past beter bij negersquote:Op maandag 17 november 2014 22:38 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Nooit goed begrepen waarom.
Als ik kijk naar huisgenoten, studiegenoten, vrienden en mensen die ik via m'n vereniging ken: ja. Geen twijfel over mogelijk.quote:Op maandag 17 november 2014 22:38 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Stel jij nu dat bij die opleidingen 80% van de studenten lui is?
het leven is niet altijd wat het lijktquote:Op maandag 17 november 2014 22:39 schreef theunderdog het volgende:
[..]
Sinds wanneer hebben beta,s interesse in wat andere van hen vinden?
Whuutt?quote:Op maandag 17 november 2014 22:56 schreef OllieWilliams het volgende:
[..]
het leven is niet altijd wat het lijkt
bloemkool is sowieso niet te vretenquote:Op maandag 17 november 2014 23:19 schreef Novermars het volgende:
Godver, bloemkool te lang doorgekookt en nu is het niet meer te vreten maar ik heb vitaminen nodig
niet haten op het tijdstip
Mwah, goed gekookt met wat nootmuskaat dan gaat het wel. Ook niet mij favoriete groente, maar het kan erger (witlof )quote:Op maandag 17 november 2014 23:22 schreef OllieWilliams het volgende:
[..]
bloemkool is sowieso niet te vreten
true, witlof gun je niemandquote:Op maandag 17 november 2014 23:26 schreef Novermars het volgende:
[..]
Mwah, goed gekookt met wat nootmuskaat dan gaat het wel. Ook niet mij favoriete groente, maar het kan erger (witlof )
Zonder witlof is dat nog beter.quote:Op maandag 17 november 2014 23:31 schreef Mitsu het volgende:
Witlof is alleen te kanen als er zoveel kaas en ham omheen zit dat je alleen nog de vette smaak daarvan proeft en geen groente
Dat sowieso.quote:Op maandag 17 november 2014 23:32 schreef OllieWilliams het volgende:
[..]
Zonder witlof is dat nog beter.
Met andere woorden, witlof is niet te vreten.quote:Op maandag 17 november 2014 23:31 schreef Mitsu het volgende:
Witlof is alleen te kanen als er zoveel kaas en ham omheen zit dat je alleen nog de vette smaak daarvan proeft en geen groente
Dat valt nogal mee. Het heeft niet zo veel smaak en het is saai maar je kan het gemakkelijk eten. Ik eet het wel zelden aangezien mijn voorkeur uitgaat naar broccoli (betere voedingswaarde). Advies: niet te gaar koken, die bloemkool, dan smaakt die het best.quote:Op maandag 17 november 2014 23:22 schreef OllieWilliams het volgende:
[..]
bloemkool is sowieso niet te vreten
Het is nooit een verkeerd tijdstip om groenten te eten.quote:Op maandag 17 november 2014 23:19 schreef Novermars het volgende:
Godver, bloemkool te lang doorgekookt en nu is het niet meer te vreten maar ik heb vitaminen nodig
niet haten op het tijdstip
Man man, dat bittere deel is er al lang uit gekweekt!quote:Op maandag 17 november 2014 23:48 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Met andere woorden, witlof is niet te vreten.
Met genoeg kaas en ham (gatver) proef je het niet meer.
Het schijnt dat de meest mensen het slecht bereiden aangezien ze het bittere deel niet goed wegsnijden. Geen idee of dat het wel te eten is als het goed is bereid maar bij mij staat het op een heel kort lijstje met groenten die ik niet eet (witlof en zuurkool).
Oh, ik had ook gewoon om zes uur kunnen gaan koken, maar daar had ik geen zin in. En heb zelden wortelen, komkommer en radijsjes in huis, en dat is niet omdat ik het vergeet te kopen.quote:Op maandag 17 november 2014 23:50 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Het is nooit een verkeerd tijdstip om groenten te eten.
Maar eh, heb jij geen wortels, komkommer, radijsjes etc. in huis? Ideaal voor als je een keer moeilijk kan koken aangezien je dat rauw en/of op je brood (radijsjes/komkommer op kaas) kan eten.
Zoals ik zei, het is een van de weinige groenten die ik niet eet. Al vele jaren geen ervaring met witlof dus.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:02 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Man man, dat bittere deel is er al lang uit gekweekt!
Jouw gemis. Serieus, welke groenten ook je voorkeur hebben, het is handig om wat groenten in huis te hebben die je zonder bereiding kan eten. Niet alleen omdat het gemakkelijk is maar het is ook beter om op meerdere momenten groenten te eten en niet alleen bij het avondeten. Door dit soort groenten ook te gebruiken eet je ook 's ochtends en/of 's middags wat groenten. Je kan natuurlijk ook een salade maken maar dat vind ik veel te veel werk gezien de korte houdbaarheid.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:04 schreef Novermars het volgende:
[..]
Oh, ik had ook gewoon om zes uur kunnen gaan koken, maar daar had ik geen zin in. En heb zelden wortelen, komkommer en radijsjes in huis, en dat is niet omdat ik het vergeet te kopen.
Dat geldt voor alle groenten. Het is altijd water met vezels, een heel klein beetje koolhydraten, eiwitten en/of vetten en een miniscule hoeveelheid vitamines en mineralen.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:22 schreef Gentianella het volgende:
Komkommer kan je toch nauwelijks groente noemen, het is niet veel meer dan water.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |