abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 17:52:18 #1
3185 Adelante
To let it go now
pi_145191047
Dave Roelvink wordt sinds vorige week door een privédetective in verband gebracht met een juwelendiefstal in een Amsterdamse woning. Na een avondje stappen werd Dave (24) door ene Melissa uitgenodigd om samen met vrienden nog wat bij haar thuis te drinken. Diezelfde avond werd het huis leeggeroofd, maar de zoon van zanger Dries zegt van niks te weten.

'Je wordt ergens van beschuldigd, maar ik weet van niks! Ik heb alleen maar een leuke avond gehad, meer niet!', zegt hij in De Telegraaf. Na sluitingstijd kwam hij met negen vrienden en wat onbekenden terecht in het ouderlijk huis van Melissa, wiens vader een succesvolle McDonald's franchisenemer is.

Pas de volgende ochtend hoorde hij dat een deel van de groep misbruik had gemaakt van de situatie, zegt hij. Er bleek voor tienduizenden euro's aan onder andere sieraden te zijn ontvreemd. 'Mijn leven is verwoest', schreef Melissa vervolgens op Facebook. In het bericht noemt ze ook de naam van Dave Roelvink en enkele van zijn vrienden. 'Hoe zielig kun je wezen als je door mij wordt uitgenodigd om bij mij een feestje te vieren en dan ons huis leeg te roven!!!'

Ze roept iedereen die meer weet op zich te melden. 'Als je een beetje ballen hebt en hier meer van weet, meld je dan zsm! Jullie waren hierbij dus jullie weten hier meer van: DV, JdS, MS, AW, BM, R, MvR, TO, FK, GS.' De vader van Melissa schakelde de politie in en nam een privédetective in de arm. Dave sprak de detective en zegt zoveel mogelijk openheid van zaken te hebben gegeven. Hij hoopt zijn naam zo snel mogelijk te kunnen zuiveren. 'Het is verschrikkelijk dat je in één avond zomaar bij zo'n zaak betrokken kan raken en dat je naam daarmee in verband gebracht wordt omdat je een beetje bekend bent.'

:P
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_145191099
SHO / De kledingkast van Dries Roelvink

ff bij paps zijn gele zwembroek zoeken ;) :D _O-
pi_145367653
ZOONTJE MOSKO BREEKT MET DAVE ROELVINK :D

Had u net als wij de laatste tijd ook het idee dat Dave Roelvink nog meer de weg kwijt is dan normaal? Eerst zagen we hem feesten met de boys van No Surrender, daarna knipperden even met onze oogjes en opeens stond 'ie daar: onder de douche in een homotent.

Ook deed hij in de tussentijd nog een interview met de Weekend, waarin we een zeer desperate Dave over een al of niet bestaande vriendin horen babbelen. Dat zijn de strapatsen van een stuurloos iemand, een -soort van- bn'er die het even niet meer weet en daarom maar overal 'ja' op zegt. Hoe dat komt? Dave liet zijn prille carrrière in goede banen leiden door Nathan Moszkowicz

Het viel ons al eerder op dat Nathan zich nauwelijks liet zien nadat Pijpgate was losgebarsten, maar nu weten we waarom. Nathan heeft Dave uit zijn jonge sterrenstalletje gewipt, zien we aan Dave's Twitterbio. Eerst stonden daar nog netjes de contactgegevens van Nathan, maar nu niet meer. Betekent dit dat Dave, na al te worden geboycot door Patricia Paay en Gerard Joling, straks nergens meer aan de bak komt?

Aan de andere kant, heeft u nog tijd over, bezit u managementcapaciteiten en gelooft u in de onschuld van Dave? Grijp uw kansje, nu is de tijd om in te stappen!

http://glamora.ma/2014/10/dave_roelvink_breekt_met_zoont.html

Brammetje al op de hoogte van strafdossier en ziet een veroordeling al aankomen :? :P
pi_145367797
DAVE ROELVINK: 'ALLES WAT IK DOE IS VERKEERD' :D

Dave Roelvink hoopt dat hij snel weer op tv mag verschijnen :') _O- , want hij wordt helemaal gek van de rel rond zijn akkefietje in een Amsterdamse villa. Dat vertelt hij tegenover Story.

Hij zegt vooral veel zin te hebben in iets nieuws, weet Mediacourant. "Mijn modellenwerk staat op een laag pitje, maar eigenlijk heb ik dat nooit zo leuk gevonden. Ik stond op het punt een acteercursus te gaan volgen, maar door alles wat speelt heb ik die uitgesteld. Hopelijk kan ik binnenkort iets op televisie doen. Er moet wat positiviteit in mijn leven komen."

Dave snapt ook niet echt waarom mensen zo negatief over hem praten. |:( _O- "Op dit moment zit ik in een neerwaartse spiraal. Alles wat ik doe wordt verkeerd uitgelegd."

Over het filmpje zegt Dave het volgende: "Natuurlijk heb ik gezien dat er werd gefilmd, dat gebeurde in een combinatie van dronkenschap en de sfeer die er hing. Je zit met z’n allen in een jacuzzi, dat meisje doet dat, iemand filmt dat en ik denk: laat maar gaan. Dat zal hij toch alleen maar voor zichzelf houden."

http://www.powned.tv/nieu(...)lles_wat_ik_doe.html

Hoe dom kan je zijn :?
Zelfs zijn schoenmaat is groter dan zijn IQ :7
pi_145367864
Dave Roelvink: Een buik? Ik? :')

Dave Roelvink spoelde afgelopen weekend al zijn problemen van zich af. De beelden van die verkwikkende douche waren niet heel scherp, maar Albert Verlinde dacht dat de sixpack van Dave foetsie was. Daar denkt het voormalig model heel anders over.

Vader Dries gaat verhaal halen bij Dave :') en die laat maar wat graag zien dat hij nog steeds een gespierd lijfje heeft. "Een buik? Ik?" Vervolgens trekt Dave zijn t-shirt omhoog en bewijst het tegendeel.

http://www.rtlnieuws.nl/b(...)roelvink-een-buik-ik

Filmpje van Dries achter de camera en Dave ervoor :') |:( |:( _O-
  Trouwste user 2022 donderdag 9 oktober 2014 @ 17:49:38 #6
7889 tong80
Spleenheup
pi_145369809
Heerlijk om te volgen. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_145399795
NATHAN MOSZKOWICZ TRAPT IN NEP KUNSTENAAR

Vraagje. Kent u de Amsterdamse kunstenaar Anassmadaf? Wij ook niet, maar Nathan Moszkowicz (de artiestenmanager) is helemaal dol op hem. Anassmadaf maakt allerlei leuke kunstwerkjes voor onder andere rapper / freedom fighter Lil' Kleine, een van de grote namen die Nathan aan zijn bureautje heeft weten te binden. 'Anassmadaf is a f*cking boss!' zegt Lil' Kleine op Twitter en ook Nathan raakt maar niet over het nieuwe Amsterdam talent uitgepraat.

Wij hebben het gevoel dat meneer Anassmadaf zomaar eens toe zou kunnen treden tot het artiestenbureau van Moszko, maar wellicht is dat toch niet zo'n heel goed idee. Het werk van Anassmadaf heeft namelijk wel héél erg veel weg van wat Alec Monopoly maakt. Monopoly is een graffity artist uit New York die al jaren aan de weg timmert. Of 'heeft veel weg', 'is identiek aan' kunnen we daar net zo goed van maken

Haha, dus Nathan Moszkowicz papt aan met een Amsterdamse nepkunstenaar die zijn idool uit New York schaamteloos loopt te kopiëren. Dat is dus hoe het begrip kunst gestalte krijgt binnen de Urban Tribe van Nathan Moszkowicz en co...

Instant update: Gelieve uw commentaar niet op Instagram aan de kunstemaker te melden, want dan wordt uw reactie verwijderd, meldt onze bron. Moeha!
Update 2: Ook in zijn handtekening is onze Anassmadaf zeer origineel.

http://glamora.ma/2014/10/nathan_moszkowicz_trapt_in_nep.html

_O- _O- Na eerst te zijn gefopt met nepartiest Dave nu een nepkunstenaar :|W _O- _O-
  zondag 12 oktober 2014 @ 15:02:12 #8
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145455972
'We love Dries'
Op Festyland, traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen, is het optreden van Dries en Dave niet fantastisch verlopen. Vader Dries kapte de set voortijdig af, nadat hij bier over zich heen gegooid kreeg.

Rockband deelt kleedkamer met Dave Roelvink op Festyland: ‘Gelukkig hebben we alle spullen nog'

Dave Roelvink is nog altijd mikpunt van spot, ook op Festyland in Volkel.:P De leden van rockband Paceshifters deelden op het festivalterrein een kleedkamer met Dave en vader Dries en maakten het tweetal even later op Facebook belachelijk.
"We deelden een kleedkamer, maar gelukkig heeft Dave zich gedragen en hebben we alle spullen nog", schrijft de band als grap. _O- _O-

De zoon van zanger Dries werd in augustus in verband gebracht met een roof in een villa in Burgerbrug. Er zou voor ruim 60.000 euro aan voorwerpen zijn gestolen, waaronder elektronische apparaten, kleding en sieraden. Dat is dus ook Paceshifters niet ontgaan. ^O^

'We love Dries'
Op Festyland, traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen, is het optreden van Dries en Dave niet fantastisch verlopen. Vader Dries kapte de set voortijdig af, nadat hij bier over zich heen gegooid kreeg. Zonder iets te zeggen liep Dries het podium af en keerde vervolgens niet meer terug.

De organisatie van Festyland probeerde het publiek nog 'We love Dries' te laten scanderen, maar niemand haakte in. _O-

Ongeveer even veel bezoekers
Met onder andere Kensington, BZB, Kovacs, Typhoon en Bells of Youth konden festivalgangers zich dit weekend weer prima vermaken. Eerder zette Omroep Brabant tien acts op een rij die je zeker niet mocht missen.

Dit jaar vieren de bezoekers feest op recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Dat is voor het eerst. Vorig jaar op Landgoed Hendrickx had FestyLand een recordaantal van 32.000 bezoekers. Dit jaar kwamen er ongeveer even veel bezoekers.

http://www.omroepbrabant.(...)+op+Festyland+‘;Gelukkig+hebben+we+alle+spullen+nog.aspx

Ja Dries als je niet in gele zwembroek optreedt krijg je dit :P
  zondag 12 oktober 2014 @ 18:48:58 #9
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145462607
Jupiler Ballsroom 20.00-20.30 Dries en Dave :D :7

  maandag 20 oktober 2014 @ 20:20:40 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145748238
Dries Roelvink praat met vader 'jacuzzi-meisje' Melissa

Dries Roelvink gaat in gesprek met de vader van Melissa Pach, het 'jacuzzi-meisje' uit de seksvideo van Dave Roelvink.

Dave werd in juli gearresteerd wegens betrokkenheid bij een sieradenroof. Later doken seksvideo's op van hem met Melissa, de dochter des huizes in een jacuzzi.

Dries Roelvink geeft toe dat het vertrouwen in zijn zoon nog niet is hersteld. "Binnenkort ga ik in gesprek met de vader van Melissa", vertelt Dries aan RTL. Ik vind dat we als vader tot vader even met elkaar moeten zitten. Dan kunnen we van gedachten wisselen en kan ik hem vertellen dat ik het vreselijk vind wat er is gebeurd. Voor hem, maar natuurlijk vooral voor zijn dochter."

De vader van Melissa laat weten vooral boos te zijn dat Dave blijft ontkennen dat hij iets met de sieradenroof te maken heeft. "Hij kan niet doen alsof hij van niets weet. Er zijn te veel aanwijzingen die het tegendeel bewijzen.

Melissa heeft het er heel moeilijk mee. Ze wil heel graag oprechte excuses van Dave, want die heeft ze nog steeds niet gehad."
http://www.telegraaf.nl/p(...)vader_Melissa__.html

Goed bezig weer Dave ;( :|W
  † In Memoriam † maandag 20 oktober 2014 @ 22:54:27 #11
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145757150
quote:
6s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Jupiler Ballsroom 20.00-20.30 Dries en Dave :D :7

[ afbeelding ]
Hun optredentje is te minimaal om zelfs de tijden er nog bij te kunnen prutsen in het vakje. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 06:50:37 #12
225540 Pugg
Friends forever
pi_145764987
Aandachtshoeren zijn het allemaal, zowel die griet als die kast homo zelf.
pi_145769289
Zag ze gisteren bij boulevard. Wat zat die Dave er als een ongeïnteresseerde lambal erbij zeg.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 12:23:41 #14
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145770946
Dries heeft slapeloze nachten van Dave

Het zag er even veelbelovend uit voor Dave Roelvink, die na een carrière als model zijn geluk wilde gaan beproeven als acteur. Maar al snel pakten donkere wolken zich samen boven het knappe koppie van Dave. De Roelvink-telg is mogelijk betrokken bij een juwelenroof. De politie werkt nog altijd hard aan een doorbraak in de zaak, want Dave en zijn vrienden zouden hun kaken tijdens de verhoren stijf op elkaar houden. Maar Dave ontkent.

Hoe zat het ook alweer? Na een avondje stappen, afgelopen zomer werd Dave door Melissa Pach uitgenodigd om samen met wat vrienden bij haar thuis te drinken. Diezelfde avond werd het huis leeggeroofd. Dave zei in onze uitzending dat hij de familie wil helpen. Volgens Dave heeft hij altijd keurig meegewerkt. "Ik heb gewoon verteld wat er gebeurd was", aldus Dave Roelvink, duidelijk nog uitgeblust na een nachtje Amsterdam Dance Event, in RTL Boulevard. Zijn advocaat bevestigt dat Dave zich niet heeft beroepen op zijn zwijgrecht, zoals door de familie van Melissa in een brief aan RTL Boulevard werd beweerd.

Dave weet zich gesteund door vader Dries. Al vindt de volkszanger het niet makkelijk dat hij is tegenwoordig meer in de weer met begeleiden van zijn zoon dan met zingen. Alle commotie rondom Dave is hem niet in de koude kleren gaan zitten. "Het grijpt me behoorlijk aan en ik slaap er ook minder door", aldus de zanger tegen RTL Boulevard. "Mijn vertrouwen heeft wel een deukje opgelopen", aldus Dries. "Nou vertrouwen, dat ongeruste gevoel als -ie weer de stad inging."

Deze week heeft Dries een afspraak met vader Pach op het programma staan. "Ik wil van vader tot vader met hem te gaan zitten", zegt Dries. "Om te zeggen dat ik het erg vindt voor zijn dochter."

Gedumpt :D
Drie maanden na Roelvink-gate zet Dave alles op alles om de hele mikmak achter zich te laten, maar dat is lastig nu hij zijn zaken alleen moet regelen, hij moet het voortaan zonder zijn manager Nathan Moszkowicz stellen. "We hebben samen besloten om niet verder te gaan in deze situatie", aldus Dave. "Ik doe nu veel zelf. En mijn vader wordt veel gebeld, we redden het zo wel even hoor."

Nathan laat weten dat het klopt dat hij en Dave een eind hebben gemaakt aan de samenwerking. “Het was op mijn initiatief", aldus Nathan. "We zijn goed uit elkaar gegaan, als vrienden. Het heeft niet zozeer te maken met alles wat er nu met Dave gebeurt, wat mensen logischerwijs wel denken, maar vooral omdat ik het veel te druk heb en bang ben dat hiermee de kwaliteit van mijn bedrijf omlaag gaat. Dan moet je helaas keuzes maken.” :') :|W

http://www.rtlnieuws.nl/b(...)handaal#node_1130401

FILMPJE 8-)

Nee met zijn Pa als helper Bram zelluf haal je je bedrijf omhoog :|W _O-
  † In Memoriam † dinsdag 21 oktober 2014 @ 12:26:23 #15
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145771032
quote:
6s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 12:23 schreef ikweethetookniet het volgende:
Dries heeft slapeloze nachten van Dave
De politie werkt nog altijd hard aan een doorbraak in de zaak, want Dave en zijn vrienden zouden hun kaken tijdens de verhoren stijf op elkaar houden. Maar Dave ontkent.
Huh? Ontkent-ie nu dat-ie zijn kaken stijf op elkaar houdt? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 21 oktober 2014 @ 12:31:58 #16
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145771193
quote:
6s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 12:23 schreef ikweethetookniet het volgende:
Al vindt de volkszanger het niet makkelijk dat hij is tegenwoordig meer in de weer met begeleiden van zijn zoon dan met zingen.
Kromme zin, maar een positieve boodschap! Een zoon die zinkt is nu even belangrijker dan een pa die zingt. :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door Cynix ® op 21-10-2014 15:01:25 ]
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 14:34:37 #17
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145775469
quote:
En dat kan niet in dit topic omdat....?

En ken jij Dave persoonlijk ofzo? Je zit er zo bovenop steeds alsof hij je keer onjuist behandeld heeft of whatever.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  † In Memoriam † dinsdag 21 oktober 2014 @ 15:02:06 #19
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145776327
quote:
15s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 14:38 schreef mascara-klodder het volgende:
En dat kan niet in dit topic omdat....?
Dus wel.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 21 oktober 2014 @ 15:03:58 #20
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145776414
Gerucht mag ook nog wel iets verder uitgewerkt worden. Zal wel om camping-rans-zender SBS6 gaan. Of daar dicht tegenaan schurend RTL5. Die bagger is dan ook bijna niet van elkaar te onderscheiden.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Trouwste user 2022 woensdag 22 oktober 2014 @ 08:37:15 #21
7889 tong80
Spleenheup
pi_145806671
Op een geheime plek in Noord-Holland hebben Dries Roelvink en Richard Pach elkaar dinsdagmiddag gesproken. De ouders van Dave Roelvink en Melissa Pach, die in augustus ineens het gesprek van de dag waren door een wilde nacht in de villa van Richard, spraken over het incident van afgelopen augustus.

Ik heb diep respect voor de manier waarop ze ons te woord hebben gestaan. Ik heb erg te doen met hun dochter en ga daarom ook Dave aansporen om zijn excuus aan haar aan te bieden. Dat lijkt me toch wel het minste dat hij kan doen...
Dries Roelvink Dries is duidelijk over de situatie: 'Dave moet haar gewoon zijn excuus aanbieden!', zegt hij tegen De Telegraaf.

Dries wil al langer de kwestie met Richard Pach bespreken, maar die zat regelmatig in het buitenland voor zijn werk. 'Volgens mij is het de hoogste tijd dat Richard Pach en ik elkaar eens onder vier ogen spreken. Maar omdat hij regelmatig in het buitenland is, moeten we even kijken wanneer we elkaar treffen', zei hij vorige week. En dat is gelukt.

De vrouwen van Dries en Richard waren ook aanwezig. 'In een hotel hebben we met zijn vieren een heel fijn en open gesprek gehad.'

Richard Pach denkt nog steeds dat Dave zijn vrienden beschermt. Dries begrijpt dit, maar hoort van zijn zoon andere teksten. 'Dave blijft tegen mij zeggen dat dit niet zo is. Hij vertelt me steeds dat hij gewoon écht niet weet wie er daar precies gestolen heeft, en waar de rest van die spullen nu is.'

De zanger is blij dat hij met de Pachs heeft gesproken. 'Ik heb diep respect voor de manier waarop ze ons te woord hebben gestaan. Ik heb erg te doen met hun dochter en ga daarom ook Dave aansporen om zijn excuus aan haar aan te bieden. Dat lijkt me toch wel het minste dat hij kan doen...'

Bij de wilde zomernacht liet Melissa een rooflustige groep 'vrienden' van Dave in de villa van haar ouders binnen. Vervolgens belandde een seksvideo met Dave met haar op internet. Ze werd buiten haar medeweten gefilmd toen ze in de jacuzzi Dave oraal bevredigde. Daarnaast bleek na afloop dat er horloges, juwelen en andere spullen uit het huis waren verdwenen. De politie verhoorde vervolgens Dave en zijn vrienden.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)je-excuses-aan.dhtml

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 22 oktober 2014 @ 11:06:36 #22
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_145809830
quote:
99s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 15:03 schreef Cynix ® het volgende:
Gerucht mag ook nog wel iets verder uitgewerkt worden. Zal wel om camping-rans-zender SBS6 gaan. Of daar dicht tegenaan schurend RTL5. Die bagger is dan ook bijna niet van elkaar te onderscheiden.
Real-life soap voor Dries en Dave Roelvink?

Het lijkt te gaan gebeuren dat Dries Roelvink voor de tweede keer in zijn carrière de deur openzet voor een eigen soap. De artiest lijkt niet onwelwillend te zijn tegen een permanente cameraploeg over de vloer. Dit keer staat dan niet de artiest Dries centraal, maar meer het gezin Roelvink. Want ook zoon Dave moet een belangrijke rol vervullen in de soap. :P

Dat vertelt Peter van der Vorst in RTL Boulevard. “Dries stelt zich op als een beschermende vader. Het moet voor hem ook niet makkelijk zijn”, refereert hij aan de turbulente zomer voor Dave. “Ze zijn samen gevraagd voor een real-life soap. Ik weet niet op welke zender, ik vermoed SBS 6. Ook het wanneer is op dit moment niet duidelijk.”

SBS-programmadirecteur Remko van Westerloo vertelde onlangs nog aan deze blog dat hij meer soaps van personality’s wil gaan uitzenden op de vrijdagavond, waar ook de series van Yolanthe, Patty en Andy & Melisa te zien waren. In het voorjaar de avonturen van Dries en Dave Roelvink?

http://zappen.blog.nl/rea(...)ies-en-dave-roelvink

Moet ik straks SBS kijken terwijl ik niet op de camping zit :|W :')
  † In Memoriam † woensdag 22 oktober 2014 @ 16:55:20 #23
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145821836
Goed uitgewerkt zo. ;)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † woensdag 22 oktober 2014 @ 17:01:16 #24
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_145822067
Tsja, de kans dat ze (w.m.b. sowieso onterecht) sympathiek overkomen door mee te doen aan zo'n soap is ook niet zo heel groot meer. Bijna elke derderangs Nederlander doet inmiddels als obligate schnabbel 3 maanden mee aan een huis-, tuin- en keukensoap-seizoentje om daarna, gelukkig, weer weg te zakken.

Zie Patty B., Barbie de J., Andy van der M., Roy D. Nou ja, daar kunnen de Roelvinkjes ook nog wel bij.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_145822091
quote:
Na confronterend gesprek met vader Dries
Dave Roelvink ondergedoken!

Dave Roelvink is zó geschrokken van de dingen die hij van zijn vader Dries hoorde, nadat die in het diepste geheim had gesproken met Richard Pach, dat hij zijn spullen heeft gepakt en is ondergedoken.
"Op het ogenblik ben ik de enige die weet waar die jongen is", zegt Dries. "Hij moet tot zichzelf komen."

Vader en zoon hadden een heftig gesprek nadat Dries gistermiddag voor het eerst sinds de pijnlijke gebeurtenissen in augustus Richard Pach ontmoette.
De zakenman is de vader van Melissa Pach, die met een aantal jongens tijdens de vakantie van haar ouders thuis een feestje gaf dat zo uit de hand liep dat na afloop juwelen, horloges en andere waardevolle spullen waren verdwenen en er ook nog eens een seksvideo van haar met Dave bleek te zijn gemaakt.

Dries: "Toen ik Dave vertelde hoe erg dat meisje ermee zit en hoeveel verdriet ze heeft van die hele toestand, zag ik bij hem ook tranen gisteren. Hij wil nu een paar dagen alleen zijn, hij heeft wat spulletjes ingepakt en zit nu in een hotelletje. Dave zei nog wel voordat hij wegging: 'Pa, maak een afspraak met de familie Pach, dan ga ik met Melissa zitten en zal haar mijn spijt betuigen en excuus aanbieden'."

"Begrijp me niet verkeerd hoor", vervolgt Dries. "Ik wil Dave niet in een slachtofferrol duwen, want er zijn nu eenmaal dingen misgegaan die nacht, maar ik begrijp dat hij de aandacht voor zijn persoontje moeilijk vindt. Daarom ben ik trots dat Dave in elk geval bereid is dat eerste stapje te zetten om dingen beter te maken."
http://www.telegraaf.nl/p(...)ondergedoken___.html
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')