abonnement Unibet Coolblue
pi_148870212
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.

OPROEP:

Iedereen die naar de stream kijkt kan aanvulling geven aan streamverslagen!
Spelfouten kijken we met alle liefde door de vingers O+ en zijn reuze blij met alle kanjers die verslagen maken O+
pi_148870506
Gisterenavond bleek dat Joey en LaurA hun leraar in het tattoo-vak aan de kant hebben geschoven.
Zij deze dit via de volgende mail:


Hier was Tattoo Martin niet blij mee en hij reageerde:
Hallo allemaal, en kijkers van het programma Utopia.
Via een mailtje vanmiddag om 14.55 hebben Joey en Laura, de samenwerking met mij (Martin American-x tattoo) opgezegd, zonder enige opgave van een reden. Hetgeen er dus ook toe geleid heeft dat ik Martin ook niet meer bij Utopia tattooeer. En ook alle gemaakte afspraken voor Utopia bij deze van de baan zijn ook al worden jullie door hun benaderd.

Ja uiteraard ben ik er van geschrokken en ook erg teleur gesteld in Joey en Laura, dat ze dit na mijn volledige inzet zo ff afdoen met een mailtje die ik zal bij voegen in dit stukje. Ik heb nu echt het gevoel dat ik alleen ben gebruikt voor het verkrijgen van de benodigde vergunning van de GGD. Ja dat voelt aan als een steek in de rug met een groot mes. Ik ga Joey en Laura dan ook nog een mail sturen of ze mij de reden van het beëindigen de samenwerking zouden willen geven, ik tast nu dus echt in het duister hierover.

Ook wil ik heet DUIDELIJK maken dat mijn naam Martin de Wit en American-x tattoo, dan ook ABSOLUUT niet meer in enige vorm dan ook met Utopia of Utopia ink in verband gebracht kan en wil worden. Alle dingen die zowel Joey en of Laura vanaf nu doen in de vorm van tattooeren niet met mij toestemming gebeuren, omdat ze gewoonweg nog niet kunnen tattooeren. Dus mensen wordt u benaderd door Utopia Ink, laat u niet bedonderen, ze kunnen namelijk nog geen tattoo zetten en de kans is groot als u dit laat doen het een slechte tattoo wordt.

Verder had Joey vanmorgen een uitspraak toen ik met Gabriëlle aan het tattooeren was, “dat ze genoeg klanten hadden die door hem en Laura getattooeerd willen worden en dat het hun niet uit zou maken of dit slechte tattoos worden of dat er kromme en scheve lijnen in zouden zitten”. Mijn reactie was maar niet onder mijn toezicht gebeurt dit.

Bij deze hoop ik jullie allemaal voldoende ingelicht te hebben over deze situatie, maar mocht iemand vragen hebben kunnen ze mij altijd bellen.

Vriendelijk groeten Martin


Deze ochtend rond half twaalf laat tattoo Martin weer van zich horen:
pi_148870755
Centraal
Val er net in, Colinda stelt een tribunaal voor, Wilco stelt een x tra stemming voor, om iemand er direkt uit te stemmen, Cris zegt, als ze willen dat ik wegga, dan ga ik.O hemel en Laub begint weer over die topi.
Ze hebben het grote lijnen team, en nu krijgen ze het "oplos team" bij moeilijke gevallen, de raad van wijzen, die gaan beslissen in geval van problemen. Ivan stelt voor de jongsten, andere vinden het niet democraties, ze gaan stemmen voor een raad van 3 Een paar willen niet , in de raad, en cris vindt het moeilijk om zonder er over na te denken te beslissen. Gemeenschapsraad zijn geworden, na de stemming, Gio, GAbriella en Laura.

Nicol wil een avondklok om 22u, een maal in de week, het gaat het worden op woensdag.

Joey heeft een harde schijf gekocht voor de computer, om meer opslag te hebben.

De rose kamer wordt een waskamer, er zijn 5 mensen die boven willen slapen.

Verder technisch gesprek over de bouw, Wilco is onder zijn budget gebleven

De telefoon is kapot, en er komt een nieuwe, SSS ( samsung) Joey stelt voor een vaste telefoon, met een draad, zodat hij altijd op zijn plaats is. Printer is ook stuk.

Voor 1500 wordt de hut van Colinda neergezet, Patrick doet de afwerking.

Gio en de markt, hij maakt zich zorgen, er zijn maar 100 bezoekers aangemeld.

Het duurt me te lang!!

[ Bericht 36% gewijzigd door jovencita01 op 20-01-2015 13:02:06 ]
pi_148875514
15u

Het HEMELSEGERECHT heeft vanmiddag een straf uitgesproken, na het in dienst treden van deze raad, ging het tot veroordeling over, van een zaak die speelde van "voor" de raad aktief was, echter het gaat maar om één zaak uit het verleden, de zaak Ivan/Patrick, de laatste werd niet schuldig bevonden als uitlokker, de eerst Ivan, werd veroordeeld door de raad, bestaande uit Gio ( die in het verleden ook geweld heeft gebruikt) Laura (die in het verleden ook geweld heeft gebruikt) en Gabrielle. Ivan kreeg de straf opgelegd, en moet 10dagen corvee verrichten. Vervolgens werd dit aan hem medegedeeld, hij accepteerde dit, en liep weg. Een van de raadsleden wilde hier nog een toelichting op geven, maar Yvan was al weg. Na beraad, besloten de raadslieden de veroordeelde weer terug te halen, Gio ging hem halen, maar Yvan was niet bereid om terug te komen.

Aangezien deze zaak, van Ivan, uit het verleden, voor het in dienst treden van de raad, plaats heeft gevonden, zou het aannemelijk zijn, dat ze andere zaken uit het verleden ook gingen behandelen, maar deze stonden niet op de rol, misschien komt dat nog, of zal deze laatste zaak niet ontvankelijk worden verklaard?

Op geen enkele wijze werd er melding gemaakt, en werden er verzachtende omstandigheden gemeld, wat toch wel zeer op zijn plaats zou zijn geweest, gezien Patrick toch een duidelijke aanleiding heeft gegeven, door het uitlokken van de beschuldigde, Ivan.
pi_148880328
16.50
Ik val net binnen
Bijeenkomst van Het hemelsegerecht
Toelichting van het vonnis
Lau, vond het zielig dat Patrick, na het voorval op de grond lag. Gio haalt aan dat hij sorry zegt, en dat het dan over is.
Ivan vraagt om een gelijk voorbeeld. Gabrielle zegt dat mensen bang waren en het een heftige situatie vonden. Tevens meld ivan dat het oordeel, eis, wel erg snel is genomen. De beslissing werd genomen over het voorval, Patrick was wel erg van streek, meldt Gio.

Ondertussen valt de stream eraf.

We komen terug met streams, en ze gaan nu centraal ermee, het Hemelsegerecht gaat zijn oordeel uitspreken.

(ik hoor dat er weer een kachel stuk is)

Gio: gaat het vonnis toelichten,
Patrick en andere mensen waren gechockeerd, hij moet alle huishoudelijke klussen in huis doen voor 10 dagen ( Cris gaat weg, die vind het kinderachtig gedoe) Ivan heeft verteld dat hij de santie niet gaat uitvoeren.

Yvan vindt het niet oke dat er naar hem niet is geluisterd, en het binnen een pennestreek een oordeel hebben geveld, naar de achterliggende probleem werd niet gekeken, hij is alleen maar voor de groep bezig, en wil het voor 7 dagen doen.
Lau zegt dat hij wegliep, wat ze hem wilde vertellen was dat de sanctie zou zijn als hij het niet zou uitvoeren, Gio maakt er een heel ander verhaal van. Aangezien Ivan het niet gehoord heeft maar wij wel kan Gio nu een verhaal maken alsof ze een uitleg zouden geven.

Gio wilde hem terug roepen om hem te vertellen wat de sanctie zou zijn, als hij het niet zo uit zou voeren.

Wilco vind het ook over de top, Lau begint weer fuck etc. tegen Wilco

Mark vraagt of hij in hogerberoep kan.

Nicol vindt 10dagen te lang, 7 dagen vindt zij normaal.

Lau zegt je kan het ik veeg, ik was, en doe het erbij,( maar juffr. jij werkt niet in de bouw je buffelt niet)

Yvan twijfelt aan de kunde van Gio. Ivan valt over het feit, dat hij niet gesproken heeft met hem en met Patrick, Patrick is het daar mee eens.

Gio wil de handdoek in de ring gooien, maar de anderen willen het niet. Nu wordt er gevraagd aan Patrick of het HEILIGEGERECHT met hem heeft gesproken. Colinda ja... er weer tussen ja...

Patrick stelt voor om het samen te doen Patrick en Ivan samen.

Laub heeft een verhaal dat het niet goed gelopen is, ( het eindigd waarschijnlijk dat het een toekomst beeld wordt)

Gio haalt aan dat Lau, haar 24uur zou aanvragen na het gebeuren ( vaak heb ik haar hier over gehoord)

Lau weer lady like uit de bocht

Laub vraagt of hij er mee akkoord gaat, Gio stapt uit het HEMELSEGERECHT ( Ivan weet niet wat hij gaat doen)

Ivan zegt binnen 15min is de beslissing genomen, en daar heeft hij gelijk in.

Het is klaar, ze gaan eten, en gelijk krijgen we de melkkoeler SL

Weer terug, Joey zegt we hebben een raad, Ivan gaat er niet mee akkoord, en Ivan wil een ander traject ingaan, en niet iets met een pennestreek, binnen 15min een beslissing.

Gio had ze beiden moeten horen, Gio vraagt hebben wij het dan niet goed gedaan, ja zegt Ivan jullie hebben het niet goed gedaan. Wilco was er ook bij, en volgens Gio heeft Wilco een vooroordeel. Wilco zegt dat het niet oplossings gericht, maar straf gericht.

En weer de melkkoeler SL

Ze schakelen over op de rookbank met Lau en Laub, Lau weer met lady like uitspraken, ze wil Mark een baksteen naar zijn hoofd gooien

Er wordt nu gegeten, er ontbreken een aantal, en Patrick is weer een epistel aan het schrijven.

Lau en Laub weer terug, en gaan aan tafel, Yvan, Patrick, Gio en Cris ontbreken.

Lau lust weer geen advocado

Ze eten pangafillet, volgens Mark brakwater vis, nee gekweekt, waar allemaal antibiotica in het bassin gegooid wordt

wederom de melkkoeler

Yes bijna allemaal aan tafel

De melkkoeler weer erg populair vanavond

Gabriella in gesprek met Yvan ( ondertussen Patrick ZK) Yvan legt uit dat zijn irritatie level hoog is, en legt uit, het probleem met die e mail, hij vond dat hij zijn naaste (Nicol) pijn deed. Hij werkt aan zijn opvliegendheid, op de universiteit, ging hij alleen naar de bibliotheek om rustig te zijn/worden. Weg weer, de melkkoelers.SL

Gabriella heeft veel meer respect voor Yvan nu, na zijn uitleg. Hij heeft geen geduld meer met een aantal mensen, oa Patrick, hij heeft ook geen geduld meer met mensen die dingen beloven en het niet doen.

Wederom SL de melkkoelers

[ Bericht 8% gewijzigd door jovencita01 op 21-01-2015 20:06:29 ]
  woensdag 21 januari 2015 @ 01:29:28 #6
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_148897505
LaurA: Jongens de winnaar van 2015 wie zal dat worden?
Joey: Ja wie weet.
LaurA: Denk jij dat je hier blijft tot december 2015 Joop?
Joey: Dat is heel afhankelijk hoe ik mij voel en wat ik doe.
Mark: Weet je, ik heb een heel raar gevoel dat het gewoon voortijdig stopt.
LaurB: Ik denk dat ook.
Wilco: Ik ook.
LauraB: Ik denk dat het van de zomer stopt.
Naomi: Echt waar?
Mark: Dat zegt mijn onderbuik.
Wilco: Ik denk op een gegeven moment uhh we gewoon genoeg verdienen, nee, echt dat denk ik echt, dan hebben we van alles hier staan, hebben we een hoop lol maar dan houdt het ook op.
Laura: Je kan zeggen wat je wil, maar een groep verandert, is net als de eerste Big Brother die is leuk, maar een tweede is het toch vaak net niet, zo zie ik het , zo bekijk ik het.
Mark: Ja, maar we zitten nog gewoon in de eerste, nog steeds ja,
Wilco: Het is wel 2.0, ja nee, het vordert gewoon, het loopt door,
LaurA: De mensen veranderen.
Wilco: Big Brother stopte gewoon.
Mark: Dan kwam er een winnaar en
LaurA: Ja maar straks zijn er hier geen oude inwoners meer, maar het kan in principe tot 2018 door blijven draaien, maar ik bedoel er zitten dan geen oude bewoners meer in.
Wilco: Oude?
LaurA: Van het eerste uur, dit is nu Joey, Gio en ik en dan krijg je Laupie, Colinda, Ivan, op een gegeven moment verandert dat.
  woensdag 21 januari 2015 @ 01:52:49 #7
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_148897839
Laura: He Chris heb jij dat kruis weer op de akker gezet?
Chris: Ja uhh,
LaurA: Waarom?
Chris: Het is het kruispad, het is de bedoeling dat er nog meer dingen op de route komen te staan, jullie willen hem weg hebben?
LaurA: Ja, ja het lijkt net of er iemand onder ligt.
Chris: Er staat ook wat op geschreven.
LaurA: Wat dan?
Chris: Moet je zelf maar kijken.
LaurA : Bij dat plekje heeft Ron het as van zijn broer begraven, dus ik kom daar sowieso niet graag.
Chris: Er staat een boodschap op het kruis, voor mij is het een teken van vrijheidsuiting.
LaurA: Wat voor boodschap?
Chris : Kijk zelf maar. Het kruis staat er vanwege een rondleiding, als iets je niet zint, dan haal je het maar weg, ik vind het bizar dat jullie tegen zijn, ik heb met Gaby allang gepraat.
LaurA: Gaby kom je even?
Gaby: Waar gaat dit over?
LaurA: Ik dacht ik haal je er even bij, gaat over het kruis.
Chris: (loopt weg)
LaurA: Ja loop maar weer weg daar ben je goed in.
Gaby: Het kruis staat weer op de akker,
LaurA: Dat zag ik ja,
Gaby : Ik dacht ik ga naar buiten en ga even de rust in en zie dat kruis weer op de akker staat, Chris schreef er een tekst op,
LaurB: Wat voor tekst?
Gaby: Geef ons kracht en vrede in ons hart. Ik zei hartstikke lief van je dat je het kruis er weer op heb gezet, en dacht laat maar, hij heeft het er neergezet, maar laat mij er buiten.
Chris: Ja,
LaurA: Ik hoop zo graag dat de stemming snel is, ik hoop zo dat je oprot, jij kent het centraal niet, je hoort dingen te bespreken, ik denk dat jij er helemaal niet bij hoort, jij kan alleen maar weglopen, daar ben je goed in. Nou ga effe baksteentjes sjouwen.
Chris: Nou,
Gaby: Hij bedoelt het goed.
LaurA: Weglopen, nee, doei, jongen, moet je niet in de kas slapen.
LaurB: Lauw.
Chris: Wat dat betreft ben je nog precies hetzelfde als toen je hier binnenstapte.
(paar minuten later)
LaurB: Het kruis moet er gewoon niet staan, daar is Gaby het helemaal niet meer mee eens.
Wilco: Tuurlijk.
LaurB: Heb jij sigaretten want ik heb ze niet.
Mark : Is dit in scene gezet.
  woensdag 21 januari 2015 @ 01:59:34 #8
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_148897911
Gio: Je laat me gapen, tot hoelaat zullen we doorgaan met studeren?
Naomi: Het is nu half 11.
pi_148910234
15u

Val er net in, Colinda geeft Patrick de "bons" Colinda onderbouwd het, maar Patrick wil het niet accepteren, ze verteld dat het geen goede relatie is in die omstandigheden. Ze zijn te snel van stapel gelopen. Patrick haakt terug op dingen die Colinda gezegd heeft, oa samen naar buiten gaan, bestaat dat dan niet meer? Vervolgens vraagt hij of het huisje maken goed is, en dan ben ik niet meer goed.
Hij stuurt haar naar buiten, en ze zegt je kan komen als je hulp nodig hebt, nee dat hoeft niet er zijn 13 anderen, ja antwoordt Col die weten het al, O zegt Patrick, dus ik ben de laatste die het te horen krijgt, nee zegt Col er zijn een paar die het weten.

Tussen de bedrijven door, begrijp ik, dat ze verteld heeft dat ze gevoelens heeft voor Wilco.

Wederom zegt ze dat ze het heel vervelend vind zoals het is gegaan, en hij stuurt haar weg!

Huilend en snikkend blijft hij alleen achter, en in zichzelf pratend zegt hij "ik geloof het gewoon niet" .
pi_148910947
15.15u

Pret in de tent, de post komt aan met de nodige kleding pakketten, schoenen kleding etc. niets is te gek.
Lau staat klaar om Colinda op te vangen, en ze wil direkt met haar gaan lopen, lees praten. Colinda vertelt het verloop van het gesprek met Patrick, dat het vanochtend toch niet tot hem was doorgedrongen dat het over was, colinda voelde zich gekwetst door Patrick. Nog even wordt Joey erbij gehaald, en krijgt het zelfde verslag. Laub er nu ook opeens bij (verbaast me niets) Joey gaat vanmiddag met hem praten.

Bij de boodschappen van Patrick kwam ook een luchtje binnen voor Col, hij zou het bewaren. Op het zelfde moment zegt hij, het zal wel los lopen met Col.

15.40u
Lau staat met Patrick te praten, en hup Laub er weer bij, en wederom de tranen, Laaf stuurt hem naar de fiets.

[ Bericht 4% gewijzigd door jovencita01 op 22-01-2015 00:36:20 ]
pi_148916599
Leuk dat er weer meer mensen streamverslagen posten, maar hou rekening met het feit dat niet iedereen bekend is met de bijnamen van de bewoners die in de COS gebruikt worden. Gebruik dus in streamverslagen altijd hun echte naam.
pi_148924010
^O^
pi_148936265
Dag 387 – 22 januari 2015

‘God is goed’
De kerk die Gaby heeft benaderd is geaariveerd en ze nemen wat zaken door. Het podium wordt besproken, maar ook hoeveel mensen de kerk beeneemt. Het zijn er een stuk of 25/30 zonder gasten. De band die ze meenemen zal bestaan uit 4 zangeressen, een drummer, 1 basgitarist, 2 gitaristen en 1 toetsenist. Het podium is waarschijnlijk te klein voor zoveel mensen, dus er moet een nieuwe podium gemaakt worden. Ook zal er een persoons preken die erg van het padje af was en door de kerk tot inkeer is gekomen en nu ook veel nieuwe mensen naar de kerk trekt. Gaby zal ook spreken. De Kerk is aan het groeien en wil graag een nieuw kerkgebouw kopen, dus een collecte zou mooi zijn, maar de man zegt al ‘misschien ligt dat te gevoelig.’ Gaby en Giorgio vinden het goed en hij is daar vrij in om het te doen of niet, maar wat vinden de raadsleden van de gouden pot ervan? Verder worden er nog wat andere kleine zaken besproken en natuurlijk veel over God gesproken.




Bjorn op het ijs en maakt selfies
Bjorn heeft zonet de sterkte van het ijs op de vijver getest en het is nog te zwak om op te staan. Ook loopt hij wat heen en weer met de telefoon te klooien. Hij wordt gebeld door de juf van Giorgio die ivm een afspraak zijn les een uur later wou beginnen.




Ivan bezig met zijn taakstraaf
Ivan is de hele ochtend al bezig met zijn taakstraf en lijkt alles grondig aan te pakken. Ondertussen wordt er ook nog flink lawaai gemaakt in de loods door Wilco, wanneer het stil is vraagt Ivan aan Wilco of hij een schroef wil plaatsen in de badkamer. Als Wilco klaar is, gaat Ivan weer verder, maar af en toe spreekt hij iets koerdisch uit, wat wij natuurlijk niet verstaan.


pi_148936633


[ Bericht 100% gewijzigd door Odaiba op 22-01-2015 11:27:00 ]
pi_148937555
Het centraal van 22 januari 2015
We gaan vroeg centraal op aandringen van Laura B. Onderwerp: Schoonmaken voor Live in de Loods.
Na 5 minuten zit iedereen, op Ivan na. Joey neemt het woord.



☭ Deze editie wordt niet zo groot als voorgaande edities, wat Joey beter vind.
☭ De rollen worden uitgedeeld door Joey. Zie onderstaande verdeling

Rolverdeling tijdens Live in de Loods
Garderobe Laura | Laura B
Bar Nicole | Bjorn
Runners Chris | Joey
Merchandise Colinda
Foto’s Naomi | Gaby
Entrée Georgio | Joey
Le luifel Mark | Wilco

Ivan trekt zich terug en Joey vult het op. Ivan heeft woord bij daad gevoegd door niet meer te helpen met andermans evenementen/projecten, omdat dat toch niet wordt gezien en hij nu enkel voor zichzelf gaat werken.

☭ Werken vanavond betekend ook opruimen vanavond. Groep Akkoord
☭ Bewoners zonder taak gaan ondersteunen. Groep Akkoord
☭ Wilco wil alle ruimte om zijn werkzaamheden af te krijgen voor vanavond. Groep Akkoord
☭ Laura & Laura B zorgen voor de was. Groep Akkoord
☭ Banken gaan naar gym onder de vide zover en mogelijk tegen de wand. Groep Akkoord
☭ Spullen van de gym moeten ook ergens heen, maar de banken gaan niet naar buiten. Groep Akkoord
☭ Wilco wil de keuken ook afgemaakt hebben voor vanavond en wil daar 2 mensen opzetten. Hij wil alles betimmerd hebben en niet tegen gips aankijken. Groep Akkoord
☭ Om 15:00u moet er worden gestart met opruimen/opbouwen. Groep Akkoord
☭ Om 20:00u komen de mensen.
☭ Planken blijven liggen en worden niet opgeruimd, Wilco heeft ze nodig en wil niet opgehouden worden. Groep Akkoord
☭ Picknicktafels gaan naar Le luifel. En alle sauzen zijn vanavond gratis. Groep Akkoord
☭ Er wordt stilgestaan bij het feit dat dit de eerste keer is voor naomi, bjorn, gaby en gabriëlle.
☭ Er moet een beter plan komen om mensen binnen te laten ipv met een lijstje werken. Er is een scanner geregeld en dit zou een stuk sneller moeten werken. Ook moeten ze via de achterkant naar binnen, dan zijn ze gelijk bij de garderobe. Groep Akkoord
☭ Laura B gebruikt deze gelegendheid om haar Academy te promoten. De acadamy gaat over dierenrechten, veganisme en de verhouding tussen mens en dier, is op 29 januari en kost 10 euro. Groep Akkoord
☭ Wilco haalt aan dat Chris gratis rondleidingen gaat geven door de tuin en de loods tijdens de markt. Groep Akkoord
☭ De markt trekt iets aan. Veel vaste gasten willen nog steeds komen. Giorgio hoopt ook nog op veel nieuwe mensen willen komen. Er komen muzikale versnaperingen, een hollandse haringkar en allerlei spelletjes. Ook heeft Laura B hanenpakken geregeld voor een hannegevecht tussen de Utopianen. Groep Akkoord
☭ Chris vind dat bewoners er niet vanuit mogen gaan dat utopianen gratis eten etc krijgen. Dus betalen, tenzij aangeboden. Wilco wil dat er ook gewoon betaald wordt voor le luifel, maar zegt al snel dat het een grapje is. Groep Akkoord
☭ Colinda meldt da het Darten waarschijnlijk op 28 februari gaat plaatsvinden tussen 19:00u en 23:00u. Het is maar 1 avond, gaat via het knock-out systeem. De prijs is een gouden bokaal. Kan altijd nog teruglopen bij succes, maar niet via een ranking. Groep Akkoord
☭ Gaby heeft een update over de kerkdienst. Hoopt op een go van iedereen. Ze komen met inboedel en licht etc, ook koffie en thee wordt verzorgd. Enigste wat geregeld moet worden is een podium en tafels en stoellen. Ze gaat een folder maken en die komt op de webshop. Entree is gratis. Aankomende zondag. 150/200 mensen worden verwacht. Kerkdienst is savonds. Gaby gaat kruisjes maken. Laura wil merchandise aanbieden.Er worden geen stoelen gekocht, huren is goedkoper. Gaby gaat in het voorprogramma nog steeds zingen. Iedereen is benieuwd. Ze gaat het nmmer Ghost zingen van Elle Henderson, maar dan is een gospel versie. Groep Akkoord
☭ Chris is 21 februari jarig en wil een feestavond organiseren, ook voor mensen van buitenaf. Hij wordt 33 jaar en hoeft geen cadeaus, enkel een hand. Hij zorgt voor muziek etc. Groep Akkoord
☭ Patrick is op zoek naar een doosje die hij nodig heeft en in de Bay lag. Niemand weet ervan. Wilco lacht een beetje uit leedvermaak.
☭ Bjorn heeft weer een nieuw artikel voor in de Valentijnbox. Vanaond wordt hem nog niet, met de markt is het wel beschikbaar.
☭ Laura geeft aan heerlijk geslapen te hebben. Iedereen heeft lekker geslapen en Wilco vind het een goed plan. Patrick slaapt de komend dagen in de hangmat om zichzelf terug te vinden. Hij vraagt begrip van de bewoners.
☭ Laura nodigt Gabrielle uit om vanavond samen bij de Garderobe te staan, want daar is het toch lekker rustig.
pi_148937678
Ivan praat niet meer met ''matennaaiers''
Na het centraal hebben Joey, Giorgio en Laura B een kort gesprek. Ze vinden het vreemd dat Ivan niet wil werken vanavond en zeggen dat hij niet in een beste stemming is omdat hij Giorgio, Joey en Laura B matennaaier vind en ook niet meer met ze wil praten. Laura B vind juist dat vrienden alles tegen elkaar moeten kunnen zeggen. Ondertussen is Ivan in een stevig tempo bezig om de klusjes af te maken. Hij puft het af en toe eens uit en lijkt er nog plezier in te krijgen ook, maar wordt vast gevoed door boosheid en teleustelling. Joey geeft nog aan dat dit allemaal niet zover had hoeven komen, want het gaat uiteindelijk nergens over.


pi_148939284
Afwerking van de groene slaapkamer
Een plank sluit niet mooi aan op de andere en dus moeten er 3 inwoners even op de plank gaan staan zodat Wilco hem vast kan schroeven. Ook Ivan helpt zijn maatje mee die voor hem opkwam in het centraal. Als het klaar is vind Wilco de plank toch niet mooi en omdat hij op ooghoogte zit wil hij een mooiere plank gebruiken en deze op de branstapel. Plank gaat er dus weer af, alle moeite voor niks en een nieuwe plank past goed en dus kan Wilco het in zijn eentje.





Het kruis van Chris(t) staat nog steeds
Grote woorden gisteren van Laura en Laura B over het kruis dat Chris weer overeind heeft gezet. Ze mochten hem van Chris zelf weghalen, maar rond 12:30u staat hij er nog steeds.

pi_148939973
Ivan sluit zich aan bij Chris en zijn gecontroleerde anachistische beweging
Chris heeft er bij een aantal bewoners al over gesproken, hij wil een gecontroleerde anarchie in Utopia en is een beweging begonnen. Ivan was gelijk geintreseerd, want hij is helemaal klaar met het huidige systeem en Chris de hand geschud en zegt dat hij meedoet en erachter staat. Chris heeft een paar basispunten die gerespecteerd moeten worden, daarbuiten is iedereen vrij om te doen en laten wat hij wil.



Joey en Laura en gaan morgen tatoeëren
We hebben niet veel van het gesprek mee kunnen krijgen, maar Laura gaat morgen op haar been tatoeëren en Joey mag dit doen bij een nieuwe tattoo juf. Laura en Joey vinden dit erg vet en hier hebben ze zolang op gewacht. Ik denk dat iedereen onderhand wel weet wat er met Martin is gebeurd en wat Martin hierover te zeggen heeft. Laura loopt de loods binnen en roep ‘Joey en ik ga morgen lekker...’’ en erg volgt een Streamlock. Na de SL is Laura is gesprek over Bjorn en zegt dat ze de namen van haar dierbaren Anthony, Roné en Amy op haar been gaat tatoeëren.




Ella Henderson - Ghost
Dit is trouwen het nummer wat Gaby vanavond in het voorprogramma in een gospel versie gaat zingen.


De bar gaat naar binnen
De bar gaat naar binnen en er volgt weer een streamlock, aanleiding is onbekend. Ik mag hopen dat ze de bar nog wel even een flinke poetsbeurt geven, want hij heeft weken buiten gestaan.



[ Bericht 6% gewijzigd door Odaiba op 22-01-2015 12:54:20 ]
pi_148940935
oude banken moeten naar de klote
Er is nog weing over van duurzaamheid in Utopia. Oud spul eruit, nieuw spul erin. Zo ook de oude banken waar niemand nog ideeén bij heeft. Laura B helpt maar al te graag mee met sjouwen om die afgrijzelijke dingen niet meer te hoeven zien en Giorgio enn Joey sloopt ze met plezier.




Love talk
Laura en Naomi lopen samen en Laura wil weer de details horen van Naomi omtrent Naomi en Giorgio. Laura weet dat er gisteren dus blijkbaar bijna is gekust door de twee. Ze vraagt Naomi of ze dat had gedaan als Giorgio zou beginnen. Hier antwoord Naomi ‘Ja’ op. Als ze willen zitten, roept Laura nog dat de zenders op de jas moeten. Kennelijk hoeft hier geen geheim gesprek gevoerd te worden door Laura. Naomi heeft haar zender niet eens bij zich en ze halen deze op speciaal op Laura zegt dat ze nu niks moet zeggen. Laura zegt dat ze het spelletje gewoon mee moet spelen en wat er in de brief staat van Isa. Naomi zegt dat Isa er niet blij mee is, maar dat de familie van Giorgio het wel snapt. Naomi wil dat het gevoel weg gaat, maar dit gaat niet volgens Laura. Hoe harder je er tegen vecht hoe moeilijker het wordt, en spannender, maar het gebeurt hier gewoon. Naomi denkt dat Giorgio het wel wil, maar niet toelaat en er volgt weer een streamlock. Ze bespreken nieuwe codetaal blijkt achteraf. Maar wat wil je zelf vraagt Laura, het gewoon gezellig hebben zegt Naomi waarop Laura zegt nou go with the flow, ga ervoor. Ze weten niet wat er is afgesproken met Sam en Isa. Volgens Laura moet ze hier gewoon maar eens met Giorgio over praten. Giorgio ziet zichzelf weer als vrijgezel, zegt Naomi. Laura is blij dat Giorgio, Joey en Laura B er nog zijn van de oudere garde. Naomi wil een ja of nee, en geen getrigger. Naomi zal het nooit uit haarzelf doen. Laura zegt goed zo, laat hem maar moeite doen. Laura is weer bijgepraat en ze gaan weer naar binnen. Ondertussen hebben ze het over Gaby haar zang. Naomi vind het wel mooi, maar Laura heeft nog niks gehoord.

pi_148941531
Ivan wordt een outcast
Ivan is boos op Laura, Laura B en nog een aantal bewoners. Ze weten niet wat ze fout hebben gedaan en vinden het gedrag van Ivan nu averechts werken. Ze vinden het sneu voor Nicole want die staat er tussen. Ivan schijnt de fotolijst stuk gemaakt te hebben die ze gebruiken tijdens de markt. Ook heeft hij een waxinelichthouder weggegooid, die Laura B later zelf uit de container heeft gevist. Laura B maakt zich er nog druk om, Laura is er wel klaar mee en het doet haar allemaal niks, want ze weet niet wat ze fout heeft gedaan en gaat lekker genieten deze 3 maanden. Zaterdag komt haar familie langs. Ze laten Ivan lekker met rust, zoals ze wel met meer bewoners doen.


pi_148946520
16u
Joey komt er net achter dat er geen stroom is op de bierpomp ( dus geen gekoeld bier) ook de stroomvoorziening van de postmix is er niet. Gio zou het maken zegt Wilco, maar dat gebeurd nu pas, na het wederom vragen.

Gabrielle staat wederom achter de pannen/koken

Colinda zit iets onduidelijks te doen, aan tafel in de loods, maar ja wel "zichtbaar"

Gaby Joey Laub en Bjorn, hebben het over een pakketje, wel of niet verzenden, ook erg aktief. O het gaat over een poster. Bjorn zegt "sommige mensen zijn ook erg..... lief....."

Joey en Laura, gaan morgen tattoeren, meldt Joey aan Nicol

Laub heeft zich nu bij Colinda gevoegd, Laub is ook echt een wormvormig- aanhangsel, gezellig... en leuk...

De baby van de loods (Naomi) ligt nu op de bank, in het land der dromen

Gaby achter de computer en maakt een tekst voor de webshop.

Ze gaat zo even tutten, en Naomi, herrezen uit het land der dromen, maar nog steeds horizontaal, doet een jurkje aan vanavond, zucht en steun, en gapen, haar handelsmerk

In de bij- keuken zijn Mark en Wilco, weer met aardappels bezig, en Colinda, in haar oma jasje, assisteert Gabrielle in de keuken.

16.30u
Accuwissel

AS zondag gaan ze veganistisch eten, vindt Laub zo gezellig, ( dit met oog op haar lezing) Gio, Mark en Wilco doen niet mee, die laten de friettent overuren draaien, met frikandellen etc Jammer was een leuk gesprek en SL

17u
De spullen voor het avondgebeuren, boxen geluids- instalatie, worden binnen gebracht, het is wederom Gabriella die aan het vegen is, na het koken, die werkt haar ballen uit haar broek, Laub, het wormvormig aanhangsel, hoor je alleen maar zeggen "top" op de achtergrond

[ Bericht 5% gewijzigd door jovencita01 op 22-01-2015 17:11:12 ]
pi_148952438
Het feest kan bijna beginnen
De buikjes zijn gevuld en de energiemeter ook. Gaby gaat beginnen met haar soundcheck, en sommige zitten hiernaar te kijken vanaf de vide. Ondertussen is Naomi weer haar make-up aan het doen en heeft zelfs nog even tijd gehad om Giorgio op te maken, wat er ook snel weer af ging.



Thomas Berge is gearriveerd
Het is 18:45u en Thomas betreed het terrein. Hij heeft 2 andere met zich mee genomen, een man en een vrouw. Ze lopen de loods binnen terwijl Gaby bezig is met haar soundcheck. Thomas Berge vind het echt heel cool. Hij vind het op beeld een stuk kleiner lijken dan het in Utopia lijkt. Hij heeft er veel zin in. Joey, Giorgio houden gelijk even een praatje. Laura B gaat zorgen voor een drankje. Bjorn en Joey zijn wel bekend met zijn vorige album, Bjorn heeft deze zelfs vaak geluisterd in de auto. Thomas heeft best veel Utopia gekeken, maar volgt het nu z af en toe nog eens bij te blijven. Patrick stelt zich voor, maar bekent eerlijk helemaal niks te weten van zijn muziek, maar kijkt ernaar uit om het live te luisteren. Thomas heeft vandaag de hele dag tv gekeken op bed, Under The Dome.







Laura is klaar met douchen, en moet zich nog opmaken. Naomi zou haar haar doen. Terwijl ze wacht spuit ze eerst nog even een bus haarlak over haar gezicht. Ondertussen komt Patrick de slaapkamer en geeft alvast door dat hij vanavond binnen gaat slapen, omdat het veel te gezellig is.



Soundcheck Gaby continues
Iedereen lijkt er veel zin in te hebben, vooral Naomi is al in een echte feeststemming. Veel bewoners reageren positief over de zangkwaliteiten van Gaby, wat misschien enkel nog maar een paar zanglesjes nodig heeft volgens Ivan. Ook Thomas zegt dat het harstikke goed gezongen is. Ivan vond de vorige sessie beter, Gaby zegt dat dit meer uit haar buik gezongen is.



pi_148952719
Nicole geeft Thomas een rondleiding
Nicole laat thomas alle slaapkamers zien. Thomas lijkt echt interesse te tonen, en vind het allemaal erg leuk. Nicole legt uit dat Gabriëlle en Colinda het koken overnemen van Vanessa. Thomas wil ook de Tattooshop zien en Laura neemt ze mee. Thomas wil ook graag een tattoosleave op zijn arm. Gaby is buiten alleen aan het zingen. Het is bijna zover en het kan bijna niet anders dat Gaby zenuwachtig moet zijn.






pi_148953634
Naomi en Laura maken zich druk om hun verschijning
Naomi is al vroeg klaar, maar Laura staat zich druk te maken over vanalles. Kan mijn haar nog wel? Waar laat ik die zender? Ik moet mijn tanden nog poetsen! Naomi haar zender zit iig iets onder haar linker schouder, waar het niet opvalt, maar waar het ook niet lekker zit. Thomas, Joey en Laura B hebben het over psychedelic rock.




Bezoekers lopen de poort binnen



Ik ga nu stoppen met actief verslagen schrijven voor vanavond. Misschien ontploft de boel later nog, dan ben ik terug :)
pi_148957668
Shanice is er ook
Shanice, de date van Chris is uitgenodigd door Giorgio en heeft haar moeder en 2 vriendinnen meegenomen. Ze weet inmiddels de weg, dus Giorgio hoeft niks te vertellen. Als ze haar jas wil inleveren bij de garderobe komt ze Chris tegen. Ze geven elkaar een kus op de wang en Chris zegt ‘Leuk dat je hier weer bent, gezellig’ en loopt vervolgens weer de woonkamer in. Ook Laura herkent haar nu.




Gergio aan het werk in de Le Luifel
Giorgio struint met een bezoeker wat over het terein en al snel belanden ze bij Le Luifel of frietjes te scoren. Ook komt er een ander bezoeker aan die ze niks willen weigeren, dus is Giorgio al snel het werk van Wilco en Mark aan het doen en lijkt er plezier in te hebben. Het wordt nu erg koud en ze gaan de loods weer in.



Chris en Giorgio in gesprek
Chris is in gesprek gekomen met wat bezoekers over de tuin werkzaamheden van Chris, een hobby waar Chris niet over op kan houden met praten. Giorgio is in gesprek met 2 meiden. Hij is niet van plan om tot het eind te blijven dit jaar, maar wil een paar maanden blijven en in September weer verder gaan met zijn studie. Ook komen Wilco en Patrick ter sprake en dat het door hun nergens meer over gaat en het groepsverband helemaal uit elkaar getrokken wordt. Al snel gaat het over Isabella. Gorgio zegt ‘dat ze niks meer hebben’ en net op dit moment trekt Wilco Giorgio mee, maar het lijkt me nu duidelijk dat er geen toekomst meer inzit en Giorgio hele andere prioriteiten heeft dan het na Utopia weer op te pakken met Isabella.




Postmix naar de klote
De postmix is kapot en Wilco en Giorgio staan voor een raadsel om het weer aan de praat te krijgen. Hij geeft alleen nog maar water en er slaat een kleppie vast, volgens Wilco. Ze proberen nog een paar dingen, maar het lukt maar niet. Volgens Giorgio is die naar de tyfus. Ze kunnen het niet opvangen met flessen, omdat er simpelweg niet genoeg in de loods meer over is. Wilco zegt ‘we hebben, siroop, koolzuur en water, gewoon doorelkaar mixen’, maar dat lijkt een slechte optie, dus gaan ze niet doen.




Voorprogramma met Gaby
Giorgio is weer presentator en doet weer zijn standaard ding. Hij kondigt Gaby eerst aan en vervolgens is Thomas aan de beurt.





Publiek heeft het naar hun zin
Thomas hoeft weinig moeite te doen om het publiek te vermaken, er is al een beste feestsfeer in de loods.




Laura en Patrick trekken het niet meer
Thomas Bergen zingt Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn van Gordon en Laura weet niet hoe snel ze de zaal moet verlaten. Ze moet huilen en wil dit niet in de loods doen met al die mensen. Ze staat buiten met Laura B en nog een aantal bezoekers. Als ze naar de rookplaats lopen zien ze daar Patrick zitten. Laura B loopt naar hem toe, want ook Patrick is aan het huilen door het nummer en moest de loods uit. Hij krijgt een knuffel van Laura B en Patrick excuseert zich. Volgens Laura B komen er geen kutnummers meer dus kunnen ze zo weer naar binnen. Ook Joey doet even snel een peukje.


abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')