartz zijn rol op het internet, van de bijdrage aan het basisprotocol RSS tot het bedenken van ‘Reddit’ (een Amerikaanse sociale nieuwswebsite). Daarnaast staat in de documentaire centraal hoe Aaron Schwartz constant in gevecht was met de overheid nadat hij fraude had gepleegd.
Echt een fantastische docu!!
  zaterdag 28 maart 2015 @ 03:51:59 #8
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_151117143
beware of mr baker
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  maandag 30 maart 2015 @ 19:43:09 #9
280165 Preston_Marlowe
Cool. Cool, cool, cool
pi_151200500
I have a time machine at home. But it only goes forward at regular speed.........
pi_151238432
Vanavond op NPO 2 om 23:00 uur de docu: Kumare

quote:
Vikram is een Amerikaanse filmmaker van Indiase afkomst. Terwijl hij zelf afstand heeft genomen van het hindoeïsme, ziet hij hoe het Westen de Oosterse godsdienst juist omarmt. Vikram is sceptisch over spirituele leiders en de bijbehorende industrie, en wil laten zien dat niemand spiritueler is dan iemand anders. Hiervoor kruipt hij in de huid van de Indiase goeroe 'Kumaré'.
Leuke en interessante docu!
  woensdag 1 april 2015 @ 10:30:20 #11
280165 Preston_Marlowe
Cool. Cool, cool, cool
pi_151254556
I have a time machine at home. But it only goes forward at regular speed.........
  zondag 5 april 2015 @ 19:56:07 #12
16715 Mylene
*schatje*
pi_151396631
http://www.npo.nl/2doc/03-04-2015/VPWON_1240707

quote:
Father Figures

De vader van de Canadese filmmaker April Butler is smoorverliefd. Maar de 73-jarige hartpatiënt Dale is vijftig jaar ouder dan zijn op de Filipijnen wonende vriendin Girlie. In verwarring over deze situatie volgt de filmmaker - zelf twee keer zo oud als haar mogelijk toekomstige stiefmoeder - het kersverse stel. April wordt zichtbaar heen en weer geslingerd tussen haar emoties. Ze gruwelt van haar vader, die Girlie in zou palmen met verzinsels over zijn rijkdom en die zich de zorg van zijn 23-jarige vriendin in hun Filipijnse appartement volledig laat aanleunen. Heel anders voelt de situatie als April haar vader opzoekt in Canada. Hier woont Dale de helft van het jaar om recht te blijven houden op zijn karige pensioengelden die voor het grootste deel direct worden overgemaakt naar Girlie. Wie profiteert er nu eigenlijk het meest van deze relatie? Moet April ingrijpen nu er plannen worden gemaakt voor een huwelijk in Hongkong? Of zijn Dale en Girlie beiden oprecht gelukkig? Deze hardop gestelde vragen worden omver geblazen wanneer een schokkende ontdekking de verhouding tussen April en haar vader op scherp zet.
bron
pi_151496646
quote:
Jong, Frans en Jihadist



Trefwoord in deze uitzending: jihad

Zembla Internationaal presenteert een reportage van jonge Franse onderzoeksjournalisten die infiltreren in de wereld van de Franse jihadisten. De meeste Europese jihadisten die zich aansluiten bij de terreurgroep IS komen uit Frankrijk. Openlijk worden via social media tips uitgewisseld om Frankrijk uit te komen op weg naar het strijdgebied.

De journalisten ontdekken dat jihadistisch propagandamateriaal, zoals zwarte IS-vlaggen, al jaren via een Franse webshop worden verkocht. Niet alleen aan Franse IS-aanhangers, de vlaggen worden ook door mensen uit Nederland besteld. De journalisten tonen verder aan hoe eenvoudig het is onder toeziend oog van de Franse geheime dienst naar de Islamitische Staat af te reizen.

Deze strijders die in de Islamitische Staat tot moordmachines worden opgeleid, kunnen gevaarlijk zijn als ze naar Frankrijk terugkeren. De bloedige moordpartij op de redactie van het satirische blad Charlie Hebdo is daar een voorbeeld van.

Bron: http://zembla.vara.nl/sei(...)everingen/08-04-2015
Zojuist op NPO 2 gezien.
  dinsdag 2 juni 2015 @ 13:48:34 #14
16715 Mylene
*schatje*
pi_153185756
http://www.npo.nl/teledoc(...)1-05-2015/KN_1670065

quote:
Teledoc Campus: Geef me 's ongelijk

De buitengewoon slimme vijftienjarige Julius heeft het met zijn provocaties te bont gemaakt. Hij wordt van school gestuurd en moet werken aan gedragsverandering. Maar niemand kan Julius uitleggen waarom hij zich moet conformeren aan de idiotie van het normaal zijn.
bron

''Arabieren zijn vreemde mensen. Maar ja, ze hebben wel coole baarden op zich. En tenten, allemaal best tof.
Christenen zijn pas echt bitches. Sorry als iemand christen is. Het eeuwenoude stereotype van de priester of pedofiel. Het is allemaal hetzelfde tegenwoordig. Net zoals socialisten. Dat zijn ook hypocrieten. En sociaal democraten. Dat zijn de ergste. In het linkse spectrum zijn zij de ergste.''

Verder veel blowen.
pi_153189109
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2015 13:48 schreef Mylene het volgende:
http://www.npo.nl/teledoc(...)1-05-2015/KN_1670065

[..]

bron

''Arabieren zijn vreemde mensen. Maar ja, ze hebben wel coole baarden op zich. En tenten, allemaal best tof.
Christenen zijn pas echt bitches. Sorry als iemand christen is. Het eeuwenoude stereotype van de priester of pedofiel. Het is allemaal hetzelfde tegenwoordig. Net zoals socialisten. Dat zijn ook hypocrieten. En sociaal democraten. Dat zijn de ergste. In het linkse spectrum zijn zij de ergste.''

Verder veel blowen.
Ik vond dit maar een vreemde docu. Duurde ook maar een half uurtje of zo. Sommige dingen werden helemaal niet uitgediept, andere werden heel snel afgeraffeld: van vader waarschuwt Julius om niet te blowen tijdens het skiën, via Julius krijgt een ski-ongeluk, naar Julius is hersteld in drie minuten.

Wat me inderdaad vooral opviel was het blowen. Dat beide ouders het kennelijk allemaal wel prima vinden, dat een kind van 15 elke dag stoned is.
  dinsdag 2 juni 2015 @ 16:25:34 #16
123170 alors
zlata1234
pi_153190024
quote:
6s.gif Op dinsdag 2 juni 2015 15:52 schreef k_man het volgende:

[..]

Ik vond dit maar een vreemde docu. Duurde ook maar een half uurtje of zo. Sommige dingen werden helemaal niet uitgediept, andere werden heel snel afgeraffeld: van vader waarschuwt Julius om niet te blowen tijdens het skiën, via Julius krijgt een ski-ongeluk, naar Julius is hersteld in drie minuten.

Wat me inderdaad vooral opviel was het blowen. Dat beide ouders het kennelijk allemaal wel prima vinden, dat een kind van 15 elke dag stoned is.
Ja het miste wat diepgang idd. maar wat een irritant kind. En ook idd ouders die het prima lijken te vinden dat hij blowt. Of iig niet erg genoeg om hem daar flink op aan te pakken. Ontzettend manipulatief kind, soort van ubertroll ook.
Beetje zielig eigenlijk dat dat het enige lijkt waar hij zijn levensgeluk (als hij dat überhaupt all heeft) vandaan kan halen.
know'm sayin?
×
word? word.
pi_153237380
China een apart universum:

Footnote:
Op ca. 44:00 shot van gerechtsgebouw. Staat er in het Chinees op.
En daaronder op zijn Engels "Judicial Court".
In China, staat het er op zijn Engels onder dat het een gerechtsgebouw is. Strange.

[ Bericht 16% gewijzigd door Ryan3 op 04-06-2015 01:35:05 ]
I´m back.
  vrijdag 5 juni 2015 @ 02:17:07 #18
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_153265132
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 19:16 schreef koekjestrommel1 het volgende:

[..]

Heb een tijdje geleden een stuk gezien, maar vond het allemaal een beetje te hipsterig.

Nog een paar die ik de afgelopen tijd heb gezien:
http://www.npo.nl/zembla/25-03-2015/VARA_101372904

[..]

Vond deze niet heel sterk, wordt teveel nadruk op apple gelegd terwijl dit bij iedere electronica-producent gebeurd.

http://www.documentairenet.nl/review/zembla-de-monsanto-methode/

[..]

Deze was een stuk sterker, aanrader!

http://www.documentairene(...)-shock-therapie-ect/

[..]

Opzich een mooie docu, beetje traag maar toch best aardig.

http://www.documentairene(...)al-van-aaron-swartz/

[..]

Echt een fantastische docu!!
Barbiers en hipsters hebben echt totaal niks met elkaar te maken. Ik heb ook het idee dat de internet community de term 'hipster' gebruikt voor alle mensen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep waartoe zij zelf niet behoren. Uit jaloezie of zo. Een oppervlakkige conclusie. En o, wat toevallig, een documentaire over een jongen van het internet vind je helemaal fantastisch. Iets met zelfreflectie wellicht?
  vrijdag 5 juni 2015 @ 08:42:53 #19
375756 Jungle_Jim
samurai cop
pi_153266589
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juni 2015 02:17 schreef ArtistA het volgende:

[..]

Barbiers en hipsters hebben echt totaal niks met elkaar te maken.
haha
Wie dit leest is hek.
  vrijdag 5 juni 2015 @ 08:49:07 #20
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_153266670
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juni 2015 02:17 schreef ArtistA het volgende:

[..]

Barbiers en hipsters hebben echt totaal niks met elkaar te maken. Ik heb ook het idee dat de internet community de term 'hipster' gebruikt voor alle mensen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep waartoe zij zelf niet behoren. Uit jaloezie of zo. Een oppervlakkige conclusie. En o, wat toevallig, een documentaire over een jongen van het internet vind je helemaal fantastisch. Iets met zelfreflectie wellicht?
..zei de hipster.. :D
reset
pi_153266742
http://www.npo.nl/artikelen/documentaire-over-40-jaar-normaal
quote:
Veertig jaar Normaal. Met een zich steeds vernieuwend publiek is de band al bijna 40 jaar springlevend. Maar de bandleden hebben inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. Een band in zijn laatste snik? Hoe lang houden ze de rock-'n-roll nog vol? Een documentaire over de ruigste Nederlandse popgroep ooit.

Veertig albums, 350 nummers en vele, vele optredens. De Achterhoekse band Normaal, met Bennie Jolink aan het roer, is een icoon voor de Nederlandse popmuziek. De band die het platteland en de boeren een stem gaf, de band die høken, daldeejen en brekken en angoan introduceerde, maar vooral de band die bekend staat om zijn legendarische live-optredens.

Nu de band veertig jaar bestaat blikt regisseur Frank Wiering met de bandleden terug. Aan de hand van intieme praatsessies, beelden en akoestisch gespeelde nummers gaat Wiering terug in de tijd. Ze reizen langs de tijd van Normaals eerste hit, Oerend Hard, en het rebelse imago. Maar ook de mindere tijd, toen drummer Jan Manschot ongeneeslijk ziek werd en hij regelmatig door Bennie Jolink het podium opgetild moest worden. En de gezondheid van Bennie Jolink zelf, die vaak tijdens een concert moet rusten vanwege astmatische klachten.

Frank Wiering kent Jolink al uit hun studententijd in Amsterdam. Al die jaren heeft hij de band op de voet gevolgd. Vooral in het begin was hij sterk bij Normaal betrokken. Dat maakt hem tot de uitgelezen persoon voor het maken van deze documentaire. Wiering slaagt erin een prachtig, intiem en persoonlijk verhaal te vertellen dat zelden in andere documentaires over Normaal is getoond.
Mooie documentaire, was bang dat ik hem op sommige punten te langdradig zou vinden, omdat ik verder niks met de band zelf heb, maar was totaal niet zo.

Stuk over de ziekte en het uiteindelijk overlijden van de drummer was mooi gedaan, heel ontroerend.
  vrijdag 5 juni 2015 @ 23:59:22 #22
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_153291906
Net was de Docu van Messi op 3. Wat een kippenvel.
pi_153291991
De docu over Normaal was inderdaad mooi. Serieus en geestig tegelijk, een aanrader!
  zondag 7 juni 2015 @ 16:17:13 #24
341713 koekjestrommel1
Geen oranjefan
pi_153328399
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juni 2015 02:17 schreef ArtistA het volgende:

[..]

Barbiers en hipsters hebben echt totaal niks met elkaar te maken. Ik heb ook het idee dat de internet community de term 'hipster' gebruikt voor alle mensen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep waartoe zij zelf niet behoren. Uit jaloezie of zo. Een oppervlakkige conclusie. En o, wat toevallig, een documentaire over een jongen van het internet vind je helemaal fantastisch. Iets met zelfreflectie wellicht?
Een barbier is zo ongeveer het meest hipsterige ding wat er op deze planeet bestaat. Het boeit me echt niet of jij er wel of niet heen gaat, doe lekker wat je wilt doen. Maar je hoeft je niet aangevallen te voelen als iemand het 'een beetje te hipsterig' noemt :'), daarmee bevestig je alleen maar mijn punt.
pi_154350565
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_154475426
Vond DIS is patricia, een erg goede docu. Zit op tel dus geen linkje maar zeker het bekijken waard!
pi_154475466
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 23:09 schreef Pizzapuntje het volgende:
Vond DIS is patricia, een erg goede docu. Zit op tel dus geen linkje maar zeker het bekijken waard!
Gaat btw over een meisje met persoonlijkheidsstoornis.
pi_154476677
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_154493788
Weet niet of ie al genoemd is maar:

Allein in vier wanden


Wát een geweldige docu!

Documentaire over een Russische tuchtschool voor zeer jonge delinquenten, die veelal zware delicten hebben gepleegd. Paradoxaal genoeg biedt de inrichting hen, hoewel op strenge wijze, de grenzen en houvast die het een kind mogelijk maken even kind te zijn. Ze zijn nog geen vijftien jaar oud en zitten al vast achter muur en draad. In een Russische tuchtschool wordt 120 kinderen gehoorzaamheid bijgebracht. Het zijn allemaal jeugdige delinquenten, veroordeeld wegens diefstal, verkrachting of moord. Meer dan 90% van hen zal na het uitzitten van hun straf opnieuw in de criminaliteit vervallen, ten dele omdat ze zonder een criminele 'carrière' eenvoudigweg niet kunnen overleven in een maatschappij die hun vrijwel geen kansen biedt. Tegen de achtergrond van deze wetenschap wordt de gevangenis tegen wil en dank een vreemde veilige haven, vrij van de dagelijkse strijd om aan genoeg geld en eten te komen. Hier krijgen ze voedsel en kleding. Ze gaan naar school en kunnen sporten. Even kunnen ze kind zijn. Toch ontbreekt het hen aan elk vooruitzicht op een normale jeugd.
pi_154494401
'Silverlake Life: The View From Here (1993)' op YouTube


Gaat over de laatste maanden van een gay couple.Ik heb in tijden niet zo'n indrukwekkende documentaire gezien.


Let op! bevat schokkend beeldmateriaal.
nee echt niet !
  donderdag 23 juli 2015 @ 19:35:16 #33
313320 telefoonmaatschappij
DM voor pokemon kaarten
pi_154575979

The act of killing is ook een echte aanrader

[ Bericht 0% gewijzigd door telefoonmaatschappij op 23-07-2015 19:47:04 ]
If she ain't a FOK!er, you shouldn't fok her
pi_154859996
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_154868582
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Century_of_the_Self

Hele dikke aanrader. Over hoe bedrijven en overheden de theorieën van Freud probeerde te gebruiken om mensen te beïnvloeden. Een bekend voorbeeld is bijvoorbeeld hoe roken werd gekoppeld aan vrouwenemancipatie etc.

De focus ligt dan vooral op een familielid van Freud, die public relations heeft uitgevonden. Zijn naam ben ik vergeten. :@
pi_155436221
Wie dit leest is hek.
pi_155437305
Het mooiste van die trailer is dat die vinder zichzelf al een hele Hollywood-carrière voor ogen zag...
pi_156377153
http://www.npodoc.nl/docu(...)dood-dan-levend.html

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_156462295
quote:
Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en indrukwekkende deel te zien was in januari van 2015. Na de uitzending in januari begon Mark met het tweede deel van zijn documentaire, maar kreeg in februari 2015 te horen dat de uitzaaiingen dusdanig hard groeiden dat een alternatieve geneeswijze niet meer mogelijk bleek.
Een zware periode van chemotherapieën volgde. Tijdens deze chemotherapieën veranderde hij, zoals hij dat zelf zei, in “een oude man”. Na een heftige periode van chemotherapieën stierf Mark op 49-jarige leeftijd. Mark heeft dit tweede deel zelf niet kunnen realiseren.
Erica Reijmerink voltooide deze documentaire in zijn nagedachtenis.
http://www.npo.nl/2doc-retour-hemel-ii/28-09-2015/POW_02942568

En deel 1: http://www.npo.nl/2doc/26-01-2015/POW_01014026
pi_156485894
The act of killing over een kwartiertje op ned2, erg indrukwekkende documentaire.
Wie dit leest is hek.
pi_156495133
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 september 2015 22:45 schreef Jungle_Jim het volgende:
The act of killing over een kwartiertje op ned2, erg indrukwekkende documentaire.
En vanavond het vervolg The Look of Silence. 23u, NL2
pi_156514459
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juni 2015 02:17 schreef ArtistA het volgende:

[..]

Barbiers en hipsters hebben echt totaal niks met elkaar te maken. Ik heb ook het idee dat de internet community de term 'hipster' gebruikt voor alle mensen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep waartoe zij zelf niet behoren. Uit jaloezie of zo. Een oppervlakkige conclusie. En o, wat toevallig, een documentaire over een jongen van het internet vind je helemaal fantastisch. Iets met zelfreflectie wellicht?
GEEN HIPSTERS!


Kregen laatst wel een gemeentelijke verordening. Die vond 8 bakfietsen voor de deur een tikje overdreven. Maar nog maals, GEEN HIPSTER TE ZIEN!

Kenmerk Hipster? Niet wetende dat hij/zij hipster is. Zitten je mannenuggs nog goed? :{w
pi_156527256
Ik zie 8 hipsters
Wie dit leest is hek.
pi_156567711
quote:
Vanaf vandaag op Netflix NL.
pi_156601337
HUMAN is a collection of stories about and images of our world, offering an immersion to the core of what it means to be human. Through these stories full of love and happiness, as well as hatred and violence, HUMAN brings us face to face with the Other, making us reflect on our lives. From stories of everyday experiences to accounts of the most unbelievable lives, these poignant encounters share a rare sincerity and underline who we are – our darker side, but also what is most noble in us, and what is universal. Our Earth is shown at its most sublime through never-before-seen aerial images accompanied by soaring music, resulting in an ode to the beauty of the world, providing a moment to draw breath and for introspection.

HUMAN is a politically engaged work which allows us to embrace the human condition and to reflect on the meaning of our existence.

Je raekt an de dinge geweun.
  maandag 5 oktober 2015 @ 18:04:40 #49
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_156621984
quote:
2s.gif Op donderdag 1 oktober 2015 01:05 schreef waxmask het volgende:

[..]

GEEN HIPSTERS!
[ afbeelding ]

Kregen laatst wel een gemeentelijke verordening. Die vond 8 bakfietsen voor de deur een tikje overdreven. Maar nog maals, GEEN HIPSTER TE ZIEN!

Kenmerk Hipster? Niet wetende dat hij/zij hipster is. Zitten je mannenuggs nog goed? :{w
Fijn om te lezen dat er nog iemand is die het begrijpt.
  Moderator maandag 5 oktober 2015 @ 18:49:16 #50
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_156622959
Ze zijn anders wel ontzettend hip. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')