abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_145261792
DE VERSLAGEN

De_Guidance

De 4-oktober dierendag-Offerfeest-Yom Kippoer-Gay Pol meet.

Voor mij begon deze meet in Rotterdam Zuid. Met Euribob. We spraken af op metrostation Zuidplein, alwaar ik hem beroofde.
Nadat we op Rdam CS de Feyenoord fan shop checkten, kwam Kaas er ook bij.

Samen in de trein was wel gezellig geloof ik. Op Utrecht CS wilden we een practical joke uithalen met tosti, maar dat hebben we maar niet gedaan.

Toen we bij het cafétje waren aangekomen stonden, Illiberal, Kowloon, Voorschrift en Hexagon al te drinken.

Na aan paar drankjes was Euribob al meteen Anneke Grönloh en heeft hij de rest van de avond constant aan Kaas gezeten.
Voorschrift werd na een paar bier een beetje handtastelijk naar mij toe en VS, Bob, Kaas en ik zaten op een rij. Dit werd de homohoek genoemd.
De kipsaté was heerlijk _O_

Betyar, Paper_Tiger, remlof en Friek schoven gedurende de dag ook verder aan.

Samenvatting van de mensen.

Euribob: nuchter wel oké en prima gozer, maar na paar drankjes een schreeuwende relnicht.

Voorschrift: Ook prima gozer, maakt wel ruzie met willekeurige mensen die We niet kennen

Kaas: Grappige nuchtere jongen. En totaal niet vrouwelijk. Houdt wel van practical jokes.

Kowloon: precies zoals ik hem Had verwacht.

Betyar idem: helaas weinig mee kunnen praten. Wel echt Brabo accentje B-)

Remlof ook idem. Rustige kerel.

Paper_Tiger Was een stuk vriendelijker dan ik had verwacht.

Tosti _O_ net zo'n troll als op het forum en echt een heel blij hoofd erbij

Friek trollt minder IRLp
-O-

Illebiral ofzo chillt gewoon.

Kaas-

Leuke meet. Was nog best een uitdaging om Guido te vinden op Rotterdam CS, omdat de beschrijving "Turk" aldaar niet overdreven veel duidelijkheid schepte, maar al redelijk snel kwam ik Guido en Euri tegen die het al helemaal naar hun zin hadden door wat winkeltjes af te lopen.

Na een gezellige treinrit zagen we op Utrecht CS ergens een willekeurige Turk op een bankje zitten dus appten we tosti dat Guido daar zat, om op een afstandje te gaan zitten kijken hoe hij de verkeerde mensen zou aanspreken. Lukte jammer genoeg niet, omdat die vent wegliep voor tosti er was.

Eerste tien minuten na aankomst bij de meet locatie vond ik het nog een tikje ongemakkelijk; zit je daar ineens met een paar gasten die je van internet kent.. :') Was echter van zeer korte duur, want het duurde maar even of er werd heel wat afgelachen. Men schrok nog even flink toen ik deed alsof ik een dm van php had gekregen dat hij ook onderweg was, maar dat was loos alarm. Zelfs in het tweede café - wat eigenlijk echt drie keer niks was, hoewel mooi dat die vrouw Bob nog even naar z'n ID vroeg - had ik het erg naar m'n zin en de rest geloof ik ook. Enige nadeel vond ik dat zo'n meet eigenlijk nog best kort is en dat ik een aantal mensen nog zo goed als niet gesproken had, toen het er voor hen ineens op zat. Maar boeiend, volgende keer beter, was immers een topavond.

Kende nog helemaal niemand. Maar Guido is een hele leuke en lieve jongen. O+ Bob heeft eigenlijk geen positieve eigenschappen, maar is zo vervelend dat je er toch hard om lachen moet. In de nachttrein terug naar Rotterdam waren z'n geschreeuw en gespreksonderwerpen een beetje gênant, maar gelukkig was ik aangeschoten genoeg om me daar niet te druk om te maken. :D Tosti is een supervrolijke Belgisch sprekende jongen die in het echt gelukkig totaal niet arrogant is. Hexagon vond ik echt een relaxte Brabander, mooie baas wel. P_T ben ik het volgens mij nog nooit mee eens geweest, maar blijkt gewoon een hele toffe sympathieke gast. Voorschrift ontmoeten vond ik de eerste minuten even raar - iemand met wie je vaak slechte seksistische grappen maakt over en weer zit dan ineens écht tegenover je. :') Maar dat was al snel weg en VS is echt een superleuke gozer met wie je enorm lol kunt trappen. Illiberal is relaxed om erbij te hebben, rustige jongen die niet te veel kabaal maakt maar dan ineens heel grappig uit de hoek komt. Van Kowloon vond ik het jammer dat we niet toe zijn gekomen aan serieuze economie-gesprekken, maar hele leuke vent die later op de avond ineens een verborgen dark side bleek te hebben. :D Remlof heb ik jammer genoeg amper gesproken, maar door naar hem te kijken word je al relaxed, zo rustig oogt hij - mooie vent volgens mij, hopelijk spreek ik hem een volgende meet wat meer. Betyar kon ik oprecht niet verstaan, dus heb geen woord van wat hij zei meegekregen maar moest toch om elke zin lachen omdat hij het zo grappig brengt. Friek is een hele leuke vent waarmee je de hele avond een biertje mee drinken; rustige maar gezellige Brabander die ik wel langer had willen spreken dan lukt op zo'n avondje.

Heb ervan genoten, grappig divers bijeengeraapt zooitje was het. ^O^ En leuk om er nu wat gezichten bij te hebben.

Friek

Na een middelmatige maaltijd te hebben gegeten bij mijn schoonouders was het tijd om het hoogtepunt van mijn jaar te beleven: de POLmeet!

Een vlugge blik op de lijst van potentieel aanwezigen leerde me dat ik De_Guidance, tofastTG en Kaas- nog nooit had gezien. Baserend op het postgedrag had ik bij alle drie de figuren zo mijn verwachtingen. Deze bleken ongeveer te kloppen. Guido als overgenuanceerd figuurtje dat zelfs op alcoholische meets zich niet laat verleiden tot ferme uitspraken, tofastTG als omhooggevallen kutstudentje inclusief arrogante harses en Kaas- als een nuchtere en intelligente kerel. Opvallend aan laatstgenoemde was wel dat meneer erg mannelijk overkwam. Mijn o zo goed functionerende gaydar zou er compleet naast hebben gezeten in zijn geval. Met zijn opmerking "Je komt zeker net van je werk af?" werd ik op bijdehante wijze welkom geheten op de meet.

Koud aangekomen besluit Hexagon om er weer vandoor te gaan. Na dit vertrek verplaatste de groep zich naar binnen. Al snel zaten alle vier de homo's op een rijtje naast elkaar, waarmee een heuse 'homohoek' was ontstaan. Met name Euribob en Voorschrift leken hiervan te genieten, aangezien ze amper konden afblijven van hun buurman. Ondertussen babbelde ik met Voorschrift wat over veiligheid. Uit dat gesprek kwam het feit rollen dat onze hbo-bankier geld had gedoneerd aan een paar kapotte gebouwen. U leest het goed: de beste jongen weet van gekkigheid niet meer wat hij met zijn geld moet. Kowloon, de van nature nieuwsgierige en academisch aanlegde jongeman probeerde er nog iets van te bakken, maar tevergeefs. Ondertussen discussieerden de AOW-gerechtigden (Paper_Tiger, betyar en remlof) aan een andere tafel over broodjes, timmerwerk en Milaan.

Zo nu en dan ging ik even naar buiten toe om een sigaret te bietsen van een willekeurige FOK!ker. Op deze manier heb ik gelukkig toch nog met iedereen een kort praatje kunnen maken, wat vaak niet lukt op meets gezien het aantal grote mensen en de korte duur. Remlof was gewoon weer remlof; de inmiddels al grijze knar die rustig z'n halve liters wegtikt en Camel lights wegpaft. Betyar als de timmerman met ultiem Brabants accent en charismatische wijze van communiceren. Paper_Tiger als de kerel die in het echt toch heel wat aardiger is dan wat je op basis van postgedrag zou verwachten. Kowloon als wederom de intelligente, rustige en bedachtzaam formulerende kerel, die opvallend genoeg na voldoende bier erg aanhankelijk werd bij Euribob. Euribob zelf, het knulletje dat zich steeds wilder gaat gedragen naarmate er meer bier in gaat. Illiberal als de man die zichzelf na tig bier exact hetzelfde weet te gedragen als daarvoor: vooral luisterend en spaarzaam in zijn bijdragen. En natuurlijk Voorschrift, onze theatrale huisnicht die maar al te graag op zijn kenmerkende wijze een punt wil scoren.

Flink wat halve liters verder beginnen de herinneringen wat te vertroebelen. Wat bij is gebleven was dat één van de serveersters vreemd genoeg tot twee keer toe weigerde een rekening uit te draaien, vanwege haar nog vreemdere constatering dat we deze al betaald hadden. Zelf twijfelde ik uiteraard geen seconde en stelde direct het plan voor om maar te vertrekken. Maar dankzij een volhardend, moreel epicentrum in de vorm van betyar verscheen er alsnog een rekening op tafel. Na deze betaald te hebben was het plan om ergens anders heen te gaan, maar een concrete bestemming ontbrak nog. Na afgepoeierd te zijn geworden bij de Stairway kwamen we in de immer sfeervolle Boslust terecht. Inderdaad, de ruktent die veel weg heeft van een shoarmazaak en waar de vorige meet ook beëindigd werd. Wat hier allemaal besproken is weet ik niet meer zo goed en dat is wellicht maar beter ook; naarmate de avond vordert keldert de kwaliteit van mijn bijdragen namelijk. Hoe we precies van de Boslust naar de trein zijn gelopen weet ik ook niet meer. Mijn treinreis met Illiberal verliep voorspoedig, alhoewel we beiden de neiging hadden om in slaap te vallen dankzij de genuttigde alcohol.

Dat was het weer.

betyar

Goed,

Na een dagje werken om de uitkering van Friek_ te sponsoren ging ik even in bad.
Na mijn rustmomentje een e-ticket besteld voor een retourtje Boxtel - Utrecht Centraal. Mijn lieve vrouw bracht mij naar het station en toen begon mijn reis naar Utrecht.
Onderweg contact met Remlof gehad.
Na een wir war van bussen heb ik een taxi genomen naar café De Poort. De taxichauffeur met mediterraans uiterlijk waar ik meteen de gedachte bij had dat die man door heel Utrecht en omringende dorpen zou rijden kwam ik best vlot bij het cafeetje aan. Een groepje kansloze jongens zaten/stonden als sardientjes in een blik om een vierkante statafel, Dat moest natuurlijk HET groepje zijn.
Ik wurmde me ertussen en vroeg na 3 minuten of ze bier kwamen brengen of je zelf naar binnen moest gaan. De blonde doos die te lui is om te werken kwam uiteindelijk naar de tafel en nam onze bestelling op. Na tien minuten kreeg ik mijn biertje.
Ik vermoedde dat de jongedame in kwestie ondertussen de barman oraal had bevredigd en wilde dit ook vragen, uit fatsoen heb ik dat niet gedaan. Beetje ouwehoeren en het wegkijken van een stelletje dat een tafel bezet hield kwam ik niet verder. Nadat het stelletje wegging waar de man in kwestie twee biertjes wilde betalen met pin besloot de dame de rekening voor haar te nemen en vijf minuten later was de tafel gereed om in te nemen. Mijnheer had blijkbaar belangrijk contact via de sms.
P_T kwam bij mij staan en we hadden een goede praat. Uiteindelijk gingen we eten en gingen de homo's op een rijtje in een donkere hoek zitten, de jongens die nog uit de kast moesten komen voegde zich bij hun om vervolgens lekker ongemakkelijk te gaan eten..
Paper, Tofast en ondergetekende hadden een flinke tafel waar we in alle ruimte konden genieten van het eten.
Ik bestelde een carpaccio en een biefstukje, Was lekker alleen het had allemaal wel wat uitgebreider mogen zijn.
Nadat Friek_ twee keer had gevraagd of we al hadden betaald en de jongedame bevestigde dat we hadden betaald ben ik gaan vragen of we de rekening mochten liepen we naar een café waar een feestje was en je moest betalen om binnen te mogen. Dat gaat natuurlijk nergens over gezien we daar voor maar een ding zijn en dat is om onze hard verdiende euro's weg te brengen, op Friek_ na uiteraard die krijgt gratis geld van de overheid.
Onderweg nog en paar miljonairs in vermomming tegengekomen die vroegen om kleingeld wat ik uiteraard weigerde.
Uiteindelijk gingen we een wazige kuttent binnen waar geen reet te doen was en het enige boeiende wat daarbinnen aanwezig was was een ronddraaiende propeller van hout. Na twee biertjes vonden sommigen het wel welletjes en zijn we naar het station gelopen. Ranzig brood met dode rat trok ik uit de muur eentje voor Voorschrift en eentje voor mezelf.
P_T raakte we kwijt en Voorschrift en Remlof gingen een kleine te dure supermarkt binnen om te duur voer te kopen.
Remlof moest gaan rennen voor zijn trein, waarom weet ik nog steeds niet omdat treinen om het half uur vertrekken. Voorschrift begon zich te ergeren omdat hij het schema van de NS niet snapt, een kind van vijf jaar snapt het schema nog wel en daarom zet ik mijn vraagteken of het beroep wat Voorschrift uitoefent wel een geschikte baan voor hem is.
Afijn, ik naar de BurgerKing om 44 gefrituurde uienringen te bestellen en heb deze met goedkeurende ogen van mijn medereizigers lekker opgegeten in de trein. Overgestapt in Den Bosch van een intercity naar een gewone trein. In Boxtel werd ik wakker gemaakt door een oude vrouw die zei dat we in Boxtel waren, ik ben haar dat enorm dankbaar, mijn vrouw stond netjes te wachten en zijn we naar huis gegaan.

Het volk:
Voorschrift: Anaalridder in puurste vorm.
Guido: Anaalridder met een mediterraans uiterlijk.
Kaas: Een wannabe anaalridder maar nog niet klaar om de lansen tot zich te nemen.
Euribob: Een anaalridder pur sang die vandaag zijn vader heeft teleurgesteld en zijn gayporno boekjes op de salontafel heeft gegooid.
Paper_Tiger: prima gast gezellige conservatie gehad.
Tofast: Marktplaatsmederwerker die mij allemaal add zooi wilde aansmeren.
Remlof: As usual.

De rest waren vooral dooie mussen.

Anyway, het was wel gezellig.

Groet,

Betyar.

Pokkelmans - meet met Tosti

Nou.

Rond half twee bedachten we ons dat we allebei in Nijmegen zouden zijn, en Tosti wou, geheel in the spirit of the day, zijn FOK!meet voortzetten. Op mijn stalen ros trok ik richting het CS alwaar ik vol verwachting stond te uit te kijken naar een verschijning in blauwe jas. Telefonisch contact gaf de doorslag.

Al lopende hebben we eerst flink geroddeld. Tosti's stem sloeg regelmatig over van verbazing over het feit dat jullie, en ik citeer "gewoon best aardige mensen" waren. Je vraagt je af met wat voor verwachting zo iemand überhaupt op een meet af komt.

Tot zijn verheuging was de Mc Donalds nog geopend, alwaar de nodige kiloknallers werden ingeslagen alvorens de reist werd vervolgd. De zoektocht naar een kroeg waar we konden zitten -ik kan niet dansen maar dat hoeven mensen op het internet niet te weten- was geopend. Vrijwel alle gezellige kroegjes hadden hun laatste ronde al gehad, waardoor we óf naar een krakershol, óf naar een "wollahkijkdiemeisjehaarhelebilstaatopenvuilekkhoerWATKYKJYZEMMEL?"dansgelegenheid moesten.

Het werd het krakershol waar GS ongetwijfeld nog regelmatig nachtmerries over heeft. Vol overtuiging bestelde ik een rondje waarna ik geen contant geld bij me bleek te hebben. Geen probleem. Als student zijnde leef ik toch al op de portemonnee van anderen.

Al vrij vroeg was hier echter ook de laatste ronde, waardoor we om half vier al weer buiten stonden. Ik bood Tosti aan om hem per fiets naar huis te brengen, maar meneer had liever een of andere Marokkaan met een S-klasse. Maar hij ging wel eerst even langs de Febo, meen ik.

Kowloon:
Rond 15:00 werd ik in Utrecht afgezet door mijn chauffeur. Omdat ik vreesde te verdwalen in Pyongyang aan de Vecht pakte ik mijn GPS er maar even bij. Desondanks toch nog verkeerd gelopen, dus het was 15:30 voordat ik eindelijk bij De Poort aan kwam. Ik zag gelijk twee bekende gezichten; Hexagon en Illiberal. Als Hexagon er is, dan gaat het al snel over Eindhoven. Eerst werden de nodige roddels uit de doeken gedaan over een landelijk bekend spookraadslid. Later kwam een serieuzer thema aan de orde, de Eindhovense Ruit. Illiberal bleek tot mijn verrassing afkomstig uit dat andere linkse bolwerk in Nederland, ondanks dat ik toch een beetje Twents-accent hoorde. ^O^

Ondanks de interessante gesprekken dwaalden mijn gedachten soms af naar Voorschrift. NS had namelijk een bijzonder lastig hindernissenparcours voor hem bedacht. Rij je een week terug nog met chauffeur over Wall Street, zit je een week later tussen het stinkende gepeupel in de 2e klas. Kan een mens dat wel verdragen, vroeg ik mij af. Het antwoord kwam gelukkig snel in de vorm van Voorschrift zelf. Hij was tamelijk ongeschonden uit de strijd naar voren gekomen. Gelukkig maar. _O_

Ondertussen werd Charlene de Carvalho-Heineken rijkelijk gesponsord. Met de komst van Euribob, Kaas-, tofastTG en De_Guidance werd daar nog een schepje bovenop gedaan. Kaas- was wel totaal anders dan ik verwacht had; een recht voor zijn raap Groningse bokser met toch een buitenlands tintje. Inmiddels had ook Euribob wat van het Zoeterwoudse slootwater genuttigd, wat de bekende uitwerking op hem had; innige omhelzingen met Voorschrift volgden. Het contrast met De_Guidance kan haast niet groter zijn eigenlijk; een rustige, vriendelijke en grappige knuffel-bioloog. tofastTG had ik mij totaal anders voorgesteld gezien zijn Limburgse komaf, voorkeur voor hardstyle feesten en fascinatie voor hard-drugs. Dit viel heel erg mee, geen Limburgse Tokkie maar een slimme gast. :D

Een oude bekende voegde zich bij de groep; remlof. Die dapper en eerlijk vertelde dat hij de bus had genomen vanaf CS. Met de komst van remlof kwam er ook verbetering in het bier dat genuttigd werd; halve liters Paulaner stonden in een steeds groter aantal op tafel. Ondertussen had ook de immer goed gemutste Paper_Tiger zich gemeld. Hij had een gezond kleurtje op zijn gezicht, iets waarvoor je kennelijk alleen maar naar buiten hoeft te gaan als de zon schijnt. Een openbaring voor mij als zolderkamergeleerde! Een bekend euvel van POL-meets kwam ook nog ter sprake, het old boys netwerk. Disana, monkyyy, Janneke141, Uccie en Tamashii, geen van hen was helaas aanwezig hoewel zij toch regelmatig in het POL-cafe posten. We bijten niet hoor, dames. :P

Rond een uur of 19:00 begonnen de magen te knorren. tofastTG en Kaas- gaven aan dat ze graag binnen wilden eten in plaats van op de onhandig hoge krukken buiten (of ben ik nou zo klein?). Er was nog plaats binnen, en aldus geschiedde de verhuizing. Hexagon was ondertussen naar huis gegaan omdat hij nog naar een D66-feestje wilde gaan. Vlak voor het eten kwamen betyar en Friek_ nog binnen. betyar zorgt met zijn karakterstieke Brabantse-accent altijd voor een glimlach op mijn gezicht. Knuffelbaar zelfs, al zal hij niet blij zijn met die kwalificatie. En Friek_ is mijn favoriet als het gaat om het voeren van leerzame en interessante gesprekken. nerd.gif

Van de 'diner'kaart kozen de meesten voor de Poortburger of de Kipsaté. De Poortburger is
een hamburger met friet, de Kipsaté werd met rijst geserveerd. Illiberal en ik moesten beamen dat het broodje van de Poortburger wat taai was, terwijl De_Guidance klaagde over koude rijst ( :X ). Maar ja, zo gaat dat in de meeste eetcafe's. Met Illiberal kwam het gesprek op mijn een van mijn favoriete sporten; golfsurfen. Voor iedereen die het eens wil proberen in Wijk aan Zee, Scheveningen en Domburg kun je zo een surfplank en wetsuit huren. De kick van het pakken van een golf is onbetaalbaar. 8-)

Na het eten besloten we te verkassen naar een etablissement dichter gelegen bij Utrecht CS. Over de rekening bestond eerst wat onduidelijkheid; Friek_ had tot twee maal toe als antwoord gekregen dat de rekening al betaald was. Een tweestrijd tussen de opportunist enerzijds en de eerlijkheid anderzijds maakte zich van de aanwezigen meester. De eerlijkheid won; de juiste rekening kwam alsnog naar boven uit de gebrekkige administratie van De Poort en deze werd uiteraard betaald. remlof leidde ons naar de zaak van Utrechts meest kleurrijke politicus, welke afgehuurd bleek te zijn voor een partij. Omdat niemand aan Biercafe Olivier had gedacht belandde we bij het troosteloze Boslust. Deze zaak schrappen we echt definitief van het lijstje. :{

Vanaf Boslust begint mij geheugen wat gaten te vertonen als gevolg van het immer toenemende alcoholpromillage in mijn bloed. Ik raakte met Friek_ een tijdje aan de praat over de meer filosofische vraagstukken in het leven. Prima gesprek was dat. :) Een ander effect van de alcohol speelde op; hoewel ik normaliter best verlegen ben, word ik op een gegeven moment steeds knuffelbaarder. Euribob vond ik dat ik er lief uit zag, en ik knuffelde hem ineens. Waar een vrouwenlichaam rond en zacht aanvoelt, voelt een mannenlichaam breed en stevig aan. Dus ja, dat is dan ook duidelijk, ik ga met zowel mannen als vrouwen naar bed. Wat ook een reden is waarom ik niks op heb met het concept van een vaste relatie. :@ :)

Ondertussen voelde Illiberal zich wat ongemakkelijk met zoveel mannelijke liefde om hem heen. Dat vond ik er wel aandoenlijk uit zien dus daar moest ik erg om lachen. :D Toen was het tijd om weer naar het station te gaan. Euribob wilde ik echter nog niet kwijt, dus gezellig liepen we samen naar het station. Voor zover ik weet hebben daar geen andere dingen plaatsgevonden dan inchecken (nee, dat is geen eufemisme) en afscheid nemen, om die roddels maar gelijk uit te lucht te halen. :7

Ik vond het een zeer geslaagde meet, maar ook veel te kort om iedereen te kunnen spreken! Ik vond het erg leuk dat er (voor mij dan) zoveel nieuwe mensen waren; Kaas-, tofastTG en De_Guidance. Het was ook leuk om Illiberal weer eens te zien, die was al een aantal keer niet bij een meet geweest volgens mij. Ook de meer vaste namen als Friek_, Voorschrift, remlof, Paper_Tiger, betyar en Hexagon droegen zeker bij aan de gezelligheid. Verder heb ik waht, GSbrdr, Pokkelmans, Tem, Reya, Boze_Appel, du_ke, robin007bond en de POL-vrouwen erg gemist. Dan blijft er nog één naam over, Euribob, ik weet al naast wie ik ga zitten de volgende meet, sorry Voorschrift. *)
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:03:24 #2
137949 Disana
pi_145261824
Kowloon, misschien wil je je eigen verslag ook in de OP zetten?
pi_145261847
Haha wel leuk dat mijn verslag van een uur of twee met Tosti in Nijmegen ook in de OP terecht is gekomen.

Dat terwijl het strikt genomen al een tijd lang 5 oktober was.
pi_145261886
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:03 schreef Disana het volgende:
Kowloon, misschien wil je je eigen verslag ook in de OP zetten?
*check*
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:11:30 #5
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_145262335
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 17:53 schreef Kowloon het volgende:

[..]

Zonder dat je het echt door had. :D
Lees verslagje eens......
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:13:13 #6
137949 Disana
pi_145262432
Waht, ja eerlijk is eerlijk, helden zijn we niet.
pi_145262660
Verslag typen meh.
POL-lintjes: Stef Bloktrofee - Meest arrogante user 2011, Hans Wiegeltrofee - Meest rechtse user 2012, 2013 & 2014
Ek vir jou, Suid-Afrika.
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:20:33 #8
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_145262818
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:13 schreef Disana het volgende:
Waht, ja eerlijk is eerlijk, helden zijn we niet.
Waarom niet?
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:21:47 #9
137949 Disana
pi_145262879
quote:
15s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:20 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Waarom niet?
Nou, omdat we niet naar de meet durfden. Bij mij is dat niet de enige reden, maar het speelt inderdaad wel mee.
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:21:57 #10
379943 Paper_Tiger
Neem verantwoordelijkheid
pi_145262886
quote:
15s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:20 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat ze niet op een meet komen maar er wel alles van willen weten.
a man convinced against his will is of the same opinion still
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:22:31 #11
379943 Paper_Tiger
Neem verantwoordelijkheid
pi_145262917
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:21 schreef Disana het volgende:

[..]

Nou, omdat we niet naar de meet durfden. Bij mij is dat niet de enige reden, maar het speelt inderdaad wel mee.
Ha! Ik heb aangeboden je te halen en weer thuis te brengen.
a man convinced against his will is of the same opinion still
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:23:09 #12
137949 Disana
pi_145262955
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:22 schreef Paper_Tiger het volgende:

[..]

Ha! Ik heb aangeboden je te halen en weer thuis te brengen.
Ja, dat is zo. En dat waardeer ik ook.
pi_145262975
Kan de meet ergens gedeclareerd worden?
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:23:40 #14
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_145262980
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:21 schreef Disana het volgende:

[..]

Nou, omdat we niet naar de meet durfden. Bij mij is dat niet de enige reden, maar het speelt inderdaad wel mee.
Ik denk dat waht wel durfde.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_145262984
70 euro :{
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:24:03 #16
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_145263003
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:23 schreef De_Guidance het volgende:
70 euro :{
Dat is goedkoop :{.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:24:04 #17
137949 Disana
pi_145263007
quote:
15s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:23 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Ik denk dat waht wel durfde.
Hij zegt van niet, want er waren niet genoeg rechtsen.
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:24:23 #18
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_145263019
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:24 schreef Disana het volgende:

[..]

Hij zegt van niet, want er waren niet genoeg rechtsen.
Het is wat.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
  maandag 6 oktober 2014 @ 18:24:44 #19
379943 Paper_Tiger
Neem verantwoordelijkheid
pi_145263041
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:23 schreef De_Guidance het volgende:
Kan de meet ergens gedeclareerd worden?
Bij je schoonmoeder.
a man convinced against his will is of the same opinion still
pi_145263106
quote:
15s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:24 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Het is wat.
Nee, het is waht.
pi_145263164
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:24 schreef Disana het volgende:

[..]

Hij zegt van niet, want er waren niet genoeg rechtsen.
Ik blijf wel je beste Fok vriend toch.
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:28:32 #22
137949 Disana
pi_145263192
quote:
17s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:27 schreef De_Guidance het volgende:

[..]

Ik blijf wel je beste Fok vriend toch.
Dat spreekt vanzelf. Niemand kan aan jou tippen, dat ziet nu iedereen.
pi_145263251
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:28 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat spreekt vanzelf. Niemand kan aan jou tippen, dat ziet nu iedereen.
Dan gaan we trouwen.
  † In Memoriam † maandag 6 oktober 2014 @ 18:31:38 #24
137949 Disana
pi_145263318
quote:
1s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:30 schreef De_Guidance het volgende:

[..]

Dan gaan we trouwen.
Je bent nu uit de kast, aan schijnhuwelijken doen we niet meer.
pi_145263377
Grote bazen zijn jullie :D
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')