abonnement Unibet Coolblue
pi_423975
quote:
Op 28 oktober 2000 00:39 schreef Gert het volgende:
Nee, het heeft niets met Ed te maken. Volgens BB zijn de douchemunten en het hout duurder geworden omdat de olieprijs de laatste tijd zo gestegen is. Wat een woede-aanval bij Robin veroorzaakte. Zie ook de streams van vrijdag 27-10, als je de details wil weten.
Hout heeft ook zo veel met de olieprijs te maken he En de douche werkt natuurlijk ook middels olie. En de olie is ook echt 100% duurder geworden...

BB kan lullen wat ze willen, maar het heeft op zeker wel met Ed te maken

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_423977
Digger,

Ik denk dat je wel eens gelijk zou kunnen hebben. Alleen heeft de groep dat duidelijk niet begrepen. Er heeft niemand geroepen "nu worden we gestraft omdat we Ed en niet zelf uit hebben gezet". Ze hangen duidelijk erg aan de leider en kunnen zich zoiets niet voorstellen.

pi_423980
één-nul dus voor VOO - het beleid blijft nog onzichtbaar voor de 'lijdende voorwerpen' en de marteling blijft subtiel.
Maar niet voor Ed (en met hem Robin steeds meer), en daarom is het zo cruciaal op welke wijze VOO Ed gaat lozen morgen. Werkt de emotionele chantage ? Waarschijnlijk wel, Ed is óók 'n gevoels-mens.

Ik heb B&vD vanavond niet gezien, maar ik vind het toch verdacht als Hummie zich zo kwaad maakt... Speelt ze dit, om kijkers te trekken naar een 'zogenaamd gevaarlijke' situatie ?
En als het echt is, waarom geeft ze dat dan bloot ? Begint ze op Nina (van WorldOnline) te lijken ?

[Dit bericht is gewijzigd door Moor op 28-10-2000 04:48]

  zaterdag 28 oktober 2000 @ 04:48:47 #104
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_423981
Het is wel een zwaar komisch argument van VOO om de prijzen te verhogen.

En de enige die ageert is Robin? Tjonge, ons wachten nog karige tijden zonder Ed.

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_423983
Moor,

Aan de ene kant zijn ze erg gelukkig met de publiciteit en de kijkcijfers. Aan de andere kant hebben mensen zoals Hummie een gezichtsverlies geleden wat ze niet zo maar voorbij laten gaan. Het pas om 12 uur gisteravond geven van de muziek is daar een voorbeeld van. Lekker laten zien dat ze de baas zijn en Ed zijn wens om nog een gezellige avond te hebben zeker niet inwilligen. Ik vind die wens trouwens ook wat te ver gaan. Bovendien hadden ze waarschijnlijk de hoop, dat door het lekker laat te maken, de groep daardoor niet kompleet op tijd wakker is om samen te ontbijten. Het zou mij niet verbazen als de groep inderdaad zonder ontbijt, en in ondergoed Ed uitzwaait.

pi_424057
Het is niet verrassend om te zien dat ALLEEN Robin samen met Ed om 9 uur wakker is en aan tafel koffie zit te drinken. De hele groep was had beloofd om vroeg op te staan, maar je ziet wat er gebeurd. De opstelling van Robin gedurende de laatste dagen en ook nu, maakt dat hij door de rest van de groep a.s. donderdag zal worden genomineerd. Let op mijn woorden. Je anders op stellen als de meerderheid van de groep, maakt je een eenling. Denk nog maar eens terug aan Bart in BB1 van verleden jaar. Zal de productie, Robin bij nominatie in het Bbhuis laten. Dat wordt in de nabije toekomst de grote vraag.
pi_424991
Hummie zei gisteren in B&vD dat ze blij waren met de actie van Ed. Van haar mocht ie er zelfs in blijven, maar niet van John de Mol. jammer, was namelijk de helft van de sukkels opgestapt, had het dit jaar toch nog wat kunnen worden
  Moderator zaterdag 28 oktober 2000 @ 18:46:09 #108
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_425032
quote:
Op 28 oktober 2000 04:33 schreef DIGGER het volgende:
Hout heeft ook zo veel met de olieprijs te maken he En de douche werkt natuurlijk ook middels olie. En de olie is ook echt 100% duurder geworden...

BB kan lullen wat ze willen, maar het heeft op zeker wel met Ed te maken


Nee het heeft niet met Ed te maken. Er stond zelfs in de brief dat prijsstijgingen vaker voor kunnen komen in de toekomst.

Uiteraard is de stijging van de olieprijs ook niet de échte reden dat VOO de prijzen verhoogt. VOO doet dit ter prikkeling, om discussies (ruzie) uit te lokken, om het gezapige eraf te halen.

Het zou toch veel te subtiel zijn om op deze manier de groep te straffen voor het feit dat ze Ed er niet met geweld uit hebben gezet.. Come oooonnn, dat is echt te ver gezocht. Wie zou die hint nou snappen..

By the way, op het gevaar af gelijkhebberig over te komen: als de olieprijzen stijgen, dan stijgen inderdaad andere brandstoffen iets mee. Omdat de olie duurder wordt, neemt immers de vraag naar andere brandstoffen toe. Economische wet: vraag + = prijs +

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')