Niks? Er zijn al enkele aanslagen voorkomen in Nederland. Van Gogh zijn keel is doorgesneden. 191 doden in Madrid. 56 doden in Londen. 3000 doden in New York. In Brussel zijn nog een paar joden vermoord. En in de rest van Europa zijn tientallen aanslagen voorkomen. In Frankrijk een aanslag. Niksquote:Op maandag 22 september 2014 23:51 schreef Joezi het volgende:
[..]
Nee al 20 jaar lang zouden ze een aanslag kunnen plegen, en er gebeurt maar niks.. zijn ze dan toch niet zo eng
Geen padvinder geweest, wist het wel een beetje, maar nooit gegeten.. Ben ook niet zon zoete snoeperd.quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:02 schreef Dottey het volgende:
soort spekjes idd ^^,
Joezi! Jij moet het weten ondertussen. je kijkt zoveel kookprogramma's!
Nee, dat stop je tussen twee chocolade koekjes in en dat verwarm je een paar secondjes ^^,quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:03 schreef Joezi het volgende:
[..]
En dat verbrand je dan tot caramelisatie?
Ik dacht dat je toen een grapje maakte.quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:01 schreef Joezi het volgende:
[..]
nooit gehad, wat is het überhaupt?
ik ben ook meer van de hartige dingen muv chocoladequote:Op dinsdag 23 september 2014 00:03 schreef Joezi het volgende:
[..]
Geen padvinder geweest, wist het wel een beetje, maar nooit gegeten.. Ben ook niet zon zoete snoeperd.
dit zijn spekjes.. geen marsmellowsquote:
En hoe maken ze dat?quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:03 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Ik dacht dat je toen een grapje maakte.
Spekjes die je roostert op het vuur waardoor de buitenkant wat taaier wordt en de binnenkant heel zacht en warm. Lekker.
Ik weetquote:Op dinsdag 23 september 2014 00:04 schreef Dottey het volgende:
[..]
dit zijn spekjes.. geen marsmellows
quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:06 schreef BoonDockSaint het volgende:
Geef al die haatbaarden een kalifaat midden in de sahara
Zo lijkt het gelijk een stuk minder lekker.quote:Op dinsdag 23 september 2014 00:05 schreef Joezi het volgende:
[..]
En hoe maken ze dat?
Zo dus: Suiker, opgeklopt eiwit, geweekte gelatine, Arabische gom en kleur- en smaakstoffen die tezamen worden opgeklopt tot een sponzige substantie.
ja echt lang, ik kan ze bijna proevenquote:Op dinsdag 23 september 2014 00:07 schreef PeZu het volgende:
Nu heb ik zin in spekjes. Lang lang geleden iss dat
Fricandellen zijn lekkerderquote:Op dinsdag 23 september 2014 00:07 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Zo lijkt het gelijk een stuk minder lekker.
gewoon een keer proberen, vuurtje maken in je tuin. Doe je ook gelijk broodjes en knakworstjes bakken en dan de marshmallows als toetje. Dan horen we wel hoe het was.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |