abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_421445
Van de Veronica site:

Ed wil niet!!
Ed moet het huis verlaten, maar hij vertikt het. De bewoners hebben Ed genomineerd, Nederland stemde zo ongeveer massaal op het vertrek van Ed, maar... HIJ WILDE NIET!

Zijn standpunt: het is niet eerlijk dat nieuwkomers geen kans hebben om te mogen blijven, om door de nominaties te komen. Ondanks dat het gezin buiten staat, ondanks dat de mede-bewoners de regels willen volgen, Ed wil niet. Hij geeft niet op omdat hij een eerlijke kans wil voor een volgende nieuwe bewoner, hij is nog niet klaar in het huis, zijn vader heeft in verzet gezeten, etc. Ed op zijn 48ste in tranen op de televisie, hij heeft zijn punt gemaakt. Vrouw en vriend konden ook niet helpen. Kortom, hij wil in de uitzending op donderdagavond om half twaalf niet naar huis.

Wat opviel is dat Ed de naam Bas noemde. Beau zou Bas ook kennen, althans dat vertelde Ed. De BB-presentator deed of hij het niet begreep, maar het blijft interessant: wie is Bas?

Ik ga morgen gewoon de kippen voeren
pi_421619
quote:
Op 27 oktober 2000 11:20 schreef MiepMiep het volgende:
Van de Veronica site:

Wat opviel is dat Ed de naam Bas noemde. Beau zou Bas ook kennen, althans dat vertelde Ed. De BB-presentator deed of hij het niet begreep, maar het blijft interessant: wie is Bas?


Bas is volgens mij gewoon een goede vriend van Ed, waarvan hij verwacht had dat die in de studio zou zijn. Tegen Ed's verwachtingen in zat echter zijn "beste" vriend Frank daar. Denk dat het zoiets was Miep.
  Redactie Frontpage vrijdag 27 oktober 2000 @ 12:39:52 #3
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_421669
Frank was imho ook acteur, Ed heeft zich vast in naam vergist en bedoelde Frank
  Moderator vrijdag 27 oktober 2000 @ 17:14:22 #4
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_422529
Zojuist gehoord op de streams:

Ed (over Beau): maar toch, hij bleef wel kalm. Hij ging er alleen niet op in toen ik zei dat ik een kennis heb die Bas heet.
R: wie is dat dan
E: Een jongen die ik ken, en het is een goede vriend van Beau. Maar hij ging er niet op in hè.. Misschien viel het kwartje niet.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_422534
Ed vertelde net aan Robin dat Bas een goede vriend van hem is, maar ook een goede vriend van Beau. En die Bas zou tegen Ed hebben gezegd dat Ed onder alle omstandigheden zich zelf moest blijven.
(zou dat nou echt een goede vriend zijn? )

ok Gert, jij was sneller......

[Dit bericht is gewijzigd door acinom op 27-10-2000 17:17]

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')