zodat je makkelijk je brood erop kunt schuiven. Het is lastiger schuiven als je over een randje heen moet gaan.quote:Op dinsdag 25 november 2014 14:45 schreef computergirl het volgende:
waarom je hem moet omdraaien is mij niet duidelijk, misschien omdat anders het kleine randje het bakproces verstoord?
aha!quote:Op dinsdag 25 november 2014 14:46 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
zodat je makkelijk je brood erop kunt schuiven. Het is lastiger schuiven als je over een randje heen moet gaan.
dat is nog veel beter!quote:Op dinsdag 25 november 2014 14:53 schreef Questular het volgende:
Ik heb een pizzasteen voor in de oven daar zou ik dus ook het brood op kunnen bakken?
Ja, die zijn ideaal!quote:Op dinsdag 25 november 2014 14:53 schreef Questular het volgende:
Ik heb een pizzasteen voor in de oven daar zou ik dus ook het brood op kunnen bakken?
Dank.quote:Op maandag 24 november 2014 19:04 schreef minilot het volgende:
Mooie korst
[..]
Hee, hoe is het broodbakken dit weekend afgelopen?
Beetje flauw, maar al eeuwen lang is het mogelijk om met een linker en een rechterhand deeg te knedenquote:Op dinsdag 25 november 2014 22:21 schreef qltel het volgende:
Ik zie hier in dit topic allemaal mooie broodjes en ik heb momenteel verse gist liggen. Wat ik echter niet heb is een kneedmachine..
En ook al eeuwen lang is er de tijd om het voor je te laten doen: gewoon kwestie van geduld en laat het gist maar lekker ploeteren / fermenterenquote:Op dinsdag 25 november 2014 22:24 schreef computergirl het volgende:
[..]
Beetje flauw, maar al eeuwen lang is het mogelijk om met een linker en een rechterhand deeg te kneden
Een vriend van me is bakker en die heeft me eens verteld hoeveel kneedbewegingen er nodig zijn om een brood te kneden. Het precieze aantal is me helaas ontschoten, maar dat waren er veel.quote:Op dinsdag 25 november 2014 22:24 schreef computergirl het volgende:
[..]
Beetje flauw, maar al eeuwen lang is het mogelijk om met een linker en een rechterhand deeg te kneden
no knead broodjes. Linkje stond in het vorige deel: http://www.myitaliansmorg(...)oof-overnight-rolls/quote:Op dinsdag 25 november 2014 22:21 schreef qltel het volgende:
Ik zie hier in dit topic allemaal mooie broodjes en ik heb momenteel verse gist liggen. Wat ik echter niet heb is een kneedmachine.. Nu lees ik hier over deeg wat niet gekneed hoeft te worden? Is dat simpel te maken?
Bedankt.quote:Op woensdag 26 november 2014 07:36 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
no knead broodjes. Linkje stond in het vorige deel: http://www.myitaliansmorg(...)oof-overnight-rolls/
kan iemand deze link in de OP zetten? Of alleen naar deze site want er staan toffe andere recepten op.
Nicequote:Op zaterdag 22 november 2014 15:44 schreef Redcoon het volgende:
No-knead brood van licht volkorenmeel van Molen de Walvisch, te Schiedam. Ik ben er best tevreden over, knapperige en smaakvolle korst en een redelijke kruim.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Dat ziet er inderdaad wel simpel uit, ja. En met pan. Ik ga het binnenkort (snel, want ik heb verse gist in huis) ook maar eens proberen.quote:
Die bracht mij er toe aan om brood in de braadpan te flikkeren en als eerste eigen brood te gaan bakken Zo aanstekelijk, dat muziekje en zijn manier van doenquote:
Dat sowieso, ander filmpje van hem is ook grappigquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |