abonnement Unibet Coolblue
pi_148875210
Ho maar.
Ja doei.
pi_148875832
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 januari 2015 12:53 schreef boeing1 het volgende:
Hallo,

Er zullen vast meer topics hierover zijn, maar deze kon ik niet zo snel vinden.
Ik heb een aantal dagen geleden iets gedaan in een opwelling wat ik werkelijk nooit achter mezelf gezocht had, en de minuut nadat ik het gedaan had had ik gelijk al spijt. Ik kreeg een berichtje van een meisje, anders dan mn vriendin, met de tekst dat ze heel geil was.. vervolgens kreeg ik een naaktfoto van haar toegestuurd via snapchat.

Op dat moment was ik blijkbaar in de 'mood' en heb ik hierop gereageerd met eenzelfde foto.. Nadien voelde ik mij zo schuldig en had ik geen idee waarom ik dit in vredesnaam gedaan had.. Ik heb dit verteld aan mijn vriendin en die zij dat ze het wel heel erg vond, en dat ze niet snapte waarom ik het gedaan heb..

Na dit realiseer ik me des te meer hoe waanzinnig blij ik met haar moet zijn en ben.. en ik weet voor mijzelf zeker dat ik dit nooit maar dan ook nooit weer zal doen.. Ik hoop echter alleen dat zij dit ook geloofd.. Heeft iemand ervaring hiermee, en dat het uiteindlijk toch nog goed blijft gaan in de relatie...?
Ja hoor. Je kan best een keer misbruik maken van iemand zijn vertrouwen. Dit komt er nu harder uit dan ik bedoel. Maar het was maar een foto. En je hebt heel veel spijt. Dat is een mooi iets, dat betekend dat het in een opwelling gebeurde. En dat is nou eenmaal mogelijk. Gewoon je bewijzen aan je vriendin en alles open op tafel leggen. Zorg ervoor dat er niks 'geheim' blijft wat haar vertrouwen kan verminderen.
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
  dinsdag 20 januari 2015 @ 15:29:41 #28
416820 Trankilo
beste voor mij
pi_148876045
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 januari 2015 12:54 schreef 2Happy4U het volgende:
Het was enkel een foto. Je voelde je gelijk schuldig en vertelde het je vriendin. Laat het hierbij en leer ervan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 januari 2015 12:55 schreef Feddd het volgende:
Goed dat je het meteen verteld hebt, en verder niet te druk om maken.
De eerste 2 replies slaan gelijk de spijker op z'n kop. Een unicum op FOK!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')