abonnement Unibet Coolblue
pi_149175704
Slaapkamer herindeling
Colinda en Gabriëlle willen niet met Patrick op de kamer slapen. Colinda denkt dat het dan niet goed gaat komen en Gabriëlle wil geen depresieve mensen op haar kamer.



De vide is af – er kan weer geld worden verdiend
Neen paar platen ertegen aan en de vide is af. Tijdelijk komt hier de B&B, Laura B vind het een goed plan. Ook de bewoners mogen nu besluiten of ze boven willen liggen of niet. Er mag geen wand tussen, dus de B&B gasten en bewoners zullen in dezelfde kamer slapen. Iets wat niet heel erg realistisch is. Het geld is ook op voor nieuwe projecten, ze staan namelijk voor 3420 euro in de min, dus er moet nu echt geld verdiend worden met de B&B. Laura B wil de roze kamer ook leeg hebben, zodat daar het washok van gemaakt kan worden. Er moeten dus 5 mensen naar boven volgens Laura B, maar er zijn volgens mij maar weinig bewoners die daar zin in hebben. Wilco wil ook nog 3 dakraampjes plaatsen, dit is inmiddels als gecomuniceerd met Wim. Bjorn loopt weer beneden en zegt “aah, leefbare tempraturen.” Het is er dus behoorlijk warm. Iets wat je misschien B&B gasten ook niet wilt aandoen. Chris vraagt of ze op de webshop niet kunnen plaatsen dat ze een bikini en zwembroek moeten meenemen, aangezien het net een sauna is. Chris vind het verder een hele mooie ruimte geworden. Laura B en Gaby vinden het ook mooi, maar Wilco had het liever open gehad, met hekwerk erom heen, maar je hoort nu wel minder herrie. Joey grapt dat ze Laura B nog nooit naakt heeft gezien, dus iedereen loopt naar beneden. Wilco grapt dat hij de boel wel even afzet. ‘’Wat ben je ook ondeugend he’’ zegt Laura B tegen Joey.

pi_149203202
Dag 395 (30) – 30 januari 2015

De ochtend
De ochtend verloopt net als elke ochtend in Utopia. Bewoners liggen nog op bed, zijn aan het opfrissen, gaan eten, dwarrelen wat door de loods en maken wat schoon. Schoon en netjes is echter een utopie, want er liggen weer rommeltjes en troep.

Mark, wat een boekhouder
Mark ligt in bed. Colinda en Laura zitten bij hem op bed. Ze hebben het over Bjorn. En opeens komt er ter sprake dat Bjorn spullen nodig heeft voor de clinic, maar Mark zegt dat hij wel geld heeft, maar dat spaart hij op voor nieuwe kleren. Hij noemt ook het bedrag op, iets rond de 70 euro. Lekkere boekhouder dus...geen geheimhoudingsplicht. Laura zegt dat zij niks hadden in het begin en ze gaan weer verder over de droom die Mark zou hebben gehad, op vakantie met Laura naar een zonnig oord. Later loopt Laura weg en praten Mark en Colinda over het darten. Ze moeten als ze mee willen doen ook een kaartje kopen.



Schoonmaakplan is gefaald
Laura is er klaar mee, ze gaat er ook niks meer van zeggen. Sommige bewoners doen nog steeds niet mee met het schoonmaakplan en volgens Colindawerkt een aantal gewoon erg slordig.

[ Bericht 1% gewijzigd door Odaiba op 30-01-2015 11:03:18 ]
pi_149205385
Mark gunt zijn maat een beste wip
Mark merkt dat Wilco in een wat prikkelbare stemming is de laatse tijd, volgens Mark heeft hij gewoon wip nodig, en dat zegt mark niet omdat colinda nu toevallig tegenover hem zit. Colinda zegt dat het gebrek aan privacy een obstakel vormt op dit moment.

Tonprater
Voor het aankomende carnavalsfeest lijkt het Colinda en Naomi leuk om een tonprater uit te nodige. Ik kom niet uit brabant dus ik heb geen enkel idee wat dit is, maar wikipedia zegt hetvolgende erover.



quote:
Tonpraten ('Tonproaten') (Noord-Brabant) of buutereednen(Limburg) is een gebruik voorafgaand aan en tijdens carnaval. Een 'tonprater' speelt in een op een podium geplaatste ton een bepaald typetje en maakt daarbij grappen en woordspelingen. Tonpraten is te omschrijven als amateur-cabaret, uitgevoerd in het plaatselijkedialect van de tonpraters. In vrijwel elke stad en ieder dorp waar carnaval gevierd wordt, worden speciale avonden georganiseerd voor lokale tonpraters of buutereedners. Daarnaast zijn er ook nogregionale kampioenschappen en andere wedstrijden.


Colinda gaat zorgen dat er een ton komt voor deze meneer, en meneer zal onderzoek doen naar Utopia, om een leuk stukje te kunnen uitvoeren. Verder bespreken ze nog wat andere typische carnavalszaken.
pi_149210475
Het centraal van 30 januari 2015

Ivan wil dat iedere bewoner een week lang en 2 uur per dag met de persoon, die ivan kiest, gaat werken aan een product. De winnaar krijgt 150 euro. De groep kiest uiteindelijk de winaar. Product en presentatie moeten goed zijn. Tijdens deze 2 uren, moeten ze verbonden zijn aan een stuk touw. Ze mogen de de tijden niet zelf bepalen, dit moet gebeuren tussen 12:00-14:00u.

Joey vraagt of een dienst of service ook mogelijk is. Ivan laat de groep bepalen, maar is er al snel uit dat het om een product moet gaan, om het niet ingewikkeld te maken. Het gaat uiteindelijk om de samenwerking en het kennismaken met elkaar.

De koppels
Patrick - Gabriëlle
Nicole - Chris
Bjorn - Joey
Naomi - Laura b
Giorgio - Laura
Gaby - Colinda
Wilco - Mark

Ivan is de toezichthouder.

Joey vraagt of het fysiek moet zijn of een concept. Het moet een fysiek product zijn, een prototype is ook goed.

* streamlock*

Mark houdt weer een financieel praatje. Hij heeft het na al het bouwen weer rustig opgepakt en bekent dat hij een beetje de kriebels krijgt. Hij vind dat er teveel geld word uitgegeven. Er moet goed verdiend worden met de aankomende markt. Dus alle bewoners moeten hun best gaan doen. Er moeten o.a ook nieuwe producten verzonnen worden, want veel creatieve bewoners zijn uit utopia gestapt. Mark vraagt de mening van de bewoners.

Joey zegt dat de grootste uitgaven gedaan zijn en het altijd schrikken is als er zoveel geld uitgegeven wordt. Hij vind het logisch dat ze weer een beetje rustig aan gaan doen. Als iedereen rustig aan gaat doen dat het wel goed moet komen.

Laura zegt dat ze binnenkort gaan knallen met de tattooshop. Joey beaamt dat. Ze kunnen kwa aanvraag elke dag vol zitten.

Wilco haalt de B&B aan. Die gaat ook weer rustig opstarten. Er moeten nieuwe matrassen en kussens komen. Patrick maakt het tweepersoonsbed. Laura betaald het uit haar eigen budget, maar wil het geld wel terug van de b.v. als het winst gaat maken en de b.v. weer in de plus staat.

Laura wil dat iedereen hun winstpercentage verlaagt naar 0%, zodat alles naar de b.v. kan gaan. Bjorn vind dat er rekening gehouden moet worden met de nieuwkomers die geen eigen budget hebben. De groep zegt dat als iemand een goed idee heeft, investeringen altijd mogelijk zijn. Joey noemt het ‘’Bad Luck’’ voor de nieuwelingen. Colinda zegt dat zij in het eerste jaar ook niks hadden. Bjorn vind het lastig telkens om geld te moeten vragen aan de groep.

De markt 21 standhouders + die van de bewoners zelf. Snoep, haring, stroopwafels, winterkleding, hollandse spelletjes, etc. Rondleidingen mogen niet in de slaapkamers, vide en tattooshop.

☭ 7 februari weer een voetbal clinic. Zijn nog kaarten over.

*Ivan word tijdens het centraal naar de zenderkamer geroepen*
*Laura B voelt zich niet goed en gaat naar haar bed*

Gaby heeft Watoto, gospelkoor benaderd, Afrikaanse stijl. Hangt ook weer een heel verhaal aan.

Nicole wil even benadrukken dat ze de sfeer beter vind worden.

Colinda doet nog even een praatje over carnaval op 12 februari. Ze wil dat bewoners gaan nadenken over een carnvavalsnaam voor Utopia, maar ook over een prins carnaval. Ze komt met het idee om Boer John als prins carnaval aan te stellen.

Ivan wil nu dat iedereen aan het touw gaat. Ivm het centraal is de tijd voor vandaag van 15:00 tot 17:00u om te gaan samenwerken.

pi_149210479
Centraal
Val er net in
Ze willen, Yvan, projectjes met een duo doen, en er moet 2 uur per dag aan gewerkt worden, de winnaars krijgen 150.00. De winnaar wordt door de groep gekozen.
2uur per dag, een week lang, in koppels van 2, een product ( Ivan wijst de koppels aan) ontwikkelen.
Patrick vastgebonden Gabreilla, Nicol met Cris, Bjorn en Joey, Naomi en Laurab, Gaby en Colinda, en Wilco en Mark. Yvan is toezichthouder. Tijdstip van 12/14u Bingo Koeieeeen, SL
Vandaag beginnen van 15u beginnen. Daarna komt er ook een groeps- verassing, bij beeindigen van het project

(tel gesprek kwam ertussen)

Bjorn meldt 21 stands op de markt, met 9 nieuwe, volgende maand waarschijnlijk nog meer, tell sell...
Een rondleiding behoort tot de mogelijkheden, maar niet in de slaapkamers, niet op de vide, en niet in de tattooshop.

Gaby gaat een watato((?) groep laten komen

De carnaval, die Naomi en Colinda aan het organiseren zijn, ze hebben al een Tonprater, voor Utopia moet er andere naam verzonnen worden, en een prins carnaval ( boer John) Het Larense Zwievel orkest komt ook.

Ze staan in de startblokken om te gaan roken, en hun duo projecten gaan beginnen, en worden de duo's nu voor 2uur aan elkaar vastgemaakt.
pi_149210881
Het samenwerkingsproject van Ivan – Dag 1

Sommige bewoners hebben er niet heel veel zin in of snappen niet helemaal wat de bedoeling is.

Naomi – Laura B liggen op bed, vinden er niet veel aan.

Laura – Giorgio chillen in bed, nemen het niet serieus.

Colinda – Gaby hebben veel lol en gaan op de bank kletsen.

Wilco – Mark Zijn al bezig met het zoeken naar materialen.

Joey – Bjorn Zijn al bezig met het zoeken naar materialen.
Chris – Nicole Zijn buiten en bezig met brainstormen.
Patrick – Gabriëlle Zijn ook al aan de slag gegaan met brainstormen.
  zaterdag 31 januari 2015 @ 02:28:29 #57
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149228850
(Colinda schreef een brief naar haar kinderen, post deze zonder envelop in de verzamelbrievenbus, Chris is op de zoek naar de krant en ziet de brief zonder envelop,)

Giorgio: was er net ruzie?
Chris: Nee ik ging de krant halen , die was er niet, toen lag er een brief, open en bloot, geen envelop , die pak ik, toen keek ik wat het was , toen was het een brief van Colinda en heb ik een paar regels gelezen, daar stond dus in, al gauw in het begin, ik heb um niet helemaal uitgelezen, ik had al gauw iets van dat is niet aan mij besteed, want ik wil ook niet dat ze mijn post lezen, maar wat ik wel gelezen heb is dat van : ja het is uit met Patrick, ik heb het uitgemaakt met Patrick en mijn kinderen vinden het ook goed.Snap je die hebben goedkeuring gegeven, met de meisjes is het uiteindelijk weer goed dit en dat, oke dat is dan toch duidelijk, maar dan zegt Patrick net, ze kwam naar me toe, ze knipoogt naar me en zei schatje, maar dat kan natuurlijk ook weer in zijn mind zitten he,omdat hij heel graag iets wil,
ja dan wordt je op die manier uit je droom geholpen, maar het is natuurlijk een rare,
Patrick komt aanlopen
Patrick: Een nieuw B&B bed nee, die ga ik niet bouwen.
Giorgio: Lauw?
Patrick: Nee, Laura ziet Willie ook liever bij Collie liggen, dat is al weken zo, oh dit wordt lachen,
Chris: Dat is een hele rare gang van zaken, echt de kat op het spit aan binden, dan ben je fout bezig hoor,
Patrick: Wat?
Chris: Nou de kat op het spit binden, begrijp je? Dat je een ander zo in de maling aan het nemen bent,
Patrick: Uhh
Chris: Zo komt dat nu over, dat is een hele rare gang van zaken, dat ze overspringt van de ene situatie in de andere situatie,
Patrick: In mijn optiek zat ze vanmiddag nog te knipogen, ik heb nog een dag de tijd om te schrijven naar mijn kinderen, mag je maar een keer per maand je post doen ?
Giorgio: Een keertje,
Patrick: Weet je, ik ben er blij om, dat ik het weet,
Chris: Maar nou was de brievenbus wel leeg?
Patrick: Ja.
Chris: Dat zal je altijd zien he.
Patrick: Ja, vieze spelletjes zijn dit, dit is niet mijn Utopia ,die gaat eruit, is de eerste die eruit gaat, echt waar die gaat eruit, die gaat, ik heb het nu te doen met Wilie, echt, die man is zich van geen kwaad bewust, hij is zo mak als een lammetje, dat doet zij,
Giorgio is met de sneeuwschuiver over crocussen gegaan, bouwde een sneeuwpop die op de crocussen staat
Giorgio: Ik ga naar bed, Chris , sorry voor de crocussen,
Chris: Een sneeuwpop op de crocussen, ach joh, maakt niet uit,
Giorgio: Toen je dat zei , dacht ik kut van de crocussen, dat wordt een baksteen, hele kop eraf van de sneeuwpop,
(Patrick loopt heen en weer)
Patrick: iedereen die meegedaan heeft met dit spel jongen, echt naar de klote,
(Chris en Giorgio in gesprek over de sneeuwpop ,crocussen)
Chris: Ja joh Gio, maakt niet uit,
(Patrick komt erbij)
Patrick: Ik ga een bed&Breakfast beginnen,
Chris: Dus Gio,
Patrick: In bed met Pat
Giorgio: Cool
Patrick: Mag je bij mij komen slapen
Chris: Ja!
Patrick: 75 euro hahaha, slapen he,
Chris: Ander komt er een toelage bij,
Giorgio: Slaap lekker,
(Op de achtergrond loopt Wilco richting toilet, Patrick maakt schietbewegingen, )
Chris: He niet doen,
Patrick: Nee, is lol, doe ik echt niet echt hoor, hahaha, kom an man dit is humor,
ik ben er overheen echt waar, ze mogen elkaar hebben, ze verdienen elkaar,
Chris: Precies,
Patrick: Precies ze verdienen elkaar, ik mag hem steeds meer niet, maar ik heb medelijden met die man,ik weet waar die inloopt hahaha,
(Schietbewegingen Patrick naar Wilco.0
Chris: Maar dat zijn dingen die moet je niet doen, dat werkt gewoon niet,
Patrick: Nee, dat weet ik,
Chris: Dus dan uh,
Patrick: GVD zeg,
Chris: Weet dit is voor mij een reden dat ik echt gisteren of eergisteren met die kachel ook heel boos op jou was, dat moet je echt niet doen,
Patrick: Hoe deed ik dan ?
Chris: Ook zo naar Wilco, dat soort gebaren, van die bepaalde dingen, ik geef best toe dat ik ook dingen heb, maar echt dat moet je niet doen,
Patrick: Je hebt wel gelijk
Chris: Dat gaat echt, dat is kut, niet doen,
Patrick: Nee, ik meen het ook niet, ik ben boos,
Chris: Nee je meent het niet, maar dit is toch een televisieprogramma, dat soort dingen werken gewoon niet,
Patrick: Ik hoop dat ze veel plezier heeft, die vliegt jongen, oh die gaat vliegen,
misschien komt mijn voorspelling toch nog wel uit dat aan het einde van het jaar Willie en ik de beste vrienden zijn, die man weet helemaal niet waar hij nu inloopt, arme vent,
(Chris tapt voor zichzelf een biertje)
Patrick : ik ga een biertje drinken jongen, alhoewel, nee,
Chris: Niet doen, dit is een ideale start om met reinigen te beginnen,
Patrick: Ik weet ook dingen en die ga ik niet uitspreken, ik weet dat dit sadisme is.
Chris: Of sado machonisme zo noem je dat?
Patrick: Ja, ik ben er klaar mee, iedereen die meegedaan heeft gaat neer,stuk voor stuk,ik ben geen domme jongen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Tuinfluitert op 31-01-2015 13:33:20 ]
  zaterdag 31 januari 2015 @ 23:57:01 #58
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149251893

Zaterdag, 31 januari 2015

-Rond 08:25 uur , Patrick verzorgt de koeien, een koe stond al in de sneeuw in de wei.

-Zondag 1 februari is de Utopiamarkt, Chris denkt met 30 personen een rondleiding te houden. Wilco zegt dat het met hoogstens twintig mensen mag. Chris wil ook plantjes proberen te verkopen.

-Colinda zegt klaar te zijn met dat kut huishouden. Overal troep, ze heeft haar handen al vol aan de horecakeuken en readings.

-Van Chris mogen er volgende maand wel drie mensen uit, dan gaat het wel goed komen, van Colinda mogen er wel vijf mensen uit.

-Er komen vandaag werkmensen om nog meer electriciteit aan te leggen.

-Wilco zegt tegen Ivan dat het beter is dat ze voorlopig nog even wachten met het bouwen van het Welness centre van Colinda, de readings kunnen ook binnen in de loods. Wilco: Collie hoeft dat huis niet meer.

-Gabriëlle in gesprek met Colinda. Gabriëlle had gehoord van Patrick dat Colinda naar Patrick knipoogt en op een bepaalde manier naar hem kijkt. Colinda ontkent dit en zegt klaar te zijn met Patrick, dat het in zijn hoofd zit. "Hoe komt hij daarbij? Keer op keer ben ik het gesprek aangegaan. Moet ik nog duidelijker zijn. Ik heb zin om Patrick te slaan en is absoluut niet waar dat ik knipoog of flirt. Het zijn verzinsels van Patrick. Moet ik nog duidelijker zijn? Ik word onpasselijk van Patrick. Ik heb zin om hem te slaan. Het moet gvd klaar zijn!
Er komt agressie bij me boven. Hij benauwd me. Waar ik ook sta, daar staat hij.
Gabriëlle: Dit is gekke shit, Colinda.


-Gabriëlle en Patrick spreken over Utopia Magazine.
Patrick: Utopia Magazine heeft 30 pagina's, deze week moet die af zijn.
Gabri is druk bezig met het Utopia-magazine en vraagt aan Wilco , LaurA of ze no een leuk weetje of geheimpje hebben. Gabriëlle : Schrijven is mijn lust en mijn leven.

-Colinda heeft van haar eigen geld wat flessen drank gekocht, Mark vraagt van welk geld? Colinda zegt te sparen. Chris: Waarvan? Je krijgt toch maar 20 euro zakgeld?

-LaurA en Joey hebben 72 aanvragen voor hun tattoo-studio, volgens LaurA kunnen ze binnenkort hele dagen aan de slag.

-Naomi gaat deze week een dag naar huis, reden weet ik niet, misschien een bezoek aan haar arts.

-LaurA is deze maand jarig en ze wil een knal 26ste verjaardag, of Mark een leuke artiest voor haar wil regelen, om die rot verjaardag van vorig jaar te doen vergeten. Mark gaat het bekijken. Zegt wat later dat ze al in de min staan, ze hadden afgesproken geen geld meer over de balk te gooien, ook geen overdreven dingen meer te regelen met verjaardagen.

-Nicole vertelt dat ze de keuken heeft opgeruimd. Het was een zooitje en nu gaat ze toch zeker wel vier , vijf wasjes draaien.

-Wilco wil morgen bij Mac Donalds eten bestellen, Marc wil dan liever een escort bestellen.

Chris schrijft een brief aan zijn moeder.

Lieve mam,
Het is niet te geloven, het is net een soap.
Groeten Chris


Caps door Ebinas en Mirjam152

[ Bericht 1% gewijzigd door Tuinfluitert op 01-02-2015 03:41:29 ]
  zaterdag 31 januari 2015 @ 23:58:29 #59
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149251926
Avondeten
Gabrielle: ik wil niet meer elke dag koken.
Nicole: Ik vond het super lekker man.
Giorgio: Ja kapot lekker , je bent dan ook wel een keukenprinses.
(LauraB in gesprek met Bjorn)
LauraB: Ga anders even met hem praten?
Bjorn: Heb ik al gezegd , maar hij wil niet, be my guest , prima, maar doe dan zelf niet Popie Jopie.
LauraB: Wel voor jezelf opkomen hoor, dat doen zij ook allemaal.
Bjorn: Doe ik ook, maar als iemand zich dan laat kennen door te zeggen ik heb geen zin in jou, nou triest.
Giorgio: Zit je nu over mij te lullen?
Bjorn: Wat zit je nou vijandig over mij te doen.
Giorgio: Ga niet over mij lullen.
Bjorn: Wat zit je nou, ik zit toch niet over jou te lullen?
Giorgio: Ik hoor toch dat je over me lult?
Bjorn: Ik lul toch niet over jou, maar over de situatie die is er toch?
Giorgio: Ga niet over me lullen!
Bjorn: Is dat het enige wat je kan zeggen?
Giorgio: Ik wil niet dat je over me praat,
Bjorn: Ik praat niet over je,
Giorgo: Ik hoor het toch, je moet lekker je bek houden,
Bjorn: Dat moet jij misschien ook doen,
LauraB: Jongens,
Giorgio: Niet voor jou,
Bjorn: Wat verwacht je van mij?
Nicole: Laten we allemaal vanavond om 10 uur naar bed gaan.
LauraB: Lijkt me een goed plan.
Nicole: Nu dat die rode banken weg zijn lijkt de huiskamer een stuk lichter.

Cap door Gher, 5thecounther
  zondag 1 februari 2015 @ 01:06:11 #60
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149253120
(Chris las vrijdag een aantal regels tekst van de brief van Colinda naar Sandra)
Colinda: Om half 11, tweede shift markt is toch om 11 uur? Ja toch.
Wilco: Dan heb je het nog even rustig.
Colinda: Ik doe sowieso rustig aan, ik heb geen zin meer om me eigen druk te maken voor deze groep, heb je het trouwens nog meegekregen dat Chris gisteren in mijn post zat te kijken?
Wilco: He?
Colinda: Ik had toch nog een brief die ik vergeten was bij de rest van de post te doen, ik had gevraagd of ik die er nog bij mocht doen, ze zeiden, doe die dan maar in de brievenbus, dus dat had ik gistermorgen gedaan, blijkbaar hebben ze die er niet uitgehaald dus Chris heeft die brief zitten lezen.
Wilco: Dat meen je niet?
Colinda: Ja, hij ging de krant halen en zag mijn brief aan Sandra.
Wilco: Jee,
Colinda: En met die informatie is Chris naar Patrick gegaan.
Wilco: Wanneer?
Colinda: gisteravond , daarom ben ik vandaag de hele dag al boos, zoiets van waar slaat dit op en waarom leest hij die brief, hij zegt dat hij de brief niet helemaal heeft gelezen, maar het doet er niet toe, er staat duidelijk met hele grote letters op: Hoi Sandra, er staat geen Hoi Chris,
ik sprak hem daar gisteravond al op aan, ik zei tegen Chris wie is hier de onruststoker?
Wilco: Waar bemoeit hij zich mee?
Colinda: Buiten het feit dat je het dan per ongeluk hebt gelezen,
(Chris komt een bestelling doorgeven)
Chris: Wilco wil je voor mij 25 van die buizen bestellen, graag, dan kom ik al aardig in de buurt,
Wilco: Hoeveel buizen had je nu dan?
Chris: Ik had er nu 45.
Wilco: Zo dus samen , onder aan de trap liggen de bestellijsten, schrijf het er maar op,
(Gesprek verder over de brief die Chris las)
Wilco: Hij moet zich er helemaal niet mee bemoeien zeg,
  zondag 1 februari 2015 @ 15:39:00 #61
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149264919
(Patrick lag in bed en staat weer op)
Patrick: Ze heeft een vuil goor spel gespeeld en het is gewoon een vuil, nee dat zeg ik niet, ze gaat eruit, ik schop haar eruit. Ze gaat uit Utopia. Dit is niet fair,
Je gaat niet met mij op Google maps kijken naar wat voor huisje je hebt en wat voor kinderen ze heeft , dat we gaan samenwonen als we Utopia uit lopen en dat ik bij haar thuis hoor. Dat we een droom gaan bouwen. En in mijn armen liggen huilen, je hoort bij mij Patrick.
Laura: Dit zijn moment opnames.
Patrick: Nee, dit zijn geen momentopnames, nee want ik voel dat en ik sla dat op.
Laura: Dat snap ik.
Patrick: Op het moment dat het huisje rond is kickt ze mij er uit, het is een vuil spel,ik doe hier niet meer aan mee.
Laura: Ik weet het, maar je doet er nu niets aan
Patrick: Wat doet zo'n iemand hier? Is dit de manier waarop er gespeeld wordt?
LaurA: Dit is sowieso geen spel.
Patrick: Sorry, maar ik zet mezelf niet zo neer. En dan zit ze tegen mij te schreeuwen dat ik haar op een bepaalde manier neer zet?
LaurA: Daarom zei ik al, sta daar boven.
Patrick: En dan vindt ze het raar en zit ze te schreeuwen dat ik haar op een bepaalde manier neerzet?Terwijl zij zes dagen in de week alcohol drinkt en na een of twee weken met een ander in bed ligt? Is het zo eenvoudig? Zit het zo in elkaar?Ik ben gewoon fokking genaaid. Het was niet oprecht. Van het ligt allemaal aan Patje, zo zit dat niet in elkaar.
LaurA: Ga nou je bed in.
Patrick: Ik kan zo niet slapen.
LaurA: Doe effe oordopjes in en ga muziek luisteren.
Patrick: En dan net doen of dat ik er niet ben?
Laura: Je kan er nu toch niets tegen doen.
Patrick: Ik zal haar weleens de wind van geven, kijken wat ik eraan kan doen, zij zet zich zo neer.
LaurA: Waarom maak jij je zo druk hoe zij zich neerzet?
Patrick: We zijn bevriend,
LaurA: Dan is het toch haar probleem en niet de jouwe.
Patrick: Ze wil vrienden blijven en als ik een goede vriend wil zijn dan moet ik haar waarschuwen voor de volgende valkuil
LaurA: Is haar keus, is haar goed recht, is haar leven, dit is wat zij wil.
Patrick: Maar niet mij naaien,
LaurA: Maar het is klaar tussen jullie,
Patrick: Niet mij naaien, ook niet daarna en ook niet knipogen en mij schat noemen tussendoor als het haar uitkomt als ze me nodig heeft.
Laura: Het is klaar,
Patrick: En ik breek dat hele rek nog af, als is het midden in de nacht.
LaurA: Waarom ?
Patrick: Heb ik zelf gebouwd,
LaurA: Waarom zou je dat doen?
Patrick: Heb ik zin in, dat mag ik toch ook beslissen,
LaurA: Natuurlijk mag je dat zelf beslissen, ik zeg alleen dat het niet verstandig is,
Patrick: Dit is verstandig wat ze daar doet,
(Patrick loopt naar zijn bed)
Patrick: Fukking lampenkap, het is weer duidelijk daar staat een fles lege wijn, wat wil je nog meer?
LaurA: Je moet geen dingen zeggen die niet waar zijn.
Patrick: Ik ben boos, zij noemt mij toch ook alcoholist of niet? Col loopt 6 van de 7 dagen met alcohol in haar handen, ligt na twee weken al met een andere kerel in bed.
LaurA: Waarom verlaag jij jezelf zo, als een ander het doet hoef jij dat toch niet te doen?
Patrick: Dit heet liefdesverdriet. Het is walgelijk. In het duits noemen ze dit: zum kotzen, even kijken waar zijn mijn sigaretten? Zielig is het eigenlijk. Ben dan fair. Zo van Patje vindt alles goed, anders kicken we hem er wel uit, maar ik heb geen huis, ik moet wel optreden, anders lig ik er uit ,maar ik ben geen domme man,
(LaurA zoekt Colinda die op de bank ligt te slapen)
LaurA: Lig je hier Collie, op de bank?
Colinda: Ja, ik lig op de bank want ik word onpasselijk van het gesmak van Gio en Naomi, dit is al voor de derde nacht achter elkaar.
LaurA: Ik lig gewoon te schrijven en hij wordt ineens helemaal gek, hoorde je het gesprek van Patrick en mij?
Colinda: Nee,
(Patrick naar buiten om te roken, LaurA loopt ook naar buiten)
Patrick: Ik hoop nog steeds dat het ooit goed komt.
Laura: Het gaat niet goedkomen, als vriend zeg ik laat het los, loslaten is ook houden van, het komt niet meer goed tussen jullie
Patrick: Waarom niet, er is meer moois gebeurd dan lelijk.
LaurA: Ik zou tegen je lieggen als het goed zou komen.
Patrick: Waarom, al die leugens, ik heb het goed met haar voor
LaurA: Veel kleine dingentjes, uiteindelijk stapelt het op.
Patrick: Ik mis haar, iedere keer denk ik kan het,
LaurA: Je kunt elkaar niet ontlopen, weet je wat het is, ik kan van alles tegen je zeggen,
Patrick: Ik zou gewoon graag een knuffel van haar willen hebben,
Laura: Maar wanneer ze je een knuffel geeft verwacht je meer, loslaten is ook houden van, is het allermoeilijks,
Patrick: Ik ben al die tijd alleen geweest en dan kom ik hier en kom Collie tegen, ik wil niet meer alleen zijn, ik gun haar nog veel moois, ik heb het beste met haar voor.
LaurA: Maar moet jij je zelf nou eens zien.
Patrick: Ik heb liefdesverdriet, we zouden bevriend zijn en blijven,
LaurA: kan je niks aan doen, soms klikken twee mensen niet.
Patrick: We klikken wel, ze heeft me gewoon gebruikt om dat huisje te krijgen
LaurA: Voor jou wel, voor haar is de maat vol, ik ga echt geen bullshit tegen je zeggen.
Patrick: Ik hoop nog steeds dat het ooit goed komt.
Lau: Het komt niet meer goed!
Patrick: Waarom niet?
LaurA: Ze wil niet meer, er is teveel gebeurt tussen jullie.
Patrick: Er is meer moois gebeurt dan lelijk.
LaurA: ik spreek de waarheid, ik zou liegen als ik zou zeggen dat het goed zou komen
Patrick: Waarom, allemaal leugens die ze tegen me zei, het is zo cheap, kom op.
lau: het is haar goed recht om te zeggen ik wil niet meer
Patrick: Ik heb toch het recht om te zeggen van haar te houden of niet.
LaurA: Laat Collie los, laat het huisje los, Collie ging er onderdoor, jij bent wie je bent, maar Collie ging eronderdoor, als je van haar houdt , gun haar dan
Patrick: Waarom gaat ze dan op de bank liggen
LaurA: Ze kan niet tegen dat gesmak en kussen van Gio en Naomi, maar jij doet jezelf tekort,
Patrick: Waarom zegt Collie dan van de week, houdt je vertrouwen maar, waarom noemde ze mij dan schat?
Laura: Kijk waar het fout ging?
Patrick: Dat weet ik wel ik verlies mijzelf in de verliefdheid.
Laura: Maar goed we gaan nu weer koppie omhoog, ze vinden het thuis ook niet leuk om je zo verdrietig te zien,
Patrick: Maakt mij niet uit,
LaurA: Zie je , alles draait om Collie,
Patrick: Dit is mijn thuis, ik heb geen thuis,
Laura: Maar hier ga je ook ooit weer weg, dit zal je nog een keer gebeuren in je leven, hoe ga je er dan mee om, elke liefde is anders, elke persoon is anders, je moet nu er van leren, straks kom je hier uit , wat ik als tip je kan meegeven, afleiding, met mensen omgaan,
LaurA: Het is haar goed recht om te zeggen, ik wil niet meer.
Patrick : Ik heb toch het recht om te zeggen van haar te houden of niet liefde is voor mij heel anders, mooie dingen doen, het doet zo'n fucking pijn, weetje, ik ben al die tijd alleen geweest , jaren lang, en daar kon ik me in vinden, en dan kom ik hier, en dan kom ik Col tegen, ik voel ineens zo veel, ik wil niet terug alleen,
LaurA: Wat helpt je nu, behalve Collie?
Parick: Geen idee.
LaurA: Wat vind je leuk?
Patrick: Collie gaat haar eigen weg,
LaurA: Colly gaat haar eigen weg, net als jij bent binnen gekomen, toen je binnen kwam, die Pat moet je weer oppakken, je moet, wil je de rest van je Utopia tijd zo blijven? Dit voelen? Er zijn genoeg mensen die wel om je geven en je eruit willen helpen, zoek die mensen op, positiviteit, als jij je down voelt mag je verdrietig zijn.
Parick: Ik heb een brief gestuurd naar m'n kinderen dat ik met Col wil trouwen ,
zie je hoe frustrerend het is als je van iemand houdt en je kunt het niet uiten ,ik heb het beste met haar voor .
LaurA: Tijd heelt alle wonden.
Patrick: Nee, deze niet, ben 42 jaar oud, heb dit nog nooit gevoeld, ik mis Collie!
Lau: Liefde is erger dan alles wat er bestaat.

Cap door Geenfrietmaarpatat.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tuinfluitert op 01-02-2015 15:50:02 ]
  zondag 1 februari 2015 @ 15:40:08 #62
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149264953
Zondag 1 februari, Hollandse Utopia markt.
06:08 uur , Gio deed de koeien.
Ivan: Bjorn je bent een pussy, omdat jij je bek niet opentrekt.
Bjorn: Dat heb ik wel gedaan, maar ik wil geen ruzie met Giorgio.
Ivan: Dat is kleineren , geen discussie,
Bjorn: Is geen geen goede timing nu.
Standhouder: Alle namen van de bedrijven en namen standhouders zijn weg op de website.
Giorgio: Komt goed.
(Patrick staat achter de bar.)
Giorgio: Wat een klotenweer.
(Chris doet de rondleidingen.)
Chris: Hier is het dan de bron van alle ellende,het huisje van Colinda, wat een gezeik zo'n huisje, nu wil ze het weer niet, ik word er niet goed van.
Chris: Deze pannenkoeken zijn nog lekkerder dan die van Vanessa , Joey heeft vele talenten behalve opruimen.


[ Bericht 3% gewijzigd door Tuinfluitert op 03-02-2015 16:27:01 (Cap door Chanel5) ]
  zondag 1 februari 2015 @ 16:21:21 #63
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149266586
(Gesprek Boer John en Giorgio)
Boer John: He moet je eens luisteren, ik had net een idee, hoe zal het zijn als Chris meehelpt met de koeien?
Giorgio: Met de voorkant?
Boer John: Ja weet je ook wat er gebeuren moet?
Giorgio: Nou?
Boer John: Dat er wat grond in die stal komt of zand,
Giorgio: Maar ik ga morgen aan de gang, morgen de hele dag,
Boer John: Maar jij hebt het al zo druk met alles,
Giorgio: Nee, ik ben druk geweest met mijn studie, daarom was het ook een puinbende bij de stal, je weet toch dat ik er normaal gesproken geen pleurisbende van maak?
Boer John: Nee, ik denk jij hebt het hartstikke druk met je studie,
Giorgio: Nee, ik ben nu klaar, uhh vanochtend stond ik al om kwart over vijf bij de koeien, nee uh, dat weet je toch,
Boer John: Gaat goed komen, dus ik hoef het er niet met Chris over te hebben?
Giorgio: Uhh, ik kan hem wel roepen, nee joh je hoeft je er helemaal geen zorgen over te maken joh, ik knal die latten aan de onderkant weg, enne, en Klaver heeft nu maar een emmer voor hoe heet dat, om uit te drinken, die gooit hij de hele tijd om,
Boer John: Die emmer met water,
Giorgio: Ja, dus daar moet ik de hele tijd heen om hem weer verse water te geven, maar hij drinkt niet zo heel veel, sowieso niet,
Boer John: Ja, drinkt misschien toch een emmer leeg per dag?
Giorgio: Ja,
Boer John: dat is genoeg,
Giorgio: Oh ik moet rennen naar de markt,
(John kijkt rond in de stal, )
Boer John: Ja maar volgens mij moet er ook grond in die stal,
Giorgio: Ik ga hem helemaal ophogen,
Boer John: En ik denk jij hebt het al zo druk,
Giorgio: Nee joh, John komt goed, maar ik ren nu daar naar toe anders uhh, he Johnny ik ren daar.
Boer John: Oke,
  zondag 1 februari 2015 @ 22:33:15 #64
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149281009
(De geur ,rondingen van Hyacinten)
Bjorn: Die katten worden helemaal gek van Hyacinten,
Chris: Als ze dat eten?
Naomi: Wat?
Bjorn: Die katten worden helemaal gek van die bloemen dan worden ze grols.
Chris: Oh dat kan ook, jaja,
Naomi: Grols?
Bjorn: Ja die worden krols van die bloemen.
Naomi: Echt?
Bjorn: Normaal is dat een keer in de maand, maar ik werd helemaal gek, de hele week door
en toen was het een dag weg en toen weer opnieuw, ik dacht hoe kan dat nou? Ik zei hoe kan dat dan,totdat iemand zei heb je soms bepaalde planten?
  zondag 1 februari 2015 @ 22:34:27 #65
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149281074
(Utopia op FOK!)
Nicole: Wat zaten jullie te giechelen net?
Mark: Oh! Zo!
LaurA: Effen een onderonsje.
Bjorn: Wij zochten naar de cijfers en toen kwam er een stukje,
Mark: Een stukje op FOK!forum, over iemand hier binnen,
Laura: Heftig,
Chris: Dat is alleen maar lachen hoor over mij ook, dan ben je op een of andere manier op de televisie geweest.
LaurA: Van mij was het ook grappig hoor, mensen moesten ook gewoon lachen, was ook niet rot ofzo hoor,
Mark: Die zal over iedereen wel een keer,
LaurA: Wat?
Mark: Fok!forum.
LaurA: Daar wil je ook niet op kijken, mijn collega's hadden mij dat een keer gezegd van daar moet je op kijken,
  zondag 1 februari 2015 @ 23:59:49 #66
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149284400
(Centraal Utopiamarkt)
Mark: ¤ 2790,00
LauraB: Zonder de entreekaartjes, zonder stageld, dan heb ik een actueel saldo op dit moment.
LauraB: Als Mark lacht is het altijd goed!
Mark: Ja we staan in de plus.
(Gejuich)
Patrick: Kijk um lachen.
Gaby: Kijk eens.
Mark: En om precies te zijn ¤1.937 in de plus.
Bjorn: He, dat betekent dat we deze maand wel voorzichig moeten zijn, ik stel voor volgend weekeinde weer een markt,
LauraB: Maar Mark even zonder gein hier moeten alle vaste lasten van februari nog vanaf toch?
Colinda: Nee,
Mark: In principe gewoon de wekelijkse plus facturen etc etc,
LauraB: Maar even een aantal andere dingen, de mutsen van LaurA zijn binnen , de kalenders zijn binnen, de handtekeningenkaarten zijn binnen, die gaan allemaal vanaf vanavond op het internet
Mark: Ja,
LauraB: En die kunnen mensen ook weer online bestellen toch? Dus het kan gewoon lekker door blijven lopen,
Mark: Ja,
Bjorn: Handtekeningkaarten ook?
LauraB: Als mensen dat willen wel ja.
(Rondleidingen)
Chris: En de rondleidingen, ik heb 350 mensen rondleiding gegeven,
Joey: Hahaha,
Chris: Ik heb 6 euro tip gehad, daar heb ik twee turkse pizza's van gekocht en 3 euro aan de gouden pot gedoneerd.
Nicole: Je had er ook snoep van kunnen kopen.
LauraB: Ik hoorde dat bij snackbar Le Luifel ook heel veel was gedoneerd voor de gouden pot.
Wilco: Klopt.
(Rondleidingen op Utopiamarkt)
Ivan: Maar even zonder gekkigheid, maar wat doen we nu met de rondleidingen zelf, ik heb heel veel marktmensen horen klagen dat er veel mensen weg zijn en dat er weinig bezoekers waren en zo niet eens dingen konden aanschaffen en dat was ook zo op een gegeven moment liep er niemand meer op de markt en zag je Chris met een hele stoet mensen achter hem aan, ik kan me heel goed voorstellen dat alle mensen hier graag naar binnen willen komen kijken, maar we moeten ook wel een beetje aan de kraamhouders blijven denken , terug verdienen, van geld die ze hierin investeren. Ik persoonlijk ben geen voorstander van bezoekers van binnen in de loods zelf, op het hele terrein kan je rondkijken wat je wilt, maar ik vind het eigenlijk dat we tijdens de markt het hier binnen dicht moeten houden en mensen buiten gewoon vrij kunnen rondlopen, en als ze echt een rondleiding willen dan kunnen ze altijd nog inboeken voor snackbar Le Luifel op de vrijdag dat is inclusief rondleiding.
Patrick: Wat ik heb zien gebeuren met die rondeidingen, je begint met 10 mensen en je eindigt met een grote groep,
Chris: ja
Patrick: het haakt dus aan, dat lijkt me vervelend voor Chris om dan te zeggen, sorry ik ben met een rondleiding bezig,
Chris: Dat heb je niet eens door, ze sluiten aan.
Bjorn: Mooi dat je met de rondleiding in de keuken kwam en was echt boem, zo,
LauraB: ik denk dat het wel verstandig is om onze standhouders daar niet dwars in te zitten,maar ik denk dat het voor de bezoekers wel voor meerwaarde is, ze komen niet alleen voor de markt, maar ook voor Utopia, de Utopiabeleving,dus ik denk dat het zeker wel meerwaarde heeft voor de bezoekers om een rondleiding te krijgen van Chris, want dat doe je gewoon heel erg leuk.
Chris: Ja, oke, het is wel leuk, maar ik snap ook wel dat als de hele markt achter je aanloopt,
LauraB: Dat is niet de bedoeling, misschien moet je het halveren ,misschien moet je er wel strenger in zijn door er wel een opbrengst voor te vragen.
Chris: Je kan niet strenger zijn,
LaurA: Lopen er toch achteraan, ze blijven er achteraan lopen.
LauraB: Ik kon de bar niet vinden en dat is niet best, misschien kunnen we een combi maken. Dat de bar binnen komt voor de volgende markt, dat de mensen binnen op kunnen warmen en daarna door voor pannenkoeken eten bij Joey.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tuinfluitert op 02-02-2015 02:29:42 ]
  maandag 2 februari 2015 @ 00:58:11 #67
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149285603
(Dieren in Utopia)
Boer John heeft aan Chris gevraagd of hij wil helpen met de twee koeien verzorgen.
Chris zegt het al heel druk te hebben en een verantwoording voor de koeien is niet niks. Toch zegt Chris toe dat hij erop zal letten dat de koeien genoeg vers water hebben en genoeg eten krijgen.
(Een muisje)
Gaby en Gabrielle zijn bang voor een muis.
Chris: Er zitten hier hele families muizen.
Patrick: Als ik me moet bezig houden met muizenissen, gaat dat ten koste van de kunstenaar in mij.
pi_149297104
Centraal
1e presentatie van hun doelen, viel er in, dus het is niet compleet.

Gio houdt een verklaring over knoflookbrood, ( viel erin) ze zullen dit gaan produceren, iedereen mag het proberen.
Gio meldt dat hij vanavond met Laura 2 uur vast gaat, omdat hij er vanochtend geen tijd voor had/zin, het touw striemde zo. Ze gaan zich richten op de vers markt. Ze gaan het tot de puntjes uitwerken.
Joey en Bjorn presenteren hun project, hij meld dat hij Bjorn beter heeft leren kennen
Gaby en Colinda zijn bezig met sleutelhangers, met dieren
Gabirella is met het magazine bezig, en heeft verschillende mensen geinterviewd
Nicol heeft blanke vla en caramel vla gemaakt, Ivan wil proeven, maar hij is nog warm, hij moet afkoelen.
Laub zegt dat ze goed kan samenwerken met Naomi, maar wat ze doen is niet duidelijk
( het gapen is al duidelijk te horen)
Wilco en Mark wij konden niets doen, de telefoon is zoek, en ze houden het geheim
Groeps- activiteit van Ivan, semi actief voor de vrouwen, en de mannen moeten gaan trekken
Colinda maakte weer echt een lady like opmerking

Woensdag krijgen ze 20 euro zakgeld, en Gio, wil hun geld voor een groeps gebeuren, voor een bartenders cursus. Ze stemmen maar het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, Cris stelt voor uit de BV te betalen.

Laub meldt dat er morgenavond spelletjes avond is.

.
  dinsdag 3 februari 2015 @ 01:30:20 #69
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149316883
(Hypnotiseur)
Chris: Ik heb hem een email gestuurd om te horen wat de voorwaarden zijn,
Patrick: Voorwaarden?
Chris: Ja of er kosten aan verbonden zijn, ik weet het ook niet.
Patrick: Kan ook zijn dat het zijn reklame is en dat hij ons zo van het roken afhelpt en dat wij laten zien dat het kan en dat heel Nederland naar hem toe rent van doe mij dat ook , doe mij ook!
Chris: Ik hoop het, weet je dat zou ook tof zijn, toch,
Patrick: Ja, ik wil het wel aangaan, Collie is zo van haar spinnenangst afgekomen door hynose, dan mag hij mij hynotiseren, dan ga ik van het roken afkomen, toch?
Chris: Ja, toch?
Patrick: En het risico dat het niet werkt dan uh haha, moet wel heel goed zijn haha, je kan wel kaartjes uitdelen, maar dan moet je wel heel goed zijn, maar kom, ik wil er vanaf, ik wil het wel aangaan,ik wilde ook wel de dokter opbellen voor pilletjes maar dat is meestal antidepressiva.
Chris: Tegen het roken?
Patrick: Ja het haalt verslavingsfactoren weg, het is hetzelfde als antidepressiva,
dat staat er ook bij. Er zijn drie soorten en twee van de drie zijn ook lichte antidepressiva , dan krijg je dat weer in je hoofd en ik dacht dat wil ik niet , en dat bouw je dan weer af en dan ben je gestopt met roken , ik ben nog nooit gehypnotiseerd geweest, dus laat maar gebeuren, laat maar komen, anders nog maar eens mailen,
Chris: Nou nooit gehypnotiseerd, je kijkt toch weleens televisie, dat is de normaalste zaak van de wereld.
Patrick: Dat is een andere vorm, maar ik ga proberen of die hypnotiseur iets voor me kan doen.
Chris: Heb je nog twee dropjes voor me?
Patrick: Nee, ik heb er nog maar een paar hahaha.
  dinsdag 3 februari 2015 @ 01:41:23 #70
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149316958
(Giorgio en Naomi buiten bij de rotonde)
Naomi: Ik heb buikpijn.
Giorgio: Wat is er met mijn sneeuwpop gebeurd?
Naomi: Wat? hahaha, ojee wat is die eng nu.
(Naomi , Gio en Chris naar de koeien, de grote koe staat in het weiland, het is donker, ik hoor smakgeluiden, ik dacht weg die beelden, geen zin in geluiden van getong en gesmak, maar ik zie Chris dropjes eten, een smakkende Chris, dat is nog te doen, gaf Patrick toch nog een van zijn laatste dropjes?)
Chris: Het ruimt hier lekker op.
(De grote koe op het weiland)
Giorgio: He vriendin,
Naomi: Hij kijkt ook alleen maar naar jou!
Giorgio: Kom maar gozer, dit is um dus, de wilde, hij houdt alles in de gaten.
Chris: Is het gestopt het lekken?
Giorgio: Watte?
Chris: Lekt die nu niet meer dan?
Giorgio: Nee, hij is nu helemaal top,
(Klaver)
Giorgio: Chris, het allerbelangrijkste is het voer wat er te redden valt, kijk hier ligt bijvoorbeeld stront,
Naomi: Je zender,
Giorgio: Ik had geen zendercheck, wat een tyfuszooi.
Chris: Heet de koe nou Uto of Pia?
Naomi: Nee, hij heet Pia.
Giorgio: Stuk,
Naomi: Oh?
Giorgio: Bief is weg, dit is Stuk.
Naomi: Pia!
Giorgio: Het mooiste aan dit beestje is, hij weegt ongeveer 700 kilo, als hij op je poot staat dan heb je pijn, hij is ten alle tijde de baas al weet hij het zelf niet.
Naomi: Kom is,
Giorgio: Dus je moet nooit,
Chris: Oh maar hij weet nu dat hij gemolken gaat worden?
Giorgio: Ja, maar je moet nooit,
Naomi: Haha zag je dat,
Giorgio: Je moet nooit laten weten dat jij niet de baas bent, want dan pakt die je,
(Chris aait Klavertje)
Chris: Dus wat moet ik gaan doen?
Giorgio: Help jij Naomi, die weet het,
Naomi: Yes, zo, dat hoort daarbij,
Giorgio: Oke dan doen we stap 1: deze in het stroom, kijk, hij wordt al para,
Naomi: Hoe kan hij daar nou last van hebben, is dat sinds de laatste tijd?
Giorgio: Omdat hij weet hoe hij hem af krijgt.
Chris: Maarre je hebt een touwtje om zijn nek gedaan als het ware,
Giorgo: Ja en je maakt eerst altijd de uier schoon, daar hebben we een poepdoek voor,
Chris: Maar je kan sowieso toch alles van deze kant toch doen? Of niet?
Naomi: Ik kan het tenminste niet vanaf die kant.
Giorgio: Hmm, ja , als je het vaker gedaan hebt dan kan je um er alleen opzetten,
in het begin is het fijner om het met zijn tweetjes te doen,
Chris: Oke zal ik het proberen,
Naomi: Zal ik het eerst proberen, juist , een, twee, ik houd um wel vast, nou die andere twee, ja?
Giorgio: Nee, voortaan moet je deze altijd naar voren hebben dan is het geen probleem, is echt kut jongen,
Naomi: Oke,
Giorgio: Nou moet die ongeveer 20 minuten melken, in de tussentijd de kippetjes water en eten geven, uitmesten, Klaver eten geven, grote koe eten geven, Klaver water geven en dan ben je klaar.
Chris: Dus nu de kippen water en eten geven?
Naomi: Ja,
Chris: Ja maar je gaat toch nog uitmesten?
Giorgo: Ik ga even de onderste balk eraf halen,
(Klaver verzorgen, ze doet haar twee voorpoten in de zwarte bak,)
Naomi: Ik doe gewoon meestal twee en ook stro, die ligt daar.
Chris: Half half dus, dit moet aan de zijkanten, dit is hooi,
Naomi: Oh is dat hooi?
(Uitgemolken)
Naomi: Hij is wel klaar nu hoor, he, Gi!




Beelden weer naar de loods, LauraB, Nicole, Ivan en Joey............

[ Bericht 0% gewijzigd door Tuinfluitert op 03-02-2015 16:25:52 (Cap door PoezeligDing) ]
  dinsdag 3 februari 2015 @ 23:40:31 #71
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149345660

Naomi: Op welke ben je gezakt dan?
Giorgio: Op Engels eentje.
Naomi: Ohh.
Giorgio: Ja, is geen makkelijke toets.
Naomi: Nee, je hebt je best gedaan toch?
Giorgo: Ja is gewoon tyfus , ach, ik kan wel janken, echt, gaatje in de deur,
Naomi: Ja Gabriëlle zei al nou dat gaat niet goed.
Giorgio: Ah, echt niet verwacht, voor mijn gevoel ging het zo goed.
Naomi: Maar je hebt niet dat je nu het jaar heb weggegooid, je kan gewoon verder?
Giorgo: Uh,
Naomi: Dat je het een andere keer kan inhalen.
Giorgio: Dat is dus het probleem,
Naomi: Wat dan?
Giorgio: Het was in principe de laatste mogelijkheid, maar omdat ik met die dyslexiebende zit , kan er misschien uh, ik weet het niet ,dus uh ,
Naomi: Wat kan je nog doen vanaf hier?
Giorgio: Niks.
Naomi: En als je naar huis gaat?
Giorgio: Dan kan ik sowieso mijn toets herzien, ja, tentamen, is nog maar de vraag wat er gedaan kan worden.
Giorgio: Ik begrijp er echt helemaal niets van,
Naomi: Ik heb er gewoon buikpijn van.
(Naomi geeft Giorgio een knuffel )
Giorgio: Ik dacht echt ik heb een 8 ofzo.
Naomi: Weet je het cijfer ook al dan?
Giorgio: Ja,
(Elders in de loods zijn ze aan het fluiten)
Naomi: Dus nu is het afwachten?
Giorgio: Ja als ik hier uit ben pas weer.
Naomi: Dus eigenlijk zou je naar huis toe moeten?
Giorgio: Nou uh ik heb in principe nog geen, pfff,
Gaby: Giorgio, koeties lopen daar, de koeien lopen samen buiten,
Giorgio: Daar kan ik g*dverd*mme toch niets aan doen.
(Giorgio loopt naar buiten)
Wilco : Wat leuk!
Bjorn: Kijk!
(Bjorn ,Wilco en Mark door het raam naar de koeien)

Wilco: Leuk joh die kleine loopt een keer los.
Bjorn: Kom lopen.
Wilco: Dan kunnen ze gelukkig weer bij elkaar, dan is het weer in orde.
Gaby: Ja ze lopen al terug.
Bjorn: Die Klaver heeft er geen zin in, die denkt , bekijk het maar met je ellende,
Wilco: Chris er lopen nu twee koeien over de rotonde.
Bjorn: Gaaf.
Noami: Kunnen jullie niet alleen kijken, maar ook helpen?
Wilco: Hallo, jij staat ook met je handen in je zakken,
Bjorn: Wat hebben wij te doen met een koe van 700 kilo?
Naomi: Ach,
Bjorn: Wat ken ik nou meer dan jou, je kan er niet achteraan rennen, je moet ze toch naar binnen begeleiden.
Wilco: Kom we gaan even op koeien jagen.
Naomi: Ah, dit is toch onmogelijk ook, nee, nee,


[ Bericht 2% gewijzigd door Tuinfluitert op 04-02-2015 00:07:19 (Cap Chanel5, LS, FreshF, mazaru,) ]
  woensdag 4 februari 2015 @ 15:05:29 #72
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149358014

(In de nacht)
(Colinda en Wilco gaan buiten een sigaretje roken)
(Patrick doet ook een sigaretje)
(Terug in de loods, weinig lichten , Colinda en Wilco knuffelen elkaar)
Wilco: Snap ik wijfie.
(Colinda loopt richting haar slaapruimte, Wilco loopt nog even achter haar aan, raakt haar aan
,kussen elkaar,
Colinda: Baas,
Wilco: Doe je voorzichtig.
(Patrick loopt langs)
Patrick: Kutkop,
(Colinda en Wilco geven elkaar een kus)
Colinda: Welterusten.
(Bjorn achter de laptop)
Patrick: Zo nou ben ik officeel vrijgezel, top,
Patrick: Nou, geef maar een gil wanneer je klaar bent vriend, als ik af en toe explosief overkom, Don't take it personal, ik zit heel raar in mijn vel, dat is niet naar bedoeld, oke, ook voor de toekomst,
(Geen reactie van Bjorn)
Gaby: Slaap ze.
Patrick: Welterusten.
(Patrick was tot drie uur wakker en sliep op de bank in de huiskamer.

Foto door Utopiagekte , Flow3r.
  woensdag 4 februari 2015 @ 16:26:41 #73
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149360547
Gabriëlle regelde sumoworstelpakken, een bedankje/cadeau voor Joey, hij haar steunt tijdens sporten en afvallen. De pakken waren kort in gebruik. Zie de beelden.

Beelden Zeyina,
  woensdag 4 februari 2015 @ 17:27:47 #74
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149362219
(Gesprek schoonmaken, eten, lepels likken Colinda, Gabriëlle en LaurA)
Colinda: Chris pakt gewoon de lepels uit de lade, likt eraan en stopt het terug in de lade.
Gabriëlle: Nee, wanneer heb je dat gezien,
Colinda: Daarom was ik gisteren zo, weet je, er wordt wel elke keer gezegd, je moet rustig tegen hem blijven,
LaurA: Mag ik je wat zeggen daarop?
Colinda: Hij doet het bewust,
LaurA: Maar lieve Coll, hij doet het inderdaad bewust, maar een ding, je weet als iemand te ver gaat dan ben ik helemaal bloedlink,
Gabriëlle: Ja , ik ook,
LaurA: Maar hij haalt zo vaak het bloed onder mijn nagels vandaan, maar de beste taktiek om hem te behandelen, is gewoon keihard negeren, want hij doet het expres, want hij weet dat hij zo'n reaktie van jou terugkrijgt. Hij gaat lachen, ik zweer het je Coll, ik heb alles al geprobeerd met deze jongen. Negeren. Ik zei ook tegen haar , niet doen. Dat is het allerbeste met deze jongen. Hij zit ook met een kilometerse glimlach bij het centraal. Snap je?
Gabriëlle: Ja maar , volgens mij heeft hij geen flauw idee dat hij zo dom overkomt.
Laura: Dat is het ook, hij zet zich keihard voor lul. Hij wil juist een reaktie van jou uitlokken en jij bent al heel gauw van, waarom denk je dat ik al die conflicten had, ik doe dat al niet meer.
Gabriëlle: Weet je wat het is , Collie het slaat echt hard op jou, dat zie je meteen, je kan gewoon niet, en dat is gewoon zonde om te zien, snap dat je boos bent
Colinda: Ja , maar je staat daar met Joey drie uur te poetsen in de keuken, en jullie zijn weg, ja en daarna likt hij nog effe aan de lepels en gooit het weer terug in de lade, dan ga ik over de rooie,
Gabriëlle : Snap ik, het is dat ik het niet heb gezien,
Colinda: Dat had je eens moeten doen als Gabriëlle in de keuken was,
Gabriëlle: Juist,
Colinda: Dan had je dat lef moeten hebben,
Gabriëlle: Dat klopt ook,
LaurA: Vooral provoceren.
Gabriëlle: Maar vooral jou omdat hij weet dat hij jou kan pakken, bij mij moet hij dat niet proberen,
LaurA: Nee, bij mij ook niet, mocht dit nog eens gebeuren Collie, tik ons even aan, wij zullen je sowieso steunen. Echt, Collie het allerbeste is de negeerstand.
Gabriëlle: Maar ik vind het echt jammer dat jij je zo voelt.
LaurA: Het is jammer dat iemand je zo uitdaagt, om gewoon grappig te zijn,
Colinda: Daarom zei ik ook, ben je weer bezig om je televisiemomentje te pakken.
LaurA: Daarom moet jij proberen er boven te staan, en ik weet het hoor,
Colinda: Maar voor mij persoonlijk, ik ga niet meer voor Chris koken,
Gabriëlle: Ik ook niet
Colinda: Ik heb vorige week wel sla voor Chris gekocht, zo van ik bestel toch iets te eten voor hem,
Gabriëlle: Hij maakt zijn eigen eten ook nu hoor,
  woensdag 4 februari 2015 @ 18:31:40 #75
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149363812
LaurA: Denk dat het goed is dat jullie zo even naar Gaby toegaan en ik naar Patrick,
en het even duidelijk maken , ik naar Patrick toe en zo van ga jij de douche doen?
Hoe zie je het voor je, uhh, ik heb geen zin om politieagentje te spelen , pak je verantwoordelijkheid, je hebt iets gezegd en doe het dan ook,
Colinda: Ja maar , dan zal hij waarschijnlijk zeggen dat doe ik vanavond,
LaurA: En blablabla,
Colinda: Hij moet overdags niet slapen en in de avond , gewoon omdraaien,
LaurA: Ik denk dat we moeten stoppen met de blablabla, dit is de allelaatste dag dat we iets gaan zeggen, dan denk ik dat wij onze standpunt goed duidelijk hebben gemaakt naar de groep en we hebben net zoals gisteren al aangegeven, gaat dit niet werken, dan maken we ons eigen eetgroepje.
Colinda: Je zal het zien vanavond ,
Gabriëlle: Colinda en ik weer uren in de keuken hebben gestaan en wat er weer gaat gebeuren,
LaurA: Werkt het niet schat, dan gaan we een eetgroepje , dan hebben we heel duidelijk uhh, uitgesproken,
Gabriëlle: Oke? Ja, uh want je kan wel zeggen, weet je , als je de keuken pakt, op jouw verantwoordelijkheid, het is ziek om 6 uren per dag in de keuken te staan, is ziek, is niet voor 1 persoon, je kookt voor 15 mensen,
LaurA: Het is lelijk want het is hiervoor niet gebeurd.
Gabriëlle: Daarom bij Vanessa was het niet, dus het is gewoon ziek,
LaurA: Dus laten we er vertrouwen inhouden dat het vandaag goed gaat,
en morgen, gaat het niet goed ,dan is het toch heel duidelijk? En dan denk ik samen sterker dan een, wij drie staan achter elkaar, wij hebben de grootste irritatiebron,
Gabriëlle: Maar daarom ben ik gisteravond ook Joey gaan helpen weet je, dat is gedaan en dan wil ik nu kijken wat er verder gaat gebeuren, want we hebben zeker drie uren in de keuken gestaan ofzo?
LaurA: Hier is alles opgeruimd, daar ook,
Gabriëlle: Gaan we dadelijk koken Collie?
Colinda: Ja wij gaan dadelijk koken hoor,
LaurA: He, luister ik ga even een sigaretje doen en dan ga ik daarna naar Patrick,
Colinda: Denk dat we Gaby even de ruimte moeten geven na de challenge,kijken of ze aan de slag gaat, uit zichzelf
Gabriëlle: Ja precies.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')