Verkopen ze geen whisky 0% 😂quote:Op maandag 29 december 2014 23:01 schreef DeJori het volgende:
[..]
Uberhaupt eigenlijk shotjes ik heb daar de lol nooit van ingezien. Heel erg dronken worden vind ik niet eens prettig maar is een bijeffect van teveel van een drankje dat ik lekker vind. Shotjes draaien dat een beetje om. Alsof het einddoel is om dronken te worden.
Dat is toch zo'n zomerdrankje? In de winter moet je daar niet aan beginnen man. Lekker zoiets:quote:Op maandag 29 december 2014 23:01 schreef muhahaha het volgende:
[..]
Tjah dat kitsen heb ik achteraf pas ineens last van
[..]
Sweet
Misschien een keer zo een fles Hugo proberen, geen idee of dat wat is. Stond iig niet in de vrouwensectie bij de jumbo , wel een soort van biologische Hugo maar ik prefereer mijn Hugo gewoon normaal.
Nee het mag pas whisky heten met een alcoholpercentage van 40%.quote:Op maandag 29 december 2014 23:04 schreef BarrieButsers het volgende:
[..]
Verkopen ze geen whisky 0% 😂
Geboren, tijdje buiten de gemeentegrenzen gewoond, en nu weer een aantal jaar terug in het nest.quote:Op maandag 29 december 2014 23:09 schreef ArnieAlberts het volgende:
Zeg vaste stamgasten in dit topic Jullie ook Bosschenaren eigenlijk?
Flink laat maar ach, welkom terug in dat gevalquote:Op maandag 29 december 2014 23:11 schreef DeJori het volgende:
[..]
Geboren, tijdje buiten de gemeentegrenzen gewoond, en nu weer een aantal jaar terug in het nest.
Ja gemaakt en geboren. 🎉🎉🎉🎉🎉quote:Op maandag 29 december 2014 23:09 schreef ArnieAlberts het volgende:
Zeg vaste stamgasten in dit topic Jullie ook Bosschenaren eigenlijk?
Dat je dat soort dingen allemaal weet zegquote:Op maandag 29 december 2014 23:07 schreef DeJori het volgende:
[..]
Nee het mag pas whisky heten met een alcoholpercentage van 40%.
Alhoewel ik dit net vind:
http://www.alcoholvrijsho(...)spirits/whissin.html
wat de haren in mijn nek rechtop doet staan
"🎉" zie ik helaas niet Maar gezellig Waar woon jij zo ongeveer? Maaspoort, zuid, meer richting de stad?quote:Op maandag 29 december 2014 23:17 schreef BarrieButsers het volgende:
[..]
Ja gemaakt en geboren. 🎉🎉🎉🎉🎉
Ik heb er geen verstand van man, de 2e fles ziet er leuk uit.quote:Op maandag 29 december 2014 23:15 schreef DeJori het volgende:
Welke zouden jullie doen voor O&N?
Lagavulin - Distillers Edition
of
Kilchoman 2008 - PX Sherry Cask - W.I.N. Single Cask Release 2014
Dat soort drank wordt leuker als je er meer van weet, dus ik heb er wat boeken over gelezen. Ben ook twee keer in een distilleerderij in Schotland geweest.quote:Op maandag 29 december 2014 23:18 schreef BarrieButsers het volgende:
[..]
Dat je dat soort dingen allemaal weet zeg
quote:Op maandag 29 december 2014 23:18 schreef ArnieAlberts het volgende:
[..]
"🎉" zie ik helaas niet Maar gezellig Waar woon jij zo ongeveer? Maaspoort, zuid, meer richting de stad?
Nja er meer over weten is wel tof. Dat je zoiets kan onthouden is al wat.quote:Op maandag 29 december 2014 23:21 schreef DeJori het volgende:
[..]
Dat soort drank wordt leuker als je er meer van weet, dus ik heb er wat boeken over gelezen. Ben ook twee keer in een distilleerderij in Schotland geweest.
Wat ik net zeg over die turf bijvoorbeeld, dat zijn dus meetbare turfdeeltjes in de whisky die in de drank terecht komen bij het drogen van de moutkorrels. Je kunt ook helemaal geen turf gebruiken, maar het effect op de smaak is erg groot. Als je dan weet hoe het wordt gemaakt kun je dat soort dingen proberen te ontdekken in de smaak en later kijken of je gelijk had. Geeft net een beetje extra diepte aan het drinken.
En dan na twee glazen snap ik het ook allemaal niet meer en wordt het gewoon zuipen
Dat werkt niet als je het met een link doetquote:
Ninja-edit, met je spoilerquote:
Ik vind het altijd heerlijk om mensen heel enthousiast en vol overtuiging te horen spreken over zaken waar ik geen weet van heb tot dat moment. Tofquote:Op maandag 29 december 2014 23:21 schreef DeJori het volgende:
[..]
Dat soort drank wordt leuker als je er meer van weet, dus ik heb er wat boeken over gelezen. Ben ook twee keer in een distilleerderij in Schotland geweest.
Wat ik net zeg over die turf bijvoorbeeld, dat zijn dus meetbare turfdeeltjes in de whisky die in de drank terecht komen bij het drogen van de moutkorrels. Je kunt ook helemaal geen turf gebruiken, maar het effect op de smaak is erg groot. Als je dan weet hoe het wordt gemaakt kun je dat soort dingen proberen te ontdekken in de smaak en later kijken of je gelijk had. Geeft net een beetje extra diepte aan het drinken.
En dan na twee glazen snap ik het ook allemaal niet meer en wordt het gewoon zuipen
Hehe wacht maar af. Ik heb altijd de neiging om veel te lang door te zagen over whiskyquote:Op maandag 29 december 2014 23:33 schreef ArnieAlberts het volgende:
[..]
Ik vind het altijd heerlijk om mensen heel enthousiast en vol overtuiging te horen spreken over zaken waar ik geen weet van heb tot dat moment. Tof
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |