abonnement Unibet Coolblue
pi_174671418
Altijd tokkies met antikraak.

Herrie, overlast, schade, diefstal en lukraak geparkeerde auto's.

Dat is mijn ervaring met antikraak.
Laat die handjes wapperen!
pi_174675688
Maat van me woonde in een landhuis ( lijkt wel een kasteel zo groot ) met een zeer groot afgesloten park van 5,4 hectare eromheen voor 175 euri's per maand incl G/W/L. Woonde er al een jaar of 6 omdat ze de woning niet verkocht krijgen en slopen mogen ze niet. Is in Koudekerke zeeland en woont een kilometer van de zee af. Die mazzel kan je ook hebben. ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door afstandbediening op 26-10-2017 19:04:05 ]
'krak'
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 21:28:00 #28
411456 Halveprijs
Twee keer de helft
pi_174790813
Ik heb antikraak in een basisschool gewoond. Voor de huurprijs en het schoolbord in mn slaapkamer nam ik de kinderen uit de buurt die op het schoolplein aan t krijsen waren voor lief. Iets minder tof waren de jongeren die een keer op het dak klommen. En de mobile douchekabines die ze in panden zonder douche zetten. Na een jaar moest ik er uit, maar hadden ze nog niets anders voor mij. Dat was voor mij de reden dat ik niet meer anti-kraak wilde wonen. Via de gemeente-website was ik veel eerder op de hoogte van de herbestemming van t pand, dan het anti-kraak bedrijf mij liet weten. En met al die ruimte die ik had, vonden mijn toenmalige schoonouder het wel leuk mij flinke planten cadeau te doen ;( Ik wilde ze niet beledigen door die te laten staan. Ik heb er nog steeds spijt van dat k het bordje "Directeur"niet meegenomen heb...

Internet zit trouwens niet in de "huur"overeenkomst.

Zoals in post hierboven omschreven is, krijgen sommige panden sneller een herbestemming dan anderen. Zoek een slecht verkoopbare woning buiten de stad.

Soms moet je voorgedragen worden door iemand die al anti kraak huurt.

Je moet inderdaad voor ¤100,- een veiligheidspakket kopen. Maar ach. Die rookmelder en dioxide melder waar AAA batterijen in gaan bespaar je naderhand op de huur. Ik gebruik ze nu nog steeds :)

Ach. Het is avontuurlijk en het creeërd leuke uitdagingen. Dus je kan het altijd proberen. Is het niks dan ga je terug.
pi_174791518
Als je voor het eerst uit huis gaat heb je weinig spullen, je hebt nagenoeg niks om te verhuizen, verhuizen is voor iemand die voor het eerst uit huis gaat een appel en een ei, je hebt nagenoeg geen gezeik daaraan.

Ja je kunt binnen een jaar worden weggeknikkert, maar nogmaals, verhuizen is niet zoveel gezeik als je voor het eerst op jezelf gaat wonen... En misschien heb je dan de smaak te pakken of wil je terug naar je ouders.. Wie weet...

Ik zou het doen!

(zelf ook anti kraak gewoond, na een maand of 8 naar een regulier studentenhuis verhuisd omdat ik weg moest daar en geen zin meer had in nog meer verhuizingen)
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')