abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 dinsdag 2 februari 2016 @ 22:19:08 #176
7889 tong80
Spleenheup
pi_159609673
Bill Cosby (78) is dinsdag onder grote belangstelling van de media gearriveerd in de rechtbank, waar hij voor de rechter moet verschijnen omdat hij beschuldigd wordt van verkrachting.



Bill arriveerde met twee bodyguards aan zijn zijde. De bejaarde acteur/komiek was slecht ter been; een wandelstok moest hem ondersteuning bieden.

Andrea Constand zegt dat zij in 2004 door de komiek gedrogeerd en vervolgens verkracht is. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden in de mansion van Bill Cosby. Amerikaanse media melden dat Bills advocaten op deze eerste dag van de zedenzaak alles op alles zetten om de rechter ervan te overtuigen dat de zaak geseponeerd moet worden.

De raadsmannen vinden dat Bill niet terecht mag staan omdat hun client eerder al een schikking trof met Constand nadat 'dokter Cliff Huxtable' onde ede toegaf dat hij de destijds 32-jarige vrouw had gedrogeerd. De verklaring was vertrouwelijk, maar werd dit jaar toch toch openbaar gemaakt. De rechter in Philadelphia zou Bill na de schikking hebben beloofd dat hij niet meer vervolgd kan worden.

Bill wordt door minstens vijftig vrouwen, waaronder voormalig supermodel Janice Dickinson, beschuldigd van seksueel misbruik.

http://www.telegraaf.nl/p(...)or_de_rechter__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 woensdag 3 februari 2016 @ 08:51:58 #177
7889 tong80
Spleenheup
pi_159615008
Model Chloe Goins die Bill Cosby van seksueel misbruik beschuldigde, ziet af van de civiele procedure die ze tegen hem had aangespannen. Ze heeft daartoe een officieel verzoek ingediend. Dat meldden Amerikaanse media dinsdag lokale tijd.

Het model zei door de 78-jarige Cosby gedrogeerd te zijn op een feestje in de Playboy Mansion in 2008. Hij zou haar misbruikt hebben terwijl ze buiten kennis was. Uit onderzoek is echter gebleken dat Cosby ten tijde van het incident niet op het feest en niet eens in Californië was. Goins trekt zich daarom terug.

Voor een andere zaak stond Bill Cosby dinsdag voor de rechter in Pennsylvania. Daar hoorde hij of een aanklacht van basketbalster Andrea Constand wegens seksueel misbruik tegen hem zou leiden tot een rechtszaak. Wegens een gebrek aan bewijs kan Cosby tot dusver niet strafrechtelijk vervolgd worden.

http://www.telegraaf.nl/p(...)or_Bill_Cosby__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 4 februari 2016 @ 07:19:38 #178
7889 tong80
Spleenheup
pi_159642580
De poging van de Amerikaanse acteur Bill Cosby om zijn strafzaak wegens seksueel misbruik niet ontvankelijk te laten verklaren door de rechter, is mislukt. De rechter in Montgomery, Pennsylvania, oordeelde woensdag dat hij zich toch voor de strafrechter zal moeten verantwoorden.



De advocaten van de 78-jarige Cosby probeerden eerder deze week het proces af te breken, door een voormalig openbaar aanklager te laten getuigen. Bruce Castor, die de zaak elf jaar geleden behandelde, gaf toe dat er destijds een mondelinge overeenkomst werd gesloten om Cosby niet aan te klagen, omdat er te weinig bewijslast was. Het slachtoffer kreeg op die manier een riante schadevergoeding.

Niet geloofwaardig
Maar volgens rechter Steven O'Neill is dat geen reden om het huidige proces te annuleren. Een immuniteitsdeal in een mondeling akkoord, is niet geloofwaardig voor de rechtbank, luidde het.

Cosby hoorde het oordeel onbewogen aan. Als de feiten in de zaak blijken te kloppen en de acteur veroordeeld wordt, kan Cosby tot tien jaar gevangenisstraf krijgen. Zo ver is het nog niet. In een inleidend verhoor wordt eerst bepaald of er genoeg bewijs is voor een rechtszaak. Een woordvoerder van Cosby meldde dat de verdediging tegen de beslissing van de rechter in beroep gaat.

De komiek, die in zijn hitserie The Cosby Show een modelvader speelde, is door tientallen vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. De zaak van Constand is de enige waarin Cosby strafrechtelijk is aangeklaagd. Hij wordt ervan beschuldigd in januari 2004 in zijn huis in Philadelphia een vroegere werkneemster van de Temple-universiteit, Andrea Constand, te hebben gedrogeerd en verkracht. In politierapporten uit die tijd verklaarde Cosby dat de vrouw had ingestemd met de seks.

http://www.volkskrant.nl/(...)-gaat-door~a4238205/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 22 februari 2016 @ 08:55:00 #179
7889 tong80
Spleenheup
pi_160111348
Camille Cosby heeft de rechter opnieuw gevraagd om uitstel voor haar getuigenverklaring. De 71-jarige vrouw van Bill Cosby meent dat haar verklaring alleen maar zal leiden tot een 'onnodig mediacircus'.



In het verzoek staat dat Camille geen enkele betrokkenheid heeft bij 'de feiten of beschuldigingen in de zaak', meldt Deadline. Daarnaast vreest ze dat haar gang naar de rechtbank een mogelijke bedreiging voor haar 'persoonlijke veiligheid' vormt en 'geen enkel ander doel dient dan haar aan te vallen en ten schande te maken'.

De advocaten van Camille dienden het spoedverzoek zaterdag in, nadat een eerder ingediend verzoek vrijdag werd geweigerd. De vrouw van de komiek moet eigenlijk maandag in de rechtbank verschijnen om te getuigen in de civiele procedure die zeven van Bill's vermeende slachtoffers hebben aangespannen.

Net als tientallen anderen beschuldigen zij de komiek ervan hen te hebben gedrogeerd en seksueel te hebben misbruikt. Cosby blijft alle beschuldigingen ontkennen en ook zijn vrouw Camille steunt haar man. Het net begint zich echter te sluiten rond de televisiester: zijn advocaten konden onlangs ook niet voorkomen dat een strafzaak van een ander slachtoffer tegen hem wordt doorgezet.

http://www.telegraaf.nl/p(...)genverklaring__.html

Stand bij your man. *O* ^)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 22 februari 2016 @ 08:58:13 #180
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_160111363
'geen enkel ander doel dient dan haar aan te vallen en ten schande te maken'.
De arrogantie.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Trouwste user 2022 maandag 22 februari 2016 @ 09:31:21 #181
7889 tong80
Spleenheup
pi_160111674
quote:
15s.gif Op maandag 22 februari 2016 08:58 schreef Copycat het volgende:
'geen enkel ander doel dient dan haar aan te vallen en ten schande te maken'.
De arrogantie.
:D Wie kent haar niet ? Ha ha ha

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_160115837
quote:
ma 22 feb 2016, 12:17
Vrouw Bill Cosby voor de rechter

Het verzoek van Camille Cosby om uitstel van haar getuigenverklaring, is door de rechtbank afgewezen.
De 71-jarige vrouw van Bill Cosby moet daardoor maandag gewoon voor de rechter verschijnen om een verklaring af te leggen in de civiele procedure die zeven vrouwen tegen de komiek hebben aangespannen. De vrouwen beschuldigen Bill ervan hen te hebben gedrogeerd en seksueel te hebben misbruikt.
Camille had om uitstel gevraagd omdat ze meende dat haar verklaring alleen maar tot een "onnodig mediacircus" zou leiden. Ook vreest ze dat haar gang naar de rechtbank een mogelijke bedreiging voor haar 'persoonlijke veiligheid' vormt en 'geen enkel ander doel dient dan haar aan te vallen en ten schande te maken'. Ondanks de beschuldigen aan het adres van haar man, steunt Camille hem nog altijd.
http://www.telegraaf.nl/p(...)or_de_rechter__.html
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 22 februari 2016 @ 13:18:03 #183
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_160116094
Mooi.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Trouwste user 2022 maandag 22 februari 2016 @ 13:22:46 #184
7889 tong80
Spleenheup
pi_160116211
Hopen op meineed. ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 23 februari 2016 @ 09:25:38 #185
7889 tong80
Spleenheup
pi_160139238
Camille Cosby is maandag achter gesloten deuren zeven uur lang aan de tand gevoeld tijdens een verhoor. De vrouw van Bill Cosby moest daarin inzicht geven in hoe het zit met het vermeende seksueel misbruik van haar man.

"Aan de ene kant was het vruchtbaar, aan de andere kant was het frustrerend", meldt advocaat Joseph Cammarata volgens Amerikaanse media achteraf in een persconferentie. Cammarata staat een groep van zeven vrouwen bij die de komiek aanklaagde voor laster. Cosby en zijn advocaten zetten de vrouwen namelijk weg als leugenaars nadat ze hem van seksueel misbruik beschuldigden. Van de zeven uur werd er maar tweeënhalf uur een getuigenverklaring opgetekend wegens veel overleg tussen de advocaten en Cosby.

Advocaten slaagden er niet in Camille - die haar man door dik en dun heeft gesteund - buiten de rechtszaak te houden en moest maandag gewoon op komen dagen bij het verhoor, dat volgende maand wordt voortgezet. Ondanks dat ze volgens Cammarata 'zeker een dozijn' vragen niet beantwoordde, denkt hij dat haar getuigenis nuttig is: "Ze is zijn vrouw, woont met hem samen en observeert dingen." Het idee dat ze geen idee zou hebben van de seksuele uitspattingen van haar man lijkt hem dan ook onwaarschijnlijk. "Ze begrijpt de aard van zijn relaties. Ze is een levend, ademend mens. Haar getuigenis is erg betekenisvol."

Cosby zelf moet zelf op 8 maart weer verschijnen in de rechtbank in een andere zaak die tegen hem loopt. In een verhoor moet hij de rechter er dan van te zien overtuigen dat hij Andrea Constand in 2004 niet heeft gedrogeerd en seksueel misbruikt. Mocht hem dat uiteindelijk niet lukken, dan riskeert hij een gevangenisstraf die kan oplopen tot wel vijftien jaar.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_161071134
quote:
Bill Cosby krijgt uitstel voor rechtszaak
1 uur geleden
Een rechter in Los Angeles heeft een verzoek van de advocaten van Bill Cosby een getuigenverklaring uit te stellen gehonoreerd.

Cosby schuift daarmee de rechtszaak voor zich uit die Judy Huth tegen hem aanspande omdat ze door hem op minderjarige leeftijd seksueel misbruikt zou zijn. Gezien Cosby ook nog eens midden in een strafzaak zit die een ander vermeend slachtoffer van hem aanspande, stelde de rechter dat de komiek het recht heeft om zelfbeschuldiging te voorkomen. Met de verklaring zou hij zich namelijk in het nauw kunnen werken voor de andere zaak.

De strafzaak, die wordt gevoerd in Cosby's thuisstaat Pennsylvania, krijgt daarmee de prioriteit in de regen van rechtszaken die tegen de televisieveteraan zijn aangespannen. In de meeste van die zaken wordt Cosby laster ten laste gelegd omdat hij en zijn advocaten veel van de vrouwen die hem beschuldigden van seksueel misbruik uit had gemaakt voor leugenaars.
http://www.telegraaf.nl/p(...)rijgt_uitstel__.html
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Trouwste user 2022 donderdag 31 maart 2016 @ 16:23:25 #187
7889 tong80
Spleenheup
pi_161075994
Het wordt gerekt tot aan zijn dood. Net als OJ Simpson kun je met miljoenen de beste advocaten kopen. En met veel geld tijdelijk op vrije voeten staan.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 31 maart 2016 @ 16:41:34 #188
130298 TheThirdMark
To what Purpose!
pi_161076340
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 16:23 schreef tong80 het volgende:
Het wordt gerekt tot aan zijn dood. Net als OJ Simpson kun je met miljoenen de beste advocaten kopen. En met veel geld tijdelijk op vrije voeten staan.

:P
OJ Simpson is niet vrijgekomen door zijn advocaten. Simpson kwam vrij door de tergend slechte ADA daar die het verdomde om door te vragen.
Maar wel apart dat de vrouw moet getuigen, dacht altijd dat justitie daar een vrouw niet kon verplichten tegen haar man te getuigen (mits ze niet als getuige van hem vrijwillig optreedt).
  Trouwste user 2022 donderdag 31 maart 2016 @ 16:50:07 #189
7889 tong80
Spleenheup
pi_161076532
quote:
14s.gif Op donderdag 31 maart 2016 16:41 schreef TheThirdMark het volgende:

[..]

OJ Simpson is niet vrijgekomen door zijn advocaten. Simpson kwam vrij door de tergend slechte ADA daar die het verdomde om door te vragen.
Maar wel apart dat de vrouw moet getuigen, dacht altijd dat justitie daar een vrouw niet kon verplichten tegen haar man te getuigen (mits ze niet als getuige van hem vrijwillig optreedt).
De beschuldiging dat de dienstdoende agent de bebloede handschoen zelf op het pad had kunnen leggen, was na kort beraad van de jury doorslaggevend. De agent had immers ook een donkere man nigger genoemd. De handschoen was een briljante zet van de advocaten. Heb er destijds van gesmuld. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 22 mei 2016 @ 10:44:09 #190
7889 tong80
Spleenheup
pi_162398682
Hugh Hefner is deze week gehoord in de zaak die Judy Huth aanspande tegen de Amerikaanse komiek Bill Cosby.



Huth claimt seksueel te zijn misbruikt door de acteur in de Playboy Mansion in 1974. Ze was destijds vijftien jaar oud.

De negentigjarige Hefner legde de verklaring, die op video is vastgelegd, af in de Playboy Mansion. Dat meldt Gloria Allred, de advocate van het slachtoffer, in een verklaring in handen van People. De raadsvrouw mocht geen inhoudelijk commentaar geven op de verklaring.

Huth is één van de meer dan vijftig vrouwen die zeggen verkracht, aangerand of misbruikt te zijn door Cosby. Deze week kreeg Hefner nog te horen dat hij in een gerelateerde zaak wordt aangeklaagd.

Chloe Goins zegt dat ze in 2008 door Cosby is gedrogeerd tijdens een feestje in het Playboy Mansion. De 78-jarige komiek zou vervolgens misbruik hebben gemaakt van het 26-jarige model, dat toen pas achttien was. De Playboy-baas zou Cosby hebben geholpen misbruik van de vrouw te maken.

http://www.telegraaf.nl/p(...)in_Cosby-zaak__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 22 mei 2016 @ 10:45:49 #191
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162398706
Wat doet een 15-jarig meisje in de Playboy Mansion :?
Spoilers!
pi_162398891
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2016 10:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat doet een 15-jarig meisje in de Playboy Mansion :?
aandacht krijgen
  Trouwste user 2022 zondag 22 mei 2016 @ 11:17:24 #193
7889 tong80
Spleenheup
pi_162399288
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 10:55 schreef computergirl het volgende:

[..]

aandacht krijgen
Die ze nu ook krijgt.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 22 mei 2016 @ 12:12:16 #194
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_162400708
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2016 10:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat doet een 15-jarig meisje in de Playboy Mansion :?
In 1974... toen lag dat allemaal niet zo gevoelig.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Trouwste user 2022 zondag 22 mei 2016 @ 12:19:22 #195
7889 tong80
Spleenheup
pi_162400955
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

In 1974... toen lag dat allemaal niet zo gevoelig.
Zeg dat tegen Polanski ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 24 mei 2016 @ 10:32:27 #196
7889 tong80
Spleenheup
pi_162455874
Bill Cosby verschijnt dinsdag voor het eerst sinds een stroom klachten over seksueel misbruik over hem wereldkundig werd gemaakt zelf voor de rechter. Meer dan vijftig vrouwen verwijten hem misbruik, van aanranding tot verkrachting. Nog voor er een uitspraak is gedaan, is de 78-jarige acteur als rolmodel al volledig van zijn voetstuk gevallen.



Cosby ontkent alles. Hij heeft tot nu toe elke toelichting geweigerd en hulde zich maandenlang in stilzwijgen. Het is de vraag of de acteur dinsdag zelf enig woord zal uitspreken. De kleine rechtbank in Norristown in de staat Pennsylvania puilt in elk geval uit met 90 belangstellenden en 110 journalisten.

Niet alle vrouwen die hem beschuldigen, hebben aangifte gedaan. Maar in Norristown is er sprake van een officieel vooronderzoek. De zaak bleek net niet verjaard toen de klaagster Cosby beschuldigde van seksueel misbruik. De acteur betaalde omgerekend een borg van 890.000 euro om vrij te kunnen rondlopen. De rechter in Norristown moet nu vaststellen of het tot een strafzaak komt.

http://www.telegraaf.nl/b(...)or_de_rechter__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 24 mei 2016 @ 16:03:01 #197
219590 oompaloompa
doompadeedee
pi_162464812
Hij wordt nu de rechtbank in geleid en zwaait vrolijk naar het publiek...
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  Trouwste user 2022 dinsdag 24 mei 2016 @ 18:43:19 #198
7889 tong80
Spleenheup
pi_162468768
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 16:03 schreef oompaloompa het volgende:
Hij wordt nu de rechtbank in geleid en zwaait vrolijk naar het publiek...
Ha ha ha Till he dies _O_ :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 24 mei 2016 @ 19:13:39 #199
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_162469681
TOPSHOW kan eindelijk beginnen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  dinsdag 24 mei 2016 @ 19:16:18 #200
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_162469769
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 10:32 schreef tong80 het volgende:
Bill Cosby verschijnt dinsdag voor het eerst sinds een stroom klachten over seksueel misbruik over hem wereldkundig werd gemaakt zelf voor de rechter. Meer dan vijftig vrouwen verwijten hem misbruik, van aanranding tot verkrachting. Nog voor er een uitspraak is gedaan, is de 78-jarige acteur als rolmodel al volledig van zijn voetstuk gevallen.

[ afbeelding ]

Cosby ontkent alles. Hij heeft tot nu toe elke toelichting geweigerd en hulde zich maandenlang in stilzwijgen. Het is de vraag of de acteur dinsdag zelf enig woord zal uitspreken. De kleine rechtbank in Norristown in de staat Pennsylvania puilt in elk geval uit met 90 belangstellenden en 110 journalisten.

Niet alle vrouwen die hem beschuldigen, hebben aangifte gedaan. Maar in Norristown is er sprake van een officieel vooronderzoek. De zaak bleek net niet verjaard toen de klaagster Cosby beschuldigde van seksueel misbruik. De acteur betaalde omgerekend een borg van 890.000 euro om vrij te kunnen rondlopen. De rechter in Norristown moet nu vaststellen of het tot een strafzaak komt.

http://www.telegraaf.nl/b(...)or_de_rechter__.html

:P
live op CNN nu.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')