Dat zijn bij mij alle cakes. Dacht dat je dat niet kon voorkomen, behalve door de temperatuur echt heel laag te laten, maar recepten geven altijd 170-180 graden aan.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:15 schreef RobinOok het volgende:
Okay, een madeira cake is dus gewoon een mislukte, gebarsten cake....
Minder bakpoederquote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:15 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Dat zijn bij mij alle cakes. Dacht dat je dat niet kon voorkomen, behalve door de temperatuur echt heel laag te laten, maar recepten geven altijd 170-180 graden aan.
Zo hey, ik zat het net te bedenken..quote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:27 schreef PaarsBeestje het volgende:
Het niveauverschil met de Nederlandse versie is gelijk weer gigantisch
dat soort taarten worden in nl nauwelijks gegeten ookquote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:27 schreef PaarsBeestje het volgende:
Het niveauverschil met de Nederlandse versie is gelijk weer gigantisch
Dat ook wel, maar hier krijgen ze een soortgelijke opdracht in de finaleronde. Hier al gelijk bij de eerste uitzending.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:29 schreef computergirl het volgende:
[..]
dat soort taarten worden in nl nauwelijks gegeten ook
Dat heb ik al als bij de Marks & Spencer in Den Haag ben geweest. Scones! Double Cream! Allerlei soorten hartige pasteienquote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:31 schreef computergirl het volgende:
als ik in de UK zou wonen was ik zooooo dik
Ik ook. Verslaafd.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 21:33 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat heb ik al als bij de Marks & Spencer in Den Haag ben geweest. Scones! Double Cream! Allerlei soorten hartige pasteien
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |