abonnement Unibet Coolblue
pi_144912845
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Liefst met foto's van het eten en neem je wel een foto van je paffert er bij? _O- _O_

Voor de langere verslagen kun je terecht in de topics van het restaurant zelf, of open er een .

Waar?



Wanneer?



Wat at je?



1 van de betere Italiaanse restaurants waar ik sedert de opening al eerder vol lof over was vanwege de authentieke 'Napolitaanse' bereiding van de gerechten. Vanavond vanwege opgekomen trek in Italiaans eten even naar Rotterdam-Centrum gereden om zo een simpele pizza te halen voor weinig geld,en dat op dit late tijdstip waar andere soortgelijke zaken al dicht zijn.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2014 00:21:21 ]
  vrijdag 26 september 2014 @ 00:38:30 #2
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_144913362
quote:
2s.gif Op vrijdag 26 september 2014 00:19 schreef Iwanius het volgende:
en neem je wel een foto van je paffert er bij?
Waar is die foto?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 26 september 2014 @ 04:04:47 #3
284578 EricOscuro
Anders dan anders
pi_144914785
Mijn laatste bezoeken waren in de tijd dat ik veel te besteden had... namelijk Benz in Groningen.
Goed het koste me al gauw 200 + euro voor een diner voor 8 personen... maar het was het zeker waard.

Na binnenkomst kun je kiezen tussen meerdere zalen, waarvan er twee de vorm van een tent hadden...
een Arabische tent, een bedoeinentent en nog een kleine zaal voor de rest.

De schotel bestaat voornamelijk uit Mediterrane gerechten... veelal Noord Afrikaans, maar ook sommige Zuid Europese gerechten en gerechten uit het Midden Oosten.

Er is genoeg keuze... maar gelukkig niet te veel keuze. Kortom aan alle gerechten werd genoeg aandacht besteed, er bleef niet rauw of ook niets overgaar. De bediening is vrij goed... niet perfect misschien, maar net genoeg voor een 7,5.. Toch is de bediening vaak te langzaam betreft drinken.
Geen wonder, want met drie verschillende ruimten heeft een persoon niet het overzicht.

Maar lekker was het!
De wereld is vol met kleuren, neem geen genoegen met een zwart/ wit visie. De kleuren zitten vaak in de nuance.
pi_144915277
Serieus, Iwanius? Ik heb altijd het idee gehad dat die tent een kopie was van Happy Italy en Vapiano, maar ik ga er nu toch maar eens een pizaatje halen dan. :Y

Nog geen pizzeria in Rotterdam gevonden die pizza's maakt die lekkerder zijn dan de pizza's die ik zelf maak. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144915294
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 04:04 schreef EricOscuro het volgende:
Mijn laatste bezoeken waren in de tijd dat ik veel te besteden had... namelijk Benz in Groningen.
Goed het koste me al gauw 200 + euro voor een diner voor 8 personen... maar het was het zeker waard.

Na binnenkomst kun je kiezen tussen meerdere zalen, waarvan er twee de vorm van een tent hadden...
een Arabische tent, een bedoeinentent en nog een kleine zaal voor de rest.

De schotel bestaat voornamelijk uit Mediterrane gerechten... veelal Noord Afrikaans, maar ook sommige Zuid Europese gerechten en gerechten uit het Midden Oosten.

Er is genoeg keuze... maar gelukkig niet te veel keuze. Kortom aan alle gerechten werd genoeg aandacht besteed, er bleef niet rauw of ook niets overgaar. De bediening is vrij goed... niet perfect misschien, maar net genoeg voor een 7,5.. Toch is de bediening vaak te langzaam betreft drinken.
Geen wonder, want met drie verschillende ruimten heeft een persoon niet het overzicht.

Maar lekker was het!
25 euro pp, zo zo, dat kost wat zeg! :D

Ook een paar keer bij Benz geweest als studente en dat was idd prima eten in een gezellige omgeving.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_144915428
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 07:45 schreef Isabeau het volgende:

[..]

25 euro pp, zo zo, dat kost wat zeg! :D

Ook een paar keer bij Benz geweest als studente en dat was idd prima eten in een gezellige omgeving.
Ik snap mensen echt niet die zoveel geld uitgeven per persoon!
25 euro! !!! :{ EN dan zeker twee kleine hapjes! Moderne sterren gedoe! :r
Geef mij maar lekker een all u can vreet for 12e pp! Nog lekkerder ook!
pi_144920016
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 00:00 schreef Iwanius het volgende:
Tip: Als je de kans hebt bij Oud Sluis (niet meer dus) of De Librije te gaan eten,vooral doen en boven de Zwethheul te verkiezen want je betaalt ongeveer hetzelfde.

Het punt waar mijn kritiek opgericht was, was dat de ingredienten en algehele samenstelling van de gerechten i.c.m. de daaruit onstane smaken(smaakcombinaties e.d.) lang niet zo spannend,verrassend is als wanneer je bij een Oud Sluis en De Librije zou gaan eten. Punt is dat men bij de Zwethheul dus voor een mindere creatie alsnog de hoofdprijs durft te vragen.

MacvanDinther twitterde op vrijdag 26-09-2014 om 09:25:30 Mario Ridder vertrekt met zijn team naar Hilton Rotterdam. De Zwethheul (2 sterren) gaat als goedkopere formule verder. reageer retweet
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144930436
Kost het straks nog maar 250 euro pp? :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144931027
Inter scaldes :)
Whatever...
pi_144931452
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 00:38 schreef static het volgende:

Waar is die foto?
Altijd heerlijk om te weten dat jij mensen weer op hun plaats probeert te zetten static,want niemand is groter dan jij toch? :')

Speciaal voor jou brillo.
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 07:43 schreef Isegrim het volgende:
Serieus, Iwanius? Ik heb altijd het idee gehad dat die tent een kopie was van Happy Italy en Vapiano, maar ik ga er nu toch maar eens een pizaatje halen dan. :Y
Vapiano is gewoon een overhypte vreetschuur en was er m.i.pas nadat VIP was geopend.

Doorgekookte compleet afgemeten uit een pakje komende noodles die even in warm water wordt gekookt :') voor je spaghetti met een zogenaamde bolognese saus waar het zoeken was naar het gehakt, is niet mijn manier van "lekker eten"om maar een voorbeeld te noemen toen ik er was.

Men zit alleen bij Vapiano vanwege het indertijd hoge hype (nieuw en dus daar moet je zijn volgens het hipstervolk) gehalte en is zogenaamd goedkoop. Alleen als je kijkt wat je krijgt dan is het gewoon duur en....mediocre. Als je ziet wat er binnen zit is het bijna allemaal van dat studenten/scholieren volk dat op de vrijdagavond even 'luxe'en interessant wil doen om later te kunnen zeggen tegen soortgenoten: "ik ben er geweest"

Happy Italy is zeker beter dan een Vapiano als je praat over de kwaliteit van het eten. Eigenaar is dezelfde geweest als van het inmiddels terziele Bourdoir en daarvoor Club Cinema en Sorbonne en kleine? Sorbonne bij de Oude Haven aan de overkant bij Club Vie. Maar er zijn meer Italiaanse zaken die qua pizza's bijvoorbeeld ook niet verkeerd zijn zoals het hele oude Angelo Betti op de Schiekade. :s)

quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 11:48 schreef golfer het volgende:

MacvanDinther twitterde op vrijdag 26-09-2014 om 09:25:30 Mario Ridder vertrekt met zijn team naar Hilton Rotterdam. De Zwethheul (2 sterren) gaat als goedkopere formule verder. reageer retweet
Dank Golfer.

Hilton krijgt een fikse culinaire injectie zo te zien want dit is natuurlijk een hele grote opsteker voor het hernieuwde Hilton. Zal wel druk worden/blijven als die volgend jaar open gaat.

Anderzijds zat dit al in de pijplijn want het gonste al dat Mario het heel moeilijk had alleen vind ik (en met mij veel gasten die er niet meer komen) dat hij way overpriced was en een arrogante lul van een maitre had die dacht dat hij God was met zijn 15 dienstjaren.(Idem voor bijvoorbeeld FRED die ook zo een lul van een maitre hadden die intussen ook de zak heeft gekregen) Gelukkig gaat hij niet mee naar het Hilton! (Mario zijn maitre)

Van wat ik heb begrepen wordt het heel groots aangepakt,krijgt hij 2? verdiepingen met een gigantische oppervlak voor hem zelf,neemt hij sowieso zijn 2 sterren mee en krijgt het restaurant de naam van zijn dochter en krijgt zijn souschef daar de dagelijkse leiding.

quote:
10s.gif Op vrijdag 26 september 2014 08:02 schreef Godtje het volgende:

Ik snap mensen echt niet die zoveel geld uitgeven per persoon!
25 euro! !!! :{ EN dan zeker twee kleine hapjes! Moderne sterren gedoe! :r
Geef mij maar lekker een all u can vreet for 12e pp! Nog lekkerder ook!
Moet je vooral doen maar dan nog zou ik mij wat meer verdiepen in wat dat hele Michellinsterren gebeuren met zijn bijbehorende prijzen nu allemaal inhoudt alvorens je het al begint af te schieten als zijnde niets.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2014 18:58:32 ]
  vrijdag 26 september 2014 @ 18:41:13 #11
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144931526
Volgens mij mis je een zekere mate van sarcasme in Godtje zijn post. :P

We hebben één keer pizza gehad bij Happy Italy, maar die vond ik eerlijk gezegd niks.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 26 september 2014 @ 18:49:25 #12
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_144931779
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 18:41 schreef Isegrim het volgende:
Volgens mij mis je een zekere mate van sarcasme in Godtje zijn post. :P

We hebben één keer pizza gehad bij Happy Italy, maar die vond ik eerlijk gezegd niks.
Pasta is daar :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_144932087
Zelfde als VIP in DH?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 26 september 2014 @ 22:29:28 #14
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_144941072
quote:
2s.gif Op vrijdag 26 september 2014 18:38 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Altijd heerlijk om te weten dat jij mensen weer op hun plaats probeert te zetten static,want niemand is groter dan jij toch? :')

Speciaal voor jou brillo.

[..]

Vapiano is gewoon een overhypte vreetschuur en was er m.i.pas nadat VIP was geopend.

Doorgekookte compleet afgemeten uit een pakje komende noodles die even in warm water wordt gekookt :') voor je spaghetti met een zogenaamde bolognese saus waar het zoeken was naar het gehakt, is niet mijn manier van "lekker eten"om maar een voorbeeld te noemen toen ik er was.

Men zit alleen bij Vapiano vanwege het indertijd hoge hype (nieuw en dus daar moet je zijn volgens het hipstervolk) gehalte en is zogenaamd goedkoop. Alleen als je kijkt wat je krijgt dan is het gewoon duur en....mediocre. Als je ziet wat er binnen zit is het bijna allemaal van dat studenten/scholieren volk dat op de vrijdagavond even 'luxe'en interessant wil doen om later te kunnen zeggen tegen soortgenoten: "ik ben er geweest"

Happy Italy is zeker beter dan een Vapiano als je praat over de kwaliteit van het eten. Eigenaar is dezelfde geweest als van het inmiddels terziele Bourdoir en daarvoor Club Cinema en Sorbonne en kleine? Sorbonne bij de Oude Haven aan de overkant bij Club Vie. Maar er zijn meer Italiaanse zaken die qua pizza's bijvoorbeeld ook niet verkeerd zijn zoals het hele oude Angelo Betti op de Schiekade. :s)

[..]

Dank Golfer.

Hilton krijgt een fikse culinaire injectie zo te zien want dit is natuurlijk een hele grote opsteker voor het hernieuwde Hilton. Zal wel druk worden/blijven als die volgend jaar open gaat.

Anderzijds zat dit al in de pijplijn want het gonste al dat Mario het heel moeilijk had alleen vind ik (en met mij veel gasten die er niet meer komen) dat hij way overpriced was en een arrogante lul van een maitre had die dacht dat hij God was met zijn 15 dienstjaren.(Idem voor bijvoorbeeld FRED die ook zo een lul van een maitre hadden die intussen ook de zak heeft gekregen) Gelukkig gaat hij niet mee naar het Hilton! (Mario zijn maitre)

Van wat ik heb begrepen wordt het heel groots aangepakt,krijgt hij 2? verdiepingen met een gigantische oppervlak voor hem zelf,neemt hij sowieso zijn 2 sterren mee en krijgt het restaurant de naam van zijn dochter en krijgt zijn souschef daar de dagelijkse leiding.

[..]

Moet je vooral doen maar dan nog zou ik mij wat meer verdiepen in wat dat hele Michellinsterren gebeuren met zijn bijbehorende prijzen nu allemaal inhoudt alvorens je het al begint af te schieten als zijnde niets.
Ik moet wel lachen van de herkenning, denk er hetzelfde over. Ben paar keer bij de Zwethheul geweest en daarbuiten met de maître te maken gehad. Wat een vreselijke vent is dat zeg, bah.
En de zaak zelf is zwaar overpriced helaas. Tegen de 15 euro vragen voor een koffie met friandises en dan een bak automatenkoffie op tafel durven pleuren :')
Ben benieuwd wat ze ervan gaan maken in de nieuwe zaak, weet niet of ik erheen ga.

Hilton in Den Haag heeft wel echt goed eten, verraste me erg in positieve zin :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Molo op 26-09-2014 23:33:42 ]
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 26 september 2014 @ 22:55:32 #15
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144942258
Dat zeg ik, omhooggevallen Amsterdams patsertje vond ik het. :r Heb in een totaal andere setting met hem te maken gehad. Met zijn trophy wife. :')

En "CEO baas van het vlees"? Wie verzint zo'n naam? Vind het concept ook niet van deze tijd, met al dat importvlees. We hebben in Nederland prachtig vee, nergens voor nodig om dat de oceaan over te vliegen.

Nee, ik mocht hem niet erg. :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 26 september 2014 @ 23:27:32 #16
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_144943622
Haha, CEO baas van het vlees. Èèn keer geweest, kreeg er zelfgemaakte patatten, geserveerd in een espressokopje. Haha, serieus, dat waren dus 3 frieten. :D
Beeetje teveel gebakken lucht. Ik wil wel eten.

En het vlees was ook nou niet echt briljant of zo. Maar wel de hoofdprijs. Je betaalt gewoon voor zijn naam. Nou ja, prima als daar een markt voor is, maar ik geef mijn geld liever aan iets anders uit.
  vrijdag 26 september 2014 @ 23:28:19 #17
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144943649
Heb in veel zakenhotels overnacht en soms ook meerdere maanden verbleven, maar Hilton staat helemaal beneden aan mijn lijst, vergane glorie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 26 september 2014 @ 23:35:12 #18
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_144943881
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 22:55 schreef Isegrim het volgende:
Dat zeg ik, omhooggevallen Amsterdams patsertje vond ik het. :r Heb in een totaal andere setting met hem te maken gehad. Met zijn trophy wife. :')

En "CEO baas van het vlees"? Wie verzint zo'n naam? Vind het concept ook niet van deze tijd, met al dat importvlees. We hebben in Nederland prachtig vee, nergens voor nodig om dat de oceaan over te vliegen.

Nee, ik mocht hem niet erg. :')
Die titel kende ik nog niet, wat kansloos zeg :')
Dat je dat je strot uit kan krijgen _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 26 september 2014 @ 23:36:22 #19
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_144943921
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 23:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb in veel zakenhotels overnacht en soms ook meerdere maanden verbleven, maar Hilton staat helemaal beneden aan mijn lijst, vergane glorie.
Ze zijn die toko's sinds heel kort grondig aan het herzien, dat helpt erg mee. Heb er nooit overnacht dus daar kan ik niet over oordelen.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_144947566
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 23:27 schreef RobinOok het volgende:
Haha, CEO baas van het vlees. Èèn keer geweest, kreeg er zelfgemaakte patatten, geserveerd in een espressokopje. Haha, serieus, dat waren dus 3 frieten. :D
Beeetje teveel gebakken lucht. Ik wil wel eten.
Nou teveel gebakken lucht als in mindere kwaliteit vind ik niet. Mario heeft zeker kwaliteit,is wel afhankelijk van wat je neemt. Hier een korte impressie van wat ik toen nam en moet zeggen sommigen vond ik heel kunstig gedaan en smaakte perfect.

Garnituurtje Zwethheul

Amuse verstopt als je het deskseltje optilt

Mijn lievelingsgerechtje dat ik 3x uitvroeg!

In zowel aanblik als smaak uitstekend!

Ik merkte bijvoorbeeld op toen ik er was dat men de bijvoorbeeld de Wagyu Beef die een tijdje gerijpt was volgens de menukaart, voor een belachelijke hoge prijs werd aangeprezen (naar ik meen iets van 95 euro voor 80 gram of zoiets) en doelbewust door het personeel bij mij (en andere tafels) waar ze konden zien dat er wat te verdienen viel werd gepushed. En dan echt in de stijl van werving! }:|

En toen ik een weerwoord gaf dat ik wel wist wat Wagyu Beef was maar dat ik de hoeveelheid aan gram en de prijs die men vroeg gewoon belachelijk vond gooide men het over een andere boeg nl: "Ja maar mijnnheer, u zit hier bij De Zwethheul met 2 sterren"alsof ik daar ook meer 1 seconde van onder de indruk zou geraken getuige het uiteten in gelijksoortige,zo niet nog betere restaurants.

quote:
En het vlees was ook nou niet echt briljant of zo. Maar wel de hoofdprijs. Je betaalt gewoon voor zijn naam. Nou ja, prima als daar een markt voor is, maar ik geef mijn geld liever aan iets anders uit.
Had je dit gerecht ofzo?

Maar de grootste fout die Mario heeft gemaakt en dat geldt in zijn algemeenheid voor heel veel inmiddels failliette horeca-uitbaters is dat zij niet meegaan met de tijd en in deze de economische recessie. M.a.w Mario denkt omdat het al jaren goed ging,hij toch al een goede naam heeft en dus hoge prijzen gewend is,zullen zijn gasten toch wel blijven komen en betalen.

Niet dus.

quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 23:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb in veel zakenhotels overnacht en soms ook meerdere maanden verbleven, maar Hilton staat helemaal beneden aan mijn lijst, vergane glorie.
Zelfs Hilton Amsterdam doet zo jaren 70 nog steeds aan zowel binnen als buiten vind ik.

Maar je hebt gelijk Piet. Daarintegen zijn de Hiltons in het buitenland zoals bijvoorbeeld Egypte wel met hun tijd meegegaan vind ik.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2014 02:29:12 ]
pi_144948424
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 23:27 schreef RobinOok het volgende:
En het vlees was ook nou niet echt briljant of zo. Maar wel de hoofdprijs. Je betaalt gewoon voor zijn naam. Nou ja, prima als daar een markt voor is, maar ik geef mijn geld liever aan iets anders uit.
Ik kom veel op Katendrecht, maar volgens mij loopt het niet direct storm daar. Het zit volgens mij nooit bomvol.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 27 september 2014 @ 08:38:11 #22
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_144948613
Iwanius, ik had het over zijn CEO baas van het vlees he? Dat is geen 2 sterrentent maar een bistrootje waar je voor veel geld een klein stukkie vlees op een bord krijgt met frieten en en handje sla. Geen speciale bereidingen, gewoon alles op een grote bakplaat.

Bij Zwetheul was ik 1 keer, (toen mario er nog niet was trouwens) en vond het toen al te klassiek/saai voor teveel geld, maar dat is wel een ander verhaal dan die bistro van hem.
  zaterdag 27 september 2014 @ 08:38:59 #23
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_144948617
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 07:52 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik kom veel op Katendrecht, maar volgens mij loopt het niet direct storm daar. Het zit volgens mij nooit bomvol.
In het begin wel. Echt idioot druk altijd.
pi_144948670
Dat zal dan de nieuwigheid zijn geweest misschien.

Wel vrij hoge waardering op Iens.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144951159
IENS is ongeloofwaardig.

quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 07:52 schreef Isegrim het volgende:

Ik kom veel op Katendrecht, maar volgens mij loopt het niet direct storm daar. Het zit volgens mij nooit bomvol.
Het zit er alleen vol als er weer een kortingsactie is en tegelijkertijd mooi zomerweer. Oh ja,en dan moet het een vrijdag zijn. Ma t/m donderdag is het verre van druk. D.w.z. enkele zaakjes die volgens dat "alles is fantastisch" blogje: De Buik van....wel redelijk gevuld zijn met eters. Denk dan aan de Matroos en... en dus die vlees-toko CEO baas van zelfoverschatting.

Ik was er ooit op een vrijdag om nu eens te zien wat van al die verhalen dat Deli plein nu "booming is"en... "the place to be " (jaja) klopt. Ik ben alleen maar bevestigd in wat ik al vermoede van al die hype verhalen op IENS en overige blogjes. Het gaat helemaal nergens over!

Men gaat er gewoon heen vanwege horen zeggen of gelezen en omdat het nieuw is. Meer niet. Eten is mediocre en prijzen zijn niet in verhouding met wat je krijgt. Met name bij CEO!

Bij de Matroos en het Meisje kunnen zij niets zeggen als je vraagt wat men zoal serveert want alles is geweldig en is een verrassing en men zit er al meer dan 3 jaar dus.... |:( De arrogantie en zelfingenomenheid! Nog net geen Lof der Zoetheid arrogantie!

En omdat iedereen weet dat ik graag visualiseer wie wat en hoe het eruit ziet mocht je daar ooit iets willen gaan nuttigen tegen een stevige prijs:


(Ah.Als je aan je tafeltje zit en de muurschildering kan bewonderen!)



(Tattoo die vindt dat mensen blij moeten zijn dat zij bij Matroos
kunnen komen eten!)



( Goh...pompoen met veel schuimpjes/toefjes en de rest van de moestuin erop.Dat heb ik nergens anders gezien of gegeten.Wat apart,wat origineel wat....verrassend! _O- )



( Ah..Felix kattenvoer op je bord. Wat apart,verrassend. Ben ik in een dierenasiel beland?)


Cheque please! }:|

quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 08:38 schreef RobinOok het volgende:
Iwanius, ik had het over zijn CEO baas van het vlees he? Dat is geen 2 sterrentent maar een bistrootje waar je voor veel geld een klein stukkie vlees op een bord krijgt met frieten en en handje sla. Geen speciale bereidingen, gewoon alles op een grote bakplaat.
Mijn ervaring:

CEO maakt het helemaal te bont door bijvoorbeeld hun beste en grootste stuk vlees voor E 49,95 per 100 gram aan te bieden maar je kan pas bestellen bij minimaal 200 gram! En waar je in de USA in staten als Texas e.d. niet eens dit soort bedragen voor een heel goed,mooi stuk (lap) vlees zou betalen, word je hier gewoon genaaid en krijg je voor je geld een echt typisch Hollands afgemeten stuk vlees waar jij als gast maar moet bedenken dat je vlees hebt wat geimporteerd is,speciaal gekweekt en goed voor de dieren is geweest! Dus je betaalt niet zo zeer voor je eten maar meer voor de achterliggende gedachte alias "De beleving" Zelfs bij onze oosterburen serveren ze grotere stukken voor een redelijke prijs.

Nee,overpriced en leunt teveel op dat 'authentiek' vlees. :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2014 12:16:34 ]
  zaterdag 27 september 2014 @ 12:27:28 #26
131800 Tarado
capô de fusca
pi_144951745
quote:
CEO maakt het helemaal te bont door bijvoorbeeld hun beste en grootste stuk vlees voor E 49,95 per 100 gram aan te bieden maar je kan pas bestellen bij minimaal 200 gram! En waar je in de USA in staten als Texas e.d. niet eens dit soort bedragen voor een heel goed,mooi stuk (lap) vlees zou betalen, word je hier gewoon genaaid en krijg je voor je geld een echt typisch Hollands afgemeten stuk vlees waar jij als gast maar moet bedenken dat je vlees hebt wat geimporteerd is,speciaal gekweekt en goed voor de dieren is geweest! Dus je betaalt niet zo zeer voor je eten maar meer voor de achterliggende gedachte alias "De beleving" Zelfs bij onze oosterburen serveren ze grotere stukken voor een redelijke prijs.
Nee,overpriced en leunt teveel op dat 'authentiek' vlees. :')

Ik zie op hun website 26,50/100gram staan voor Wagyu beef, welk deel dat dan is staat er niet bij

http://www.ceobaasvanhetvlees.nl/ons-vlees/

Niet dat ik er dan wel heen zou gaan hoor, goed vlees kopen kan ik zelf ook
pi_145028953
Nee, als ik mij goed herinner was het niet de waygu die het duurst was.
Volgens mij was dat dat vlees uit het land van Maxima of zoiets. Maar heel zeker weet ik het niet meer.
  maandag 29 september 2014 @ 19:40:47 #28
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145029516
Wij aten zaterdag bij Barcelona aan de Pannenkoekstraat hier in Rotterdam. Naar eigen zeggen de enige echt Spaanse tapastent alhier.

Werkelijk niets bijzonders. Het brood was al geen beste binnenkomer: de allergoedkoopste afbakbroodjes. -O-

De chorizo was ok en de albondigas ook.

De sangria stond voor 9 euro per halve liter op de kaart en voor 10 euro per halve liter op de rekening. Foutje? Nee, want het losse glas dat ik dronk stond ook voor een lager bedrag op de kaart dan op de rekening.

Verder kregen we niet alles wat we besteld hadden. Wat we niet kregen stond ook niet op de rekening, maar een beetje beter opletten kan geen kwaad.

Bediening had vooral oog voor een grote groep die er ook zat.

We waren zes tientjes kwijt met zijn tweeën voor tapas en drank. Dessert zijn we bij de IJssalon gaan halen.

5,0
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 29 september 2014 @ 20:33:45 #29
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_145031322
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 19:40 schreef Isegrim het volgende:
Wij aten zaterdag bij Barcelona aan de Pannenkoekstraat hier in Rotterdam. Naar eigen zeggen de enige echt Spaanse tapastent alhier.

Werkelijk niets bijzonders. Het brood was al geen beste binnenkomer: de allergoedkoopste afbakbroodjes. -O-

De chorizo was ok en de albondigas ook.

De sangria stond voor 9 euro per halve liter op de kaart en voor 10 euro per halve liter op de rekening. Foutje? Nee, want het losse glas dat ik dronk stond ook voor een lager bedrag op de kaart dan op de rekening.

Verder kregen we niet alles wat we besteld hadden. Wat we niet kregen stond ook niet op de rekening, maar een beetje beter opletten kan geen kwaad.

Bediening had vooral oog voor een grote groep die er ook zat.

We waren zes tientjes kwijt met zijn tweeën voor tapas en drank. Dessert zijn we bij de IJssalon gaan halen.

5,0
Wel wat van gezegd toch? Hoe reageerden ze?
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_145031413
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 19:40 schreef Isegrim het volgende:
Wij aten zaterdag bij Barcelona aan de Pannenkoekstraat hier in Rotterdam. Naar eigen zeggen de enige echt Spaanse tapastent alhier.

Werkelijk niets bijzonders. Het brood was al geen beste binnenkomer: de allergoedkoopste afbakbroodjes. -O-

De chorizo was ok en de albondigas ook.

De sangria stond voor 9 euro per halve liter op de kaart en voor 10 euro per halve liter op de rekening. Foutje? Nee, want het losse glas dat ik dronk stond ook voor een lager bedrag op de kaart dan op de rekening.

Verder kregen we niet alles wat we besteld hadden. Wat we niet kregen stond ook niet op de rekening, maar een beetje beter opletten kan geen kwaad.

Bediening had vooral oog voor een grote groep die er ook zat.

We waren zes tientjes kwijt met zijn tweeën voor tapas en drank. Dessert zijn we bij de IJssalon gaan halen.

5,0
Wel de hele rekening betaald? Ik zou serieus naar de prijzen op de kaart verwijzen. Niet voor die paar euro, maar het principe.
  maandag 29 september 2014 @ 20:39:46 #31
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_145031613
quote:
14s.gif Op maandag 29 september 2014 20:35 schreef Myraela het volgende:

[..]

Wel de hele rekening betaald? Ik zou serieus naar de prijzen op de kaart verwijzen. Niet voor die paar euro, maar het principe.
Je weet ook gewoon dat de kans groot is dat het niet niet gewoon een foutje is, maar dat ze het bewust doen. De meeste mensen zullen toch niet gaan klagen, en als ze wel klagen zeg je gewoon dat je per ongeluk de kaarten nog niet geüpdatet hebt o.i.d..
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  maandag 29 september 2014 @ 20:51:56 #32
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145032164
Nee, ik heb niet geklaagd. Ik heb geen fooi gegeven en ga er nooit meer heen. Als ik de indruk had gehad dat het een onschuldig foutje was, had ik wel wat gezegd. Nu vond ik dat weinig zinvol.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145040626
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 19:40 schreef Isegrim het volgende:
Wij aten zaterdag bij Barcelona aan de Pannenkoekstraat hier in Rotterdam. Naar eigen zeggen de enige echt Spaanse tapastent alhier.

[ knip = slechte ervaring dus!]

5,0
Als je mij nou van te voren had gevraagd dan had ik je de hele trip kunnen uitsparen want zelfs toen die zaak pas geopend was, vond ik er helemaal niets aan.

"Niets aan" als in: Elke relatie/overeenkomst op culinair gebied met Barcelona gaan mank omdat ze in geen enkel opzich aan de kwaliteit in top producten/ingredienten die men daar wel heeft, in hun eigen assortiment (hier in Rotterdam) voeren. Gewoon aangepaste 'Spaanse' keuken voor Ollanders. :r

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2014 00:20:35 ]
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 30 september 2014 @ 02:37:45 #34
206731 Mortaxx
Doomer
pi_145042262
Ik vind die pizza er niet zo mooi uit zien iwanius !! Het oog wil ook wat
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 30 september 2014 @ 09:17:14 #35
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_145044294
Wat is er mis met Lof der Zoetheid, Iwanius? Ik ben er een keer geweest en de carrot cake die ik had was geweldig, en niet te duur voor wat je kreeg.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_145054971
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 02:37 schreef Mortaxx het volgende:
Ik vind die pizza er niet zo mooi uit zien iwanius !! Het oog wil ook wat
Het was laat,ik wilde een hele karige pizza om mee te nemen en geschoten met m'n oude 'Crackberry' :')

quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 09:17 schreef SaskiaR het volgende:
Wat is er mis met Lof der Zoetheid, Iwanius? Ik ben er een keer geweest en de carrot cake die ik had was geweldig, en niet te duur voor wat je kreeg.
Oh datgene wat ze aanbieden kan ik geen oordeel over vellen maar wat ik zag had wel wat, maar de hautaine houding van met name de vrij gezette brildragende personeelslid met al die kleurtjes in het donker geverfd haar die meestal in de keuken bezig is,wekte bij bij irritatie. Je gast niet laten uitpraten is vragen om op je nummer te worden gezet, zeker als het doel heeft vooral jezelf te willen horen en niet dienstverlenend, open/ gastvrij op te stellen!

Vb:

Je vraagt wat over de huisgemaakte tomatenketchup gewoon omdat ik wil geintresseerd ben hoe zie die bereiden (ingredienten en zo) en wat er dan zo speciaal aan is aangezien deze wordt benadrukt als "uniek"

Krijg je terug: "Is dit een kruisverhoor?" |:( Vervolgens: " Wij adviseren onze gasten ook nooit als men vraagt wat je kan aanbevelen want wij willen geen keuze maken voor onze klanten want voor je het weet heb je het fout gedaan." :')

Of deze: " Alles bij ons is huisgemaakt en met zoveel liefde gedaan dat wij weten dat onze klanten altijd hier zullen slagen. Slaagt men niet bij ons, dat ligt dat gewoon aan de klant die onze producten en concept en waar wij voor staan, niet begrijpt.." 8)7



Maar als je ook ziet wat er zit zijn het meestal van die thee kransje houdende lokale huisvrouwen (autochtoon) die daar zitten te tutten en in afwachting zijn van dat manlief thuiskomt om ze of geld toe te stoppen of een beurt te geven.. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2014 15:11:52 ]
  Moderator / Miss SHO dinsdag 30 september 2014 @ 15:13:58 #37
22592 crew  Ole
pi_145055161
Vanavond de Schweinehaxe! Ben benieuwd :9~
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_145055206
"live"zoals toen bij mr Tong? Vond het wel grappig hoe je dat deed.
Enne schiet foto's he Ole. :s)
  Moderator / Miss SHO dinsdag 30 september 2014 @ 15:16:32 #39
22592 crew  Ole
pi_145055239
quote:
2s.gif Op dinsdag 30 september 2014 15:15 schreef Iwanius het volgende:
"live"zoals toen bij mr Tong? Vond het wel grappig hoe je dat deed.
Enne schiet foto's he Ole. :s)
Ben in gezelschap. Foto's mobiel uploaden is lastig. Wie weet ;)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_145098238
Opgeschoond.
Offtopic mag ergens anders.
Mokkel met stuntstok
  woensdag 1 oktober 2014 @ 20:12:46 #41
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_145103529
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 20:51 schreef Isegrim het volgende:
Nee, ik heb niet geklaagd. Ik heb geen fooi gegeven en ga er nooit meer heen. Als ik de indruk had gehad dat het een onschuldig foutje was, had ik wel wat gezegd. Nu vond ik dat weinig zinvol.
Tapas moet je ook in Spanje eten. Je weet dat Sangria in de supermarkt 1,50 per liter kost? Echt belachelijk!
Siesta & Fiesta!
  woensdag 1 oktober 2014 @ 20:21:23 #42
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_145103857
quote:
6s.gif [b]Op dinsdag 30 september 2014 15:08 schreef Iwanius

[..]

Oh datgene wat ze aanbieden kan ik geen oordeel over vellen maar wat ik zag had wel wat, maar de hautaine houding van met name de vrij gezette brildragende personeelslid met al die kleurtjes in het donker geverfd haar die meestal in de keuken bezig is,wekte bij bij irritatie. Je gast niet laten uitpraten is vragen om op je nummer te worden gezet, zeker als het doel heeft vooral jezelf te willen horen en niet dienstverlenend, open/ gastvrij op te stellen!

Vb:

Je vraagt wat over de huisgemaakte tomatenketchup gewoon omdat ik wil geintresseerd ben hoe zie die bereiden (ingredienten en zo) en wat er dan zo speciaal aan is aangezien deze wordt benadrukt als "uniek"

Krijg je terug: "Is dit een kruisverhoor?" |:( Vervolgens: " Wij adviseren onze gasten ook nooit als men vraagt wat je kan aanbevelen want wij willen geen keuze maken voor onze klanten want voor je het weet heb je het fout gedaan." :')

Of deze: " Alles bij ons is huisgemaakt en met zoveel liefde gedaan dat wij weten dat onze klanten altijd hier zullen slagen. Slaagt men niet bij ons, dat ligt dat gewoon aan de klant die onze producten en concept en waar wij voor staan, niet begrijpt.." 8)7

Dit meen je niet. Heeft hij dat echt gezegd? Als ik ergens in een restaurant ben vraag ik altijd wat ze aanbevelen. Als ik dit antwoord krijg sta ik echt meteen op. Ik bedoel hij kan dit werkelijk vinden, maar je moet je tent wel verkopen. Wat een überpenis!
Siesta & Fiesta!
  woensdag 1 oktober 2014 @ 22:50:55 #43
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145111124
quote:
1s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 20:12 schreef Bramito het volgende:

[..]

Tapas moet je ook in Spanje eten. Je weet dat Sangria in de supermarkt 1,50 per liter kost? Echt belachelijk!
Natuurlijk weet ik dat. Er zat wel veel vers fruit in.

Maar het is natuurlijk onzin om te stellen dat het niet mogelijk is om buiten Spanje goede tapas te maken.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  donderdag 2 oktober 2014 @ 14:39:14 #44
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_145126225
Dat is inderdaad onzin, maar het is wel moeilijk blijkbaar.
Siesta & Fiesta!
  donderdag 2 oktober 2014 @ 15:04:26 #45
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145126863
Dat geldt ook voor Grieks, Indiaas, Turks... Het is negen van de tien keer het standaardriedeltje.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145126923
quote:
1s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 20:21 schreef Bramito het volgende:

Dit meen je niet. Heeft hij dat echt gezegd? Als ik ergens in een restaurant ben vraag ik altijd wat ze aanbevelen. Als ik dit antwoord krijg sta ik echt meteen op. Ik bedoel hij kan dit werkelijk vinden, maar je moet je tent wel verkopen. Wat een überpenis!
:Y En het was een "zij". Je kan haar niet missen met haar postuur,haarkleur en ronde bril.aan de counter. De hele houding is al van: "ik weet alles beter,klanten moeten niet teveel vragen en alleen bestellen,opeten en afrekenen." :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2014 15:07:18 ]
  donderdag 2 oktober 2014 @ 16:10:55 #47
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_145128729
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:07 schreef Iwanius het volgende:

[..]

:Y En het was een "zij". Je kan haar niet missen met haar postuur,haarkleur en ronde bril.aan de counter. De hele houding is al van: "ik weet alles beter,klanten moeten niet teveel vragen en alleen bestellen,opeten en afrekenen." :')
Dat die mensen niet begrijpen dat ze met een klant te maken hebben... En die tent loopt verder wel?
Siesta & Fiesta!
pi_145128843
Zoals ik al zei: Er wordt alleen getut door met name wat oudere vrouwelijke gasten die daar zitten al of niet met hun kinderwagen ernaast in zo een jongingsbroek. Laat mij het zo zeggen: Als je een beetje wat om handen hebt,kom je daar niet. :s) :Y

Anderzijds zag het zelfgemaakte gebak en cake er erg goed uit. Dat wel weer.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2014 16:15:04 ]
pi_145320269
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 19:40 schreef Isegrim het volgende:
Wij aten zaterdag bij Barcelona aan de Pannenkoekstraat hier in Rotterdam. Naar eigen zeggen de enige echt Spaanse tapastent alhier.

Werkelijk niets bijzonders. Het brood was al geen beste binnenkomer: de allergoedkoopste afbakbroodjes. -O-

De chorizo was ok en de albondigas ook.

De sangria stond voor 9 euro per halve liter op de kaart en voor 10 euro per halve liter op de rekening. Foutje? Nee, want het losse glas dat ik dronk stond ook voor een lager bedrag op de kaart dan op de rekening.

Verder kregen we niet alles wat we besteld hadden. Wat we niet kregen stond ook niet op de rekening, maar een beetje beter opletten kan geen kwaad.

Bediening had vooral oog voor een grote groep die er ook zat.

We waren zes tientjes kwijt met zijn tweeën voor tapas en drank. Dessert zijn we bij de IJssalon gaan halen.

5,0
Ik heb daar ook één keer gegeten (op aanbevelen van een collega), vond er ook niets aan. -O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_145320272
quote:
6s.gif Op dinsdag 30 september 2014 15:08 schreef Iwanius het volgende:

Je vraagt wat over de huisgemaakte tomatenketchup gewoon omdat ik wil geintresseerd ben hoe zie die bereiden (ingredienten en zo) en wat er dan zo speciaal aan is aangezien deze wordt benadrukt als "uniek"

Krijg je terug: "Is dit een kruisverhoor?" |:( Vervolgens: " Wij adviseren onze gasten ook nooit als men vraagt wat je kan aanbevelen want wij willen geen keuze maken voor onze klanten want voor je het weet heb je het fout gedaan." :')

Of deze: " Alles bij ons is huisgemaakt en met zoveel liefde gedaan dat wij weten dat onze klanten altijd hier zullen slagen. Slaagt men niet bij ons, dat ligt dat gewoon aan de klant die onze producten en concept en waar wij voor staan, niet begrijpt.." 8)7




Horeca 101 :P
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')