abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_148998588
registreer om deze reclame te verbergen
RunescapeBanner.jpg
Waar kan ik Runescape spelen?
Hier

Over Runescape
RuneScape wordt door miljoenen mensen uit een groot aantal verschillende landen gespeeld, die een verschillende culturele achtergrond hebben. De gemeenschap van de RuneScape-spelers lijkt op de grotere, echte samenleving: de meeste mensen zijn eerlijk, beleefd en repectvol tegenover anderen, maar er zijn ook een aantal personen wiens gedrag alleen bedoeld is om te beledigen. Daarom hebben wij een overtredingensysteem, dat ontworpen is om onze spelers tegen deze storende minderheid te beschermen

Gameplay
Het spel draait om een middeleeuws fantasiethema, dat lijkt op spellen zoals Warcraft, EverQuest of Guild Wars. RuneScape onderscheidt zich van bovengenoemde spellen in diversiteit, in RuneScape zijn meer dingen te doen zoals bijvoorbeeld bereiden van pizza's of het omhakken van bomen.

Basis van het spelen is de mogelijkheid om via allerlei activiteiten experience points (XP = ervaringspunten) te verzamelen, die leiden tot het verkrijgen van levels in een skill. De kracht van een speler in een gevecht wordt uitgedrukt door middel van combat level; een samenstelling van skills die te maken hebben met aspecten van vechten (Attack, Strength, Defence, Ranged, Prayer, Magic, Hitpoints en voor members ook Summoning).

Op 15 augustus 2008 kondigde Jagex aan dat ze in 2008/2009 speciale werelden gaan uitbrengen waar spelers bijna overal tegen elkaar kunnen vechten. Wanneer een speler verslagen wordt zal hij of zij voorwerpen laten vallen die automatisch worden gekozen door Jagex. Dit werd 15 oktober 2008 ook daadwerkelijk uitgevoerd doorgevoerd. Met het terugkeren van 'free trade' (vrij handelen) en de oude vorm van de wilderness op 1 februari 2011 werden de PvP Worlds omgevormd tot andere werelden.

Wise_Old_Man_Poster.gif

Naast de reguliere werelden zijn er twee oudere versies van het spel beschikbaar. De ene versie komt uit het jaar 2001 en de andere versie uit het jaar 2007. De versie uit 2007 wordt geupdate. Voor beide versies moet een speler member zijn om deze versies te mogen spelen. De versie uit 2001 laat geen nieuwe spelers meer toe.
(bron: Wikipedia)

Skills
Er zijn 26 skills (vaardigheden). De verschillende skills zijn de combat skills: Attack, Strength, Defence en Constitution; Ranging, Magic, Prayer, Runecrafting, Agility, Construction, Herblore, Thieving, Crafting, Fletching, Slayer, Hunter, Mining, Smithing, Fishing, Cooking, Firemaking, Woodcutting, Farming, Summoning, Dungeoneering en Divination.

Skill_screen.png

Als een karakter level 99 is in een skill, kan een skillcape gekocht worden en daar zit altijd ook een emote (speciale beweging van je avatar) aan vast. Als je 2 skillcapes hebt kan je skillcapes trimmed (dit houdt in dat de cape naast zijn basiskleur nog een extra kleur krijgt en wel langs de randen van de cape) krijgen en dan kun je tijdelijk level 100 worden in die skill. Een uitzondering hiervan is de Dungeoneering skill. In deze skill kun je maximaal level 120 behalen. Je kunt voor Dungeoneering een skillcape kopen voor level 99 en 120. Een tijdje terug zijn er ook mastercapes uitgekomen voor mensen die ~104M xp in een skill hebben gehaald.

In 2011 werden deze capes uitgebreid met de max en completionist cape. De max cape houdt in dat je in alle skills een minimum van 99 hebt gehaald. De completionist cape krijg je wanneer je naast in alle skills het maximum ook in alle game gerelateerde activiteiten, zoals castle wars en chompy bird hunting, een minimum hebt verwezenlijkt. Als je de normale completionist cape hebt gehaald, kan je hem, nadat je aan verschillende andere eisen hebt voldaan, ook trimmen tot een trimmed completionist cape.
(bron: Wikipedia)

Maxcape.png

Bosses
Voor mensen die zich minder kunnen vinden in het tot 99 trainen van alle skills is er altijd de mogelijkheid om jezelf te kronen tot koning van de PvM (player vs. monster). Als je sterk genoeg bent kan je altijd een poging wagen om een van de vele monsters die RS rijk is een kopje kleiner te maken. Beginners kiezen veilig voor de King Black Dragon of de Kalphite Queen, ben je iets zelfverzekerder kan je altijd de Queen Black Dragon een bezoekje brengen of de God Wars Dungeon onveilig maken waar de bekendste goden van RS een afgezant hebben die het spelers lastig kan maken. Behoor je echt bij de top dan zijn er de laatste tijd nog pittigere monsters bij gekomen. De Kalphite King dropt als monsters de beste melee wapens (lvl 90) en Nex heeft een heel arsenaal aan verschillende armours in haar pocket die erg gewild zijn bij spelers en de prijs is er dan ook naar. Snel rijk worden behoort zeker tot de mogelijkheiden voor de ervaren bosshunters.

QBD.jpg

Clans
Een andere recentere toevoeging zijn de clans. Het is voor spelers mogelijk om samen een clan te vormen, die kunnen zo klein zijn als 10 spelers of zo groot als 200 spelers. Als clan heb je een citadel (luchtkasteel) die onderhouden kan worden en hoe beter de citadel hoe beter de clan profiteert. Het handigste voordeel is ongetwijfeld dat er extra bonus xp te verdienen is als men op dezelfde world speelt als de rest van de clan, maar ook het sociale komt bij (de juiste) clans tot uiting.

citadel-island.jpg

De Evolution of combat
De Evolution of Combat, ook bekend als EOC, is een complete herwerking van het combatsysteem in Runescape. Deze herwerking is eerst enkele maanden getest in beta-vorm, begonnen in Juni 2012. De eigenlijke update is gebeurd op 20 november 2012.

Een van de grootste veranderingen bij deze update waren het toevoegen van abilities in het spel. hiernaast zijn ook alle special attacks verwijderd waarvoor , en hiermee zijn ook alle special attacks van wapens die je handmatig moest activeren verwijderd. sommige wapens en ammunitie hebben echter nog een interne special, zoals enchanted bolts en de Saradomin/Zamorak/Guthix bow. Om elke godsword ook nog uniek te maken, heeft Jagex later ook een interne special aan toegevoegd.

X6ts2kA.png

De Evolution Of Combat heeft daarnaast ook de combat-driehoek versterkt, zodat melee nu niet meer merkbaar de beste stijl om te gebruiken is. Voor mages zijn de aanvalsspells veel goedkoper geworden, en zijn veel nieuwe armours uitgekomen. Rangers hebben ook nieuwe wapens gekregen, onder andere nieuwe kruisbogen. Longbows zijn nu veranderd naar Shieldbows, die sterker zijn en waarmee je ook abilties kunt gebruiken waarvoor je een shield nodig hebt. Ook zijn voor vele uitrustingen de vereiste levels veranderd, waardoor je voor veel meer armour nu ook een defence level nodig hebt, of de eisen zijn ervoor verhoogd. Zo heb je voor rune nu level 50 nodig, en valt |blue dragonhide nu in de free-to-play-categorie.

Samen met de EOC is ook dual-wielding uitgekomen. Van meeste melee-wapens en kruisbogen is nu een offhand-versie beschikbaar, enkel voor members. Deze heeft 50% van de kracht van het gewone wapen, en kan samen met de gewone versie gebruikt worden. Zo kun je je attack speed verdubbellen en meer damage doen, ten koste van bescherming. Voor mages zijn alle staves nu tweehandig geworden. Enkelhandige alternatieven zijn wands, en de offhand versies hiervan zijn books en orbs. Daarnaast kan je nu ook verschillende wapens combineren, waardoor je bijvoorbeeld een scimitar en een crossbow tegelijk kan dragen.
(bron: Runescape Wikia)

Runescape 3
Jawel, Runescape 3 komt eraan! Voor meer info verwijs ik je door naar de FOK!-special.

Runescape 3 is de 6e eeuw. Dit betekent dat de goden terugkomen om te knokken, veel quests met deze storyline aan de gang gaan, er worldevents komen waarbij je de favoriete god kan steunen en je als speler helemaal opgezogen kan worden in deze gebeurtenissen. Dit wil niet zeggen dat de oude quests niet meer tellen, alleen krijg je aan het begin een melding dat de quest zich 'afspeelt' in de vorige eeuw.

Daarnaast heeft RS3 ook nog wat andere dingen zoals elke maand wel een thema event, Runelabs waar mensen hun eigen suggesties kunnen doen en die met behulp van een stemsysteem op de agenda van JaGeX kunnen zetten en is het steeds populairder om zowel van de JaGeX kant als van de spelerskant te streamen op Twitch. Dus als je benieuwd bent naar de nieuwste bosses en gameplay kan je daar met de populairdere spelers meekijken.

bird_and_the_beast_banner-11115800-800px.jpg

Ironman
Dit is een spelmodus die oktober 2014 is gerealiseerd. Spelers zijn hierin compleet afhankelijk van hun eigen skills en kunnen dus niet traden met anderen. Voor de echte survivalist is dit de kans bij uitstek om te kijken hoe ver ze kunnen komen zonder gek te worden van het eindeloos verzamelen van eigen hout, vis, ertsen en kruiden. Dit is beschikbaar voor zowel RS3 als OSRS.

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Azorius
• rubensanti - rubensanti
• GhpH - IkeaScape
• Enix - Iron Suppose (OSRS)
• Bitterlemon - Camiel
• J03llV - StrYk3rr
• Mr_Brownz - Specialflame
• WIJZIJNAJAX - Paus
• Thrilled - Frostarc


Non-actief:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door Scuidward op 24-01-2015 18:08:02 ]
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_148998624
Zo. 7 alweer.

Ik zal morgen even de tijd nemen om de namenlijst te updaten en de plaatjes te verversen waar nodig.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_149011169
Nieuw topique :D

Nog in navolging op je vraag
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 januari 2015 00:20 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Snel gedaan dan :+

Weet je of ze meer quests gaan uitbrengen in OSRS? Weet wel dat er een nieuw werelddeel aankomt.
Voor alsnog komen er geen nieuwe quests aan. De eerstvolgende update zal waarschijnlijk Achievement diaries of de Grand Exchange zijn. In maart zal er een resizeable mode komen (redelijk zonde om daar zoveel tijd aan te besteden als je het mij vraagt). Zeah (het nieuwe continent) komt naar schatting over circa een halfjaar. Aan het einde van het jaar zal er wel een nieuwe skill komen, maar hier is verder nog niets over bekend.

Hier staat nog meer informatie betreffend dit jaar, mocht iemand interesse hebben: http://services.runescape(...)380,381,136,65546107
pi_149015487
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 januari 2015 15:35 schreef Enix het volgende:
Aan het einde van het jaar zal er wel een nieuwe skill komen, maar hier is verder nog niets over bekend.
Apart om te zien dat ze steeds meer uit elkaar gaan drijven qua content. Niet dat dit een ramp is maar ik had het niet verwacht. Maakt me ook niet zo heel veel uit omdat ik het niet speel, maar je krijgt genoeg mee via andere kanalen zoals Reddit. Met name de G.E. is voor sommige echt een doorn in het oog.

Achievementdairies zijn daarentegen wel leuk om te zien. Is ook prima content. Tijd dat ik de mijne afmaak.

Daarnaast heb ik de OP aangepast met wat tekst/plaatjes/usernames. Zal wel weer goed zijn voor een jaartje.

Overigens n.a.v. die worldevents en godenstrijden, ik ben/was een Bandosian. Underdog :+
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_149016426
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 januari 2015 18:02 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Apart om te zien dat ze steeds meer uit elkaar gaan drijven qua content. Niet dat dit een ramp is maar ik had het niet verwacht. Maakt me ook niet zo heel veel uit omdat ik het niet speel, maar je krijgt genoeg mee via andere kanalen zoals Reddit. Met name de G.E. is voor sommige echt een doorn in het oog.

Achievementdairies zijn daarentegen wel leuk om te zien. Is ook prima content. Tijd dat ik de mijne afmaak.
De toevoegingen zijn zeker positief te noemen. Zonder nieuwe content zou het spel ook erg dood worden.

Ondanks ik niet kan ruilen, heb ik ook nee gestemd voor de G.E.. Ik vind het onbegrijpelijk hoe je het meest karakteristieke gedeelte van de Oldschool community weg kunt halen. Helaas ziet ruim 75% van de spelers dit niet in. Het verpest de economie van het spel, vroeg of laat. Items zullen crashen, merchenting clans zullen de markt overnemen en spelers hoeven geen 'moeite' meer te doen om hun skill bevoorrading aan te vullen (Dragon bones, Yew logs etc.).

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik denk niet dat iemand zit te wachten op een betoog van mij jegens de afgunst van de Grand Exchange :D
  zondag 25 januari 2015 @ 01:52:12 #6
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_149030404
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 januari 2015 18:36 schreef Enix het volgende:

[..]

De toevoegingen zijn zeker positief te noemen. Zonder nieuwe content zou het spel ook erg dood worden.

Ondanks ik niet kan ruilen, heb ik ook nee gestemd voor de G.E.. Ik vind het onbegrijpelijk hoe je het meest karakteristieke gedeelte van de Oldschool community weg kunt halen. Helaas ziet ruim 75% van de spelers dit niet in. Het verpest de economie van het spel, vroeg of laat. Items zullen crashen, merchenting clans zullen de markt overnemen en spelers hoeven geen 'moeite' meer te doen om hun skill bevoorrading aan te vullen (Dragon bones, Yew logs etc.).

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik denk niet dat iemand zit te wachten op een betoog van mij jegens de afgunst van de Grand Exchange :D
Hier ben ik op tegen. Ik heb ingezien dat veel mensen het op hun heupen krijgen om voortdurend te typen om iets te (ver)kopen (inmiddels vervangen door legale autotyper ingame). Ik ken al minstens 10 mensen die terug gaan OSRS spelen omdat de G.E komt. Je hebt inderdaad gelijk dat merchclans het weer gaan overnemen.

Mijn idee was om de "trading-post" te laten staan en toch de G.E toe te voegen.

De G.E met beperkte limieten:(per 24u)

Maximum 1000 runes, 1000 Arrows, Knifes en andere dingen in deze catorgie
MAximum 500 fish, logs, ores, bars, herb..
max 20 wapens,armour

Willen ze meer , dat ze maar ruilen via spelers!

Merchclans moeten teveel leden hebben om invloed te krijgen op de G.E
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_149030445
registreer om deze reclame te verbergen
Teveel veranderingen in OSRS. :(
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_149408504
2mfgoyh.jpg
Twee keystone drops achter elkaar :) De order of ascencion members slayer task is echt heerlijk, 2,8m verdient in 30 min :)
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
  vrijdag 6 februari 2015 @ 15:07:22 #9
358011 yamiown
Mr. Game & Watch
pi_149421194
Is Oldskool RS ondertussen al voor non-members?
pi_149428504
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 februari 2015 15:07 schreef yamiown het volgende:
Is Oldskool RS ondertussen al voor non-members?
19 februari wordt definitief f2p uitgebracht. Zie deze link voor meer details: http://services.runescape(...)-details?oldschool=1
  zaterdag 7 februari 2015 @ 02:06:25 #11
358011 yamiown
Mr. Game & Watch
pi_149439920
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 februari 2015 19:21 schreef Enix het volgende:

[..]

19 februari wordt definitief f2p uitgebracht. Zie deze link voor meer details: http://services.runescape(...)-details?oldschool=1
Danku.
pi_149613908
Nog ff een updatetje van mijn account :)

Te beginnen met de skills:
168606c6e9.png

Kleine bankimpressie (excl. untradeables):
e0528dcee0.png

De noted herbs zijn ranarrs (circa 1,3m waard) en de 11 seeds zijn snapdragons.

Ook nog wat Barrows gedaan de afgelopen periode (nu wat minder vanwege de lags):
debadb8612.jpg

Verder nog wat klein spul (dragon plateskirt, helm of neitiznot etc.) en veel untradeables (event items, dragon defender, full void, fighter's torso, graceful set, quest cape en slayer helm).
pi_149785926
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 21:13 schreef Enix het volgende:
Nog ff een updatetje van mijn account :)

Te beginnen met de skills:
[ afbeelding ]

Kleine bankimpressie (excl. untradeables):
[ afbeelding ]

De noted herbs zijn ranarrs (circa 1,3m waard) en de 11 seeds zijn snapdragons.

Ook nog wat Barrows gedaan de afgelopen periode (nu wat minder vanwege de lags):
[ afbeelding ]

Verder nog wat klein spul (dragon plateskirt, helm of neitiznot etc.) en veel untradeables (event items, dragon defender, full void, fighter's torso, graceful set, quest cape en slayer helm).
Ziet er goed uit zeg, zeker voor wen Iron Man! Zit zelf na een paar maanden oldschool op 1320 total (geloof ik). Heb nagenoeg alle belangrijke quests gedaan voor transport, glory recharge, fly fishing etc. Alle skills, op ruencrafting na zijn nu boven de 50 en de meeste al boven de zestig. Hoogste is farming met 68, nog geen uitschieters dus maar dat vind ik wel prima. Bank opgebouwd naar 20 mil cash en nog voor een miljoen of 6-10 aan spullen. Dik tevreden dus! Zie wel enorm op tegen Barbarian Assault om de Torso te verkrijgen.. had vroeger altijd al een schijthekel aan die minigame.
  woensdag 18 februari 2015 @ 13:32:37 #14
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_149791299
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 21:13 schreef Enix het volgende:
Nog ff een updatetje van mijn account :)

Te beginnen met de skills:
[ afbeelding ]

Kleine bankimpressie (excl. untradeables):
[ afbeelding ]

De noted herbs zijn ranarrs (circa 1,3m waard) en de 11 seeds zijn snapdragons.

Ook nog wat Barrows gedaan de afgelopen periode (nu wat minder vanwege de lags):
[ afbeelding ]

Verder nog wat klein spul (dragon plateskirt, helm of neitiznot etc.) en veel untradeables (event items, dragon defender, full void, fighter's torso, graceful set, quest cape en slayer helm).
Netjes, dat ziet er goed uit! Wat is je doel op dit moment? Het kriebelt bij mij soms ook wel om weer te beginnen met '07, maar ik ben al een aardig eind op weg met mijn main op RS3.
pi_149800468
Thanks boys.

quote:
1s.gif Op woensdag 18 februari 2015 09:38 schreef Robbdie het volgende:

[..]

Ziet er goed uit zeg, zeker voor wen Iron Man! Zit zelf na een paar maanden oldschool op 1320 total (geloof ik). Heb nagenoeg alle belangrijke quests gedaan voor transport, glory recharge, fly fishing etc. Alle skills, op ruencrafting na zijn nu boven de 50 en de meeste al boven de zestig. Hoogste is farming met 68, nog geen uitschieters dus maar dat vind ik wel prima. Bank opgebouwd naar 20 mil cash en nog voor een miljoen of 6-10 aan spullen. Dik tevreden dus! Zie wel enorm op tegen Barbarian Assault om de Torso te verkrijgen.. had vroeger altijd al een schijthekel aan die minigame.
Een mooi kapitaal heb je opgebouwd. Nu is het nog een kwestie van skills omhoog jassen. Wat zijn je verdere plannen? Met zo'n cash stack zou je kunnen denken om bijv. 99 fletching of cooking te kopen. Als je meer een PvM liefhebber bent, kun je denken aan een bandos setje (ben je ook meteen van het Fighters torso probleem af).

quote:
0s.gif Op woensdag 18 februari 2015 13:32 schreef Azorius het volgende:

Netjes, dat ziet er goed uit! Wat is je doel op dit moment? Het kriebelt bij mij soms ook wel om weer te beginnen met '07, maar ik ben al een aardig eind op weg met mijn main op RS3.
M'n doel op de langetermijn is een hoog slayer lvl te krijgen voor Whips/Dragon boots/Trident of the Seas en alle Barrows sets compleet te bemachtigen. Helaas zijn de Achievement diaries weer een aantal weken uitgesteld, maar de Ardougne cloak 3 zou ik ook graag aan mijn collectie toe willen voegen. Qua stats is dat ding geloof ik zelfs beter dan een Fire cape.

Leuk dat je ook interesse hebt in OSRS. Voor vragen of tips kun je me altijd een berichtje sturen. Ik neem ook heel af en toe eens een kijkje op RS3, maar dan voelt het voor mij alsof ik een compleet ander spel dan RuneScape speel. Maarja, ieder zijn heug. Het combatsysteem vind ik drie keer niks en het feit dat Legacy en EoC gecombineerd in het spel zitten vind ik ook frappant. Wat trekt jou meer aan in RS3 dan OSRS, als ik vragen mag?
  woensdag 18 februari 2015 @ 18:36:34 #16
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_149800833
quote:
0s.gif Op woensdag 18 februari 2015 18:24 schreef Enix het volgende:
Leuk dat je ook interesse hebt in OSRS. Voor vragen of tips kun je me altijd een berichtje sturen. Ik neem ook heel af en toe eens een kijkje op RS3, maar dan voelt het voor mij alsof ik een compleet ander spel dan RuneScape speel. Maarja, ieder zijn heug. Het combatsysteem vind ik drie keer niks en het feit dat Legacy en EoC gecombineerd in het spel zitten vind ik ook frappant. Wat trekt jou meer aan in RS3 dan OSRS, als ik vragen mag?
Ik speel RuneScape al sinds 2005 of 2004, dus ik heb '07 en alle veranderingen zelf meegemaakt :P. Eerst vond ik EoC maar niks, maar ik raakte er al snel aan gewend en nu kan ik er prima mee bossen. Op RS3 gebruik ik dan ook geen Legacy. Het voordeel van EoC is dat een combat style als ranged nu ook prima te gebruiken is voor veel bosses.

Het lijkt me wel leuk om weer actief '07 te gaan spelen (tijdje gedaan), omdat de gameplay gewoon heel anders is. Geen G.E. en het spel is wat simpeler, maar tegelijkertijd ook uitdagend. En ook wel een beetje nostalgisch natuurlijk!
pi_149921072
Iedereen bijgekomen van BXP weekend? Ik heb bijna 99 construction. Wacht nog even op de statues minigame volgende maand om 99 te halen. Ben erg uitgeblust. Misschien dat ik nog net 90 runecrafting ga halen.

Ben, nu OSRS gratis is geworden, ook met een ironman begonnen (geÔnspireerd door Enix). Het is wel lachen maar gp is wel een probleem op den duur. Geen zin om die authenticator in te stellen om 10k te krijgen van de stronghold of security. Iemand suggesties? Smithing werkt wel aardig om 800 gp per keer te krijgen. Overweeg member te worden als ik een beetje lvl 40 a 60 heb in skills en de quests heb gehaald. Aas nu op een mithril scimitar maar zal wel een paar dagen duren voor ik hem in de shop aantref.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_149923951
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 16:04 schreef Scuidward het volgende:
Iedereen bijgekomen van BXP weekend? Ik heb bijna 99 construction. Wacht nog even op de statues minigame volgende maand om 99 te halen. Ben erg uitgeblust. Misschien dat ik nog net 90 runecrafting ga halen.

Ben, nu OSRS gratis is geworden, ook met een ironman begonnen (geÔnspireerd door Enix). Het is wel lachen maar gp is wel een probleem op den duur. Geen zin om die authenticator in te stellen om 10k te krijgen van de stronghold of security. Iemand suggesties? Smithing werkt wel aardig om 800 gp per keer te krijgen. Overweeg member te worden als ik een beetje lvl 40 a 60 heb in skills en de quests heb gehaald. Aas nu op een mithril scimitar maar zal wel een paar dagen duren voor ik hem in de shop aantref.
Ha Scuid, blij dat ik een insprirende werking op je heb. Wat is de naam van je ironman? Dan voeg ik je toe. Als f2p is het inderdaad erg lastig om geld te maken en zeker als ironman. In mijn beginfase als ironman heb ik steel platebodies, die in de wildy spawnen, verzameld. Ik weet echter niet of deze spawnlocatie ook voor f2p leden beschikbaar is. Zoals je al aangeeft is smithing de beste optie voor f2p ironmen. Heb je verder nog bepaalde doelen die je wil bereiken?
pi_149927076
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 17:11 schreef Enix het volgende:

[..]

Ha Scuid, blij dat ik een insprirende werking op je heb. Wat is de naam van je ironman? Dan voeg ik je toe. Als f2p is het inderdaad erg lastig om geld te maken en zeker als ironman. In mijn beginfase als ironman heb ik steel platebodies, die in de wildy spawnen, verzameld. Ik weet echter niet of deze spawnlocatie ook voor f2p leden beschikbaar is. Zoals je al aangeeft is smithing de beste optie voor f2p ironmen. Heb je verder nog bepaalde doelen die je wil bereiken?
De naam is 'i ice baby i' (ja van het Vanilla Ice nummer :+ ), had hem nog liggen van een oude pure waar ik 7 jaar geleden mee was begonnen. Dacht al dat smithing het beste was, zo had ik als noob ook in 3 maanden 40k verdiend als ik het mij goed herinner. Ik zal wel kijken hoe het gaat. Enige waar ik geld voor nodig denk te hebben is dus een mith scimitar en een air staff. Maple bow is niet zo duur gelukkig. Veel doelen heb ik nog niet, ik schommel een beetje tussen de gatherskills en mijn combat, en ben nu bezig met de knights sword quest. Qua member, dat is natuurlijk leuker maar ik zou het fijn vinden om in elk geval voor die tijd al wat handige skills te trainen.

Qua goals, ik denk dan aan 50 / 60 mining fishing en woodcutting. En 44 runecrafting. En 40 in combat skills en 44 magic voor high alchemy. Voordeel is als ik de quests heb gedaan dat ik dan ook de championsguild in kan en daar verkopen ze bijv. green dragon hide zooi. Als member weet ik het nog niet ... slayer uiteraard. Barrows vind ik maar niks, denk dan eerder iron of steel dragons. Voornamelijk een beetje prutsen dus terwijl ik met mijn main bezig ben (kan prima merk ik tijdens bijv. runecrafting). En fishing etc. kan weer prima terwijl ik op mijn main vecht.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 22 februari 2015 @ 23:12:04 #20
246179 Hondenfluitje
Bodof, kom onder de paraplof
pi_149940106
Zo vandaag na lange tijd weer eens ingelogd. Tot mijn verrassing kon ik op f2p inloggen met mijn account. Daar heb ik 1 maand membership op gehad na de introductie van old school. Daar stonden nog 23k raw lobs op. Dus ik heb geÔnvesteerd in een phat set (+christmas cracker), santa, pumpkin, easter egg en h'ween mask set, in de hoop dat ze over 5 jaar onbetaalbaar zijn als ik weer eens inlog :D Ook nog een noob blij gemaakt met 125K zodat hij z'n magic kon trainen, die werd helemaal leip.

Goeie ouwe tijd... kan me nog herinneren dat ik een santa kocht voor 2,7 miljoen en die later met dikke winst voor 3,2 weer verkocht haha. Zitten hier mensen van voor 2007? Ik ben zelf in 2003 of 2004 begonnen, vlak voordat Slayer uitkwam. Gelukkig doe ik nu nuttigere dingen met m'n leven :o
pi_150031041
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 23:12 schreef Hondenfluitje het volgende:
Zo vandaag na lange tijd weer eens ingelogd. Tot mijn verrassing kon ik op f2p inloggen met mijn account. Daar heb ik 1 maand membership op gehad na de introductie van old school. Daar stonden nog 23k raw lobs op. Dus ik heb geÔnvesteerd in een phat set (+christmas cracker), santa, pumpkin, easter egg en h'ween mask set, in de hoop dat ze over 5 jaar onbetaalbaar zijn als ik weer eens inlog :D Ook nog een noob blij gemaakt met 125K zodat hij z'n magic kon trainen, die werd helemaal leip.

Goeie ouwe tijd... kan me nog herinneren dat ik een santa kocht voor 2,7 miljoen en die later met dikke winst voor 3,2 weer verkocht haha. Zitten hier mensen van voor 2007? Ik ben zelf in 2003 of 2004 begonnen, vlak voordat Slayer uitkwam. Gelukkig doe ik nu nuttigere dingen met m'n leven :o
Ik ben zelf ook rond 2003 begonnen met RS.
Nu weer eens die OSRS aangegooid, maar om een of andere reden kan ik niet praten en me scherm niet bewegen. Iemand dit ook al wel eens gehad? En hoe kan ik dit oplossen?
Jonko wordt veelste duur, want m'n buurman en ik roken vier jonko's in een uur man.
pi_150031448
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 15:11 schreef Koenani het volgende:

[..]

Ik ben zelf ook rond 2003 begonnen met RS.
Nu weer eens die OSRS aangegooid, maar om een of andere reden kan ik niet praten en me scherm niet bewegen. Iemand dit ook al wel eens gehad? En hoe kan ik dit oplossen?
Is je toetsenbord kapot? :P

Raar, je bent niet gemuted ofzo?
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_150033059
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 15:24 schreef rubensanti het volgende:

[..]

Is je toetsenbord kapot? :P

Raar, je bent niet gemuted ofzo?
Nope, kan wel weer praten als ik opnieuw opstart totdat ik ergens naast scherm op druk..
Misschien komt het door het feit dat ik op Chrome speel en op OS X?
Jonko wordt veelste duur, want m'n buurman en ik roken vier jonko's in een uur man.
  zondag 8 maart 2015 @ 19:44:33 #24
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_150429278
Stukje bij beetje kom ik steeds dichterbij 99 Summoning.

Combatant's Cape bijna in the pocket! *O*
pi_150719699
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 19:44 schreef Azorius het volgende:
Stukje bij beetje kom ik steeds dichterbij 99 Summoning.

Combatant's Cape bijna in the pocket! *O*
Goeie keep :+ hoe dichtbij ben je ondertussen? Bossen schijnt leuk te zijn maar zelf besteed ik er geen tijd aan.

Hier ondertussen op 3 skills na beetje bij beetje naar max aan het toewerken. Denk in juni dan de zomer besteden aan de andere 3 en hopen dat er in de tussentijd geen nieuwe skills uitkomen. En dan de rest van het spel gaan spelen.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_151600355
Omdat ik lekker blijf aankloten en het spel en de game wel op de automatische piloot afwerk geen echte updates.

Maar wat is hier de mening over de treasure hunter promoties? Aan de ene kant denk ik van ze doen maar en aan de andere kant denk ik van kap er maar even mee want elk weekend is er wel weer een andere actie waarbij ik mij afvraag of ik deze kan overslaan.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 10 mei 2015 @ 19:36:12 #27
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_152466860
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 03:40 schreef Scuidward het volgende:
Omdat ik lekker blijf aankloten en het spel en de game wel op de automatische piloot afwerk geen echte updates.

Maar wat is hier de mening over de treasure hunter promoties? Aan de ene kant denk ik van ze doen maar en aan de andere kant denk ik van kap er maar even mee want elk weekend is er wel weer een andere actie waarbij ik mij afvraag of ik deze kan overslaan.
Hele late reactie :P. Ik speel niet zo heel actief op dit moment. Druk met studeren en ik speel nu wat vaker Hearthstone. Het blijft meestal bij cappen, dailies, bepaalde D&D's en af en toe een quest.

Toevallig nu net weer een nieuw treasure hunter update. Nu kun je wachten tot je een bepaald aantal kistjes geopend hebt, zodat je verzekerd bent van het openen van een bepaalde rarity chest. Ik weet niet... volgens mij heeft het niet heel veel impact op de game. Ik vind wel dat ze te veel content toevoegen op dit moment. Vroeger was het spel veel statischer.
pi_152547340
quote:
0s.gif Op zondag 10 mei 2015 19:36 schreef Azorius het volgende:
Het blijft meestal bij cappen, dailies, bepaalde D&D's en af en toe een quest.
Herkenbaar als je questen vervangt door Netflix + een afk skill :+

Heel veel impact heeft het niet, maar toen ik het postte waren er net weer van die shark outfits bijgekomen, die schijnen fishing wel erg makkelijk te maken, maar zelf heb ik er geen dus ik kan er niet over meepraten. En tja, Jagex had wel de gewoonte om elke week een update toe te voegen maar nu ze dus ook elk weekend wel een 'promo' hebben heb ik voor mijn gevoel weinig dagen om iets uit te proberen. Je zou er bijna stress van krijgen.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 31 mei 2015 @ 21:15:56 #29
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_153139971
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 23:44 schreef Scuidward het volgende:
Heel veel impact heeft het niet, maar toen ik het postte waren er net weer van die shark outfits bijgekomen, die schijnen fishing wel erg makkelijk te maken, maar zelf heb ik er geen dus ik kan er niet over meepraten. En tja, Jagex had wel de gewoonte om elke week een update toe te voegen maar nu ze dus ook elk weekend wel een 'promo' hebben heb ik voor mijn gevoel weinig dagen om iets uit te proberen. Je zou er bijna stress van krijgen.
Ik ben klaar met mijn uni vakken, dus ik ga naast Hearthstone ook weer wat meer RuneScape spelen denk ik. Die shark outfits zijn wel handig ja :P. Heb er zelf helaas maar een (als je ze alle drie hebt kun je een speciale krijgen).
pi_153143259
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2015 21:15 schreef Azorius het volgende:

[..]

Ik ben klaar met mijn uni vakken, dus ik ga naast Hearthstone ook weer wat meer RuneScape spelen denk ik. Die shark outfits zijn wel handig ja :P. Heb er zelf helaas maar een (als je ze alle drie hebt kun je een speciale krijgen).
Ow, heb je dan de may Roadtrip gemist? Je kon er wel een leuke aura mee verdienen.

Studie hier is nog in volle gang, maar ik probeer in elk geval dagelijks tijd te maken voor mij farming xp. Ben bezig om 104M xp te krijgen en ik zit al op de 50M. Geen idee waarom ik ooit besloten heb ervoor te gaan maar zo halverwege maak ik het maar af ook :+ Je kan nu ook mooi gebruik maken van enlightment mocht je snelle xp willen.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 31 mei 2015 @ 22:52:03 #31
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_153144060
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2015 22:29 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ow, heb je dan de may Roadtrip gemist? Je kon er wel een leuke aura mee verdienen.

Studie hier is nog in volle gang, maar ik probeer in elk geval dagelijks tijd te maken voor mij farming xp. Ben bezig om 104M xp te krijgen en ik zit al op de 50M. Geen idee waarom ik ooit besloten heb ervoor te gaan maar zo halverwege maak ik het maar af ook :+ Je kan nu ook mooi gebruik maken van enlightment mocht je snelle xp willen.
Ja, dat heb ik gemist inderdaad, maar Enlightenment ga ik zeker gebruiken! Succes met je farm runs haha :P. Jij liever dan ik.
  woensdag 10 juni 2015 @ 12:09:50 #32
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_153408581
Goed bezig. Mooie bows ook.
We both are here to have the fun
So let it whip
  woensdag 10 juni 2015 @ 15:06:24 #34
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_153411116
quote:
14s.gif Op woensdag 10 juni 2015 13:32 schreef Scuidward het volgende:
Goed bezig. Mooie bows ook.
Thanks :P. Ben jij nog (actief) aan het 'scapen?
pi_153415296
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juni 2015 15:06 schreef Azorius het volgende:

[..]

Thanks :P. Ben jij nog (actief) aan het 'scapen?
Aardig wel. Probeer in principe elke dag mijn farming zooi te doen, in de praktijk lukt dat ook wel 5 dagen per week. Soms schikt het een dag niet natuurlijk, zoals bijv. door de studie. Maar deze maand doe ik daarnaast ook dagelijks even de Tuska Event. En krijg vaak Deamonheim dailies, dus die extend ik voor 300k xp in 10 min.

En ik probeer ook elke dag red sandstone te minen en broad arrowheads te kopen voor een extra 500k per dag.

Redelijk monotoon maar het is goed om een ritme te hebben.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154244447
Hmm, ik ga over een tijdje een poging wagen voor 120 pray :P
ADO Den Haag, AZ, FC Groningen FC Twente, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, SC Heerenveen, Vitesse.
pi_154250112
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 12:08 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Hmm, ik ga over een tijdje een poging wagen voor 120 pray :P
Geld over? Ook al maxed of lijkt dit je een leuker doel? Wel netjes, zijn momenteel maar 662 mensen die dat hebben.

Zelf zit ik op ongeveer 2580 total atm. Dit jaar wel alles af gok ik qua levels (incl. 120 dung).
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154254369
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 17:17 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Geld over? Ook al maxed of lijkt dit je een leuker doel? Wel netjes, zijn momenteel maar 662 mensen die dat hebben.

Zelf zit ik op ongeveer 2580 total atm. Dit jaar wel alles af gok ik qua levels (incl. 120 dung).
Thanks, nee ik ben niet maxed ( verre van zelfs! Mijn total level is 1741 haha ). Maar ik heb een tijdje gemerched, en ben daar nu dus mee gestopt. Ik heb al mijn merchspullen verkocht omdat ik een beetje klaar ben met dat merchen. Heb er een leuke outfit aan overgehouden, maar 't is dus wel leuk geweest.

Van dat overgehouden geld probeer ik dus 120 pray te halen! :9 Of het gaat lukken... Tja ik kan eigenlijk nu niet meer terug. Net 138k frosties gekocht ( overpriced ook nog eens ), dus ik kan niet opgeven haha :P

2580 total is toch wel erg mooi, vooral met een 120 er bij! :D
ADO Den Haag, AZ, FC Groningen FC Twente, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, SC Heerenveen, Vitesse.
pi_154254662
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 20:41 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:

[..]

Thanks, nee ik ben niet maxed ( verre van zelfs! Mijn total level is 1741 haha ). Maar ik heb een tijdje gemerched, en ben daar nu dus mee gestopt. Ik heb al mijn merchspullen verkocht omdat ik een beetje klaar ben met dat merchen. Heb er een leuke outfit aan overgehouden, maar 't is dus wel leuk geweest.

Van dat overgehouden geld probeer ik dus 120 pray te halen! :9 Of het gaat lukken... Tja ik kan eigenlijk nu niet meer terug. Net 138k frosties gekocht ( overpriced ook nog eens ), dus ik kan niet opgeven haha :P

2580 total is toch wel erg mooi, vooral met een 120 er bij! :D
Jeetje, volgens mij zijn die bones al een goede 1.4b. :o Wat moet ik verstaan onder een leuk outfitje? Had ook al even in de highscores gezocht, vroeg mij al af hoe je aan het geld kwam. Aan de andere kant, ik ken ook mensen die het met big bones proberen.

2580 is met 117 dung, ook niet verkeerd. Runecrafting en divination zijn de enige skills waar ik aan werk.

Verder ook 120 farming in gedachten, maar is stukken goedkoper wel. Dan is tijd meer de issue.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154255071
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 20:51 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Jeetje, volgens mij zijn die bones al een goede 1.4b. :o Wat moet ik verstaan onder een leuk outfitje? Had ook al even in de highscores gezocht, vroeg mij al af hoe je aan het geld kwam. Aan de andere kant, ik ken ook mensen die het met big bones proberen.

2580 is met 117 dung, ook niet verkeerd. Runecrafting en divination zijn de enige skills waar ik aan werk.

Verder ook 120 farming in gedachten, maar is stukken goedkoper wel. Dan is tijd meer de issue.
Haha ja, rond de 1.8b waren ze :P Hmm, ik draag op dit moment een w phat, en 3rd age warrior.
Ik heb een hele tijd met Black Santas gewerkt, heb er een flink paar opgekocht ( stuk of 10/15 ) toen ze ongeveer 100m waren, en weer verkocht voor een prijsje van 250m per stuk. Daarna heb ik een tijdje met phats gewerkt, niet heel erg lang maar toch wel een aardige winst mee gemaakt.

Oei ja, maar met B bones duurt het toch wel erg lang! :P

Wouw die skills waar je aan werkt zijn wel erg mooie moet ik zeggen! Ik ben jaloers op je, ga je daarmee ook 120 halen?! :o 120 farming is ook epic inderdaad.
ADO Den Haag, AZ, FC Groningen FC Twente, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, SC Heerenveen, Vitesse.
pi_154255423
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 21:08 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Ik heb een hele tijd met Black Santas gewerkt, heb er een flink paar opgekocht ( stuk of 10/15 ) toen ze ongeveer 100m waren, en weer verkocht voor een prijsje van 250m per stuk. Daarna heb ik een tijdje met phats gewerkt, niet heel erg lang maar toch wel een aardige winst mee gemaakt.
Phats lijkt mij lastig om mee te merchen, zijn er niet friendchats die ook de trades monitoren etc.? Ook omdat de meeste meer dan max cash zijn. Dat van die black santas is weer een droomdeal natuurlijk. Wel een relax outfitje, zou je als je pensioen kunnen zien lol :7 120 herb schijnt ook niet heel duur te zijn, mocht je later met verveling zitten.
quote:
Wouw die skills waar je aan werkt zijn wel erg mooie moet ik zeggen! Ik ben jaloers op je, ga je daarmee ook 120 halen?! :o 120 farming is ook epic inderdaad.
Ik was niet helemaal duidelijk, 95 rc en 93 div heb ik geen plannen om 120 mee te halen. Enkel farming.

Moet vooral meer questen en tasksets doen, de xp lamps gooi ik dan weer op rc :)
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154255962
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 21:25 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Phats lijkt mij lastig om mee te merchen, zijn er niet friendchats die ook de trades monitoren etc.? Ook omdat de meeste meer dan max cash zijn. Dat van die black santas is weer een droomdeal natuurlijk. Wel een relax outfitje, zou je als je pensioen kunnen zien lol :7 120 herb schijnt ook niet heel duur te zijn, mocht je later met verveling zitten.

[..]

Ik was niet helemaal duidelijk, 95 rc en 93 div heb ik geen plannen om 120 mee te halen. Enkel farming.

Moet vooral meer questen en tasksets doen, de xp lamps gooi ik dan weer op rc :)
Ha ja, ik had het geluk dat de phats na mijn aankoop sterk stegen. Van mijn red phat had ik bv 600m winst, zonder dat ik heel veel risico liep. In meer onzekere tijden is het wel een erg groot risico, het kan zo maar zijn dat je een miljoentje of 300 verliest met die investering.

Ja klopt, er zijn een paar grote clans die het heel erg goed in de gaten houden. Er zijn zelfs hele fora's van, haha :P
Die black santa's gingen inderdaad als een tierelier, vooral met zo'n weinig risico. Nouja een verrassing was het niet, ze waren pas net in het spel.

Haha, dat gaat inderdaad wel mn pensioen worden, daar dacht ik net ook al aan ;)

Herb is ook gaaf, helaas is het geld nu bijna op. En met mijn skills zal het straks ook niet snel gaan met 't geld ;(

Ooh, nou nogsteeds heel gaaf. Had ik die skills maar :o
Haha ja ik gooi mijn bxp ook altijd op 1 skill.
ADO Den Haag, AZ, FC Groningen FC Twente, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, SC Heerenveen, Vitesse.
pi_154256070
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 21:46 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
En met mijn skills zal het straks ook niet snel gaan met 't geld
Phat gekeepsaked? Dat is nog wel iets wat ik zou houden. Dyed armour kan je niet traden helaas.Maar verder, in principe verdien je geld met trainen en geef je het weer uit aan andere dingen, moet wel lukken denk ik. Zolang het maar geen moetje is :+ En in 2016 komen er ook elite skills aan begreep ik, misschien komt 120 prayer nog van pas.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154256235
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juli 2015 21:51 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Phat gekeepsaked? Dat is nog wel iets wat ik zou houden. Dyed armour kan je niet traden helaas.Maar verder, in principe verdien je geld met trainen en geef je het weer uit aan andere dingen, moet wel lukken denk ik. Zolang het maar geen moetje is :+ En in 2016 komen er ook elite skills aan begreep ik, misschien komt 120 prayer nog van pas.
Yep, alles is gekeepsaked ;) Klopt ja, zolang het maar leuk blijft! Elite skills idd, ik vraag me wel af hoe usefull dat gaat worden!
ADO Den Haag, AZ, FC Groningen FC Twente, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, SC Heerenveen, Vitesse.
pi_154263895
Aan de RS3 mensen,

Een tijdje geleden heb ik een RS3 Ironman aangemaakt, maar heb hier verder nooit meer naar gekeken. Nu wil ik het account terug reverten naar een normaal account. Dat kost echter 50k. Weten jullie misschien een makkelijke manier om 50k op een Ironman, zonder stats, te verdienen?
pi_154265959
quote:
0s.gif Op zondag 12 juli 2015 09:30 schreef Enix het volgende:
Weten jullie misschien een makkelijke manier om 50k op een Ironman, zonder stats, te verdienen?
Als non-member? Ik zou beginnen met 2x 10k van stronghold of safety en security. Denk dat je voor de rest best zult moeten aanpoten, helemaal als je geen stats hebt. Ik zag in een guide dat je ook bowstring zou kunnen fletchen in Burthorpe en dan aan de gnome store daar verkopen voor 30 gp per stuk. Ook niet verkeerd, 840 gp per keer. Ik gok dat ze die als f2p ook wel hebben nu fletching tot lvl 5 getraind kan worden.
We both are here to have the fun
So let it whip
  vrijdag 17 juli 2015 @ 23:41:19 #47
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_154429684
Al die rijke boys en girls hier

Iemand die mij wat stuff wil doneren zodat ik weer op weg kan. Ben helaas maar lv 30 nu omdat ik mijn oude account ben kwijtgeraakt. :'(
Irene is bae <3
pi_154642655
Zo, op mijn main in RS3 ondertussen enkel 96 runecrafting en 93 divination waar ik aan zit. Verder gewoon geld verdienen, farming trainen, dungeoneering naar 120 en dat soort dingetjes. Heb nu wat meer tijd, dus ook mijn osrs ironman p2p gemaakt.

Beetje questen, ik ga o.a. voor fairy rings.
We both are here to have the fun
So let it whip
  woensdag 29 juli 2015 @ 14:23:18 #49
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_154731637
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 23:41 schreef Jiang153 het volgende:
Al die rijke boys en girls hier

Iemand die mij wat stuff wil doneren zodat ik weer op weg kan. Ben helaas maar lv 30 nu omdat ik mijn oude account ben kwijtgeraakt. :'(
Welke versie speel je? Oldschool of RS3?

Ik speel de laatste tijd best veel op zowel mijn Oldschool- als RS3-account. Langzaam maar zeker de Max cape in het vizier aan het krijgen :7 .
pi_154753804
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2015 14:23 schreef Azorius het volgende:

[..]

Welke versie speel je? Oldschool of RS3?

Ik speel de laatste tijd best veel op zowel mijn Oldschool- als RS3-account. Langzaam maar zeker de Max cape in het vizier aan het krijgen :7 .
Hoeveel moet je nog tot max?

En wat doe je in OSRS? Heb zelf in OSRS 738 total, ben bezig met Fairy Tails en easy achievement dairy.
We both are here to have the fun
So let it whip
  donderdag 30 juli 2015 @ 10:22:24 #51
394975 Azorius
Momentje hoor
pi_154758082
Dit is wat ik nog moet :). Gaat nog wel even duren, maar ik heb geen extreem lage skills meer nu.

2s94wmp.png

Nice, ik zit pas op 463 in Oldschool (speel nu drie dagen geloof ik). Beetje aan het questen om snel te levelen. Ik ben van plan om er gewoon een main van te maken, zodat ik er later ook mee kan PvM'en.
pi_154917562
Als ik zo naar je skills kijk zou ik zeggen dat 3 a 4 redelijk snel kunnen als je het slim aanpakt, en de overige moet je wel even voor gaan zitten. Maar als je een beetje variatie inbouwt etc. is dat iets wat je vanzelf bereikt. Als ik terugkijk zie ik al mijn 99s wel terugvallen op BXP weekends of gewoon slim trainen.

Over BXP gesproken, 25 september is er weer een. Ik ben van plan om 120 dungeoneering te halen (118 nu).
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_154925935
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2015 14:23 schreef Azorius het volgende:

[..]

Welke versie speel je? Oldschool of RS3?

Ik speel de laatste tijd best veel op zowel mijn Oldschool- als RS3-account. Langzaam maar zeker de Max cape in het vizier aan het krijgen :7 .
Zo weer terug van de ban hoor *O*

Geen idee wat RS3 is. Ga alleen maar naar de website en druk dan op play game :@
Irene is bae <3
pi_155300311
Weer begonnen aan oldskool runescape _O_
AFCA!
pi_155300427
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 18:34 schreef RensAjacied het volgende:
Weer begonnen aan oldskool runescape _O_
Hoe heet je op OSRS? Ik wil wel wat starterskapitaal doneren. Ben je al member of f2p?

(Zelfde geldt voor Azorius: als je je username ff doorgeeft, kan ik je wat geld geven).
pi_155379581
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 18:38 schreef Enix het volgende:

[..]

Hoe heet je op OSRS? Ik wil wel wat starterskapitaal doneren. Ben je al member of f2p?

(Zelfde geldt voor Azorius: als je je username ff doorgeeft, kan ik je wat geld geven).
Bedankt voor het aanbod, maar ik heb wel genoeg cash voor de komende tijd :P.
pi_155460032
Begin flinke progressie te boeken. Alle skills 55+ nu geloof ik en gister 1600 total aangetikt. Vind het echt heerlijk om af en toe Barrows te doen. Met full guthans en een stuk of 16 prayer pots in je inventory kun je zo een stuk of 15-20 chests doen in ťťn run. Heb alleen minder geluk met de loot laatste tijd, dry spell van 25 chests nu..

Zit ook op +-215 quest points, twijfel een beetje of ik die cape ga halen of niet. Heb niet bijster veel zin om te questen meestal maar ik moet wel een cape hebben. Heb nog steeds geen fire cape, loop nog rond met een obsidian cape.
pi_155460731
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 11:44 schreef Robbdie het volgende:
Begin flinke progressie te boeken. Alle skills 55+ nu geloof ik en gister 1600 total aangetikt. Vind het echt heerlijk om af en toe Barrows te doen. Met full guthans en een stuk of 16 prayer pots in je inventory kun je zo een stuk of 15-20 chests doen in ťťn run. Heb alleen minder geluk met de loot laatste tijd, dry spell van 25 chests nu..

Zit ook op +-215 quest points, twijfel een beetje of ik die cape ga halen of niet. Heb niet bijster veel zin om te questen meestal maar ik moet wel een cape hebben. Heb nog steeds geen fire cape, loop nog rond met een obsidian cape.
OSRS, neem ik aan? We kunnen wellicht een keer samen bossen als je daar zin in hebt (Callisto is bijvoorbeeld een goede beginners boss). Uiteraard delen we de loot.

Nog even wat over mijn progressie: de laatste weken eigenlijk alleen maar aan het skillen. Zo heb ik 99 cooking behaald, 85 agility en 90 fishing. Wat betreft combat heb ik bijna level 90 in alle combat stats bereikt en de grootste prestatie in mijn RuneScape-carriŤre tot nu toe behaald: 85 slayer!

Momenteel ben ik smithing aan het trainen om een aantal Achievement Diary requirements weg te werken. Hopelijk kan ik binnenkort mijn eerste elite diary voltooien!
pi_155475770
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 12:25 schreef Enix het volgende:

[..]

OSRS, neem ik aan? We kunnen wellicht een keer samen bossen als je daar zin in hebt (Callisto is bijvoorbeeld een goede beginners boss). Uiteraard delen we de loot.

Nog even wat over mijn progressie: de laatste weken eigenlijk alleen maar aan het skillen. Zo heb ik 99 cooking behaald, 85 agility en 90 fishing. Wat betreft combat heb ik bijna level 90 in alle combat stats bereikt en de grootste prestatie in mijn RuneScape-carriŤre tot nu toe behaald: 85 slayer!

Momenteel ben ik smithing aan het trainen om een aantal Achievement Diary requirements weg te werken. Hopelijk kan ik binnenkort mijn eerste elite diary voltooien!
Lijkt me prima! Wil wel gaan beginnen met bossen inderdaad, daar ben ik ook combat om gaan trainen dmv nightmare zone. Denk wel dat ik minder tijd heb als de colleges en voetbal weer gaan beginnen komende weken. Hoe heet je op os? gewoon Enix?
pi_155476974
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 20:27 schreef Robbdie het volgende:

[..]

Lijkt me prima! Wil wel gaan beginnen met bossen inderdaad, daar ben ik ook combat om gaan trainen dmv nightmare zone. Denk wel dat ik minder tijd heb als de colleges en voetbal weer gaan beginnen komende weken. Hoe heet je op os? gewoon Enix?
Hetzelfde geldt voor mij, hoor. In de avonden of in de weekenden kunnen we altijd een keer een tijd prikken om te gaan bossen. Het moet tenslotte ook leuk blijven. Mijn naam op RS is "Supposed". Ik heb mijn private chat op 'Friends' staan, dus ik heb jouw RSN ook nodig.
pi_156392778
DXP Weekend (RS3)
- Bijna 120 dung (120k xp)
- Zaterdag 99 divination.
- Zondag questen -> karamja elite -> 600k op runecrafting.
- Maxed met 2595 total :7

OSRS

- cb 67 ironman
- 150k gp
- bijna full rune.
- verder niks boeiends.

Edit: En weten we allemaal van Darkscape?

[ Bericht 6% gewijzigd door Scuidward op 26-09-2015 03:27:32 ]
We both are here to have the fun
So let it whip
  dinsdag 6 oktober 2015 @ 22:48:26 #62
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_156654661
Na bijna 10 jaar had ik laatst mijn eerste 99: fishing.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_156691912
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 22:48 schreef Dagoduck het volgende:
Na bijna 10 jaar had ik laatst mijn eerste 99: fishing.
Mooi werk ^O^

Val je nu in een zwart gat?
We both are here to have the fun
So let it whip
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 01:34:23 #64
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_156703999
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 16:51 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Mooi werk ^O^

Val je nu in een zwart gat?
Neuh, nog genoeg te doen. Ik wilde eigenlijk altijd al 99 fishing, maar ben nooit echt serieus gaan trainen. Toen vorig jaar na 4 jaar weer eens member geworden en besloten toch echt serieus te gaan vissen. Na een maand of anderhalf spelen vond ik het wel weer leuk geweest. In mei/juni weer opgepakt en naast quests en andere skills ook blijven vissen. Toen weer gestopt met rs, tot twee weken terug toen ik zag dat het dubbel xp was. 96-99 in een weekend. :P
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_156709508
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 oktober 2015 01:34 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Neuh, nog genoeg te doen. Ik wilde eigenlijk altijd al 99 fishing, maar ben nooit echt serieus gaan trainen. Toen vorig jaar na 4 jaar weer eens member geworden en besloten toch echt serieus te gaan vissen. Na een maand of anderhalf spelen vond ik het wel weer leuk geweest. In mei/juni weer opgepakt en naast quests en andere skills ook blijven vissen. Toen weer gestopt met rs, tot twee weken terug toen ik zag dat het dubbel xp was. 96-99 in een weekend. :P
Klinkt wel herkenbaar, want vissen ging bij mij ook niet van een leien dakje, ben volgens mij wel een heel of half jaar gestrand op level 92. Maar dan ben je er wel goed voor gegaan, vissen is niet het allersnelst dacht ik (of kon je al waterfallvissen?).
We both are here to have the fun
So let it whip
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 13:59:39 #66
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_156710118
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 oktober 2015 13:24 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Klinkt wel herkenbaar, want vissen ging bij mij ook niet van een leien dakje, ben volgens mij wel een heel of half jaar gestrand op level 92. Maar dan ben je er wel goed voor gegaan, vissen is niet het allersnelst dacht ik (of kon je al waterfallvissen?).
Nee klopt, vissen gaat best traag. In juni was er nog geen watervalvissen, twee weken terug tijdens dxp weekend wel maar ik kan nog niet in Prifddinas dus daar had ik toch niets aan. Ik ben gewoon lekker leaping sturgeon/trout/salmon blijven vissen.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_156735401
Ik dacht dat het wel langer geleden was maar viel me nog mee.
f26914a5ad9c4b6da834d8e722dca6b6.png

Nog wat gemist? :z
pi_156737281
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 17:23 schreef Teeno het volgende:
Ik dacht dat het wel langer geleden was maar viel me nog mee.
[ afbeelding ]

Nog wat gemist? :z
Quests.
Raids.
Tuska.

Dat soort dingen.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_156754015
-

[ Bericht 56% gewijzigd door Teeno op 11-10-2015 12:05:13 ]
pi_157181685
Deadman Mode is vandaag gelanceerd op OSRS!
pi_157186357
Wie Deadman mode?
  donderdag 29 oktober 2015 @ 18:31:49 #72
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_157186725
Ik speel geen OSRS. Wel vandaag 2100 total gehaald.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_157395762
Na en lange tijd afwezig, ben ik er ook weer

Nog 3 skills tot ik alles 99 heb, divination, agility en hunter.

Op het moment ben ik alleen maar aan het flippen, erg leuk om te doen en wordt er ook steeds beter in.
pi_157428908
quote:
0s.gif Op zondag 8 november 2015 08:47 schreef NickosNickos het volgende:
Na en lange tijd afwezig, ben ik er ook weer

Nog 3 skills tot ik alles 99 heb, divination, agility en hunter.

Op het moment ben ik alleen maar aan het flippen, erg leuk om te doen en wordt er ook steeds beter in.
Drie skills, dat is prima te overzien. Doe je ze door elkaar of ga je ze systematisch af?

Flippen is niet mijn stijl (maar kan je goed geld mee verdienen). Zelf farm ik nog steeds en doe ik deze maand veel slayer. Ik moet nog 100M sparen en dan kan ik 600 palm seeds kopen. Volgens mij is dat mijn laatste investering en dan heb ik voldoende voor 120 farming. Ook ben ik benieuwd naar invention wat begin 2016 uitkomt.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_157442080
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 17:36 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Drie skills, dat is prima te overzien. Doe je ze door elkaar of ga je ze systematisch af?

Flippen is niet mijn stijl (maar kan je goed geld mee verdienen). Zelf farm ik nog steeds en doe ik deze maand veel slayer. Ik moet nog 100M sparen en dan kan ik 600 palm seeds kopen. Volgens mij is dat mijn laatste investering en dan heb ik voldoende voor 120 farming. Ook ben ik benieuwd naar invention wat begin 2016 uitkomt.
Ik doe ze lekker door elkaar heen, heb niet de concentratie om alles in 1 keer te doen haha,

Maar ben ondertussen aan het reizen dus Flip alleen maar, hoop straks genoeg te hebben voor en party hat als Invention uit komt. Vind ze op het moment te duur haha
  maandag 7 december 2015 @ 17:31:51 #77
313320 telefoonmaatschappij
DM voor pokemon kaarten
pi_158084394
Nou ik heb op mijn oude main een perm ban gekregen. Nu wou ik weer even spelen en toch besloten om OSR te spelen. Kan ik beter voor RS3 gaan of OS? Vind 2007 toch wel echt het beste
If she ain't a FOK!er, you shouldn't fok her
pi_158084987
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 17:31 schreef telefoonmaatschappij het volgende:
Nou ik heb op mijn oude main een perm ban gekregen. Nu wou ik weer even spelen en toch besloten om OSR te spelen. Kan ik beter voor RS3 gaan of OS? Vind 2007 toch wel echt het beste
Simpel toch dan? 2007.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158214138
Ben weer eens gaan kijken op RS3 met een nieuw account. Ben nu wat aan het questen. Weet iemand nog handige tips voor een beginner?
pi_158215188
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 13:57 schreef Enix het volgende:
Ben weer eens gaan kijken op RS3 met een nieuw account. Ben nu wat aan het questen. Weet iemand nog handige tips voor een beginner?
Heb je de brui gegeven aan 07?

In RS3 is het altijd wel handig om daily challenges te doen, en om misschien bij een clan te gaan, zowel voor de goede xp in de citadel als om de clanchat als vraagbaak te gebruiken. Verdere tips heb ik niet echt, misschien om snel aan EOC te wennen eventueel de combat tutorial te doen in Lumbridge.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158215251
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 14:36 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Heb je de brui gegeven aan 07?

In RS3 is het altijd wel handig om daily challenges te doen, en om misschien bij een clan te gaan, zowel voor de goede xp in de citadel als om de clanchat als vraagbaak te gebruiken. Verdere tips heb ik niet echt, misschien om snel aan EOC te wennen eventueel de combat tutorial te doen in Lumbridge.
Thanks! Momenteel speel ik OSRS op een laag pitje en ik was wel weer benieuwd naar RS3, aangezien er binnenkort een nieuwe skill aankomt. Daarnaast ben ik nog nooit in Elf City geweest, dus dat is een van mijn doelen.

Weet jij wellicht nog een clan die geen problemen heeft met noobs? En wat is citadel?
pi_158215479
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 14:40 schreef Enix het volgende:

[..]

Weet jij wellicht nog een clan die geen problemen heeft met noobs? En wat is citadel?
Zullen er aardig wat zijn. Elke world heeft wel sociale clans of skiller clans, die zou ik eerder opzoeken dan een PvM clan. Citadel is het luchtkasteel van de clan waar je elke week kan trainen tot een bepaalde grens. In sommige is dit verplichte en in andere niet, maar je krijgt er in elk geval gratis redelijk snelle xp voor terug. Je kan eens op het forum kijken in de clan recruitment sectie.

En Elf City is wel een leuke target ja, wat die nieuwe skill allemaal gaat brengen snap ik nog niet helemaal, maar daar heb je ook 3 lvl 80 skills voor nodig (div, craft en nog een). Ben zelf momenteel gestopt met 07, steek mijn tijd toch liever in RS3 merk ik.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158216184
Ah, ik zal wel eens op 't forum kijken dan. Elf City heeft idd hoge reqs. Met name dung zal een probleem worden voor mij, aangezien ik dat nog nooit heb gedaan. Ik zie mezelf op de korte termijn ook nog niet in Elf City rondlopen. RS3 doe ik er momenteel voor de fun bij. Ongeveer hetzelfde wat jij had met je Ironman op OSRS. Jammer dat je er mee bent gestopt. Voor een ironman had je best redelijke stats.

Speel je nog wel (actief) RS3 dan? Aangezien dit topic een beetje dood is, krijg ik weinig updates van jou of andere spelers :P
pi_158216673
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 15:18 schreef Enix het volgende:
Speel je nog wel (actief) RS3 dan?
Nog steeds wel dagelijks. Alleen sinds ik de Max Cape heb komen er natuurlijk geen levels meer bij. Verder heb ik echt een dagelijkse routine die niet veel veranderd, dus het is ook niet zo dat ik opeens een Seismic Wand drop heb van Vorago om te delen. Maar over een maand of 4 a 5 kan je hier wel een screenshot van 120 farmingcape verwachten ;) Qua updates, laatst is er ook een Master Questcape uitgekomen, misschien wel interessant voor jou. Ook hoop ik snel eens een dye van mijn clues te krijgen, mocht dat voorkomen zal ik de vreugde hier ook delen.

Ja mijn Ironman was wel lachen, maar na 2 maanden members kwam de klad er in (ik had een 3 maanden subscription genomen in de zomer). En ik vind persoonlijk dat ik mijn prioriteiten niet volledig bij Runescape moet leggen, vandaar de keuze voor slechts 1 account. Ook kost het nu ruim 8 euro per maand ( :o ) om member te zijn. Mijn main zit nog op 6, dus ook een klein verschil. Ik vraag me ook af hoeveel FOK!kers er nog actief spelen EN zin hebben hier te posten :P
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158217194
120 farming klinkt imponerend :P Wel lekker hoor, zo'n max cape. Hoelang heeft het je uiteindelijk geduurd? En heb je nog plannen voor een (trimmed) completionist cape of doe je momenteel voornamelijk farming runs?

En ik snap wel dat je bent gestopt met OSRS, hoor. Acht euro voor membership is belachelijk, hoewel ik vrijwel altijd met bonds betaal. Voor 2 accounts zou dat echter een aanslag zijn op m'n cash stack. Wel jammer dat het topic niet zo actief is. Een actieve FOK!-community zou het spelen een stuk leuker maken, maar helaas is het niet anders. Hopelijk kan ik een leuke clan vinden waar ik aansluiting bij vind.
pi_158217563
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:00 schreef Enix het volgende:
En heb je nog plannen voor een (trimmed) completionist cape of doe je momenteel voornamelijk farming runs?
Comp cape niet nee. Zitten dingen bij, zoals boss kills, waar ik nog te slecht voor ben. Maar na 120 farming dacht ik wel aan het maken van een beginnetje, kan me voorstellen dat ik het wel leuk zou vinden om over een jaar of 2 zo'n cape te hebben. Max Cape heeft me ruim 10 jaar geduurd, maar het zwaartepunt heeft dan wel in de laatste 2 a 3 jaar gelegen, toen ik 99 slayer had ging de rest voor mijn gevoel wat sneller. Doe inderdaad elke dag wat farming wat oploopt tot 200k per dag. Uurtje bezig met de 'dagelijkse' dingen en de rest van de avond doe ik wat ik wil, vaak wel combat.
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:00 schreef Enix het volgende:
Hopelijk kan ik een leuke clan vinden waar ik aansluiting bij vind.
Mocht je niks vinden zou je ook 'mijn' clan kunnen joinen, zitten mensen van alle leeftijden, levels en nationaliteiten in. Maar we hebben wel een strenge baas, dus als je een paar weken niet werkt in de citadel vlieg je er zo weer uit. Zie dat maar als back-up dan. We doen nooit echt wat samen, maar we zijn wel altijd behulpzaam en vriendelijk. Meesten weet wel voldoende om anderen te helpen. We hebben zelfs iemand uit Amerika met 1.7b xp.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158217876
En hoe moet ik dat citadel zien dan? Heb het even gegoogeld, maar de wiki page is nogal lang, haha. Is dat een soort rijk wat je met een clan beheert en dagelijks/wekelijks moet onderhouden? Krijg je hier veel xp/gp voor in ruil? Zijn er hoge skills voor nodig om wat bij te dragen aan het citadel? Zo ja, ben ik bang dat geen enkele clan me aanneemt :{

Wat is trouwens de 'lastigste' skill om te trainen? Ik heb nu al een shitload aan (bonus) xp lamps gekregen, maar ik heb geen idee wat het meest efficiŽnt is om ze op te gebruiken.
pi_158218004
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:25 schreef Enix het volgende:
En hoe moet ik dat citadel zien dan? Heb het even gegoogeld, maar de wiki page is nogal lang, haha. Is dat een soort rijk wat je met een clan beheert en dagelijks/wekelijks moet onderhouden? Krijg je hier veel xp/gp voor in ruil? Zijn er hoge skills voor nodig om wat bij te dragen aan het citadel? Zo ja, ben ik bang dat geen enkele clan me aanneemt :{
Is heel simpel.

- Er zijn 7 plots (crafting, woodcutting, mining, firemaking, smithing, summoning en cooking).
- Je kan maximaal 2700 resources verzamelen. De ene clan is flexibel, de andere werkt met targets.
- Wij doen bijv. 245 + 495 op firemaking om zo 2700 aan te tikken.
- Je kan met lvl 1 al beginnen dus dat is geen probleem.
- Gaat inderdaad per week, kost ongeveer 2 uur per keer.
- Verder nog wat kleine voordelen zoals bonus xp als je klaar bent etc. maar dat zijn details.

quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:25 schreef Enix het volgende:
Wat is trouwens de 'lastigste' skill om te trainen? Ik heb nu al een shitload aan (bonus) xp lamps gekregen, maar ik heb geen idee wat het meest efficiŽnt is om ze op te gebruiken.
Dat is voor iedereen anders. Summoning, smithing en crafting zijn relatief duur, en divination en runecrafting zijn langzaam. Denk dat herblore wel een goede keus is als je helemaal niks weet.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158218576
Dus je productivteit is niet afhankelijk van je skill level? Iemand met level 1 in een skill zal net zoveel resources verzamelen als iemand met 99 in dezelfde skill?
pi_158218699
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:53 schreef Enix het volgende:
Dus je productivteit is niet afhankelijk van je skill level? Iemand met level 1 in een skill zal net zoveel resources verzamelen als iemand met 99 in dezelfde skill?
Yes. Gaat per tick. XP hangt ook af van het level van de citadel. Gaat tot tier 7. Meesten zijn wel 7 denk ik.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158218824
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:59 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Yes. Gaat per tick. XP hangt ook af van het level van de citadel. Gaat tot tier 7. Meesten zijn wel 7 denk ik.
Aight, duidelijk. En heb je nog wat tips betreft money making? Heb nu letterlijk geen geld :')
pi_158218918
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 17:05 schreef Enix het volgende:

[..]

Aight, duidelijk. En heb je nog wat tips betreft money making? Heb nu letterlijk geen geld :')
Even denken ... ik zou zeggen wat shops leeg kopen.

- Broad arrowheads.
- Fire runes.
- Feathers.

Verder is het een stuk makkelijker om geld te maken tegenwoordig, dat zul je na een week of 2 wel merken.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158219923
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 17:10 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Even denken ... ik zou zeggen wat shops leeg kopen.

- Broad arrowheads.
- Fire runes.
- Feathers.

Verder is het een stuk makkelijker om geld te maken tegenwoordig, dat zul je na een week of 2 wel merken.
Nog een dingetje :P

Welke combat mode raad jij aan? Ik dacht dat er slechts onderscheid werd gemaakt tussen EoC en Legacy, maar blijkbaar is EoC ook nog onderverdeeld in Full Manual - Revolution en Momentum.
pi_158220079
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 18:03 schreef Enix het volgende:

[..]

Nog een dingetje :P

Welke combat mode raad jij aan? Ik dacht dat er slechts onderscheid werd gemaakt tussen EoC en Legacy, maar blijkbaar is EoC ook nog onderverdeeld in Full Manual - Revolution en Momentum.
Revolution. Full Manual is alleen handiger voor high level bosses.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158475688
Als de nieuwe cliŽnt komt, kunnen we dit verwachten. Let niet op de lelijke hoofden.

eRl9zUY.jpg

AKaVBl2.jpg

4gfkfyM.jpg
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158562093
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:45 schreef Scuidward het volgende:
Als de nieuwe cliŽnt komt, kunnen we dit verwachten. Let niet op de lelijke hoofden.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ziet er wel vet uit!

Ik speel RS3 helaas alweer op een laag pitje. Sinds de laatste keer dat ik actief speelde (~3 jaar geleden) is er ruim boven het dubbele aan content bijgekomen. Enkele veranderingen vind ik zeker een toevoeging, zoals de toolbelt, nieuwe quests en het feit dat bepaalde skills wat zijn versimpeld en in sommige gevallen attractiever zijn geworden. Uiteraard zijn de graphics ook van een veel hoger niveau dan 3 jaar geleden.

Wat mij echter afstoot is het "Pay to win"-principe wat imo best wel heerst. Als je genoeg investeert kun je theoretisch gezien een levenslange double xp garanderen. Uit Jagex' oogpunt is het natuurlijk begrijpelijk dat ze commercieel denken, maar voor de huis-tuin-en-keukenspeler brengt het volgens mij een stuk meer nadelen met zich mee.
pi_158568862
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2015 10:16 schreef Enix het volgende:
Wat mij echter afstoot is het "Pay to win"-principe wat imo best wel heerst. Als je genoeg investeert kun je theoretisch gezien een levenslange double xp garanderen. Uit Jagex' oogpunt is het natuurlijk begrijpelijk dat ze commercieel denken, maar voor de huis-tuin-en-keukenspeler brengt het volgens mij een stuk meer nadelen met zich mee.
Ik begrijp je punt, maar ik ben geneigd om te zeggen dat als je de voordelen niet 'koopt' dit niet betekent dat je vanzelfsprekend met de nadelen zit. Als member krijg je 2 keys per dag, en ik krijg ook nog eens een extra key als ik een daily challenge inlever. Tel daarbij op dat ik gemiddeld elke dag wel ergens een key 'vind' door te skillen etc. en ik voel mij persoonlijk niet achtergesteld op de mensen die er geld tegenaan gooien. Voor de huis-tuin-en-keukenspeler (iemand die het voor de lol speelt) zou de lol toch prioriteit #1 zijn, en niet of hij 35 of 40 uur bezig is om iets te bereiken?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158569230
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2015 15:02 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ik begrijp je punt, maar ik ben geneigd om te zeggen dat als je de voordelen niet 'koopt' dit niet betekent dat je vanzelfsprekend met de nadelen zit. Als member krijg je 2 keys per dag, en ik krijg ook nog eens een extra key als ik een daily challenge inlever. Tel daarbij op dat ik gemiddeld elke dag wel ergens een key 'vind' door te skillen etc. en ik voel mij persoonlijk niet achtergesteld op de mensen die er geld tegenaan gooien. Voor de huis-tuin-en-keukenspeler (iemand die het voor de lol speelt) zou de lol toch prioriteit #1 zijn, en niet of hij 35 of 40 uur bezig is om iets te bereiken?
True, maar voor de basale speler ben je 2 uur aan het skillen waar een 'competitieve' speler een uur mee bezig is, wat ik bedoelde met nadelen.

Vind jij de double XP en spinning in het algemeen een toevoeging aan het spel?
pi_158569428
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 15:12 schreef Enix het volgende:
Vind jij de double XP en spinning in het algemeen een toevoeging aan het spel?
Als ik het afzet tegen de andere acties zoals die twee double xp weekends die we per jaar krijgen en dan ook nog zo'n aura die je elke dag voor 30 minuten kan activeren en ook nog eens een weekly d&d die je ook evenveel bxp geeft als 2 medium stars vind ik dat het systeem van Treasure Hunter nog wel acceptabel is. Ook een minigame als Barbarian Assault geeft bxp. De investeerder die nu eigenaar is van Jagex had in het verleden ook Maplestory gekocht en hoewel ik dat nooit heb gespeeld begreep ik dat ze daar veel en veel meer schade hadden aangericht.

Maar ik zou ook wel zonder bxp en keys kunnen (zijn geen spins maar keys). Het is wel in balans is wat ik wil zeggen.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158670595
Dat verhaal van Maplestory heb ik ook gehoord, idd. Ik denk dat deze investeerder volledig het verkeerde pad in is geslagen met Runescape. Met name na de EoC regende het klachten van spelers en zijn er ook veel spelers gestopt (zie deze link: https://i.gyazo.com/5320c87ae6e1597544545cee8c742644.png)

De aantrekkingskracht en het karakteristieke van het spel was nou juist dat het simpel, zonder teveel poespas, was. De pre-EoC tijd (rond 2011) was voor mij de 'beste' Runescape tijd. Een uitgebalanceerd spel dat qua content, in mijn optiek, een stuk interessanter is dan de kwantitatieve commerciŽle denkwijze die momenteel heerst. Uiteraard snap ik dat het uit financieel oogpunt nodig is om d.m.v. updates nieuwe spelers aan te trekken. Inmiddels staat de ledenteller bijna weer op het aantal waar het voor de lancering van EoC ook stond, dus in dat opzicht doet Jagex het goed.

Luisteren ze op RS3 inmiddels naar wat de spelers te zeggen hebben met polls bijvoorbeeld? Of is het bij updates nog steeds God zegene de greep?
pi_158679827
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2015 14:09 schreef Enix het volgende:
Luisteren ze op RS3 inmiddels naar wat de spelers te zeggen hebben met polls bijvoorbeeld? Of is het bij updates nog steeds God zegene de greep?
Er zijn polls, er is een team wat volledig luistert naar kleine quality-of-life suggesties van de spelers. Ze hebben Runelabs, waar je zelf suggesties mag doen (daar zijn bijv. 4 nieuwe slayer monsters uitgerold of een quest geloof ik). Wat ze goed doen naar mijn mening is dat ze heel veel met seizoenen werken. Zie je goed in de winter en in de zomervakantie. Dan is het gewoon 4 weken achter elkaar activiteiten. En ja, ook daar zit dan soms een microtransactie in verwerkt.

Als ik voor mijzelf spreek, ik heb 2x keys gekocht en verder soms wat runecoins voor outfits. In de toekomst wil ik dit niet meer gaan doen, omdat ik vind dat de maandelijkse subscribtion al genoeg duiten kost. Maar om echt echt superveel profijt te hebben praat je over zulke grote bedragen dat het niet uitnodigend is. Het zullen meer de spelers zijn die denken "Hey dit vind ik wel leuk, laat ik ook eens een setje kopen" dan de spelers die denken "Haha ik heb geld zat dus ik ga nu 500 euro uitgeven", maar exacte cijfers heb ik niet. En als het al zo extreem is, dan heb ik niet het gevoel dat je daar in-game veel van merkt, juist omdat je toch voornamelijk met gelijkgestemden omcirkelt bent.

Verder is die EoC discussie er een die vaak weer begint. Wat dat betreft is OSRS wel een goed gegeven. Hoewel ik van mening ben dat er sinds de oprichting van beide zoveel veranderd is dat ook OSRS geen echte vergelijking is met hoe het vroeger was. Ook daar hoor ik zoveel over 'efficiŽntie" etc.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_158681377
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2015 17:47 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Verder is die EoC discussie er een die vaak weer begint. Wat dat betreft is OSRS wel een goed gegeven. Hoewel ik van mening ben dat er sinds de oprichting van beide zoveel veranderd is dat ook OSRS geen echte vergelijking is met hoe het vroeger was. Ook daar hoor ik zoveel over 'efficiŽntie" etc.
Hier heb je wel een punt, denk ik. De twee spellen hebben in essentie niets met elkaar te maken, behalve dat ze worden georganiseerd door hetzelfde bedrijf. Inmiddels liggen deze versies mijlenver uit elkaar qua visie en doen en laten. Wat dat betreft is deze discussie dan ook appels met peren vergelijken. Ik kan jou niet overtuigen dat OSRS een beter spel is en jij kan mij ook niet overtuigen dat RS3 beter is.

Hoe zou je staan tegenover een pre-EoC server? Helaas is eerder al aangegeven dat er geen back-up klaar staat, maar ik denk dat er theoretisch gezien wel iets gefixt kan worden (eventueel met wat druk uit de community :P).
pi_158681448
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2015 18:28 schreef Enix het volgende:
Hoe zou je staan tegenover een pre-EoC server? Helaas is eerder al aangegeven dat er geen back-up klaar staat, maar ik denk dat er theoretisch gezien wel iets gefixt kan worden (eventueel met wat druk uit de community ).
Negatief. Sowieso omdat het extra verdeeldheid creŽert. Je kan RS3 compleet met de oude interface spelen, inclusief de oude combat. Dat is al heel wat. Het is in de meeste gevallen weliswaar 'trager' en voor sommige bosses ook zeker niet aan te raden, maar het is zeker niet zo dat je EoC verplicht dient te gebruiken als nieuwe of terugkerende speler.
We both are here to have the fun
So let it whip
  donderdag 31 december 2015 @ 13:06:16 #104
261627 sciter
The world is my playground.
pi_158709385
Kan iemand een heldere merching-guide aanbevelen voor osrs? Ben totaal niet thuis in GE-merching, laatste keer dat ik speelde moest je nog gewoon spammen in world 2 Varrock.
pi_159395686
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159397305
quote:
Typische RS3 update :P

Persoonlijk word ik er niet echt warm van. Jij wel?
pi_159397350
quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2016 23:15 schreef Enix het volgende:

[..]

Typische RS3 update :P

Persoonlijk word ik er niet echt warm van. Jij wel?
Ben nog lvl 1. Het idee is leuk. Maakt het een beetje afwisselender wat Runescape kan laten concurreren met andere games. En het is een kapstok-update. In de toekomst willen ze er meer dingen aan gaan hangen.

edit: Maakte Zeah je wel warm dan?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159398439
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2016 23:17 schreef Scuidward het volgende:

[..]

edit: Maakte Zeah je wel warm dan?
Mehh, ook niet echt. De verhouding continent en beschikbare content lag ver uit elkaar. Bij de release was het, op ťťn of twee punten na, een dood eiland. Nu met de nieuwe 'boss' die Dragon warhammers dropt en enkele buffs aan de minigames is het iets beter. Ik had echter liever iets in de trend van Elf City.
pi_159398524
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:12 schreef Enix het volgende:

[..]

Mehh, ook niet echt. De verhouding continent en beschikbare content lag ver uit elkaar. Bij de release was het, op ťťn of twee punten na, een dood eiland. Nu met de nieuwe 'boss' die Dragon warhammers dropt en enkele buffs aan de minigames is het iets beter. Ik had echter liever iets in de trend van Elf City.
Ik vond het redelijk lijken op Elf City, je hebt families met verschillende skill sets.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159398583
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:18 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ik vond het redelijk lijken op Elf City, je hebt families met verschillende skill sets.
Maar iedere noob kan naar Zeah als hij wil. Een high level gebied met high level content is wel een onderdeel wat ik mis op OSRS. Hopelijk brengt de tweede batch daar verandering in.
pi_159398596
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:23 schreef Enix het volgende:

[..]

Maar iedere noob kan naar Zeah als hij wil. Een high level gebied met high level content is wel een onderdeel wat ik mis op OSRS. Hopelijk brengt de tweede batch daar verandering in.
Wat zijn de startlevels dan die je nodig hebt om daar te skillen?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159398715
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:24 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Wat zijn de startlevels dan die je nodig hebt om daar te skillen?
Geen requirements om de stad binnen te gaan in ieder geval. De enige efficiŽnte trainingsmethode zijn de nieuwe Runecrafting altars (blood runes 77 rc & soul runes 90 rc). Beiden kun je semi-afk trainen met xp rates van respectievelijk ~37k xp/h en ~45k xp/h. Farming, mining en cooking minigames zijn alledrie niet efficiŽnt, dus redelijk dode content.
pi_159398729
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:32 schreef Enix het volgende:

[..]

Geen requirements om de stad binnen te gaan in ieder geval. De enige efficiŽnte trainingsmethode zijn de nieuwe Runecrafting altars (blood runes 77 rc & soul runes 90 rc). Beiden kun je semi-afk trainen met xp rates van respectievelijk ~37k xp/h en ~45k xp/h. Farming, mining en cooking minigames zijn alledrie niet efficiŽnt, dus redelijk dode content.
Ja, maar dat is denk ik ook omdat ze heel erg voorzichtig zijn met nieuwe updates.

Als Zeah 10% sneller of goedkoper zou trainen dan wat gebruikelijk was krijg je iedereen pissed denk ik.
We both are here to have the fun
So let it whip
  dinsdag 26 januari 2016 @ 00:36:01 #114
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_159398752
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:34 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja, maar dat is denk ik ook omdat ze heel erg voorzichtig zijn met nieuwe updates.

Als Zeah 10% sneller of goedkoper zou trainen dan wat gebruikelijk was krijg je iedereen pissed denk ik.
pollsysteem belemmert de ontwikkeling van het spel ontzettend eigenlijk

De fanbase wilt maar weinig richting endgame content
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_159398786
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:36 schreef JanCees het volgende:

[..]

pollsysteem belemmert de ontwikkeling van het spel ontzettend eigenlijk

De fanbase wilt maar weinig richting endgame content
Ja, hoewel er wel echt veel nieuwe (en uitdagende) bosses bij zijn gekomen.

Ook dat ze nu die boots hebben (net als Glacor boots) verbaasde mij.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159398910
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:34 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja, maar dat is denk ik ook omdat ze heel erg voorzichtig zijn met nieuwe updates.

Als Zeah 10% sneller of goedkoper zou trainen dan wat gebruikelijk was krijg je iedereen pissed denk ik.
Na de release is er al ongelooflijk veel aangepast. De xp rates zijn in totaal wel vier keer veranderd en er hebben nog diverse updates plaatsgevonden op het gebied van Runecrafting.

En dat polling systeem kan inderdaad zijn nadelen hebben. Sailing is er bijv. niet doorgekomen en zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen. Maarja, aan de andere kant is het onmogelijk om iedereen tevreden te stellen. Wat Jagex ook doet, het zal bij een bepaalde groep altijd verkeerd vallen. Door een polling systeem kun je in ieder geval garanderen dat minimaal 75% van de stemmers tevreden is.
pi_159398925
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:49 schreef Enix het volgende:
Door een polling systeem kun je in ieder geval garanderen dat minimaal 75% van de stemmers tevreden is.
Ja. Maar als gevolg krijg je minder updates dan ze 'in gedachten hebben.' Zowel voordeel als nadeel. RS3 kan lekker 'experimenteren', en OSRS kan dat wat minder. Maar beide playerbases zijn tevreden dus in feite werkt het allebei.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159399525
*O* Invention *O*

Na level 13 maar gestopt. Het is me toch even iets te duur. Vandaag wel rond 25m verdient met flippen :)
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_159400660
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 00:50 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja. Maar als gevolg krijg je minder updates dan ze 'in gedachten hebben.' Zowel voordeel als nadeel. RS3 kan lekker 'experimenteren', en OSRS kan dat wat minder. Maar beide playerbases zijn tevreden dus in feite werkt het allebei.
EoC was ook een experiment? :P
  dinsdag 26 januari 2016 @ 11:23:02 #120
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_159403421
Nu al 2 spelers met 99 Invention, dat terwijl je 36m xp nodig hebt ervoor

Binnen 24 uur...
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_159405140
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 08:04 schreef Enix het volgende:

[..]

EoC was ook een experiment? :P
Ze zijn het begonnen zonder te weten waar de uitkomst lag.
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 11:23 schreef JanCees het volgende:
Nu al 2 spelers met 99 Invention, dat terwijl je 36m xp nodig hebt ervoor

Binnen 24 uur...
Verdomme. Lees iets met handcannons. 16k xp per handcannon.

Die waren eerst ook 10 - 30k, en nu 300k+.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159409504
Het is volgens mij tot nu toe de snelste, maar ook de duurtset skill ooit. De eerste mensen zijn alweer over de 99 en cannons vliegen voor 1m over de toonbank _O- Echt de hele economie is van slag, rune scimmitars lekker ouderwets op 30k ea _O_
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_159409677
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 11:23 schreef JanCees het volgende:
Nu al 2 spelers met 99 Invention, dat terwijl je 36m xp nodig hebt ervoor

Binnen 24 uur...
Heeft er wel voor gezorgd dat Zezima (tijdelijk) weer nummer 1 op de highscores was. Wat een legende _O_
pi_159410900
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 15:39 schreef rubensanti het volgende:
Het is volgens mij tot nu toe de snelste, maar ook de duurtset skill ooit. De eerste mensen zijn alweer over de 99 en cannons vliegen voor 1m over de toonbank _O- Echt de hele economie is van slag, rune scimmitars lekker ouderwets op 30k ea _O_
Ja, komende weken ga ik het een beetje afwachten en geen gekke dingen doen.

Daarna zal het wel veilig zijn en meer bekend.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159504610
Is iedereen al resources aan het inkopen voor het komende dubbel xp weekend? :P

Vandaag een steadfast scale drop gehad tijdens een rune dragon task :D
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_159506383
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2016 22:03 schreef rubensanti het volgende:
Is iedereen al resources aan het inkopen voor het komende dubbel xp weekend? :P
Ik ga mijn 7k herbs verkopen. Nog geen plannen wat ik ga trainen. Zal wel invention worden.

En ook wel een mooie kans om mijn overloads met renewals te combineren.
quote:
Vandaag een steadfast scale drop gehad tijdens een rune dragon task :D
Die zijn best moeilijk toch? Nog geen task van gehad. Wel addy.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159508623
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2016 22:55 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ik ga mijn 7k herbs verkopen. Nog geen plannen wat ik ga trainen. Zal wel invention worden.

En ook wel een mooie kans om mijn overloads met renewals te combineren.

[..]

Die zijn best moeilijk toch? Nog geen task van gehad. Wel addy.
De dubbel xp geldt niet voor invention :(. Ik ga mijn herbs ook verkopen, ben nu toadflax aan het sparen. Verder ben ik een shitload oak planks, granite (500 g), yak-hides en water talismans aan het kopen om tijdens het weekend met veel winst te verkopen :)

De rune dragon waren wel lastig ja :P Kan geen overloads maken en kon per trip maar 4-5 dragons doden :') Maar het was het waard, na de 6e kill meteen de steadfast shard en die daarnet verkocht voor 14m.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_159508738
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 00:36 schreef rubensanti het volgende:
De dubbel xp geldt niet voor invention
Owja. Dat was ik vergeten, dan weet ik het nog niet eigenlijk ... misschien dungeoneering voor de lol. En 14M is in deze tijden altijd mooi meegenomen. Sowieso goeie tijden voor merchers ook. Ik hoop dat mijn herbs (Fellstalk) ook 4k+ worden, ik heb er namelijk 7k, tegen die tijd wel 8k. Andere dingen heb ik niet om te verkopen.

Wel gefaald met air runes. 900k van gekocht voor 33 met het idee ze te verkopen voor 50, zakten ze gelijk naar 24.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 14 februari 2016 @ 21:44:09 #129
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_159921505
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 11:23 schreef JanCees het volgende:
Nu al 2 spelers met 99 Invention, dat terwijl je 36m xp nodig hebt ervoor

Binnen 24 uur...
speel je alleen RS3? of ook OSRS?
  zondag 14 februari 2016 @ 21:45:19 #130
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_159921534
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2016 21:44 schreef KingRoland het volgende:

[..]

speel je alleen RS3? of ook OSRS?
Beide niet meer eigenlijk
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_159922009
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 00:42 schreef Scuidward het volgende:
Wel gefaald met air runes. 900k van gekocht voor 33 met het idee ze te verkopen voor 50, zakten ze gelijk naar 24.
Verkocht :+

15M winst.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_159929527
Hey, er is leven in dit topic. Het is al een tijdje geleden dat ik een update betreft mijn OSRS progress heb gegeven, dus voor de geÔnteresseerden heb ik wat screenshots van mijn account gemaakt.

Te beginnen met de stats:
90c4d3dca2d8a010d7849216addf89c0.png

Quests + Diaries:
0c535cb69e37fe4bc33a78af3307fc17.png
af571e41d607bf5a22411a393a2ef409.png

Pets (op chronologische volgorde: Venenatis, Kraken, Heron en KQ):
d509040225839e4bbd1b2d585e2d8a30.png

Cash stack (is in werkelijkheid wat meer, maar geen zin om al m'n spullen te verkopen):
648087e9d8c94d9f898e6c21d172ca1d.png
  maandag 15 februari 2016 @ 13:22:24 #133
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_159933788
Ziet er goed uit
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_160001492
Misschien leuk om hier ff te droppen:
RuneScape: vijftien jaar aan content
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
pi_160039200
Al mensen met 99 Invention hier?
pi_160047638
quote:
2s.gif Op woensdag 17 februari 2016 20:51 schreef 2dope het volgende:
Misschien leuk om hier ff te droppen:
RuneScape: vijftien jaar aan content
Leuk om te lezen. En ja 15 jaar is wel een mijlpaal. De hoop is dat NXT nieuwe mensen aanspreekt.

Nu heb je toch een verzadiging, oftewel een harde kern.
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2016 12:46 schreef Enix het volgende:
Al mensen met 99 Invention hier?
Hier voorlopig nog niet. Ik ga eerst nog een paar weken 8m farming xp wegwerken.

Dan wellicht zo halverwege de zomer de maxcape weer terug.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_160050183
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2016 12:46 schreef Enix het volgende:
Al mensen met 99 Invention hier?
Nope, ik ben 41, Maar ik train het niet echt actief.

Gister is de nummer 1 hardcore iron man doodgegaan bij vorago :o
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_160051478
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2016 20:12 schreef rubensanti het volgende:

[..]

Nope, ik ben 41, Maar ik train het niet echt actief.

Gister is de nummer 1 hardcore iron man doodgegaan bij vorago :o
Zag het :o

Wel respect, dat je hardmode gaat doen met nog 1 leven over.
We both are here to have the fun
So let it whip
  vrijdag 4 maart 2016 @ 17:45:09 #139
408143 Vlinderbom
................BOEM!!!!!!!!!!
pi_160421413
Ik vorige maand 120 agility behaald :D

Kom er trouwens pas net achter dat er een runescape topicreeks is :p
pi_160423877
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2016 17:45 schreef Vlinderbom het volgende:
Ik vorige maand 120 agility behaald
Tering.

Vanwaar die keuze? Had je ook bonus xp van Barbarian Assault gebruikt? Wel mooi gedaan *O*

Edit:

i41ZjsF.png

Van gisteren nog.

[ Bericht 10% gewijzigd door Scuidward op 05-03-2016 02:30:00 ]
We both are here to have the fun
So let it whip
  zaterdag 5 maart 2016 @ 18:33:22 #141
408143 Vlinderbom
................BOEM!!!!!!!!!!
pi_160444877
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2016 19:43 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Tering.

Vanwaar die keuze? Had je ook bonus xp van Barbarian Assault gebruikt? Wel mooi gedaan *O*

Edit:

[ afbeelding ]

Van gisteren nog.
Congrats!

120 farming cape is echt _O_

Ik ben voor 120 agility gegaan omdat ik het de mooiste 120 cape vind, en het in tegenstelling tot veel andere leuk vind om te trainen :P
Heb t echter wel idd met bxp gedaan en af en toe wat silverhawks :P
pi_160446095
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 18:33 schreef Vlinderbom het volgende:

[..]

Congrats!

120 farming cape is echt _O_

Ik ben voor 120 agility gegaan omdat ik het de mooiste 120 cape vind, en het in tegenstelling tot veel andere leuk vind om te trainen :P
Heb t echter wel idd met bxp gedaan en af en toe wat silverhawks :P
Bedankt.

En ja, agility 120 zie ik heel weinig, dus altijd wel een prestatie. Maar goed, omdat ik veel 120 defence capes zie wil dat ook niet zeggen dat het geen prestatie is om dat te krijgen. Het is hoogstens 'makkelijker'. Hoe zijn je stats verder? Ook al richting maxed nu met invention als nieuwste skill? En ik hoor weinig mensen zeggen dat ze agility leuk vinden. Wel laatst gehoord van iemand die voor 1 bil agility xp gaat op 5 accounts (misschien had hij het al), waaronder op OSRS zonder de rooftopcourses te gebruiken. Anderen zullen farming saai vinden, maar binnen 30 minuten per dag was ik alweer klaar.

Zelf ben ik nu invention aan het oppakken. Heb Nox staf en Virtus augmented, en Tetsu en (bijna) Balmung.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zaterdag 5 maart 2016 @ 19:53:03 #143
408143 Vlinderbom
................BOEM!!!!!!!!!!
pi_160446607
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 19:31 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Bedankt.

En ja, agility 120 zie ik heel weinig, dus altijd wel een prestatie. Maar goed, omdat ik veel 120 defence capes zie wil dat ook niet zeggen dat het geen prestatie is om dat te krijgen. Het is hoogstens 'makkelijker'. Hoe zijn je stats verder? Ook al richting maxed nu met invention als nieuwste skill? En ik hoor weinig mensen zeggen dat ze agility leuk vinden. Wel laatst gehoord van iemand die voor 1 bil agility xp gaat op 5 accounts (misschien had hij het al), waaronder op OSRS zonder de rooftopcourses te gebruiken. Anderen zullen farming saai vinden, maar binnen 30 minuten per dag was ik alweer klaar.

Zelf ben ik nu invention aan het oppakken. Heb Nox staf en Virtus augmented, en Tetsu en (bijna) Balmung.
Ik ben nog lang niet maxed haha, miss dat je verwacht dat ik pro ben omdat ik 120 agility heb, maar dat valt vies tegen denk ik :P
Mn rsnaam is ''Nitraat'' kun je ff highscores kijken.

Ik hoop vandaag nog 80 smithing te krijgen om met invention te kunnen beginnen.

Miss bedoel je Jebrim?

check maar eens: http://rsplayers.wikia.com/wiki/Jebrim

Deze gozer is verslaafd aan Agility :')
pi_160459736
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 19:53 schreef Vlinderbom het volgende:
Mn rsnaam is ''Nitraat'' kun je ff highscores kijken.
Owja, idd nog niet echt maxed. Ook wel grappig dat een van mijn hogere skills jouw laagste is. Maar wel een leuk account verder hoor, kan je prima combat mee doen bijvoorbeeld. En invention begin ik nu wel leuker te vinden. Eigenlijk beetje slayer maar dan anders.

En Jebrim inderdaad. Ken wel meer mensen met gekke goals maar deze staat wel in de top 3 :P
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 6 maart 2016 @ 12:43:31 #145
408143 Vlinderbom
................BOEM!!!!!!!!!!
pi_160460576
ZVzOuuV.png?1

Wat een verspilling.. :p
pi_160510730
Hoeveel xp/h geeft de beste agility course op RS3? Heb gisteren 90 agility behaald op OSRS wat toegang geeft tot de hoogst haalbare Ardougne rooftops (60k xp/h). Vroeg me af of RS3 betere xp rates hanteert, exclusief double xp/Silverhawk.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:53:51 #147
408143 Vlinderbom
................BOEM!!!!!!!!!!
pi_160520012
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:26 schreef Enix het volgende:
Hoeveel xp/h geeft de beste agility course op RS3? Heb gisteren 90 agility behaald op OSRS wat toegang geeft tot de hoogst haalbare Ardougne rooftops (60k xp/h). Vroeg me af of RS3 betere xp rates hanteert, exclusief double xp/Silverhawk.
Congrats!

Op rs3 geeft de agility course in elf city de beste xp rates. Ongeveer 70 tot 115k xp/h
pi_160741929
Kans bestaat dat we Chinese eigenaren krijgen.

http://variety.com/2016/d(...)g-hongda-1201731365/
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_160802391
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 17:39 schreef Scuidward het volgende:
Kans bestaat dat we Chinese eigenaren krijgen.

http://variety.com/2016/d(...)g-hongda-1201731365/
Voorbereidingen op 1 april :P
pi_160804294
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 07:45 schreef Enix het volgende:

[..]

Voorbereidingen op 1 april :P
Als dat zo is ben ik er met open ogen ingetuind.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_160995559
Zo, heb nu al bijna een week mijn 120 farming cape ( O+ ), zal later vandaag even een screenshot posten van mijn outfit.

GWD #2 komt er snel aan, ik ben erg benieuwd, hoewel ik verwacht dat ik er niet meteen induik. Ik ben nog steeds bezig om invention te trainen, heb zowel een augmented nox bow en Pernix als nox staff en Virtus dus het kost me een flinke duit maar het is wel prettig om niet met slechte gear combat te trainen. Verslavend spel, Runescape.

Iemand invitational deadman mode gevolgd? We horen snel wie de 10.000 heeft gewonnen.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_160998728
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 12:35 schreef Scuidward het volgende:
Zo, heb nu al bijna een week mijn 120 farming cape ( O+ ), zal later vandaag even een screenshot posten van mijn outfit.

GWD #2 komt er snel aan, ik ben erg benieuwd, hoewel ik verwacht dat ik er niet meteen induik. Ik ben nog steeds bezig om invention te trainen, heb zowel een augmented nox bow en Pernix als nox staff en Virtus dus het kost me een flinke duit maar het is wel prettig om niet met slechte gear combat te trainen. Verslavend spel, Runescape.

Iemand invitational deadman mode gevolgd? We horen snel wie de 10.000 heeft gewonnen.
Congrats met je cape! Zal wel een opgelucht gevoel zijn na al die jaren grinden :P

Heb zelf redelijk intensief invitational dmm gevolgd. Ik vond het minder aangrijpend dan de normale Deadman servers een aantal weken geleden. Iedereen was veel meer op zijn hoede en minder gericht op het pk'en, wat opzich logisch is. Ook de finale vond ik behoorlijk tegenvallen. Overal in de f2p area waren clans verspreid, maar niemand durfde echt aan te vallen. Pas op het einde werd er echt gepk't tot de fog iedereen killde. Met zo'n grote geldprijs als winstuitkering had ik verwacht dat het beter in elkaar zou steken. Desalniettemin bereikte de livestream op zijn hoogtepunt zo'n 50k kijkers wat natuurlijk geweldige reclame is voor een relatief klein spel.
pi_161000784
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 14:57 schreef Enix het volgende:

[..]

Congrats met je cape! Zal wel een opgelucht gevoel zijn na al die jaren grinden :P

Heb zelf redelijk intensief invitational dmm gevolgd. Ik vond het minder aangrijpend dan de normale Deadman servers een aantal weken geleden. Iedereen was veel meer op zijn hoede en minder gericht op het pk'en, wat opzich logisch is. Ook de finale vond ik behoorlijk tegenvallen. Overal in de f2p area waren clans verspreid, maar niemand durfde echt aan te vallen. Pas op het einde werd er echt gepk't tot de fog iedereen killde. Met zo'n grote geldprijs als winstuitkering had ik verwacht dat het beter in elkaar zou steken. Desalniettemin bereikte de livestream op zijn hoogtepunt zo'n 50k kijkers wat natuurlijk geweldige reclame is voor een relatief klein spel.
Redelijk voldaan gevoel wel ja. 18 maanden heb ik ongeveer serieus aan dit plan gewerkt. De 36M xp daarvoor was langzaam gekomen door het farmen van herbs (en 13M natuurlijk om 99 te halen). Maar voel me nu wel een echte pro als ik rondloop.

Ik heb zelf de invitational vluchtig gevolgd, was net te laat om echt de ontknoping te zien maar zag wel dat er inderdaad heel veel mensen keken. Was een chaos hoorde ik en uiteindelijk zal de total lvl de doorslag geven dus echt veel gepkd is er niet? Wel grappig om er een beetje een competitie van te maken.

6ZDK5DO.png

Wat ik nog wil doen voor dit outfit zijn 2 items keepsaken (dus cosmetisch maken):
- Blood Necklace
- Sagitarrean shortbow.

Beiden dungeoneering dus beetje geluk moet ik wel hebben.

En dit plaatje kwam ik tegen. Handig als ik ooit weer de kriebel krijg om mijn ironman p2p te maken ... :')

eR2H6BM.png

[ Bericht 2% gewijzigd door Scuidward op 28-03-2016 16:48:21 ]
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_161686566
NXT ziet er verdomd gelikt uit :7

Even wennen, maar het is best wel heel erg mooi.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 24 april 2016 @ 21:42:11 #155
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_161686879
quote:
0s.gif Op zondag 24 april 2016 21:35 schreef Scuidward het volgende:
NXT ziet er verdomd gelikt uit :7

Even wennen, maar het is best wel heel erg mooi.
Is het al uit voor iedereen?
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_161686905
quote:
1s.gif Op zondag 24 april 2016 21:42 schreef JanCees het volgende:

[..]

Is het al uit voor iedereen?
Yes, sinds een week nu. Werkt nog best goed op mijn 4 jaar oude laptop.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 24 april 2016 @ 21:43:28 #157
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_161686933
quote:
0s.gif Op zondag 24 april 2016 21:42 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Yes, sinds een week nu. Werkt nog best goed op mijn 4 jaar oude laptop.
Zal het binnenkort eens proberen dan :P
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_161687083
quote:
0s.gif Op zondag 24 april 2016 21:35 schreef Scuidward het volgende:
NXT ziet er verdomd gelikt uit :7

Even wennen, maar het is best wel heel erg mooi.
Moest het ff Googelen, maar ziet er idd goed uit!
pi_161687278
Hierbij even twee screenshots. Laten we zeggen dat ik met deze graphics 80% soepel speel.

Denk wel dat intense combat wat vervelender zal zijn. Allicht switch ik nog naar minimal.

RyxnuaX.jpg

0eJ9J9E.png
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 24 april 2016 @ 21:52:19 #160
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_161687351
De minimap is ook een stuk beter geworden
_O_
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_161856967
Ben toch wel behoorlijk benieuwd naar die nieuwe client (mede dankzij Scuidward). Morgen dus maar weer eens kijken op RS3. Zijn jullie nog steeds positief over NXT?
pi_161857102
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 21:16 schreef Enix het volgende:
Ben toch wel behoorlijk benieuwd naar die nieuwe client (mede dankzij Scuidward). Morgen dus maar weer eens kijken op RS3. Zijn jullie nog steeds positief over NXT?
Ja. Heb je een goede computer? Dan zal alles soepel lopen. Sowieso zijn de graphics standaard 10 keer beter, maar ik kan dus alleen Runescape spelen en tegelijkertijd surfen is geen pretje lol. Het is zeker het proberen waard.

Speel je nog op je ironman op RS3 of ga je op je main?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_161857508
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 21:20 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja. Heb je een goede computer? Dan zal alles soepel lopen. Sowieso zijn de graphics standaard 10 keer beter, maar ik kan dus alleen Runescape spelen en tegelijkertijd surfen is geen pretje lol. Het is zeker het proberen waard.

Speel je nog op je ironman op RS3 of ga je op je main?
Heb wel een redelijke laptop. Ik zou verbaasd zijn als het lagt. Ik maak me meer zorgen om de grote hoeveelheid content waar ik in verdrink :P.

M'n main account is momenteel nog Ironman op RS3, dus zal eerst 50k moeten regelen om te converten naar een regulier account. Heb je daar nog tips voor? Ik heb namelijk niet zoveel zin om uren te spelen om zo'n lullige cashstack bij elkaar te schrapen. Nadat ik een normaal account heb, ben ik sowieso van plan wat OSRS cash te swappen voor RS3 cash zodat ik wat basic spullen kan kopen. Heb je daarnaast nog wat beginner tips om me een beetje de goede richting op te sturen? Op termijn wil ik Elf City betreden, dus dat zal een beetje de rode draad vormen tijdens m'n speeltijd, haha.
pi_161857644
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 21:31 schreef Enix het volgende:

[..]

Heb wel een redelijke laptop. Ik zou verbaasd zijn als het lagt. Ik maak me meer zorgen om de grote hoeveelheid content waar ik in verdrink :P.

M'n main account is momenteel nog Ironman op RS3, dus zal eerst 50k moeten regelen om te converten naar een regulier account. Heb je daar nog tips voor? Ik heb namelijk niet zoveel zin om uren te spelen om zo'n lullige cashstack bij elkaar te schrapen. Nadat ik een normaal account heb, ben ik sowieso van plan wat OSRS cash te swappen voor RS3 cash zodat ik wat basic spullen kan kopen. Heb je daarnaast nog wat beginner tips om me een beetje de goede richting op te sturen? Op termijn wil ik Elf City betreden, dus dat zal een beetje de rode draad vormen tijdens m'n speeltijd, haha.
Tijdje terug las ik dat je in Burthorp makkelijk bowstrings kan maken en aan de general store kan verkopen, maar daar moet je dus member voor zijn. Ik zou gewoon beetje aanrommelen, misschien 'carapace' craften en high alchen las ik zojuist weer ergens anders.

Goede richting is er niet. Zou mij gezien je rode draad door quests en achievements laten leiden.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_161858056
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 21:36 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Tijdje terug las ik dat je in Burthorp makkelijk bowstrings kan maken en aan de general store kan verkopen, maar daar moet je dus member voor zijn. Ik zou gewoon beetje aanrommelen, misschien 'carapace' craften en high alchen las ik zojuist weer ergens anders.

Goede richting is er niet. Zou mij gezien je rode draad door quests en achievements laten leiden.
Ik ben member, maar is bowstrings niet ontzettend traag? High alchen heb ik weer 55 magic voor nodig.. Heb contact opgenomen met JagexSupport met de vraag of ze handmatig m'n Ironman status kunnen verwijderen. Niet geschoten is altijd mis en het zou me behoorlijk wat tijd kunnen schelen.

In het begin ben ik van plan veel quests te doen voor wat gratis XP. Quests op RS3 vind ik geen pain in the ass in tegenstelling tot OSRS. De graphics en shortcuts houden het enigszins luchtig.

Op welke skill zal ik mijn XP lamps gebruiken, trouwens? Ik zat zelf te denken aan Slayer of Agility aangezien ik denk dat ze de laagste xp/h bieden of heb ik dat mis?
pi_161858223
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 21:47 schreef Enix het volgende:

[..]

Ik ben member, maar is bowstrings niet ontzettend traag? High alchen heb ik weer 55 magic voor nodig.. Heb contact opgenomen met JagexSupport met de vraag of ze handmatig m'n Ironman status kunnen verwijderen. Niet geschoten is altijd mis en het zou me behoorlijk wat tijd kunnen schelen.

In het begin ben ik van plan veel quests te doen voor wat gratis XP. Quests op RS3 vind ik geen pain in the ass in tegenstelling tot OSRS. De graphics en shortcuts houden het enigszins luchtig.

Op welke skill zal ik mijn XP lamps gebruiken, trouwens? Ik zat zelf te denken aan Slayer of Agility aangezien ik denk dat ze de laagste xp/h bieden of heb ik dat mis?
Jagex gaat dat (waarschijnlijk) niet voor je doen. Ik zou dan dingen doen als ironman die enkel nuttig zullen zijn, en zo heb je allicht snel zelf 50k gespaard. Agaroth kan je elke week doden, kan je ook geld voor krijgen (alleen weet ik niet exact hoeveel). De xp-lamps zou ik eerder op agility doen dan op slayer, die laatste is namelijk redelijk snel.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_161867004
Ben nu een halfuurtje RS3 aan het spelen en ik ben enorm positief verrast door de client! Voor mijn gevoel verloopt het spel vele malen vloeiender en komt het 3D-aspect veel beter tot zijn recht. Het is een enorme vooruitgang ten opzichte van de oude client.

Ik loop nog een beetje aan te kloten met het money maken. Flax spinnen is tergend langzaam en ook niet bepaald de leukste activiteit. Ik ga het nu proberen met fletching; misschien dat dat dragelijker is. Voeg me anders even toe in je vriendenlijst, Scuid. Mijn naam op RS is Supposed.
pi_161872448
Zal ik later even doen :)
We both are here to have the fun
So let it whip
  maandag 16 mei 2016 @ 23:01:29 #169
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162258377
Nou naar aanleiding van een maat van mij weer geprobeerd te spelen maar tjongejonge geld maken is nog steeds zo ruk als vroeger :'(

Oude account ook kwijt dus heb alleen nog maar zo'n Lv 30 over.

En die nieuwe cliŽnt lagged bij mij dus heb weer die oude moeten downloaden.
Irene is bae <3
pi_162260232
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 23:01 schreef Jiang153 het volgende:
Nou naar aanleiding van een maat van mij weer geprobeerd te spelen maar tjongejonge geld maken is nog steeds zo ruk als vroeger :'(

Oude account ook kwijt dus heb alleen nog maar zo'n Lv 30 over.

En die nieuwe cliŽnt lagged bij mij dus heb weer die oude moeten downloaden.
Flax spinnen :s)
  dinsdag 17 mei 2016 @ 00:24:53 #171
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162260522
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 00:10 schreef Enix het volgende:

[..]

Flax spinnen :s)
Zal over weekje wel kijken wat dat is.
Irene is bae <3
pi_162260685
Zoveel tijd besteed aan RS vroeger :P
Sinds de komst van dungeoneering werd het voor mij steeds minder leuk, kort daarna ook gestopt.
Ben wel trots dat ik ooit in de top 250 van agility heb gestaan, zie dat er nu bijna 250 mensen zijn met 200m xp jezus :')
Ben wel benieuwd naar de xp rates
pi_162268056
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 00:24 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Zal over weekje wel kijken wat dat is.
Was een geintje :P. Ben niet zo thuis in RS3.

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 00:34 schreef Sjors. het volgende:
Zoveel tijd besteed aan RS vroeger :P
Sinds de komst van dungeoneering werd het voor mij steeds minder leuk, kort daarna ook gestopt.
Ben wel trots dat ik ooit in de top 250 van agility heb gestaan, zie dat er nu bijna 250 mensen zijn met 200m xp jezus :')
Ben wel benieuwd naar de xp rates
Is OSRS niets voor je?
pi_162268444
Geld maken ruk? Alle dingen die 5 jaar geleden duur waren zijn nu spotgoedkoop. Ander verhaal als je level 90 zooi wilt, maar daar ben je met cb 30 natuurlijk nog lang niet. Ik zou gewoon questen en dat soort dingen doen, om een hoop dingen te trainen heb je geen geld nodig.
We both are here to have the fun
So let it whip
  dinsdag 17 mei 2016 @ 17:16:50 #175
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162272969
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 13:59 schreef Enix het volgende:

[..]

Was een geintje :P. Ben niet zo thuis in RS3.

[..]

Is OSRS niets voor je?
Speel ook OSRS
Irene is bae <3
  vrijdag 20 mei 2016 @ 22:35:10 #176
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162367141
Iemand geef ff een steel wep.

Heb zo'n mithril scimi in m'n inventory zitten maar kan een niet dragen want heb maar 20 att :') :r
Irene is bae <3
pi_162371480
Die steel zullen wel op de grond liggen onderhand?

Ben zelf begonnen met het leren van Arraxi. Heb er ondertussen 3 kills van gedaan.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_162373881
Maar Arraxi is wel redelijk klote. Ben onderhand al 12 keer de pijp uitgegaan, 3 kills gehaald, 1x kamikaze.

Wel leuk om met zwetende handjes achter je toetsenbord te zitten, weer wat anders dan QBD. Hoop over ongeveer een maand of 2 pro te kunnen zijn en dan zonder problemen 5m/uur binnen te harken. Trouwens, zojuist even de wealth-evaluator 'gekocht', guess what.

Ben 620M waard.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 22 mei 2016 @ 12:27:26 #179
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162401196
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 00:43 schreef Scuidward het volgende:
Die steel zullen wel op de grond liggen onderhand?

Ben zelf begonnen met het leren van Arraxi. Heb er ondertussen 3 kills van gedaan.
Had eentje moeten kopen bij varrock met 1k dat ik van iemand kreeg :D

Crisistijden
Irene is bae <3
pi_162401782
quote:
10s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:27 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Had eentje moeten kopen bij varrock met 1k dat ik van iemand kreeg :D

Crisistijden
Wel leuk toch. Beetje aanmodderen. Tegenwoordig is iedereen van het efficiŽnt spelen ...
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 22 mei 2016 @ 12:53:15 #181
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162401980
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:47 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Wel leuk toch. Beetje aanmodderen. Tegenwoordig is iedereen van het efficiŽnt spelen ...
Mwah gaat wou bijvoorbeeld fishing trainen maar heb dan feathers nodig. Die dingen kosten 6 coins in de store joh.

Moet nou weer beetje coins rapen zodat ik die black longsword kan kopen ook uit de store want att is nu 25 geworden. Trainen is wel rete traag zo'n 40 exp per monster.
Irene is bae <3
pi_162402025
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:53 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Mwah gaat wou bijvoorbeeld fishing trainen maar heb dan feathers nodig. Die dingen kosten 6 coins in de store joh.

Moet nou weer beetje coins rapen zodat ik die black longsword kan kopen ook uit de store want att is nu 25 geworden. Trainen is wel rete traag zo'n 40 exp per monster.
Speel je f2p? Misschien beetje skillen ofzo, iron ore verkopen?
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 22 mei 2016 @ 12:58:00 #183
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162402110
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:55 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Speel je f2p? Misschien beetje skillen ofzo, iron ore verkopen?
Ja f2p.

Sta nu nog steeds bij lumbridge vissen met bait :')
Irene is bae <3
  dinsdag 24 mei 2016 @ 22:20:02 #184
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_162475662
Iemand paas ff 1k voor die black longsword @ varrock
Irene is bae <3
  zondag 26 juni 2016 @ 16:03:45 #185
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163313123
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 22:20 schreef Jiang153 het volgende:
Iemand paas ff 1k voor die black longsword @ varrock
Ja, waar ben je? 10.gif
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  zondag 26 juni 2016 @ 16:06:50 #186
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_163313197
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 04:31 schreef Scuidward het volgende:
Maar Arraxi is wel redelijk klote. Ben onderhand al 12 keer de pijp uitgegaan, 3 kills gehaald, 1x kamikaze.

Wel leuk om met zwetende handjes achter je toetsenbord te zitten, weer wat anders dan QBD. Hoop over ongeveer een maand of 2 pro te kunnen zijn en dan zonder problemen 5m/uur binnen te harken. Trouwens, zojuist even de wealth-evaluator 'gekocht', guess what.

Ben 620M waard.
Ben je maxed?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_163314251
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 16:06 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ben je maxed?
Was wel maxed, nu alleen nog 76 invention om te trainen. Maar ik speel wel wat minder momenteel.

Voornamelijk in de weekends.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 26 juni 2016 @ 22:43:47 #188
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163327003
quote:
10s.gif Op zondag 26 juni 2016 16:03 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ja, waar ben je? [ afbeelding ]
Inmiddels ben ik dat station al gepasseerd en heb ik vandaag adamant gehaald want eindelijk 40 att en def.

Trainen is nog steeds rete traag daar bij barbarian village // 65 exp ps

Geen food/money om naar die goeie plekken te gaan :')
Irene is bae <3
  maandag 27 juni 2016 @ 08:35:17 #189
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_163333097
quote:
10s.gif Op zondag 26 juni 2016 22:43 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Inmiddels ben ik dat station al gepasseerd en heb ik vandaag adamant gehaald want eindelijk 40 att en def.

Trainen is nog steeds rete traag daar bij barbarian village // 65 exp ps

Geen food/money om naar die goeie plekken te gaan :')
Ben je member?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  maandag 27 juni 2016 @ 10:34:36 #190
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163334619
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 08:35 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ben je member?
Nee
Irene is bae <3
  maandag 4 juli 2016 @ 23:14:54 #191
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163524778
Wat is eigenlijk het verschil als ik een melee handschoen gebruik terwijl ik met range ga spelen?

Heb ik dan minder accuracy in vergelijking met een normale range handschoen ofzo? :?
Irene is bae <3
  dinsdag 5 juli 2016 @ 10:40:41 #192
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163530196
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 23:14 schreef Jiang153 het volgende:
Wat is eigenlijk het verschil als ik een melee handschoen gebruik terwijl ik met range ga spelen?

Heb ik dan minder accuracy in vergelijking met een normale range handschoen ofzo? :?
Slechtere defence.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 5 juli 2016 @ 11:29:18 #193
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163531083
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 10:40 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Slechtere defence.
Slechtere defence? Beide staat 42.
Irene is bae <3
  dinsdag 5 juli 2016 @ 11:32:01 #194
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163531116
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 11:29 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Slechtere defence? Beide staat 42.
Je nauwkeurigheid wordt slechter, al met al is het gewoon een slecht plan.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 5 juli 2016 @ 11:33:31 #195
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163531142
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 11:32 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Je nauwkeurigheid wordt slechter, al met al is het gewoon een slecht plan.
Hmm oke op die fiets.

Range is nou toch maar 20. Ey geef mij steel arrows en stuff dan :7
Irene is bae <3
  dinsdag 5 juli 2016 @ 11:34:15 #196
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163531163
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 11:33 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Hmm oke op die fiets.

Range is nou toch maar 20. Ey geef mij steel arrows en stuff dan :7
Is goed, kom maar halen in Prifddinas...
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 5 juli 2016 @ 11:36:45 #197
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_163531210
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 11:34 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Is goed, kom maar halen in Prifddinas...
Geen idee waar dat staat is maar sta in Varrock bij de GE :{w
Irene is bae <3
  zondag 17 juli 2016 @ 00:51:53 #198
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163799993
99 cooking :D
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_163800330
*O*
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_163802346
quote:
6s.gif Op zondag 17 juli 2016 00:51 schreef Dagoduck het volgende:
99 cooking :D
Held _O_
  zondag 17 juli 2016 @ 10:13:30 #201
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163802443
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 10:05 schreef Enix het volgende:

[..]

Held _O_
Geen untrimmed fishing cape meer ;(
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_163802978
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 10:13 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Geen untrimmed fishing cape meer ;(
OSRS of RS3?
  zondag 17 juli 2016 @ 11:26:25 #203
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163803412
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 10:56 schreef Enix het volgende:

[..]

OSRS of RS3?
Allebei, heb vroeger ook nog OSRS gespeeld met dit account :P
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_163804195
Komt voor RS3 blijkbaar binnenkort een soort eilandengroep uit. Ziet er wel fancy uit! Elke keer als ik in het weekend weer wat speel verbaas ik mij ook over de graphics. Is best een gelikt spel geworden ondertussen.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 17 juli 2016 @ 12:45:36 #205
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_163804573
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:23 schreef Scuidward het volgende:
Komt voor RS3 blijkbaar binnenkort een soort eilandengroep uit. Ziet er wel fancy uit!
Link ?
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_163804600
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:45 schreef JanCees het volgende:

[..]

Link ?
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 17 juli 2016 @ 12:50:02 #207
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_163804647
quote:
Eerste Eastern Lands update dus?
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_163805033
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:50 schreef JanCees het volgende:

[..]

Eerste Eastern Lands update dus?
Ik denk het. Opeens logde ik in en was er zo'n event bezig in Port Sarim gerelateerd aan deze update. Inderdaad Eastern Lands. Wel leuk, alleen heb ik geen idee wat ik er kan doen (ik heb het filmpje nog niet bekeken). Qua scenery ziet het er wel leuk uit. Ik denk dat Runescape ook een beetje een zonnige omgeving mist. Hoewel je wel bepaalde gebieden hebt zoals de woestijn en daar bij Ooglog.
We both are here to have the fun
So let it whip
  maandag 18 juli 2016 @ 07:12:32 #209
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_163822533
Omg, ik zie dit topic nu pas :o
Runescape *O*
Nolifen ftw :7

Telos al gekilled? :P
  donderdag 11 augustus 2016 @ 12:26:47 #210
446713 Robin0342
Ik haat het als mensen hun zin
pi_164423975
Iemand hier die 07 doet? Misschien kunnen we een FOK! pk trip organiseren :9
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 08:51:15 #211
446713 Robin0342
Ik haat het als mensen hun zin
pi_164452553
Dames en heren... Ik en Enix besloten om even een trip KBD te doen.
Voor de trip zeg ik al tegen hem 'sowieso dat jij de pet krijgt'
En na ongeveer 5-10 kills :9

2427ock.png
pi_164454230
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 08:51 schreef Robin0342 het volgende:
Dames en heren... Ik en Enix besloten om even een trip KBD te doen.
Voor de trip zeg ik al tegen hem 'sowieso dat jij de pet krijgt'
En na ongeveer 5-10 kills :9

[ afbeelding ]
_O_ _O_
pi_164454936
Potjandorie.
We both are here to have the fun
So let it whip
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 01:38:55 #214
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_164777561
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 07:12 schreef Flow3r het volgende:
Omg, ik zie dit topic nu pas :o
Runescape *O*
Nolifen ftw :7

Telos al gekilled? :P
Gewoon lekker 07scape. is veel beter :) en levendig
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 02:59:20 #215
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_164778012
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:38 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Gewoon lekker 07scape. is veel beter :) en levendig
Nopeeee ;)

Ik hou van RS3, heb zoveel lieve vrienden gemaakt en heb er een heuse boyfriend :P

Heb ooit wel Oldschool gespeeld maar dat kan me niet meer boeien.
Toch leuk om te zien dat er nog mensen zijn die het spelen.

Have fun _O_
pi_165077538
Spelen er hier nog mensen?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_165082651
Mondjesmaat, dit weekend weer wat meer.

Weekend van 23 september is er dubbele xp weekend.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_165082823
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:12 schreef Scuidward het volgende:
Mondjesmaat, dit weekend weer wat meer.

Weekend van 23 september is er dubbele xp weekend.
rs3?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_165082863
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 16:21 schreef Roburtt het volgende:

[..]

rs3?
Jazeker. Ook wel osrs gedaan maar nu weer volledig RS3.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_165082868
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:23 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Jazeker. Ook wel osrs gedaan maar nu weer volledig RS3.
Hm okť jammer
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_165214457
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 16:23 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hm okť jammer
Ik speel Oldschool. Voor de rest is dit topic een beetje overleden. Alleen Scuid en ik posten af en toe wat. Best jammer aangezien het nog best een leuk spel is.
pi_165220844
Zeker. Gisteren weer 3m winst na een uur Bandos GWD.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 18 september 2016 @ 21:11:50 #223
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_165414880
c3cf654d68f5fdabd607cf105ec9ec19.png

Doe mij ook maar zo'n reward :P
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_165537209
Het is weer eens dubbel xp weekend.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_165550084
Zojuist de Dungeoneering skilling pet gekregen :D

En sinds gisteren alle skills 80+.
We both are here to have the fun
So let it whip
  zondag 25 september 2016 @ 12:08:51 #226
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_165550597
quote:
0s.gif Op zondag 25 september 2016 11:44 schreef Scuidward het volgende:
Zojuist de Dungeoneering skilling pet gekregen :D

En sinds gisteren alle skills 80+.
Nice!

Heb dit weekend 98 summ gehaald (nog 417k xp te gaan tot 99 maar charms zijn op :P Doe ik volgende week wel ff), bijna mn doel van 95 prayer, 1 lvl rc getraind naar 83, 88 naar 90 construction gedaan, bijna 90 fletching en 90 woodcutting. 87 tot 91 herblore getraind, farming van 84 naar 85, komt ook nog wel een lvl bij.

Van alles wat hier :D
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_165555114
Ik ben ook maar een beetje aan het profiteren van de double XP. Divination vind ik best een leuke skill en is weer eens wat anders dan de OSRS skills. Zou mooi zijn als ik net als Scuid een pet weet te bemachtigen :D
pi_165555612
quote:
6s.gif Op zondag 25 september 2016 12:08 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Nice!

Heb dit weekend 98 summ gehaald (nog 417k xp te gaan tot 99 maar charms zijn op :P Doe ik volgende week wel ff), bijna mn doel van 95 prayer, 1 lvl rc getraind naar 83, 88 naar 90 construction gedaan, bijna 90 fletching en 90 woodcutting. 87 tot 91 herblore getraind, farming van 84 naar 85, komt ook nog wel een lvl bij.

Van alles wat hier :D
Dat tikt altijd wel lekker aan ja, zo'n weekend. Scheelt ook een hoop in de kosten.
quote:
0s.gif Op zondag 25 september 2016 15:52 schreef Enix het volgende:
Ik ben ook maar een beetje aan het profiteren van de double XP. Divination vind ik best een leuke skill en is weer eens wat anders dan de OSRS skills. Zou mooi zijn als ik net als Scuid een pet weet te bemachtigen :D
Divination een leuke skill ... ? Heb je koorts? :+ En wie weet vind je een pet, het is echt luck-based.

Heb er sinds een uur nog een, fishing pet.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_165555892
quote:
0s.gif Op zondag 25 september 2016 16:17 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Dat tikt altijd wel lekker aan ja, zo'n weekend. Scheelt ook een hoop in de kosten.

[..]

Divination een leuke skill ... ? Heb je koorts? :+ En wie weet vind je een pet, het is echt luck-based.

Heb er sinds een uur nog een, fishing pet.
Als fervent Oldschool speler is Divination voor mij een openbaring. Semi-afkable en ongelooflijk makkelijk om uit te voeren: wat wil je nog meer? Summoning en dungeoneering daarentegen...

Nu alweer een nieuwe pet? In de chat zie ik ook continu dat mensen een pet krijgen. Zijn de drop rates van de skilling pets al bekend? Op OSRS is de kans afhankelijk van je level en de methode die je gebruikt om te trainen (hoe hoger, hoe hoger de kans is op een pet). Gemiddeld ligt de kans ongeveer op 1 op 30.000 gok ik.
pi_165555942
Zelfde kansberekening inderdaad, maar misschien meer hoge xp methoden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 60% gewijzigd door Scuidward op 25-09-2016 19:38:58 ]
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_166269883
Schopje.

Ik speel nog steeds. Bank is 1.1b. Helaas nog geen 99 invention ... wel hooked aan de uncharted islands.

XP-galore :9~
We both are here to have the fun
So let it whip
  vrijdag 28 oktober 2016 @ 21:10:37 #232
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_166271104
Ik ben gestopt ivm. vakantie en ik hou het ook maar weer zo, komt wel weer :P Die holiday event-rewards zijn ook niet meer wat het geweest is.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_166280401
5771921f788e39c2f057ad0f73d35f45.png

Long term goal completed _O_
pi_166280761
quote:
6s.gif Op vrijdag 28 oktober 2016 21:10 schreef Dagoduck het volgende:
Ik ben gestopt ivm. vakantie en ik hou het ook maar weer zo, komt wel weer :P Die holiday event-rewards zijn ook niet meer wat het geweest is.
Klopt. Ik ga dit jaar helemaal geen energie steken in het Halloween event.

Ze zijn wel omgeslagen daarin. Jammer.
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 12:45 schreef Enix het volgende:
[ afbeelding ]

Long term goal completed _O_
Elite diaries? Petje af hoor! Moet je daar niet ook een visage voor krijgen van Wyverns?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_166281690
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 13:14 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Klopt. Ik ga dit jaar helemaal geen energie steken in het Halloween event.

Ze zijn wel omgeslagen daarin. Jammer.

[..]

Elite diaries? Petje af hoor! Moet je daar niet ook een visage voor krijgen van Wyverns?
Gelukkig niet :D

Wel een kq head voor de Desert elite, maar die kreeg ik gelukkig al na ~20 kc.
pi_166284506
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:36 schreef Enix het volgende:

[..]

Gelukkig niet :D

Wel een kq head voor de Desert elite, maar die kreeg ik gelukkig al na ~20 kc.
Ah dat is wel mazzel ja. Leuk. Ik las ook dat er Raids komen in 2017?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_167395560
Premium memberships
Mooie korting op 3, 6 en 12 maanden membership. Echt waar voor je geld!

Goed, ik heb dus mijn main gold (12) gegeven. Zie mij nog wel een jaartje spelen (in de weekenden). Doordeweeks heb ik weinig tijd i.v.m. werk natuurlijk, maar ik heb wel weer mijn ironman op OSRS uit de mottenballen getrokken (3 maand premium). Deels omdat ik 50% van de tijd in het weekend AFKscape speel, en ook voor de avonden doordeweeks, ff een uurtje ironman haal ik meer uit dan ff een uurtje RS3. Ben nu bezig met gracefull en wil een brine sabre ... :( 1100+ total. Later maar weer questen + diaries.
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 14:36 schreef Enix het volgende:

[..]

Gelukkig niet :D

Wel een kq head voor de Desert elite, maar die kreeg ik gelukkig al na ~20 kc.
Bankpic? Kan ik ook wel maken dit weekend van mijn 2 accounts :Y)
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_167396574
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2016 17:17 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ah dat is wel mazzel ja. Leuk. Ik las ook dat er Raids komen in 2017?
Was helemaal vergeten te reageren :X, maar Raids komt idd 5 januari 2017 uit als we Jagex mogen geloven. Ben wel benieuwd.

En hierbij m'n bank pics: http://imgur.com/a/DHQ5J

Sinds ik 91 rc heb, ben ik fanatiek aan het runecraften geslagen, wat mijn bank zo'n 30m heeft doen laten stijgen. Verder doe ik nu voornamelijk farming runs en dailies, want druk druk druk. Hoop dat ik in 2017 richting max kan toewerken. Goed voornemen, dacht ik zo :P

Goed dat je wijst op die Premium club aanbieding. Twijfel zelf of ik er gebruik van ga maken, aangezien ik de voorkeur geef aan memship betalen met bonds. Kan gelukkig bonds vergoeden met m'n dailies, dus hoef er ook niet echt moeite voor te doen haha.
pi_167424707
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 17:42 schreef Enix het volgende:
En hierbij m'n bank pics: http://imgur.com/a/DHQ5J
Dat ziet er op het eerste gezicht uit als een complete bank. Netjes. Nu aan het sparen voor een warhammer?
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 17:42 schreef Enix het volgende:
Sinds ik 91 rc heb,
Ik zag inderdaad al dat je sowieso 91 rc nodig hebt voor de elite dairies. Pfoe. Ben je wel even zoet mee.

Ik ben bijna klaar om alle easy dairies af te werken. Daarna ga ik denk ik trainen / questen voor medium.

Hier mijn OSRS bank:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En mijn RS3 bank:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
- drie Nexsets.
- t90 staf en boog.
- verder redelijk standaard spul.
- 120M in mijn moneypouch.
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_167429671
De helft van je RS3 items kan ik niet eens identificeren :')

Op OSRS heb je zo te zien ook wel aardige progress gemaakt. Als Ironman zijn er nu wat meer opties om supplies te verzamelen, in de zin van bijv. Wintertodt en de verbeterde drop table van enkele Slayer creatures. Verder heb je natuurlijk altijd nog Zulrah en Wyverns voor de supplies. Dat maakt Ironman iets draaglijker.

Sowieso kun je een groot gedeelte van Runecrafting skippen door de Zeah methode (van 77 tot 91 geloof ik). Dat scheelt al behoorlijk in de Pure essences. Maar neemt natuurlijk niet weg dat het een enorme grind blijft om bepaalde skills te trainen :P
pi_167432653
Mensen, op 25 december geef ik in de avond dmv een trivia 100M (RS3) weg. Mensen die willen komen mogen komen. Voor mee info, add me in-game: GideonH. Ik ben niet zo gek vaak op FOK! dus het kan zijn dat ik dit topic vergeet. :@
pi_167434552
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 22:24 schreef GhpH het volgende:
Mensen, op 25 december geef ik in de avond dmv een trivia 100M (RS3) weg. Mensen die willen komen mogen komen. Voor mee info, add me in-game: GideonH. Ik ben niet zo gek vaak op FOK! dus het kan zijn dat ik dit topic vergeet. :@
25 december in de avond. Kun je nog een slechter tijdstip bedenken?
  zondag 18 december 2016 @ 23:39:09 #243
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_167434816
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2016 23:28 schreef Enix het volgende:

[..]

25 december in de avond. Kun je nog een slechter tijdstip bedenken?
Ja, 1 januari 0:00 's ochtends.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_167438594
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2016 23:28 schreef Enix het volgende:

[..]

25 december in de avond. Kun je nog een slechter tijdstip bedenken?
Is mn kerst giveaway. Doe ik nu het 4e jaar op rij. Toch altijd veel volk :3
pi_168576919
Uhm... nog spelers? :D
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  dinsdag 31 januari 2017 @ 21:21:15 #246
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168577019
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 21:18 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Uhm... nog spelers? :D
Misschien dat ik komende week weer even ga spelen richting dxp.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168579536
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 21:21 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Misschien dat ik komende week weer even ga spelen richting dxp.
dxp? wanneer?
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  dinsdag 31 januari 2017 @ 22:36:41 #248
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168579580
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 22:35 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

dxp? wanneer?
quote:
The first Double XP Weekend of 2017 will take place from 12:00 UTC on Friday 17 February to 12:00 UTC on Monday 20 February.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168580314
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 22:36 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

[..]

Oei netjes
Vraag me af. Ben nu met Ranged bezig, maar me woodcutting is nu 87. Misschien dat ik moet gaan woodcutten dan maar dat weekend.
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  dinsdag 31 januari 2017 @ 22:58:24 #250
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168580421
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 22:54 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Oei netjes
Vraag me af. Ben nu met Ranged bezig, maar me woodcutting is nu 87. Misschien dat ik moet gaan woodcutten dan maar dat weekend.
Vooral skills doen die veel geld kosten of die je heeeel vervelend vindt. Typische skills die mensen tijdens dxp doen omdat ze veel geld kosten zijn Summoning, Herblore, Prayer, Construction etc.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168580539
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 22:58 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Vooral skills doen die veel geld kosten of die je heeeel vervelend vindt. Typische skills die mensen tijdens dxp doen omdat ze veel geld kosten zijn Summoning, Herblore, Prayer, Construction etc.
Hmm oke thanks dan ga ik daar even naar kijken
Summoning vind sowieso al een rare skill :D Herblore ook en ja prayer afentoe doe ik die botten begraven maar verder.. maar thanks ik ga effe kijken
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  dinsdag 31 januari 2017 @ 23:05:28 #252
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168580617
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 23:02 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Hmm oke thanks dan ga ik daar even naar kijken
Summoning vind sowieso al een rare skill :D Herblore ook en ja prayer afentoe doe ik die botten begraven maar verder.. maar thanks ik ga effe kijken
Summ had ik vorige dxp 99:

tgrKoiE.png

*O*
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168580725
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 23:05 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Summ had ik vorige dxp 99:

[ afbeelding ]

*O*
ow damn :O
Ja ik heb alles heel raar getraind eig :')

http://imgur.com/a/uvDSu
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  zaterdag 4 februari 2017 @ 16:22:37 #254
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168664368
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 23:02 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Hmm oke thanks dan ga ik daar even naar kijken
Summoning vind sowieso al een rare skill :D Herblore ook en ja prayer afentoe doe ik die botten begraven maar verder.. maar thanks ik ga effe kijken
Ow , geen botten begraven maar offeren op een guilded altar in w 31, ga een ' friend's house' in die op dat moment host, krijg je veel meer xp.

Fc: Altar , voor open houses

;)
pi_168702695
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2017 16:22 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Ow , geen botten begraven maar offeren op een guilded altar in w 31, ga een ' friend's house' in die op dat moment host, krijg je veel meer xp.

Fc: Altar , voor open houses

;)
Hmm oke thanks

Is er trouwens een manier om botten te transporteren naar de bank?
Want ik zit nu in taverley op baby dragons te trainen maar ja heletijd naar de bank en heen en weer is nogal kut
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 01:19:10 #256
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703039
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 00:45 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Hmm oke thanks

Is er trouwens een manier om botten te transporteren naar de bank?
Want ik zit nu in taverley op baby dragons te trainen maar ja heletijd naar de bank en heen en weer is nogal kut
Niet dat ik weet :N
Magic notepaper is veel te duur, dus ik denk dat je toch op en neer naar een bank moet
pi_168703057
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:19 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Niet dat ik weet :N
Magic notepaper is veel te duur, dus ik denk dat je toch op en neer naar een bank moet
Awh das wel klote
Die dragon botten zijn 1500 p/s dus ja het is wel winstgevend, maar veel gedoe als je gewoon lekker wil trainen :/
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 01:24:14 #258
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703069
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:22 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Awh das wel klote
Die dragon botten zijn 1500 p/s dus ja het is wel winstgevend, maar veel gedoe als je gewoon lekker wil trainen :/
Zelfs sign of the porter verstuurt geen botten naar de bank zover ik weet ;(

Ik speel al 10 jaar en vergeet alles ook weer zo snel :@ :X
pi_168703077
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:24 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Zelfs sign of the porter verstuurt geen botten naar de bank zover ik weet ;(
Naja dan gebruik ik het maar voor prayer... is toch lvl 45 nu.
Al weet ik niet zo goed wat ik er mee moet, maargoed
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 01:27:57 #260
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703100
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:25 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Naja dan gebruik ik het maar voor prayer... is toch lvl 45 nu.
Al weet ik niet zo goed wat ik er mee moet, maargoed
Aw lvl 45 O+
Nieuwe speler of is dat een alt account?

Altijd bones op altars gebruiken :Y
pi_168703139
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:27 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Aw lvl 45 O+
Nieuwe speler of is dat een alt account?

Altijd bones op altars gebruiken :Y
Ik heb dit account 3 maandjes :D

Maar heb aardig genolifed :')
Woodcutting 88 en fm 85 :')

( Nieuwe speler btw )
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 01:34:39 #262
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703148
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:32 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Ik heb dit account 3 maandjes :D

Maar heb aardig genolifed :')
Woodcutting 88 en fm 85 :')

( Nieuwe speler btw )
Ahhaha, netjes _O_
Goed bezig

Oude speler hier :P
pi_168703161
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:34 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Ahhaha, netjes _O_
Goed bezig

Oude speler hier :P

Awh

Kan je me aub tips geven omtrent geld? :$

Ik ben er zo ontzettend slecht mee
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 01:40:48 #264
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703191
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:36 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Awh

Kan je me aub tips geven omtrent geld? :$

Ik ben er zo ontzettend slecht mee
waarschijnlijk niet want ik maak alleen geld met bossing :X
Geen idee wat handig is voor lower levels

[ Bericht 7% gewijzigd door Flow3r op 06-02-2017 01:59:06 ]
  maandag 6 februari 2017 @ 02:06:48 #265
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168703350
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:36 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Awh

Kan je me aub tips geven omtrent geld? :$

Ik ben er zo ontzettend slecht mee
Doe elke dag een rondje feathers en fire runes kopen in de winkels. Zie de Engelstalige wikia voor locaties, zoek de dichtstbijzijnde lodestone of ander telemiddel en stippel je rondje uit. Op sommige plekken zul je niet kunnen komen omdat je er quests voor moet hebben gedaan maar ik haal daar makkelijk 500k per dag mee op in 20 minuten.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  maandag 6 februari 2017 @ 02:13:54 #266
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_168703371
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 01:36 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Awh

Kan je me aub tips geven omtrent geld? :$

Ik ben er zo ontzettend slecht mee
Tijd geleden dat ik voor het laatst gespeeld heb, maar voor flippen in de G/E heb je geen skills nodig en je verdient er zo een paar m per dag mee.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
  maandag 6 februari 2017 @ 02:17:43 #267
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703395
https://www.reddit.com/r/(...)for_5_minutes_a_day/


Inderdaad, koop feathers en andere dingen zoals vial of water en limpwurt root

http://runescape.wikia.com/wiki/Poletax%27s_Herblore_Shop

Poletax verkoopt vials of water packs voor 250 gp die je kan verkopen voor bijna 100 K :P
pi_168703404
Ik gaat morgen eens kijken, bedankt voor de tips :P
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
pi_168703411
Trouwens, mensen met 200M exp in een skill :') Hoelang ben je daar in godsnaam mee bezig _O- _O-
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:23:40 #270
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703424
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:21 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Trouwens, mensen met 200M exp in een skill :') Hoelang ben je daar in godsnaam mee bezig _O- _O-
10 jaar :P

3 packs gekocht bij Poletax in Taverly , easy money en dat is pas 1 shop

6c3529588ebe7fc47dd14c88899d180f.png


Doe cache 2 x per dag voor divination, makkelijk en snelle xp, hoger je lvl, hoe meer gp je kan maken

Hier 117 mil xp in div, na 99 allemaal van cache :P
pi_168703443
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:23 schreef Flow3r het volgende:

[..]

10 jaar :P

3 packs gekocht bij Poletax in Taverly , easy money en dat is pas 1 shop

[ afbeelding ]
oh damn :o
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:27:25 #272
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703459
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:26 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

oh damn :o
Ja, gekocht voor 1 k geloof ik, geen idee of je daar een quest voor nodig hebt, sorry :@
Questen is best belangrijk, geeft je meer mogelijkheden en je kan overal komen.
Als je naar Jatizo kan gaan, daar kan je Yak hide kopen en 500 k per dag mee maken
pi_168703467
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:27 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Ja, gekocht voor 1 k geloof ik, geen idee of je daar een quest voor nodig hebt, sorry :@
Ik ga is effe checken zo, me eten is op dus moet zowieoz effe naar de bank
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:34:09 #274
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703493
Gerrant in Port sarim, ten noorden vd lodestone verkoopt 1 k feathers voor 6 gp per stuk, dat is 6k totaal, die kan je verkopen voor 54 gp per stuk = 45 k per dag

Hank in Lumbridge fishshop verkoopt ook 6 k feathers per dag

Je moet er een dagelijkse routine van maken, ik word soms gek van al die ' dialies' die ik doe elke dag 8)7
pi_168703498
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:34 schreef Flow3r het volgende:
Gerrant in Port sarim, ten noorden vd lodestone verkoopt 1 k feathers voor 6 gp per stuk, dat is 6k totaal, die kan je verkopen voor 54 gp per stuk = 45 k per dag

Hank in Lumbridge fishshop verkoopt ook 6 k feathers per dag

Je moet er een dagelijkse routine van maken, ik word soms gek van al die ' dialies' die ik doe elke dag 8)7
Hmm oke oke klinkt niet verkeerd
Zolang je niet gek word idd XD
Nooit gedacht dat ik echt zo serieus in dit spel zou gaan zitten
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:36:38 #276
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703501
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:35 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Nooit gedacht dat ik echt zo serieus in dit spel zou gaan zitten
Welkom , je komt er nooit meer van af _O_

>:) w/
pi_168703509
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:36 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Welkom , je komt er nooit meer van af _O_

>:) w/
Ben bang van niet nee :'(
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:44:14 #278
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703518
En questen, veeeeel questen, kan je overal komen en geld maken
Als je quests vervelend vind moet je zoeken op Youtube : " imsickofit" maakt hele snelle questguides XD
pi_168703528
quote:
11s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:44 schreef Flow3r het volgende:
En questen, veeeeel questen, kan je overal komen en geld maken
Als je quests vervelend vind moet je zoeken op Youtube : " imsickofit" maakt hele snelle questguides XD
Lunagang is ook best goed
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 02:48:47 #280
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168703529
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:34 schreef Flow3r het volgende:
Gerrant in Port sarim, ten noorden vd lodestone verkoopt 1 k feathers voor 6 gp per stuk, dat is 6k totaal, die kan je verkopen voor 54 gp per stuk = 45 k per dag

Hank in Lumbridge fishshop verkoopt ook 6 k feathers per dag

Je moet er een dagelijkse routine van maken, ik word soms gek van al die ' dialies' die ik doe elke dag 8)7
Er zijn 10 shops waar je feathers kan kopen, 10k in totaal is 480k winst per dag.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  maandag 6 februari 2017 @ 02:50:44 #281
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168703531
quote:
11s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:44 schreef Flow3r het volgende:
En questen, veeeeel questen, kan je overal komen en geld maken
Als je quests vervelend vind moet je zoeken op Youtube : " imsickofit" maakt hele snelle questguides XD
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:48 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Lunagang is ook best goed
Beiden matig, of naja, Lunagang gaat wel voor Nederlandstalig. Youtube is irritant, dan moet je steeds wachten tot diegene in het filmpje klaar is etc.. en steeds pauzeren. Voor questboss fights wel handig, kan je een beetje tactiek afkijken.

Engelstalige wikia is wat mij betreft het beste:

Zie bijvoorbeeld: http://runescape.wikia.com/wiki/While_Guthix_Sleeps/Quick_guide

Dat is de quickguide, er staat precies wat je nodig hebt en als je die stappen opvolgt ben je zo klaar. Voor elke quest is er ook nog een gewone guide met tekst en wat meer achtergrondinformatie.

Ik moest zelf nog twee quests maar er zijn er inmiddels weer twee bijgekomen sinds ik gestopt ben. Maar had geen zin meer, ben geen geweldige fan van die boss fights, avontuurlijke quests vond ik het leukst. Laat mij verder maar gewoon non-combat skills doen, die moeilijke monsters hoeft van mij niet zo :')

[ Bericht 6% gewijzigd door Dagoduck op 06-02-2017 02:56:21 ]
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  maandag 6 februari 2017 @ 02:57:40 #282
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168703559
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:39 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Ben bang van niet nee :'(
Wanneer ben ik begonnen, 11 jaar geleden. Nee, je komt er nooit meer vanaf.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168703593
quote:
10s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:57 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Wanneer ben ik begonnen, 11 jaar geleden. Nee, je komt er nooit meer vanaf.
Dan life=over :P
Maar ja ik vind die non-combat skills ook wel wat leuker ja
Is toch wat anders
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  maandag 6 februari 2017 @ 03:44:26 #284
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_168703689
quote:
10s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:57 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Wanneer ben ik begonnen, 11 jaar geleden. Nee, je komt er nooit meer vanaf.
Ik moet nog een paar maandjes voor mijn Vet cape :+
Maar de 2 slavecapes heb ik al wel :P
trim gaat nooit lukken want telos ;(
  zaterdag 11 februari 2017 @ 23:26:53 #285
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_168840122
Mensen die RS3 spelen :')

Oldschool Runescape _O_

Ben nu 95 fletching morgen hopend 96 te lvlen
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_168847798
quote:
6s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 23:26 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mensen die RS3 spelen :')

Oldschool Runescape _O_

Ben nu 95 fletching morgen hopend 96 te lvlen
Jij snapt.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:59:25 #287
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_168905566
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2017 11:47 schreef Enix het volgende:

[..]

Jij snapt.
ondertussen 98 fletch

rsnaam: capuchon
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_168908089
quote:
6s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:59 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

ondertussen 98 fletch

rsnaam: capuchon
Nice, ik voeg je wel een keer toe. Zelf speel ik momenteel niet zo vaak (alleen daily's/farm run etc.). Volgende week vakantie, dus dan ben ik wss wat vaker online :P
pi_168912125
quote:
10s.gif Op maandag 6 februari 2017 02:57 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Wanneer ben ik begonnen, 11 jaar geleden. Nee, je komt er nooit meer vanaf.
Moet je even gaan botten, kan je garanderen dat je er dan wel vanaf komt! _O-
  woensdag 15 februari 2017 @ 10:23:08 #290
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_168913507
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 08:58 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Moet je even gaan botten, kan je garanderen dat je er dan wel vanaf komt! _O-
Was een beetje overdreven natuurlijk, heb tussen 2009 en 2014 5 jaar lang niet gespeeld. Daarna hooguit 3 maanden per jaar. Was van plan om nu weer even te spelen met dxp-weekend maar ik heb er geen zin in :P

Niet alleen kom je met botten er gauw vanaf omdat je een ban krijgt maar ook omdat het saai wordt. Wat is er nou leuk aan een spel spelen waarin dingen vanzelf gaan. Ik ben geen grote gamer maar als ik cheat in spellen is voor mij de lol er vaak snel vanaf.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_168913612
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 10:23 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Was een beetje overdreven natuurlijk, heb tussen 2009 en 2014 5 jaar lang niet gespeeld. Daarna hooguit 3 maanden per jaar. Was van plan om nu weer even te spelen met dxp-weekend maar ik heb er geen zin in :P

Niet alleen kom je met botten er gauw vanaf omdat je een ban krijgt maar ook omdat het saai wordt. Wat is er nou leuk aan een spel spelen waarin dingen vanzelf gaan. Ik ben geen grote gamer maar als ik cheat in spellen is voor mij de lol er vaak snel vanaf.
Het ging me vooral om het gebanned worden :P Heb zelf al jaren niet gespeeld omdat ik het destijds saai begon te vinden vergeleken met Wow en ik betwijfel of ik nu mijn gegevens nog weet
pi_168922335
vraag al opgelost

[ Bericht 36% gewijzigd door AskAround op 17-02-2017 12:01:06 ]
pi_169812261
Uitgelaggt in een dungeon, log ik in is 25m weg :') Hoop dat ze het refunden maar echt wtf :')
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
pi_169812866
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 13:35 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Uitgelaggt in een dungeon, log ik in is 25m weg :') Hoop dat ze het refunden maar echt wtf :')
Betwijfel het :P
pi_169813000
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 14:04 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Betwijfel het :P
heb ook helemaal niks meer nu :')
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
pi_169813601
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 14:10 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

heb ook helemaal niks meer nu :')
Ik kan me herinneren dat ik altijd elke dag een rondje liep om wat shit te kopen en op de GE te zetten. Volgens mij kocht ik altijd broad arrow tips ofzo, bij die slayer trainer in Taverley
pi_169842882
Volgens hun ben ik gehackt :') Vind ik erg knap maargoed waar het op neer komt geen refund
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
pi_169845126
Ik ben weer begonnen op een ironman. Was helemaal klaar met die endgame content op mn main. Nu weer verslaafd aan ironman mode :P
pi_171054805
Wat gaan jullie doen tijdens double XP weekend?
pi_171068697
Ik ga minen, slayer trainen, en misschien nog 2 uur alleen ranged.

Geen ironman meer Enix?
We both are here to have the fun
So let it whip
pi_171070704
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 10:13 schreef Scuidward het volgende:
Ik ga minen, slayer trainen, en misschien nog 2 uur alleen ranged.

Geen ironman meer Enix?
Heb wel een maand op m'n Ironman gespeeld, maar kreeg weer motivatie om te maxen op m'n main :7

Probeer nu ook een beetje te profiteren van double XP weekend op RS3. Enig idee wat ik kan doen met deze stats?

683b0e417d2c54484312413056fbe8e7.png
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')