abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 14 juni 2016 @ 02:26:26 #251
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162996402
Bans voor bepaalde delen van het forum verdwijnen niet vanzelf. Daar moet je vriend voor mailen.
Snap ook niet dat als hij er net zo erg mee zit als dat jij er mee zit dit nog nooit door je vriend bij iemand is nagevraagd.

Maar het moddergooien naar anderen ben ik nu wel klaar mee. Je blijft hangen in het negatieve en rakelt het steeds weer op. Wat wil je daar nou mee bereiken door het over en over en over te herhalen?

Het enige dat je er bij mij mee bereikt is dat ik er zat van word.

Dus nogmaals op de herhaling stop nu eens met steeds weer die oude koeien uit de sloot te halen. Die beesten zijn bijna nog ouder dan yvonne!
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_162996540
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 02:26 schreef Nizno het volgende:
Bans voor bepaalde delen van het forum verdwijnen niet vanzelf. Daar moet je vriend voor mailen.
Snap ook niet dat als hij er net zo erg mee zit als dat jij er mee zit dit nog nooit door je vriend bij iemand is nagevraagd.
Ik zit er niet mee, ik vroeg het me alleen af.
En hij zit er ook niet mee anders had hij wel een mail gestuurd. Het was maar een vraag.

quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 02:26 schreef Nizno het volgende:Maar het moddergooien naar anderen ben ik nu wel klaar mee. Je blijft hangen in het negatieve en rakelt het steeds weer op. Wat wil je daar nou mee bereiken door het over en over en over te herhalen?
En waar precies ben ik aan het moddergooien dan? In FB mag er toch wel een mening gegeven worden?
En ik rakel helemaal niks op, ik haak alleen maar in op het huidige onderwerp van gesprek.
Ik wil er ook helemaal niks mee bereiken, ik ben gewoon aan het meepraten.

quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 02:26 schreef Nizno het volgende:Het enige dat je er bij mij mee bereikt is dat ik er zat van word.
High five dan, ben er ook schijtziek van aan het worden.
Als ik verkeerde opmerkingen maak dan kun je mij daar terecht op aanspreken maar als ik netjes de discussie aan ga dan zie ik ook graag nette antwoorden terug ipv te lezen dat ik blijkbaar bedoelingen heb.

quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 02:26 schreef Nizno het volgende:Dus nogmaals op de herhaling stop nu eens met steeds weer die oude koeien uit de sloot te halen. Die beesten zijn bijna nog ouder dan yvonne!
Hee! Niks tegen Yvonne! Crewbash! :+

Serieus, ik hou niet van oude koeien en die mogen best in de sloot blijven.
Ik heb het over beleid en heb recent geen voorbeelden gegeven dus wil ik je vragen om ook recent te blijven en mij niks toe te dichten.
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 14 juni 2016 @ 09:50:03 #253
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162998455
Lees je eigen post nog maar eens terug als je nog steeds niet door hebt wat ik beschrijf als moddergooien.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_163006563
Lekker inhoudelijk.
Laat maar zitten, ik snap al hoe het zit.
  Moderator dinsdag 14 juni 2016 @ 15:28:46 #255
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_163007199
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 14:56 schreef vannelle het volgende:
Lekker inhoudelijk.
Laat maar zitten, ik snap al hoe het zit.
Inhoudelijk is er volgens mij genoeg gereageerd.ik lees behoorlijk veel mee, en ik vind ook dat je bezig bent met oude koeien. Het lijkt me niet dat dit een crew vs user-bash is. Dit is gewoon jij die niet los kan laten.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_163010205
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 15:28 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Inhoudelijk is er volgens mij genoeg gereageerd.ik lees behoorlijk veel mee, en ik vind ook dat je bezig bent met oude koeien. Het lijkt me niet dat dit een crew vs user-bash is. Dit is gewoon jij die niet los kan laten.
aan de ene kant ben ik het met je eens dat er niet losgelaten wordt, er wordt naar het verleden gekeken en niet naar de toekomst op bepaalde momenten
Aan de andere kant komt het gevoel van ireth ook ergens vandaan, en eerlijk gezegd vraag ik me af of er voldoende gedaan is om dat gevoel weg te nemen. Dit kan het loslaten moeilijker maken.
pi_163010341
Trek ik ook de kurk even uit mijn FOK!-stop ( en ik moest toch hard rúkken).
Zonder echt inhoudelijk te proberen te worden snap ik VanNelle zijn betoog best. Hij heeft wel een punt, het was toen ook echt een uniek gedoe, al die hulp voor wie dan ook. Ik heb er als (weg)gever ook toen intens van genoten, mensen kunnen helpen met de inhoud van je zolder/schuur/whatever. Ik heb het vannacht eens even allemaal terug gelezen Ik ben achteraf best geschrokken van de stap die ik notabene zelf heb gemaakt, niet enkel als gever op zich maar vooral in de reacties naar en over diegenen waar ik ooit zo blij als een kind iets voor kon doen. Eerst super enthousiast en maar geven, rennen, bezorgen, later nogal bepaald een tegenstander van dat "eeuwige geclaim op de blijkbaar onuitputtelijke hulp van anderen". Ik ben mede schuldig aan het overduidelijk daar spuugzat van te zijn. Maar ja, we zijn allen een paar jaartjes ouder en milder, toch?
Uiteraard is er veel veranderd, niet enkel op FOK! maar in de hele maatschappij maar als ik VanNelle lees snap ik prima wat hij bedoeld. Het was toen leuk, die eerste tijd en na al dat gedoe over futiliteiten komt er nogal logisch de klad in.
Afijn, ouwe koeien en zo zijn wel de moeders van koeien die nu de melk produceren hoor, beetje respect :P

(en als ooit iemand Yvonne nog in de categorie ouwe koe smijt: ik ben antiek en leef al vele jaren langer dan Yvon én ook al jaren in die ouwe sloot (dat graast wel makkelijk zo lui liggend in het talud :+ ) Ik wil ook wel eens uit de modder getrokken worden 8-)

Edit: DJMO, nette reactie.
Ik hoop echt dat je over die 1,5 jaar de boel ook zo houdt als dat je nu wel gedwongen moet doen. De schuldeisers komen sowieso te kort, dat haat ik want vind dat oneerlijk dat mensen te kort komen vanwege anderman's onverantwoordelijke gedoe maar dat weet jij ook.
Over 1,5jaar is het helemaal aan jou voor de rest van je leven schuldenvrij te blijven. Dat moet wel want de eerste 10 jaar na afronding mag je niet meer dat traject in, nog afgezien van het feit dat je kinderen heb die aan jou een voorbeeld zouden moeten hebben. Alle afkortingen aan aandoeningen ten spijt, die heb ik namelijk ook, en nog meer.
Ik hoop en gun je oprecht dat je dat ook allemaal gaat doen en het voor elkaar gaat krijgen. Succes!

En nou steek ik de kurk er maar weer in, de beste wijn die ik kan schenken is al uit de fles ;)
:W

[ Bericht 5% gewijzigd door knoblaucha6 op 14-06-2016 18:14:37 ]
Waar het stinkt is het warm.
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 14 juni 2016 @ 18:12:54 #258
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_163010806
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 17:53 schreef frederik het volgende:
Aan de andere kant komt het gevoel van ireth ook ergens vandaan, en eerlijk gezegd vraag ik me af of er voldoende gedaan is om dat gevoel weg te nemen.
Ik zal ook nooit zeggen dat het gevoel geen gegronde oorzaak heeft.
Gevoel bij iemand weg nemen zal lastig zijn. Echter ik mag aannemen dat de KPA's en andere succesvolle acties er wel toe leiden dat dit gevoel niet bij anderen ontstaat die die geschiedenis niet kennen.

Bij iemand met een beschadigd vertrouwen zul je niets weg kunnen nemen weet ik uit ervaring. Het enige wat je kunt doen is bewijzen door te zorgen dat het niet wederom voorkomt.

Het verleden is niet te veranderen. En door dat steeds weer te benoemen en te zeggen hoe kut het was en dat het aan moderatie zou hebben gelegen is alleen maar in stand houden van de sfeer die men steeds aangeeft niet naar terug te willen.

En als ik dan toch spreek over moderatie. Ik ben er ook eigenlijk wel klaar mee dat de bal elke keer bij de moderatie is gelegd.
Ik ben er niet bewust bij geweest in die periode.

Maar goed omdat ik niet in verleden wil blijven maar naar de toekomst wil ga ik niet verder in op dit stuk. En daarnaast heb ik er ook geen behoefte aan steeds te lezen dat men het verleden wil laten rusten en er toch steeds weer op terug komt.

Hier raakt mijn energie echt van op. Hand in eigen boezem, prima! Zoals ireth beschreven heeft, zoals DJMO beschrijft, zoals knoflookoudje beschrijft. Geweldig, daar valt van te leren.
Echter steeds wijzen naar moderatoren of naar bans die zijn gegeven of het steeds noemen van dat er kampen kwamen en dat er dit gebeurde en dat er niet goed op is gehandeld zet geen zoden aan de dijk.

Dat is alleen maar open halen van je oude wonden die er blijkbaar erg diep zit. Als er geen hand in eigen boezem komt of afsluiting zal het nooit veranderen qua sfeer in FHF.

Dit is wat mij betreft het laatste dat ik er over genoemd heb. Ik wil namelijk wel naar de toekomst.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_163011046
"knoflookoudje" }:|
Ik ga Meldpunt diskrieminazie ouderen bellen, ben jij van de pot gerukt, Cruella :(

(ga me aanmelden bij tussen kunst en kitch, als ik iets waard ben doneer ik het aan FOK! :P )
Waar het stinkt is het warm.
pi_163012013
(ten overvloede, ik heb af en toe ook best heimwee naar die dagen dat er zulke prachtige spontane acties waren. De eerste DJMO, Asfalthooligan, Billie, Ingrid, en vooral Vampje ( *; ).) Iedereen die belangeloos heel NL door reed met geleende bestelbussen alle zooi van hot naar het sleepte (vooral Queller met haar geleende busje en zo) Gouden tijden en veel lieve mensen leren kennen. Ik vind het ook jammer als ik heel eerlijk ben enik ben ook harder geworden maar als ik nog eerlijker ben zie ik ook al die facebooksites per locatie gratis veel aanbieden. Dat is ook een deel van waarom FHF niet meer zo loopt, er is meer dan genoeg aan andere opties die wellicht ook nog eens een stuk anoniemer zijn ook nog. (en ja, ik zit ook op zulke sites om dingen weg te geven)
Wie weet, nooit iets afschrijven wat ooit was, het verleden leert dat sommige goede dingen terug keren. Zelfs op FOK! Je weet nooit maar laten we reëel zijn: er is meer dan FOK! anno 2016.
* stopt de kurk er nu echt weer stevig in, de fles is echt leeg ;) *
Maar mooie tijden waren het O+

(nog even een edit voor Ireth: Jij plaatst jezelf in een hokje waar jij je niet in dient te plaatsen. Ik heb jou gezien, je smurf en vooral je (kleine) huis en hoewel je het ogenschijnlijk grotendeels prima voor elkaar bokst met een boel gekluun en gezien je omstandigheden zie ik niks waarom jij niet zou moeten mogen vragen om iets waar je om verlegen zit.
Laat niks wat ooit was en reden zijn om een hulpvraag in te slikken. Je geeft het zelf al aan: soms heb je hulp nodig maar dat durf je dan niet? Dat vind ik triest en vooral onnodig )

[ Bericht 10% gewijzigd door knoblaucha6 op 14-06-2016 22:16:09 ]
Waar het stinkt is het warm.
pi_163063477
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 18:12 schreef Nizno het volgende:

Ik ben er niet bewust bij geweest in die periode.

Dan denk ik dat je dan maar moet vertrouwen op de verhalen van mensen die het wél bewust hebben meegemaakt.

Maar er gebeuren gelukkig ook leuke dingen, er zit zéker nog toekomst in FHF! :)
pi_163194594
Even een vraagje.
Waarom worden er in dit topic FHF / Laptop win7 (dell Lat XT) reacties van mij verwijderd terwijl ik geheel serieus, fatsoenlijk en ontopic ben?
Een reactie van mij op iemand blijft wel staan maar waar op gereageerd wordt is niet duidelijk.
Waarom niet gewoon alles laten staan als er niks aan de hand is?
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 21 juni 2016 @ 19:29:16 #263
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_163195095
De enige opmerking die ik van je verwijderd heb uit dat topic was een opmerking over moderatie die hier in FB thuis hoort.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_163196843
quote:
99s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:29 schreef Nizno het volgende:
De enige opmerking die ik van je verwijderd heb uit dat topic was een opmerking over moderatie die hier in FB thuis hoort.
Dan zal een andere mod dat gedaan hebben maar ik maakte relevante opmerkingen in dat topic.
Niks vreemds, niks aparts en ook gister had ik iets gezegd wat er nu niet meer staat.
Als ik wat post dat in strijd is met de forumpolicy heb ik er begrip voor maar dat was nu absoluut niet zo.
En als jij het niet was dan wil ik graag van Mark horen wat zijn redenen waren.
pi_163197491
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:23 schreef vannelle het volgende:

[..]

Dan zal een andere mod dat gedaan hebben maar ik maakte relevante opmerkingen in dat topic.
Niks vreemds, niks aparts en ook gister had ik iets gezegd wat er nu niet meer staat.
Als ik wat post dat in strijd is met de forumpolicy heb ik er begrip voor maar dat was nu absoluut niet zo.
En als jij het niet was dan wil ik graag van Mark horen wat zijn redenen waren.
De stukjes waar anderen zich ook aanmeldden is inderdaad weg zie ik. Jij reageerde daarop met de opmerking dat het misschien handig is om te vermelden of het ook daadwerkelijk naar Ireth gaat.

Maar dat staat nu inderdaad een beetje raar nu de voorgaande aanmeldingen er tussenuit zijn gehaald.
Snap, net als jij, ook niet waarom die weg zijn.

Of aanmeldingen die na jouw post kwamen zijn weg.
Geldt overigens hetzelfde voor. Snap niet waarom die weg zijn.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163197690
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:38 schreef marsan het volgende:

[..]

De stukjes waar anderen zich ook aanmeldden is inderdaad weg zie ik. Jij reageerde daarop met de opmerking dat het misschien handig is om te vermelden of het ook daadwerkelijk naar Ireth gaat.

Maar dat staat nu inderdaad een beetje raar nu de voorgaande aanmeldingen er tussenuit zijn gehaald.
Snap, net als jij, ook niet waarom die weg zijn.

Of aanmeldingen die na jouw post kwamen zijn weg.
Geldt overigens hetzelfde voor. Snap niet waarom die weg zijn.
Ben blij dat jij het ook gezien hebt en dat het jou ook opvalt.
Ik begrijp gewoon niet waarom eea verwijderd wordt waardoor het verhaal alleen maar onduidelijk wordt en er zoals nu dus vragen over komen.
Waarom niet gewoon laten staan?
  Admin dinsdag 21 juni 2016 @ 20:46:37 #267
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163197820
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:38 schreef marsan het volgende:

[..]

De stukjes waar anderen zich ook aanmeldden is inderdaad weg zie ik. Jij reageerde daarop met de opmerking dat het misschien handig is om te vermelden of het ook daadwerkelijk naar Ireth gaat.

Maar dat staat nu inderdaad een beetje raar nu de voorgaande aanmeldingen er tussenuit zijn gehaald.
Snap, net als jij, ook niet waarom die weg zijn.

Of aanmeldingen die na jouw post kwamen zijn weg.
Geldt overigens hetzelfde voor. Snap niet waarom die weg zijn.
Er is niets anders verwijderd dan offtopic, niets meer, niets minder.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163198600
quote:
17s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:46 schreef yvonne het volgende:

[..]

Er is niets anders verwijderd dan offtopic, niets meer, niets minder.
Daar zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.
Niet proberen recht te lullen wat krom is, users zijn echt niet gek.
  Admin dinsdag 21 juni 2016 @ 21:05:59 #269
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163198647
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 21:04 schreef vannelle het volgende:

[..]

Daar zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.
Niet proberen recht te lullen wat krom is, users zijn echt niet gek.
Nou, weet je wat? maak fijn even een screenshot van het topic zoals het nu is, dan zet ik vanavond de offtopic meuk terug en dan kan iedereen zie hoe je uit je nek lult.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163198832
quote:
17s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:46 schreef yvonne het volgende:

[..]

Er is niets anders verwijderd dan offtopic, niets meer, niets minder.
Ok, ik dacht dat er ook aanmeldingen waren die weg zijn. Iemand die gister nog reageerde dacht ik.
Zag ook offtopic idd. Dat dat weg is snap ik.

Kan ook dat de aanmelding van gister niet serieus was en dat t daarom weg is.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 21 juni 2016 @ 21:12:06 #271
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_163198944
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 21:09 schreef marsan het volgende:

[..]

Ok, ik dacht dat er ook aanmeldingen waren die weg zijn. Iemand die gister nog reageerde dacht ik.
Zag ook offtopic idd. Dat dat weg is snap ik.

Kan ook dat de aanmelding van gister niet serieus was en dat t daarom weg is.
Dat tweede zal het dan inderdaad geweest zijn.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  dinsdag 21 juni 2016 @ 22:27:59 #272
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_163202078
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:38 schreef marsan het volgende:

Maar dat staat nu inderdaad een beetje raar nu de voorgaande aanmeldingen er tussenuit zijn gehaald.
Ik heb heul geen andere reacties gezien, waren dus al weg voor ik ze gezien kon hebben. Ik heb dus alleen gezien puur wat er nu nog staat, maar op mij komt het niet raar over hoor :) Ik zie het gewoon als nieuwsgierigheid wat er uiteindelijk gaat gebeuren. Ik vind het zo (met schijnbaar weggehaalde reacties) heul geen raar topic. (sterker nog, als niemand er hier over was begonnen had ik nooit geweten/gedacht dat er reacties pleite waren :D
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
pi_163203570
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:27 schreef Ireth het volgende:

[..]

Ik heb heul geen andere reacties gezien, waren dus al weg voor ik ze gezien kon hebben. Ik heb dus alleen gezien puur wat er nu nog staat, maar op mij komt het niet raar over hoor :) Ik zie het gewoon als nieuwsgierigheid wat er uiteindelijk gaat gebeuren. Ik vind het zo (met schijnbaar weggehaalde reacties) heul geen raar topic. (sterker nog, als niemand er hier over was begonnen had ik nooit geweten/gedacht dat er reacties pleite waren :D
Nee, t valt wel mee als ik t nu teruglees.
Ik dacht even dat er wat weg was gehaald voor de opmerking van Vannelle van gister. Maar volgens mij zijn er alleen opmerkingen die daarna zijn geplaatst weggehaald. Wat offtopic en een, waasrchijnlijk, niet serieuze aanmelding.
Op zich staat het er wel to the point allemaal.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_163203716
voor vannelle zijn post was er ook minimaal 1 post, waarin iemand zich aanmeldde. Of dat een serieuze aanmelding was weet ik niet. Maar dat mensen dat serieus zouden kunnen nemen snap ik wel, en ook dat zo'n (misschien niet serieuze) post aanleiding kan zijn om te denken dat er daarna misschien een wel serieuze post kan komen met een aanmelding.
pi_163204106
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 21:04 schreef vannelle het volgende:
Daar zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.
Niet proberen recht te lullen wat krom is, users zijn echt niet gek.
Je ziet ze weer eens vliegen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')