abonnement Unibet Coolblue
  maandag 11 januari 2016 @ 11:10:40 #301
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_159007716
ma 11 jan 2016, 10:53
Martin Gaus mengt zich in rel rond puppyschopper
van onze redactie

„Ik heb ze gezegd: die hond moet daar weg!” Neerlands bekendste dierenvriend Martin Gaus werd door Utopia gevraagd of hij kon helpen met het begeleiden van de geschopte pup Arthur.

Gaus werd vorige week gebeld door de productie van het realityprogramma of hij een mechelse pup wilde begeleiden, vertelt hij maandagochtend op Radio 10. Hij weigerde. „Ik vind het daar een chaotische bende. Om er een hond bij te zetten, daar komt niets van terecht. Met al die verschillende bazen, dat is niet goed.”

Zijn conlusie is „de hond weg, en de meneer opgeborgen.” De rel rond de ’puppyschopper’ ontstond afgelopen weekeinde, nadat beelden opdoken waarop te zien is dat bewoner Ivan zijn voet onder pup Arthur zet en een schoppende beweging maakt, waarna het beestje met een boogje wordt gelanceerd.

Kijkers ontstaken in woede. Er werd een online petitie gestart en zondag toog een groepje demonstranten naar de poort van Utopia in Crailo (het Gooi). De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) van het ministerie van Economische Zaken gaat de mishandeling van de pup in behandeling nemen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)h_in_puppyrel__.html


Volgende topic: UTO / Utopia in de media #4
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')