abonnement Unibet Coolblue
pi_148134650
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 december 2014 09:52 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Ik vind, persoonlijk, elke anderhalf uur wakker worden voor een slokje onwenselijk ja. Zeker als het dus niet echt dorst is maar meer een gewoonte.

Dat een kind wakker wordt ok, maar ik denk dat je het toch in stand houdt door de borst te blijven geven als makkelijkste weg ja.

Maar goed, disclaimer, ik ben niet van de 100% attachment parenting ;) tot een half jaar kun je kinderen niet verwennen dat weet ik, maar ze kunnen wel dingen gewennen die je missxhien lievee niet wilt. En als ze een jaar of wat zijn kunnen ze echt wel leren (wat mij betreft) om als ze s nachts wakker worden weer zelf in slaap te vallen of om water te drinken als ze echt dorst hebben.

Maar goed, dat is geen algemeen gedeeld standpunt geloof ik. Ik las alleen in Mabawa's woorden de wens om niet door te gaan met frequent nachtvoeden.
Maar niet voeden en op een andere manier troosten garandeerd niet dat je kind dan wel langer achtereen slaapt. Dat bedoelde ik te zeggen, dat er een reden voor het vaak wakker worden is, die je misschien niet wegneemt met voeden (of misschien wel bij honger bijv) maar dat iedereen dan weer t snelste slaapt. We zijn (ik ook hoor) te veel gericht op doorslapen denk ik.
Bij elke 1,5u denk ik wel aan ergens last van trouwens.
I 21-5-10 ♥ T 1-11-12 ♥ K 4-11-18 ♥
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')