Mijn moeder bakte de laatste plak die overwas van methode 2 voor me als vleesvervanger Ik at nogal moeilijk vlees toen ik klein was.quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:26 schreef Copycat het volgende:
Op die tweede manier verkracht je op een gegeven moment toch je kaas?
Vier à vijf smalle plakjes beleggen een boterham prima.
Zweeds toch?quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:32 schreef Bosbeetle het volgende:
Trouwens weet ik pas sinds een jaar of 4 dat de kaaschaaf is uitgevonden de een noorse timmerman Thor Bjørklund
Nope noors uit lillehammerquote:
Ja precies. En na een paar plakjes met de eerste methode zijn de overige plakjes ook breed zat. Die eerste paar reepjes kaas eet ik gewoon direct op.quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:26 schreef Copycat het volgende:
Op die tweede manier verkracht je op een gegeven moment toch je kaas?
Noors en Lillehammer.quote:
Achja hoofdletters schmoofdlettersquote:
Ik laat mijn kaasboer altijd een zo plat stuk mogelijk afsnijden.quote:Op woensdag 4 februari 2015 11:07 schreef LintuxCx het volgende:
Ja precies. En na een paar plakjes met de eerste methode zijn de overige plakjes ook breed zat. Die eerste paar reepjes kaas eet ik gewoon direct op.
Mijn moeder doet het ook zo en maakt van de rest geraspte kaas.quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Mijn moeder bakte de laatste plak die overwas van methode 2 voor me als vleesvervanger Ik at nogal moeilijk vlees toen ik klein was.
Een hoek van 15 graden? Doen mensen dat echt?quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:21 schreef Mirel het volgende:
Ik kwam er laatst achter dat schijnbaar veel Nederlanders van deze kant hun kaas snijden met kaasschaaf. Dan krijg je telkens van die miezerig kleine plakjes waar je er heel veel van moet hebben voor een boterham..?
[ afbeelding ]
Ik heb het altijd zo gedaan, vanaf de bovenkant:
[ afbeelding ]
Beide foto's komen van dit artikel en de schrijver legt ook uit hoe je het met doen, maar hij vertelt niks over de 2e techniek
Ik wilde alleen laten zien aan welke kant blijkbaar veel mensen de kaas snijden. Dat met die hoek heeft te maken met iets in dat artikel.quote:Op woensdag 4 februari 2015 17:37 schreef BarendWubboJagermanJansen het volgende:
[..]
Een hoek van 15 graden? Doen mensen dat echt?
Ah, oké.quote:Op woensdag 4 februari 2015 17:48 schreef Mirel het volgende:
[..]
Ik wilde alleen laten zien aan welke kant blijkbaar veel mensen de kaas snijden. Dat met die hoek heeft te maken met iets in dat artikel.
Zo doet de kaasboer het om je een plakje aan te bieden.quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:21 schreef Mirel het volgende:
Ik kwam er laatst achter dat schijnbaar veel Nederlanders van deze kant hun kaas snijden met kaasschaaf. Dan krijg je telkens van die miezerig kleine plakjes waar je er heel veel van moet hebben voor een boterham..?
[ afbeelding ]
Ik heb het altijd zo gedaan, vanaf de bovenkant:
[ afbeelding ]
Beide foto's komen van dit artikel en de schrijver legt ook uit hoe je het met doen, maar hij vertelt niks over de 2e techniek
Wie niet?quote:Op donderdag 5 februari 2015 01:24 schreef Kees22 het volgende:
[..]
Zo doet de kaasboer het om je een plakje aan te bieden.
Maar wie gebruikt er nou in zijn/haar eigen huis een kaasschaaf?
In het Duits heet binnenstebuiten "auf Links". De eerste keer dat ik in een kledingstuk "auf Links waschen" zag staan had ik even een -momentjequote:Op maandag 2 februari 2015 19:29 schreef Teslynd het volgende:
Komt misschien van recht-averechts gebreid, averechtse kant is nu naar buiten gekeerd. Er zijn ook mensen die recht-links gebreid zeggen. Sommige truien horen met de averechtse kant naar buiten en mensen die zo'n trui dragen, krijgen soms heel voorzichtig de tip dat-ie binnenstebuiten zit.
Er is een verschil tussen het Rijksmuseum en een rijksmuseum.quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:24 schreef Gwywen het volgende:
Met "Rijksmuseum" wordt niet alleen het Rijks in Amsterdam bedoeld!
Nooit geweten dat bijv. het museum in Enschede ook een rijksmuseum is, het van Goghmuseum en het museum van oudheden in Leiden.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_rijksmusea_in_Nederland
"auf Links waschen"? Ja maar, mijn wasmachine draait rechtsomquote:Op donderdag 5 februari 2015 06:44 schreef Rewimo het volgende:
In het Duits heet binnenstebuiten "auf Links". De eerste keer dat ik in een kledingstuk "auf Links waschen" zag staan had ik even een -momentje
Wat is er mis met een kaasschaafquote:Op donderdag 5 februari 2015 01:24 schreef Kees22 het volgende:
[..]
Zo doet de kaasboer het om je een plakje aan te bieden.
Maar wie gebruikt er nou in zijn/haar eigen huis een kaasschaaf?
Wat ik nu pas begrijp is dat er dus mensen in Nederland zijn die geen kaasschaaf in huis hebbenquote:Op donderdag 5 februari 2015 01:24 schreef Kees22 het volgende:
[..]
Zo doet de kaasboer het om je een plakje aan te bieden.
Maar wie gebruikt er nou in zijn/haar eigen huis een kaasschaaf?
Ik doe het altijd op de zijkant, dus je plakken worden steeds groter naarmate het stuk op gaat (of ik koop een rechthoekig blok)quote:Op woensdag 4 februari 2015 10:21 schreef Mirel het volgende:
Ik kwam er laatst achter dat schijnbaar veel Nederlanders van deze kant hun kaas snijden met kaasschaaf. Dan krijg je telkens van die miezerig kleine plakjes waar je er heel veel van moet hebben voor een boterham..?
[ afbeelding ]
Ik heb het altijd zo gedaan, vanaf de bovenkant:
[ afbeelding ]
Beide foto's komen van dit artikel en de schrijver legt ook uit hoe je het met doen, maar hij vertelt niks over de 2e techniek
Ik snap alleen niet dat zonder invloed van buitenaf mensen beginnen om vanaf de zijkant te snijden Het voelt voor mij logischer aan als je de verpakking van iets opent, dat je boven begint, daar waar ook de verpakking open gaat.quote:Op donderdag 5 februari 2015 09:46 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Ik doe het altijd op de zijkant, dus je plakken worden steeds groter naarmate het stuk op gaat (of ik koop een rechthoekig blok)
Is dat niet Lidocaïne? Word gebruikt bij de tandarts als lokale verdoving. word vaak versneden met coke, voelt net zo verdovend aan, alleen bijgebruik ervan krijg je hartkloppingen en word je ongemakkelijk.... ik kan het weten, ik haat versneden coke!quote:Op zaterdag 31 januari 2015 21:24 schreef Buurpoes het volgende:
Cocaine-oplossing wordt nog steeds gebruikt voor de verdoving van de neus- of keelholte, pre-operatief.
Beeld je dat even in: farmaceutische kwaliteit cocaine.
Hoe doe jij dat dan? Met een mes of zo?quote:Op donderdag 5 februari 2015 01:24 schreef Kees22 het volgende:
[..]
Zo doet de kaasboer het om je een plakje aan te bieden.
Maar wie gebruikt er nou in zijn/haar eigen huis een kaasschaaf?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |