mee eens hoor! Misschien koop ik er nog wat wortel en tauge bij.quote:Op woensdag 26 november 2014 21:07 schreef Bleie het volgende:
Vandaag de gadogado gegeten. Op zich lekker, maar alleen peultjes was wel een beetje saai, voor mij hoort het toch echt met verschillende groentes.
Zou ik doen! Misschien ook nog wat paprika of zo.quote:Op woensdag 26 november 2014 21:24 schreef Isabeau het volgende:
[..]
mee eens hoor! Misschien koop ik er nog wat wortel en tauge bij.
Ik vond de vis zelf echt matig. De groenten waren wel lekker, de aardappels redelijk.quote:Op woensdag 26 november 2014 21:23 schreef Isabeau het volgende:
Net het vispakketje gemaakt en ik vond die aardappels (kruimig) totaal niet geschikt om te bakken eigenlijk. Wel lekker.
5 Kwartier?! Wow Wij vinden de tijden die aangegeven worden per gerecht juist erg ruim genomen.quote:Op vrijdag 28 november 2014 12:31 schreef Anne het volgende:
Gisteren trouwens de vis gemaakt (een uur en een kwartier mee bezig geweest! ), maar de groenten (de venkel met name) eronder vond ik echt zo vies dat ik die uiteindelijk maar links heb laten liggen.
Ik ben even niet zo tevreden dus . /mopper
Goh, met het verkeerde been uit bed gestapt?quote:Op vrijdag 28 november 2014 12:46 schreef Anne het volgende:
Kun je even aangeven waar ik precies zeg dat het de schuld van HelloFresh is dat ik de box niet op tijd op pauze heb gezet? Ik moet wel blind wezen, want ik zie het niet.
Ik mag hopen dat dit topic daarnaast niet bedoeld is om alles alleen maar op te hemelen. Ik vind de oplossingen die ze aandragen kut en ik vond het gerecht van gisteren kut, zowel in bereiding als in smaak.
Zo . Kutterdekutzooi.
Ik ben echt lang bezig geweest met de pastinaak onder andere. Niet grappig om die compleet in slierten te krijgen.quote:Op vrijdag 28 november 2014 13:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
5 Kwartier?! Wow Wij vinden de tijden die aangegeven worden per gerecht juist erg ruim genomen.
Opruimen doe ik ook wel gelijk maar dan wel als de groente aan het bakken isquote:Op vrijdag 28 november 2014 13:19 schreef Anne het volgende:
[..]
Ik ben echt lang bezig geweest met de pastinaak onder andere. Niet grappig om die compleet in slierten te krijgen.
Mijn beeb zegt wel dat ik langzaam ben in snijden enzo . Maar dat komt onder andere doordat ik de 'zooi' meteen opruim en afwas.
De rest van de tijden bij de gerechten haal ik meestal ook wel met gemak inderdaad, zéker als we met zijn tweetjes zijn.
Valt mee hoor . Ik baal gewoon een beetje. Sta je daar 5 kwartier in de keuken en dan smaakt het hele gerecht naar anijs. Grrr. Vriendlief vond het heerlijk trouwens, dus die heeft mijn portie ook op.quote:
Goh, zou je niet verwachten met venkelquote:Op vrijdag 28 november 2014 13:46 schreef Anne het volgende:
[..]
Valt mee hoor . Ik baal gewoon een beetje. Sta je daar 5 kwartier in de keuken en dan smaakt het hele gerecht naar anijs.
Nee . Dan hadden ze de andere producten er ook niet bij hoeven doen .quote:Op vrijdag 28 november 2014 14:44 schreef computergirl het volgende:
[..]
Goh, zou je niet verwachten met venkel
Als het je een troost is, wij hadden soortgelijke problemen met het desbetreffende gerecht. Best lang staan klooien, groenten niet lekker.quote:Op vrijdag 28 november 2014 14:49 schreef Anne het volgende:
[..]
Nee . Dan hadden ze de andere producten er ook niet bij hoeven doen .
Ik vind anijs echt niet vies, maar dit was wel erg overheersend. En dan in combinatie met die citroen, brrr.
Maar! Dit is pas het eerste gerecht waarvan ik echt denk: Bah! Dus het valt nog mee!
Echt? Wij vonden dat broodje helemaal de bom! Heerlijk fluffy en toch stevig met een goede smaak.quote:Op vrijdag 28 november 2014 17:52 schreef Aventura het volgende:
De linzensoep staat op het vuur, ik ben benieuwd. Omdat ik vandaag alleen eet, heb ik eerder vandaag een van de bijbehorende broodje al gegeten. Kreeg 'm niet helemaal op; wat een onsmakelijk broodje. Ik eet mijn soep zometeen wel zonder...
Hij is volgens mij biologisch dus het zou best kunnen dat ze er niet veel conserveringsmiddelen in hebben gedaan en het dus snel bederft.quote:Op vrijdag 28 november 2014 17:58 schreef Aventura het volgende:
Misschien is het niet goed meer, ik zie nu pas dat je het tot 4 dagen na levering kunt eten. Het is zondag gebracht. Dat zou dan wel heel nauw steken.
Oeps. Ik eet de soep morgen of overmorgen pas.quote:Op vrijdag 28 november 2014 17:58 schreef Aventura het volgende:
Misschien is het niet goed meer, ik zie nu pas dat je het tot 4 dagen na levering kunt eten. Het is zondag gebracht. Dat zou dan wel heel nauw steken.
Neequote:Op vrijdag 28 november 2014 18:51 schreef Anne het volgende:
[..]
Oeps. Ik eet de soep morgen of overmorgen pas.
Nu mag ik zeker weer niet gaan klagen nadat ik het heb gegeten .
Vergeten af te bakken?quote:Op vrijdag 28 november 2014 17:52 schreef Aventura het volgende:
De linzensoep staat op het vuur, ik ben benieuwd. Omdat ik vandaag alleen eet, heb ik eerder vandaag een van de bijbehorende broodje al gegeten. Kreeg 'm niet helemaal op; wat een onsmakelijk broodje. Ik eet mijn soep zometeen wel zonder...
Sowieso waar al vond ik de currysoep van een tijdje terug wel erg lekkerquote:Op zaterdag 29 november 2014 15:27 schreef Mariposas het volgende:
Helaas kan ik uit ervaring zeggen dat die toch echt by far het lekkerst zijn in Thailand zelf.
Ik vond hem goed te eten, als je van pittig houd raad ik je wel aan om de zaadlijsten, pitjes etc er ook in te kieperenquote:
Ik ben benieuwd! Het staat nu op (eten meestal op zondag lekker vroeg) en dat heb ik inderdaad gedaan, hou wel van pittigquote:Op zondag 30 november 2014 15:33 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ik vond hem goed te eten, als je van pittig houd raad ik je wel aan om de zaadlijsten, pitjes etc er ook in te kieperen
Bedankt voor de tip! Net op de valreep de kerstbox met vis besteld.quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:17 schreef TimeJumper het volgende:
Voor wie de kerstbox van HelloFresh toch wil bestellen
Je hebt t/m 30 november om met de kortingscode NOVEMBER een Kerstbox met 10% korting te bestellen!
Hier ben ik echt benieuwd naar ik hou van zuurkool en de ingrediënten die erbij staan lijken mij ook allemaal heerlijk samen!quote:Op maandag 1 december 2014 18:57 schreef Mariposas het volgende:
De zuurkool uit de vegetarische box was heerlijk! Ik geloof dat ik al 20 jaar geen zuurkool meer had gegeten.
Oh wow Wij eten hier regelmatig stamppot zuurkool, heerlijkquote:Op maandag 1 december 2014 18:57 schreef Mariposas het volgende:
De zuurkool uit de vegetarische box was heerlijk! Ik geloof dat ik al 20 jaar geen zuurkool meer had gegeten.
Ik vond het als kind echt afgrijslijk. In mijn herinnering was het ook mega zuur. Dat was nu gelukkig niet zo, misschien ook door andere bereiding. Dus dit recept is een blijvertje!quote:Op maandag 1 december 2014 19:18 schreef CountingStars het volgende:
[..]
Oh wow Wij eten hier regelmatig stamppot zuurkool, heerlijk
Jullie hadden dus vissoepquote:Op maandag 1 december 2014 21:20 schreef SilverSjoiis het volgende:
Vanavond heeft vriendlief de visstoof gemaakt. Normaal gesproken is hij niet de kok van ons twee, maar het ging bijna helemaal goed! 500 ml water ipv 50 ml water was t enige probleem Wij verbaasde ons over de stevigheid van de heekfilet!. Normaal gesproken beide geen viseters maar dit was lekker!
Voor degenen die de pasta nog gaan maken deze week; beetje extra ingrediënten en een handje extra pasta, want ik vond het (te) weinig.quote:Op maandag 1 december 2014 20:26 schreef Anne het volgende:
Wij hebben de pasta vandaag gegeten, was lekker!
En er ontbrak trouwens wel (weer) iets: één tomaat te weinig.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |