Hij lag ook in de koelkast. Nadat de box was bezorgd heb ik alles meteen netjes ingeruimd, dus dat kan het ook niet zijn. Maar mailtje is de deur uit, ben benieuwd.quote:Op maandag 26 januari 2015 09:19 schreef Isabeau het volgende:
Moest je de peper niet in de koelkast bewaren?
Ik miste een keer rijst in de box en kreeg de volgende keer een potje mosterd en een beetje korting.
Ik heb je ene pm gestuurdquote:Op dinsdag 27 januari 2015 09:16 schreef applemoose het volgende:
ik wil heel graag de vega versie uitproberen dus kom hier bietsen om een gratis box dan kunnen we twee weken uitproberen, dat klinkt wel heel fijn.
Ik lees al veel mee hier, en heb besloten dat met die aanbieding, het voor mij wel erg aantrekkelijk word.
Mijn nichtje had ook de mogelijkheid, maar die had ze al weggegeven aan vriendinnen.
Over 9 boxen )weken krijg ik weer 3 gratis boxen om weg te geven.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 09:16 schreef applemoose het volgende:
ik wil heel graag de vega versie uitproberen dus kom hier bietsen om een gratis box dan kunnen we twee weken uitproberen, dat klinkt wel heel fijn.
Ik lees al veel mee hier, en heb besloten dat met die aanbieding, het voor mij wel erg aantrekkelijk word.
Mijn nichtje had ook de mogelijkheid, maar die had ze al weggegeven aan vriendinnen.
Hier komt die ook weer na een week pauzequote:Op dinsdag 27 januari 2015 14:11 schreef het-is-mij het volgende:
Hier net ook de box besteld.
Zondag komt ie.
Ze lijken mij ook erg lekker, ik heb er nou al zin in.quote:
Hoe weet je dat? Ik heb nu een jaar HF en 1 keer zo'n bon mogen weggevenquote:Op dinsdag 27 januari 2015 12:14 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Over 9 boxen )weken krijg ik weer 3 gratis boxen om weg te geven.
Maar ja , dat duurt dan nog effe
in mijn account staat het aangegeven, bij 3 boxen, bij 10 boxen, bij 20 boxen mag je iedere keer 3 boxen weggeven. Nu denk ik dat het nog wel eens heel lang gaat duren voordat ik ooit aan 10 boxen ga komen, want ik heb het uiteraard weer opgezegd.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 16:02 schreef CountingStars het volgende:
[..]
Hoe weet je dat? Ik heb nu een jaar HF en 1 keer zo'n bon mogen weggeven
Ook hier zondag weer HF na een week pauze, zin in weer
Dan is dat nieuw? Ik heb het eenmaal gehad na 20 boxen maar daarna houdt het dus op begrijp ik, okquote:Op dinsdag 27 januari 2015 16:16 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
in mijn account staat het aangegeven, bij 3 boxen, bij 10 boxen, bij 20 boxen mag je iedere keer 3 boxen weggeven. Nu denk ik dat het nog wel eens heel lang gaat duren voordat ik ooit aan 10 boxen ga komen, want ik heb het uiteraard weer opgezegd.
Volgende week kun je toch nog pauzeren?quote:Op dinsdag 27 januari 2015 17:41 schreef Lot_1 het volgende:
Ik wilde de box even pauzeren (ik hou teveel groente over) maar was net te laat. Ik krijg de box op dinsdag en het zit nog niet zo in mijn systeem dat ik dan direct, voor woensdag, de box voor de week erop op pauze moet zetten. De gerechten van volgende week lijken me erg lekker, vooral de chili met yoghurt en naanbrood. Dus we gaan nog maar twee weken er van eten
Ik ga hem morgen maken voor de lunch. Soepquote:Op dinsdag 27 januari 2015 18:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb net als tussendoortje een kom courgettesoep van gisteren op. Ik heb ontdekt wat ik gisteren miste: grove mosterd erdoor
Haha! Daar was ik ook achter.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 19:00 schreef Trusten het volgende:
Zo zeg....klopte echt geen hol van die baktijd (7 min) van de worst maar de maaltijd was wel lekker
Nee hoor. Duurde bij mij ook wat langer dan aangegeven. Maar je krijgt er wel meer handigheid in.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 19:38 schreef benkruk het volgende:
Vandaag de courgette soep op. Was erg verrassend en lekker! Zeker met dat lekkere brood erbij een goede combi.
Waren bang dat het niet genoeg zou zijn, maar wij zitten bommetje!
Overigens de 35 minuten bereiding is wel erg krap. Ligt dat aan ons?
Ik vind een knoflookpers van die ondingen, het meeste blijft erin zitten en wat je eruit perst is maar een klein beetje.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 18:59 schreef Cat22 het volgende:
Vandaag toch maar eens een rasp en knoflookpers gekocht. Want dat superklein snijden was ik na twee weken best wel ernstig zat.
Heb ik wat gemist waarom heb je uiteraard weer opgezegd? uhhh wil ik heel nieuwsgierig wetenquote:Op dinsdag 27 januari 2015 16:16 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
in mijn account staat het aangegeven, bij 3 boxen, bij 10 boxen, bij 20 boxen mag je iedere keer 3 boxen weggeven. Nu denk ik dat het nog wel eens heel lang gaat duren voordat ik ooit aan 10 boxen ga komen, want ik heb het uiteraard weer opgezegd.
Deze is echt handigquote:Op dinsdag 27 januari 2015 19:48 schreef TimeJumper het volgende:
Ik vind een knoflookpers van die ondingen, het meeste blijft erin zitten en wat je eruit perst is maar een klein beetje.
Ik eet er zowat drie keer van (box voor 2 personen). Ik heb wel de hele paksoi erin gesneden, omdat ik die de rest van de week niet meer ging gebruiken.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:24 schreef Bleie het volgende:
Ik heb tegenwoordig een knoflookpers van ikea, is verreweg de beste die ik ooit gehad heb. Schoonmaken is wel irritant, maar er komt een hoop knoflook uit. Ik zou alleen iets willen hebben om die verse gember elke keer mee klein te krijgen. Iemand tips voor een goede gadget daarvoor?
Wij hebben vandaag de viskoekjes gegeten. Ik vond ze lekker, en met natte handen goed te vormen. De hele maaltijd was niet erg veel.
Ja, best wel.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:24 schreef AnneX het volgende:
Gebruiken van éen rode peper ben ik best wel gewend in gerechten voor twee personen.
Vandaag maakte ik alsnog de curry - pandanrijst van vorige week.
( ja, wij lopen wat achter door omstandigheden).
En ook deze keer heb ik de hele rode peper gebruikt, en het was eigenlijk maar net te doen qua heet.
Vraag: bestaan er verschillende soorten, die heter uitvallen dan andere.
Als ik zelf rode peper koop, is het bij de Jumbo.
Anders volgend keer bij voorbaat maar een halve rode HF peper.
quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:32 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ja, best wel.
Lees hier maar eens http://allesoversambal.nl(...)is-een-spaans-peper/
Oh, zo'n hakselaar heb ik ook. Ga ik volgende keer proberen. Thanks!quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:28 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik eet er zowat drie keer van (box voor 2 personen). Ik heb wel de hele paksoi erin gesneden, omdat ik die de rest van de week niet meer ging gebruiken.
En ik heb de rasp en knoflookpers van de IKEA. Voor die 2,99 wil ik het wel eens proberen, want ik heb een hekel aan grote stukken knoflook in mijn eten.
De gember werd bij mij prima klein in de hakselaar (zo noem ik het, dat bakje met mesjes wat je aan je staafmixer kunt hangen ).
Als je voor vier man (ook al zitten er wellicht twee kleine mannen bij) kookt zul je er inderdaad niet genoeg aan hebben.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:38 schreef Bleie het volgende:
[..]
Oh, zo'n hakselaar heb ik ook. Ga ik volgende keer proberen. Thanks!
Weinig zat vooral in de noedels. Ik had het hele pak (200 gram) gemaakt voor ons + twee kinderen, en dat was niet enorm veel. Had ook de hele paksoi, en nog een halve courgette die ik nog had liggen erdoor gedaan. De hoeveelheid groente die de kinderen hiervan hebben gegeten, is verwaarloosbaar.
Gember kun je raspen met een gewone fijne rasp. Dat is de enige manier waarop ik het een lekkere structuur vind anders vind ik het te hard. Als je heel veel hebt zou het in de keukenmachine kunnen maar da's geen optie voor één maaltijd meestal.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:24 schreef Bleie het volgende:
Ik heb tegenwoordig een knoflookpers van ikea, is verreweg de beste die ik ooit gehad heb. Schoonmaken is wel irritant, maar er komt een hoop knoflook uit. Ik zou alleen iets willen hebben om die verse gember elke keer mee klein te krijgen. Iemand tips voor een goede gadget daarvoor?
Wij hebben vandaag de viskoekjes gegeten. Ik vond ze lekker, en met natte handen goed te vormen. De hele maaltijd was niet erg veel.
verse gember kun je prima invriezen, er ligt hier standaard een voorraadje in de diepvries.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 22:57 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Gember kun je raspen met een gewone fijne rasp. Dat is de enige manier waarop ik het een lekkere structuur vind anders vind ik het te hard. Als je heel veel hebt zou het in de keukenmachine kunnen maar da's geen optie voor één maaltijd meestal.
Ik koop nooit meer verse gember omdat ik het één keer gebruik en dan ligt dat stukje alleen maar te verpieteren, ik koop het nu uit zo'n piepklein potje. Wat minder lekker maar een prima alternatief vind ik.
Maar dan moet je er weer aan denken om het te ontdooien..quote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:05 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
verse gember kun je prima invriezen, er ligt hier standaard een voorraadje in de diepvries.
nee hoor, gewoon bevroren snijden/ raspen en in de pan mikkenquote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:06 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Maar dan moet je er weer aan denken om het te ontdooien..
Oh da's misschien wel een goede tip. Zal ik eens proberen dan. Al ben ik nog steeds sceptisc over of je het wel kan raspen als het bevroren is.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:07 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
nee hoor, gewoon bevroren snijden/ raspen en in de pan mikken
Ja, dat brood is echt zo lekker!quote:Op woensdag 28 januari 2015 19:23 schreef Maraca het volgende:
Zit er lekker uit! Heb wel de 3 dagen box, maar mis niks zo te zien. En libanees platbrood
En je krijgt altijd meer dan je nodig hebt, dus dat is smullen tijdens de lunchquote:
Ja, wij vonden het ook echt heerlijk. Vond deze hele week geweldig.quote:Op woensdag 28 januari 2015 19:26 schreef Cat22 het volgende:
Courgettesoep is trouwens lekker. En dat brood is briljant.
Ik heb het als lunch gegeten, dan haal ik er makkelijk drie koppen soep uit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |