Ik had gisteren een IJ Bok, ik vond hem best vies eigenlijk. Hele vieze bittere smaak, heb er best lang over gedaan.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 12:07 schreef Chandos het volgende:
[..]
Ik mis de bockjes niet echt buiten de herfst om, maar vind sommige uitvoeringen wel lekker genoeg om wat van weg te werken in de herfst. De La Trappe Bock is bijvoorbeeld best puik spul. Dan heb je nog de Duitse uitvoeringen zoals Aventinus, ook heel prettig in te nemen. Met Lentebokbier heb ik dan weer geen enkele iota, zoete muk zonder enig bestaansrechts wat mij betreft.
Afgelopen weekend door de IJ bokbieren heengehaffeld: IJ Bok, Dubbelbok en Rode Bok. De reguliere was prima maar niet uitzonderlijk, de Dubbelbok puik spul maar legt het af tegen La Trappe, de Rode Bok leuk voor een keer maar niet opmerkelijk. Moraal van het verhaal: La Trappe Bock is goedkoper, beter en makkelijker aan te komen voor de Bock craving.
Gewoon van genieten, ze hadden er vandaag nog genoeg bij de abdij.quote:Op zondag 19 oktober 2014 18:38 schreef nils7 het volgende:
M'n vader heeft een LaTrappe Jubilaris mee genomen afgelopen vrijdag.
't was de laatste die ze van deze hadden zeiden ze... dus we durven m niet soldaat te maken
Ik vond het juist wel prima dat hij wat bitter isquote:Op woensdag 22 oktober 2014 10:13 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Ik had gisteren een IJ Bok, ik vond hem best vies eigenlijk. Hele vieze bittere smaak, heb er best lang over gedaan.
Dat spul van Meantime is hartstikke primaquote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:33 schreef Rvhkd het volgende:
Gisteren in Rotterdam ook nog het een en ander meegenomen, ben benieuwd!
[ afbeelding ]
En vrijdag voor een weekendje naar Warschau, eens kijken was voor bier ze daar schenken :-)
Die Salvator vond ik weinig aan, een paar jaar geleden. Ben benieuwd als ik 'm nu nog eens zou nemen, maar verwacht er niet te veel van.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 21:26 schreef uniekhoorn het volgende:
Overmorgen iig de Paulaner Salvator en Aventinus Starkweisbier...
Als ik die twee op heb dan maakt het niet meer uit denk ik
Gisteren de IPA gedronken, inderdaad goed biertje!quote:Op woensdag 22 oktober 2014 22:26 schreef Saind het volgende:
[..]
Dat spul van Meantime is hartstikke prima
Ik wil dat ook Waar zijn die te koop?quote:Op woensdag 22 oktober 2014 21:19 schreef bassieVL het volgende:
[..]
Gewoon van genieten, ze hadden er vandaag nog genoeg bij de abdij.
Ja hij had het verkeerd begrepen.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 21:19 schreef bassieVL het volgende:
[..]
Gewoon van genieten, ze hadden er vandaag nog genoeg bij de abdij.
Zo te zien bij de abdijquote:Op donderdag 23 oktober 2014 17:02 schreef Tchock het volgende:
[..]
Ik wil dat ook Waar zijn die te koop?
Heeft het nog steeds veel bezinksel, of was dat een eerste lichting dingetje? Ik heb er een keer een geprobeerd, vond het lekker bier, maar er zat echt een ranzige hoeveelheid witte vlokken/klonten op de bodem. Een beetje bezinksel heb ik geen problemen mee, maar dit was wat teveel van het goede.quote:Op donderdag 23 oktober 2014 21:37 schreef larry_flynt het volgende:
Ik zit nu voor het eerste aan een Ceaux Bastard. Erg lekker!
Wat een gewin al die nieuwe "mini" brouwerijen!
Geen bezinksel!quote:Op vrijdag 24 oktober 2014 09:10 schreef Chandos het volgende:
[..]
Heeft het nog steeds veel bezinksel, of was dat een eerste lichting dingetje? Ik heb er een keer een geprobeerd, vond het lekker bier, maar er zat echt een ranzige hoeveelheid witte vlokken/klonten op de bodem. Een beetje bezinksel heb ik geen problemen mee, maar dit was wat teveel van het goede.
Verder deze nog gedronken: La Trappe Quercus (vh vat!), Chimay blauwe stop (2008, 2009,2010 en 1999), Boon Kriek Marriage Parfait 2007.quote:'Smaragd' is Dutch for Emerald wich stands for the 40 year jubilee.
Dirk wanted this beer to truly reflect him and what he likes in the modern beer industry.
A strongl beer that's been barrel aged, with enough power to withstand time for some proper aging.
So Dirk came up with the idea of a Strong Barley wine aged on his favorit Sauternes Chateau d'Yquem. ( before beer Dirk's passion was wine, and he also worked in some restaurants )
The end result is a 16,5% abv Barley Wine, Barrel Aged on Chateau d'Yquem for 24 months !
A very rich palate, sweet, malty, lots of flavours from the wine that come thru, a truely great beer, and a great sipper.
Avaible bottled and currently on tap !"
De La Trappe Quercus is de La Trappe Oak Aged (enkele jaren geleden heette het Quercus.), dus om het nu onzin te noemenquote:Op vrijdag 24 oktober 2014 14:14 schreef mckroket het volgende:
Ach joh, die Quercus is één grote onzin. meerdere malen gelezen dat ze bij la trappe dit helemaal niet maken. niet onder die naam in ieder geval. ik kom elke maand meerdere malen in Antwerpen maar ben nog nooit bij de kulminator geweest. op de een of andere manier trekt die toko me helemaal niet aan als ik me baseer op het internet. als je een mega bier proef freak bent (ik niet) zal het vast wel een hemel op aarde zijn, maar als ik in Antwerpen een drankje ga doen dan zit ik liever in een mooi en redelijk schoon café waar ze me goed helpen
het mooiste vind ik de recensies die ze een 84/100 geven ofzo terwijl ze zeggen dat ze afgesnauwd zijn etc. hahaha hoe gek moet je zijn om dat te pikken, puur omdat je zo`n gek biertje wilt.
Nee. Uitzondering want groepje. Weet ook gelijk weer waarom dit uitzonderingen zijn. Godsteringquote:Op zondag 26 oktober 2014 00:15 schreef mckroket het volgende:
Bok, bok en bok?
Je drooglegging is voorbij trouwens?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |